Szerintetek hol lehet hazánkban megnézni a Williams elleni mérkőzést?[/quote] Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy hol lehet megnézni Tyson meccsét. Meg az is, ki ez a Williams?
Rég nem jártam erre. Én Roy Johns meccséröl is lemaradtam:(((
Szerintem ha Tyson jól felkészül a meccseire és már miért ne tenné hiszen egy kiváló edzővel készül,akkor minden esélye megvan hogy ebből a mai nehézsúlyú mezőnyből bárkit legyőzön még így 38 évesen is.És nekem úgy tünt ahogy láttam nyilatkozni a meccsel kapcsolatban hogy mentálisan is rendben van rég láttam ilyen nyugottnak,kiegyensúlyozottnak és céltudatosnak.Arról nem is beszélve hogy az ütőerelye még mindig gyilkos erelyű amivel ha bárkit eltalál az könnyen a padlón végzi.
supras
2004-07-27 13:10:02
Ha minden jól megy akkor Mike újra rémularomra tör!
Ligur
2004-07-27 13:26:34
Jöhetne egy Klicsk - Tyson meccs, persze valami olyan adón amit meg tudok nézni...
| Idézet (Supras --- Ma: Jul. 27 15:10) | Ha minden jól megy akkor Mike újra rémularomra tör![/quote] A világbajnokok névsorát nézve minden esélye megvan.
videos
2004-07-27 14:32:37
Egy formában levő Tysontól dicsőség kikapni. Magyarországon viszont nagy lesz a sírás, amikor valamelyik Klicsko fetreng a padlón az első menetek egyikében. ha minden jól megy, erre nem is kell sokáig várni. Már több külföldi forumon olvastam, hogy október 2-án Vlagyimir ellenfele Mike lesz, ha szombaton megveri Williamsszet! Szerintetek csak pletyka?
supras
2004-07-27 15:12:13
Amennyiben felhozó emberként tekintenek Wladimirra akkor nem biztos hogy pletyka. Mike-ék 2-3 felhozó meccset akarnak igen.
Hajrá Tyson!!!
röné.mis
2004-07-27 18:50:03
| Idézet (Supras --- Ma: Jul. 27 18:12) | Amennyiben felhozó emberként tekintenek Wladimirra akkor nem biztos hogy pletyka. Mike-ék 2-3 felhozó meccset akarnak igen.
Hajrá Tyson!!![/quote] Márpedig biztos hogy felhozóemberként tekintenek rá, főleg az utóbbi 1 évben mutatott teljesítménye alapján!
Fremen
2004-07-27 19:36:40
| Idézet (röné.mis --- Ma: Jul. 27 20:50) | [quote=Supras,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Jul. 27 18:12]Amennyiben felhozó emberként tekintenek Wladimirra akkor nem biztos hogy pletyka. Mike-ék 2-3 felhozó meccset akarnak igen.
Hajrá Tyson!!![/quote] Márpedig biztos hogy felhozóemberként tekintenek rá, főleg az utóbbi 1 évben mutatott teljesítménye alapján![/quote] Vlagyimir legutóbbi meccsei alapján csak felhozónak tekintheti Öt Tyson.
Fremen
2004-07-27 19:37:24
| Idézet (Fremen --- Ma: Jul. 27 21:36) | [quote=röné.mis,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Jul. 27 20:50][quote=Supras,[b++]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Jul. 27 18:12]Amennyiben felhozó emberként tekintenek Wladimirra akkor nem biztos hogy pletyka. Mike-ék 2-3 felhozó meccset akarnak igen.
Hajrá Tyson!!![/quote] Márpedig biztos hogy felhozóemberként tekintenek rá, főleg az utóbbi 1 évben mutatott teljesítménye alapján![/quote] Vlagyimir legutóbbi meccsei alapján csak felhozónak tekintheti Öt Tyson.[/quote] A Tyson meccs elérhetöségéröl továbbra sem tud senki semmit?
Fremen
2004-07-27 19:38:01
A Tyson meccs elérhetöségéröl továbbra sem tud senki semmit?
Nem adják itthon
Chrisdry
2004-07-27 20:03:49
/OFF: volt 2 Tyson topic is régen, miért nem azokat élesszük fel?/
Chrisdry
2004-07-27 22:51:11
Egy nagyon jó formában lévő Tyson-nak Vova valóban csak felhozóember lehet,mivel ha Sanders ütéseitől 2 menet alatt négyszer lefekszik,akkor Iron Mike-ütéseitől tuti lámpaoltás lenne.
supras
2004-07-28 19:51:57
Williams ugyanúgy nézett szembe Mike-al mint anno Francis! Walkman napszemüveg.
