Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Foci VB 2006
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
tyson88.com
Nos itt ki lehet fejteni hogy ki melyik csapattal szimpatizál és ki lehet fejteni a véleményt is , és ki lesz a világbajnok
tyson88.com
Én Brazíliát tartom a legnagyobb esélyesnek mert hihetetlen kerettel rendelkeznek és nagyon össze van rakva a csapat.
lotus86
Én a Portugálokat szeretem nagyon. Figo játéka nagyon tetszik(kedvencem), valamint C. Ronaldo és a Chelseas különítmény is nagyon jó, Ricardo sem fakezű.
Ha az esélyeseket kérded, én a Brazilokat és az Argentínokat tartom a legesélyesebbnek, de az EB óta nem nagyon veszem komolyan a papírformát. Odaérhet még Anglia, Olaszország,Csehország,Spanyolország (szóval a sokásos névsor)és bármíly meglepő, szerintem a németek is. A hollandok és az argentínok meg jól teszik ha figyelnek a szerbekre, mert nem lennék meglepve ha szomszédaink, valamelyik neves csoporttársuk rovására továbbjutnának.
Ja, és persze a portugálok is odaérhetnek! biggrin.gif

Hajrá PORTUGÁLIA!!!! icon_thumbs.gif
tyson88.com
hát bocsi hogy kihagytam a szavazásról a Portugálokat igaz elég jó játékosok vannak nekik főleg mert jó kapitányuk is van Scorali szerepében majd meglátjuk mithoz a vb
torghelle
Én most mondok egy meglepőt!Sztem a csehek nyerik, már az Eb-n óriási pechük volt de sztem most kijön nekik a lépés. De jó lehet Argentína is. Trinidad és Tobago biggrin.gif
Zsoltt
Sztem az Angolok nyernek, főleg ha Rooney is játszik, remélem teljesen rendbe jön a sérülése, bár akár rendbe jön akár nem, pályára fogják küldeni.
tyson88.com
Tényleg vki tud valamit Rooneyról hogy van, és van -e esélye a vb-én szerepelnie ?
Zsoltt
Sajnos nem csak eltört a lábközép csontja, hanem roncsolódott is, emiatt még hosszabb lesz a gyógyulás, de Eriksson ettöl függetlenül ki akarja vinni, és sztem ki is fogja. Rooney a legfontosabb a válogatott támadójátékában, attól függetlenül, hogy rengeteg jó angol csatár van még rajta kivül.
tyson88.com
Ahoz képest hogy milyen fiatal Rooney húzó ember az Angoloknál excl.gif
Zsoltt
Hál Istennek egész gyorsan gyógyul Rooney lába, persze még kell neki pár hét, de ahhoz képest amit elöször mondtak ez egész jó hír. Úgy látszik tényleg segített az az oxigénsátor...
cnrp
A Brazilokra voksoltam,bár nem nekik szurkolok inkább csak a realitás beszél belőlem.
tyson88.com
Én a Hollandoktól várok még jó hejezést mert rendkívűl fiatal tehetséges játékosokból áll és rendkívűl éhesek a sikerre és a hírnévre ! Úgyhogy mindent bele tulipánosok !
vác
egy angol-brazilt nagyon tudnák értékelni.az angolokat azért mert vb-én döntőbe rég voltak.a brazilokat meg csak azért mert nagyon jók.
vác
IDÉZET(Zsoltt @ 2006. May. 11 23:01)
Sztem az Angolok nyernek, főleg ha Rooney is játszik, remélem teljesen rendbe jön a sérülése, bár akár rendbe jön akár nem, pályára fogják küldeni.

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=116225
tyson88.com
Valóban izgalmas döntő lenne ha Brazília v Anglia lenne mert mindkét csapat gyors teknikás játékot játszanak .
vác
még a labda is izgalmas.
tyson88.com
IDÉZET(vác @ 2006. May. 15 16:07)
még a labda is izgalmas.

