Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Petrányi Zoltán és a Profibox Promotion topikja
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Captain
Sziasztok!

Úgy látom elég sokat foglalkozik az oldal a mecsel. Én elég keveset tudok a két boxolóról, főleg Csepiről. (Csepi ha erre jársz, írj valamit magadról). Sz.v.sz Rubin esélyesebb, de remélem Csepi nem adja olcsón a bőrét.

Ti mit gondoltok? Ha valamit tudtok írni a két boxosról, tegyétek meg.

Kapitány
menyus
Csepi WP
Brahma
Idézet (menyus --- Ma: Apr. 06 16:44)
Csepi WP[/quote]
WP?
Sasi
A héten találkozom mindkét bokszolóval. Rubint edzés közben lessük meg, Csepinek meg a fényképeket visszem el.

Egyébként egy kicsit meghasonlult állapotban vagyunk itt az oldalnál, mert egyrészt Csepit személyesen, és jól ismerjük, míg Rubin - bár csak egyszer beszéltem vele - is egy rendkívül szimpatikus, közvetlen srác.

Győzzön a jobbik!
Brahma
Idézet (szambadi --- Ma: Apr. 06 20:04)
Csepi WP = Csepi wagyis Petrányi[/quote]
"wagyis"? Ez valami profisszion'ista ökölvívó kifejezés? (kedvenc sportközvetít?nk mindenképpen a hosszú 'professzionalista ökölvívás' kifejezést szereti használni, de csak a 'professzionista' fér ki a szájából. Miért nem nevezi csak profi boxnak? Arról 'szakért?r?l' van szó, aki mindig elmondja, hogy "könyörgöm, ne tekintsük még lefutottnak a meccset, professzionista ökölvívásról van szó!" na beugrott? tongue.gif Hogyishíják?
Sasi
Döry Miklós?
Brahma
Idézet (Sasi --- Ma: Apr. 06 20:41)
Döry Miklós?[/quote]
Sajnos nem tudom.
Egyetlen szakért? nevét jegyeztem eddig meg a sportközvetítések alatt, és az is Palik Laci. Na jó, nagyon szeretem Lacit, de valljuk be: ha annyira szakszer?en közvetítene, nem lenne ennyi rajongója! biggrin.gif
Sasi
Ő használja általában ezeket a szavakat! Jó ember, én csípem.
Zamat
Hja.

Nomeg

"Forrestnek nagyon veszélyesek ezek a nyújtott bal csapott horgai."

Asszem ugyanarról a személyről beszélünk.
Brahma
Idézet (Sasi --- Ma: Apr. 06 20:54)
Ő használja általában ezeket a szavakat! Jó ember, én csípem.[/quote]
Én is csípem, habár hasonló okokból, mint Palikot.
(no meg azért, mert olyan aranyos, amikor a kezeivel magyaráz biggrin.gif
Zamat
Szegő András.
Zamat
Vagy vmi hasonló.
Brahma
Idézet (Zamat --- Ma: Apr. 06 21:08)
Hja.

Nomeg

"Forrestnek nagyon veszélyesek ezek a nyújtott bal csapott horgai."

Asszem ugyanarról a személyről beszélünk.[/quote]
No igen, mondom, hogy egy Palik :-D
"Hakkinen a pálya szélén! Hakkinen a pálya szélén! Be fog kellenie mennie egy új autóért! Illetve itt van a boxban? Hol áll, hol áll Hakkinen autója? Mérlegelésre szólították! Jó, innen már látni, ez itt a mérleg, amit tetszenek látni..."
Na jó, ezzel kellett pont párhuzamba állítanom, amikor ezt nem is lehet überelni cool.gif
Sasi
Akkor Szegő! Ő szokott a kezeivel gesztikulálni, plussz még a plafonról olvasni smile.gif

A professzionista kifejezést Döry Miklós is igen gyakran használja, ráadásul ő ””főállású”” szakkommentátora a Sport1-nek.
Zamat
A csúcs akkor is a "nyújtott bal csapott horog" volt.
Sasi
Ez eredeti témához visszakanyarodva! Holnap találkozom Rubin Olivérrel, fotózzuk edzés közben, meg egy interjút is készítünk vele.

