Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Boxing Records Archive
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
JollyDee
Azért hoztam létre ezt a topicot, hogy aki olyan profi eredményröl tud, amelyet nem talál meg a www.BoxRec.com adatbázisában, azt ide írja meg, az alábbi adatokat mellékelve:

Bokszoló A
Bokszoló B
A mérközés dátuma: év-hó-nap
A mérközés helyszíne: Ország, Város,
Az eredmény, és hogyan: pontozás, KO/TKO, döntetlen disq. stb.

Elöre is köszönöm: JollyDee
Captain
Surman és Rimovszky álitólag meccselt a májusi gála óta, ez a boxrecban benne is van, viszont nem olvastam sehol erről! Mit tudtok?
JollyDee
Érdekes jelenségnek lehettek szemtanúi a figyelmesebbek. A BoxRec számítógépes adatbázisában ahogy ismertté vált, hogy Gimenez címmeccset fog vívni Erdeivel, egyik pillanatról a másikra hirtelen az 59-ik helyről a 46-ikra ugrott előre. Meg is jegyezte egy ismerősöm, hogy " az UBP keze ide is elér? "
Végül is érdekes dolog nem?
pompica
JollyDee

Egy valamit elmagyarázhatnál! Pontosan nem emlékszem de a Klicsko Sanders mecs előtt Klicsko második, Sanders harmincvalahanyadik volt a BOXREC ranglistáján. A mecs után Sanders tizedik, Vova tizenegyedik lett. Ez azért egy kicsit vicces! Nem?

Pompi
JollyDee
IDÉZET
JollyDee

Egy valamit elmagyarázhatnál! Pontosan nem emlékszem de a Klicsko Sanders mecs előtt Klicsko második, Sanders harmincvalahanyadik volt a BOXREC ranglistáján. A mecs után Sanders tizedik, Vova tizenegyedik lett. Ez azért egy kicsit vicces! Nem?

Pompi

Pompi.

Ez úgy lehet, hogy a két bokszoló közti pontszám különbsége a címmérkőzésért járó extra ponttal kiegészítve oda hozta Sanderst. Egy példa:

"A" bokszoló 2000 pont ellen KO-val nyer "B" bokszoló 1700 pont

a különbség 300 ebből 200 a "B" bokszolóé lesz, az eredmény így "A" = 1800 "B" = 1900 ehhez hozzá jön még a WBO címmérkőzésért kapott bónusz ami a nyertes részére 40 a vesztes részére 20 pontot jelent. A végeredmény "B" = 1940 pont az "A" = 1820 pont.

JollyDee
komix
IDÉZET(Captain @ 2002. Nov. 05 06:39)
Surman és Rimovszky álitólag meccselt a májusi gála óta, ez a boxrecban benne is van, viszont nem olvastam sehol erről! Mit tudtok?

Helló

A Szabolcs Botán Rudolfot verte meg TKO-val a 3. menetben szeptemberben , majd novemberben Vanczkó Csabát TKO-val az 5. - ben.

Surman Zoltán - Koós Károly TKO 2. szeptember
- Fekete Sándor TKO 3.
de ezeket a boxrec le is írta.És most látom , hogy te is...

Szabolcs jelenleg Németben tartózkodik 1 hónap erejéig.Ebben az évben úgy néz ki címmeccset kell vívnia , de még az időpont bizonytalan , ez lessz a nagy kiugrási lehetősége Szabolcsnak!Annyit bíztatás képpen elárulhatok , hogy ezt megelőző Német útján nagy nevű öklözőkkel kesztyűzött , jó erőben van!Surman Zolit nem ismerem személyesen , így róla semmit nem tudok sajnos.
Captain
Faßa! Most néztem meg a Boxrecet (lejárt a másik archivumban a creditem), és szörnyülködöm, h fontban vannak megadva az értékek! Ez nem európai oldal? Miért nem lehet kilóban informálni?

