Ma este 22-30 tol ard1 en lathato[/quote] Köszönöm Zsolt!!
Zamat
2003-03-15 17:21:36
Olyanunk nincsen..
gyorfilaci
2003-03-15 17:56:01
| Idézet (Zamat --- Ma: Mar. 15 18:21) | Olyanunk nincsen.. [/quote] Ne szomorkodj Zamat, és főleg ne irígykedj - Nekem meg Sport 1-em nincs, és a dühtől kivörösödve rugdaltam a forgóantennásmüholdas500adásos TV-met a Jones meccs alatt!! Azé' fővették nekem, és így láttam másfél nap után!!
Zamat
2003-03-15 19:48:40
Hm. Merre laksz? Ha a sport1-en lesz meccs, átjössz te, ha meg máshol, akkor átmegyek én...
gyorfilaci
2003-03-15 20:25:28
| Idézet (Zamat --- Ma: Mar. 15 20:48) | Hm.
Merre laksz? Ha a sport1-en lesz meccs, átjössz te, ha meg máshol, akkor átmegyek én... [/quote] Velencén. Állítólag idén hoznak vmilyen kábeltévét és ahhoz talán lesz csatolva valami net! Vagy a UPC műholdasa végre felébred! Azért ha nagyon akarok tudok menni Sport 1-et nézni, de azé' kössz! Fontoljátok meg JDee szavait, elég egy délre néző fal vagy erkély is és 6-8 ezer pénz! Az Astrát, ahol a németek nyomnak meghagyják analógnak, és DSF, ZDF, ARD stb meg egy vödör tartományi, meg még zenék is! Sztem megéri. Ennyi pénzért... Na ennyit a boxról... maj jó kikapok itten az egyéni szoc.problémáim miatt!!
gyorfilaci
2003-03-16 00:07:15
Nem akarok JollyDee elé vágni, jobban meg tudja írni! Röviden Ottke megosztott pontozással nyert. És állati nagy meccs volt. Most megnézem mégegyszer, és reggel elmesélem! Syasztok
Brahma
2003-03-16 00:07:24
Télleg unalmas meccs volt. Ha ezentúl ilyen Ottke-k lesznek a címegyesítés nyertesei, és dubla-világbajnokok, elmegy a kedvem a boxtól. O.K., Ottke ki tudta ütni pl. Gattit. De ez lenne egy a félnehézsúly alatti kategória kemény címegyesítése? Ottke talán jól védekezik, talán 1-2 alkalommal meglepi ellenfeleit. De ez édeskevés 2 cím birtoklásához! Gratulálok, hogy Ottke legyőzött egy újabb ellenfelet, de két övet azért nem érdemel meg!
Romsy
2003-03-16 00:11:24
hát a pontozás elég érdekes volt.
112-116 , 115-113, 116-114
nálam Mitchell nyert 7 menetet 10-9-re Ottke 4-et 10-9-re, és az első 9-9
gyorfilaci
2003-03-16 00:12:41
| Idézet (Brahma --- Ma: Mar. 16 01:07) | Télleg unalmas meccs volt. Ha ezentúl ilyen Ottke-k lesznek a címegyesítés nyertesei, és dubla-világbajnokok, elmegy a kedvem a boxtól. O.K., Ottke ki tudta ütni pl. Gattit. De ez lenne egy a félnehézsúly alatti kategória kemény címegyesítése? Ottke talán jól védekezik, talán 1-2 alkalommal meglepi ellenfeleit. De ez édeskevés 2 cím birtoklásához! Gratulálok, hogy Ottke legyőzött egy újabb ellenfelet, de két övet azért nem érdemel meg![/quote] Brahma! Te milyen meccset néztél?
Brahma
2003-03-16 00:25:09
őöö Lewis-Tyson 2? Miért? Mi a véleményed Ottke boxtechnikájáról? (én semmi izgalmat nem találtam a címegyesítő meccsen. OK, talán az én hibám, hogy ebben a súlycsoportban már legalábbis megrendítő ütéseket vár az ember.) De télleg elismerésem minden idők legeredményesebb német boxolójának, csak én, látványos-box fan vagyok egy kicsit elfogult.
