A WBO-nál az új világbajnoknak kötelező 120 napon belül megvédeni címét a világszervezet által megjelölt kihívóval szemben. Ez elméletileg a ranglistavezetőt jelenti, de láttunk már karón varjút, pl. legutóbb nem Tua-t hanem Brewstert jelölte meg a WBO Sanders részére mind kihívót. Barrera ha akar elállhat a meccstől, ezzel keresztülhúzva a világszervezet igyekezetét. Ez esetben a WBO meg fog jelölni valaki mást, vagy szabad utat enged egy Medina-Harrison visszavágónak. :rolleyes:[/quote] én is erre céloztam kb.
Chrisdry
2003-10-29 18:13:04
Gainer D. v Marquez J.M. in Van Andel Arena, Michigan USA - 02 Nov 03 01:00 Home Draw Away 3.60 24.00 1.25 Featherweight Fight
Remélem robban a Dinamit és tarol... (Marquez alias: Dinamit)
Brahma
2003-10-29 19:48:06
Jó lesz ez a meccs is, jó kis bemelegítés a közelgő Barrera-Pacquiao összecsapás előtt. Sőt: igen nagy az esély, hogy végeredményben akár izgalmasabb is lehet. muszáj felvenni. Ha a Premiere adja, vegye fel akinek van!
Chrisdry
2003-10-30 09:47:08
Más adó nem adja?
Chrisdry
2003-12-17 10:27:12
Mahyar Monshipour-ról sem sokat tudunk, valahogy a kispehelysúly el van felejtve... Igen megnéztem Sanyi ütötte ki utoljára...
Chrisdry
2004-01-14 15:31:43
Harmatsúly:
Frissina P. v Marquez R. in Phoenix, Arizona IBF Bantamweight Title Fight 01 Feb 04 03:30 CET Home Draw Away 5.50 28.00 1.12
penge
2004-01-16 10:50:20
Szeretem a két Marquez testvér bunyóját. Rafael , Mark Johnson legyőzésével tört a csúcsok felé,és Tim Austin legyőzésével oda is érkezett. Itt nem ő volt az esélyesebb,de Rafael nagyon nagy ütő>TKO. 8.rd. Akárcsak fivére Juan Manuel, akinek a Gainer elleni meccsét sajnos nem láttam,de Medina ellen ízelítőt adott nagy ütéseiből és gyors kombinációjaiból. Becsülendő,hogy Pac. mindenáron vele szeretne megküzdeni,persze azt láttuk,hogy neki sem kell senki útjából félreállnia. Ha ez létrejön,igazi csemege lenne,ahol eldőlhetne,hogy ki a pehelysúly új királya.
Chrisdry
2004-01-20 12:29:24
Mzonke Fana igenjól van ranngsorolva, az eredményei alpján hallottam róla, de egy meccsét sem láttam... Mit tudtok róla?
penge
2004-01-30 20:02:36
Új hír ,hogy Pac nem Marquezel fog bokszolni,hanem Ayalaval,aminek nem tudok örülni. Nem azért,mert Ayala gyenge bunyós lenne,de őt már Morales meggyőzően elintézte,így mindenféleképpen visszalépés lenne Barrerához képest. Azt is megértem,hogy Roachék tartanak Marqueztől,de,hogy megtudjuk,hogy valóban ki a pehelysúly királya őt kell bevállalniuk. A szurkoló meg már csak ilyen,mindig az izgatja,hogy ki a legjobb......az meg nem Ayalával fog kiderülni!!!
manchester
2004-01-30 20:14:32
Penge!
Ne aggódj, sztem ki fog derülni ki a legjobb pehelysúlyú. Ayala-ra sztem azér van szükség, hogy a pac man bebiztosítsa tudását, hisz a fene se tudja milyen formában volt aznap éjjel Barrera. A tűzeset, a közel 1 éves kihagyás mind olyan tényező lehetett, amellyel nagyobbnak tünt Pac Barrera-hoz viszonyított tudása, mint valójában. Nem arról van szó, ugyanis jelenleg szerintem is a fiippínó a jobb, de Ayala most jó lesz egy támpontnak, amin ha Pac a Barrera elleni meccshez hasonló formát nyújt, akkor egyértelműen esélyesként léphet Marquez ellen a ringbe. Sőt, ha megismétli a Barrera elleni formáját, akkor bizony Marqueznek nem sok jót jósolok, egyértelmű underdogja lesz a meccsnek.
