Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Universum Box-Promotion
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
JollyDee
Ez a hír megér egy topikot.

A Klicskó testvérek Amerikába költöznek, és elhagyják az UBP-t! A két nagyágyú elvesztése alapjaiban rengetheti meg a jónevü német istállót.

Ha a hír igaznak bizonyul akkor vége a jó világnak kelet és közép-európában. Az UBP mint az egyik leggazdagabb Klub foglalkoztatta a legtöbb kelet-közép eutópai bokszolót. Az UBP valószínüleg ezután csak a hazai bunyósaira számíthat majd. A német TV társaságok ugyanis nem kíváncsiak a külföldi bunyósokra, ezért van, hogy az ARD és a ZDF is általában csak a fômeccseket adja az UBP ill. Sauerland rendezvényeirôl. Sok sok bunyós élt abból hogy az UBP rendezvényein részt vett, de valószínüleg ezután már sokkal kevesebben részesülhetnek ebbôl a lehetôségbôl is. Ezzel lehetséges, hogy az UBP elveszíti a befolyását is német piacon, amit a rivális Sauerland istálló fog betölteni ezután. Remélhetôleg Madár karrierjében nem okoz törést Sdunek mester lehetséges távozása.

JollyDee
Sasi
Ha a hír igaz (Miért ne lenne az, Klicskó árulta el egy igen közeli barátjának), akkor Eistein-nek van igaza! Létezik az időutazás! Az Universum 5 évet utazik vissza vissza, mert lesz egy fiatal nehézsúlyú szupertehetséges ukránjuk Alexander Dimitrenko személyében, "akiből még minden lehet". DE sajnok Darekék nem lettek fiatalabbak.
Alberto_11
-A nemet napilaok, az internetes forumok nem szamolnak be arrol hogy Klicskoek szakitanak az UBP-vel. Olyat olvastam en is hogy Amerikaban fognak boxolni. Az UBP Wowa-t mar boxoltatta USAban, lehetseges hogy csak arrol van szo hogy ezentul USAban boxolnak.

Az egyik napilapon olvastam egy erdekes cikket, amibol kiderult nehany dolog, nehany managelesi hiba a LL meccsel kapcsolatban:
-kiderult hogy Lennox Lewis nem irt ala semmilyen szerzodest a Vitya elleni mecsre, csupan az ugyvedje irt ala egy.... (annak a szerzodesnek a a tartalma ismeretlen)
-Herr Kohl megfeletkezett egy fontos szabalyrol a WBC-nel: WBC szabalyzata ertelmeben ha valaki No. 1, nem jelenti azt hogy o a kotelezo kihivo. Ezt a statuszt kulon kell kervenyezni. Amenniben a szervezet ezt elfgadja, onnantol kezdve X napon (180?) belul kell a bajnoknak kiallnia a kihivo ellen. Allitolag a WBC sohasem mondta hogy Klicsko kotelezo kihivo lesz ha legyozi Donald Kacsat, sot Donald Kacsa benne sem volt az elso 10-ben a WBC nel.

Ezek utan az UBP pert inditott a WBC ellen.
Eredmeny: Vitaljnak meg kell merkoznie Holyfielddel ha hivatalosan is bajnok akar lenni. (Holy manager Don King)

Informaciom szerint ( a szemely igen kozel all a tuzhoz), Vitya mar abbahagyta a nemetorszagi edzeseket, es igencsak ki volt borulva, amikor kiderult az UBP benazasa. Allitolag o maga is ugy tudta hogy LL decemberben alairta a szerzodest. Amikor DonKing Nemetorszagban jart, Kohl igencsak elzarkzott attol hogy Donkingg-el uzletet kosson a Klicskoek illetoen, amit Don King zogon vett es allitolag nem hajlando Kohl-al szoban allni. Ha az nezzuk hogy Donking kezben tartja a nehezsuly elitjenek a felet akkor Klicskoek el vannak asva.

Szerintem hamarosan valami tortenni fog....

A lepes logikus lenne, miert boxolnanak nemetorszagban masodosztayu ellenfelek ellen tobb szazezer euroert maikor, tart karokkal varjak oket az USAban ahol millio dolarokat kaphatnanak a elso osztaly ellen....
Csepi
IDÉZET(Alberto_11 @ [b+)
Ma: [/b] Mar. 03   17:58]-A nemet napilaok, az internetes forumok nem szamolnak be arrol hogy Klicskoek szakitanak az UBP-vel.