JollyDee
2003-03-16 00:27:57
Kedves Druszám!
Egyetértek veled, és mint azt az esélylatolgatásomban is írtam, pontosan erre számítottam. Egy szó nem érheti a ház elejét, ugyanis egyetlen németajkú pontozó sem volt, így a részrehajlás kizárva. Nálam egy ponttal nyert Ottke 116:115 arányban. Az utolsó menetet viszont elvitte Mitchell. És még mielôtt rámakasztanátok, hogy Ottke fan vagyok most deklarálom hogy nem, én csak az eredményeiért tisztelem, de azért nagyon.
JollyDee
gyorfilaci
2003-03-16 00:32:53
| Idézet (Brahma --- Ma: Mar. 16 01:25) | őöö Lewis-Tyson 2?
Miért? Mi a véleményed Ottke boxtechnikájáról? (én semmi izgalmat nem találtam a címegyesítő meccsen. OK, talán az én hibám, hogy ebben a súlycsoportban már legalábbis megrendítő ütéseket vár az ember.) De télleg elismerésem minden idők legeredményesebb német boxolójának, csak én, látványos-box fan vagyok egy kicsit elfogult.[/quote] Ottket ismertük, és most megismertük a taktikus oldaláról is! Le tudta fogni Mitchells ha kellett, meg is tudta ütni és főleg bírta M. ütéseit! Bár a 12. menetben 1 vak lovat nem adtam volna Ottkéért, hogy állva marad! Most nézem 2.x, és én is pontozok! Reggel megmondom nálam ki nyert! Változatlanul fentartom: egy nagyon küzdelmes, nagy bunyó volt!
JollyDee
2003-03-16 01:24:52
Most látom csak, hogy a FightNews is Ottkét látta jobbnak 115:113 arányban. Ehhez képest az én pontozásom sokkal szigorúbb volt.  JollyDee
ottke az a németeknek, mint koko a magyaroknak. nagy a hasonlóság kettejük között, csak hát ottke azért jobban bírja az ütéseket. elképesztő amit művel a ringben.kevés olyan bokszoló van akinek nincs ütőereje és ilyen magasra jut. azért calzaghe már neccesebb lenne.
gyorfilaci
2003-03-16 08:49:08
Szal: 1. Ottke elég tisztátalanul boxolt, alkar, könyök!?,fejelés 2. Darabra többet talált, ha a maszatolásokat is számoljuk 3. A 7. menetben kicsit, a 12.-ben nagyon meg volt fogva 4. Oda lehetett adni Neki a meccset 5. Semleges bírók ide, semleges bírok oda, csak Németo.-ban volt a meccs 6. Sztem nem szabad lett volna eldönteni a meccset és valszeg ez máshol döntetlen Találtam egy régebbi Mitchell interjut az Ottkeval kapcs. részt ideteszem: " What's your impression of IBF super middle champ, Sven Ottke? If you can get them out of Europe, they can be beaten. I would love to fight him in a neutral ground definitely not in Germany. They have a different style and the judges are different too. " Az egész interju: http://www.eastsideboxing.com/byron-mitche...-interview.htmlKiváncsi leszek véleményetekre, ha majd Mikike fölteszi, Ti meg majd leszeditek
gyorfilaci
2003-03-16 09:08:57
| Idézet (mad --- Ma: Mar. 16 02:34) | ottke az a németeknek, mint koko a magyaroknak. nagy a hasonlóság kettejük között, csak hát ottke azért jobban bírja az ütéseket. elképesztő amit művel a ringben.kevés olyan bokszoló van akinek nincs ütőereje és ilyen magasra jut. azért calzaghe már neccesebb lenne.[/quote] Hello Mad!
