Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Csere-bere relikviák és minden ami box
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Öreg Peru
Célom, hogy gyűjtök egymásközt csevegjenek, és hozzájuthassanak számukra kedves tárgyakhoz, amelyekkel nem rendelkeznek. Nekem van több olyan eredeti aláírással ellátott KO KOposzterem amit az első és a második hazai mérkőzésére készitettünk.
supras
Engem K1 és MMA relikviák érdekelnének.
Öreg Peru
Idézet (Supras --- Ma: Jul. 05 22:46)
Engem K1 és MMA relikviák érdekelnének.[/quote]
Agusztus 19.-én a nagydíjon lehet szerezni Debrecenben.
Ha valakit érdekel egy Posztert ajándékba adok KO KO 1999 Budapest sportcsarnok Mestervizsga Első hazai meccse volt.
Chrisdry
Pac és Richard Hall poszter érdekel, ja és megegyezünk a cserében... exnő is jó? biggrin.gif
supras
Az a baj hogy a Magyar K1-ről nekem nem kell poszter. Legalábbis még nem. Az meg hogy Hoost-al vagy esetleg Ignashov-al fényképezkedjek szerintem kizárt!

Van egy laminált poszterem ami a Lewis- Holyfield meccset reklámozza. Amcsiból hozták. De ez marad nálam tongue.gif
Romsy
Ki javította ki a cseréjét pontos j-re? biggrin.gif

Olyan mókás volt ly-nal tongue.gif iq 4ever
Brahma
Engem az a jó bor érdekelne, amin Kokó arca van. Cserébe tudok adni... nem is tudom... pár jófajta sört.

Ezenkívül tudok ajánlani cserére Csukás István által dedikált gyermekkönyvet, addiktológia jegyzeteket és egy szerencsetollat. smile.gif
Öreg Peru
Idézet (Romsy --- Ma: Jul. 06 02:19)
Ki javította ki a cseréjét pontos j-re? biggrin.gif

Olyan mókás volt ly-nal tongue.gif iq 4ever[/quote]
Már a hibáimat is kijavítják, öregszem. sad.gif
Öreg Peru
Idézet (Brahma --- Ma: Jul. 06 19:01)
Engem az a jó bor érdekelne, amin Kokó arca van. Cserébe tudok adni... nem is tudom... pár jófajta sört.

Ezenkívül tudok ajánlani cserére Csukás István által dedikált gyermekkönyvet, addiktológia jegyzeteket és egy szerencsetollat. smile.gif[/quote]
Az annál sajnos többet ér, pár százezerrel. Csukás személyes barátom ne tékozold a könyveit. A K1 poszter, agusztus 19.-én mind két úr ott lesz debrecenbe, meg kérdem hoznak e posztert. wink.gif
Brahma
Persze, én is örültem amikor Csukás úr dedikálta (kis tökmag voltam még akkor). De ÉRTÉKET értékre elcserélni az sztem elfogadható dolog.
snowy
hát igen, ezek a mai fiatalok nem értékelik az ilyesmiket... erről jut eszembe, gyerekkoromban volt egy Farkas Bertalan által dedikált pogramfüzetem vmi rendezvényről, de aztán elcseréltem Han Solo Milennium Falconjára... biggrin.gif akkor jó üzletnek tűnt...
Romsy
Én meg egyszerűen megalázónak tartom az autogrammkérést, bárki legyen is, aki adja. De ez csak egy vélemény.
supras
Magyartól én is annak tartom de ha pl. Quinton Jackson vagy Ignashov ott lézengene előttem rávenném magamat.
Chrisdry
Snowy a te dumád volt a legjobba amin ma nevettem...

Nekem anno Darnyi Tamástól van dedikált fotóm 2db, de anno matchboxot akartam érte kapni, de nem jött össze... biggrin.gif
Sasi
Idézet (Romsy --- Tegnap: Jul. 06 21:48)
Én meg egyszerűen megalázónak tartom az autogrammkérést, bárki legyen is, aki adja.[/quote]
Ja, kb én is így vélekedek. Ennél már csak az a jobb, amikor úgy kapsz autogrammot, hogy nem is kérsz...
Guest
Idézet (Sasi --- Ma: Jul. 07 07:09)
[quote=Romsy,[b+]<font color='#F3F377'>Tegnap: </font>[/b] Jul. 06   21:48]Én meg egyszerűen megalázónak tartom az autogrammkérést, bárki legyen is, aki adja.[/quote]
Ja, kb én is így vélekedek. Ennél már csak az a jobb, amikor úgy kapsz autogrammot, hogy nem is kérsz...[/quote]
emlékszem, egyszer még általános iskolás koromban (talán ötödikes) volt a BS-ben műkori EB, és kimentünk a suli szervezésében; akkor versenyeztünk, hogy ki tud több autogrammot kérni smile.gif vazze, vagy 16 éve volt... akkor kértem, utoljára agrammot...

kapni idén is kaptam; volt 1 buli a két világbajnok magyar vizilabda válogatottnak, anyuék cége nyomta a meghívókat- rajta van a '73 Belgrádi és 2003-as Barcelonai csapat fényképe, és aki szervezte, aláíratott 1et mindenkivel, és odaadta anyunak... idősb. Kásás 2x is aláírta smile.gif

nem érzem magam megalázottnak... jól mutat a könyvespolcon:)
snowy
az előző én voltam...
Romsy
Jó, az egyetlen magyar ember legyen Rubin Olivér tongue.gif
De ő hogy írná alá? Rubin, vagy Kubik?

