Figyelj már menyus!
Most olvasom, volt vmi Ike Ibeabuchi nevezetű boxoló aki leverte Byrd-öt és Tua-t is. Nem tudsz róla vmi? Úgy látom a recordja 20-0-0(15) és nem rangsorolják a tízben. Történt vele vmi? mert nem tok róla semmit, csak azt olvastam, hogy leverte Byrd-öt és Tua-t is. Ez azért nem kis dolog.[/quote] Örökzöld
2003:
| Idézet | Nem szajkóztam én soha semmit. Vannak dolgok amikkel tisztában vagyok és azokkal kapcsolatban kialakulhat egy véleményem, amiből gyakran nem engedek, de ezzel csak az adott boxolóról kialakult pozitív véleményemet "sugározom" Kb 4 éve érdeklődöm a profi boksz iránt, és van amit tok, van amit nemtok.[/quote] Ez a szám 2004-re hirtelen 8 évre emelkedett Mancy McFly
| Idézet | Akit nem ismerek, ill semmit nemtok róla azzal kapcsolatban sosem okoskodom.[/quote] á 
| Idézet | Mivan itt mérsékelik a hozzászólásokat vagy mi? Már egyszer írtam vmit és eltűnt. [/quote] Hamar megismertek...
| Idézet | Ez az ember annyira laza, annyira "talented' hogy nemtom elképzelni, hogy kikapjon egy ilen kötött izomzatú kocsmai bunyóstól [/quote] Kötött izomzatú kocsmai bunyós = John Ruiz + "prestige" 
| Idézet | de aki megcáfolja nem fogok vele vitába szállni, mert olyan témában, ahol nem ismerem a "résztvevőt" nincs értelme beleszólnom,mert nincs mire alapoznom. [/quote] Samuel Peter nagyon jó!
| Idézet | Jaja én is meglepődtem, de itt a példa bele lehet akármibe szaladni. Télleg Mayorgával játszott már Mosley? [/quote] Úgy látom itt még nem ismerted a mostani kedvenc oldalad.
| Idézet | Az van apukám, hogy qrvára mind1 az ilyen részlet kérdés a meccsen van a hangsúly, nem, hogy miért megy, ugyanis a lényeg, hogy legyőzzön egy nehézsúlyú bajnokot, nem hogy megkaparintsa azt a szaros övet. [/quote] Egy szaros nehézsúlyú öv csak egy axióma, mint mittomén a pitagórasz tétel!
| Idézet | Nem láttam a meccset, de sztem elég lett volnas egy intés, illetve pontlevonás. Annyira nem üthette meg sztem, hogy haldokoljon, illetve egy nem eldöntötöttn meccsállásban nem kéne ilyen döntést hozni[/quote] Visszautalok a 3. idézetre, ami 4 nappal ezelőtt született 
| Idézet | A másik, az az, hogy morales ugyan nagyon technikás és emellé a nagy ütőerő is párosúl, azonban "nem tud semmi extrát". [/quote] Nem ám
| Idézet | Szerintetek képes lenne már most megverni Michalczewskit? Madár lehetne az Európai Roy Jones jr. [/quote] Na mi a helyzet? 
| Idézet | Tudom, hogy ez most nem nagyon lehetséges a 2 boxoló közti sulycsoport különbségek miatt, de szerintetek mit kezdene Roy Jones jr. monnyuk Vernon Forrest-tel? Ez idáig Mosley volt az egyik kedvencem, de Forrest egyszerűen széttördelte a játékát. Szerintetek képes lenne ugyanezt megtenni Jones-szal is?[/quote] Szerintem igen, mondjuk nehézsúlyban.
Join us :rolleyes:
Edgegod
2004-04-15 18:24:02
"Akinek a legutóbbi 3 meccse 2 vereség és 1 no comment, az lehetett előtte az isten is most semmit nem ér."
manchester
2004-04-15 18:29:24
Romsy! Ezeket a dolgokat leírhattad volna vmely on topikban is!  Büszke lettem volna rá, mer oda többen látogatnak. Nyugodtan tedd meg és írd le oda is!
Romsy
2004-04-15 18:37:53
Nem oda való
manchester
2004-04-15 18:40:01
Harlequin
2004-04-15 18:42:00
Azt hiszem ez az a hely ahonnan nem maradhatok ki. Le kell rónom hódolatomat a mesternek
Az MFC szuvenír-boltjának aktuális best-seller slágere:
Kézzel batikolt t-shirt (by Romsy) - stilizált kép a mesterről, aki túl sokat tudott ("de legalábbis mindig többet vagy legalábbis nem kevesebbet, mint te..." - (1) ...k*cs*g, (2)...kedves olvasó, (3) ...Romsy), képregénybuborékban a 10 éves, teljes elvonultságban töltött barlangi meditáció utáni első mondattal: "na wazze...vessetek a mókusok elé..."
pyngy
2004-04-15 20:12:24
Ó mester! Taníts!!!