penge
2004-01-30 21:13:50
Igen, csak azért fanyalgok talán egy picit,mert láttam a Morales-Ayalat,ahol a mások ellen jó Ayala már-már szánalomra méltó volt,mert a 60%-át nyújtó Morales nagylelkűségének köszönhette csak hogy pontozni kellett.(Ami nem tükrözte a különbséget) Valahogy olyan törékenynek tűnt Erik ellen is,nem tudom,hogy mennyire tudja feltartóztatni a "kis gőzgépet". Ha ezt nem láttam volna,biztos nagyobb várakozással tekintenék a meccs elé. Tudom,hogy Barrera nagyon jó,azon a meccsen magához képest volt gyenge,nem csak Pachoz képest. De Pac olyan "atomboxal" jött elő,ha megint olyannal tudna előrukkolni,akkor lehet,hogy egy 100%-os Morales sem tudná megállítani,nemhogy Ayala.
manchester
2004-01-30 21:18:02
Chrisdry
2004-02-17 14:53:34
Az In-Jin Chi vs. M. Brodie II.-t is várom, Remélem megint pazar meccset vívnak (Chi-ben bízom, hogy az utolsó meneteket -ha csak nem történik KO-, jobban fogja bírni)... Vélemények? (Áprlis 10! -ez is, a fenébe, milyen sokat kell várni ilyen jó(nak tűnő) meccsekre?
snowy
2004-02-17 15:13:49
remélem Chi nyer... megérdemli, mert sztem jobb volt az elsőn és neki kéne a bajnoknak lennie...
penge
2004-02-19 07:29:32
Yes! ,OK.! meg ilyesmik! Úgy néz ki a dolog,hogy mégis Pac-Marquez mérkőzés lesz,amit nagyon szerettem volna. Jelen pillanatban ez a két srác a legjobb a pehelysúlyban,ezért érthető,hogy nagyon nagy várakozással tekint mindenki a meccs elé,mivel az eredmény mégegy fontos kérdésre is választ fog adni. Ahogy visszaidézem a Pac-Barrera meccset,egyedül Marquezt tudom elképzelni,hogy reális eséllyel lépjen a szorítóba a filippínó ellen. Elnézést a Morales hívektől,de nálam Erik is kevesebb esélyt kapott volna Pac ellen,(ha marad pehelyben) mint Marquez, nem azért mert rosszabbnak tartom,de az ő stílusa jobban emészthető Mannynak. Ti hogy látjátok az esélyeket?
Én csak azt remélem, ha Misi tényleg fellép a Brodie-Chi gálán, akkor az RTL a főmeccset is leadja. Az első meccset nem adták le (jól emlékszem?), akkor azt gondoltam, hogy nem vették meg a jogokat... aztán a multkor leadták az utolsó menetet (fél évvel késöbb). Pofám leszakad. Ilyen anyag van a kezükben, és nem találnak egy vasárnap délelőttöt, hogy leadják. Hála az égnek, hogy Félix nem velük szerződött...
manchester
2004-02-19 10:09:45
Penge!
Mivel Pac már elverte Barrera-t, így télleg Marquez talán még az, aki leverheti Manny-t, viszont ettől még ha ringbe lépnek, nem a 2 legerősebb pehelysúlyú bokszol. Sztem Barrera megverné Marquezt, amitől még ugyan megverheti Marquez Pacquiao-t, de én Barrera-t mindenképpen jobb bokszolónak tartom, mint Marquezt.
Zamat
2004-02-19 10:44:40
Barrera sokat hagyott ki a Pac elleni meccs előtt és sz.v.sz. kicsit alá is becsülte Mannyt, aki, hát... sz*rrá alázta.
Jó kis meccs lesz, bár én 50-50%-ra adom. Ilyen kaliberű bunyósoknál nem lehet biztosra menni, és a közelmúltban hány szuperesélyest láttunk elbukni azután, hogy egy másik szupersztárt legyőztek (Forrest, Mayorga).
