Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: UFC
Harcosok klubja > Fight.hu > Fight.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
supras
Sziasztok!

Ezen a fórumon már megtehetjük hogy külön választjuk a szervezeteket és ezáltal jobban áttekinthetőek lesznek a beírások.
supras
Javítok a Liddel életrajzal kapcsolatban mert Fűre tépni szabad a 2. filmnek a címe.
Havre
Kimo új filmje pedig : Tűre lépni szabad biggrin.gif kox? blink.gif
banza
Ortiz alitolag meccsel Belfortal az UFC 51en. Eleg erdekes, hogy mar most errol a meccsrol beszelnek, pedig meg elotte van a Metzger elleni mecs is. Kicsit fura, nem? Mi van ha Metzger tonkreveri, amit ugyan nem hiszek, akkor is lesz meccs? Szerintem az iden az UFC igencsak kitett magaert "allom" meccsek tekinteteben. Ortiz vs Couture; Liddell vs Ortiz; Belfort vs Couture III; nem lehet panasz smile.gif
banza
Most neztem a sherdogon egy szavazast es sajnalatomra az emberek nagyresze ringben szeretne latni a Randy vs Wandy meccset. Le vagyok sulytva sad.gif
supras
Hát összehoztak egy pár mókás meccset. Mezger már fontolgatja a visszavonulást tehát lehet hogy lezsírozott a dolog.
banza
A mokast hogy erted? Jo? Vagy ugy ahogy en, sz*r?
supras
Jó meccseket amik élvezetesek voltak
banza
Es mit szolsz ahoz, hogy David Terrell kiutotte Matt "the Law" Linlendet 20 mp alatt? Azt hittem, Linland siman hozza ezt a meccset. Ez a terrell gyereknek edig csak Vernon Whitetal volt komoly meccse, amit el is vesztett. Nekem nagy meglepetes volt.
supras
Nem tudok hirtelen a meccsről de innen látszik hogy itt is mennyit számít egy jó ütés vagy a pillanatnyi forma.
supras
Kiváncsi leszek a Mezger-Ortizra kiváncsi vagyok Tito emnnyire kiéhezett illettve mit tud művelni a visszavonulni készülő Mezger-el.
supras
22.-én UFC 50 The War of 04'

Kiváncsi vagyok mi lesz. Ortiz szerintem magabiztosan veri Mezgert, Hughes-ék pedig bunyóznak egy nagyot.
sakuraba39
Metzger out of UFC 50.
supras
Nem tudom kicsit nagyobb névre számítottam volna.
supras
Patrick Cote 5meccses veretlen srác végül is jó Ortiznak és neki is jó Ortiz.
supras
Cote jól helyt állt.
Eastman kikapott pedig elég jól "nézett" ki a mérlegelésen.
banza
El vagyok keseredve, hogy Lowler abbahagyja. Nagyon csipaztam a sracot, sot eletem legjobb alloharcos, csepelos meccset o nyomtam, ha jol emlekszem akkor Chris Lyte ellen. Tobszor is megtapsoltak egymast nehany kemeny utesvaltas utan, sot Lyte "seggen csuszva" tapsolt miutan Lowler leutotte. Nagyon kar erte, hogy ilyen fiatalon visszavonul sad.gif
hykao
Tito Ortiz vs Vitor Belfort összecsapás a 2005 február 5-én megrendezésre kerülő UFC 51-en!
Meglátjuk Ortiznak sikerül-e visszaverekedni magát az UFC közép-nehézsúlyának élvonalába az utóbbi idők nem épp fényes szereplései után...
supras
Én is kiíváncsi vagyok rá de remélem hogy sikerül neki.
kis ede
Tito még nem érett meg egy igazi bajnoki címre, addig, amíg technikailag fel nem hozza magát. Egysíkú GnP-re alapozza a meccseit, de ez nem mindíg jön be, főleg akkor, ha az ellenfele egy birkozó (pl. Couture). Chuck Liddel ellen kiderült, hogy még van mit tanulnia bokszból is. Szerintem GnP játékára szolid befejező technikákat, karfeszítéseket, fojtásokat kéne kifejlesztenie. Randy Couture is hasonló birkózó háttérel rendelkezik és milyen jó játékot fejlesztett ki magának. Tito megelégszik a saját erejével és az agresszivitásával, ami egy rossz dolog szerintem.