Qurva jó ez a labda !!!!!!!!
cnrp
Játszottam ma egy kis focit a playstaion2 gépemen.
Nálam francia-holland és brazil-spanyol elődöntők voltak, ebből alakult ki a francia-spanyol döntő amit nagy sajnálatomra a franciák nyertek.
Ezeket a csapatokat az "igazi" elődöntőkben is eltudnám képzelni.
A spanyolokon sokan meglepődhetnek,ők elsősorban azért jutottak eddig mert velük voltam,de már nagyon szeretném ha mostanában az életben is eljutnának eddig.
Én nekik fogok szurkolni. icon_thumbs.gif
Ja, meg megbízásból Elefántcsontpartnak! smile.gif
lotus86
No comment.
tyson88.com
Trinidad & Tobago birggrosze.gif
tyson88.com
Brazil keret ::
Goalkeepers: Dida, Julio Cesar
Defenders: Cafu, Cicinho, Edmilson, Gilberto, Juan Lucio, Roberto Carlos, Roque Junior
Midfielders: Emerson, Gilberto Silva, P.Juninho, Kaká, Renato Ze Roberto
Forwards: Adriano, Julio Baptista, Ricardo Oliveira, Robinho, Ronaldo, Ronaldinho
vác
a vb elött bemelegitésnek egy fantasztikus bl döntőt láttunk.
nem is értem minek járnak ki emberek a magyar mérkőzésekre.
mást nem tudok elképzelni csak azt hogy vagy a balhé miatt vagy nem akar a családjával maradni otthon.
vác
IDÉZET(vác @ 2006. May. 15 06:49)
egy angol-brazilt nagyon tudnák értékelni.az angolokat azért mert vb-én döntőbe rég voltak.a brazilokat meg csak azért mert nagyon jók.

az agolok erre a trófeára várnak amit pont 40 éve megszereztek.
vác
és parancsoljatok itt van a vb-ék összefoglalója.
1966 os videóban mi is benne vagyunk a szovjetek ellen.

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/p/video.html
Chrisdry
Remélem valami kis ázsiai vagy afrikai csapat nyer, valahogy a barzilok azok akik egyedül még ebből a szavazati palettából szimpatikusak talán az argentinok is. Nekem mind1, csak pörgős szép meccseket lássak. Ja a Lengyeleknek is drukkolok smile.gif
tyson88.com
Már csak 19 nap birggrosze.gif
tuccso
Brazilia, Argentina vagy Anglia ???
Lehet, hogy eljött az angolok ideje? Nehéz tippelni,
Brazilia vs Anglia döntő, nagy meccs lenne. icon_thumbs.gif
vác
a mérkőzések időrendben.
http://www.globalticketservice.com/eventli...ld%20cup%202006
chickenshit
IDÉZET(vác @ 2006. May. 21 03:56)

Köszi a listát, így tudom igazítani a programjaimat. biggrin.gif

nagyon várom a VB.t, és remélem Anglia fogja nyerni. Glory England! icon_thumbs.gif
tyson88.com
Én inkább a Brazil focit kedvelem és őket várom győztesnek !!!
vác
jók a brazilok de annyi mindent begyüjtöttek már.
tőlem is lehetnek a döntőben akárkivel, mert húzós csapat és a
másikbol is kihoz olyat amire nem is számitunk.na de egy
brazil-angol az döfi lenne.
tyson88.com
IDÉZET(vác @ 2006. May. 23 07:32)
jók a brazilok de annyi mindent begyüjtöttek már.
tőlem is lehetnek a döntőben akárkivel, mert húzós csapat és a
másikbol is kihoz olyat amire nem is számitunk.na de egy
brazil-angol az döfi lenne.

Az biztos jó lenne egy Brazil - Angol döntő !!!!
lotus86
IDÉZET(cnrp @ 2006. May. 16 19:06)
Játszottam ma egy kis focit a playstaion2 gépemen.
Nálam francia-holland és brazil-spanyol elődöntők voltak, ebből alakult ki a francia-spanyol döntő amit nagy sajnálatomra a franciák nyertek.
Ezeket a csapatokat az "igazi" elődöntőkben is eltudnám képzelni.
A spanyolokon sokan meglepődhetnek,ők elsősorban azért jutottak eddig mert velük voltam,de már nagyon szeretném ha mostanában az életben is eljutnának eddig.
Én nekik fogok szurkolni. icon_thumbs.gif
Ja, meg megbízásból Elefántcsontpartnak! smile.gif

Én a gépemen nyomtam, nálam Portugália- Szerbia Montenegró, valamint Argentína- Trinidad és Tobago elődöntők voltak. Ebből Portugál-Argentín döntő lett amit a Portugálok nyertek 2-0 arányban. Ez eddig, mondjuk elfogadható(nem reális, de elfogadható), a slusszpoén az, hogy én a Portugálokkal voltam!! Trinidad a 16 között az angolokat, a 8 között a (nagyon negatív jelző)Németeket intézte el. Eddig meg voltam győződve, hogy az összes "iccindögém" sportjátékban, keményebb szinteken, az AI egy szemétláda, csaló, szadista állat(sok év PS1/2 tapasztalat mondatja velem ezeket), de ezen én is nagyon elcsodálkoztam.
vác
lehet hogy mégse gyógyúlmeg.
http://focivb.fn.hu/index.php?id=82&cid=134686
tyson88.com
Ez nagyon nagy veszteség az angolok számára mert szinte meghatározó alakja a csapatnak és nélküle mi lesz.....
Thoer
Kedves focirajongó fórumozótársaim!

