Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Kik a jelenkor legjobb ökölvívói?
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5
Sasi
Állíts fel egy 10-es rangsort a legjobb ökölvívókról, súlycsoporttól függetlenül.

Egy kis segítség. Egy külföldi szaklap (SecondsOut) szerint a szubjektív lista így nézhet ki:

1. Roy Jones Jr.
2. Bernard Hopkins
3. Floyd Mayweather Jr.
4. Marco Antonio Barrera
5. Vernon Forrest
6. Shane Mosley
7. Felix Trinidad
8. Oscar De La Hoya
9. Ricardo Lopez
10.Kostya Tszyu

Nálad beleférne a 10-be Morales, Austin, Lewis, Hamed, Ayala, Tapia, Jirov, Calzaghe, stb???
Captain
1. Oscar dela Hoya - 5 súlycsoportban bajnok
2. M.A Barrera - bohócot csinált a bohócból is
3. Roy Jones - a zseni
4. Lennox Lewis - van ellenfele? Nincs! De erről nem ő tehet.
5. Bernard Hopkins - aki egy Trinidadot is nyugdijazni tud.
6. Vernon Forres - Mosleyt legyőzni csak ő tudja a világon
7. Darius Michalczewski - 22 címvédéssel az élen
8. Shane Mosley - Forresten kivül mindenkit leverne
9. Koszty Tszyu - megmutatta Mayweathernek, hogy csak egy "rugóláb nyuszi"
10. Wlad. Klicsko - lesz még magasabban is.

Ez a véleményem. Ez azért közelebb van a valósághoz, mint a szaklap listája. Ők gyakorlatilag csak amerikai versenyzőket írtak, kivétel a Tszyunak írt Cju!
menyus
Captain!

Tudomásom szerint Tszyu sohasem mérkőzött Mayweather-rel, szerintem te Zab Judah-ra gondolsz...

Íme az én listám:

1. Roy Jones - a császár, ő már itt is marad
2. Oscar De La Hoya - csak azért nem első, mert Jones az első tongue.gif
3. Kostya Tszyu - a kisváltó erős mezőny, és ő uralja azt
4. Floyd Mayweather - szerintem Castillo másodjára nem ússza meg
5. Vernon Forrest - Mosleyt ugyan elintézte, de megnézném más ellen is
6. Lennox Lewis - már csak a Klicskók maradtak
7. Shane Mosley - ő nem tökölne, kiállna mindenkivel, és még mindíg
az egyik legjobb
8. Erik Morales - bizony megverte Marco-t
9. Marco Barrera - a két mehikói uralja a pehelysúlyt
10.Ricardo Lopez - bár ő már kifele megy...

Azért Dáriuszon és Wladon vitáznék! Dáriusz MÁR nem fér bele, Klicskó pedig MÉG nem... Persze ez mindenki saját véleménye.

Én Hopkins-t pl. azért nem tettem fel, mert Tito legyőzésén kívül nem nagyon mutat semmit! Ráadásul bajok vannak a hozzáállásával...

üdv: menyus
Peru
1. Lennox Lewis
2. Roy Jones
3. Darius Michalcewski
4. Sven Ottke
5. Oscar De La Hoya
6. M. A. Barrera
7. Vernon Forrest
8. Shane Mosley
9 Nassem Hamed
10. Mike Tyson

Az utolsó háromnak imádom a bunyóját, ha tizenegyet kéne írni én Juan Carlos Gomezt írnám. Berlinben volt szerencsém élőben látni. Akkor rájöttem, hogy ezért érdemes dolgozni!

Köszi: Peru
JollyDee
Zamat! Szerintem folytassuk itt a témát, ide mindenki belefér, Mosley, Jones, Barrera, DLH, stb...stb

JollyDee
gyorfilaci
1. R.Jones
2.O.D.Hoya
3.L.Lewis
4.B.Hopkins
5.K.Cju /Tszyu/
6.E.Morales
7.S.Mosley
8.S.Ottke
9.M.Barrera
10.D.Michalcewski

