Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vélemények a honlapról!
Harcosok klubja > Fight.hu > Üzenőfüzet
Oldalak: 1, 2
Sasi
Kedves Olvasók!

A Fight.hu szerkesztőség nyitott minden építő jellegű javaslatra, kritikára. Kérjük észrevételével járuljon hozzá a lap fejlődéséhez.

A Szerk.
Romsy
azt meg főleg nem értem hogy a fight.hu fórumát miért nem használhatom..
Sasi
Ne vedd sértésnek, és csak egy igen, vagy egy nem választ kérnék: képes vagy a témá(k)ban érdemben hozzászólni úgy, hogy nem offolod szét, illetve nem a másik hozzászólását kritizálod?!
Romsy
igen.

de ezt a kérdést a többi felhasználónak is fel kéne tenned, nem?
Sasi
Részben igazad van, de nálad - sajnos - tendencia volt a másikra rászállni. Ha kellett, ha nem...
Romsy
rászállni nem ugyanaz mint keresztkérdésekkel bombázni biggrin.gif
de most máshol is dolgom van biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sasi
Hajrá!

Majd este megnézem, hogy be lehet-e külön állítani...
Romsy
Na remélem mostmár az avatarom sem szúrja senkinek a szemét...
Sasi
Eddig is csak 1 embert zavart. smile.gif
Romsy
akkor miért nem szólt szegény? biggrin.gif

nem is azért volt zavaró, mert valakinek nem tetszett, hanem mert széthúzta az avatar felületet, és a hozzászólásaim bentebb kezdődtek szélességben mint a többieké biggrin.gif bár vagyunk így egy páran. biggrin.gif
Sasi
Ok, megbeszéltük!

A topik folytatódjon a FIGHT.HU portállal kapcsolatos javaslatokkal, észrevételekkel...
Romsy
IDÉZET(Sasi @ 2004. Aug. 24 13:08)
Hajrá!

Majd este megnézem, hogy be lehet-e külön állítani...

csak nem.. biggrin.gif
Mazsolino
Nem gondolkodott még senki azon hogy létre kéne hozni egy Mirces küzdősport csatornát, ahol lehet egymással chatelni???
supras
Én ehhez nem igazán értek de akkor úgy kén hogy látszodjon ki van fent.
Sasi
Röviden összefoglalom a véleményem: egy fórum halála a chat.

Miután azok on-line beszélgetések, ezért csak azok tudják figyelemmel követni, akik az adott pillanatban be vannak jelentkezve. Más lenne a leányzó fekvése, ha lenne 200 fórumozó, de jelen pillanatban óriási baromság lenne létrehozni.

Egy fórumnak az a lényege, hogy az általad képviselt gondolatokat megosztod, s így mások információhoz tudnak jutni. Tehát lényegében a hozzászólásoddal tanítod a többieket...
ecstasy999
IDÉZET(Sasi @ 2004. Aug. 27 02:01)
Tehát lényegében a hozzászólásoddal tanítod a többieket...

Hozzászólásaimmal lassan kiprovokálom a közutálatot :rolleyes:

Csak fel ne ismerjetek szeptember 11-én laugh.gif
Romsy
ezektől nem kell félni, vékony srácok biggrin.gif (csak nehogy engem is felismerjenek... biggrin.gif)
HoriG
Nem lehetne a hírekhez kommentezési lehetőséget csatolni? És akkor egyből meg lehetne tárgyalni egy-egy adott hírt.
Zamat
Mert egy idő után átláthatatlanná tenné az adott hírt.

Minden egyes hírhez találhatsz egy oda kapcsolódó fórumtémát (ha az adott személynek nincs is külön topicja, a súlycsoportnak biztosan!), ahol hosszasan lehet vitatkozni az adott hírről.
supras
Zamat megválaszolta a kérdést és különben se akarj reformálni mindent biggrin.gif
tfc
Nagyon király alap.Csak azt nem értem,miért nem írtok a leg eredményesebb magyarról karacs attilárol.17 évesen harmadik lett a német k-1 gp versenyen.20-évesen megnyerte a cseh tournamenttet.Most 22 éves ,és Mike Bernardo acsapattársa.
The Ruler
sad.gif hellosztok

nem tom valaha is válaszolni fog e erre valaki de azért megprobálom...
szoval letöltöttem a vassiliy jirov - james toney meccset de mindig és minden lejátszoval megakad a file a kezdés után pár mp-el...ezalol csak az mplayer volt a kivétel de az meg egyszer hol lassitott felvétel szerün hol meg sokkal gyorsabba az élőnél játszotta le a felvételt...ű
mi lehet a gond??
egyébként a glen jonson roy jones meccs is sz*r...az meg remeg és szintén csak az mplayer viszi szintén az elöbb emlitett hatásokkal...némi helepet esteleg valaki tudna adni???

