Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Lennox Lewis vs Mike Tyson 2: ki nyer?
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3
Zamat
Megváltoztattam a topic címet meg a szavazást, most már ez tűnik aktuálisnak.
Sasi
Szerintem nehéz megjósolni Tyson esélyeit. Három hét múlva okosabbak lehetünk, de addig Lewis a toronymages favorit.

De lehet, hogy utána sem változik semmi, hisz 10 év lemaradást (edzéshiányt) neház lesz pótolni, bár ha Roach-nak sikerül, akkor tényleg legendás edző lesz!

Érzelmi alapon: Tyson KO
Peru
Rólam egyértelműen lehet tudni, hogy Tyson mániás vagyok. A hírek szerint sokkal keményebben és többet edz,mint az elmúlt két-három évben. Ha ez igaz akkor Tysonnak egy kicsit több esélye van, mint tavaly, Lewis ellen. De én is azt mondom mint Sasi, hogy meglátjuk milyen az Etienne elleni meccs. Bár abból messze menő következtetéseket ne vonjunk le, mert nagyon rövid lesz:))

Legalább is remélem!
gyorfilaci
Sasi!
Nem akarjátok átemelni a L.KL. és egyéb topicokból ami effektiv a L.-T.-re vonatkozik? Legyen már képben aki idejön!
És ne kelljen már még1x leírni amit odanyomtunk!
És ne kelljen már még1x leírni amit odanyomtunk!
Ha lehet kösz.gyorfilaci
R.Duran
újat fog mutatni,meglátjátok!kiüti ezt a nagy bamba Luist!minden botránya,hülyesége ellenére még mindig ő a SPANOM!HAJRÁ Mike!!!!!
Sasi
Sajnos hozzászólásokat nem lehet mozgatni sad.gif
gyorfilaci
Ha nem lehet, hát nem lehet.Átmásolom.
01.30-án írtam, de még 1-et értek vele.

"Lewisvs.Tyson 2?

1 kicsit nagyképű a Tyson nyilatkozat, de van benne igazság. T. az 1. meccsen azt próbálta, amivel 10 éve szinte mindenkit meg tudott verni - sztem Douglast is megverte, csak ez a barom nem ment a semlegesbe, és a biró 40 másodperc alatt számolt D.-re 8-at, aztán Tyson elfáradt - szal le akarta rohanni Lewist, hogy 1-2-3-szor el fogja találni, és az elég lesz, de Tyson már nem olyan mint 10 éve, Lewis meg Lewis.
Szóval tanulhatott belőle Iron. Akkor is Lewisnak áll a meccs, de biztos nehezebb lesz mint az 1, és én most adok 20 %-ot Tysonnak.Szal 1 az 5-höz oddsra tennék pízt T.-re.Kenyér, zsír, bor van itthon, mi bajom lehetne? Szal jobb meccs lesz, ha csak L. nem tud valami meglepőt kitalálni.Lehet, hogy most Ő fogja lerohanni Tysont?
Jó míting lesz, már alig várom...

csá: gyorfilaci "
1 kieg. kérdés: Itt is lesz 1 szavazat: Tyson pontozással? / lásd Vitalij /
Zamat
Hát nem tudom.

Sztem egyértlemű, hogy Lewis az esélyes.

A szavazás a hozzászólások alapján sem objektív, mivel a Tyson drukker nem fog Lewis győzelemre szavazni, még akkor sem, ha esetleg tudja, hogy arra nagyobb az esély.

Nekem nincs semmi bajom Tysonnal, egész egyszerűen megnézem a Lewis-Tyson 1-et meg még néhány Lewis meccset és egész egyszerűen nem tudok mást mondani: ha Lewis nem hibázik, nem lehet megverni.

Ha Tyson 10 évvel fiatalabb lenne, akkor talán, de nem az és gyorsasága, reflexei megkoptak, már nem annyira kiszámíthatatlan. Lewis is koros, de az ő taktikája miatt ez nem végzetes, sőt, a nagy tapasztalat miatt még jól is jön.

