11. Az ált.iskolai mat.tanárom ha él még, bár szabálytalanul állandóan tenyereseket ütött.[/quote] Druszám, ez qrva nagy poén volt. De gondolom most arra lett felhozva ez a topic, amit Zamat akart, hogy itt tárgyaljuk ki a súlycsoport nagyjait. Ki ki ellen és milyen eséllyel stb...stb
Laxxus
manchester
2003-01-26 19:17:09
Asszem Forrestet le is vehetjük a listáról :rolleyes: (Egyébként annyira idegesít a neve, mer miatta fogom 2 r-rel írni az erdőt angolúl <_<
gyorfilaci
2003-01-26 19:39:09
Laca! Én megírtam a leckét, ott a listám, mé bántassz 1 sor hüjéskedés miatt! Most egész éjjel sírni fogok!
Zamat
2003-01-26 20:52:01
Szerintem:
1. Roy Jones Jr. 2. Lennox Lewis 3. De La Hoya 4. Shane Mosley 5. Barrera 6. Hopkins 7. Morales 8. Forrest 9. Kostya Tszyu 10. Hamed
Mosleyt azért tette milyen magasra, mert Forrest kivételével mindenkinél job bsúlycsoportjában, Forrest viszont csak nála volt jobb.
gyorfilaci
2003-01-26 21:24:37
Zamat, Peru, Captain!
Had' kérdezzek valamit, tényleg érdekel. Miért van előbb Nálatok Barrera, mint Morales? Én csak az egyik meccsüket láttam, az nekem meggyőző volt Morales mellett. És általában, mások ellen is.Persze minden lista szubjektív, de erre kiváncsi vagyok. Üdv. Nektek gyorfilaci
manchester
2003-01-26 21:37:12
Elnézést, ez nem idevaló, de mire jók ezek a felhasználói jogok?
Zamat
2003-01-26 21:53:26
| Idézet (gyorfilaci --- Ma: Jan. 26 22:24) | Zamat, Peru, Captain!
Had' kérdezzek valamit, tényleg érdekel. Miért van előbb Nálatok Barrera, mint Morales? Én csak az egyik meccsüket láttam, az nekem meggyőző volt Morales mellett. És általában, mások ellen is.Persze minden lista szubjektív, de erre kiváncsi vagyok. Üdv. Nektek gyorfilaci[/quote] Oops.
Bocs
Nem, nem vagyok "nem okos", csak figyelmetlen....
Persze, fordítva gondoltam.
R.Duran
2003-01-26 22:59:24
1-RJJ 2-ODLH 3-VF 4-SM 5-BH 6-MAB 7-EM 8-A.GATTI! 9-M.PAC. !! 10.MIKE TYSON!!!
Mikike
2003-01-26 22:59:58
Bocsi! manchester!
A felhasználói jogok anno az én hulye forditasom es azota igy maradt roviden annyit tesz, hogy minel tobbet irsz annal tobb csillagod van, de ez akkor meg nem volt teljesen vilagos szamomra. Ma valahogy ugy lehetne definialni, hogy ma sem tudom mi lenne a helyes, adjatok otletet es kijavitom.
Mike
Chrisdry
2003-02-06 11:49:26
Hi mindenkinek! 1. Lennox Lewis - azért csak nehézsúlyról van szó 2. Roy Jones Jr. - nem lehet 2 első helyezett  3. Shane Mosley 4. De La Hoya 5. Morales 6. Kostya Tszyu 7. Calzaghe 8. Forrest 9. Hopkins 10. Tyson Sok van, nem tudom 10-be sűríteni, mind szubjektív vélemény, nekem ez a nyerő 10 -es. Krisz
menyus
2003-02-06 21:20:23
Én nem tennék egy nehézsúlyút egy súlycsoporttól független lista élére, mert - bár önhibájukon kívül - nem tudnak feljebb lépni, így a nagyobb kihívások keresésével (értem ez alatt a súlycsoportváltást) sem lehet őket "megvádolni", mint pl. De La Hoyát, vagy pont Jonest!