köszi

csumi
Sasi
Szia,

Codec-probléma. Keress új csomagot a divx.lap.hu oldalon!
sipizen
Hé ez nem a lappal kapcsolatos de megmondaná valaki hogy a 11.ker környékén hol van jó edzőterem. Ja és olyanra gondolnék ahol fel is tudnak készíteni küzdősport mérkőzésre. Ha valaki tud egy jó választ azt köszönöm.[COLOR=orange][SIZE=7][FONT=Times]sipizen@fight.hu
sipizen
Azt szeretném mondani vagy javasolni hogy a cikkek lehetnének bőszavúbbak vagy több kép lehetne melléjük esetleg szerintem. És a videókazt tényleg nem ártan időn biggrin.gif rolleyes.gif biggrin.gif blink.gif ként frissíteni.Köszi.
sipizen
Sziasztok MODERÁTOROK! Azután érdeklődnék hogy létre hozhatok e egy SPORTTÁPLÁLKOZÁS TOPICOT? Mert szerintem sok hasznát vennénk csak azért is mert szorosan a témához tartozik és szerintem megérdemel egy külön topicot.(táplálék kiegészítés, vitaminok, kiegészítők) Ilyesmi. Előlre is köszi. Írjatok!!!sipizen@fight.hu biggrin.gif
sipizen
Ismét sipizen vagyok!MODERÁTORK!!! ÚJ HIÁNYOSSÁG! Ha lehet LÉTRE HOZNÉK egy a HARCMŰVÉSZET ÉS A KÜZDŐSPORTOK SZELLEMI SÉGÉVEL kapcsolatos TOPIC ot is. Előlre is köszi. De szerintem ma délután meg is nyitom. Ha nektek nemtetszik majd bezárjátok. cool.gif sipizen@fight.hu
sipizen
Hogy tudok már kész anyagot feltölteni? Worldös! icon_reclamao.gif
sipizen
A Fight-on ma 2005.02.02 21:36 megállt az élet mivanveletek? blink.gif icon_reclamao.gif blink.gif
supras
Anyagot Evander tud feltölteni vele besélj ha felszeretnél rakni valamit.
sipizen
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 02 22:03)
Anyagot Evander tud feltölteni vele besélj ha felszeretnél rakni valamit.

Mindegy már meggondoltam. szerintem nem olyan jó öttlet mint amilyennek tűnt. De köszi. biggrin.gif icon_thumbs.gif
tomsits
"A végén azonban Rácz Dénes minden kétséget bezárólag olyan halyrába fogott"

égés!!!! helyesírás ellenőrző!!! már wordben is van! wink.gif
tomsits
hogyan tudom a fight.hu-n a régi híreket megnézni?
Evander
IDÉZET(tomsits @ 2005. Apr. 21 17:39)
hogyan tudom a fight.hu-n a régi híreket megnézni?

Középen jobb oldalon:

Keresés ... Archívumban
tomsits
Világossághozó Rágottfülü Evander. smile.gif
thx.
pufituning
Jó estét mindenkinek!

Uraim mi van az ftp-vel, nem tudok csatlakozni vagy 3 napja?

Hátha olvassa valamelyik illetékes......
Sasi
Én is észtevettem 1-2 rövid kimaradást, de nálam most pl. minden rendben.
Gábor!
Tisztelt Hozzászólók!


Ezúton szeretnék Nektek "magyarázatot" adni, miért is lett törölve néhány Általatok leírt és közölt internetes cím (ezzel a vita elejét és végét is szeretném venni, nem kívánok a jövőben sem magyarázkodni, sem pedig vitába keveredni bárkivel)!

A Figh.hu valamint a Fight Média kész bármely küzdősport vagy harcművész információs szolgáltatást nyújtó vállalkozással együtt működni, ez elöl soha nem zárkóztunk el... de, azt továbbra sem tudjuk támogatni, ha valaki -vagy valamely hasonló vállalkozás- rajtunk keresztül, minden előzetes megállapodás nélkül próbálná népszerűsíteni vagy reklámozni magát.

Ez ideáig -valamennyi esetben - az első személyes tárgyalást követően sikeresen meg tudtunk állapodni partnereinkkel (Budomagazin.hu, Szaku.hu, Shogun.hu,Thaibox.hu) , és rendszeresen cserélünk információt egymással.

