Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: wrestling
Harcosok klubja > Fight.hu > Fight.hu fóruma
tomsits
Most találtam erre az oldalra: kwp.ini.hu
egy kicsit elindult bennem a nosztalgia, mikor még wwf-et majd wcw-t néztem a frissen bekötött műholdas csatikon. lehet megint rákapok. wink.gif
jamestoney
Nyomják még valahol azt a klasszikus kamu pankrációt, mint pl.: a WCW Monday Nitro?
Sasi
Egy hete volt a Wrestlemania. Nagy jó volt. Annak idején (15 éves fejjel) nagyon bele voltam szerelmesedve ebbe (is). Hogan, Ultimate Warrior, stb smile.gif
supras
Rock a király:)

Van egy dokumentum film régen az HBO-n ment. A ring királyai ha jól tudom. Abban szó van róla hogy nem mindenkinek jött be akik annak idején híresek voltak de még ma is hódít. Erről majd Vili-t megkérjük hogy meséljen mert Ő kint van merikában ezért biztos többet hall róla. Mexikóban hódít még a pankráció a'la Mucha Lucha Cartoon Network
supras
Néhány klasszikus.
Hulk Hogan

The Undertaker

Raven

The Rock

Rikishi
tomsits
a film a lentebb link alól letölthető.
ne feledkezzünk meg a japcsi pankrációról sem. még a sport2-n is megy vki gagyi belőle.
supras
Ja a bushido-t adják. Annak az elej még komoly néha de a végén minden meccs kamu már. A régi pancrase-re hajaz.
jamestoney
IDÉZET(Sasi @ 2005. Apr. 10 16:01)
Egy hete volt a Wrestlemania. Nagy jó volt. Annak idején (15 éves fejjel) nagyon bele voltam szerelmesedve ebbe (is). Hogan, Ultimate Warrior, stb smile.gif

Az jó, hogy volt, de hol?
Jóska
MI A FRANCNAK TESZNEK BE A SPORT1 ILLETVE 2 MŰSORÁBA KAMU BUNYÓKAT?SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁ!!!!!!!!!!NEMKELLASZÍNJÁTÉK! angry.gif
supras
Megkérnélek hogy kicsit fogd vissza magadat a hozzászólásnál, ne káromkodj és mellőzd a Caps Lock-ot.

Köszönöm excl.gif
jamestoney
Miért, a sport1-en megy kamu bunyó? Nem is tudtam róla. Milyen, és mikor?
supras
Bushido megy néha (nem pride)
jamestoney
IDÉZET(Supras @ 2005. Apr. 13 11:39)

Mikor megy ez a bushido?
supras
Hát pontosan nem tudom:) Esténként szokott menni. Figyeld a műsort és elnyered jutalmad:)
bohoc
IDÉZET(jamestoney @ 2005. Apr. 13 11:14)
IDÉZET(Supras @ 2005. Apr. 13 11:39)

Mikor megy ez a bushido?

http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_days=3&i_ch=90&i_ch_nr=3
jamestoney
Köszi elolvastam!

A sok labdarúgás szó láttán elment a kedvem mindentől. biggrin.gif
Jó lenne, ha annyiszor menne jó bunyó a TV-ben, ahányszor labdarúgás.
tomsits
nem is gondoltam, hogy ilyen bombázók a női pankrátorok. nehéz elhinni, hogy dobálják egymást a ringben. wink.gif
egy kis ízelítő
jamestoney
IDÉZET(tomsits @ 2005. Apr. 17 20:59)
nem is gondoltam, hogy ilyen bombázók a női pankrátorok. nehéz elhinni, hogy dobálják egymást a ringben. wink.gif
egy kis ízelítő

Engem is feldobnának. biggrin.gif
sszasza
Tennap éjjel(ma reggel) volt a sport1-en vmi japó ütősrúgós wrest. Előtte taiboksz, na azt még valahogy elhizagerizték meg maegerizték a kommentátorok, de a földharcról fogalmuk sem volt. De tudták ők is mert nemigen beszéltek. Mondjuk egy félig kész hammerlocknál pont megszólalt az egyik, hogy nehéz kiigazodni a kéz és lábtömegben, pedig iskolapéldaként látszott a feszítés, hááát angry.gif A szabályokat nem értettem, eccer pontot ért egy fojtás, máskor meg vége lett tőle a meccsnek, szóval passz.
Bushido lehetett, mert pancrase cuccban nyomták. Kiyoshi Tamura volt az egyik versenyző.
Carnage
Nahát nahát...én nagyon csípem ezt a pankrációs show-t. Igaz én is úgy voltam vele,hogy nem láttam vagy 5 éve,de idén januártól megint rákattantam,és nézem folyamatosan. Nekem tetszik.
Batista a jelenlegi nehézsúlyú bajnok:
supras
Tito mint bieó? Hát igen érdekes. Na mindegy Ő tudja hogy mi a jó neki.
tomsits
biéó? az mi? én jól megnézném, tuti úgy verni fogják mint rodmant. smile.gif
jó lesz nézni! biggrin.gif
Carnage
Tippeljetek hány éves a csávó akit lentebb beszúrtam. rolleyes.gif
supras
40es évek?
eminem
Kizárólag erős idegzetűeknek !!!
Pro Wrestler Breaks Leg
tomsits
fáradásos törés
Carnage
Nahát Supras,ez nem jó,hogy egyből eltalálod!
Ennyire látszik rajta? Most lesz 40,de én 30-nak néztem... icon_thumbs.gif
supras
Senki se annyi mint aminek kinéz:) És akérdés sejtette hogy nem 19 lesz biggrin.gif
sakuraba39
Sziasztok.

