Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Mike Tyson
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Lackó
Sasi ,egy kis segítséget kérnék: miért nem tudom letölteni a kiütést ha rá klikkelek? Tény nem vagyok egy számítógép mágus,de...........
sad.gif
Sasi
(Off: jobb klikk ---> mentés más néven)
tito
Mégis igazuk volt a szakembereknek hogy Tyson ellen ha valaki túlvészeli az első két vagy három menetet akkor ebben az állapotában lehet esélye Tyson ellen.Ezt már mondták a Nilsen meccs előtt is Nilsen elég jól bírta de ő még kevés volt ellene,Utánna Lewis is bebizonyította hogy már Mike nem bírja a hosszú küzdelmet.De ez számomra óriási meglepetés hogy már a mérkőzés elején sikerült Villiams-nek kiütnie Tysont.Lehet hogy túledzette magát?Mert az nem valószinű hogy lebecsülte Villiams-et mert a nyilatkozataiból nem az derült li.
Öcsisajt
hali!
Hát ez tényleg hihetetlen!
A meccs előtti nyilatkozatokból én már azt hittem, hogy egy "megtért", megnyugodott, ambíciózus ember lett ebből a Tyson fickóból (valljuk meg ennek racionális esélye nem volt), és az első menet kivételével, egy gyenge, fejben felkészületlen Tyson volt ott.
Ki érti ezt?
Pedig jól nézett ki Tyson, W. sem egy verhetetlen ágyugolyó, erre tessék.
Ez az év tényleg a "legendaírtásról szól"...?
Még hátravan pár nagy derbi idén, kiváncsi vagyok.
Szerintem nem fog többet boxolni, szerződés ide vagy oda, nem lehet, nem szabad újra ringbe lépnie (szerintem Vitalij legalább ilyen csúnyán, legalább ilyen hamar kivégezné) Maximum nem fizet a hitelezőknek, na és?
Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy Tyson jelen pillanatban egy nehézsúlyút tudna megverni, Vlagyimir Klicskót.......smile.gif)))
Lackó
Sasi köszönöm!!!
Ez szörnyq látvány volt!
Szerintem a nagy nyomás Ütötte ki! Pénz zavar stb.! Az ilyen dolgokat sokan nem tudják feldolgozni ,fQleg nem egy labilis ember! A felkészüléssel nem hinném,hogy probléma lett volna bár nem volt a versenysúlyánál az tény!
leibigab
Idézet (tito --- Ma: Jul. 31 11:51)
Mégis igazuk volt a szakembereknek hogy Tyson ellen ha valaki túlvészeli az első két vagy három menetet akkor ebben az állapotában lehet esélye Tyson ellen.Ezt már mondták a Nilsen meccs előtt is Nilsen elég jól bírta de ő még kevés volt ellene,Utánna Lewis is bebizonyította hogy már Mike nem bírja a hosszú küzdelmet.De ez számomra óriási meglepetés hogy már a mérkőzés elején sikerült Villiams-nek kiütnie Tysont.Lehet hogy túledzette magát?Mert az nem valószinű hogy lebecsülte Villiams-et mert a nyilatkozataiból nem az derült li.[/quote]
A mondás, hogy ha túléli ellene valaki az első 4-5 menetet (és nem fél tőle) annak lehet esélye ellene, ez nem csak ebben az állapotában igaz, hanem szinte az egész 90-es évekre is igaz volt már. (Egyébként már a 80-as évek végén is olvastam olyan nyilatkozatokat, hogy Tyson-nak a hosszú mérkőzésekre nincs kondiciója, vagy az erejét nem tudja beosztani. Bár nyert néhány hosszúra nyúló mérkőzést akkoriban, de a sok gyors villámgyőzelme miatt ez kevésbé volt feltűnő.)
penge
Ebben a vereségben Roach is jócskán benne volt...!!!!
tito
Idézet (penge --- Ma: Jul. 31 12:16)
Ebben a vereségben Roach is jócskán benne volt...!!!![/quote]
Pedig Roach is azt nyilatkozta hogy Tyson jobb és éhesebb mint valaha bármikor,erre tessék, nem tudom elképzelni sem hogy mi történt.
Lackó
Persze mindenképp benne volt,de mi lehetett a hiba?
Rosszul ídőzitettek? Nem volt "éhes"? Hisz azt mondták sokkal jobb mint tavaly februárban!
A 17 hónap is rengeteg idő meccs nélkül!
FradiTomi