Tyson korlátai egész egyszerűen a fizikai adottságai: alacsony, és bár nagyon erős, ez a nehézsúlyban önmagában nem elég. Fiatalabb korábban még kompenzálta ezt félelmetes gyorsaságával, most ez már nincs.
Laca
Komolyan ennyi fanatikus van itt, akik el tudják képzelni, és azt hiszik hogy Tyson gyôzhet Lewis ellen? Nem, nem hinném. Tyson már megtört, és nem olyan "VAS" akaratú mint fénykorában. Ez nem lesz más mint egy partra vetett hal vergôdése az életben maradásért. Az sem kizárt, hogy Tyson még hamarabb a padlón végzi mint tavaly.

Laxxus
Romsy
Szerintem meg Tyson fog nyerni KO-val, első 4 menet valamelyikén és nem lewis hibájából, egyszerűen jobb lesz, komolyabban veszi mint legutóbb.
Ennyire még sose készült, legfeljebb 5-10 éve valamikor.

Etienne-ről meg annyit, hogy 2. menetben szedik össze a darabokat, de a fülét nem fogják megtalálni biggrin.gif

Romsy

ui.: Ezt mind nem azért mondtam, mert Tyson szimpatizáns lennék, de Lewis -nál mindenképpen szimpibb.
Zamat
Idézet (Romsy --- Ma: Feb. 15 13:13)
ui.: Ezt mind nem azért mondtam, mert Tyson szimpatizáns lennék, de Lewis -nál mindenképpen szimpibb.[/quote]
Ezt most aztán jól megmagyaráztad...

Sokra megy Tyson a felkészülésével, ha meg se tudja ütni Lewist. Miben tud javulni? Állólképességben? Nem amiatt kapott ki, hanem azért, mert Lewis egyszerűen alkatilag és technikailag is jobb nála.

Azt meg nem hiszem, hogy Tíson nő 15cm-t júniusig...

Már rég vissza kellett volna vonulnia, csak a saját (+környezete)pénzéhsége miatt aktív még, mivel még eladható.
Laca
Igazad van Zamat

Tyson még megpróbálja az utolsó bôrt is lenyúzva magáról azt eladni. ? ma már csak a nevét tudja eladni, és nem a bokszát. Még egy vereség már nem fog beleférni. Ha kikap Lewistól (és miért ne kapna ki?) akkor végleg vissza kell vonuljon, mert az lesz a sorsa mint oly sok korábbi nagymenônek, hogy a feltörekvô új generáció felhozóembere lesz.

Laxxus
Romsy
***töröltem mert nem az én szintemen volt :DDD ***

Romsy
Sasi
Kérlek benneteket – most főleg Romsy-t – hogy kevésbé legyetek vehemensek. Nem kell minden hozzászólásban személyeskedést keresni. A fórum azért van, hogy a vélemények ütközzenek, aztán mindenki kifejtse a maga álláspontját.

Köszi
Romsy
ok
Zamat
Idézet (Romsy --- Ma: Feb. 15 15:11)
ki a f@sz mondta hogy nõ 15 centit?
majd meglátjuk mi lesz...
nehézsúly, bármi elõfordulhat.[/quote]
Hát éppen ez az.

Lewis abstart óriási előnyben van azzal, hogy jóval magasabb és le tudja védeni Tysont, majd távolról felőrli. (ld. első meccs)

Én elhiszem, hogy Tyson nagyon készül, de sztem nincs semmi olyasmi, amiben javulhatna annyit, hogy győzzön. A taktikája miatt (ami alkatából ered) őnála hatványozottan jelentkeznek a korosodás problémái: lassabb, kevésbé kiszámíthatatlan, reflexei rosszabbak. Ő fiatalkorában ezekre épített és ezekkel volt verhetetlen, de mára már megkoptak. És sajna ezek olyasmik, amiket egy kemény felkészüléssel nem lehet pótolni.
Ez van. Én elismerem Tysont, de eljárt felette az idő, már vissza kellett volna vonulnia. Lewisnak is max (nagyon max) 2 évet adok még, aztán jobban teszi, ha visszavonul, remélhetőleg undisputedként.
Romsy
jó, lehet hogy így van, de én még akkor sem 100%-ot adok Lewis-nak. És ha valami nem 100% akkor a másiknak is van esélye, és szerintem az a kevesebb % fog megvalósulni.

