soha! sem volt padló közelében sem (tudtommal)[/quote] de 1x volt padlón, méghozzá Jones ellen; elég komikus volt, amikor megpróbálta utánozni Royt, hogy lógatta a kezét és előre tartotta a fejét, erre Jones kb. mint a szélvihar ráment és 1 nem is erős, széles bal csapottal földre küldte... bár Toney inkább azért esett el, mert olyan gyorsan próbált hátrálni Roy elől... azonnal felállt és nem is maradt benne az ütés. akkor nagyjából látszott, mi a különbség a 2jük tudása között, tisztelem Toneyt, nagy bunyós, de amit szabad Jupiternek...
snowy
2003-05-23 07:44:24
megnéztem a boxrecen, '91-ben Reggie Johnson ellen is volt leütve... persze azt nyerte...
Hopkinst leverné, ha nem köztes súlycsoportban meccselnének... ha fogyasztani kéne, hát nemtom...
komix
2003-05-23 08:49:19
Szia Snowy A Jones ellen , amikor beesett a sarokba hátrálás közbenre gondolsz?Azt ne vegyük annak szerintem Remélem azt tudtad , hogy Toney -nak fogynia kellett Jones ellen , és influenzás volt akkor , de már a menedzsere nem engedte visszalépni!Utána felkereste , és fegyverrel fenyegette meg... A másikról nem tudtam , köszi az infót!
snowy
2003-05-23 10:37:40
| Idézet (komix --- Ma: May. 23 09:49) | A Jones ellen , amikor beesett a sarokba hátrálás közbenre gondolsz?Azt ne vegyük annak szerintem Remélem azt tudtad , hogy Toney -nak fogynia kellett Jones ellen , és influenzás volt akkor , de már a menedzsere nem engedte visszalépni!Utána felkereste , és fegyverrel fenyegette meg...[/quote] na, azért ismerjük el, hogy az ütés hatására vesztette el az 1ensúlyát most néztem meg a klippet, pont itt van az 1ik cdmen... de azt én is mondtam, ha visszanézed, hogy hátrálni akart, az ütés nem lett volna elég ahhoz, hogy elessen... és 1ből fel is állt...
azt tudtam, hogy fogynia kell, a többi, szégyenszemre újdonság nekem...
komix
2003-05-23 11:36:47
Ezek 94-es hírek voltak , nem tudnám megmondani , hogy honnan szedtem , talán a Nemzeti Sportból még anno. Akkor az Eurosporton úgy reklámozták a meccset , hogy egy sikátorban Toney és Jones sétálnak egymás felé , és találkoznak félúton , majd farkasszemet néznek egymással.Nagyon jó volt , persze felvételről ment , ha jól emlékszem.
Chrisdry
2003-05-23 12:04:26
Én nem kertelek: teljes mellszélességgel Hpokins mellett vagyok, bízom a tudásában s abban, hogy tudja mi vár rá, s ki, s ennek tudatában készül(hetne)...
snowy
2003-05-23 13:32:48
| Idézet (komix --- Ma: May. 23 12:36) | Ezek 94-es hírek voltak , nem tudnám megmondani , hogy honnan szedtem , talán a Nemzeti Sportból még anno. Akkor az Eurosporton úgy reklámozták a meccset , hogy egy sikátorban Toney és Jones sétálnak egymás felé , és találkoznak félúton , majd farkasszemet néznek egymással.Nagyon jó volt , persze felvételről ment , ha jól emlékszem.[/quote] nem emléxem sajnos...
amúgy a szavazásnál magam is Toneyra voksoltam, persze ez csak arra vonatkozik, ha nem kell sokat fogyasztania
komix
2003-05-23 14:55:22
Hopkinst iszonyat kemény öklözőnek tartom , még azt sem mondhatom , hogy nem szimpatizálok vele , mert azt nem tudhatjuk mi váltotta ki belőle ezt a barátságtalan hozzáállást.