** utolsó mondat szerkesztve, Tito-ra értettem
supras
Hát figyelj nem tudom. Couture se egy túl agresszív pasas mégis szenzációs amit művel.
tomsits
IDÉZET(kis ede @ 2004. Nov. 22 14:43)
Tito még nem érett meg egy igazi bajnoki címre, addig, amíg technikailag fel nem hozza magát. Egysíkú GnP-re alapozza a meccseit, de ez nem mindíg jön be, főleg akkor, ha az ellenfele egy birkozó (pl. Couture). Chuck Liddel ellen kiderült, hogy még van mit tanulnia bokszból is. Szerintem GnP játékára szolid befejező technikákat, karfeszítéseket, fojtásokat kéne kifejlesztenie. Randy Couture is hasonló birkózó háttérel rendelkezik és milyen jó játékot fejlesztett ki magának. Megelégszik a saját erejével és az agresszivitásával, ami egy rossz dolog szerintem.

ha így érzed akkor tito sosem lesz nagy bajnok. ő már rég eredmény-centrikusan küzd. sztem már csak akkor lesz jobb technikája ha ragad rá vmi, vagy egy új tréner meg nem tanítja. jelen állás alapján pedig a mit tud abból igyekszik élni, nem hajtja, hogy új technika tanulására pazarolja az idejét.
kis ede
IDÉZET(tomsits @ 2004. Nov. 22 14:51)
ha így érzed akkor tito sosem lesz nagy bajnok. ő már rég eredmény-centrikusan küzd. sztem már csak akkor lesz jobb technikája ha ragad rá vmi, vagy egy új tréner meg nem tanítja. jelen állás alapján pedig a mit tud abból igyekszik élni, nem hajtja, hogy új technika tanulására pazarolja az idejét.

Igen eredmény centrikusan küzd, de a játékában vannak rések.

Hogy néz ki egy igazi bajnok? Itt van Fjodor (vagy Fedor). Ő is GnP-re építi a játékát, de nem lepődik meg ha valaki véletlenül erősebb nála (pl. Coleman meg Randleman) és a hátáról kell harcolnia. Milyen szép karfeszítést mutatott be Colman ellen! Vagy nézzük Silvat. A baltás gyilkos nem csak thai bokszból remekel, hanem pluszban van egy BJJ fekete öve. Egy olimpiai bajnok Judos se tudta feladásra kényszeríteni a földön. Ilyen ember ellen nagyon nehéz jó stratégiát kifejleszteni. Állva bokszolsz vele? Széttérdel miután egy öt-tíz ütéses sorozattal lesorozott. Lemész a földre? Széttöri a karodat guardból, de előtte jól meg is pofoz.

Ahhoz, hogy Titoból igazi bajnok váljék előszőr be kell foltoznia a lyukakat a játékán.
supras
Hát nem tudom hogy Tito fog e nagyon változni. Talán már megtörtént volna ha lenne erre valami esély.
tomsits
suprassal értek egyet. nem fog nagyon változni. ahhoz hogy normálisan átalakítsa a küzdőstílusát, ki kellene hagyni egy kis időt. (a kapát is sem kovácsolás közben kezded el használni. wink.gif) mikor ez kiforrrot akkor ismét fight és jöhetnek a győzelmek. tito így is lehet bajnok, de ahhoz még jobban kell tudnia eladni a technikáit. egyébként ő az egy legjobb. csipem a stílusát.
kis ede
Nem kell neki nagyon változnia, csak a hiányosságokat kell bepótólnia. Ha ezt meg tudja tenni, akkor ő lesz a következő Silva/Fjodor/Couture, az adottsága meg van hozzá.
Attilah
IDÉZET(kis ede @ 2004. Nov. 22 22:21)
Nem kell neki nagyon változnia, csak a hiányosságokat kell bepótólnia. Ha ezt meg tudja tenni, akkor ő lesz a következő Silva/Fjodor/Couture, az adottsága meg van hozzá.

Mikor jössz már?
kis ede
IDÉZET(Attilah @ 2004. Nov. 24 15:40)
IDÉZET(kis ede @ 2004. Nov. 22 22:21)

Mikor jössz már?

Haha itt is megtaláltál?

15-től 22-ig leszek otthon. Írok is egy e-mailt most.
supras
Na Lawler újra ketrecbe lép! Nem volt vissza ennek örülök és pont Baroni ellen megy pögős kis meccs lesz au tuti.

Nem tudom ki ellen fog menni Tank Abott ha egyszer ismét bunyózik de érdekes meccs lesz az tuti.
banza
Hala a papoknak Lawler ujra a ringben smile.gif Es ami meg ennel is jobb hogy remelhatoleg szetrugja Baroni s*gget biggrin.gif
2 nagyon hasonlo stilusu harcos es min a ketto a pofoszkodasrol hires, raadasul birjak is. Nem lesz unalmas mecs az tuti.

Tank Abbot emg szerintem kicsit oreg mar az UFChez, es csak a regi szep idok emlekere engedik versenyezni (ha engedik), kar igy latni az "oreget". (O volt az elso akit ketrecben lattam, meghozza a taktarov elleni meccse, mondanom se kell egybol megszerettem)
Amugy szerintem csak a penzert akar bunyozni. Bar igazan adhatnanak neki mondjuk egy kommentatori szeket. AZ UFC 8on (nem tuti, hogy azon) o is kommentalta a meccseket, hat komoly volt smile.gif. Tudom az mma nem kabare de en fekudtem smile.gif
supras
Tegnap éjjel láttam a Discoveryn az Amerikai kaszinó című műsort. A műsor akkor készült amikor az Ortiz Liddel meccs volt és beszélgettek mindkettejükkel meg leadták a meccs összefoglalóját. Jó volt.
hykao
Újabb résztvevők a 2005 február 5-én megrendezésre kerülő UFC 51-en:

Az UFC 50-en Frank Mirtől - nehézsúlyú bajnoki öv elvesztésével járó - alkartörést szenvedett Tim Sylvia küzd meg a fehérorosz Andre Arlovski-val.
supras
Arlovski-Sylvia

Szerintem Arlowsky nyer! Van egy olyan érzésem hogy ki is ütheti Sylvia-t!

