Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: gyászjelentés
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
levelezopárja
Tegnap hajnalban, 50 évesen itt hagyott a párom,
IDÉZET
Győrfi László.
Bocsássatok meg, nagyon hiányzik.
Sasi
Ezt nem teljesen értem. Vagy csak nem fogtam még fel...Laci elhunyt?

Öszinte részvétem!!!

Ő volt az egyik első fórumozonk!
levelezopárja
IDÉZET(Sasi @ 2005. Feb. 17 09:25)
Ezt nem teljesen értem. Vagy csak nem fogtam még fel...Laci elhunyt?

Öszinte részvétem!!!

Ő volt az egyik első fórumozonk!

Igen, elment, meghalt, nincs itt.

Nagyon szerette a boxot, az édesapja is boxolt.
supras
Részvétem.
JollyDee
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 17 10:52)
Részvétem.

Részvétem, és nyugodjék békében!

Ha esetleg lehet majd tudni valamit a temetés időpontjáról és helyéről, akkor szeretnénk képviseltetni magunkat.

Tisztelettel: Fejes László
Öreg Peru
Őszinte részvétem!
k007kat
Öszinte részvétem a családnak!
v-lee75
Reszvetem
levelezopárja
IDÉZET(JollyDee @ 2005. Feb. 17 12:10)
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 17 10:52)
Részvétem.

Részvétem, és nyugodjék békében!

Ha esetleg lehet majd tudni valamit a temetés időpontjáról és helyéről, akkor szeretnénk képviseltetni magunkat.

Tisztelettel: Fejes László

Köszönöm.
Egyelőre nincs időpont, mert a boncolásra várunk, majd hamvasztani fogják. Ez, ahogy számoltuk, kb.2 hét.
Fogok ide írni, ha tudok valamit.
És még egyszer köszönöm. Nagyon hiányzik. Nem ezt ígérte.
manchester
Én is nagyon sajnálom, őszinte részvétem! Sokáig leveleztünk is egymással, még úgy is volt, hogy valamelyik nyáron összefutunk, meghívott a dunántúli nyaralójába, de sajnos azon a nyáron külföldön voltam, aztán nem nagyon leveleztünk már. Gondoltam is, hogy újból felveszem vele a kontaktust, de sajnos mostmár nem tehetem meg, nagyon bánom. Még egyszer őszinte részvétem!!
Rajhi
Őszinte részvétem.
levelezopárja
IDÉZET(manchester @ 2005. Feb. 17 15:12)
Én is nagyon sajnálom, őszinte részvétem! Sokáig leveleztünk is egymással, még úgy is volt, hogy valamelyik nyáron összefutunk, meghívott a dunántúli nyaralójába, de sajnos azon a nyáron külföldön voltam, aztán nem nagyon leveleztünk már. Gondoltam is, hogy újból felveszem vele a kontaktust, de sajnos mostmár nem tehetem meg, nagyon bánom. Még egyszer őszinte részvétem!!

Tudjátok, nagyon szerette az életet.
De mindig azt mondta, hogy, csak az élhető életet szeretné élni. Nem akart senkire támaszkodni.
Voltak jelek. Fulladt, köhögött, két hete elájult, azóta minden nap fulladt.
Le akart szokni a cigarettáról.
Ma mentünk volna kardiológushoz.
Vasárnap délután beszélgettünk, és azt mondta:"szerintem az a szombati kisebb infarktus volt, másra nem tudok gondolni. Vagy a gyomrommal lehet valami. Te melyiknek örülnél jobban?"

Velencén élt. Tegnap hajnalban, fél 5-kor beült a kocsijába, elment a Trilakba, és az öltözőben rosszul lett. Összeesett, és meghalt.
Nem ébresztett fél hétkor. És soha többet nem is fog.

Bocsánatot kérek. Nagyon fáj, nagyon hiányzik.
Chrisdry
Őszinte részvétem... nem tudok ilyenkor mit mondani, sajnos elég sok ilyet átéltem az utóbbi 3 éveben... fogadja mély részvétem...
(Én nagyon jókat e-maileztem vele régebben...) sad.gif

Ha valamit lehet tudni a temetés helyéről, idejéről, kérem szíveskedjen minket tájékoztatni.

Száraz Krisztián
jamestoney
Részvétem.
turek
Őszinte részvétem.
TotalWar
Részvétem.
manchester
Most ki van bejelentkezve Györfilaci néven?
Vendéglevelezopárja
IDÉZET(manchester @ 2005. Feb. 19 10:00)
Most ki van bejelentkezve Györfilaci néven?