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem: légyszives írjatok 1-2 kérdést, amire kiváncsiak vagytok vele kapcsolatban! Sokat segítenétek vele! THX

Sasi
Miller
Hi!
Én nagyon kíváncsi lennék Rubin meccseire, ugyanis eddig mindössze egyetlen mérkőzését volt szerencsém látni, ami nem tartott túl sokáig, hiszen összefejelt ellenfelével, akinek patakokban kezdett ömleni a vér a homlokából, és le is léptették még az első menet első fele tájékán. De ha valaki írna nekem egy pár sort a pályafutásáról azt megköszönném. Hiszen ha jól tudom, nem régóta profi. ( talán 8-10 profi meccse sem volt még, bár ezt nem tudom pontosan)
Előre is köszi.
Csepi
IDÉZET(Captain @ 2003. Apr. 06 00:09)
Sziasztok!

Úgy látom elég sokat foglalkozik az oldal a meccsel. Én elég keveset tudok a két boxolóról, fõleg Csepirõl. (Csepi ha erre jársz, írj valamit magadról). Sz.v.sz Rubin esélyesebb, de remélem Csepi nem adja olcsón a bõrét.

Kapitány

Tisztelt Kapitány!
Próbálok írni magamról néhány mondatot, bár elég nehéz dolgom van, mert konkrét kérdést nem tettél fel.
Hol is kezdjem?
37 éves vagyok. 1979 januárjában kezdtem bunyózni. Amatőrben több korosztályban is nyertem országos bajnokságot. Felnőttben is sikerült nyernem egy OB-ét, valamint voltam második és harmadik is.
250 mérkőzésből 190 győzelem és egy pár döntetlen (itt lehet néhány eltérés, de nem sok). 96-ban álltam profinak. 90-96 között nem sok meccsem volt (néhány CSB, és egy országos bajnokság), mivel ebben az időben nagyon sokat dolgoztam vendéglátóban.
Nem a pénz miatt mentem profinak, hisz ekkoriban már vállalkozó voltam, hanem, mert imádom a boxot. Az első két profimeccsemet megnyertem. Nagyon jónak éreztem magam, azt hittem most már jöhet mindenki. Sajnos tévedtem! Sorban vállaltam, idegen rendezésű gálákon, nagyon jó verenyzők ellen mérkőzéseket, ahol, mai fejjel már tudom, nagyon kevés sanszom volt nyerni. Megtetszett a profi világ, a pompa, amit a gálákon láttam, átéltem. Jól éreztem magam! Kellett néhány év, hogy rájöjjek, nem nekem szólt a pompa, hanem a hazai, futtatott versenyzőknek. Szomorúan szembesültem az igazsággal, hogy engem csak tölteléknek vittek ki. Minden alkalommal tudta az ellenfél menedzsere, hogy én milyen erőt képviselek, ha úgy ítélték volna meg, hogy esélyes vagyok a versenyzőjük ellen, akkor engem nem hívtak volna meg. Ettől függetlenül, volt amikor csak hajszálon múlott, hogy meglepetést okozzak, de idegen rendezésű gálán, szinte lehetetlen pontozással legyőzni a hazai versenyzőt. Olyan is volt, hogy az utolsó percben léptettek le szabálytalanság miatt. Ez egyébként abszolút nem jellemző a profiknál.
Szerintem ennyi már sok a mentegetőzésből, de ez midenképp hozzá tartozik a sztorimhoz. Annyit még hozzátennék, csak pozitív mérlegű versenyzőktől kaptam ki, és az összes hazai meccsemet megnyertem. Érdekességként megemlítem, hogy volt közös ellenfelem Michalczhewskivel, Juan Carlos Gomezzal, Vlagyimir Klicskóval és Herbie Hide-al is. Joseph Chingangu a második menetben ütötte ki Herbie Hide-ot, én öt menetig húztam Joseph Chingangu ellen, és az első két menetben jobb voltam (így volt, becs szó).
Olivérrel személyesen is ismerjük egymást, kétszer már kesztyűztünk is egymás ellen. Nagyon rendes srácnak tartom. Szerintem, aki ismeri, mindenki ezt mondja róla. A koromat egyenlőre nem érzem hátránynak vele szemben, de az biztos, hogy az idő neki dolgozik.
Mindenképp felkészülten fogok ringbelépni ellene, mert határozott célom, a profik között is Magyar Bajnoki címet nyerni! Nem tudnám magamnak soha megbocsátani, ha a kondícióm miatt vesztenék. Nagyon várom már a találkozót, remélem az év végén összejön.