Nálam jelenleg így néz ki a dolog:
1. Jones - (ő már akkor is itt marad ha kikap Ruiztól) 2. De La Hoya - (ideje lenne a DLH vs. Mosley 2) 3. Mayweather - (ennél a gyereknél minden együtt van) 4. Tszyu - (Gatti ellen akarom látni!) 5. Morales - (nálam ő a legjobb pelyhes) 6. Lewis - (Tyson, majd Wova, aztán ágyő) 7. Barrera - (hidegvér, profizmus) 8. Mosley - (egyik nagy kedvencem, lesz ő még a csúcson) 9. Vargas - (amennyire útáltam, annyira kezdem megkedvelni) 10. Hopkins - (na hát őt rühellem, nem is baj hogy nem látom bunyózni! Titón kívűl nincs más aduja)
Hopkinson nagyon gondolkoztam. Annak ellenére hogy vitathatatlan bajnok, az én szememben sz*rt se ér! Forrest meg egyenlőre leszerepelt, bár szerintem nemsokára visszakerül a listákra...
Roy Jones Jr. De La Hoya Shane Mosley Floyd Maywether Marco A. Barrera Erik Morales Kostya Tszyu Bernard Hopkins Manny Pacquiao Bernard Hopkins
Zamat
2003-02-07 17:39:51
| Idézet (Laca --- Ma: Feb. 07 00:18) | Roy Jones Jr. De La Hoya Shane Mosley Floyd Maywether Marco A. Barrera Erik Morales Kostya Tszyu Bernard Hopkins Manny Pacquiao Bernard Hopkins[/quote] hmmm
Azért Lewis nálam mindenképpen befér a 10-be...
manchester
2003-02-07 18:33:03
Igen, nálam is, de melyikre tod rámondani, hogy nálad nem fér be? Ez így természetesnek hangzik, hogy Lewis ne lenne a lwgjobb 10 között, de ha végignézed a névsort, akkor igazán egyet se lehet mint kakuktojás kirakni, talán Bernard Hopkinsból 1 is elég lenne, és vmelyik helyre a 2 Hopkins közül:))
Mancs!
Igazad van Hopkinsból egy is elég. Akkor helyette Vargast tenném be. Lewis mint azt már egy másik topikban írtam nálam addig nem fér be amíg valamelyik Klicsekkel meg nem mérkôzik és le nem gyôzi.
Laxxus
manchester
2003-02-08 11:48:12
Jaja, azért jó jó Lewis, de a nehézsúlyban úgy vettem észre, hogy a legjobbak kerülgetik egymást (Lewis,Klicskó fiv.) Tyson pedig olyan amilyen, a technikája nem kimagasló és mint már mondtam termetéből adódóan nem képes Lewissal azt tenni ami legnagyobb fegyver lenne.
Zamat
2003-02-08 13:19:52
| Idézet (Laca --- Tegnap: Feb. 07 23:02) | Mancs!
Igazad van Hopkinsból egy is elég. Akkor helyette Vargast tenném be. Lewis mint azt már egy másik topikban írtam nálam addig nem fér be amíg valamelyik Klicsekkel meg nem mérkôzik és le nem gyôzi.
Laxxus[/quote] Mondjuk sztem Lewis már bizonyított néhány nagyágyú legyőzésével, Klitschkóék meg nem...
manchester
2003-02-08 13:54:13
Klicskóék nincsenek is benne Laca Top 10-jébe.
Zamat
2003-02-08 16:29:05
| Idézet (manchester --- Ma: Feb. 08 14:54) | Klicskóék nincsenek is benne Laca Top 10-jébe.[/quote] Nem, de épp emiatt miért kéne őket Lewisnak legyőznie, hogy ő bekerüljön?
manchester
2003-02-08 21:49:12
Na de ha esszondod, hogy ő már bizonyított a klicskóék meg nem, akkor az azt jelenti, hogy vmelxik klicskó benne van a top 10-be. Abban igazad van, hogy ugyan kit kéne akkor legyőznie, hogy bekerülhessen, de akkor mondd meg te ki helyére raknád be. Én talán Hopkins egyik helyére:))
Zamat
2003-02-09 10:38:30
| Idézet (manchester --- Tegnap: Feb. 08 22:49) | Na de ha esszondod, hogy õ már bizonyított a klicskóék meg nem, akkor az azt jelenti, hogy vmelxik klicskó benne van a top 10-be. Abban igazad van, hogy ugyan kit kéne akkor legyõznie, hogy bekerülhessen, de akkor mondd meg te ki helyére raknád be. Én talán Hopkins egyik helyére:))[/quote] Hát ja.
Minimum.
Bár előrébb is lehetne, de ez az én véleményem.