Chrisdry
2004-02-19 11:28:01
Snowy: Chi-ben én is reménykedem. Penge: Maquez nekem is nagy reménységem, bár Moralest nála képzettebbnek tartom... Pac-Marquez: Úgy gondolom, hogy iszonyat nagy csatával, de Pac ismét nyerni fog. Most még inkább bizonyítani kell, hogy nem csak amolyan "kósza" győzelem volt, hanem ezt a formát állandóan tudja hozni. Pac: nyer pontozással szvsz.
penge
2004-02-19 15:51:32
Chris! Moralest én is képzettebbnek tartom,mint Marquezt,csak szerintem Pac. őt szétütné a képzettségével együtt. Ha ő bokszolna Pac ellen,nem tennék egy lyukas garast sem a győzelmére,míg Marqueznek én is 50%-ot adok. Manchester szerintem azt,hogy mi lenne egy Marquez-Barrerán azt jól meg lehet majd ítélni,hogy Marquez hogyan áll most helyt Manny ellen. Lehet ,hogy olyan produkciót mutat,hogy utána már te is más véleményen lennél. Barrera a csúcson volt,és No1 létére egy olyan hozzá nem méltó produkciót mutatott be,amilyen akkor Marquez ellen is elégtelen lett volna. Előbb emberelje meg magát,mutassa meg,hogy tud még azon a szinten bunyózni mint,azelőtt,és akkor majd megint mindenki ellen esélyesként fogják emlegetni.Azt meg azért írtam ,hogy a két legjobb,mert pillanatnyilag ez a helyzet. Marquez világbajnok,jó formában van,és Mannyval vezetik az összes listát. Barrera meg pillanatnyilag a romjaiból szedelőzködik,és próbálja újra felépíteni magát a régi szintjére. Maga alatt van, mint annó Hamed is volt Marcotól,és ha megfigyelted Barrera sem sikítozott visszavágóért,szintén ahogy Hamed sem, hisz mind a ketten érezték,hogy egy azonnali visszavágó kb. olyan eredménnyel végződne,mint az első meccs. Drukkolok Marconak,hogy megtépázott önbizalmát egyre erősödő ellenfelekkel építse fel,hisz bokszolni nem felejtett el,de Marquez ellen is csak egy önbizalomtól duzzadó Barrerának lenne esélye.
Brahma
2004-02-19 19:21:29
| Idézet (penge --- Ma: Feb. 19 16:51) | No1 létére egy olyan hozzá nem méltó produkciót mutatott be,amilyen akkor Marquez ellen is elégtelen lett volna.[/quote] hát ez elég érdekes, honnan tudod, hogy ez mire lett volna elég Márquez ellen? PacMannek bunyózott, nem Márquezzel! PacMan feje hogy nézett már ki a meccs után! a szájából is fojt a vér, még a nyelvéről is azt törölgették! PacMan olyanokat kapott, hogy csak na! (csakhogy 3x annyit adott vissza :rolleyes: )
Barrera KIVÁLÓ felkészülésen volt túl, és kiválóan öklözött. Csakhogy PacMan elfelejtett elfáradni, és túl gyors és túl erős volt Barrera számára. Nem mondhatom én sem azt, hogy megverte volna Márquezt, mert nem tudhatom, de azt tudom, hogy Barrera - a kihagyás ellenére, ami azért csak fél év volt - kiváló formában volt. Nem érheti kritika! PacMan volt ennyivel jobb, és ez sokkolt mindenkit.
Az már más kérdés, hogy úgy kikapott szegény Marco, hogy nehezen tud visszakapaszkodni, de talán azért vesztette kissé hitét, mert egy hatalmas felkészülés után úgy szétkapták, ahogy még soha. Különben hogy ne vette volna komolyan (nemtom ki írta) PacMant, amikor tudta, hogy Pac világbajnok, hatalmas ütő, hatalmas szív, elsöprő agresszivitás, a kispehelysúly legjobbja és több helyen is már akkor P4P tag volt! Felkészült, és ennyire futotta.
A Marquez-PacMan csata szerintem biztos, hogy nem lesz több 8 menetnél, addig biztos kiüti valamelyik a másikat.
Micsoda csata lesz! A Spinks-Judah után egy ilyen kiváló párosítás! Kinek drukkoljak? Mindkettőt szeretem, Pac-et egyre jobban, talán neki szorítok. Amúgy senki se lepődjön meg, ha mondjuk 2 menet lesz az egész, mert az egyik belenéz egy nagy ütésbe. Mikor kezdtek ezek a fiúk megfontoltan meccset? Neki az ellenségnek, hadd szóljon!
sunimesek
2004-02-19 21:11:43
| Idézet (Brahma --- Ma: Feb. 19 20:21) | A Marquez-PacMan csata szerintem biztos, hogy nem lesz több 8 menetnél, addig biztos kiüti valamelyik a másikat. [/quote] Mondjuk Pacman Marquezt, forditva nehezen tudom elkepzelni.