Hajrá TONEY!!!
snowy
2003-05-26 07:31:14
valszeg így született  Hopkinsnak nem volt könnyű gyerekkora, mint tudjuk... mint a fekete bunyósok jelentős hányadának... Ő azt mondja, gyerekkorában rosszra használta a képességet, amit kapott, mert az adott körülmények között sokkal nehezebb a becsületes utat választani... amúgy azt olvastam 1 régebbi riportban, tiszteli a nagyon alulrol jött bunyósokat; George Formant, Tysont, Iran Barkleyt és (hoppá!) Jamest Toneyt!
komix
2003-05-26 08:50:40
Toney detroiti gyerek , nagyon lentről jött , elég agresszív is a természete. Egyébként még itt nálunk is nehéz a becsületes utat választani , nemhogy ott , ahol olyan mértékű diszkrimináció van , úgy kezelik őket mint itt a romákat. Remélem összejön a meccs!
Zamat
2003-05-26 11:23:05
Hopkins 1ik interjújában:
"If I say, I'm gonna rob a bank, I'll do it."
Asszem sitten is volt, nem volt egy mintagyerek.
Captain
2003-05-28 16:42:07
Elmagyarázná valaki, h Hopkinsnak miért jó ez a mecs? Három súlycsoportnyi ugrás egyb?l! Nem volt középsúlyban normális ellenfél, vagy nagyközépsúlyban? Esetlen Tarver? Én ezt nem értem!
JollyDee
2003-05-28 17:10:17
| Idézet (Captain --- Ma: May. 28 17:42) | Elmagyarázná valaki, h Hopkinsnak miért jó ez a mecs? Három súlycsoportnyi ugrás egyb?l! Nem volt középsúlyban normális ellenfél, vagy nagyközépsúlyban? Esetlen Tarver? Én ezt nem értem![/quote] Kapitány!
Sz.v.sz. azért, hogy így vágjon vissza és überelje RJJ-nak a két súlycsoportnyi ugrását és ezzel valamiben felülmúlja az ôsi riválist Roy Jonest. Közismert az is, hogy Hopkins nem szívleli Jones-t, és ha legyôzi Toney-t akkor azt hiszi, hogy ezzel talán rá tudja venni hogy ismét megmérkôzzenek.
J.D.
Zamat
2003-05-28 17:45:51
Egyetértek Jollyval. Más kérdés, hogy
1.: Nem sok esélyt adok neki a győzelemre
2.: Roy Jones akkor is jobb nála, ezt mindenki tudja
Igazából a pénz is nagy motívációs tényező. Hopkins 38 éves is elmúlt, és az utóbbi két meccsén (a "nagy kihívásra" várva) nem keresett számottevő pénzt. Igazából az egész karrierje alatt igazán nagy pénzt (érts legalább 1-1,5 millió USD) csak a középsúlyú körmérkőzés alatt kereshetett... egyszerűen előtte nem volt igazán nagy sztár!
Namármost szerintem ő is belátta már, hogy ha Hoya és Vargas sem jön, akkor neki kell kimozdulnia középsúlyúból. Toney végülis középsúlyú volt valamikor...
Chrisdry
2003-12-09 12:23:02
Hopkins B. v Joppy W. in Atlantic City, New Jersey Fight 14 Dec 03 01:00 Home Draw Away 1.08 26.00 6.50 WBC,WBA,IBF Middleweight Title
Hopkins!! Hopkins!!
Chrisdry
2003-12-09 13:11:55
Nagyon kíváncsi vagyok a régi nagy kedvencemre: Hopkinsra, hogy az évete 1-2 meccsével meg azért ő sem fiatalodik, mennyi erő lesz még benne..
gyorfilaci
2003-12-09 18:01:39
Ez nekem elsőlegjobban fontos! Emléxetek? Nekem Hopkins nagyon gyere be... Naon jó helyen volt az anno TOP 10-ben!!! Kaptam is eleget, hideget + meleget, de akkor is:
Hopkins nálam eléggé Istenség... és hajrá!!!
Chrisdry
2003-12-10 11:26:18
Végre Valaki, nagy "V"-vel.... Gyorfilaci--- Druszám...  Keblemre... Ketten maradtunk nagy Hopkins imádók csak? Végre, nem egyedül kell megvívnom a vitákat az Istenségért...
Chrisdry
2003-12-11 14:43:18
Örülök, ha van valami hír Hopkinsról... Joppy tényleg dumál... a ringben bizonyítson... már nagyon várom a meccse(ke)t.