Vagy mint Golota  Bár ott walkman nem volt.... 
Ha interneten keresztül meg lehet nézni a Tyson meccset akkor segítsetek majd ebben Köszi
JollyDee
2004-07-29 00:13:46
| Idézet (Peru --- Ma: Jul. 29 01:11) | Ha interneten keresztül meg lehet nézni a Tyson meccset akkor segítsetek majd ebben Köszi[/quote] Peru, én élôben nézem TV-n.
| Idézet (Supras --- Tegnap: Jul. 28 21:51) | Williams ugyanúgy nézett szembe Mike-al mint anno Francis! Walkman napszemüveg.[/quote] Szerintem Villiams-nek túl nagy az önbizalma ami nem gond csak ennyire azért még sem szabadna örömködnie.Már azt nyilatkozta hogy ez a meccs nem nagy ügy lessz a számára és már ő egy vb címmecsre készül.Azért én még erre várnék.
Nyikita
2004-07-29 22:17:13
Tudja már valaki hogy hol lehet Magyarországon (melyik csatornán)menézni a Tyson meccset?
supras
2004-07-29 22:20:39
A Lengyel tvn-en ha van műholdad.
Nyikita
2004-07-29 22:54:46
Júpíszim van,kétszer végigzongoráztam de sajna olyat hogy tvn. nem találtam!Hól keressem?
Fremen
2004-07-29 23:51:56
| Idézet (Nyikita --- Ma: Jul. 30 00:54) | Júpíszim van,kétszer végigzongoráztam de sajna olyat hogy tvn. nem találtam!Hól keressem?[/quote] Sziasztok!
Nekem Jupiszim sincs:( Maximálisan rátok vagyok hagyatkozva. Légyszi tegyétek fel videón, de legalábbis gyorsan tegyétek fel cikkben az eredményt!:)
Szerintem elég jó meccs lessz a mai mivel Villiams nem tűnik tulságosan megilyedtnek bár ez mindig addig szokott tartani amíg meg nem látják Tysont a ringben.A kihagyás ellenére viszonylag elég jó súlyban van Tyson úgyhogy biztosan jól fel van készülve.Tehát én Tyson ko győzelmet várok.
turek
2004-07-30 10:54:01
Van aki mást?
Fremen
2004-07-30 11:05:31
| Idézet (turek --- Ma: Jul. 30 12:54) | Van aki mást? [/quote] Ahogy látom itt nincs:)) Tényleg megérdemelne még egy sikerszériát Tyson.
| Idézet (turek --- Ma: Jul. 30 12:54) | Van aki mást? [/quote] Miért te mit vársz Turek?
Szerintem Tyson megérdemelné hogy nyerjen mert szükség van rá a mai nehézsúlyban.És az ő meccseit mindíg érdemes megnézni legalábbis én szivesebben megnézek egy Tyson meccset mint mondjuk egy Ruiz vagy Byrd-öt.Ha Villiams nyerne az óriási teljesítmény lenne de nem járnánk jobban mint ha Tyson nyerne.
turek
2004-07-30 12:06:25
Maximálisan egyetérztek. Lehet, hogy félreérthető voltam.  Bővebben az előző hozzászólásom: Szerintem nagyon kevesen vannak itt a fórumozók között, akik nem Tyson KO győzelmét várnák. Legtöbben mint Messiást, a nehézsúly megmentőjét várják, hogy Tyson az évekkel ezelőtti formájában, vagy azt megközelítöen produkáljon.
| Idézet (turek --- Ma: Jul. 30 14:06) | Maximálisan egyetérztek. Lehet, hogy félreérthető voltam.  [/quote] Jó csak olyan volt mint ha te Villiams győzelmet várnál ami természetesen lehetséges,és elképzelhető de így minden világos.
quirinus
2004-07-30 12:47:33
Sziasztok, Úgy tudom hogy a Premier1 is adja reggel 4-től. talán van aki azt fogja... (astra mh, 19-es sport csomag).