Wrestling DVD-k 1500/db tokkal borítóval.

A régiektől a legújabbakig minden van.
lecocq
IDÉZET(Carnage @ 2005. May. 14 17:18)
Nahát Supras,ez nem jó,hogy egyből eltalálod! 
Ennyire látszik rajta? Most lesz 40,de én 30-nak néztem... icon_thumbs.gif

az öregedés elleni legjobb szer a növihormon. a srác meg elég jól el lehet ereszteve a cuccal:)
Barcelinho
Hi!
Ha jól tudom a Bushido az nem kamu.Elismert sportág.És ami a Sport1-en megy az is igazi.
tomsits
ha te mondod smile.gif
annyira sport mint amit inoki csinált anno. wink.gif
pankráció küzdősport elmekkel.
Barcelinho
hát nem tudom...Pankrácioba nagyon látszik, hogy kamu,Bushidoba viszont komoly szinten ütik egymást.egyik ember csurom vér volt amikor néztem.
szerintem nem kamu.
Carnage
De azt ne felejtsétek el,hogy a pankráció Driekt kamu. Ott a show a lényeg. És volt már egy két bátor pankrátor,aki átjött a való világba. Pl.:Bob Sapp, Sean O'Haire...
Ja,a vér az meg már majdnem minden 10. meccsen kötelező a pankrációban,mert a közönség ezt szereti. Egy kis pengével vágják meg a saját homlokukat észrevétlenül meccs alatt,és ömlik a vér...
Sean akció közben: icon_thumbs.gif
v-lee75
IDÉZET(Barcelinho @ 2005. Jul. 10 23:02)
hát nem tudom...Pankrácioba nagyon látszik, hogy kamu,Bushidoba viszont komoly szinten ütik egymást.egyik ember csurom vér volt amikor néztem.
szerintem nem kamu.

A filmekben is folyik a ver allandoan biggrin.gif a pankracio az nem mas mint szinezkedes icon_thumbs.gif
v-lee75
IDÉZET(eminem @ 2005. May. 11 12:16)
Kizárólag erős idegzetűeknek !!!
Pro Wrestler Breaks Leg

uristen ez nekem fajt blink.gif
Laci082
A bushido nem kamu akárki akármit is mond. Az egy komplex küzdősport. Persze megvan a show része is, de ami a ringben megy az valóság. Ezért nincsenek is benne olyan nagy látványelemek (sarokra mászás, onnan ugrás, kötélhasználat, stb...). Nekem tetszik.
banza
Aha a barátökközt meg nem is tv show hanem rejtett kamerákkal veszik fel. ember nem látsz?! a bushido atom kamu és nem az üti rugin látszik hanem a földön. Látszik életedben nem birkóztál.
Laci082
Valóban nem bírkóztam, de azért nem kell ennyire leugatni. Én csak azt írtam amit küzdősportokban járatos ismerősömtől hallottam. Meg az én véleményem is az hogy valós küzdelem folyik a bushidoban. Legalábbis ha megnézel egy amerikai wrestlig meccset, ahoz képest nagyon valóságosnak látszik. Meg láttam pár olyan mérkőzést ahol a versenyző nyílt törést szenvedett, vagy amelyiknek az orrának csak a helye volt meg jóformán. De mindegy ez az én véleményem.
Miért, a földharcban Te miből állapítod meg, hogy kamu?
kis ede
Az ilyen típusú japán Pro-Wrestling showknak a kimenetele előre meg van határozva, tehát kamu meccsek. Az már más kérdés, hogy szétzúzzák egymást meg önmagukat a szórakoztatás kedvéért.
banza
IDÉZET(Laci082 @ 2005. Jul. 17 02:43)
Miért, a földharcban Te miből állapítod meg, hogy kamu?

Pl abból ahogy poziciót váltanak totál katasztrófa az egész még egy olyan ember is szabadulna aknek f*ngja sincs a földharcról. Na meg a nevetséges pro wrestlinges lábfeszítések, stb. stb.
fist2
http://www.youtube.com/watch?v=0pnlRvW6mLQ...layer_embedded#!

folytatódott a shit
kaoklai
Már csak ez a topik hiányzott .....
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.