Brahma
2003-12-14 14:00:25
Milyen lufi feje lett már Joppy-nak! Hopkins még mindig a csúcson van. Iszonyatosan megverte Joppy-t.
Hopkins aszongya bevállalná De La Hoyát. Érdekes meccs lenne!
Brahma
2003-12-14 19:32:46
Az eastside atombombát robbant: Tito visszatér! Ez nagyon kemény! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamat
2003-12-14 20:16:32
Huhúúúúú, mik lesznek itt!!!!!
Chrisdry
2003-12-15 11:33:40
Hivatalosan megerősített hír (Tito)?
Nagy kedvencem volt mindig is!!!
---
Hopkins vs. Joppy
pontozásiank:
Sasi: 120-108 Hopkins win Jolly: 120-108 Hopkins win Brahma: 120-108 Hopkins win ChrisDry: 120-107 Hopkins win (utolsót kettővel adtam, mert nagyon megverte Joppy-t).
A Hóhér, még "öregen" is kiválló! Kicsit aggódtam érte, hogy milyen kondícióban lesz, de már ránézésre megnyugodtam, igencsak jó izomzattal (Joppy nem különben volt szálkás).
Jöhet Oscar!!!
Brahma
2003-12-15 12:03:12
Oscart mindenki akarja, de nem mindenki fog kiállni vele! Bernard azért nem gondolhatja komolyan, hogy hipp-hopp lefogy nagyváltóba. Inkább egy Tito-Hopkins meccsnek van realitása.
Chrisdry
2003-12-15 12:21:46
És kinek drukkolja, melyiket nem szeretem annyira? Ne máá' Akkor legyen Hopkins.
Brahma
2003-12-15 13:29:15
Gyenge idegzetűek: hogy tetszik a kép?
Chrisdry
2003-12-15 13:42:01
Hörcsög!
Chrisdry
2003-12-15 16:10:07
Sajnálom a Hörcsög_Joppy-t... Azért szép pályafutása volt... Hiába, tudni kell visszavonulni időben.
manchester
2003-12-15 18:02:53
Brahma
2003-12-15 18:57:06
Joppy simán visszavonulhatna világbajnokként. Bármikor visszaszerzi WBA koronáját bárki ellen a középsúly jelenlegi mezőnyében. Csak ha kevés pénzzel jár, és nem motiválja semmi, hát nem érdemes folytatni.
Chrisdry
2003-12-16 10:34:12
Igen, ez így van...
Chrisdry
2003-12-18 12:08:05
Mosley még küzd valakivel és jön Hopkins! Ééés megveri Mosley-t, de várom már!!!
Hopkins Wright-ot akarja.Mosley is Wright-ot akarja. Érdekes mert eddig Wrightot senki sem akarta. Wrightot eddig is lehettett sajnálni, de majd ezen meccsek után gyanítom még jobban kell sajnálni. Jajj szegény Wright...
Ja és még valami: ha Oscarnak cím kell akkor neki is Wright kell.Változik a világ.
manchester
2003-12-20 08:59:57
Mad!
Én egy Mosley-Wright meccsen nem lennék 100%-ig biztos Mosley győzelmében.
Zamat
2003-12-20 11:44:51
Sztem sem kézgyorsaságban, sem pedig lábmunkában nem tudná felvenni a versenyt Mosleyval.
manchester
2003-12-20 12:34:14
De taktikában és célratörőségben igen. És mindenki tudja milyen egy megtört Mosley.
Brahma
2003-12-20 12:56:04
Wright ki tudná Boxolni Mosley-t, aki nagy ütőerejével nem sokra ment az elmúlt 3 évben. Azért hoztam szóba az ütőerőt, mert Wright álla nem túl erős, és ez lenne Mosley egyetlen esélye. Szerintem...
manchester
2003-12-20 13:30:14
Brahma!
Sztem Mosley egyáltálán nem nagy ütő. Iszonyatosan gyors, és képes belharcban a másodperc töredéke alatt számos ütést kivitelezni. Kicsit olyan mint Pac, csak Pac-nek a pehelysúlyhoz viszonyítva télleg hatalmas az ütőereje. Azonban Mosley KO-i főleg a kombinációkból jönnek, az ütések sokasága az, ami a KO-t okozza, nem az ütőerő.