Így vili? lehet hogy igazad van, de nekem akkoris ez marad a véleményem, de mondom, a meccs után okosabbak leszünk, remélem addigra lesz HBo-nk.

ui.:
A szekesztőknek javasolnám hogy a szavazásnál Tyson meccs esetén lehessen voksolni az "NC" -re is smile.gif)

Romsy
Zamat
Én sem 100%-ot adok neki, de 90-et mindenképpen.

Amúgy nem bizti, hogy kell HBO, tavaly is közvetítette a Viasat.

Egyébként Jones-Ruiz közvetítés ügyben sajna még mindig nincs fejlemény.
Zamat
Sőt, arra is lehessen szavazni, hogy ezúttal milyét harapja meg Tyson Lewisnak és milyen eredménnyel:
Felszínes sérülés?
Darabot kiharap?

Esetleg végtag-csonkolás??

tongue.gif wink.gif
Romsy
akkor úgy mondom: remélem lesz HBO-m vagy Viasat3-mam biggrin.gif
na, külvárosi vagyok eh biggrin.gif

kiharapott darab térfogatát kihagytad biggrin.gif
Laca
........hát a jelenlegi "helyzet" szerint az a tényállás, hogy nem arról kellene szavazni, hogy ki nyer, Tyson vagy Etienne, hanem hogy lesz-e meccs vagy nem lesz meccs.

vélemények?

Laxxus
Peru
Szeretném, ha Tyson nagyon megverné Etiennet és utána Lennox Lewist is. Sajnos ez csak az álmom, mert ahogy mostanában Mike edz, legfeljebb engem üthet ki.
Reménykedem mégis, hogy Mike Tysonnak végre megjön az az igencsak parányi esze és 2003-ban két K.O. győztes mérkőzést produkál majd.

wink.gif
Romsy
valószínű hogy lesz, de végre valaki akin látszik hogy nincs megilyedve Tyson-tól. meg úgy néz ki elég jó állapotban van fizikailag is.

arra is kiváncsi vagyok hogy mit tetováltatott az arcára Tyson.

szerintem egy szájkosarat, szerintetek?
biggrin.gif

Romsy

acorn.gif
Zamat
Idézet (Romsy --- Ma: Feb. 16 16:19)
valószínû hogy lesz, de végre valaki akin látszik hogy szerintem egy szájkosarat, szerintetek?
[/quote]
Hát, nem lennék meglepve...

Sajna azonban úgy tűnik, hogy Tyson fellángolása tiszavirág életű volt.

Fenech már ott is hagyta a bandát. Nemtom, egyre inkább meg vagyok győződve, hogy csak a pénzért csinálja még tovább.
gyorfilaci
Szasztok!
Behalt a gépem, de már okké!
Szal még mindig Lewis-t tartom sokkal esélyesebbnek, neki is drukkolok, de 1 kicsit jót tenne a királykat.-nak 1 Tyson győzelem!
Arra gondolok, hogy leomolna a Lewis nimbusz - talán a 2 Klicsko is közelebb kerülhetne a kondérhoz, és mi járnánk jól 1 csomó trónkövetelő meccseit nézve!
Dehát Lewis qrva jó...
Zamat
Idézet (gyorfilaci --- Ma: Feb. 16 19:49)
Szasztok!
Behalt a gépem, de már okké!
Szal még mindig Lewis-t tartom sokkal esélyesebbnek, neki is drukkolok, de 1 kicsit jót tenne a királykat.-nak 1 Tyson győzelem!
Arra gondolok, hogy leomolna a Lewis nimbusz - talán a 2 Klicsko is közelebb kerülhetne a kondérhoz, és mi járnánk jól 1 csomó trónkövetelő meccseit nézve!
Dehát Lewis qrva jó...[/quote]
Jaja.