11. Az ált.iskolai mat.tanárom ha él még, bár szabálytalanul állandóan tenyereseket ütött.
Laca
Idézet (gyorfilaci --- Ma: Jan. 26 18:47)
11. Az ált.iskolai mat.tanárom ha él még, bár szabálytalanul állandóan tenyereseket ütött.[/quote]
Druszám, ez qrva nagy poén volt. biggrin.gif biggrin.gif
De gondolom most arra lett felhozva ez a topic, amit Zamat akart, hogy itt tárgyaljuk ki a súlycsoport nagyjait. Ki ki ellen és milyen eséllyel stb...stb

Laxxus
manchester
Asszem Forrestet le is vehetjük a listáról :rolleyes: (Egyébként annyira idegesít a neve, mer miatta fogom 2 r-rel írni az erdőt angolúl <_<
gyorfilaci
Laca!
Én megírtam a leckét, ott a listám, mé bántassz 1 sor hüjéskedés miatt!
Most egész éjjel sírni fogok!

sad.gif
Zamat
Szerintem:

1. Roy Jones Jr.
2. Lennox Lewis
3. De La Hoya
4. Shane Mosley
5. Barrera
6. Hopkins
7. Morales
8. Forrest
9. Kostya Tszyu
10. Hamed

Mosleyt azért tette milyen magasra, mert Forrest kivételével mindenkinél job bsúlycsoportjában, Forrest viszont csak nála volt jobb.
gyorfilaci
Zamat, Peru, Captain!

Had' kérdezzek valamit, tényleg érdekel. Miért van előbb Nálatok Barrera, mint Morales? Én csak az egyik meccsüket láttam, az nekem meggyőző volt Morales mellett. És általában, mások ellen is.Persze minden lista szubjektív, de erre kiváncsi vagyok.
Üdv. Nektek gyorfilaci
manchester
Elnézést, ez nem idevaló, de mire jók ezek a felhasználói jogok?
Zamat
Idézet (gyorfilaci --- Ma: Jan. 26 22:24)
Zamat, Peru, Captain!

Had' kérdezzek valamit, tényleg érdekel. Miért van előbb Nálatok Barrera, mint Morales? Én csak az egyik meccsüket láttam, az nekem meggyőző volt Morales mellett. És általában, mások ellen is.Persze minden lista szubjektív, de erre kiváncsi vagyok.
Üdv. Nektek gyorfilaci[/quote]
Oops.

Bocs

Nem, nem vagyok "nem okos", csak figyelmetlen....

Persze, fordítva gondoltam.
R.Duran
1-RJJ
2-ODLH
3-VF
4-SM
5-BH
6-MAB
7-EM
8-A.GATTI!
9-M.PAC. !!
10.MIKE TYSON!!!
Mikike
Bocsi!
manchester!

A felhasználói jogok anno az én hulye forditasom es azota igy maradt roviden annyit tesz, hogy minel tobbet irsz annal tobb csillagod van, de ez akkor meg nem volt teljesen vilagos szamomra. Ma valahogy ugy lehetne definialni, hogy ma sem tudom mi lenne a helyes, adjatok otletet es kijavitom.

Mike
Chrisdry
Hi mindenkinek!

1. Lennox Lewis - azért csak nehézsúlyról van szó
2. Roy Jones Jr. - nem lehet 2 első helyezett smile.gif

3. Shane Mosley
4. De La Hoya
5. Morales
6. Kostya Tszyu
7. Calzaghe
8. Forrest
9. Hopkins
10. Tyson

Sok van, nem tudom 10-be sűríteni, mind szubjektív vélemény, nekem ez a nyerő 10 -es.
Krisz
menyus
Én nem tennék egy nehézsúlyút egy súlycsoporttól független lista élére, mert - bár önhibájukon kívül - nem tudnak feljebb lépni, így a nagyobb kihívások keresésével (értem ez alatt a súlycsoportváltást) sem lehet őket "megvádolni", mint pl. De La Hoyát, vagy pont Jonest!