Ha Koko fele annyira bírná az ütéseket és olyan hamar tudna / tudott volna / regenerálódni, mint Ottke - ma is aktív bajnok lenne!!! Calzaghe szerintem annyira necces lenne Ottkenak, hogy ha összejönnek C. nagyon megveri... de nagyon nagyon Mitchell kicsit " lustán, lomhán " kezelte a lehetőségeit! Mintha arra gondolt volna, hogy majd a végén! Aztán a 12. menetben - pedig az 1. percben megvolt Ottke - hagyta némi bírói segédlettel -, hogy O. végig ölelgesse! Calzaghe szétütötte volna... már korábban Dehát a ha, meg a volna... Reménykedjünk először egy visszavágóban, aztán - ha lesz még tétje - egy Ottke vs Calzaghe meccsben!
JollyDee
2003-03-16 09:50:28
Druszám
Azért azt a sok tarkóütést amit Mitchell helyezett el Ottkén, azt hová sorolnád, mert azért az ugyanolyan szabálytalan mint Ottke fogásai.
...ja és mennyire hiányoltuk KoKo-tól ugyanezeket a fogásokat Chacon ellen :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: <_<
gyorfilaci
2003-03-16 10:10:54
| Idézet (JollyDee --- Ma: Mar. 16 10:50) | Druszám
Azért azt a sok tarkóütést amit Mitchell helyezett el Ottkén, azt hová sorolnád, mert azért az ugyanolyan szabálytalan mint Ottke fogásai.
...ja és mennyire hiányoltuk KoKo-tól ugyanezeket a fogásokat Chacon ellen :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: [/quote] Így igaz JDEE!
Azért próbáltam távirati stilusban - pontokba szedve - reagálni, hogy objektív legyek. Az utolsó 2 pont tartalmazza a véleményem. Mitchell " tarkósait " is észrevettem - Ottke állandóan annyira közel ment, hogy M. nem tudta a hosszú kezeivel megütni. A fogások pedig benne vannak, ha ez a győzelem kulcsa és a bíró engedi! Nem pejorativ értelemben emeltem ki Ottke " büneit, bár nem tetszettek... Neked mondjam hány nagy meccs dőlt el ilyen taktikával? Ali is végig cipeltette magát Form. ellen " ölelve, csókolva " és amikor F. elfáradt... Sőt én Ruiz helyében nem álltam volna le boxolni Jones-al, mert azt Ő mindenkinél jobban tud, hanem támaszkodtam volna, állandóan rajta feküdtem volna - had emelgessen, és vigyen 6-8 meneten át, csak elfárad... Nem mondom, hogy így nyert volna, de ... Kokoról írtam alább...+ " ...ja és mennyire hiányoltuk KoKo-tól ugyanezeket a fogásokat Chacon ellen " Így igaz a fene egye meg...Még ma is könnybe lábad a szemem...
Zamat
2003-03-16 12:54:19
Nem véletlenül mondták többen is Kokoról, hogy nem való profinak.
Captain
2003-03-16 21:19:54
Sziasztok!
Előzetesen erre számítottam: kicsit necces, kicsit karcsú Ottke győzelem! Nagyon szívesen megnézném Ottkét Amerikában, Echols ellen!!! ÉS a felvételt is megnézném!
Miki! Lesz videó?
JollyDee
2003-03-16 22:49:22
Hello Kapitány Elôkerültél?  Mi volt veled, hogy oly sokáig távol maradtál a fórumunktól? Csak nem téged is az influenza tartott vissza attól, hogy írj? PS: ne mondj elôre véleményt az Ottke meccsrôl addig amíg nem láttad. Üdv: JollyDee
Captain
2003-03-17 01:10:24
Szia Dzso Lee!
Nem a fórumtól, hanem az internettól voltam távol. Egészen pontosan a távol-keleten voltam kiküldetésben, és ott nem volt sok lehetőségem gép elé ülni. Amikor volt, akkor is csak a mail-eket tudtam elolvasni.