JollyDee
2003-02-09 16:40:28
Mancs!
Valszeg azért nincs Laxxus Top10-es listájában egyik Klicskó sem, mert nem szeretheti a nehézsúlyt. Te láttál az ô tízes listájában nehézsúlyút? mert én nem.
Az én Top 10 es listám jelenleg így néz ki.
Roy Jones Jr. - nem szeretem ôt de elismerem De La Hoya - nagyon csípem a latinos bunyóját Dariusz Michalczewski - Óriási kedvencem (mindegy hogy hogy, de veretlen) Floyd Maywether - egy zseni Marco A. Barrera - az erô és a temperamentum keveréke Erik Morales - kettejük közt csak a szimpátiám döntött Shane Mosley - leszálló ágban Manny Pacquiao - egyre jobb és meggyôzôbb ô lesz a pehelysúly uralkodója hamarosan Kostya Tszyu - No Comment Bernard Hopkins - Csak az eredményei hozták be tizediknek
JollyDee
Romsy
2003-02-09 18:10:09
csővázas kismamatorna! az én listám valahogy így néz ki: Roy Jones jr. Erik Morales Oscar de la Hoya Lennox Lewis Wladimir Klitschko Kostya Tszyu Manny Pacquiao Floyd Mayweather Marco Antonio Barrera Juan Manuel Marquez na úgy kb ilyen, de még sok ember beférne akár.
Chrisdry
2003-02-10 10:41:05
Üdv Mindenkinek!
"Mondjuk szerintem Lewis már bizonyított néhány nagyágyú legyőzésével, Klitschkóék meg nem... -Zamat"
Tökéletesen igaz... ha Tyson, Holyfield, Rahman, Tua, Gomez, Ettienne meg lesz verve a Klitschkóék által akkor elgondolkodom a top-10-esemben én is velük... addig nem.
Krisz
manchester
2003-02-10 18:46:49
Jollydee én tisztelem és elismerem a magas szintű PB informáltságod és szakértelmed, de mi alapján sorolod Dareket a 3. legjobb boxolónak, amikor boxtudásának színvonalára már sokszor rakott kérdőjelet az utóbbi időkben lejáccot meccseinek köszönhetően. A Grigorian kategóriába tartozik ő is a csalók egyike, akit Hall ellen már le kellett volna léptetni. De megnézném Jones hogy alázná meg, szinte a lelket is kialázná belőle. Egy Tarver elleni meccset szívesen megnéznék, csak hát félünk a nagyoktól az a gond. Szánalmas az ilyen boxoló. Lehet, hogy szívét-lelkét beleadja a küzdelmeibe, de nem ér annyit mint ahol tart a menedzsmentnek köszönhetően.
Zamat
2003-02-10 19:33:00
| Idézet (manchester --- Ma: Feb. 10 19:46) | Jollydee én tisztelem és elismerem a magas szintű PB informáltságod és szakértelmed, de mi alapján sorolod Dareket a 3. legjobb boxolónak, amikor boxtudásának színvonalára már sokszor rakott kérdőjelet az utóbbi időkben lejáccot meccseinek köszönhetően. A Grigorian kategóriába tartozik ő is a csalók egyike, akit Hall ellen már le kellett volna léptetni. De megnézném Jones hogy alázná meg, szinte a lelket is kialázná belőle. Egy Tarver elleni meccset szívesen megnéznék, csak hát félünk a nagyoktól az a gond. Szánalmas az ilyen boxoló. Lehet, hogy szívét-lelkét beleadja a küzdelmeibe, de nem ér annyit mint ahol tart a menedzsmentnek köszönhetően.[/quote] Egyetértek.
Sztem is volt már gázos meccse, és annyira nem jó, mint azt a rekordja mutatja.
manchester
2003-02-10 22:07:04
Arról nem is beszélve, hogy innen láccik hogy Európa mennyire korrupt ország. Nézd meg Amerikában ottvan Gatti a 6 vagy nemtom hány vereségével, és a legnagyobb kisváltósúlyúak közé tartozik. Monnyuk igaz, hogy az nem egy "sztársúlycsoport":) De akkoris. A rekord semmit nem számít, mert a szakemberek akik látják az adott boxoló meccsét, tudják mennyit ér az ellenfél, mit teljesít a boxoló és ebből kiszámítják hogy kb mit ér a versenyző. A rekord az a laikus nézőknek va, hogy elhitessék velük, de tud ez a boxoló. Aki számít, és név a szakmában, az mind tudja, hogy egy bizonyos boxoló mennyit ér, a rekordtól függetlenül.