VendégHollywood
2004-04-15 20:19:20
Nagyon kellett már ez a topik. Igazi hiánypótló itt a PX-en.
Edgegod
2004-04-15 20:20:45
Szépen gyarapodik a klubtagság
Harlequin
2004-04-15 20:23:54
Úgy érzem a mester hamarosan a 'Problémáim vannak' c. topicban fel fog bukkanni :rolleyes:
Romsy
2004-04-15 20:26:59
minden esély megvan rá
Guest
2004-04-15 20:42:03
leszögezem: nincs veletek bajom, a topik poénos, stb...
de: veletek sztetek nem lehetne ugyanezt megcsinálni? nem írtatok még olyan dolgokat, amik utólag butaságnak tűnnek, vagy mások esetleg jobban tudják? mert többen is vannak itt, akik azt hiszik, hogy már születésükkor bérletet válottak a világ összes tudományára és igen durván lenézik azokat, akik esteleg még csak épp hogy belekóstoltak a profibokszba...
ez csak egy megjegyzés, nem akarlak megbántani Titeket, mert tudom, hogy van itt jópár ember, akinek a kisújjában is több van a profibokszból, mint bennem összesen... csak nem tartom teljesen fairnek ezt...
(igaz az sem igazán az, amit Mancs csinált Romsyval...)
snowy
2004-04-15 20:43:33
az előbbi én voltam, csak bénázok...
Edgegod
2004-04-15 20:46:05
snowy
szerinted ez a topik arról szól hogy akik értenek hozzá, leszólják azokat akik nem?
Guest
2004-04-15 21:31:11
Edge; nem arról szól, a hozzászólás első mondata vonatkozik a topikra, a többi általánosan egyes emberekre- amolyan kinek nem inge... szöveg
snowy
2004-04-15 21:33:11
vhogy intthon nem akar működni az automatikus bejelentkezés...
Edgegod
2004-04-16 04:41:34
"Nem mondod,nekm is a Metallica a kedvencem, de ez a nu metal stílus nem áll jól nekik, ez a KoRnnak vagy a system of a downnak menne. De az én kedvencem is a Metallica, de még a heavy metálos stílusu számaikat szeretem nem ezt a nu-st. De azé ha úgy vesszük Robbie Williamsnek elég jó számai vannak ahhoz, hogy megérje elmenni egy Mo-i koncertjére, amelyet persze qrvanagy showműsor is követ. Már mától lehet kapni a jegyeket, ugye ez mutatja a körülbelül édeklődést is nem? Zamat mik a kedvenc számaid Ulrich-éktól? Nekem a Sad but true, a Dont tread on me, Leper Messiah és még egy jó pár. Kedvenc albumom a Black album."  Csaka gagyi metallikások kedvence a Black Album.  Az volt az első sz*r lemezük
A kegyes mester álmot bocsátott reám és megengedte hogy általa meglássam a valót és vele titkos üzenetét (ami a szélben száll - és így hozzád is eljut... (1) ...k*cs*g, (2) ...kedves olvasó, (3)...Romsy): "Szal, figyetek, egyáltalán nem arról van szó, hogy vmi olyasmit akarnék mondani, hogy nincsen semmi igazság abban, amiről itt össze-vissza hazudtok, de lássátok be indirekt axiomatikus úton: ha csak egy kicsit is igazatok lenne, már rég kitöröltem volna ezt a k. topikot...így van, vagy nem így van? Szal, akkor most mi az igazság? Bár nem igazán hiszem, hogy tudtátok volna követni a gondolatmenetemet.  "
Hollywood
2004-04-16 16:50:58
És az fair, hogy manchester azt hiszi, hogy ő a legokosabb ezen a fórumon és mindent baromságát meg tudja magyarázni még azt is amit nem lehet?