Akkor is meg fogja csinálni!
Ez volt ismét a tanulópénz számára.
Az életét mindenki totális csődnek tartja, valamelyest én is, de látom, ahogy újra a csúcson van, és mikor hozza rendbe az életét minden szempontból, ha nem most?
NEM lehet, hogy a boxtörténelem legnagyobb alakja öregek otthonában élje le utolsó éveit!
leibigab
Idézet (Lackó --- Ma: Jul. 31 12:23)
Persze mindenképp benne volt,de mi lehetett a hiba?
Rosszul ídőzitettek? Nem volt "éhes"? Hisz azt mondták sokkal jobb mint tavaly februárban!
A 17 hónap is rengeteg idő meccs nélkül![/quote]
Ha cinikus akarnák lenni, akkor arra a kérdésre, hogy mi volt a hiba, azt válaszolnám, hogy egy túl jó ellenfelet választottak neki a visszatéréshez.
Lackó
Hát nem is tudom...........
A ringbiztonsága 0!!!!
Más kesztyűzni egy edzőpartnerrel és más egy sikerre éhes "vetélytársal" szemben állni a ringben,amikor tudja,hogy több millió embernek kell megfelelnie plussz ugye az anyagi gondok! Ha nem tud 100%-ig fejben ott lenni,VÉGE VAN!!
Szerintem más taktikával akarta bokszoltatni Roach és egy 38 éves profinak a beidegződött stílulást nehéz megváltoztatni hisz már nem tanuló ,nem igazán "formálható"!
tito
Idézet (FradiTomi --- Ma: Jul. 31 12:32)
Az életét mindenki totális csődnek tartja, valamelyest én is, de látom, ahogy újra a csúcson van, és mikor hozza rendbe az életét minden szempontból, ha nem most?
NEM lehet, hogy a boxtörténelem legnagyobb alakja öregek otthonában élje le utolsó éveit![/quote]
Én már egyáltalán nem hiszek a mesékben ebből a helyzetből ha talpra tudna állni az maga lenne a csoda.Bár kívánom neki hogy sikerüljön de szerintem tudni kell abbahagyni és lehet hogy most jött el az ideje.
leibigab
Idézet (FradiTomi --- Ma: Jul. 31 12:31)
NEM lehet, hogy a boxtörténelem legnagyobb alakja öregek otthonában élje le utolsó éveit![/quote]
Szerintem nincs már itt semmilyen tanulópénz, sem mentség. Tysonnak ezt az ellenfelet 2 meneten belül szét kellett volna kapnia, ehelyett őt ütötték ki a 4.-ben, és nem is akárhogyan...el kell fogadni a tényt, Tyson-nak már régen abba kellett volna hagynia...megöregedett...
Lackó
Igen kicsit erős volt ez a Williams gyerek:)
A meccset sajna nem láttam csak a kiütést,de nem semmi!!
A saját fegyverével verte meg:nem hagyta élni,ledarálta ahogy csak tudta
gyorfilaci
Idézet (leibigab --- Ma: Jul. 31 12:29)
..."
Ha cinikus akarnák lenni, akkor arra a kérdésre, hogy mi volt a hiba, azt válaszolnám, hogy egy túl jó ellenfelet választottak neki a visszatéréshez. ..."[/quote]
Igazad van, és ráadásul ennek a rosszul kiválasztott ellenfélnek nagyon jó volt a taktikája, és nagy ütő, jó volt a kondija, nem szart be, ha tudott beszorítva is visszaütött / bár az első menetben nem volt messze a K.O.-tól, de emlékeztek a Vogya meccsre?, ott a lemenő ellenfél feje fölött még elkaszált egy ütés a levegőbe, ha az talál - vége és most Vogya is lenne VALAKI / szóval szívem szerint azt mondanám, hogy Tysonnak " Da Pacem Domine ", de mint írtam, látjuk még...
Lackó
Szerintem is látjuk még ,de remélem nem a padlón!!!
De ,hogy nem az előre megtervezett pénzt fogja megkeresni,az is biztos!
És az idő ennyi idősen kicsit gyorsabban ketyeg!!
gyorfilaci
Idézet (FradiTomi --- Ma: Jul. 31 12:32)
"...
NEM lehet, hogy a boxtörténelem legnagyobb alakja öregek otthonában élje le utolsó éveit!..."[/quote]
off.:
De, sajnos lehet.
Sőt, rosszabb is lehet...
Számtalan példa van rá! Az anyagi kényszer, a ' szakmai ' hiúság sok kiöregedett sportolóval csináltatott ' marhaságot '!
Én egy vén f@sz vagyok - eléggé ' belülről ', és sokat láttam...