Nálam jelenleg így néz ki a dolog:

1. Jones - (ő már akkor is itt marad ha kikap Ruiztól)
2. De La Hoya - (ideje lenne a DLH vs. Mosley 2)
3. Mayweather - (ennél a gyereknél minden együtt van)
4. Tszyu - (Gatti ellen akarom látni!)
5. Morales - (nálam ő a legjobb pelyhes)
6. Lewis - (Tyson, majd Wova, aztán ágyő)
7. Barrera - (hidegvér, profizmus)
8. Mosley - (egyik nagy kedvencem, lesz ő még a csúcson)
9. Vargas - (amennyire útáltam, annyira kezdem megkedvelni)
10. Hopkins - (na hát őt rühellem, nem is baj hogy nem látom bunyózni! Titón kívűl nincs más aduja)

Hopkinson nagyon gondolkoztam. Annak ellenére hogy vitathatatlan bajnok, az én szememben sz*rt se ér! Forrest meg egyenlőre leszerepelt, bár szerintem nemsokára visszakerül a listákra...
Laca
Roy Jones Jr.
De La Hoya
Shane Mosley
Floyd Maywether
Marco A. Barrera
Erik Morales
Kostya Tszyu
Bernard Hopkins
Manny Pacquiao
Bernard Hopkins
Zamat
Idézet (Laca --- Ma: Feb. 07 00:18)
Roy Jones Jr.
De La Hoya
Shane Mosley
Floyd Maywether
Marco A. Barrera
Erik Morales
Kostya Tszyu
Bernard Hopkins
Manny Pacquiao
Bernard Hopkins[/quote]
hmmm

Azért Lewis nálam mindenképpen befér a 10-be...
manchester
Igen, nálam is, de melyikre tod rámondani, hogy nálad nem fér be? Ez így természetesnek hangzik, hogy Lewis ne lenne a lwgjobb 10 között, de ha végignézed a névsort, akkor igazán egyet se lehet mint kakuktojás kirakni, talán Bernard Hopkinsból 1 is elég lenne, és vmelyik helyre a 2 Hopkins közül:))
Laca
Mancs!

Igazad van Hopkinsból egy is elég. Akkor helyette Vargast tenném be. Lewis mint azt már egy másik topikban írtam nálam addig nem fér be amíg valamelyik Klicsekkel meg nem mérkôzik és le nem gyôzi.

Laxxus
manchester
Jaja, azért jó jó Lewis, de a nehézsúlyban úgy vettem észre, hogy a legjobbak kerülgetik egymást (Lewis,Klicskó fiv.) Tyson pedig olyan amilyen, a technikája nem kimagasló és mint már mondtam termetéből adódóan nem képes Lewissal azt tenni ami legnagyobb fegyver lenne.
Zamat
Idézet (Laca --- Tegnap: Feb. 07 23:02)
Mancs!

Igazad van Hopkinsból egy is elég. Akkor helyette Vargast tenném be. Lewis mint azt már egy másik topikban írtam nálam addig nem fér be amíg valamelyik Klicsekkel meg nem mérkôzik és le nem gyôzi.

Laxxus[/quote]
Mondjuk sztem Lewis már bizonyított néhány nagyágyú legyőzésével, Klitschkóék meg nem...
manchester
Klicskóék nincsenek is benne Laca Top 10-jébe.
Zamat
Idézet (manchester --- Ma: Feb. 08 14:54)
Klicskóék nincsenek is benne Laca Top 10-jébe.[/quote]
Nem, de épp emiatt miért kéne őket Lewisnak legyőznie, hogy ő bekerüljön?
manchester
Na de ha esszondod, hogy ő már bizonyított a klicskóék meg nem, akkor az azt jelenti, hogy vmelxik klicskó benne van a top 10-be. Abban igazad van, hogy ugyan kit kéne akkor legyőznie, hogy bekerülhessen, de akkor mondd meg te ki helyére raknád be. Én talán Hopkins egyik helyére:))
Zamat
Idézet (manchester --- Tegnap: Feb. 08 22:49)
Na de ha esszondod, hogy õ már bizonyított a klicskóék meg nem, akkor az azt jelenti, hogy vmelxik klicskó benne van a top 10-be. Abban igazad van, hogy ugyan kit kéne akkor legyõznie, hogy bekerülhessen, de akkor mondd meg te ki helyére raknád be. Én talán Hopkins egyik helyére:))[/quote]
Hát ja.

Minimum.

Bár előrébb is lehetne, de ez az én véleményem.
JollyDee
Mancs!

Valszeg azért nincs Laxxus Top10-es listájában egyik Klicskó sem, mert nem szeretheti a nehézsúlyt. Te láttál az ô tízes listájában nehézsúlyút? mert én nem.