-kiderult hogy Lennox Lewis nem irt ala semmilyen szerzodest a Vitya elleni mecsre, csupan az ugyvedje irt ala egy.... (annak a szerzodesnek a a tartalma ismeretlen)
-Herr Kohl megfeletkezett egy fontos szabalyrol a WBC-nel: WBC szabalyzata ertelmeben ha valaki No. 1, nem jelenti azt hogy o a kotelezo kihivo.  Allitolag a WBC sohasem mondta hogy Klicsko kotelezo kihivo lesz ha legyozi Donald Kacsat, sot Donald Kacsa benne sem volt az elso 10-ben a WBC nel.

Ezek utan az UBP pert inditott a WBC ellen.
Eredmeny: Vitaljnak meg kell merkoznie Holyfielddel ha hivatalosan is bajnok akar lenni. (Holy manager Don King)

Én már csak arra lennék kiváncsi, honnan jött a hamis információ!
Nekem egyből furcsa volt a hír, mivel Lewis nem híres arról, hogy kerülgetné az ellenfeleket.
Másnak nem tűnt fel az ellentmondás, csak nekem?
mzsolt
Idézet (JollyDee --- Ma: Mar. 03 02:12)
A Klicskó testvérek Amerikába költöznek, és elhagyják az UBP-t! A két nagyágyú elvesztése alapjaiban rengetheti meg a jónevü német istállót.
Remélhetôleg Madár karrierjében nem okoz törést Sdunek mester
lehetséges távozása.

JollyDee[/quote]
en nem aggodnek, kiszedtek ok mar a penzuket a Klicskokbol
persze nem lett volna rossz amerikaban aratni, de ugy latszik, kinn nem elismertek,
ezert van ez a cirkusz a Lewis elleni meccsbol is.
remelem Madar vagy mas magyar oklozo is eljut erre a szintre egyszer, hogy europaban mar mindent elert, ki kell koltoznie amerikaba a fejlodeshez
Zamat
Jaja. Lewis nem beszari, én sem értettem, hogy miért nem boxol Vityával.

Így viszont (végre :rolleyes: :rolleyes: ) megszívta az Universum a sz*r menedzseléssel. Elnézést, de az egyik legellenszenvesebb menedzselést produkálják Herr Kohlék és most mellényúltak. Addig pattogtak, amíg Vitya egy igen kétes kimenetelű meccset lesz kénytelen boxolni Holyfield ellen.
Brahma
Ha Klicskóék távoznak, a nagy sztár Michalchewski visszavonulása után Zsolti igencsak az UBP egyik f?embere lesz!
Alberto_11
Csepi,

amit irtam nem mas mint amit egy nemet napilapban olvastam. A cikk egy az egyben az interneten is olvashato a www.sport1.de alatt, ra kell kattintani a boxen -re.

A masodik resze egy ismerosomtol szarmazik, aki szerintem tobbet tud nalunk....

Egy biztos: hivatalosan semmilyen bejelentes nem tortent...

Lewis valoan nem kerulte eddig az ellenfeleket, de szerintem a visszavonulas gondolataval foglakozik es egy utolso nagyot akar aratni mielott visszavonul. Majnem egy eve nem boxolt, meghozza azert mert nem volt megfelelo penz benne. Egy utolso mecset meg bavallalna Tyson ellen mert abban sok penz van. Ketsegtelen hogy vity ellen nem kereshetne olyan sokat, ezert nem akar boxolni, es termeszetesen nem azert mert fel.

udv.