De sztem Nektek sem kell példákat citálnom...
Peru
Nagyon meglepett a végeredmény! Bár őszintén szólva nem kellett volna, hogy meglepjen, mert a nyolcvanas évek már elmúltak és azzal elmúlt Tyson fénykora is.
Ennek ellenére mondom, hogy kezdettől fogva nem tartottam jó ötletnek az ellenfél választást, mert Tyson nagyon régen bokszolt már, Williams pedig egy éhes, ereje teljében lévő nehézsúlyú. McBride jobb lett volna a visszatérésre. Kíváncsi leszek hogyan tovább!
Cormie
Nagyon vártam a meccset, és most rettenetesen csalódott vagyok. Talán valóban azoknak van igaza, akik szerint Williams túl erős volt a visszatéréshez, viszont egy Tyson nem bunyozhat "noname" ellenfelekkel. Remélem Mike nem adja fel, és legalább még egyszer megpróbálja...
Zamat
Ennek tükrében érthető talán, h Lewis miért nem erőltette a folytatást 38 évesen.

Tyson is Holyfield sorsára jutott, hiába edz egy csomót, hiába néz ki tökéletesen, a 38 év az 38 év.

Már az elején sem volt az igazi, de akkor Williams még megijedt tőle, aztán ahogy látta, hogy nincs meg Mike-ban az az energia mint korábban, szépen kivégezte.

Ennyi volt, nincs értelme folytatnia. Már az ütései sem voltak az igaziak.
Cormie
Azért ezt a Williams srácot megnézném a jelenlegi Don King bajnokok ellen is. Azt hiszem bármelyiket meg tudná fektetni, sőt talán még Vitalijnak is ellenfél lehetne.
leibigab
Idézet (Cormie --- Ma: Jul. 31 13:25)
Nagyon vártam a meccset, és most rettenetesen csalódott vagyok. Talán valóban azoknak van igaza, akik szerint Williams túl erős volt a visszatéréshez, viszont egy Tyson nem bunyozhat "noname" ellenfelekkel. Remélem Mike nem adja fel, és legalább még egyszer megpróbálja...[/quote]
Nem talán igazuk volt, hanem kiderült, hogy túl erős volt Williams. De, a legelkeserítőbb az, hogy ma már Mike Tyson-nak egy Danny Williams is túl erős ellenfél.
leibigab
Idézet (Cormie --- Ma: Jul. 31 13:29)
Azért ezt a Williams srácot megnézném a jelenlegi Don King bajnokok ellen is. Azt hiszem bármelyiket meg tudná fektetni, sőt talán még Vitalijnak is ellenfél lehetne.[/quote]
Hát, én ennek ellenére azt gondolom, hogy Williams egy nagydarab, nagyütő, de egy középszerű bokszoló, se Byrd se Ruiz ellen de még talán Brewster ellen sem fogadnék rá.
penge
IDÉZET(Zamat @ [b+)
Ma: [/b] Jul. 31   13:29]aztán ahogy látta, hogy nincs meg Mike-ban az az energia mint korábban, szépen kivégezte.