Ezzel kapcsolatban most írtam egy hosszabb szösszenetet a másik topicba, mindjárt átmásolom ide is:

Hát...

Sztem Lewisnak abszolút igaza van abban, hogy Vitya nem ellenfél neki, éppen ezért nem fog vele boxolni. Azért nála nem úgy néz ki a dolog, mint az Universumnál, hogy "jól van, ez verhető ellenfél, ezzel fogsz boxolni".

Vitya esélytelen Lewis ellen, Vlagya meg tényleg nagy bajnok lesz, de most még kikapna Lewistól, mert még nem elég érett egy ilyen meccsre. 3-4 év múlva ő lesz az undisputed, de addigra Lewis úgyis vissza fog vonulni.

Egyébként érdemes megnézni a Lewis bizniszt az Universum oldaláról is:
Ugye Európában érvényes az 1 vereség=véged van elv. Jól tudják, ha Vitya boxolna Lewissal, vereség lenne a vége, de jó reklámnak, és mivel ő már amúgy sem veretlen tökmindegy. Aztán majd megpróbálnak összehozni egy Lewis-Vlagyát, ahol már lenne esély a győzelemre. Bár lehet, hogy ez sem jön létre, inkább nem mennek bele a veretlenség elvesztésének megkockáztatásába, hiszen ők is jól tudják, hogy Valgyának van még mit fejlődnie, és Lewis hamarosan úgyis visszavonul és akkor nem lesz veszélyes ellenfél a láthatáron egy ideig.

Szal sztem ennyi. Lewis-Vitya elképzelhető, 95% Lewis győzelem, Vlagyával szinte biztos, hogy nem fog boxolni.
Chrisdry
Üdv sportkedvelők! smile.gif

Hétvégén le vagyok maradva mindig a hozzászólásoktól... otthon nincs gépem... mindegy...

Tyson esélye 15% (hátha betalál egy bombasztikus utéssorozata, másban nem bízhat), de Lewis is tudja ezt...

Szóval mindig is Lennox rajongó voltam...

Zamat véleményét osztom, ezt már én is kifejtettem valemelyikben...

Krisz
manchester
Tudom, hogy ez közvetlenül nem ide tartozik, de akkor már hivatalosan is "lefújva" a meccs, vagy csak az előjelek úgy alakulnak, hogy nem lesz, de azért még van remény. Melyik a 2 közül?
mzsolt
Idézet (manchester --- Ma: Feb. 17 20:04)
Tudom, hogy ez közvetlenül nem ide tartozik, de akkor már hivatalosan is "lefújva" a meccs, vagy csak az előjelek úgy alakulnak, hogy nem lesz, de azért még van remény. Melyik a 2 közül?[/quote]
allitolag mar a Clifford Etienne elleni felkeszulesen is gaz van
nem jelent meg Tyson par edzesen, de valoszinuleg csak tobb zset akar kisajtolni a szervezokbol

ohmy.gif
na jo, ha ott nem nyer, akkor tuti, hogy lefujjak a meccset (Lewis ellen)
egyebkent meg ez lesz Tyson utolso eselye visszakapaszkodni
Romsy
mzsolt: nem vágod, manchester az Etienne elleni meccsről beszélt az előbb.
Zamat
Jaja.

Olybá tűnik Tyson ezzel elásta magát. Sajna a jelleme miatt még azt sem mondhatom, hogy nagyon meglepő lenne a dolog. Így viszont csak lesz egy Lewis-Vitya meccs.
Captain
Ezt nem hiszem el! Ha elmarad a mecs, akkor a Lewis elleni második mecs is elmarad? Mert korában olvastam, az a feltétele Lewiséknak, hogy Az 'Orszarvú' ellen Májknak hengerelnie kell!
gyorfilaci
Idézet (Zamat --- Ma: Feb. 17 21:09)
Jaja.