Természetesen a jövőben sem állunk el más internetes oldalakkal történő közös együttműködés lehetőségétől, csak kérem azok képviselőit, hogy egy személyes kapcsolatfelvétel erejéig keressük meg egymást és beszéljük meg, hogyan lehetünk egymás segítségére, illetve mely módon tudnák a magyarországi küzdősportokat és azok képviselőinek munkáját segíteni!!!


Üdvözlettel,

Csikós Gábor
főszerkesztő
VendégZoli
Valami csak lehetett maegeri szavai mögött, mert különben nem vettétek volna le az írásait!!!
Dermedt
Szeretnék küldeni neked PÜ.-t Sasi!
Légyszi ürítsd ki a postaládádat.

Köszönet.
Ali
...
supras
ELmésebb beírásokat.
Gábor!
Tisztelt János (ifj)!


Azt gondolom, sikerült megtalálnod utolsó hozzászólásoddal!
A családnevemmel történő rossz viccednek „köszönheted”, hogy válaszra méltatlak, most először és egyben utoljára is. Bárkinek a nevéből bármilyen formában gúnyt űzni, a legnagyobb tiszteletlenség, ami egyben a név valamennyi használóját is érinti teljes egészében. Ezt még ezen a fórumon normális ember nem követte el, és véleményem szerint nem is fogja…

Néhány mondatban pedig a korábbiakra ezt reagálnám (anélkül, hogy minden felvetett „kijelentésedre” a teljesség igénye nélkül választ nyújtanék –mivel nem olvastam őket el teljes egészében):
A fight.hu-nak 50 %-ban tulajdonosa és egyben főszerkesztője vagyok. (A hozzá tartozó fórumot is igyekeztem tartalmilag rendezni, amit a jövőben egy általam megbízott ember szigorúan be is fog tartatni, törekedve ezzel a fórum létrejöttének tartalmi megvalósítására)
Így nem kívánom engedni, hogy bárki a saját oldalamon, bármilyen módon negatívan reagáljon olyan dolgokról, ami sértheti az üzletpolitikáját a lapnak, vagy a mögötte álló „anyacégnek”! Tehát törlésre fognak azonnal kerülni, indok nélkül!

A vádakkal és történtekkel tárgyilagosan:
A január végi gála szervezésével kapcsolatban igaz, hogy kértük együttműködésedet (közösen korábbi társammal), amiben nyújtott segítségedet meg is köszöntem…De, a csarnok bérletét, mint azt Te is tudod, „alanyi jogon”, azaz teljes bérleti árért kaptuk meg, ami egészen pontosan 2.090.424 HUF volt.
Tudom, hogy a legjobban az ért Téged kellemetlenül, hogy nem Te voltál a ringszpíker. Ezt sajnálom…De, a feltétel ugye az volt, hogy az arra felkért személy, jól érthetően (nem volt feltétel a lexikális tudás és szókincs) beszéljen angolul. Erre Te nekem pozitív választ adtál, majd kérőbb kiderült, hogy nem igazán fedi a valóságot. Így a helyszínen vendégként tartózkodó Ronaldot kérték fel - a TV produkcióért felelős személyek- a pozíció ellátására. Amit a gála nemzetközi sugárzására való tekintettel el lehet fogadni. (Megjegyzem, én elnézést kértem ennek ellenére Tőled, és az előre megállapodott „műsorvezetői díjadat” kifizettük irányodban…De Te az angol nyelvvel kapcsolatban nem mondtad azt sem, hogy: sorry! Bár, egy Családtagod azt üzente, hogy szó szerint idézzem „megöl”! Erre nincs mit mondanom és nem is mondtam, pusztán mert tudok 10-ig számolni és még számos egyéb műveltégi okból. A nevezett személytől én soha egy szóval sem kértem segítséget vagy együttműködést, így nem is kívánok az ő felvetéseire vagy megnyilvánulásaira reflektálni. Az, hogy kiáll melletted, az dicséretes, de szerintem elég felnőtt vagy Te már…

Megkértél, hogy bizonyos jövőbeli terveiddel kapcsolatban, egy bizonyos profi ökölvívó mérkőzés tető alá hozatalával segítsek Neked, amit megtettem. A köszönöm itt is elmaradt és bár illene megjegyeznem, a mérkőzés nekem (ha már minden esetben csak az önös érdekeket helyezzük előtérbe) semmi nemű pozitívummal nem szolgált, hiszen a gála más küzdősportág sztárjainak hazai szerepeltetése volt. Ezen mérkőzéshez én anyagi támogatást nem tudtam nyújtani, így felajánlottam egy nagy értékű reklámfelület értékesítését, amit hát olyan áron adtál el,hogy… A mérkőzésre továbbá biztosítottam 20 db ingyen jegyet is és további (talán, ebben nem vagyok egészen biztos) 10 belépő kártyát…