Ennyi volt, nincs értelme folytatnia. Már az ütései sem voltak az igaziak.

Ha csak felületesen nézzük,akkor tényleg .......

De....,akkor írhattad volna ugyanezt a Mosley-Wright esetében is(azzal a különbséggel,hogy Winky nem erőltette a kiütést,mert tudta,hogy ő le tud bokszolni 12 menetet is....)

Te milyen pozitív változást láttál a csodaedző keze munkája után Tysonon?
Úgy bokszolt,mint egy kezdő,akit odadobtak Williamsnak,...elképzelés, taktika,védekezés semmi ,....még talán a formaidőzítés is rossz volt. wink.gif

(Mosley ütései az igaziak voltak?...vagy lehet még jobb ? ) smile.gif
tito
Idézet (Cormie --- Ma: Jul. 31 13:29)
Azért ezt a Williams srácot megnézném a jelenlegi Don King bajnokok ellen is. Azt hiszem bármelyiket meg tudná fektetni, sőt talán még Vitalijnak is ellenfél lehetne.[/quote]
Szerintem azért nem kell annyira felértékelni ezt a Villiams srácot Valószínűleg élete legjobb formályában volt Tyson meg talán a legrosszabban meg hát nem is volt edzésben azért egy olyan ellenfél ellen mint pi Vitalij vagy a többiek akik edzésben vannak és folyamatosan kihagyások nélkül vívják a meccseiket biztosan nehezebb dolga lenne.De mindenesetre ez egy fantasztikus teljesítmény volt mivel nem sokan mondhatják el hogy kiütötték Mike Tyson-t
masters
Van akinek iskerült letölteni a videot??
Lackó
Srácok menjetek fel egy pillanatra a :Fightnews.com-ra!
Mintha rögtön lefixálták volna a visszavágót!! (Én nem tudok angolul)
zanza23
Idézet (Lackó --- Ma: Jul. 31 16:20)
Srácok menjetek fel egy pillanatra a :Fightnews.com-ra!
Mintha rögtön lefixálták volna a visszavágót!! (Én nem tudok angolul)[/quote]
Az a cikk csak a meccs megismétléséről szól a tv-ben... smile.gif
Lackó
Ez nem semmi punk.gif
Az a fene angolnyelv:)
Cormie
Idézet (tito --- Ma: Jul. 31 15:06)

Szerintem azért nem kell annyira felértékelni ezt a Villiams srácot Valószínűleg élete legjobb formályában volt Tyson meg talán a legrosszabban meg hát nem is volt edzésben azért egy olyan ellenfél ellen mint pi Vitalij vagy a többiek akik edzésben vannak és folyamatosan kihagyások nélkül vívják a meccseiket biztosan nehezebb dolga lenne.De mindenesetre ez egy fantasztikus teljesítmény volt mivel nem sokan mondhatják el hogy kiütötték Mike Tyson-t[/quote]
Tyson most jobban nézett ki, mint Lewis ellen, és akkor a nagy bajnok csak jóval később tudta befejezni a meccset. Azért Williams megtette azt, amire előtte ha jól emlékszem csak ketten voltak képesek...Persze nem akarom elmisztifikálni a srácot, csak elismerem amit csinált. Az én hitem még mindig kitart Mike mellett, és bízok benne, hogy feledteti még velünk ezt a napot.
Peru
Én is bízom benne, hogy még egy sikeres meccsen megmutatja nekünk tudását.
Sajnos eljárt felette az idő...

