Farkas Krisztian
2006-01-30 18:34:23
Ha van kedvetek akkor nyugodtan írjatok rólam jót vagy rosszat,pozitív vagy negatív kritikát.Privát üzenetben durvát is nyugodtan.
Thoer
2006-01-30 19:06:13
Hmm. Boxing, most tényleg! Szerinted üldözési mániád van, feltünési viszketegséged, simán csak egoista vagy, vagy tulajdonképpen mi bajod van?
Milyen lenne, ha mindenki nyitna magának egy külön topikot? Ami engem illet, ha rólad akarnék véleményt formálni, akkor először megpróbálnálak megismerni személyesen. Ha pedig a hozzászólásaidról akarok nyilatkozni, akkor 99,9% hogy megteszem az adott topikban, nem?
Vagy neked itt vannak a legjobb barátaid/esküdt ellenségeid?
Farkas Krisztian
2006-01-30 19:19:39
Ez a hozzászólás tetszett,várom a következőt!
ferike
2006-02-02 20:12:10
IDÉZET(boxing @ 2006. Jan. 30 20:19)
Ez a hozzászólás tetszett,várom a következőt!

mi értelme ma már topicot nyitni magunkról, amikor már ingyen és bérmentve egész fórum is szólhat az emberről:)
nem mellékesen jegyzem meg, én anno mókából megcsináltam:)
azt azóta én sem látogattam:D
Farkas Krisztian
2006-02-02 20:22:35
Kísérletnek szántam.Érdekelt ki,hogy reagál majd és,hogy egyáltalán válaszol-e valaki.Az is érdekelt,hogy törölve lesz-e a topic.Igazából mindig érdekelt a pszichológia.Meg aztán untam,hogy nincs új topic és kínomban nem jutott más az eszembe.Fórumot nem tudnék nyitni magamról mert segg hüje vagyok a számítástechnikához.
v-lee75
2006-02-03 01:00:07
Ez egy erdekes topic
tuccso
2006-02-06 02:17:07
boxing !
Egy kis diagnosztika.
Pozitív serpenyő: Jól elvagy magaddal és a gondolataiddal, nem unatkozol, aranyos ember lehetsz,
Negatív serpenyő: Biztos, hogy flúgos vagy, nem koncentrálsz azokra a konkrét dolgokra amitől a jövőd megváltozhatna.
Ligur
2006-02-06 07:43:32
Ha már rólad szól, akkor szóljon rólad!!!!!
Na lökj valami érdekes szösszenetet, történetet magadról.

Ha okosan adagolod a topicod elő, viruló lesz.
Farkas Krisztian
2006-02-06 21:20:46
Na majd kigondolok valamit de most megyek aludni mert holnap megyek kontroll vizsgálatra az ORFIBA(Országos Reumatológiai És Fizioterápiás Intézet).Lehet,hogy lecsapolják a csípőizületemben felgyülemlett folyadékot.Egybéként ma marhapörköltet ettem nokedlival vagy vel és palacsintát.Na ez most megint mindenkit nagyon érdekel,eheheh.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.