Az én Top 10 es listám jelenleg így néz ki.

Roy Jones Jr. - nem szeretem ôt de elismerem
De La Hoya - nagyon csípem a latinos bunyóját
Dariusz Michalczewski - Óriási kedvencem (mindegy hogy hogy, de veretlen)
Floyd Maywether - egy zseni
Marco A. Barrera - az erô és a temperamentum keveréke
Erik Morales - kettejük közt csak a szimpátiám döntött
Shane Mosley - leszálló ágban
Manny Pacquiao - egyre jobb és meggyôzôbb ô lesz a pehelysúly uralkodója hamarosan
Kostya Tszyu - No Comment
Bernard Hopkins - Csak az eredményei hozták be tizediknek

JollyDee
Romsy
csővázas kismamatorna!
az én listám valahogy így néz ki:

Roy Jones jr.
Erik Morales
Oscar de la Hoya
Lennox Lewis
Wladimir Klitschko
Kostya Tszyu
Manny Pacquiao
Floyd Mayweather
Marco Antonio Barrera
Juan Manuel Marquez

na úgy kb ilyen, de még sok ember beférne akár.

acorn.gif biggrin.gif
Chrisdry
Üdv Mindenkinek!

"Mondjuk szerintem Lewis már bizonyított néhány nagyágyú legyőzésével, Klitschkóék meg nem... -Zamat"

Tökéletesen igaz... ha Tyson, Holyfield, Rahman, Tua, Gomez, Ettienne meg lesz verve a Klitschkóék által akkor elgondolkodom a top-10-esemben én is velük... addig nem.

Krisz
manchester
Jollydee én tisztelem és elismerem a magas szintű PB informáltságod és szakértelmed, de mi alapján sorolod Dareket a 3. legjobb boxolónak, amikor boxtudásának színvonalára már sokszor rakott kérdőjelet az utóbbi időkben lejáccot meccseinek köszönhetően. A Grigorian kategóriába tartozik ő is a csalók egyike, akit Hall ellen már le kellett volna léptetni. De megnézném Jones hogy alázná meg, szinte a lelket is kialázná belőle. Egy Tarver elleni meccset szívesen megnéznék, csak hát félünk a nagyoktól az a gond. Szánalmas az ilyen boxoló. Lehet, hogy szívét-lelkét beleadja a küzdelmeibe, de nem ér annyit mint ahol tart a menedzsmentnek köszönhetően.
Zamat
Idézet (manchester --- Ma: Feb. 10 19:46)
Jollydee én tisztelem és elismerem a magas szintű PB informáltságod és szakértelmed, de mi alapján sorolod Dareket a 3. legjobb boxolónak, amikor boxtudásának színvonalára már sokszor rakott kérdőjelet az utóbbi időkben lejáccot meccseinek köszönhetően. A Grigorian kategóriába tartozik ő is a csalók egyike, akit Hall ellen már le kellett volna léptetni. De megnézném Jones hogy alázná meg, szinte a lelket is kialázná belőle. Egy Tarver elleni meccset szívesen megnéznék, csak hát félünk a nagyoktól az a gond. Szánalmas az ilyen boxoló. Lehet, hogy szívét-lelkét beleadja a küzdelmeibe, de nem ér annyit mint ahol tart a menedzsmentnek köszönhetően.[/quote]
Egyetértek.

Sztem is volt már gázos meccse, és annyira nem jó, mint azt a rekordja mutatja.
manchester
Arról nem is beszélve, hogy innen láccik hogy Európa mennyire korrupt ország. Nézd meg Amerikában ottvan Gatti a 6 vagy nemtom hány vereségével, és a legnagyobb kisváltósúlyúak közé tartozik. Monnyuk igaz, hogy az nem egy "sztársúlycsoport":) De akkoris. A rekord semmit nem számít, mert a szakemberek akik látják az adott boxoló meccsét, tudják mennyit ér az ellenfél, mit teljesít a boxoló és ebből kiszámítják hogy kb mit ér a versenyző. A rekord az a laikus nézőknek va, hogy elhitessék velük, de tud ez a boxoló. Aki számít, és név a szakmában, az mind tudja, hogy egy bizonyos boxoló mennyit ér, a rekordtól függetlenül.
JollyDee
Mancs

Elmondom. Darek mégiscsak egy olyan bunyós aki így vagy úgy de a 47 profi mérkôzését mind megnyerte ebbôl ha jól emlékszem 28 címmérkôzés volt. Mutass nekem RJJ-n kívül még egy olyan mai AKTÍV bokszolót aki 12 éves profi pályafutás után hasonló eredménnyel rendelkezik. Ez nem fog sikerülni, de ha mégis akkor eltávolítom Dareket a harmadik helyrôl és odarakom azt helyette.