Viszont aki az edzőjét kritizálta, az nem mondott hülyeséget. Nekem sem volt meggyőző Roach munkája, pedig azt hangoztatta, hogy Tyson a "nyolcvanas éveket idéző" formában van!
fnvdfjkvndfjk
Olvastam 1 interjúban h azt nyilatkozza hogy már nem akarja elpusztítani az ellenfeleit Ő már csak nyerni akar,mert nyugodt ember lett belőle és már nem olyan bolond mint azelőtt...Ez lett a veszte Mike Tyson abban hozott újat a profi bunyóba hogy Ő volt az egyetlen aki ha bement a ringbe mindenféle taktika nélkül kiakarta végezni az ellenfelét ez volt a sikereinek a titka már nincs meg benne az az agresszió és nem akar sztem bajnok lenni elege van az egészből de kénytelen csinálni.

Még vmit megjegyeznék nem tudja vki az oddsokat? Nem mondom h csalás volt de egy tönkrement ember bármire képes h kifizesse a számláit és biztos sok pénzt ért ez a győzelem vkiknek....
Zamat
Cormie: Sokszor bebizonyosodott, hogy a látszat csal, pl. Holyfield is nagyon impozánsnak tűnt Toney ellen, amíg el nem kezdődött a meccs.

Senki se várjon csodákat Williamstől, kapott egy nagy lehetőséget, élt vele, de ő sem lesz a nehézsúly megváltója.

Penge: Csak Mosley Tysonnal ellentétben nem 38 éves, nem másfél év kihagyás után tért vissza, és nem váltott súlycsoportot.

Roachról meg csak annyit, hogy senkit sem hallottam még úgy beszélni a tanítványáról egy meccs előtt, hogy "borzalmasan gyenge, remélem azért mázlival nyerünk". Hozzáteszem, ha az első menetben véget ér az összecsapás, most mindenki kórusban zengene ódákat Roachról. Bizonyított ő már, ezt nem kell a nyakába varrni, szerintem nem rajta múllott.
fnvdfjkvndfjk
Pffff 9:1 arányban Tyson volt a favorit.....ez így már elég logikusnak tűnik
Peru
Nem is arról van szó, hogy a nyakába varrnám Tyson vereségét, de szerintem mst ő sem volt formában, tanítványával együtt. Williams nem egy olyan bunyós, akiből hatalmas bajnok lesz ezt a Samil Sam elleni meccsen bebizonyította. Csak akkor kérdezem én, hogy Tyson ennyire gyenge lenne már Roach pedig ódákat zeng róla???
Chrisdry
Sajnálnám, ha nem látnánk a profi boxban többet Tysont, akárhogy is meghatározó egyénisgág a maga harapásos-verekedős stílusával. Várom az interjúkat tőle...
Brahma
Roachnak annyi köze van Tyson vereségéhez, mint Mannynek Vováéhoz... Tyson és úgy tűnik Vova is elfogyott, már nem ég a tűz, és ez a legrosszabb, ami történhet egy bokszolóval. Az edzőre mutogatás elég buta dolog, mert nem hiszem, hogy a taktika része volt három menet alatt elfáradni... Vova esetében sajnálatos, mert még fiatal, Tyson esetében meg már egy ideje szükségszerű, mert régen volt már az az idő, amikor Tyson "minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka" volt. Nagyon régen...
sunimesek
Valaki mondana bovebbet Roach-rol? Mitol olyan "Qrva" nagy edzo?
Lehet hogy rosszul emlekszem, de a Vladimirt is o trenitorzta, es most Tysont is - es az embernek egy kicsit "deja vu" erzese volt. (Megjegyzem Pacmant is trenirozta egy kicsit, es kapasbol fele olyan jo volt Marquez ellen, mint volt Barrera ellen).
En igen is Roach-ra kenem az egeszet. Ha olyan jo edzo, akkor siman nyert volna Tyson!!!