Ne adjam olcsón a a bőrömet??? Én győzni megyek a ringbe Olivér ellen!!! Bízok magamban!!! Remélem tiszta és igazságos meccs lesz!!!!

Sasinak igazat adok: GYŐZZÖN A JOBBIK!

Csepi
Captain
Kedves Csepi

Nagyon köszönöm a válaszodat, miután Olivért még ennyire sem ismerem, ezért biztosan neked fogok szurkolni a helyszinen, bárhol is lesz a mecs.

Irtál a koindiról. Milyen munkát végzel, h javuljon? Mennyit edzel most a májusi gálára, és mennyit fogsz a bajnokságért egy héten? Meg egyáltalán mikor lesz a mecs Rubinnal?

Sasi

Rubinnak: Miért nem testépitő lett ilyen izmosan?

Kapitány
komix
Tisztelt Csepi!

Nagyon örülök , hogy Szikorán kívül van még bokszoló hazánkban , aki megmérette magát egy igen neves profi ellen!Én úgy gondolom , hogy ez a Chingangu elleni 5 menet figyelmeztető lehet az Olivér számára is!
Olivért láttam már 2 meccsen , de minden rosszindulat nélkül mondhatom , hogy a Deák elleni fejelésért őt kellett volna leléptetni.Ennek ellenére tudom , hogy a fejelés nélkül is nyert volna!
Természetesen én is úgy gondolom , hogy győzzön a jobbik , de én neked drukkolok Csepi , és nem szeretném , ha Csingangu után egy magyar bajnoki címet megszerezni nehezedre esne , akármennyire is van futtatva a másik versenyző.

Üdvözlettel:Komix
Szeged
Csepi
Captain, Komix!
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan reagáltatok a hozzászólásomra.
Örülök, hogy nekem szurkoltok, remélem nem fogok nektek csalódást okozni.
A felkészülésemmel és a heti edzésszámmal kapcsolatban annyit, hogy a lehetőségeimhez képest mindent megteszek.
Hetente hatszor edzek, ebből két-három alkalom futás, a többi szakmai edzés. Szakmai felkészítésemet Gyugyóbácsi irányítja, ami szerintem elég garancia arra, hogy kijöjjön belőlem a maximum.
A májusi gálára egyenlőre még sok erőnléti edzéssel készülök, a gyorsítás még arréb van. Ezzel kapcsolatban kaptam ma egy rossz hírt Félixtől, azt mondta, hogy keddig dől el, hogy boxolok-e Miskolcon, vagy sem. Ez igen lehangoló számomra, mivel az őszi címmeccsre tervszerűen volt felépítve a programom. Márciusban egy négymenetes meccs, ez megvolt. Áprilisban még egy négymenetes, ez a győri gálán lett volna, de az egész gála elmaradt. Májusban és júniusban hat-hat menet. Ősszel egy nyolcmenetes, és ezután már jöhet a Címmeccs, ami tíz menetes lenne.
Tehát igen súlyosan érint engem, ha nem meccselhetek májusban.

Csepi
komix
Tisztelt Csepi!