Tudtam egyébként, hogy majd valakinek szemet fog szúrni, de nekem akkor is Ö a harmadik. Az eredményei ide predesztinálják.
manchester
A Kontrám egyszerű. Jollydee mutass nekem egy olyan ellenfelet, aki vagy akik legyőzése a világ 3. legjobb boxolójává emelhetné Dareket. Ne feledjük neki is csak a szokásos Universumos WBO öve van. Velem is meg lehetne csinálni, hogy 47 profi meccset megnyerjek ha olyan ellenfeleket hoznának, vagyis ez csak egy relatív dolog. Ilyen alapon Grigorian is beférne a 10 közé. Ne feledd ha már Tarver jobb nála, amiben erősen nem kételkedem:) akkor csupán 1 vkinek kell még lennie a profi mezőnyben aki jobb mint Darek és én nyertem:) Na de a viccet félretéve te nyílván azt gondolod én nyílván ezt, mindenkinek joga eldönteni kivel szimpatizál, mindenesetre, hogy a nemzetközi nagy mércében semmi igazit nem mutatott fel, és amely hasonlat már neked is tetszett, hogy a (saját kacsaúsztatójában) forog az rá is igaz. Egy Hoya-val vagy egy Moralessel nemtom, hogy össze lehet e hasonlítani,, és akkor még ottvan Tszyu vagy Man Pak. Vargas se rossz és még 1000 ilyen jó van nemtom befér e. Bár ez olyan amit egyértelműen nem lehet meghatározni, ki hogy érzi és ennél okosabbak nem leszünk.
JollyDee
Mancs!

Az igaz hogy már régen volt, de 1997ben Lineal World Champion lett úgy, hogy megverte az akkor csúcson lévő Virgil Hillt és lett WBA/IBF/WBO bajnok. Az uni nyomására aztán lemondott a többi címről és csak a WBO-t védegette.

Ha úgy szólna a topik, hogy kik a kedvenceid akkor toronymagasan Ő vezetné a listát. Ezzel én lezártam ezt a kérdést, mert a továbbiakban nem szeretnék ezügybn megnyilvánulni, mert elfogult vagyok vele szemben és nem tudom megőrizni az objektivitásomat.

JollyDee
manchester
Monnyuk ez már nem kapcsolódik a topic címéhez, de a szimpátiáját a boxstílusával, illetve izgalomteli meccseivel, vagy vmilyen személyes élménnyel vívta ki? Csak mert ott voltam én is Debrecenben a Phoenix csarnokban, és a nagynénémnek sikerült szereznie tőle egy "pacsit" mert ott ültünk, ahol a boxolók kijöttek. Nos ezek olyan dolgok, hogy szereti a magyarokat meg ilyenek, még szó is volt egy Jones elleni mérkőzésről, amit a kis édes naív riporterke megkérdezet,hogy nem lehetne e majd itt rendezni a meccset,amikor egy Madison Square Garden nem lenne elég nagy hozzásmile.gif Na én is egyetértek hisz erről nincs mit beszélni, de van vmi konkrét oka amér szereted Dareket, vagy csak tudat alatt, és nemtod mi az oka..?
Chrisdry
Üdv Mindenkinek!

Lezárom én is JollyDee-s Darius-os dolgot, viszont aki nem ismeré van egy nagyon hasznos linkem:
http://www.boxrec.com/boxer_display.php?bo...boxer_id=004141
ez épp Darius-é smile.gif, de mindenre s mindenkire rá lehet keresni... javaslom a böngészését, aki már ismeri -bocs... én is csak most kaptam a linket...
Krisz
Chrisdry
Csak egy kis visszatekintés:

Csak érdekesség képpen a jó fél éves topicot végignéztem, s kívánsi voltam, hogy kinél szerepelt Pacquaido a top-10-es listában-anno.