A „szervezet”-tel folyamatosan próbálok egyeztetni, hogy bizonyos anyagi eredetű dolgokat, eredményre tudjak felváltani, de ezt nem kívánom a nagynyilvánosság előtt kitálalni. Elismerem, hogy vannak gondok, igyekszem azokra megoldást találni. Így a héten a ki- és megfizetések tekintetében előre lépés várható.

Sajnos, hogy korábbi „társamhoz” (K.M.) fűzött reményeim/reményeink nem hoztak számomra semmilyen formában előre haladást, sőt a nyíregyházi gálával kezdődően olyan erkölcsi- és anyagi kárt okozott nekem, amit azóta sem sikerült még helyre hoznom, hiszen számos külföldi- és hazai résztvevő felé a tett ígéret csak ígéret maradt, egyelőre…
Itt érdemes azért megemlítenem, hogy nekem a financiális dolgokhoz az ég adta világon semmi közöm nem volt, hiszen a támogatók felöl érkező felajánlásokat ő kezelte, és a „kezelte” szóban MINDEN benne foglaltatik!

Azt ne felejtsük el, hogy tavaly ősszel én úgy kerestelek meg Téged, akit munkásságáért maximálisan tisztelek, amit továbbra is szeretnék fenntartani, így kérlek mindenki foglalkozzon mostantól a saját dolgaival és építse a saját portáját és portálját!
Számos kérdésre tudnék még reagálni, de azt gondolom, akkor én is a vádaskodó szintjére „emelkednék”…


Üdvözlettel,

Gábor
Peru
Kedves Gáborom!

Ronald Úr a rendezvényen vendéként volt ott??
Ez a legnagyobb csúsztatás amit most írtál, a többi is az, de az legaláb mérsékelt hazugság!

Kedves többiek!

Ronald Úr vendégként eljött szmokingba a Körcsarnokba és felkészült, hátha én azt hazudom, hogy jól beszélek angolul és ő beugorhat műsort vezetni!

Mikor volt arról szó, hogy ott majd ngolul kell dolgozni?
Mikor kérdeztél Te engem meg, hogy milyen szinten beszélem a nyelvet? Te is tudod, hogy soha!

Újra Gábor!

Legalább ne hazudj egy nyilvános fórumon ilyen piti dologban...

Egyébkét messze felülmúltad magadat, hogy egyáltalán írtál ide, mert a telefont továbbra sem veszed fel, pedig, ahogyan látod sokan még mindig nálam érdeklődnek utánad és szerettem volna veled beszélni, hogy mit mondjak a mentősöknek,plakátosoknak, nyomdának, hogy mikor fizetsz???!!!

A köszönömmel kapcsolatosan azt tudom mondani, hogy én nem tarozom neked semmivel, viszont Te nekem igen, legalább egy köszönömmel és egy bocsánattal, amért valótlan dolgokat állítasz itt és most, valamint azért amiért eltűnsz előlem úgy, hogy tudod mennyi embernek tartozol,de mivel most elárultad, hol is dolgozol Te pontosan legalább lesz hova elmenni a cégeknek a járandóságukért...

Köszönöm és további szép "lehúzogatást" kívánok neked!
bobi_
bocs hogy megszakítom ezeket a mélyenszántó beszólásokat, de nemtudna vki vmit tenni az óraátállítás ügyében?
elég zavaró a fórumon kijelzett hozzászólások mellett az időpont...
köszi
Vendégcsenge
[SIZE=1][FONT=Times]Olvastátok ti egyáltalán a Harcosok klubját? Vagy csak tetszett a név? Csak tetszett a név? mi? dry.gif
supras
Ki vagy te? Nem igazán értem a kérdésedet.
markobalazs
Szevasztok! A hétvégi Valuev meccset fel tudná valaki tenni? Más meccsére is kiváncsi volnék! köszke! gaben rolleyes.gif
cnrp
Valamiért egy óra lemaradásban van a fórum.
Vagy csak nálam ilyen???
bigi13
Az volna a kérdésem a kiírt súlycsoporton,hogy tudok változtatni? Már kicsit idegesít. 120 KG-san egy kicsit gáz. Köszi birggrosze.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.