Ne haragudjatok, viszonylag új vagyok a listán, videóletöltési gondokkal küzdök, sikerült 10 után internethez hozzáférni, de nem megy a letöltés. (connection failed hiba). Mit csinálok rosszul, esetleg beállítási probléma? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. Quirinus
Nyikita
2004-07-30 18:59:54
Mikor kezdik közvetíteni a lengyel tv-n?
sunimesek
2004-07-30 21:35:14
Remelem Tyson gyorsan vegez Williemsel - ez a minimum ami elvarhato. Ha mar nem is a regi, de O egy legenda. (lehet sok mindent mondani, de az az igazsag, hogy a Tyson nev lassan jobban cseng, mint a Muhammed Ali nev). Azert is szurkolok neki, mivel akkor esely nyilna kesobb egy Vitali Klicsko - Mike Tyson osszecsapasra, ami valljuk be oszinten egy igazi csemege lenne.
röné.mis
2004-07-30 21:46:31
| Idézet (sunimesek --- Ma: Jul. 31 00:35) | Remelem Tyson gyorsan vegez Williemsel - ez a minimum ami elvarhato. Ha mar nem is a regi, de O egy legenda. (lehet sok mindent mondani, de az az igazsag, hogy a Tyson nev lassan jobban cseng, mint a Muhammed Ali nev). Azert is szurkolok neki, mivel akkor esely nyilna kesobb egy Vitali Klicsko - Mike Tyson osszecsapasra, ami valljuk be oszinten egy igazi csemege lenne.[/quote] Tényleg szerinted annak mi lenne a vége(mármint a Vitali elleni meccsnek)? Sztem Tyson győzne az első 4 menetben, azért mert ha Mike olyan rohamokat indít a meccs elején mint Johnson(csak 1 picit átgondoltabban), sztem a Vasököl életében először nézne fel ellenfelére a padlón csücsülve!
Fremen
2004-07-30 23:51:11
| Idézet (röné.mis --- Tegnap: Jul. 30 23:46) | [quote=sunimesek,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Jul. 31 00:35]Remelem Tyson gyorsan vegez Williemsel - ez a minimum ami elvarhato. Ha mar nem is a regi, de O egy legenda. (lehet sok mindent mondani, de az az igazsag, hogy a Tyson nev lassan jobban cseng, mint a Muhammed Ali nev). Azert is szurkolok neki, mivel akkor esely nyilna kesobb egy Vitali Klicsko - Mike Tyson osszecsapasra, ami valljuk be oszinten egy igazi csemege lenne.[/quote] Tényleg szerinted annak mi lenne a vége(mármint a Vitali elleni meccsnek)? Sztem Tyson győzne az első 4 menetben, azért mert ha Mike olyan rohamokat indít a meccs elején mint Johnson(csak 1 picit átgondoltabban), sztem a Vasököl életében először nézne fel ellenfelére a padlón csücsülve![/quote] Sziasztok!
Szerintem se lenne sok esélye Vitalijnak Tyson ellen. Én még egyetlen meccset sem láttam, ahol a Klicskóknak valóban küzdeni kellett volna a gyözelemért.
Talán ezért nincs jó véleménye sok embernek az Univerzumról.
Ilyen nincs! Tyson kikapott a 4. menetben....KO!!!
Zsinorban 20-22 tiszta ütést nyelt le!
supras
2004-07-31 05:26:29
Mi volt? Hogy lehet ez? Legenda írtás van???? Szerencse hogy nem láttam! Iron Mike felett eljárt az idő! Ezt sajnálom hogy kimondom. Most nagyon furcsa. Bár én már inkább az MMA-t részesítem előnybe Iron Mike a szívem csücske. Hogy Harris szavaival éljek a rajongók nem hagyják de ez már nem jó így. Pff ezt a Williamst senkinek tartotta mindnki erre kiüt egy legendát. Hát nem igaz. Rádaásul nem is valaki aki feétörekvő hanem egy hasonló korú faszi. Túl nagy volt a nyomás Tyson-on? Süketelés volt amit Roach mondott eddig? sz*r az egész úgy ahogy van!
snowy
2004-07-31 05:35:50
az első 2 menetben jobb volt (az elsőben be is fejezhette volna, de vhogy nem volt meg a lendület...), de aztán élete legnagyobb verését szenvedte el... nem tudom, hogy fogyhatott el ennyire; csak nyelte a tiszta ütéseket, aztán egyenes KO...
túledzették, vagy ennyi volt Tyson?
supras
2004-07-31 05:43:20
Ennyi volt sajnos! Ilyen sportembert ilyen komoly edző nem edz túl! Williams is azért egy 120kg-os vadállat hatalmas ütésekkel. Ennyi szerintem és legnagyobb sajnálatomra lezáródott a Tyson legenda.