JollyDee
2003-02-10 23:06:59
Mancs
Elmondom. Darek mégiscsak egy olyan bunyós aki így vagy úgy de a 47 profi mérkôzését mind megnyerte ebbôl ha jól emlékszem 28 címmérkôzés volt. Mutass nekem RJJ-n kívül még egy olyan mai AKTÍV bokszolót aki 12 éves profi pályafutás után hasonló eredménnyel rendelkezik. Ez nem fog sikerülni, de ha mégis akkor eltávolítom Dareket a harmadik helyrôl és odarakom azt helyette.
Tudtam egyébként, hogy majd valakinek szemet fog szúrni, de nekem akkor is Ö a harmadik. Az eredményei ide predesztinálják.
manchester
2003-02-11 00:01:57
A Kontrám egyszerű. Jollydee mutass nekem egy olyan ellenfelet, aki vagy akik legyőzése a világ 3. legjobb boxolójává emelhetné Dareket. Ne feledjük neki is csak a szokásos Universumos WBO öve van. Velem is meg lehetne csinálni, hogy 47 profi meccset megnyerjek ha olyan ellenfeleket hoznának, vagyis ez csak egy relatív dolog. Ilyen alapon Grigorian is beférne a 10 közé. Ne feledd ha már Tarver jobb nála, amiben erősen nem kételkedem:) akkor csupán 1 vkinek kell még lennie a profi mezőnyben aki jobb mint Darek és én nyertem:) Na de a viccet félretéve te nyílván azt gondolod én nyílván ezt, mindenkinek joga eldönteni kivel szimpatizál, mindenesetre, hogy a nemzetközi nagy mércében semmi igazit nem mutatott fel, és amely hasonlat már neked is tetszett, hogy a (saját kacsaúsztatójában) forog az rá is igaz. Egy Hoya-val vagy egy Moralessel nemtom, hogy össze lehet e hasonlítani,, és akkor még ottvan Tszyu vagy Man Pak. Vargas se rossz és még 1000 ilyen jó van nemtom befér e. Bár ez olyan amit egyértelműen nem lehet meghatározni, ki hogy érzi és ennél okosabbak nem leszünk.
JollyDee
2003-02-11 10:52:54
Mancs!
Az igaz hogy már régen volt, de 1997ben Lineal World Champion lett úgy, hogy megverte az akkor csúcson lévő Virgil Hillt és lett WBA/IBF/WBO bajnok. Az uni nyomására aztán lemondott a többi címről és csak a WBO-t védegette.
Ha úgy szólna a topik, hogy kik a kedvenceid akkor toronymagasan Ő vezetné a listát. Ezzel én lezártam ezt a kérdést, mert a továbbiakban nem szeretnék ezügybn megnyilvánulni, mert elfogult vagyok vele szemben és nem tudom megőrizni az objektivitásomat.
JollyDee
manchester
2003-02-11 12:32:17
Monnyuk ez már nem kapcsolódik a topic címéhez, de a szimpátiáját a boxstílusával, illetve izgalomteli meccseivel, vagy vmilyen személyes élménnyel vívta ki? Csak mert ott voltam én is Debrecenben a Phoenix csarnokban, és a nagynénémnek sikerült szereznie tőle egy "pacsit" mert ott ültünk, ahol a boxolók kijöttek. Nos ezek olyan dolgok, hogy szereti a magyarokat meg ilyenek, még szó is volt egy Jones elleni mérkőzésről, amit a kis édes naív riporterke megkérdezet,hogy nem lehetne e majd itt rendezni a meccset,amikor egy Madison Square Garden nem lenne elég nagy hozzá  Na én is egyetértek hisz erről nincs mit beszélni, de van vmi konkrét oka amér szereted Dareket, vagy csak tudat alatt, és nemtod mi az oka..?