Reméljük a legjobbakat!De mint azt te is írtad , ha nem az "élvonalba" tartozik az öklöző , ha nincs futtatva , nem igazán foglalkoznak vele tisztességesen!
Ha lessz meccs májusban ha nem , akkor is előbb vagy utóbb a Magyar bajnoki cím elérhetőnek kell , hogy legyen!
Ha jól tudom Kiss Zoli is pályázik erre a címre.Jelenleg nem vagyok képben a mai Magyar nehézsúlyban , nem tudom pl. , hogy Erős Lajos abbahagyta e már!Nem szeretném , ha a bajnoki cím egy olyan ember ölébe hullana , akinél széles e hazában tucatnyi jobb is van!
Az én véleményem:minden tiszteletem az Olivéré , egy nagyon szerény embernek ismertem meg a nyilatkozatai alapján DE ő NEM ökölvívó , nincs amatőr múltja , ráadásul az ökölvívás nem bodybuilding , nem erről szól , izommal egy bizonyos szintig meg lehet oldani a dolgokat , de ez nem tart sokáig!Én mindenképpen a te győzelmedet várom , mivel a tapasztalat melletted szól!Ismétlem , tisztelem az Olivért is , nem akarom az ő érdemeit kicsinyíteni!
Remélem lessz alkalmad bebizonyítani , amikre fent utaltam!Figyelni fogjuk a fejleményeket ez ügyben , és remélem , élőben is élvezhetjük a meccset valamelyik adó jóvoltából!

A legjobbakat:Komix
Szeged
Csepi
Idézet (komix --- Ma: Apr. 09 18:16)
A Magyar bajnoki cím elérhetőnek kell , hogy legyen!
Ha jól tudom Kiss Zoli is pályázik erre a címre. Jelenleg nem vagyok képben a mai Magyar nehézsúlyban, nem tudom pl., hogy Erős Lajos abbahagyta e már![/quote]
Kiss Zoli visszament az amatőrök közé, ezt már az újság is megírta.
Erős Lajos már évekkel ezelőtt abbahagyta.

Csepi
Sasi
Idézet (komix --- Ma: Apr. 09 17:16)
Figyelni fogjuk a fejleményeket ez ügyben , és remélem , élőben is élvezhetjük a meccset valamelyik adó jóvoltából![/quote]
Vagy az interneten (szintén élőben)! wink.gif Holnap "lehull a lepel"!

Most találkoztam Olivérrel. Tényleg nagyon szimpatikus, közvetlen srác. Viszont ismeri a showbizniszt is, mindjárt meglátjátok miért! smile.gif

Lesz egy cikk még ma este (egy olyan kedvcsináló az év végi meccshez), holnap felmegy az interjú, pénteken a galéria!
Laca
Hi

Úgy tudom, hogy Rubint Ifjabb Füzesy Zoltán készíti fel. Ez a név is garancia arra, hogy magyar bajnokot neveljen, még ha azt Rubin Olivérnek is hívják. A kérdés az, hogy ki mennyire gondolja komolyan. Én is azon a véleményen vagyok, hogy jelen pillanatban nincs arra érdemesebb másik két bokszoló akikre azt lehetne mondani, hogy magyar bajnoki meccset vívjanak nehézsúlyban.

Gyôzzön a jobbik!

Laxxus
komix
Köszönöm Csepi az infót a bunyósokról!Valahogy ezek a hírek elmentek mellettem amikor aktuálisak voltak.
Captain
Idézet
Úgy tudom, hogy Rubint Ifjabb Füzesy Zoltán készíti fel. Ez a név is garancia arra, hogy magyar bajnokot neveljen, még ha azt Rubin Olivérnek is hívják.[/quote]
Laca

Sz.v.sz Füzesy tehetséges edző, de nem hiszem, h csak a neve elég garancia a sikerre. Kik voltak az eddigi tanitványai? Gatto. Más, aki sikeret ért el?