Alberto
pompica
Aggódom a fejlemények miatt! Madár is megerősítette, hogy Sdunek távozása a nagyobb érvégés, Klicskok potolhatók. Van elég nagydarab ember kelet európában, ídővel találhatnak egy másik Iván Drágót!
JollyDee
Idézet (pompica --- Tegnap: Mar. 06 17:40)
Aggódom a fejlemények miatt! Madár is megerősítette, hogy Sdunek távozása a nagyobb érvégés, Klicskok potolhatók. Van elég nagydarab ember kelet európában, ídővel találhatnak egy másik Iván Drágót![/quote]
Pompi

Előre nem kell vészharangot kongatni, viszont ha valóban megszólal, akkor azonnal lépnie kell.
Noryka
Alexander Dimitrenko szerintem is király, igazad van Sasi! Ő lesz az új "Wladi". Azért kár, hogy elmennek amerikába, ezeknek sem elég semmi. Vitali Klitschkoból már úgysem lesz semmi! A legutóbbi meccsén is mintha oxigénpalackért kiáltott volna a szünetekben! Vagy tévedek?
Sasi
A legfrissebb hírekben Klicskóék cáfolják a németországban is szárnyt kapott híreknek, de nem elég meggyőzően. Heteken belül úgyis minden kiderül.
Alberto_11
Klicskoek esetleges tavozasa nem lesz anyagi csod az UBP szamara... Kimasznak belole valahogy, masokat fognak jobban managelni mint eddig. En azt mondanam hogy meg Madar is elorebb lepne a rangletran. Sdunek tavozasa viszont eleg komoly problemat jelentene.
gyorfilaci
Idézet (Laca --- Ma: Mar. 09 01:04)
Uraim

Öszinte részvétem a Klicsko hívôknek és rajongóknak. Ide vezetett az UBP óvatoskodó biztonsági taktikája. Ha most tényleg kimennek amerikába a kutya se lesz kíváncsi rájuk, és az UNI is összébb húzhatja a nadrágszíjat.

Laxxus[/quote]
Az UBP-nek sztem vége. A nagyjai kiöregedtek, vagy beégtek.
A 2 Klicsko pedig legfeljebb turista lehet Amerikában, nem pedig potenciális ellenfelek!
Romsy
IDÉZET(Sasi @ 2003. Mar. 07 21:02)
A legfrissebb hírekben Klicskóék cáfolják a németországban is szárnyt kapott híreknek, de nem elég meggyőzően. Heteken belül úgyis minden kiderül.

nem is gondoltad volna hogy ilyen hamar választ kapunk...
Laca
Ha jól értettem KoKo szavait akkor biztos, hogy a Klicskok elhagyják az UBP-t.

Porból lettek, porrá lesznek. laugh.gif biggrin.gif tongue.gif

Laxxus
Zamat
Ja. UBP-nek ezzel vége.

Csak azt tudnám, hogy ezután mely istálló felfújt boxolóit ajnározzák majd az RTL klubon? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Romsy
Tyson, Roy Jones, de la Hoya, Barrera

biggrin.gif
ha ide jönnek tanácsot kérni akkor ezekét biggrin.gif
Brahma
Mondjuk az Universum bezárása előtt (szerintem átvészelik) jó lenne, ha Zsolti boxolhatna egy világbajnoki övért. Utána már mehetne az USA-ba, de amíg ismertté válik, jó lenne, ha nem kéne az idejét klubok keresésével tölteni.

Viszont most szerintem tanult az esetből Universum, fennmaradások forog kockán, ha nem hozzák össze embereiket nagy ellenfelekkel, akkor le is húzhatják a rolót. huh.gif
Zamat
Egen. Most még ismeretlen és nem tudná valami jó helyre átmenteni magát ha az Universum becsődölne.
mzsolt
IDÉZET(Zamat @ 2003. Mar. 09 17:07)
Ja. UBP-nek ezzel vége.

Csak azt tudnám, hogy ezután mely istálló felfújt boxolóit ajnározzák majd az RTL klubon? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

emlekezzunk vissza: az rtl klubon nem volt profi okolvivo meccs
sot, magyar televizioban (kozszolgalati-kereskedelmi) nem lehetett profi boxmeccset latni

a telesporton ugyan egyszer-ketszer lathato volt osszefoglalo, jo esetben teljes meccsek, de csak amatorok, vilagbajnoki, csapatbajnoki meccsek
ezekrol az a velemenyem, hogy nem egyszer elore lezsirozott eredmenyek szulettek rajta, bar nagy ritkan kemeny osszecsapasokat is lehetett nezni.
a csalas is gyakoribb volt, gondoljunk csak Jones olimpiai dontojere.

az rtl klub nyitott a haszon remenyeben, (sport1 meg sehol nem volt)
felismertek, hogy Kokot szeretik az emberek, egy-egy meccset 2-3 millio ember nezte vegig
Madarral is hasonlo a helyzet
az kulon tetel, hogy ez a ket okolvivo az universumnal boxol/t

ma mar Misivel is szerzodest kotottek, a sport1 tol csabitottak at, lehet kopkodni, de nyilvan jo volt az ajanlat

ne legyenek illuzioink: sajnos a Romsy altal emlitett okolvivok meccseit rendszeresen nem fogjak kozvetiteni
Zamat
Naja.