HAJRA TYSON!!! DE KERLEK HAGYD ABBA AZ EGESZET!!!
JollyDee
Úgy látom, hogy sokan nem tudják megemészteni a tényt, hogy Tyson ideje végleg lejárt.

Az els? menetben két alkalommal is meg volt fogva Williams, és az ilyen szituációkat Tyson fénykorában könyörtelenül kihasználta.

Ha egy ilyen rutinos bunyós ekkora ziccereket kihagy, akkor tényleg elmehet nyugdíjba.

Megmondom ôszintén, hogy sohasem rajongtam Tyson-ért - viszont tiszteletem az eredményeiért - de ez a vereség már nekem is fájt. Úgy látszik, hogy idén is hullanak a legendák...
sunimesek
Idézet (Brahma --- Ma: Jul. 31 18:21)
Roachnak annyi köze van Tyson vereségéhez, mint Mannynek Vováéhoz... Tyson és úgy tűnik Vova is elfogyott, már nem ég a tűz, és ez a legrosszabb, ami történhet egy bokszolóval. Az edzőre mutogatás elég buta dolog, mert nem hiszem, hogy a taktika része volt három menet alatt elfáradni...[/quote]
Ha egy veresegnel nem lehet az edzore mutogatni, akkor kire?
Egyebkent nem szoltam volna egy rossz szot sem, ha Roach tanitvanyai folyamatosan nem betliznenenk? Vladimir, Pacman, Tyson mind hulye es rajtuk meg Roach sem tud segiteni?
Gerasz
Kínos ez az egész, főleg, ha belegondolunk, hogy Sinan Samil Sam kiütötte Williams-t a hatodik menetben, s előtte le is küldte néhányszor... unsure.gif

Amúgy a videofelvételen látszik, hogy Williams csupán balfelütés-jobbhorog kombókkal operált, mégis mindegyik beszaladt. Azért ezt kb. a 2. után, egy gyors észjárású, formában levő, rutinos bunyósnak észre kellett volna vennie. De Mike kezei valahol teljesen másutt lengedeztek, lábon semmit sem mozgott... Nem igazán értem a dolgot. Ha nincs is már pályafutása zenitjén, azért 3 menettől nem kéne ennyire elkészülni...

A nagy ellenfeleknek, mint Tarver, vagy Vitalij, bizony egy időre búcsút mondhat... :blodi:
Brahma
Tarver? smile.gif

Tarvert sztem hamar elkenné, habár abban igazad van, hogy ilyen meccs aligha lesz (de aligha lett volna akkor sem, ha nyer tegnap Tyson)

Egy gond van Tysonnal: adóssága van. Ezért lépett kötelek közé, a motiváció, a tartozás kifizetése meg nem nagyon tüzelte föl. Pedig huszonötmillióval még mindig tartozik, úgyhogy szegény srácot sztem még elkenik 1-2x sajnos.
JollyDee
Idézet (sunimesek --- Ma: Jul. 31 17:27)
Valaki mondana bovebbet Roach-rol? Mitol olyan "Qrva" nagy edzo?[/quote]
Süni,

Akkor ugyanezt el lehetne mondani Emmanuel Stewartról is, hiszen Klicsko, Hamed, Lewis stb is kikapott a kezei alatt. Attól, hogy egy edzô tanítványa kikap, az nem azt jelenti, hogy az az edzô sz@r. Meg kell vizsgálni a körülményeket, és a versenyzôt is, és csak utána szabad véleményt mondani az edzôrôl.

Biztos vagyok benne, hogy Roach, jól végezte a feladatát, és a felkészítés minden részletét rendezen kidolgozta, csak mindezt nem sikerült harmonizálni...
Brahma
Idézet (sunimesek --- Ma: Jul. 31 18:27)
Lehet hogy rosszul emlekszem, de a Vladimirt is o trenitorzta, es most Tysont is - es az embernek egy kicsit "deja vu" erzese volt. (Megjegyzem Pacmant is trenirozta egy kicsit, es kapasbol fele olyan jo volt Marquez ellen, mint volt Barrera ellen).
En igen is Roach-ra kenem az egeszet. Ha olyan jo edzo, akkor siman nyert volna Tyson!!!