Csepi

Mit szolsz a visszavonultatásodhoz? Sz.v.sz ezt nem lehet szó nélkül hagyni!

Sasi

Turelmesen várjuk az interjut wink.gif
Csepi
Idézet (Captain --- Ma: Apr. 12 16:41)
<!--QuoteBegin--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>[b][/QUOTE]

Captain!

Csepi

Mit szolsz a visszavonultatásodhoz? Sz.v.sz ezt nem lehet szó nélkül hagyni!

[/quote]
Én is olvastam az említett nyilatkozatot. Az első reakcióm az volt, hogy legszívesebben már holnap boxolnék Rubinnal. Ebben egy kis méreg is volt természetesen, de egy kis idő után azt állapítottam meg, hogy a bizonyítási vágy, többszörösére nőtt bennem. Már pedig ha nagyobb a bizonyítási vágyam, akkor bizosan jobban fogok készülni, mint eddig.

Nyugdíj!??! Nekem nem nagyon tetszik ez a kifejezés! Várnék még vele néhány évet!

Rubin azt hiszi, hogy én már 37 éves vagyok!!!! Téved! ÉN MÉG CSAK, 37 ÉVES VAGYOK!!!

A minap azt írtam róla, hogy Olivér egy rendes srác. Ezt nem vonom vissza! Miért is tenném? De ilyen vicces sráccal ritkán találkozni, az biztos!
Határozottan állítom, hogy Rubin rosszabbul jár velem most, mintha néhány éve boxoltunk volna!
Már régóta várom, hogy összecsapjak vele! Remélem semmi nem jön közbe az őszi címmérkőzésünkig!

Ui: A fenti néhány sort, a Profiboksz fórumán írtam, és onnan másoltam ide. A Sasi készített velem egy interjút azóta, melyben bővebben is reagáltam Rubin nyilatkozatára. Gondolom, a napokban az én interjúm is felkerül majd a Profibpxra.

Csepi.
Sasi
Igen, holnap fent lesz a Rubin féle interjú, hétfő a te napod lesz smile.gif
Sasi
Csepi

Milyen volt Kokó elismerése kb 1 millió bokszrajongó tévénéző fülehallatára? Hol nézted a meccset? A kávázóban? A vendégek hallották Pisti szavait? smile.gif

Sasi

ui: remélem a cd-t megnézted. Szerintem a második adag képek jobban - nagyobb arányben - sikerültek.
Csepi
Idézet (Sasi --- Ma: Apr. 13 02:57)
Csepi

Milyen volt Kokó elismerése kb 1 millió bokszrajongó tévénéz&otilde; fülehallatára? Hol nézted a meccset? A kávázóban? A vendégek hallották Pisti szavait? smile.gif

Sasi

[/quote]
Nagyon jól estek KOKÓ szavai. Még most sem tértem magamhoz.
Otthon néztem a meccset, tehát nem tudom, bennt mit hallottak a dícsérő szavakból a vendégek, a hangos zene miatt.

Ui: Remélem hallkabbra vették a zenét a pultosok!

Csepi
Csepi
Idézet (Sasi --- Ma: Apr. 13 02:57)
Csepi

Remélem a cd-t megnézted. Szerintem a második adag képek jobban - nagyobb arányben - sikerültek.
[/quote]
Igen, a fejlődés határozott! A végén még viszed valamire a "fényképész szakmában"!

Csepi
komix
A Sanders is 37 éves!Ez adjon erőt Csepi! wink.gif
Brahma
Idézet (Csepi --- Ma: Apr. 13 09:36)

Nagyon jól estek KOKÓ szavai. Még most sem tértem magamhoz.
Otthon néztem a meccset, tehát nem tudom, bennt mit hallottak a dícsérő szavakból a vendégek, a hangos zene miatt.

Ui: Remélem hallkabbra vették a zenét a pultosok!