Olybá tűnik Tyson ezzel elásta magát. Sajna a jelleme miatt még azt sem mondhatom, hogy nagyon meglepő lenne a dolog. Így viszont csak lesz egy Lewis-Vitya meccs.[/quote]
Nálam teljesen!

Már nem tud visszajönni és ezt Ő vszinüleg tudja, vagyis megmondták neki.
Kár Lewis elleni esélyeit taglalni, sztem 0.Pedig én is kicsit ...
Hogy ez mennyiben hat az esetleges LewisvsKlicskora, nem tom...
Lewis-t nem nagyon lehet belekényszeríteni ebbe, egyik Klicsko sem hivatalos kihívó?! Kohl úr pedig a perrel fenyegetés óta elég csöndben van!
Sasi, JoDee! Csináljatok már rendet kicsi tudatlan fejünkben!
Brahma
Idézet (Zamat --- Ma: Feb. 17 21:09)
Jaja.

Olybá tűnik Tyson ezzel elásta magát. Sajna a jelleme miatt még azt sem mondhatom, hogy nagyon meglepő lenne a dolog. Így viszont csak lesz egy Lewis-Vitya meccs.[/quote]
blink.gif
Szevasz Zamat, Brahma vagyok. Regisztráltam. Együttes er?vel az ellen ellen! :-D
JollyDee
Idézet (gyorfilaci --- Ma: Feb. 17 22:02)
Lewis-t nem nagyon lehet belekényszeríteni ebbe, egyik Klicsko sem hivatalos kihívó?! Kohl úr pedig a perrel fenyegetés óta elég csöndben van!
Sasi, JoDee! Csináljatok már rendet kicsi tudatlan fejünkben![/quote]
Druszám!

Ha a ranglistára nézel, a jelenlegi helyzetben Vitalij mind a WBC, mind pedig a WBA szervezeteknél ranglistavezetô. Ez tulajdonképpen megegyezik a hivatalos kihívói pozícióval, tehát akár még az is lehet, hogy Jonesnak nem Darekkel, hanem Vityával kell megmérkôznie. Ráadásul Vitalij birtokolja a WBA interkonti övet is. Kohl úrék ezért fenyegetôznek perrel, ha Lewis egy éven belül nem védi meg a címét akkor az automatikusan "vacant" lesz és a ranglistavezetô és hivatalos kihívó mérkôzhet egy a szervezet által kijelölt bokszoló ellen a betöltetlen címért. Lásd Hamed, KoKo párhuzamot. Lewis számára egyre jobban fogy az idô, (2003 június 8) hogy a WBC számára is elfogadható ellenfelet szerezzen magának. Ha pedig ez így van akkor nehéz dolga lesz. Gondold el elôször készül Vitya ellen aki 2 méteres, aztán meggondolja magát és Tysont választja aki 1,80 és újra változtatni kell a felkészülési stratégián, aztán ismét képbe kerül az ukrán óriás és minden kezdôdhet elôröl. Addig taktikázik mígnem a két szék közül a földre fog ülni. Ahogy az UNI jogi szakembereit ismerjük ez nem is lehetetlen. Nekem minden Lewis iránt érzett szimpátiám elszált emiatt, ami ugyan eddig is kevés volt a Klicskókkal szemben, de ezt a Tyson felett aratott gyôzelmével vívta csak ki. Szóval száz szónak is egy a vége: Vitalij két szervezetnél is hivatalos kihívó.

