Félelmetesen jó ez a döntô, büszkék lehetünk, hogy ilyen "müvészeink" születtek.
J.D.
| Idézet (Edgegod --- Ma: Apr. 03 21:06) | ||||
| Jollydee Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írtad vagy poénból.[/quote] Edge, Komolyan írtam és nem poénból. Büszkék lehetünk rájuk. Én még mindig a hátamon érzem azt a kellemes borzongást, amikor Veronika Tapolcán elénekelte a HIMNUSZT. Az a véleményem, hogy minden sporteseményen neki kellene elénekelni. Elítélhetsz érte, megvethetsz érte, de nekem ez a véleményem és kitartok mellette. J.D.
Figy. Jolly. Én értem mire gondolt Edge: elég zavaró, hogy a művészeink szót idézőjelek közé tetted! Ez ma már inkább azt jelenti, hogy nem tartod őket művészeknek!!!!!!!!!!!!!!!!
Erről korábban már egy cikk kapcsán már beszéltük; manapság már nem rakják idézőjelek közé, amit POZITÍVAN akarnak kiemelni....ma már fordított előjellel használják ezt a kiemelési módot.
Elismerem, hogy van köztük nagyon jó hangú emberkék is pl. Nagy Edmond, Gáspár Laci, Tóth Veronika!
Nekem csak az nem tetszik amilyen gusztustalan és nyilvánvalóan ráerőltetik az emberekre ezt az egész Megasztár dolgot, meg ahogy a Tv2 a saját, teljesen más műsoraiba "becsepészi" a versenyzőket, ezzel is reklámozva a Megasztár produkciót. Például a legutóbbi Tv2-Félix boxgálára is elhívták őket és a meccsek alatt is őket mutatták állandóan. Meg amikor Nagy Janival is elénekeltették a csillagdalt. Szegény, látszott rajta, hogy semmi kedve hozzá. Jó persze tudom, hogy a "nagy" médiaharcról, a nézettségről, és a pénzről szól az egész de akkor is.............
Woodi: Sajnos ez a kereskedelmi tévézés!
Woodi: a debreceni gála hivatalos plakátján is rajta vannak!
Tapolcán láttam csak a műsort, ott playback volt az egész, csak Veronika, aki a Himnuszt énekelte, az ment élőben. Akkor azt mondtam, neki van a legjobb hangja. Ő nyert?
Jollydee
Tényleg félreérthető volt amit először írtál. Valamint azon csodálkoztam még, hogy mennyire kikeltél a Sztárbox ellen, hogy mennyit keresnek szemben azokkal akik egész életüket erre teszik fel vagy vmi ilyesmi. A Megasztárra meg azt írod, hogy félelmetesen jó.. hát kb. ugyanannyira "kezdő" zenészek/énekesek ők (pláne nem valódi sztárok). Pont Pierrot nyilatkozta asszem, hogy ha közülük 3-4 megmarad a szakmában, az már egy nagyon jó arány. Ennek ellenére ők most sokkal több műsoridőhöz/lehetőséghez (tehát hosszútávon pénzhez) jutottak, mint rengeteg más ember, aki évtizedek óta zenél. A Ladánybenés Miksa pl. sokkal jobban énekelt a duettben mint az az Edvárd vagy ki (pedig Miksa is egy nulla sztem), mégsem lesz egész életében annyit műsoron mint ezek voltak pár hónapig. No mindegy.. szerintem egyik műsor sem közvetít valódi értéket... de nyilván megvan rá a közönség, tehát szükség van rájuk. Viszont ha egyiket elítéled akkor érhetetlen, hogy a másikat miért magasztalod.
Ha jól tudom itt be nem futott emberek válogatáson keresztül jutottak be, a Sztáboxrban meg híres emberek lejártak hetente 2-3x edzeni - azért nem ugyanaz.
Én a Szátrboxot és a Megasztárt is a kereskedelmi TV-k rivalizálásának eszközének tartom, de talán a Megasztárban igazából bizonyítottak igazi emberek - habár tudja a fene, hogy hogyan jutottak el a TV-ig azok, akiket szombatonként lehetett látni. Megoldás itt is: nem kell nézni. Bajom ezzel is: szombat este családok, fiatalok, nyugdíjasok nagy része le szokott ülni a TV elé, hogy nézzen valami kikapcsoltató vagy izgalmas filmet - ehelyett nézheti a showműsorokat. Habár nézem, de nem örülnék, ha a Fábry Show szombat este lenne.
A cím csalóka! Megasztár... pedig HIVATALOSAN az "Én Hangját" keresték, legalábbis ez áll a műsor weblapján. Így viszont - szerintem - minden rendben van ezzel a műsorral.
A fellépők tényleg csak a hangjukat adták a produkcióhoz, és a sztárság csak később jöhet. Mindenesetre a lehetőséget meg fogják kapni…
|