Csepi[/quote]
Szinte padlóra küldtek KOKÓ szavai, nem? :rolleyes:
Csepi
Idézet (Brahma --- Tegnap: Apr. 13 22:26)
Szinte padlóra küldtek KOKÓ szavai, nem? :rolleyes:[/quote]
Brahma

Ha padlóra is küldtek, mindenképp pozitív értelemben!
Sasi
Fent vannak a képek, és az interjú!
Ligur
Igen, igen Csepi en is megorultem amikor KOKO megemlitette Petrányi Zolit. smile.gif))) nagyon megörültem mégha csak igy ismerlek a forumon keresztul is.

Gondolom Neked milyen jól estek a dicsérő szavak wink.gif
Brahma
No majd eljön az id?, amikor KOKO engem említ meg ország-világ el?tt!
Meg Jim és Harold is! cool.gif
Zamat
Hja persze.

-Harold, how do you have it?

-OK Jim, after 3 rounds, Roy Jones leads 30-12 against Brahma .

wink.gif

Bocs, nem hagyhattam ki. biggrin.gif biggrin.gif
Brahma
Idézet (Zamat --- Ma: Apr. 14 20:50)
Hja persze.

-Harold, how do you have it?

-OK Jim, after 3 rounds, Roy Jones leads 30-12 against Brahma .

wink.gif

Bocs, nem hagyhattam ki. biggrin.gif biggrin.gif[/quote]
Baha, biztos rám fogsz gondolni, ha a Citroen 1-2 kerekét kiszúrva találod holnap reggel! tongue.gif

Na, ha én Jones ellen boxolhatnék (odáig el kell jutni) az már elég lenne nekem.

Ami pedig a pontokat illeti, ellenben veled, én a negyedik menetig is kihúznám.
Romsy
srácok ti milyen súlycsoportban vagytok? meg magasság is. csak hogy összehasonlítási alapot nézzünk.
Sasi
Most beszéltem Csepivel. Április 29-én ő is fellép néhány Félixes bokszolóvel egyetemben a Blue Aligátor rendezvényén a Pólus mögött Újpalotán. Az előző ilyen rendezvény linkje...

http://www.profibox.hu/index.php?newsmore=1973
JollyDee
Idézet (Romsy --- Ma: Apr. 15 14:06)
srácok ti milyen súlycsoportban vagytok? meg magasság is. csak hogy összehasonlítási alapot nézzünk.[/quote]
Romsy

Én nehézsúlyú vagyok és alacsony 167, ha jól tudom akkor Sasi pedig a nagyközép és a félnehéz között "cirkál" smile.gif

J.D.
Romsy
én meg félnehézsúly és nagyközép közé mérek be, de szerintem voltam már cirkálóban is biggrin.gif

ehez egy tyson magasság párosul, szóval még lehet fejlődni biggrin.gif

1 hónapja még stabil félnehéz voltam 78-cal, de 2 hétig nem edzettem és lejöttem 74-re.
komix
187 cm magas vagyok és 105 kg.
Brahma
Idézet (komix --- Ma: Apr. 15 17:57)
187 cm magas vagyok és 105 kg.[/quote]
Én 190cm/középsúly
Romsy
Úgy néz ki minden társaságban föl kell néznem a többiekre... biggrin.gif

180/75

előbb mértem.
komix
Hát a 190/középsúly az elég szálkás lehet nem?Én is szerettem volna lemenni félnehézbe , sikerült 110-ről 87-re , de nem bírtam egyszerűen tartani!Nagyon sok lemondással és erőveszteséggel járt volna...
Romsy
Nem biztos hogy szálkás, lehet hogy egyszerűen csak sovány.

Minek akarsz lemenni olyan súlyra?
Így biztos többen félnek tőled a disco-ban biggrin.gif

Én is kb 90 akarok lenni
komix
Már nem dolgozok a Disco-ban , mert egyetemre mentem.Egyébként meg a nagy test hamis biztonságérzetet ad az emberek többségének lásd badisok.Persze ez alól a bokszolók kivételek
:rolleyes:
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.