Jolly

Sz.v.sz hülyeséget csinált a Boxrec!
JollyDee
Kapitány!

Mielőtt felhúznád magad..... Ha egy kicsit odafigyelnél láthatnád, hogy a bokszolók "hardfact"-ja = névkártya alatt van egy menüsor ahol ki tudod választani, hogy a mérlegelési súlyokat fontban, stone-ban, vagy Kg-ban listázza ki a program. Ha bekattintasz a menüben a Kg alatti (o) kapcsolóra akkor a úgymond emberibb lépték szerint olvashatod.

Üdv? JollyDee
Brahma
IDÉZET(JollyDee @ 2002. Oct. 27 21:32)
Azért hoztam létre ezt a topicot, hogy aki olyan profi eredményröl tud, amelyet nem talál meg a www.BoxRec.com adatbázisában, azt ide írja meg, az alábbi adatokat mellékelve:

Bokszoló A
Bokszoló B
A mérközés dátuma: év-hó-nap
A mérközés helyszíne: Ország, Város,
Az eredmény, és hogyan: pontozás, KO/TKO, döntetlen disq. stb.

Elöre is köszönöm: JollyDee

Meg tudnád magyarázni, hogy e topicban az els? két hozzászólásodhoz miért van az odaírva, hogy unregistered?
JollyDee
Idézet (Brahma --- Ma: Apr. 03 19:58)
Meg tudnád magyarázni, hogy e topicban az els? két hozzászólásodhoz miért van az odaírva, hogy unregistered?[/quote]
Igen! Egy szerverhiba miatt megsérült a felhasználói adatbázis egy része. Ekkor nem voltam található a regisztrált felhasználók közt.

J.D.
Laca
Jolly, Sasi

Miért van az, hogy Jirov kikapott Toney-tól és mégis első a BoxRec-en, amikor Wlad meg kikapott Sanderstől akkor másnap a másodikról a 12-ik helyre esett vissza. Meg tudnátok magyarázni ez hogyan lehetséges?

Laxxus
JollyDee
Idézet (Laca --- Ma: Apr. 27 15:03)
Jolly, Sasi

Miért van az, hogy Jirov kikapott Toney-tól és mégis első a BoxRec-en, amikor Wlad meg kikapott Sanderstől akkor másnap a másodikról a 12-ik helyre esett vissza. Meg tudnátok magyarázni ez hogyan lehetséges?

Laxxus[/quote]
Laxxus

Azt hiszem van rá magyarázat. Jirov amikor még utoljára rangsorolva volt akkor vezette a ranglistát. A BoxRec csak olyan bokszolót rangsorol akinek az adott napig egy éven belül volt mérkôzése. Namármost Jirov idén február 2-án kikerült a ranglistából mert az utolsó a Castro elleni mérk?zése 2002 február 1-én volt. Mivel a ranglista frissítése a Greenwich-i id? (GMT) szerint naponta 6:30kor történik és a mérkôzés ez után fejezôdött be. Jirov inaktív státusból így aktív lett, és az utolsó elfoglalt pozicióját kapta meg. A holnap reggeli ranglista frissítésnél megláthatod a helycserét. wink.gif

Remélem kielégítô választ adtam a kérdésedre.

Üdvözlettel: JollyDee
Sasi
Jolly

Nem lehetne, hogy a Boxrec "Schedule"-t ne csináld olyan lelkiismeretesen, és mondjuk a ProfiboX információit csak másnap vinnéd fel?

Sasi
zanza23
Nálatok is megkergült a BoxRec?

Össze-vissza adja be a bokszolók rekordjaiban az ellenfelek sorrendjét. Vagy én állítottam el valamit? biggrin.gif
Brahma
Idézet (zanza23 --- Ma: Nov. 09 13:32)
Nálatok is megkergült a BoxRec?