Üdv: JollyDee
gyorfilaci
Kösz Jolly!
A franc tud eligazodni ebben a sokvilágbajnokos világban, a millió ranglistában. Az lenne a lényeg, hogy lássunk már valami jó nehézsúlyú meccet! Ha Lewis visszavonul annélkül, hogy legalább az egyik Klicskot fel ne próbálná - nálam is elássa magát!
Kössz!
manchester
Ennyi bőr azért csak nincs a pofáján. Én csak attól félek, hogy minden tolódni fog, mert Lewis úgy nyilatkozott, hogy majd leveri ő az ukránokat is, csak ha tolódik a Tyson meccs (ha lesz egyáltálán) akkor klicskóék lehetősége is a Lewis meccsel kapcsolatban. Mért nem lehet szépen sorrendjében lejáccani a meccseket, ahogy eredetileg is volt. Vitalij és Lewis. Rohadna meg Lewis, ez sztem nem volt sportszerű, remélem vmelyik ukrán jól elkeni. (Ha egyáltálán meccselnek majd.)
pompica
Csalódott vagyok a történések miatt! Sajnos Tyson már eláshatja magát, soh többé nem lesz világbajnok.

Jolly!

A Jones Darek Vitya kapcsolatot nem tudtam követni. Segíts.
JollyDee
Idézet
A Jones Darek Vitya kapcsolatot nem tudtam követni. Segíts.[/quote]
Pompi!

Csak annyi a párhuzam, hogy ugye sokáig beszédtéma volt egy Darek v Jones meccs. Mint az közismert, hogy Darek Universumos bokszoló éppúgy mint a Klicsko Bros. Namármost a Darek v Jones meccs már nem fog létrejönni, de ha Jones megveri a WBA bajnok Ruiz-t akkor Vitalijjal találhatja magát szemben, mert ugy Vitalij a WBA hivatalos kihívója. És ezen a mérkôzésen Jones-nak már semmi esélye nem lenne.
gyorfilaci
Idézet (manchester --- Ma: Feb. 18 16:54)
Ennyi bőr azért csak nincs a pofáján. Én csak attól félek, hogy minden tolódni fog, mert Lewis úgy nyilatkozott, hogy majd leveri ő az ukránokat is, csak ha tolódik a Tyson meccs (ha lesz egyáltálán) akkor klicskóék lehetősége is a Lewis meccsel kapcsolatban. Mért nem lehet szépen sorrendjében lejáccani a meccseket, ahogy eredetileg is volt. Vitalij és Lewis. Rohadna meg Lewis, ez sztem nem volt sportszerű, remélem vmelyik ukrán jól elkeni. (Ha egyáltálán meccselnek majd.)[/quote]
Hello Manchi!
Hát élsz?!
Én egész héten haldoklottam... - Win '98 - 3 éves... ideje volt...
Megint szinte igazad van...
Lewist semmibe nem lehet belekényszeríteni!
Legfeljebb elveszik a VB. címét?!
És akkor mi van?
Vár kis időt, és a bármilyen visszatérő meccse sláger lesz nézettségileg, és anyagilag is...
Ott profik zsugáznak...
Szal azt csinyál amit akar, van akkora zsuga.
Akkor áll ki a Klicsko klán ellen, amikor akar, - ha akar...
De ha nem próbálja fel Őket - bár gusztustalan - de azt csinál, amit akar...
Talál más meccset, és akkor is Ő a Star... Ez sajna így vagyon...
Brahma
na vamme mit kavarnak!
Hivatalosan elmarad, monták, mindenki haza, aztán mégsem - reklámnak nem rossz, csak hazugságból felkelteni az érdekl?dést, hát nem egy egyenes dolog.
Amúgy tökmindegy mi lesz a meccsel, legyen már a Lewis elleni visszavágó, aztán szevasz Tyson! angry.gif
Brahma
De persze az is lehet, hogy a 'Tyson mégis boxol' a kamu hír, mert ha a gálam?sort szervez? cég lemondta, akkor azért az jelent valamit! Nem lehet mindent csakúgy visszacsinálni! unsure.gif
Brahma
Most meg Etienne nem akar boxolni, mert durci. :-D Na, így másodszor már reklámnak is, poénnak is sz*r. Nem olyan nagy boxoló már Tyson, Etienne meg egyáltalán nem nagy, hogy itt szórakozzanak. mad.gif
Romsy
Hát ha tényleg lesz meccs, akkor ezt a Tysonék valami Kurvajól csinálták!
Csak kamuból hazaküldik az egyik edzőt (aki nem is akárki mellesleg...), beszélnek mindenféle betegségről.
Etienne-en akkora nyomás lesz hogy ütés nélkül is lefekszik akár.
Csak a gongnál érez rá hogy mégis van meccs.
Zamat
Idézet (Romsy --- Ma: Feb. 19 17:27)
Hát ha tényleg lesz meccs, akkor ezt a Tysonék valami Kurvajól csinálták!
Csak kamuból hazaküldik az egyik edzõt (aki nem is akárki mellesleg...), beszélnek mindenféle betegségrõl.
Etienne-en akkora nyomás lesz hogy ütés nélkül is lefekszik akár.
Csak a gongnál érez rá hogy mégis van meccs.[/quote]
Gusztustalan.