Mert van tőle egy eredeti méretű bronz mellszobrom, azon jól mutatna a szignó biggrin.gif

ui.: ez csak vicc volt, mielőtt Krisz beírná hogy "télleeeeg??" biggrin.gif biggrin.gif
Chrisdry
smile.gif mocsok... smile.gif hulla fárad vagyok, s az a 10 perc amikor be tudok jönni már az is jó ezekben a stapás munkanapokban... biggrin.gif

Vízilabdázóktól anno nekem is van egy szétdedikált vízilabdám, a régi öregek /Jeni, Gyarmati... írták alá de akkor még kicsi voltam/.
supras
Van Puskás Öcsis winner labdám tongue.gif
Chrisdry
Az nagyon jóóó! biggrin.gif
Öreg Peru
Idézet (Chrisdry --- Ma: Jul. 07 16:03)
Az nagyon jóóó! biggrin.gif[/quote]
Nekem is va Puskás labdám különleges dedikálással, de nem ezt szeretném mondani. K' rajogók, Debrecenben lesz Ignacsov és ernesto poszter, és elintéztem, hogy Ernestoval lehet FOTÓZNI. Na ennyi, a fotók készítését köszönjétek a ííísasinak. wink.gif
Öreg Peru
Idézet (Géza --- Ma: Jul. 07 20:58)
[quote=Chrisdry,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Jul. 07   16:03]Az nagyon jóóó!  :D[/quote]
Nekem is va Puskás labdám különleges dedikálással, de nem ezt szeretném mondani. K' rajogók, Debrecenben lesz Ignacsov és ernesto poszter, és elintéztem, hogy Ernestoval lehet FOTÓZNI. Na ennyi, a fotók készítését köszönjétek a ííísasinak. wink.gif[/quote]
K1 rajongóknak szól nem a K rajongoknak bocs.
Öreg Peru
Idézet (Supras --- Tegnap: Jul. 06 23:54)
Magyartól én is annak tartom de ha pl. Quinton Jackson vagy Ignashov ott lézengene előttem rávenném magamat.[/quote]
Tudsz velük közös képet készíteni.
supras
Ha ez igaz akkor nagyon szépen köszönöm és akkor ott e helyem.
Öreg Peru
Idézet (Supras --- Tegnap: Jul. 07 22:46)
Ha ez igaz akkor nagyon szépen köszönöm és akkor ott e helyem.[/quote]
Tuti. A Küzdőtér adja a műsorfűzetet, és folyamatos kapcsolatban vagyunk Katona Attilával szervezővel. Megjegyzem nem egyszerű eset a fiú, de hát mindent az olvasókért. Tegnap mondta, hogy ez a lehetőség meglesz. Nem sokára a jegyárakról és minden lehetséges dologról hírt adunk. Sok múlik a Sasin, mit tud beválalni, én azt szeretném ha a helyszínen Ö készítené el a kívánt képeket, és ezzel neked és a hozzád hasonló K1 rajongóknak örömet szerezne. wink.gif
Romsy
Érdekel valakit egy rágógumi, amit az A. Schultz vs. W. Klitschko meccs előtt használt Klitschko?

Cserébe nem kérnék sokat, talán egy kisebb belvárosi lakást, vagy egy középkategóriás luxusautót.
Peru
Idézet (Romsy --- Ma: Jul. 08 08:42)
Érdekel valakit egy rágógumi, amit az A. Schultz vs. W. Klitschko meccs előtt használt Klitschko?

Cserébe nem kérnék sokat, talán egy kisebb belvárosi lakást, vagy egy középkategóriás luxusautót.[/quote]
Huh, ez a gumi ám a gumi. De kár hogy nem rendelkezembelvárosi lakással, sem luxus autoval, azonnal adnám mind kettöt. angry.gif
Öreg Peru
Na, ki szeretne közös fotót a két díszvendéggel debrecenben? cool.gif
Romsy
A Perutek famíliával nem lehet?
Öreg Peru
Idézet (Romsy --- Ma: Jul. 13 20:12)
A Perutek famíliával nem lehet?[/quote]
Huh a mán nagyon sokba kerül, nem tudom meg tudom e oldani. :rolleyes:
Öreg Peru
Felajánlok, egy képet magamról! angry.gif
supras
Egy jópofa oldal: www.collectorzcorner.biz/ Boxing.html
JollyDee
Újabb relikvia 5 női világbajnok aláírásával. (Még certifcationt is küldtek, hogy az aláírások valódiak rajta.)
v-lee75
biggrin.gif esetleg ha valakit erdekel icon_thumbs.gif
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...item=4972404755
Chrisdry
Odaadom érte az 50.000.-es ásványgyűteményem max. biggrin.gif
supras
találtam otthon NS-es box cikkeket főleg kokó és erdei meg ilyen KOKO magazint kell valakinek?
Öreg Peru
IDÉZET(Supras @ 2005. Aug. 17 14:41)
találtam otthon NS-es box cikkeket főleg kokó és erdei meg ilyen KOKO magazint kell valakinek?

Ilyenek nekem is vannak tömegével, ha kell valakinek.
Brahma
Kinek kell kb. 50 darab, sok országból válogatott, jófajta sörösüveggyűjtemény? rolleyes.gif

Úgy döntöttem, hogy megszabadulok a szekrény tetején található gyűjteményemtől, mely 4 éve gyűlik...
supras
Társas játék
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.