Éppen ezért merül fel a kérdés:

Ha az UBP elsüllyed, akkor átállnak mondjuk Polish BP-re, vagy szép csöndben leveszik a műsorról a profi boxot?
Romsy
kettővel ezelőttire:

de azért némileg jól jártunk Kótai-val mert egyre jobb gálákon van jelen, és akkor általában főmérkőzést is mutatja RTLklub.
gyorfilaci
Fiúk!

Van egy másik szempont is!

Sztem is nagy bajban van a UBP., mi is adunk neki hideget meg meleget - meg is érdemli - de azt hiszem drukkolni kéne neki 1 kicsit! Nem kell szeretni, de izgulni kéne érte!
Jól - rosszul, de foglalkoztatott magyarokat - persze saját hasznára is -
de FOGLALKOZTAT! Nem valószinű, hogy Don King mostantól magyarokkal fogja feltölteni istálóját, tehát KELL A MEGJENNI TUDÁS! És ott már vannak hagyományok, kapcsolatok!
Tehát - és ez a véleményem, lehet vele vitatkozni - nekünk kell a továbbiakban is a UBP! Nem sok istáló van, ahol foglalkoztatnak magyarokat, és a magyar istálóknak még izmosodni kell a nemzetközi elismertséghez!
Tehát - én drukkolok a UBP.-nek, hogy talpraálljon, és tanulva hibáiból - továbbra is - magyarokat is foglalkoztatva maradjon életben! És akkor több meccset láthatunk továbbra is...
Ámen...
JollyDee
Druszám egyetértek, bizonyos fenntartásokkal. Az hogy foglalkoztat magyarokat, így nem igaz mert jelenleg csak Erdei az igazolt magyar versenyzôjük. Viszont az is igaz, hogy a gálákon sok magyar szerepel aki felvállalja a "pofozógép" szerepét. Ez természetesen pénzt jelent, de nem a hazai élmezôny számára, mert azok már nem mennek el ilyen szerepkörbe vendégmüvésznek.

Üdv: JollyDee

:off
az üdvözletet megkaptam.
ohmy.gifn
mzsolt
Idézet (JollyDee --- Tegnap: Mar. 23 11:02)
Az hogy foglalkoztat magyarokat, így nem igaz mert jelenleg csak Erdei az igazolt magyar versenyzôjük. Viszont az is igaz, hogy a gálákon sok magyar szerepel aki felvállalja a "pofozógép" szerepét.[/quote]
ha lesz megint amator vilagbajnokunk, ez valtozhat meg.
az Universum jo tapasztalatok birtokaba munkat fog nekik adni.
a pofozogepekrol meg annyit, hogy lesz itt egy-ket boxolonk, aki ha elhiszi, hogy nyerhet,
akkor erdekes lehet az rtl szamara. /ha pl. Trabat tipusu versenyzoket ki tudnanak utni, az bizony
Europaban nagy fegyverteny lenne, mindenki tudja, mire gondolok/
tehat csak az erdeklodes nagysaga hatarozza meg, hogy lesz-e profi box, vagy nem
Zamat
Most még csak az kéne, hogy Dareket lecsapja Harmon. biggrin.gif biggrin.gif

Annyi sansza van rá, mint Sandersnek volt Klitschko ellen.

Gondoljatok bele! Európa legnagyobb és a világ egyik legnagyobb promoter társasága kevesebb mint egy hónap alatt 2 meccs miatt csődbe megy! biggrin.gif
Brahma
Ottke - Michalczewki? cool.gif cool.gif cool.gif
No ez lenne az érdekes. Ennek semmi realitása!
Mikike
Brahma

Nem biztos tavaly már volt szó róla, hogy esetleg összejön, de ismét a "pénz volt az ok" az UNI szerint.
Captain
Sz.v.sz a topic címének nincs nagy értelme. Az Uni igen sok lábon áll, nem hinném, hogy veszélyesen megrendülne még Klicsko távozása esetén sem. Elég sok nagy boxolójuk van ahhoz, hogy ne kelljen nulláról indulniuk.