gyorfilaci
2004-07-31 05:52:54
Hatalmas hirig volt! Az első menetben W. bajban volt, de átvészelte. A második menet közepétől eszméletlen adok-kapok kezdődött, de W. bírta és Tyson szép lassan elfogyott. Megsérült a szeme is - meg kellett mutatni az orvosnak . Nem hiszem, hogy annyira zavarta, hogy emiatt kapott ki, de vérzett erősen. A negyedik menet rémálom volt Tyson számára, Lewis fele ennyire sem verte meg. Most megnézem mégegyszer és megpróbálom megszámolni hányat kapott. Azt hiszem az ütést jól bírok ellen a mai Tysonnak már nincs esélye. Williams pedig nem csak bírta, hanem nagyokat is ütött! Sajnálom Tysont, de lejárt az ideje.
gyorfilaci
2004-07-31 06:15:51
| Idézet (Sasi --- Ma: Jul. 31 06:35) | Zsinorban 20-22 tiszta ütést nyelt le![/quote] Igaza van Sasinak én 24-et számoltam a komolyabbakból és mindezt kb. 20 másodperc alatt főleg fejre! Ezt ember nem élhette túl!
Ami meglepő volt így másodszor nézve, hogy Williams a sarokba szorítva is tudott visszaütni, visszatámadni és sokat is talált.
A meccset nem fogják a védekezés tanításánál felhasználni az biztos.
Olvasom reggel a hírt és nem akarok hinni a szememnek hogy Tyson kikapott a negyedik menetben ko-val.Akkor úgylátszik ez a Villiams gyerek nem beszélt a levegőbe,és nem az ilyedős ökölvívók közé tartozik.Mindenesetre nagyon sajnálom Tyson-t
JollyDee
2004-07-31 07:03:37
Minden korszak lezárul egyszer! A legendának vége! Nem hiszem, hogy innen mégegyszer talpra tudjon állni. Nincs más választása vissza kell vonulni.
A K-1 rôl pedig nyugodtan lemondhat.
J.D.
Csak az a kérdés hogy az anyagi problémái engedik-e hogy visszavonuljon?. Nem lenne jó látni eggy legendát tovább szenvedni látni a ringben,mint ahogy régen Alit sem volt jó látni a pályafutása végén vereségeket szenvedni.Igazad van Jolly tudni kell abbahagyni,bár ez biztosan nagyon nehéz.
gyorfilaci
2004-07-31 07:26:40
| Idézet (JollyDee --- Ma: Jul. 31 09:03) | ...
" A K-1 rôl pedig nyugodtan lemondhat.
J.D. "[/quote] Laci!
Az a baj, hogy az adóság nagy úr! Hogy miről mondhat le, illetve kellene lemondania, azt az anyagi kényszer erősen befolyásolja! Én attól félek, hogy " ez a valamikori boxlegenda ", még kénytelen lesz néhányszor prostituálni magát!!! Azon az áron is, hogy méltatlan vereségek fogják érni.
Az emberek még sokáig kiváncsiak lesznek Tysonra - főleg új helyen, új ellenfelek ellen és ne feledd, hogy még " tervezhetők " a félnehezek is, / technika az erő ellen /, szóval látjuk még Tysont, csak az a baj, hogy ez már nem az a Tyson! Tényleg sajnálom!!! :-(((
Chrisdry
2004-07-31 07:58:37
Sírni tudnék! Harm felébredtem a hír láttán... Komolyan nem számítottam erre... Tyson azért egy Tyson, bármilyen is azért az ember tisztelte, nekem nem esett jól megnézni, hogyan kap be ennyi ütést, de "Jól" bírta az ütéseket - az sem volt gyenge, csak az arcon mikor lement látszott, hogy -" Na most hogy adom meg az adóságom, mindennek vége"... nem örülök azért neki, bármennyire sem voltam oda érte... kiváncsi vagyok a nyilatkozatokra.
Szerintetek MIÉRT kapott ki? Nem edzett eleget? Vagy már hiába edz, nem fogja bírni? Sok volt a kihagyás (nem a 17 hónapra értem)? Vagy csak megsérült? Kicsit szaggat a netem, de a teljesen videó hamarosan fent lesz az FTP-n. addig a kiütést le lehet INNEN tölteni.
fnvdfjkvndfjk
2004-07-31 09:19:40
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|