Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Bajnoki övek
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3
Roland77
Akkor Üdv Mindenkinek!

Azt gondoltam ki, hogy kéne készíteni egy összegzést azokról az övekről amikért munkát, vért, verejtéket nem sajnálva küzdenek e csodálatos sport képviselői! Ide jöhetnek a nemzeti övektől, az international, inter-continental-okon keresztül a világbajnoki övekig minden.(kicsiktől a nagyokig) Az emberek szeretik a szép dolgokat pláne, ha a kedvenc sportjuk trófeáiról van szó. Szóval várok még történeteket, speciális infókat(kik készítették), és leginkább KÉPEKET!:) Remélem, hogy nem csak engem érdekelnek ezek a dolgok és pozitív fogadtatást kap a próbálkozásom!
palfipisti
A WBC öv:
Roland77
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy kiknek a képe van rajta az övön? Csak Alit ismertem fel eddig 100%-ig.
leibigab
IDÉZET(Roland77 @ 2005. Oct. 25 23:59)
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy kiknek a képe van rajta az övön? Csak Alit ismertem fel eddig 100%-ig.

Ali, a másik Joe Louis
misi
És elképzelhető, hogy mondjuk 30 év múlva DeLa Hoya vagy Jones képét láthatjuk majd a zöld övön?
Thoer
Ez elég valószínűtlen, esetleg egy másik szervezet övein. Akkor már Sugar Ray Leonard is rajta lehetne! smile.gif
misi
Persze persze csak mondtam pár nagy nevet
Roland77
Az új övön 4 kép van! Ki a másik kettő? A Judah-Spinks-en jől látszott volna csak kiesett az egyik a foglalatból...
leibigab
IDÉZET(Roland77 @ 2005. Oct. 26 21:37)
Az új övön 4 kép van! Ki a másik kettő? A Judah-Spinks-en jől látszott volna csak kiesett az egyik a foglalatból...

Úgy rémlik, hogy az új fajta WBC övön is Ali és Louis van, 2-2 képpel
Roland77
IDÉZET(leibigab @ 2005. Oct. 27 03:53)
IDÉZET(Roland77 @ 2005. Oct. 26 21:37)

Úgy rémlik, hogy az új fajta WBC övön is Ali és Louis van, 2-2 képpel

Köszi leibigab! Amikor indítottam a topikot egyből rád gondoltam! smile.gif

Lehet, hogy hülyeség, de azon nem gondolkodtatok miért olyan amilyen szineket választottak a szervezetek alapszínnek?
Gondolom a zöld a mexikói zászlóból jött, de a barna WBO?
Roland77
A WBO öve! Nekem a szine nem tetszik a kidolgozós viszont tuti jó!
Roland77
Upps a kép kimaradt...
Roland77
Remélem a kis p*cs visszaadja a tulajnak őket.
Roland77
Kicsit offolom a saját topikom, de ez most aktuális.....
Roland77
Misi még két övvel....
Roland77
A revans revansának a revansa....vagy mi van? wacko.gif
Roland77
Azért szép vaskosnak tűnik ez az öv nem? Mit gondoltok róla?
Roland77
Itt is van egy pár öv.
Roland77
Annak mi az oka, hogy a WBO övén a sas szárnyában vannak a "rubintok", néhol pedig körbe a föld körül?
ferike
egy abszolute naiv kérdés, mert nem tudom tényleg:
amikor valaki megszerez egy övet, az az övé marad és örökre büszke lehet hogy bajnok volt, és ha elvesziti akkor az utodjának ujat csinálnak, vagy azt az egy övet adgatják körbe???
Roland77
Mindenkinek újat csinálnak, de persze ki is füzettetik az övet....
ferike
IDÉZET(Roland77 @ 2005. Nov. 10 14:21)
Mindenkinek újat csinálnak, de persze ki is füzettetik az övet....

köszi, nem tudtam, még egy kérdés, ha valaki többször védi meg az mmindig ujat kap, vagy akkor marad neki ami marad, és ha mondjuk elveszti, és ujra megszerzi, akkor kap ujat?, stb, stb...
Roland77
Marad neki a régi, ha csak megvédi,de ha elbukta vagy súlyt vált akkor kap újat.
Asszem.....
Roland77
Tényleg azt hogy itélik meg az emberek, ha valaki elveszti az övét és később egy meccsen behozatja a vitrines övét? Szerintetek ez nem sz*r? Több ilyen példát tudok mondani...
Zamat
Meccsen elveszített övet azért tényleg ritkán hoznak be, de esetleg olyat, amiről lemondott (súlycsoportváltás v ilyesmi) szerintem teljesen normális, h behoznak.
Roland77
Most elsőre Branco (idősebbik) jutott eszembe, de még utánanézek többnek is.
Roland77
Sör kérdés következik:
Melyik két öv látható a képeken?
(vigyázni az egyikkel mert csalóka)
Roland77
Na itt van a trükkös...
leibigab
IDÉZET(Roland77 @ 2006. Mar. 25 23:24)
Na itt van a trükkös...