Vélemények?
mzsolt
Idézet (Captain --- Ma: Mar. 25 03:46)
Az Uni igen sok lábon áll, nem hinném, hogy veszélyesen megrendülne még Klicsko távozása esetén sem. Elég sok nagy boxolójuk van ahhoz, hogy ne kelljen nulláról indulniuk.
[/quote]
egy "labrol" hadd beszeljek:

tegnap este meccsek voltak a Eurosporton, felvetelrol, Romaniabol.
korrektul megszervezett gala volt, a hazaiak sztarja Onofrei az Universum szineiben indult, nehezsulyban.
szoval az a velemenyem, ha Onofreire es hasonlokra epitenek, akkor jobb, ha bezarjak a boltot .
sajnos Onofrei gyengen boxolt a nala 10 kiloval konnyeb feherorosz ellenfel ellen, szerintem nincs jovoje. Az Universum mindenesetre nem valasztott rosszul, a 12. meccsen is veretlen maradt .
latta valaki?
patrox
Sziasztok!
Új vagyok, mint hozzászóló, de már régóta olvasom a fórumokat.
Nem biztos, hogy sok szakmai hozzászólást hallotok, majd tőlem, de lekes amatőrként mint sportbarát szívesen írom le azt amit egy boxot szerető ember érez.
Szóval: Csak azért mert nem túl jó a menedzselés az UBP-nél és emiatt ki akarják némelyek húzni az összes lábukat nem kellene direkt azért drukkolni, hogy Darek megbukjon szombaton. Én élvezem Darek mérkőzéseit és szeretném továbbra is élvezni, még nagyobb ellenfelek ellen is mint amelyek eddig kijártak neki. Megérdemli, hogy győzzön és azután esetleg kimozdulhasson végre Európából (esetleg a nehézsúlyban is RJJ-t követve vagy üldözve. :rolleyes:
pompica
Sziasztok!

Meglepetés számomra Tuáék elszántsága, gondoltátok volna, hogx érdekli Klicsko bajnoki öve? Én azt hiszem ez a mai feljemény fogja érzékenyen érinteni az Univerzumot.

Már várom a hétvégi Dáriusz mecset, ő mindig izgalmas mecset játszik. Ne kapjon ki soha!

Pompica
Brahma
Legjobb szövegek: cool.gif

Sanders managere: "Legközelebb az első címvédés alkalmával elintézzük Brewster-t, majd utána másodszor is befogjuk annak a nagypofájú Klitschko-nak a száját." Sanders is hasonlóan vélekedett: "Mindkét Klitschko nagyszájú, de Vitali-t majd Lewis, Wladimir-t pedig meg én küldöm a süllyesztőbe, amely után örökre kitörlöm a Klitschko nevet az ökölvívás történelméből."

Szóval az a hulladék WBO csak kötelezze Sandersert, majd jól elveri Wladimirt megint. (de ha mondjuk addig a két Klicskó mégis az USA-ba költözi - 1:1000000-hoz esélye sincs már - akkor vajon mi lesz?)
Sasi
Na most én egy dolgot nem értek! A friss hírekből arra lehet következtetni, hogy a WBO nem egy, hanem két, egymás utáni kötelező címvédést írt ki Sanders számára! A Brewster ellen bokszol, akkor mindek megy Hamburgba a menedzser? Valaki javítson ki olyan, aki olvasta az angol nyelvű híreket!!!

Ha ez így van, akkor a pofája leszakad az embernek...
snowy
Idézet (Sasi --- Ma: Mar. 26 02:06)
Na most én egy dolgot nem értek! A friss hírekből arra lehet következtetni, hogy a WBO nem egy, hanem két, egymás utáni kötelező címvédést írt ki Sanders számára! A Brewster ellen bokszol, akkor mindek megy Hamburgba a menedzser? Valaki javítson ki olyan, aki olvasta az angol nyelvű híreket!!!