HAJRA TYSON!!! DE KERLEK HAGYD ABBA AZ EGESZET!!![/quote]
Roach is csak ember, és nem egy edzőistenség, aki mindenek fölött áll, nyilván. Ugyanakkor pár dolgot kijavítanék, amit írtál. Vovával akkor foglalkozott másodedzőként, amikor Vova maga alatt volt, és Shrek Molit meg a kapaszkodó Nicholsont verte. Manny Steward sem tudott semmit kihozni Vovából, tehát ő is sz*r ezdő?

PacMan miután Roach-csal felkészült Barrerából, úgy szétkapta a mexikóit, ahogy a p4p-s Morales csak álmodni mert közös meccseik előtt. A kiváló Marquezzel meg vívott egy döntetlent, de sérült lábbal a legjobb pehelysúlyú ellen a döntetlen is egy elfogadható eredmény. Roach irányítása alatt a duci Toney elkente Jirovot majd Holyfieldet. Az edző nem tehet többet, minthogy megpróbálja a bokszolóból a lehető legtöbbet kihozni. És mivel Tyson kedvetlenül érkezett a szorítóba (ezt Roach mondta!) és pár hét volt a meccsig (ez másfél és kihagyás után nem sok felkészülési idő), sztem Roach van olyan jó edző, hogy kihozta az öreg Tysonból azt, amit lehetett. Ennyit bírt a kiégett Tyson, és ennek a 38 éves szervezet az oka, nem Freddie Roach, én legalábbis így látom.

Tysont már sokan sokszor és nagyon régen elkezdték temetni, de volt benne még párszor 3 menet. Most már nincs. Holyfieldet mindenki temette a kevésbé megalázó verés után, Tysont akkor miért nem hantoljátok?
penge
Brahma és Zamat : akár ti is lehettetek volna Tyson edzői,mert kb. Roachnak most annyi köze volt ehez a meccshez mint neketek....

Egy majd két évet kihagyott ökölvívót fel kell lkészíteni arra,hogy lehetnek a meccsen nehéz pillanatai,és akkor mit csináljon. Például próbáljon meg elmozogni,....vagy fogja le az ellenfelét,.....vagy ha egyiket sem teszi,legalább próbáljon meg közbeütni,.....mert ugyanis az a legrosszabb,ha álló célpontként nyeli az ütéseket mint egy zsák,amíg le nem megy. Megaztán azt mondta a "góré",hogy eszméletlen erőállapotban van Mike,akkor meg nem az első három menetben lövetem el a puskaport egy 120 kg-os faszi ellen ,amikor még van ereje lefogni az emberemet,mert még friss....Williams az 5. menetben kezdett volna igazán lihegni,addig spórolni kellett volna,(már amennyiben tényleg szenzációs Mike kondija),azután az oxigénhiány és az ütések megtették volna a hatást. Adva volt a példa: a Lewis elleni meccs,hogy mit kell elkerülni(ott állítólag nem volt kondija Mikenak). Roach semmit nem tanult a példából, Williamsék viszont igen.... Ha meg Roach a tréningeken még nem látta azt,hogy ezeket Tyson végretudja hajtani,akkor elég lett volna az újrakezdéshez McBride is...,ezt az edzőjének "éreznie" kell,hogy mit lehet bevállalni. Roach biztos volt a dolgában,és együtt buktak Tysonnal.
Az "energiabomba-gőzmotolla" Pacmannal könnyű jó edzőnek lenni,meg Toneyval aki a fortély és fifika megtestesítője,nekik nem különösebben kell mit mondogatni,de Tyson egy buta bokszoló,neki szüksége van az utasításokra és a jó taktikára,mert .....