R.Duran: 9.
Laca: 9.
Jolly: 8.
Romsy: 7.

Az érdekelne, hogy benne lenne-e most már a többieknél (ill. nálam is), s feljebb is tennétek-e?

Krisz - a régi topic-ok felélesztője! biggrin.gif
penge
Márc. 19-én egy forumon felírtam pár nevet egymás alá:
Jones
Mayweather
Hopkins
Wright
Tszyu
Pacquiao
DeLa Hoya
Toney
Morales-Corrales
Spinks

Most a közeljövőben is fognak páran bokszolni "róla",...kíváncsian várom,hogy a meccsek függvényében ki hogyan "mozdul" el,vagy éppen sziárdítja meg a helyét rajta.... smile.gif
röné.mis
IDÉZET(penge @ 2004. Apr. 30 11:25)
Márc. 19-én egy forumon felírtam pár nevet egymás alá:
Jones
Mayweather
Hopkins
Wright
Tszyu
Pacquiao
DeLa Hoya
Toney
Morales-Corrales
Spinks

Most a közeljövőben is fognak páran bokszolni "róla",...kíváncsian várom,hogy a meccsek függvényében ki hogyan "mozdul" el,vagy éppen sziárdítja meg a helyét rajta.... smile.gif

nem a sorrendben,de ma a top10 szerintem:
Toney
Mayweather
Pacquiao
Morales
Vargas
Gomez
DelaHoya
Calzaghe
Hopkins
Tarver
Miller
Jones
Vitya
Wladimir
Darius
Madár
Pacquiao
Hall
In Jin Chi
Tyson
Hamed
manchester
Miller!

Ugye ezt a rangistát viccnek szántad? biggrin.gif biggrin.gif
Brendt
Miller, már régóta olvasgatok box fórumokat, de még soha nem fordult elő velem, hogy hangosan felnevettem volna.
Hála neked, most sikerült! biggrin.gif
Zamat
Idézet (Miller --- Ma: May. 06 17:54)
Jones
Vitya
Wladimir
Darius
Madár
Pacquiao
Hall
In Jin Chi
Tyson
Hamed[/quote]
Ebből kapásból kivenném Vitalijt, Wladimirt (???), Dariuszt (???), Madárt, Hallt (???), Tysont (????) és Hamedet (?????). biggrin.gif

Marad Jones, Pac és Chi, utóbbi kérdőjelesen.

Az enyém: (nem sorrendben)

Jones
Hopkins
Mayweather
Wright
De La Hoya
Toney
Mosley
Morales
Tszyu
Spinks

Közel a tűzhöz: Corrales, Judah, Barrera, Vargas, Tarver, Marquez, Chi, Tito (hirtelen ők jutottak eszembe.
Brahma
szerintem Miller a kedvenceit írta le...
Brahma
Zamat, PacMan nem jutott az eszedbe hirtelen... smile.gif

Szegény Mosley a Forrest-Forrest-Marquez-Oscar(vitatható eredmény)-Wright után ott van, Barrera meg nem a 10-ben, aki PacMantől kapott csak ki az elmúlt 5 meccsén, de kiket vert meg? Mindezt azért írtam le, hogy ne kelljen a saját listámat lekörmölnöm, mert az enyém ezeket leszámítva megegyezik a tieddel. (+ PacMan biggrin.gif )

Közel a tűhöz nálam még Margarito, Spinksnek pedig szerintem akár a top5-ben is helye lehet két p4p vagy p4p-közeli legyőzése után (Mayorga, Judah)
Zamat
Pacet valóban kifelejtettem. biggrin.gif
Furi
Zamat:légyszi ne kezdjük megint ezt a Lewis vs Klitschko vitát.
Kinek ez kinek az egyébként miért szerepel a ti listátokon Lewis?A visszavonultak vagy halottak felejtősek nem?Mert ha nem szerintem elég más lenne a lista és abba tényleg nem férne be Lewis.
manchester
Furi!

Hol látod Lewist, én sehol. Egyébként nálam sem fér be egyik Klicsek sem a top 10-be, akármilyen furcsa.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.