| Idézet (Chrisdry --- Ma: Feb. 17 14:32) |
| Csalódtam[/quote] egy rajongóval kevesebb
Te gondolom a Sztalkeren nőttél fel, és a filmes ízlésed Tarkovszkijnál kezdődik és ott véget is ér
Sajnos a Solaris újra feldolgozása nem jött be annyira, de tetszett.
Szép remények, Forrest Gump, Gladiátor...meg sok más film tetszik, ill. Al Pacino és Robert de Nero filmek jönnek be... Nem szeretem az elborult művészfilmeket, meg azokat sem nézem meg ainek nincs értelme (Bár most is DVD-ről van vagy 30 filmem).
Nem tudja valaki a szkítákat hogy nevezik angolul?
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 17 17:19) Nem tudja valaki a szkítákat hogy nevezik angolul? Scythian, bár minden szótárban benne van sztem. Ezért nem kellett volna ide írnod.
köszönöm.
Őszintén körülöttem 3 szótára van de nem volt sok kedvem belenézni mert azthittem ez nem lesz benne.
Hány ember regisztrált az elmúlt napokban? Amikor idejövök mindig új beregelt név van a lap alján:)
Nekünk is kell lassan egy MMA vagy egy K1 bajnok mert most haldoklik a fórum sajnos
Sajnos a 70%-a csak 1-2 hozzászólásig van, mint reg. tag nagyobb (magyar vonatkozású gálák után aztán kalap-kabát).
--- Supras: Nem ártana.. pedig Te egész jól ápolgatod a "fórumodat"
Nincsenek itthoni gálák
Most a Sárközi Robi-ban reménykedünk hogy csinál látványos meccseket!
Promóterek? Semmi alternatíva/esély egy itthoni gálára a közeljövőben?
Total Fight meghalt.
Gábor-ék (Evander) amerikában vannak Robival többnyire és elég zépen építgetik a karrierjét. Van egy Tatár becenevű úriember Németh Gábor ha jól tudom Ő is megy ki az Usa-ba meccselni. Sportszigeten remélhetőleg lesz MMA az UNIO sport rendezésében. Tudok egy tervezésről amit terveznek de régóta nem hallottam róla semmit és nem is tudok valami sokat a dologról. Pedig szinvonalas meccekkel nagyon nagy nézőközönséget lehetne ide vonzani európa szerte! Nekem van egy ideológiám amit meg is szeretnék valósítani ha egyszer elmjutok arra a szintre (hűűjje gyerek érettségezni kellenne lassa Mondjuk úgy tudom hogy vigyázni kell azért velük.... Az az igazi baj hogy egy verseny kiírást e-mail-benm terjesztenek nem személyes vagy telefonos úton ergo pl. ukrajnában csak az tud az egészről akinek van egy nyamvadt e-mail címe. Gyerek cipő ennyit tudok mondani
Ma A Nukleáris Fegyver Elleni Világnap van, ha valakit érdekel.
IDÉZET(Chrisdry @ 2005. Mar. 01 10:33) Ma A Nukleáris Fegyver Elleni Világnap van, ha valakit érdekel. IDÉZET(v-lee75 @ 2005. Mar. 01 15:15) IDÉZET(Chrisdry @ 2005. Mar. 01 10:33) Ma A Nukleáris Fegyver Elleni Világnap van, ha valakit érdekel. Bokor Gyuri
Santos, Kérésed teljesítve!
J.D. IDÉZET(JollyDee @ 2005. Mar. 31 19:50) Santos, Kérésed teljesítve! J.D. Köszönöm szépen Jolly!
törölve
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|