Jolly, nem sikerült harmonizálni? Akkor akár te is lehettél volna a trénere,és téged még nem is kellene annyira megfizetni. biggrin.gif
Zamat
Idézet (sunimesek --- Ma: Jul. 31 18:27)

HAJRA TYSON!!! DE KERLEK HAGYD ABBA AZ EGESZET!!![/quote]
Ez kicsit röhejes, de ha alszol rá egyet és visszaolvasod te is rájössz.

-Vovát nem ő edzette a Brewster elleni meccsre.
-Pacquiaot már Barrera ellen is ő készítette fel.
-Tysont meg 36 évesen vette át, akkor már nehéz új elemeket bevinni egy világéletében egysíkú bunyós bokszába.

Biológiai csodát meg ne várj tőle, egy 38 éves emberből fizikailag nem fog tudni 20 éveset csinálni, bármennyit is edz. Eljárt felette az idő és kész.
Zamat
Penge:

"Tyson egy buta bokszoló"

Ebben benne van minden. Tysonnak egyetlen egy jó edzője volt (aki FEKÜDT neki), Cus D'Amato, aki megtanította bunyózni. Azóta max erőnlétileg tudják felkészíteni, senki sem változtatott a stílusán, mivel nem is lehet, ezért ő Tyson.

Ronnie Shields is sz@r edző volt? Roach is az? Mégegyszer feltenném a kérdést:

Szerinted élt már olyan edző a földön, aki azt mondja, hogy a tanítványom borzalmas formában van, legszívesebben be sem engedném a ringbe, dehát kell neki a pénz? Mert Tyson esetében ez állt fenn. Csak a pénz miatt tért vissza, ez egyértelmű volt, az "éhesebb, mint valaha" rizsa az érdeklődés fokozásához kellett. Szerinted hogy nézett volna az ki, ha kijelenti: "Csak a pénz érdekel, a többit lesz@rom!" A kutya sem lett volna rá kíváncsi.

Ez egy 38 éves legenda utolsó kétségbeesett próbálkozása volt, hogy tönkretett életét helyrehozza és nem sikerült.
Brahma
Penge, meglepő amít leírál, mert szerintem nem látod tiszán, hogy Tsyonnak vége és kész. De már több éve is bajok voltak a negyedik menet után. Etienne lefeküdt és mosolyogva kivette a foggumit, ez a meccs nem sokat mond el Tysonról. Előtte Lewis elkente. Előtte...
Tyson kontrollálhatatlan, de Roach azért nyilván elmondta az utasításokat. Kérlek! Tyson egy szaros gyerek, akinek meg kell mondani, hogy lépjen el, ha ütik, vagy fogjon? Ezt még én is el tudom mondani, igaz, de nem is ez az edző feladata. Tyson egyébként különben is megsértette a térdét, és alig tudott mozogni a meccsen, de Tyson az Tyson, és Roach nélkül is ki tudta volna ütni az első menetben Williams-et, ha lett volna benne még valami. Samil Sam hogy elkente Williams-et!

Roachnak annyit lehet a számlájára írni, hogy rossz helyen volt rossz időben - Tyson ugyanis bárkinek az irányítása alatt csúnyán elbukott volna, és ha így tetszik, most Roach-csal bukott el. Ha kifordítjuk a dolgot, még az is le lehet írni, hogy Roach mintha ott se lett volna, mert Tyson egyszerűen nem TUDTA betartani a taktikát. Mit taktikát! Meg sem tudta normálisan sorozni az ellenfelét! Szerintem Roach tett valamit Tyson italába, a rohadék wink.gif
fnvdfjkvndfjk
Nemtom mért hagyta magát lefogni...
Danny Williams meg egy csaló g*ci mindent megtett h kizökkentse állj utáni ütés,mély ütés fogás lökdösődés
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.