Össze-vissza adja be a bokszolók rekordjaiban az ellenfelek sorrendjét. Vagy én állítottam el valamit? biggrin.gif[/quote]
jaja
Brahma
Ebben a pillanatban a BoxRec meccs-számlálója 666666-nál tart! Eljött a Sát*n!
wink.gif
manchester
Ez már dupla sátán. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Brahma
Egy kis átrendeződés történt a boxrecen, úgy tűnik kissé átalakíthatták a pontozás arányát. Most 1500 pont körül vannak a legjobbak.

"Érdekes" (buta) változások:
Zsolti eggyel visszaesett 15->14
Byrd hárommal visszaesett 2->5, Ruíz 3-mal előrejött 5->2!!!
Jirov megelőzte Nelsont
Margarito megelőzte Spinkset
Romsy
...Kótai meg 17-tel visszaesett, de még így sincs sokkal közelebb a valós értékéhez. boxrec suxxxx!
zanza23
Nekem is feltünt a dolog.
Az mindenképp nevetséges, hogy Ruíz a második legjobb nehézsúlyú. Szinte az összes magyar visszaesett egy picit. Mindegy, Madár hamarosan 3-4. hely környékén lesz úgyis, függetlenül a pontszámítási rendszertől. biggrin.gif
Brahma
Hm. Most megint Spinks vezet. Fura. Vagy frissítették az ellenfelei rekordját, vagy valaki nyert, aki nagy név. Vagy nem tudom.
zanza23
Valamit tényleg csesztettek, mert nehézsúlyban Vitali és Byrd ismét helyet cserélt.
Brahma
Szerintem most senki ne nézzen fel a boxrecre, mert horror, ami ott van...
Brahma
Na jó, a félnehézsúlyt meg szabad nézni! cool.gif
Romsy
és a harmatsúly?...

nehézsúly tényleg elég laza lett, Mesi 2. helyével, Gomez 3.-éval, és hogy wladimir megelőzte vityát biggrin.gif Tyson meg zuhant 10-et biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zamat
Úgy néz ki, hogy a főeditor is a generációváltást akarja sürgetni. biggrin.gif
Brahma
cool.gif

Ez jó. Csak akkor Pacquiao hol van?
zanza23
Ez tényleg érdekes. Vitya most visszaelőzte Byrd-öt. A pontszám maradt u.a. biggrin.gif
Brahma
Végre helyre állt a rend a boxrecen! A vitathatatlan bajnok után második DeVarryl Williamson! unsure.gif
zanza23
Idézet (Brahma --- Ma: Dec. 31 00:07)
Végre helyre állt a rend a boxrecen! A vitathatatlan bajnok után második DeVarryl Williamson! unsure.gif[/quote]
Érdemes megnézni: Madár újra a 12., maga mögé utasítva a WBA bajnok Brancot. biggrin.gif Gonzalez és Mihalczewski Tarver előtt van. 18-án reggel valahogy így fog kinézni a lista: 1. RJJ, 2. MADÁR

A nehézsúlyban most már Wlad a második, Vitali a harmadik... biggrin.gif
zanza23
Elvileg az új felállás szerint így számolják a pontokat a BoxRec-en:

1) base forumla:

r_a_new = rating boxer a (new)
r_a_old = rating boxer a (old)
r_b_old = rating boxer b (old)
earnings = 80 (KO, TKO), 50 (UD, DQ, PTS), 40 (MD), 16 (SD), 0 (DRAW)

r_a_new = (r_a_old*6 + r_b_old) / 7 + earnings

2) a winner never loses points, a loser never wins points, otherwise the ratings are unchanged

3) a loser always is ranked lower than the winner, otherwise

r_loser_new = r_winner_new - 1

4) all ratings descend with time by a time decay factor

r_akt = rating at actual date
r_lb = rating at date of last bout
d_lb = days since last bout
d_dc = decay factor of 49 years = 49*365 = days = 17885 days

r_akt = r_lb / (1 + d_lb / d_dc)
Brahma
Hol találtad meg a számítási módot?
zanza23
Idézet (Brahma --- Ma: Dec. 31 12:50)
Hol találtad meg a számítási módot?[/quote]
Itt.
Brahma
thx
Sasi
Mindenkinek bejön a Boxrec?
penge
Nekem már tegnap sem jött be! <_<
Sasi
Milyen internet kapcsolatod van?