Zamat
2003-12-20 21:09:47
Ebben Mancsnak van igaza. Ráadásul Mosley már kipontozta Hoyát (egyszer legalábbis biztos), úgyhogy nem csak KO-val lenne esélye.
Wright nem tudna sztem mit kezdeni Shane iszonyatos kézgyorsaságával és lábon sem tudná felvenni vele a versenyt. És eddig csak egy embert tudok, aki ezen két dolog nélkül le tudta győzni Mosleyt: Forrest.
manchester
2003-12-20 21:57:23
Na majd meglátjuk!:D Én csak önmagamat tom ismételni. Ha egy megtört Mosleyt látsz, akkor annak már nem sok esélye van a győzelemre. Wright pedig egy olyan bunyós, aki képes a másikat taktikailag felülmúlni. Ugyan semmi extrát nem tud, nem egy zseni és nem is kiemelkedő semmilyen szempontból, értem ezalatt a gyorsaságot, ütőerőt, pontosságot, de egy vmiben kiemelkedő. Nagyon masszív, a stílusával bárkit képes semlegesíteni és mindig azt csinálja amit abban a pillanatban csinálnia kell. Vitatható pontozással kapott ki Vargastól. Véleményem szerint egy Mosley-Vargas meccs 3. menete után Mosleyt úgy kéne összekaparni a ringben mint egy maréknyi hamut. Mindenesetre ezen télleg értelmetlen vitázni, mert amíg nincs tervben egy Wright-Mosley meccs addig meddő vita, hisz úgyis mindenki kitart a saját véleménye mellett.
Zamat
2003-12-20 22:48:48
Vargas is csak aprítani tud, ha ökölvívásra kerül a sor, abban már nem olyan penge...
Chrisdry
2004-01-12 11:06:40
Eastman még érdekes lehet de Sendra is egy falat lesz,ha nem is könnyű... Utána med találgatunk Hopkins-szal való meccsről, de szvsz. nem lesz ilyen meccs egyhamar legalábbis...
penge
2004-01-12 11:31:07
Mivel nekem Hopkins nem tartozik a kedvenceim közé,én inkább az új titán Jermain Taylor elleni meccsét várom. Legalább annyi esélyt adnék a fiatal Taylornak,mint az öreg Hopkinsnak,és meggyőződésem,hogy élne is a kapott lehetőséggel. Ő lenne Hopkins "Terry Norrisa"./ Norris a kiváló Sugar Ray Leonardot nyugdíjazta/
Ligur
2004-01-12 11:55:55
Most olvasom, hogy Felix Trinidad visszatér. Don King jelentette be, valamint azt is hogy az első meccse márciusban lehet, és kb. október - november táján OLH -val fog boxolni  lehet már tudjátok, mert 3 napos a hír...
Chrisdry
2004-01-12 12:36:05
Le vagy maradva...
off: Miért nem vagy icq-n soha? (mostsem voltál... on:
Taylor-ra én is kíváncsi vagyok, de a rutin felőrli szvsz. a vehemenséget ill. széttördeli. Szóval Hopkins nyerne... (van bennem egy adag elfogultság, mert az egyik kevencem, ha nem is a legnagyobb, de ott van a 2.sorban...Hopkins).
penge
2004-01-12 13:55:19
Látod,hogy nehogy azt mondják,hogy én mindíg az esélyeset favorizálom, és hogy nem csak a levegőbe beszélek,ha létrejönne a meccs,tennék az elsőlátásra esélytelenebb Taylorra. Na nem egy nagy összeget,csak amennyi az egy esti Jagermaister adagodat fedezi. --/és persze,ha mernél ugyanennyit reszkírozni a kedvencedre/ Tudod csak a játék kedvéért.
Chrisdry
2004-01-12 14:52:59
Mivel a jégerről van szó, s igazán jó fej vagy, mert nekem is a kedvencem (az egyik) így simán állok egy jéger adagot, de a Hopkins vs. Taylor meccsről beszélünk ugye? -Nem a Taylor vs. Sendra elleni meccs.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|