Edgegod
2004-04-16 17:23:12
Ha már Hollywoodnak nem sikerült, megleltem csak nektek, csak most, csak itt stb... a kitörölt Romsy szösszenetet. Így most közreadom..ahogy még senki sem látta.. bigger, longer, uncut verzsön :
"Na az itt a helyzet, hogy előbbi elmés bejegyzésed megmosolyogtatta a démoszt, mégpedig: miből gondolod, hogy ezt a fórumot lehet tovább rontani? Szerintem már nem nagyon, és ez nem csak nekem köszönhető. Én hiszem azt, hogy az 1500 kamu regisztráció közül 10-12 ember kivételével mindenki azért regisztrált, hogy az aranyköpéseidre reagáljon. Jó, most az ilyen Keptön, Laca, Lakszusz triumvirátusokra nem fogok kitérni, az más tészta, más játszótere Jelzem te sem szólsz hozzá érdemben, csak kelted a feszültséget fantasztikus bejegyzéseiddel, és cikkeiddel... Nem veszed észre magad? Bár elég jó üzleti fogás vagy, a tégla, a rettenthetetlen, mitöbb, a balfék egy személyben. Arra is simán gondolhatnék, hogy te valami px kabalaállat vagy, aki csak gyűjti és gyűjti a tagokat, hogy többet fizessenek az oldalon hirdetők! Ott fekszel a notepadod előtt, vagy commodorod előtt, mittomén, apácajelmezben, vagy legyen inkább csirkejelmez, és csak kelted, kelted a feszültséget. Hasznos tag vagy, nem tagadom, még Jolly leváltásakor a pápai süvegre is esélyed lehet talán."
Romsy
2004-04-16 22:09:14
senki? én már láttam
Edgegod
2004-04-16 22:58:12
De akkor te sem sokáig
Edgegod
2004-04-18 07:49:18
Romsy: te vagy a király: cuksros f@sz a ruiz vagy sem ?  ))
Romsy
2004-04-18 09:30:50
Ja, van rajta néhány mokkával...  Bezzeg amikor visszaesett a sarkába, majdnem a székre, akkor láttuk mit tud  (nem láttam a mostani meccset)
Edgegod
2004-04-18 16:11:55
Szia Márk! Régen írtál a topikodba..  mesélj vmit a numetálról lécccci
OFF: becézhetetlen nevek... Van egy igen távoli kvázi rokonom...szintén BAZ-megye, de nem Miskolc. Szintén Márk...őt pl. a nagymamája (igen beszédes, tündérszerű néni) a kezdetektől úgy szólítja: Márkuci...(pedig már az érettségin is rég túlvan - nem a nagymama)... Ugyanilyen az Erik...hogy mondanátok? Erikke? Esetleg Erika? Az ilyen nevű embereket gyerekként nem kell becézni - elég, ha szeretjük őket (fiaimnak is direkt ilyen becézhetetlen nevük van pl.)... Persze néha az se egy kimondott verseny-előny ha az embernek jól becézhető neve van (gondolok itt pl. a következőkre: Gyurika, Gyugyi, Gyugyika, Gyugyóka)... ON
Romsy
2004-04-19 15:02:35
Marcsi
manchester
2004-04-19 17:08:23
| Idézet (WNB --- Ma: Apr. 19 12:11) | elég, ha szeretjük õket[/quote] Na, tőletek én is csak ennyit kérek!
Edgegod
2004-05-09 09:34:25
... a fiú a mélyből érkezett !!!
Romsy
2004-08-06 17:04:13
Engedd meg, hogy gratuláljak:  Romsy
manchester
2004-08-06 17:07:29
Kösz Romsy!
Romsy
2004-08-06 17:12:43
Nehéz volt sorra kerülni különben? Vagy hogy ment ez?
manchester
2004-08-06 17:27:18
 Mikor ment kifele, akkor sikerült elcsípnem, először nem igazán akarta az egészet, de mivel folyamatosan követtem, így végül beadta a derekát. Erdeit is megemlítettem neki, de mivel a fényképet is iszonyú nehéz volt kisajtolni belőle, így örültem, hogy összejött, és iszkoltam is a fenébe, egyébként sem érdekelte különösebben, mit magyarázok.  Az volt a szerencsém, hogy az aréna kijáratánál, a parkolóház előtt megállt beszélgetni a testőreivel, és így jött össze. Sorbanállás nem volt, mer gondolom, aki szintén sajtóbelépővel volt jelen, annak nem nagy szám, hisz más gálákon is ott van, a nagy tömeg meg ugyan próbálkozott, de hát ők a gála után már csak egy irányba mehettek.
Romsy
2004-08-06 17:44:52
pont ezt olvastam le az arckifejezéséről.
manchester
2004-08-06 17:55:40
Utána már monnyuk kedves volt. Vagyis azért a kép erejéig összeszedte magát, de teadélutánra nem hívott meg.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|