Ha ez így van, akkor a pofája leszakad az embernek...[/quote]
hi!

Én úgy veszem ki, hogy a Brewster elleni kötelező címvédéssel azt érik el, hogy mindenképpen a WBO-ban gondolkozzon Sanders... amúgy csak 1 kötelező címvédést szoktak előírni 1 évben, ha jól tudom... de lehet, hogy nem;)

Amúgy sajnálatos, hogy a "névtelen" bunyósok mennyire ki vannak szolgáltatva a szervezeteknek... de Sandersék nyilatkozatai amúgy tetszenek, bár ha tényleg azt mondták, valószínűleg a düh beszélt belőlük...
Sasi
Snowy

Igazad van, amit leírtál. Tényleg így kéne lennie. De sajnos a WBO-nal nagyon rugalmasak a szabályok, főleg, ha az Uni is képben van.

Valami véletlen folytán Klicskónak volt egy kötelező címvédése decemberben, ezért aztán a mostani döntés sem logikus. Ráadásul tudjuk, hogy Dáriusznak évekkel ezelőtt volt az utolsó kötelezője...

Tua ügy: azért egy kicsit pontosítanám itt a dolgokat! Az IBF nem a Tua-Rahman meccset írta ki a kihívóknak. Hanem körmérkőzés van! Eredetileg Tua-Rahman, Harris-Oquendo. Tehát ha a hétvégén Tua győz, akkor akkor még nem bokszolhat automatikusan Byrd ellen, hanem hátra van neki Oquendo. Ez van...
Romsy
de Oquendo-t már egyszer úgy hazavágta a balhoroggal, vicces frizura nélkül, megvan a meccs.
Zamat
Igen, de akkoris így van.

A RJJ-Ruiz gálán volt ugye a Harris Oquendo "negyeddöntő".

hiába esélytelen Tua ellen, megnyerte a számára kiírt meccseket, úgyhogy meg kell neki adni a lehetőséget.
gyorfilaci
IDÉZET(Sasi @ 2003. Mar. 26 12:49)
... De sajnos a WBO-nal nagyon rugalmasak a szabályok, főleg, ha az Uni is képben van.
...

Na erre most rávetődök!

1-et értek Veled Sasi, de ez a ' csusztatás ' jó nekem magas labdának! Leverem, mint etiópot a mocsárláz!

Szal 1-cer már megpóbáltam az UNI-t 1 adott aspektusból - magyar vonzat, stb. - megvédeni, most jön a másik fele.

Az UNI WBO-ra való ráhatása sokba került nekik! Mé ne arathassák le a gyümölcsöt!
Ha lenne 1 saját cégetek, és komoly pénzt ' marketingolnátok ' be valahova, nem póbálnátok ki is venni?
És az UNI jól csinálta! Világbajnokot csinált 1-2 középkategória felső-ből, meg is védette párszor, soxor és kaszált. Most néhány dolog nem jött be, - de had ne soroljam, tudjátok - ennek ellenére nem hüjék zsugáznak ott sem! Meg fogják oldani...

Az, hogy néha 1 kicsit gusztustalan - ez igaz...
Dehát az a valóvilág, nem a zsolti...
Brahma
Idézet (gyorfilaci --- Ma: Mar. 30 12:04)
Az UNI WBO-ra való ráhatása sokba került nekik! Mé ne arathassák le a gyümölcsöt!
[/quote]
"Jaj öcsém!" (idézet a Terminátor 2 spec. magyar szinkronból)
JollyDee
Kedves Druszám

Elismerem, hogy kiváló a vélekedésed és bizonyos szempontból 1& is értek vele. DE sportszerüség is van a világon, és a Fair Play Organisation/Federation/Council etc-etc elnevezésü 'szervezet' világbajnoki címét nem az UBP és a WBO fogja kapni az 7szentség.

JollyDee
gyorfilaci
Idézet (JollyDee --- Ma: Mar. 30 12:47)
Kedves Druszám

Elismerem, hogy kiváló a vélekedésed és bizonyos szempontból 1& is értek vele. DE sportszerüség is van a világon, és a Fair Play Organisation/Federation/Council etc-etc elnevezésü 'szervezet' világbajnoki címét nem az UBP és a WBO fogja kapni az 7szentség.

JollyDee[/quote]
Jolly!