Nemrégiben készítettem egy honlapot egy vendéglátó egységnek aminek gyakorlatilag a foci a fő témája. (Relikviák, hatalmas kivetítők, focicsapatokról elnevezett ételek stb.)
Na most két dolog miatt hívnám fel rá a figyelmeteket.

1. A tulaj adatgyűjtés céljából csináltatott egy kérdőívet és az azt kitöltők között egy 2 személyes Amsterdami hétvégét sorsol ki, Ajax vs Amsterdam meccs belépőkkel. Tehát 2 repjegy, szállás 2 főre ill. 2 belépő. Ha érdekel valakit, akkor regisztráljon.

2. Szeretnék visszajelzéseket kapni az oldalról, hogy felhasználó szempontból milyennek találjátok. (Lehetőleg magánba, hogy ne offoljunk szét semmit.)

A link: http://www.fogado.net/

Előre is köszönöm!
vác
lassan előlehet késziteni a söröket.
fotel behúz tv elé.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=111652&
tyson88.com
IDÉZET(vác @ 2006. May. 28 07:20)
lassan előlehet késziteni a söröket.
fotel behúz tv elé.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=111652&

feleség,barátnőt pedig feltenni a legmesszebbre tartó repülőgépre hogy 1 hónapig ne zavarjanak meccs nézésben birggrosze.gif

(jó ez vicc volt de én úgy érzem barátnőmmel sokat veszeksek még a távírányítóé hogy mit is fogunk nézni )
Thoer
Hehe, ilyenkor járunk jól mi antifocisták! biggrin.gif

ui: Illetve járnak akik kevésbé hűségesek... sleep.gif
tuccso
Peti !
Gratulalok a honlaphoz !
Nagyon szep munka. Profi vagy ! icon_thumbs.gif
Thoer
Köszi! Üzi ment privátba!

Körkérdés, játékot megtalálta valaki? Ha igen akkor játszható?
tyson88.com
hmmm F*sz*m Július 9-ke nem túl szerencsés nap mert akkor vizsgázok mikor kezdődik a vb micsoda pech !! biggrin.gif
tyson88.com
Pénteken végre megkezdődik a vb . Alig várom már !!! biggrin.gif biggrin.gif
cnrp
IDÉZET(tyson88.com @ 2006. Jun. 06 09:37)
Pénteken végre megkezdődik a vb . Alig várom már !!! biggrin.gif biggrin.gif

Jajaja, szintén így vagyok ezzel! icon_thumbs.gif
Asszonka már érzi vesztét:) cool.gif
crosweez
Az előzőnél csak jobb lehet, mert az pocsék volt. Talán a Brazil-Angol és persze a döntő volt jobb színvonalú. Meg perszer a bíráskodás is kegyetlen volt, pedig a Bene és a Hanacsek nem is volt ott.
Most viszont akár 10 csapat is odaérhet!

Itt van egy Fantasy World Cup 2006 yahoo-s játék, ahol az összes játékos közül lehet választani.

http://en.fifaworldcup.fantasysports.yahoo.com/

Összesen 23 játékost, egy országból max. 3 embert lehet választani. A csoportkör után lehet új csapatot alakítani.
cnrp
Csodálkozom, hogy a franciákat nem említi senki, szerintem nekik is nagyon erős a csapatuk.
Én francia-brazil döntőt várnék.
A Szúnyog
A németek élvezik a hazai pálya előnyét, nem először fordulna elő, hogy lejt... cool.gif
Szerintem lehetnek befutók...
gjoe
IDÉZET(A Szúnyog @ 2006. Jun. 08 16:08)
A németek élvezik a hazai pálya előnyét, nem először fordulna elő, hogy lejt... cool.gif

Remélem, hogy annyira nem fog lejteni, bár volt már példa sajnos erre is sad.gif
crosweez
Kulcskérdés lesz, hogy ebben a kevés időben, ami a top bajnokságok befejezése és a vb kezdése között volt, ki és mennyire tudott regenerálódni. Az már áprilisban, májusban látszott, hogy ezekben az elit csapatokban játszó játékosok teljesen szétvannak hajtva. Fáradtak, lelassultak, rossz döntéseket hoztak (persze csak saját magukhoz viszonyítva!) és a sérülések gyakorisága is ennek tudható be.

Ezen a hét csapaton kívül szerintem még a Csehek, a Spanyolok és a Portugálok is odaérthetnek. Persze a top favorit nálam is a két dél-amerikai csapat.
adambalogh
IDÉZET(A Szúnyog @ 2006. Jun. 08 16:08)

Reméljük a legjobbakat. Ma német nemzeti mezben jöttem dolgozni.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.