Fura, de nem volt bejelentkezve, csak a gépén mutattam meg a fórumot a fiának.
De időpontot nem tudok mondani, lehet, hogy 10 óra körül volt.
Brahma
Őszinte részvétem!
leibigab
Őszinte részvétem!

"Az élet úgy készít fel minket a halálra, hogy szép lassan elvonja tőlünk a hozzánk közel álló személyeket!"

(Cus D'Amato - Mike Tyson volt edzője és gyerekkori gyámja)
snowy
Őszinte részvétem...
Vendéglevelezopárja
Köszönöm a részvétnyilvánításokat, egyben ezúton tudatom a Harcosok Klubjával, hogy a hamvasztás utáni búcsúztatás, temetés 2005. március 3-án 11:15-kor kezdődik a Megyeri temetőben.
Zamat
Csak most értem haza külföldről!

Őszinte részvétem, Ő volt közösségünk egyik legelső, oszlopos tagja. sad.gif
Vendéglevelezopárja
Itt köszönöm meg, ha valaki ott volt a temetésen.

Gáspár Ágnes
JollyDee
IDÉZET(Vendéglevelezopárja @ 2005. Mar. 04 19:11)
Itt köszönöm meg, ha valaki ott volt a temetésen.

Gáspár Ágnes

Sajnos az időjárás nem tette lehetővé, hogy elmenjek, de lelkemben ott vagyok. Ahogy olyan lesz az idő, igérem meglátogatom egy szál virággal a sírját.

JollyDee@ProfiboX.hu
Chrisdry
Tisztelt Gáspár Ágnes!

Jollyval egyeztetünk s kimegyünk (munkahelyi tárgyalások miatt nem tudtam már átteni az időpontjaimat -sajnos) a sírjához.

Száraz Krisztián
Chrisdry
Nem tudom ki hogy van vele, de én a születésnapom estéjén eléggé lehangolódtam II. János Pál Pápa miatt. Igazán szép összeállítás volt nemrég az MTV1-en.
Chrisdry
Átkapcsoltam a Retek Klubbról, a halotti-show-ról... Hmm, valahogy így...a rendeltetése bevégeztetetik..
Guest
IDÉZET(Chrisdry @ 2005. Apr. 01 22:02)
Átkapcsoltam a Retek Klubbról, a halotti-show-ról... Hmm, valahogy így...a rendeltetése bevégeztetetik..

ezt sajnos (vagy hála Istennek) nem ismerem
Zamat
Nyugodjék békében!

A huszadik század egyik legmeghatározóbb alakja volt, szvsz, hogy az egyház hamarosan szentjei közé emeli őt.
Sasi
Szomorú.
Chrisdry
Ma reggel 06:39: "A pápa állapota a már ismert szinten stabilizálódott" MTI
http://www.mti.hu/cikk/59187
k007kat
Nagyon szomoru dolog az hogy már megint a kereskedelmi tévék (TV2, RTLclub) az este siettek bejelenteni a Pápa halálát, holott azt még a vatikán hivatalossan be sem jelentette. Nem számit nekik hogy kit vezetnek félre, csak az a fő hogy ők közölhessék elsönek az adott hirt. Pedig ez nem gyerekjáték, mert ha belegondolunk akkor sok hivőnek szereztek nagyon fájó éjszakát tegnap este ezzel az "áll" hirrel. NAGYON SZOMORU DOLOG EZ!!!!!!!! sad.gif

Tiz perce mondták a TV1 en hogy stabilizálták a Pápa állapotát!!!!
Zamat
Persze, de a stabilizálás azt jelenti h nem romlik tovább, de így is elég pocsék. sad.gif
jamestoney
Nem gusztustalan, hogy egy ember haláltusájából (mert ezt vehetjük nyugodtan annak) a média egy szenzációhajhász versenyt csinál? Ki tudja előbb bejelenteni a pápa halálát. Tévedtek. Szerencsétlen ember.
Guest
Egyetertek!
Mar el is "temettek" sad.gif
Zamat
Jah, bár h őszinte legyek, nem lepett meg a dolog. A média az média... dry.gif
Guest
IDÉZET(jamestoney @ 2005. Apr. 02 17:39)
Nem gusztustalan, hogy egy ember haláltusájából (mert ezt vehetjük nyugodtan annak) a média egy szenzációhajhász versenyt csinál? Ki tudja előbb bejelenteni a pápa halálát. Tévedtek. Szerencsétlen ember.

pontosan
Chrisdry
II. János Pál Pápa 1920-2005
Nyugodjék Békében..
Öreg Peru
talán most sikerül, ha nem hát bocs.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.