Pénz és sportszerűség?! " te herceg, te mongyad meg hány éves vagy te herceg " idézet Markos: Esti mese...

Te sokkal profibb vagy annál, hogy ilyen illuzióid legyenek...
Bár abban igazad van, hogy ez lenne a jó...
Dehát a világ olyan amilyen, tőlünk függetlenül...

Brahma!

Remélem csak nem jól értlek?!
Fejtsd ki bővebben, mert nem akarnék - még virtuálisan sem - összeveszni Veled!
Brahma
Idézet (gyorfilaci --- Ma: Mar. 30 13:37)

Fejtsd ki bővebben, mert nem akarnék - még virtuálisan sem - összeveszni Veled![/quote]
Nem is fogunk összeveszni! Még 100111011101101-ben sem!
Nem értelek, hogy - abban igazad van, hogy Ilyen a boksz - miért arathatná le a gyümölcsöt? Miért mondod, hogy learathatja? Ez a valóvilág, megtehetik, le van tudva?
gyorfilaci
Idézet (Brahma --- Ma: Mar. 30 13:51)
[quote=gyorfilaci,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Mar. 30   13:37]
Fejtsd ki bővebben, mert nem akarnék - még virtuálisan sem - összeveszni Veled![/quote]
Nem is fogunk összeveszni! Még 100111011101101-ben sem!
Nem értelek, hogy - abban igazad van, hogy Ilyen a boksz - miért arathatná le a gyümölcsöt? Miért mondod, hogy learathatja? Ez a valóvilág, megtehetik, le van tudva?[/quote]
off.

Le...

Tudva is...

Meg sz@rva is...

Ez a rohadt szép pénz mindent - igazi sport-teljesítményeket, emberi értékeket és mindent, mindent tönkretesz...

Bocs, egy öregember elmerengett, belegondolt, felköpött és aláállt...

No problem Brahma!
Zamat
Hát ja.

A profi boksz sokszor tényleg nem a sportszerűségről szól már, hanem a pénzről. Mindenki igyekszik erre menni, ki kevésbé, ki jóval látványosabban.

Az UNI az utóbbiba tartozik. Elismerem, hogy jól csinálják, csak ettől még nem szeretem őket!
patrox
Hát most egy kicsit beleerősítettek a lábaikba UBP-ék.
Bejött amit akartak: Megmutatni a boxvilágnak, hogy Darek egy közel élvonalbeli (IBF 5.hely!) versenyzőt legyőzött.
Derrick hazamegy, megkérdezik: Kitől kaptál ki? Ki az a Michalchewski? És mi az a WBO? unsure.gif
Szerintetek kit vállalhatna be Darius a nehézsúlyban? Az ilyen odaállokhadüssétekazorromat/szemöldökömet-majdcsakbelemelegszem stílus ki ellen elegendő? <_<
Zamat
Idézet (patrox --- Ma: Mar. 31 13:27)
Hát most egy kicsit beleerõsítettek a lábaikba UBP-ék.
Bejött amit akartak: Megmutatni a boxvilágnak, hogy Darek egy közel élvonalbeli (IBF 5.hely!) versenyzõt legyõzött.
Derrick hazamegy, megkérdezik: Kitõl kaptál ki? Ki az a Michalchewski? És mi az a WBO? unsure.gif
Szerintetek kit vállalhatna be Darius a nehézsúlyban? Az ilyen odaállokhadüssétekazorromat/szemöldökömet-majdcsakbelemelegszem stílus ki ellen elegendõ? dry.gif[/quote]
Nehézben senki ellen.

Talán lefogyhatna és boxolhatna Ottkéval. biggrin.gif biggrin.gif

Nehézben lecsapnák elég hamar. Nomeg félnehézben is, ha mondjuk Tarverrel, Griffinnel vagy vmi hasonló kaliberűvel boxolna. (Roy Jonest már meg sem említem.)
Sasi
Most beszéltem Peruval. Állítólag az Universum egy képviselője sem volt hajladó állást foglalni, de még beszélni sem WBO témában.
Captain
Persze, h kerülik a témát. Sz.v.sz nem tudják megközeliteni úgy, h jól jöjjenek ki belőle. Ez az Univerzum. Inkáb homokba dugják a fejüket.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.