IBA?
Roland77
Sajnos nem talált.
Ez lenne az IBA öv....
Roland77
Azért mondtam, hogy trükkös, mert baromira hasonlít az új WBF-re.
(Hidvégi Gyuri)
Lehet, hogy nehéz a kérdés. smile.gif
Legyen a tét négy kori sör és elég az egyiket kitalálni....
Roland77
Nincs több tipp?
lotus86
Szerintem UBO és IBC.
Roland77
IDÉZET(lotus86 @ 2006. Mar. 27 20:55)
Szerintem UBO és IBC.

Az UBO már közelít, de a másik nagyon messze van.... smile.gif
lotus86
A másik(trükkös) talán a WAA?
Roland77
IDÉZET(lotus86 @ 2006. Mar. 27 21:32)
A másik(trükkös) talán a WAA?

pont az van közel az UBO-hoz.
leibigab
Universal Boxing Fed.

de legközelebb könnyebbet, mert nincs ember aki ezt ránézésre fejből megmondja smile.gif

Global Boxing Associaton
Roland77
IDÉZET(leibigab @ 2006. Mar. 27 21:48)
Universal Boxing Fed.

de legközelebb könnyebbet, mert nincs ember aki ezt ránézésre fejből megmondja smile.gif

Global Boxing Associaton

TADA!! icon_thumbs.gif
Leibié a sör! biggrin.gif
Hol kívánja átvenni a nyereményét a kedves megfejtő? Remélem nem az ország másik felén laksz?
Valóban nem volt könnyű ezért emeltem a tétet négy korira.
Ha jól számolom akkor az testvérek között is 8 korsó. tongue.gif
Aylarth
Ezek igazi szevrezetek...?
Hany bajnokuk van? unsure.gif

Amugy Leibigab, honnan tudtad hogy UBF meg GBA ?
JollyDee
IDÉZET(Aylarth @ 2006. Mar. 28 01:08)
Amugy Leibigab, honnan tudtad hogy UBF meg GBA ?

Aylarth,

Már 2004 óta regisztrált tag vagy itt. Ha megnézed Leibi hozzászólásait, akkor nem találsz még egy olyan embert aki ilyen hatalmas lexikális tudással és háttérinformációkkal rendelkezne közöttünk mint ő. Tehát a titok nyitja itt keresendő.

J.D.
lotus86
Most én kérdek! A megfejtőnek nem jár sör, mert valószínűleg az ország egészen más részéről ír. A tét az örök elismertség, glória, pátosz.. stb.-stb. biggrin.gif

Ez melyik öv? Szerintem könnyebb, mint Roland kvíze, igaz ez is trükkös kicsit.(nem box, de küzdősport)
Valaki
Amcsi Muay Thai bajnoki?
lotus86
Talált. Mondtam, hogy könnyű.

Tiéd az elismerés, glória és ezek mellé megnyerted a jogot, hogy kifizethessed a teljes államadósságot! Gratulál önnek a pénzügyminisztzérium! biggrin.gif
kurt.040594
hello!lehet hogy most nagy marhaságot kérdezek de ha vki elvszti az övét azt nem kell visszaadnia hanem maradhat nála és az uj bajnok egy másik övet kap meg?
Sasi
Igen, az öv a bokszolóé. Azt max. a ringben csatolhatják fel ha a címfosztás történt, aztán vissza kell adni... gondolj csak bele, hogy nézne ki egy 8-10 éves öv smile.gif Minden bokszolónak megvan a saját öve, amit még 50 év múlva is mutogathat az unokáknak.

De hogy konkrét példát is mondjak: Kótai Misinek is otthon van egy IBO öv, és természetesen Kovács Istvánnak is megvan a WBO öve (azt hiszem az éttermében láttam).
Erik_Morales
A legrangosabbak
supras
Na megint egy kérdés smile.gif Ha elvesztem az övet, de aztán visszaszerzem egy idő múlva, akkor kapok mégegy övet vagy a régit használom bevonulásnál joggal?
Thoer
A választ nem tudom, de logikusan újat kéne kapnia. A ringbelépéskor is úgy mondják, hogy hányszoros világbajnok vagy.

Ha belegondolunk fura is, hogy míg mondjuk Lennox háromszoros világbajnoknak számít addig pl. Rocky csak egyszeresnek... wink.gif
palfipisti
ez is egy öv!
Peru
Méghozzás a WBF Amerikai bajnoki öve...

Tök jó, hogy láthatunk ilyet is...

És ez milyen?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.