Érdekes egyébiránt a mecs, mert Mitchell elismerte vereségét.
Nem értem a hiradásokat! Michalczewski NÉMET szinekben volt egyszerre a WBO/IBF/WBA félnehézsúlyú bajnoka, tehát bár címet nem védte meg, ettől még ő volt az első NÉMET, aki sikeres címegyesítést "hajtott végre"!
JollyDee
2003-03-17 09:21:05
| Idézet (Sasi --- Ma: Mar. 17 01:18) | Nem értem a hiradásokat! Michalczewski NÉMET szinekben volt egyszerre a WBO/IBF/WBA félnehézsúlyú bajnoka, tehát bár címet nem védte meg, ettől még ő volt az első NÉMET, aki sikeres címegyesítést "hajtott végre"![/quote] Sasi
Ezekben a híradásokban valószínüleg a "német" olyan értelmet kapott mint "német születésü" és így már minden egyéb magyarázatnak nincs jelentőzége.
J.D.
mzsolt
2003-03-17 13:47:11
jo, hogy felhivtam a figyelmeteket a meccsre sajnos en nem lattam, aminek az oka, hogy a tevem beszart olyan csikok lettek rajta, es nem lattam, hogy mit csinalnak mogotte ugyhogy most mar csak egy feladat van: jovo het vegeig meg kell javitani, mert jon Darius, meg persze Madar is,
JollyDee
2003-03-17 21:34:59
Druszám, nézd mit találtam! "Ottke blast-punch on Mitchell's face!"  JollyDee
Romsy
2003-03-18 17:46:13
szerintem a másik oldalról is találnál ilyeneket.
Alberto_11
2003-04-11 08:56:14
Sven Ottke junius 14-en ismet szoritoba lep Az egyik nemet internetes boxmagazin informacioja szerint Sven Ottke megvedi a WBA/IBF vilagbajnoki cimeit junius 14-en, Magdeburgban. Ellenfele valoszinuleg Antwun Echols lesz aki mindket szervezetnel kihivoi pozicioban van. A ket management elorehaladott targyalasokat folytat, minket oldal szeretne ha aprilis 28-ig vegleges dontes szuletne.
A nemet boxolo managementje kijelentette, hogy hosszu tavon nem all szandekukban mindket cimet megtartani. Tobb mint valoszinu, hogy a nemet istallo a jovoben Danilo Hausslert (EBU bajnok) szeretne az IBF cimert boxoltatni. Danillo jeleneg a masidik helyen all, es abban az esetben ha Ottke feladna az IBF cimet, a meguresedett cimert boxolna.
Alberto_11
2003-04-11 10:41:15
Ezt irtatok a hirekben:
A Sauerland sajtóközleménye szerint Sven Ottke június 14-én Magdeburgban védi meg először a WBA/IBF egyesített bajnoki címét. Az ellenfél több mint valószínű, hogy a két világszervezetnél is kihívói státuszt betöltő Antwun Echols lesz. Echols már régóta vár egy címmérkőzésre mivel hosszú ideje a súlycsoport elitjébe tartozik és minden világszervezet Top 10 es bokszolóként tartotta nyilván. Olyan nagynevű ellenfeleket győzött le mint Richard Grant és Kabari Salem, vagy a három menet alatt hat! leütéssel tarkított találkozón Charles Brewer. Echolst címmérkőzésen egyedül csak Bernard Hopkins tudta legyőzni. Ezzel Ottke, pályafutása egyik legnehezebb mérkőzésére készül, amit ha megnyer nyugodtan nevezhetjük vitathatatlan bajnoknak.
Korulneztem alaposan a nemet sajtoban es senki de senki nem irta hogy megegyezes szuletett Echolssal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit lehet tudni amennyit irtam....
szambadi
2003-04-21 13:02:29
Az "Echols kitért Ottke elől ?!" hírhez
Odafigyelhetnétek jobban, hogy a személyes véleményetek ne kerüljön bele a hírekbe... pláne hogy nem is igaz amit leírtok. Ottke NEM simán ütötte ki Mudinet, az volt a tipikus lucky punch. Valamint az is elég zavaró, hogy mindig az általatok éppen nem preferált versenyző "tér ki" a másik elől, ha nem jön létre egy meccs. Nem világos számomra, hogy miért nem lehet a hírekben kizárólag a száraz tényeknél maradni.