Chrisdry
2003-02-11 12:54:09
Üdv Mindenkinek! Lezárom én is JollyDee-s Darius-os dolgot, viszont aki nem ismeré van egy nagyon hasznos linkem: http://www.boxrec.com/boxer_display.php?bo...boxer_id=004141ez épp Darius-é  , de mindenre s mindenkire rá lehet keresni... javaslom a böngészését, aki már ismeri -bocs... én is csak most kaptam a linket... Krisz
Chrisdry
2003-11-19 13:57:08
Csak egy kis visszatekintés: Csak érdekesség képpen a jó fél éves topicot végignéztem, s kívánsi voltam, hogy kinél szerepelt Pacquaido a top-10-es listában-anno. R.Duran: 9. Laca: 9. Jolly: 8. Romsy: 7. Az érdekelne, hogy benne lenne-e most már a többieknél (ill. nálam is), s feljebb is tennétek-e? Krisz - a régi topic-ok felélesztője!
penge
2004-04-30 09:25:57
Márc. 19-én egy forumon felírtam pár nevet egymás alá: Jones Mayweather Hopkins Wright Tszyu Pacquiao DeLa Hoya Toney Morales-Corrales Spinks Most a közeljövőben is fognak páran bokszolni "róla",...kíváncsian várom,hogy a meccsek függvényében ki hogyan "mozdul" el,vagy éppen sziárdítja meg a helyét rajta....
röné.mis
2004-05-06 15:39:12
IDÉZET(penge @ 2004. Apr. 30 11:25) Márc. 19-én egy forumon felírtam pár nevet egymás alá: Jones Mayweather Hopkins Wright Tszyu Pacquiao DeLa Hoya Toney Morales-Corrales Spinks Most a közeljövőben is fognak páran bokszolni "róla",...kíváncsian várom,hogy a meccsek függvényében ki hogyan "mozdul" el,vagy éppen sziárdítja meg a helyét rajta....  nem a sorrendben,de ma a top10 szerintem: Toney Mayweather Pacquiao Morales Vargas Gomez DelaHoya Calzaghe Hopkins Tarver
Miller
2004-05-06 15:54:43
Jones Vitya Wladimir Darius Madár Pacquiao Hall In Jin Chi Tyson Hamed
manchester
2004-05-06 17:34:14
Miller! Ugye ezt a rangistát viccnek szántad?
Brendt
2004-05-06 18:30:07
Miller, már régóta olvasgatok box fórumokat, de még soha nem fordult elő velem, hogy hangosan felnevettem volna. Hála neked, most sikerült!
Zamat
2004-05-06 18:31:53
| Idézet (Miller --- Ma: May. 06 17:54) | Jones Vitya Wladimir Darius Madár Pacquiao Hall In Jin Chi Tyson Hamed[/quote] Ebből kapásból kivenném Vitalijt, Wladimirt (???), Dariuszt (???), Madárt, Hallt (???), Tysont (????) és Hamedet (?????).
Marad Jones, Pac és Chi, utóbbi kérdőjelesen.
Az enyém: (nem sorrendben)
Jones Hopkins Mayweather Wright De La Hoya Toney Mosley Morales Tszyu Spinks
Közel a tűzhöz: Corrales, Judah, Barrera, Vargas, Tarver, Marquez, Chi, Tito (hirtelen ők jutottak eszembe.
Brahma
2004-05-06 18:44:11
szerintem Miller a kedvenceit írta le...
Brahma
2004-05-06 18:52:56
Zamat, PacMan nem jutott az eszedbe hirtelen... Szegény Mosley a Forrest-Forrest-Marquez-Oscar(vitatható eredmény)-Wright után ott van, Barrera meg nem a 10-ben, aki PacMantől kapott csak ki az elmúlt 5 meccsén, de kiket vert meg? Mindezt azért írtam le, hogy ne kelljen a saját listámat lekörmölnöm, mert az enyém ezeket leszámítva megegyezik a tieddel. (+ PacMan  ) Közel a tűhöz nálam még Margarito, Spinksnek pedig szerintem akár a top5-ben is helye lehet két p4p vagy p4p-közeli legyőzése után (Mayorga, Judah)
Zamat
2004-05-06 19:38:42
Pacet valóban kifelejtettem.
Zamat:légyszi ne kezdjük megint ezt a Lewis vs Klitschko vitát. Kinek ez kinek az egyébként miért szerepel a ti listátokon Lewis?A visszavonultak vagy halottak felejtősek nem?Mert ha nem szerintem elég más lenne a lista és abba tényleg nem férne be Lewis.
manchester
2004-05-06 20:21:21
Furi!
Hol látod Lewist, én sehol. Egyébként nálam sem fér be egyik Klicsek sem a top 10-be, akármilyen furcsa.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|