Mint irtad, Barreratol is kapott szepen, es meg csak meg sem ingott. Emlekszem, ugy 6-7 menetben Barrera mindent beleadott, egy utolso offenzivat inditott, es igen nagy pofonokat is szetosztott, de a filippinonak meg se kottyant. Az a gyerek szeduletes.
penge
2004-02-19 21:25:24
Brahma! Azért ugye nem baj,ha én ezt így gondolom? Tovább megyek,egyenesem szánalmas volt a produkciója,te meg olyanokat írsz,hogy kiválóan öklözött.(persze saját magához mérten-remélem tudod mit értek ezalatt) Odament,mint a világbajnokok fölött álló, bajnokok bajnoka,és ahogy mint Zamat is írta, sz*rrá verték. Ne beszélj nekem fáradtságokról,mert köze nem volt a kondinak ahoz,amit én írtam! Pac. már a meccs első felében is két sebességi fokozattal magassabb tempóban bunyózott,és Barrerának ebben az időszakban sem volt ellenszere a filippínóval szemben. Mivel érezte a sebességkülönbséget,alig mert vállálkozni,keveset ütütt,nem voltak akciói. Ha szerinted így bokszol Barrera amikor jól bokszol,hát OK.,de az a te véleményed. Tudod milyen volt? Tanácstalan- én ezt láttam rajta,és ahogy teltek a menetek,és fáradt is,akkor már nem csak tanácstalanságot,hanem kilátástalanságot és beletörődést véltem a tekintetében felfedezni. Semmit nem tudott megvillantani "Barrerás"technikájából,nem tudta semmivel meglepni a filippínót(inkább csak ő lepődött meg helyette),mint aki nem tudta,hogy ki ellen kell bokszolnia.Mégis mire számítottak,hogyan fog bokszolni Manny,hátrálva? Nem láttak róla felvételeket,mi volt a taktikájuk ellene? Azt írtad jól felkészült. Nahát abból semmi nem látszott a mérkőzésen. Vagy baj volt a formaidőzítéssel,vagy fejben nem volt ott,de valamiért nem tudta még csak megszorítani sem Pacot. Nem úgy kapott ki mint a bajnokok bajnoka,hanem úgy mint egy egyszerű bokszoló,mittomén,mint Brody vagy Chi,vagy akárki.Pac tényleg fantasztikus volt azon az estén,de ennyire talán az előbb említett urak is helytálltak volna,és ennyi fantáziát talán még az angol is becsempészett volna a bokszába. Marquezt meg tartom annyira jó bunyósnak,hogy feltételezzem,hogy csak egy csúcsformában lévő Barrera tudná őt megverni.Te azt mondod,hogy Barrera jól felkészült,és jól bokszolt,én azt mondom,hogy nem volt a topformájában,és magához képest rosszul bokszolt. Látod ugyanazt néztük,de másképp láttuk.
manchester
2004-02-19 21:44:03
Penge!
És az szted nem lehet, hogy télleg ennyivel jobb Pac? Egyszerűen ennyivel jobb, szupertehetség, még csak huszonéves, tehát létezik, hogy egy igazi zseni. Barrera gyors volt, de sosem azért tartották nagyon jónak, ráadásul a fénykorában levő Barrera-t egy bizonyos Junior Jones is megverte, nem is akárhogy, ráadásul mind 2 alkalommal, holott akkor még szó sem volt arról, hogy Barrera hanyatló formában lenne, ráadásul 2 alkalommal nem lehet nagyon szarul játszani, és abban az időszakban még arra se lehetett hivatkozni, hogy Barrera öreg lett volna. Junior Jones után pedig végigvert mindenkit. Ugyanígy lehet, hogy Márquezt is szarráverné, de Pac-et ha megszakadna se tudná megverni. Nem mondom, hogy biztos, de én inkább fogadnék Barrera-ra, mint Márquezre. Junior Jones után se gondoltuk volna, hogy megállíthatatlan lesz, lehet, hogy csak Pac az, aki még olyan neki, mint Jones volt, de Márquez már nem okozna neki problémát.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|