A fene sem tudja. Én speciel rohadtul nem birom azt az Ottke gyereket (a bunyóját!), mégis ezt a címet adtam az írásnak  Korábban meg épp ellenkező előjellel írtam a témáról, mert Ottkéról és Calzaghe-ról állítottam, hogy mindenkivel hajlandóak bokszolni, csak Echols--szal nem. A simán leütötte dolgot meg Ottke ütőerejére értem. Mert ha ő valakit le tud ütni, az nem egy veretes ellenfél. A cikkből kiszedem a "simán" szót. A többi marad. Én szívesen várom a mail címemre az írásokat (bárkitől), s azt ott megadott címmel szívesen közzé is teszem!  Sasi
snowy
2003-05-12 07:25:16
Látta valaki bunyózni ezt a Green gyereket?
JollyDee
2003-05-12 07:43:50
| Idézet (snowy --- Ma: May. 12 08:25) | Látta valaki bunyózni ezt a Green gyereket?[/quote] Snovy!
Roy Jones egészen biztosan.
snowy
2003-05-12 08:21:23
| Idézet (JollyDee --- Ma: May. 12 08:43) | Roy Jones egészen biztosan. [/quote]
biztos csak udvariaskodott a hazaiaknak amúgy meg az amik véleményét ismerjük a német bunyósokról... gyakran helytálló is, de ez esetben...
amúgy nem örülnék neki, ha Sven kikapna, mert akkor a maradék kis esély is elszállna 1 Ottke-Calzaghe meccsre...
snowy
2003-05-15 06:53:43
szóval Starie lesz az ellenfél... megnéztem a mérlegét, asszem Svennek nem fog gondot okozni... amúgy az IBF miért fogadta el kihívónak, mikor nincs is az első 10ben?
JollyDee
2003-05-15 08:05:21
| Idézet (snowy --- Ma: May. 15 07:53) | szóval Starie lesz az ellenfél... megnéztem a mérlegét, asszem Svennek nem fog gondot okozni... amúgy az IBF miért fogadta el kihívónak, mikor nincs is az első 10ben?[/quote] Snovy
Tudtommal a 15-ben kell lennie és ez a feltétel teljesült, mert a 13-ik. Viszont a WBA-nál Starie a 3-ik és ott gyakorlatilag Ő a mandatory, hisz Mundine és Echols egymás ellen fognak mérkőzni az Interim bajnoki címért.
Üdv: JollyDee
mzsolt
2003-05-15 09:23:30
| Idézet (snowy --- Ma: May. 15 07:53) | szóval Starie lesz az ellenfél... megnéztem a mérlegét, asszem Svennek nem fog gondot okozni... amúgy az IBF miért fogadta el kihívónak, mikor nincs is az első 10ben?[/quote] kotelezo cimvedes, minnel konnyebb akadallyal az utolsonal kicsit rezgett a lec, kemenyebb volt. azer mindenki szeret felul maradni, de elobb utobb biztos megin osszejon egy kemenyebb meccs, szerintem Ottke nem fog kihatralni
Chrisdry
2003-05-16 08:25:55
Ottke nyer-legalábbis bízom benne...nagyon.
Chrisdry
2003-05-30 10:55:41
David Starie elég gyenge elenfeleket kapott eddig, igaz azokat hamar elintézte, de aki jobb volt attól kikapott (D.Fancis, J.Calzaghe, s végül A.Thysse), ez felvezető meccs Ottke-nek...
Romsy
2003-06-14 15:23:59
na, ma este meccs, vélemények?
szerintem lazán kipontozza.