Mert nekem itthon vejön (UPC Chello), de az irodában már napok óta nem (Axelero ADSL).
zanza23
Nálam működik most is. (Datanet ADSL)
penge
Nekem is Axelero ADSL van
Brahma
szerintem a biztonsági beállításoknál lehet valami. vagy cookie-k engedélyezése vagy ilyesmi. nekem bejön két gépen is
penge
Van valaki,akinek Axelero ADSL-je van és bejön a Boxrec.?
Nekem azóta sem jön be.
Sasi
Mégiscsak jó valamire a Chello. Az irodában még mindig sz*r sad.gif
JollyDee
Idézet (penge --- Ma: Feb. 16 22:47)
Van valaki,akinek Axelero ADSL-je van és bejön a Boxrec.?
Nekem azóta sem jön be.[/quote]
Nekem van! Én ugyanis TVNet elôfizetô vagyok, de nekik is az Axelero szolgáltatja a sávot, és nálam bejön a boxrec. A munkahelyemen van ADSL is és szélessávú száloptikás internet is, és ott is müködik. A verôlegényektôl pedig nem félek. wink.gif

J.D.
penge
Mivel mind a PC,mind az internet világában kezdőnek számítok,nekem eléggé kínaiul hatnak ezek a kifejezések(Chello,szélessávú száloptikás). Most akkor be kell szereznem valami kiegészítő kütyüt,vagy rendeljem meg mástól az internet szolgáltatást,vagy törődjek bele,hogy ilyen "mezei"ADSL-el nem fogható? (egyébként a "verőlegényest" sem értettem,az meg egyenesen misztérium,hogy akinek kazettán van bokszmeccse,hogyan tudja "felrakni" az FTP-re.) smile.gif
turek
A boxrec megy mezei adsl-en is, valami beállítási probléma lesz nálad.
Kérd meg egy ismerős rendzsergarázdát, hogy nézzem rá a gépedre.
manchester
Turek!

Mivel a boxrec nemcsak Pengének, hanem rajta kívül még egy jó pár embernek sem megy (köztük nekem sem), így nem hiszem, hogy mi babráltunk el vmit, hisz kizárt, hogy egyszerre vagy 10 ember átállított vmit. Az viszont elképzelhető, hogy a Boxrec-nél módosult vmi, és ez vminél fogva nekünk nem megy, és ezért kell vmit beállítani, ugyanis Jolly azt mondta, hogy megújult a Boxrec.
Chrisdry
Hibátlanul megy ADSL-en (mezei-vidéki, munkahelyi).
penge
Van olyan valaki,akinek eddig nem jött a boxrec. axeleron,és utána sikerült behozni? Nekem azóta sem jó,pedig küzdöttünk a központi hibaelhárítóval.
sunimesek
Nekem se jon be - valami tracert kellett futtani, de az alapjan semmi gond. Orom az uromben, hogy az eddig altalam nem latott startlap.com (es igy profibox linkgyujtemeny) most mar bejon. Ez a boxrec viszont tenyleg kifogott az axelerosokon is.
penge
Igen , ugyanazt csináltuk,azt mondta semmi gond,neki bejön. Ja ,mondom csak a probléma az ,hogy nekem meg még jónéhányunknak nem működik. Erre azt az okosságot mondta,hogy írjak a szerver üzemeltetőjének. Tényleg jó lenne már tudni,hogy a mi gépeinket miért nem engedi csatlakozni.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.