Ez is azt mutatja, hogy Tyson nem a régi, és már csak ilyen piszkos trükkökkel mer kiállni. Nevetséges, köze nincs a sporthoz.

Lewisról meg annyit, hogy kár őt szidni, igazán nem tehet az egészről. Szerződésben rögzítve volt tavaly ilyentájt, hogy lesz meccs+visszavágó is. Ezt júniusra beütemezték azzal a feltétellel, hogy Tyson mutat vmit addig. Namost itt ez a meccs, mindenki Tyson győzelmet vár, Lewis megkezdi a felkészülést Tyson ellen, erre beindul a kavarás.

ha tényleg nem lesz Tyson-Etienne, vagy Tyson kikap, akkor lesz vmelyik Klicsekkel meccs a nyáron, úgyhogy nem kell parázni, és főleg nem Lewist kell szidni.
Romsy
Tysonban mégis van valami kiszámíthatatlanság, de ez már nem az a híres biggrin.gif
Zamat
Idézet (Romsy --- Ma: Feb. 19 19:57)
Tysonban mégis van valami kiszámíthatatlanság, de ez már nem az a híres biggrin.gif[/quote]
Mondjuk és azt mondanám, hogy kiszámíthatóan megbízhatatlan. :rolleyes:
Brahma
Idézet (Zamat --- Ma: Feb. 19 20:50)
[quote=Romsy,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Feb. 19   19:57]Tysonban mégis van valami kiszámíthatatlanság, de ez már nem az a híres biggrin.gif[/quote]
Mondjuk és azt mondanám, hogy kiszámíthatóan megbízhatatlan. :rolleyes:[/quote]
Hála a jó égnek, Joner Jr. és Tyson meccse is leadásra került a Viasaton. Azért a Tysonféle gálát nem biztos, hogy végignézem, csak a főmeccset, de aztán a Roy-Ruizt kegyetlenül végigvirrasztom! angry.gif
Romsy
Tejfölös Biciklipedál!
Valaki leírná hogy pontosan mikor kezdődik a tyson - etienne meccs?
nagyon fontos lenne mert sajnos nincs viasat3-mam és szeretném fölvetetni.
Kösz, Romsy

azt tudom hogy vasárnap hajnal de több infó kéne
Zamat
IDÉZET(Romsy @ [b+)
Ma: [/b] Feb. 20   20:49]Tejfölös Biciklipedál!
Valaki leírná hogy pontosan mikor kezdõdik a tyson - etienne meccs?
nagyon fontos lenne mert sajnos nincs viasat3-mam és szeretném fölvetetni.
Kösz, Romsy

azt tudom hogy vasárnap hajnal de több infó kéne

Sztem ezt így nem lehet megtudni, csak a gála időpontját. Nézz utána vmi külföldi lapon, hogy maga a gála mikor kezdődik, hány felvezető meccs lesz és számolgassál.

De a legegyszerűbb az, ha fennmaradsz és úgy veszed föl.
wink.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.