Alberto_11
2003-06-14 15:31:16
Szerintem Ottke kipontozza Starie-t. Starienak egy eselye van, ha kiuti Ottket, viszont ismerve Ottke vedekezeset ez eleg nehez lesz.
Nagyon izgalmasnak igerkezik az est masiodik merkozese, Magee-Urkal. Urkal eleg gyengen muzsikalt az utobbi idoben, ugyhogy en nagyon kivancsi leszek a merkozesre. Magee nagyon jo ki bunyos, a gyolezemhez Urkalnak kb. olyan bunyot kellenne mutatnia mint Koszta Tszyu ellen.
JollyDee
2003-06-14 23:26:31
Alberto
Igazad lett, tényleg kipontozta. Viszont számomra kicsit meglepô volt az iram. Ottke mérkôzésein nem szokott ennyi ütés lenni. Az elsô négy menet után több mint 500 ütést indítottak el. A végeredmény szerintem igazságos és vitathatatlan. Ottke ennyivel jobb volt.
J.D.
Alberto_11
2003-06-15 10:12:48
Ottke merkozese ezuttal sem hozott nagy meglepetest . Ottke azt csinalta amit tud, Starie szerintem egyszeruen nem tudta mivel tudna feltorni Ottke kettos fedezeket. A merkozes utan Sauerland ur kijelentette vasarnap USAba repul ahol targyalni fog Don King-al egy esetleges Ottke-Hopkins merkozesrol. Kivancsi vagyok mi lesz belole. Elobb en inkabb egy Calzaghe - Ottke merkozesre lennek kivancsi. Egy eve meg azt mondtam Calzage szetveri Ottket. Azota kicsit megvaltozott a velemenyem. Ottke kidolgozott egy olyan stilust ami nagyon kellemetlen, az egez bunyoja egy nagyon jo vedekezesen alapszik, Ottke nagyon gyors labon, legyozesehez nagy utoero es technikai tudas kellenne...
Az Urkal-Magee mecs eleg jo volt. Urkal nagyon jol bunyozott, vegre kihozta magabal azt amire kepes. Izgalmas merkozes volt, az irben vegig benne volt a kiutes, szerencsere Urkal nagyon jol vedekezett.
JollyDee
2003-06-15 10:37:23
Alberto
Köszi szépen az infót. A TV közvetítésben én is többször hallottam Hopkins nevét, de mivel nem tudok németül nem tudtam mire vélni a dolgot - csak halovány sejtésem volt - Sztem Ottke stílusa még Hopkinsnak is komoly fejtörést jelentene, és egyáltalán nem lehet előre megjósolni kettőjük mérkőzésének végkimenetelét. Igaz hogy Ottke "csak" két szervezet bajnoka, de egyre bátrabban le merem írni, hogy a súlycsoport VITATHATATLAN BAJNOKA.
JollyDee
manchester
2003-06-15 10:45:44
Jollllllllllyy!!!!!!
Azért Joe Calzaghe is ott állomásozik a súlycsoportban, ennyire lebecsülöd őt?
Romsy
2003-06-15 12:11:01
ottke a németországi istállók leghitelesebb világbajnoka szerintem, és ezt tegnap bizonyította, egy pillanatig sem látszódott hogy a másiknak lenne vmi kis esélye. az Urkal meccs meg mégjobban tetszett  főleg amikor az utolsó 6 mp-ben menekülőre fogta
Mit szoltok Larsenhez? Szerintem remek választás! Elég érdekes, hogy ilyen remek mérleggel egy ilyen (relative) gyenge mezőnyben csak most kap lehetőséget a dán fiú, pedig sok jó mérlegű ellenfele győzőtt már le. Ottke megint nem unatkozik
Romsy
2003-08-01 04:21:52
Megmondom a frankót, most hallom először a nevét, de tekintélytparancsoló mérlege van. Ottke szerintem nagyon hiteles világbajnok. off: Sasi: Mit keresel te ilyenkor itt?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|