[SIZE=7]UFC 52 LIDDEL vs. COUTURE
banza
Nem mernék fogadni erre a meccsre. Sylvia szerintem képes meglepetéseket okozni, és nagyon sokat bír a feje.
supras
Én annyira nem szeretem Sylvia-t mondjuk ezért is beszélek talán ellenne és Arlovski valahogy keményebbnek tűnik, persze Tim is nagyon kemény bunyós!!
banza
Én se vagyok oda sylviaér de attól még böszme biggrin.gif
tomsits
én -bár nem vagyok oda az ufc-ért inkább a pridet favorizálom- baromi kiváncsi leszek az ortiz vs- belfort mecsre. nálam ortiz a befutó. smile.gif
supras
IDÉZET(banza @ 2005. Feb. 04 13:16)
Én se vagyok oda sylviaér de attól még böszme biggrin.gif

Hát igen nem kicsi. De valahogy Arlovski felé húzok.
supras
Én is inkább Pride-os vagyok. Jó kis meccs lesz az biztos
supras
1 Nick Diaz Drew Fickett TKO (Strikes) 4:40 1
2 Karo Parisyan Chris Lytle Decision (Unanimous) 5:00 3
3 David Loiseau Gideon Ray TKO (Doctor Stoppage) 5:00 1
4 Paul Buentello Justin Eilers KO (Punch) 3:34 1
5 Mike Kyle James Irvin KO (Punch) 1:55 1
6 Evan Tanner David Terrell TKO (Strikes) 4:35 1
7 Andrei Arlovski Tim Sylvia Submission (Ankle Lock) 0:47 1
8 Pete Sell Phil Baroni Submission (Guillotine Choke) 4:19 3
9 Tito Ortiz Vitor Belfort Decision (Split) 5:00 3

Arlovski elintézte Sylvia-t 47 másodperc alatt bokafeszítéssel!
bohoc
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 06 18:49)
1  Nick Diaz  Drew Fickett  TKO (Strikes)  4:40  1     
2  Karo Parisyan  Chris Lytle  Decision (Unanimous)  5:00  3     
3  David Loiseau  Gideon Ray  TKO (Doctor Stoppage)  5:00  1     
4  Paul Buentello  Justin Eilers  KO (Punch)  3:34  1     
5  Mike Kyle  James Irvin  KO (Punch)  1:55  1     
6  Evan Tanner  David Terrell  TKO (Strikes)  4:35  1     
7  Andrei Arlovski  Tim Sylvia  Submission (Ankle Lock)  0:47  1     
8  Pete Sell  Phil Baroni  Submission (Guillotine Choke)  4:19  3     
9  Tito Ortiz  Vitor Belfort  Decision (Split)  5:00  3

Arlovski elintézte Sylvia-t 47 másodperc alatt bokafeszítéssel!

Ez mar vegre szinvonalas ufc volt.
Pete Sell eleg tehetseges bunyos, kivancsi vagyok mit fog a jovoben felmutatni.
Andrei Arlovski ba biztam hogy nyer. Nagyon szeretem. Kicsit hegyi barbar kinezet... biggrin.gif

Sajnalom hogy a nagy kedvencem Belfort kikapott. Remelem meg visszater jo eredmenyekkel. Most is volt lehetosege hogy nyerjen. 1x nagyon megindultak a keze... cool.gif

Titot remelem megint pofanfogja b*szni majd lidell es befogja vegre a szajat
supras
Miért mentek fel az Ortiz meccs után Shamrock-ék?
bohoc
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 09 15:05)
Miért mentek fel az Ortiz meccs után Shamrock-ék?

Ortiz elkezdte "anyazni" shamrockot, meg chuck nak is erosen beszolt.Pontosan nem ertettem de a lenyeg hogy kb legkozelebb majd szetfogja rugja a segget stb stb stb
kis show elem a kovetkezo meccsekhez cool.gif
supras
ahamm
supras
Akiről még hallanni fogunk:

Arlovski
tomsits
arlovski ezzel a fizimiskáéval tiszta viszkis. lehet ő fogja jáccani??? wink.gif
supras
Elírásom van elnézést!

Belfort csak 8 hét eltiltást kapott!!!
bohoc
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 16 16:17)
Elírásom van elnézést!

Belfort csak 8 hét eltiltást kapott!!!

Miert kapott eltiltast?
supras
Orvosi eltiltás.
Nobutada
na vegre megtalaltam, arra lennek kivancsi, hogy bp-n hol lehet ketrecharcot edzeni?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.