Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Külvilág
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Brahma
ilyen topic nem volt, a sok box meg story mellett a találkozókon pedig szóba se kerültek. Mondjuk kinek mi a kedvenc mozifilmje, kedvenc rendezője stb?
Brahma
pl. mozi. Pl. Mátrix: Forradalmak.

Ma láttam a filmet, és véleményemet kb. vissza is adja az, hogy együtt tapsoltam a moziterem összes nézőjével, amit véget ért a film!
Az első rész nagyon közel állt és áll a szívemhez, így nem csoda, hogy a nem kicsit hollywoodi beütésű - de azért Wachowski-módja igen izgalmas és elgondolkodtató - 2. rész számomra csalódás volt. A 3. részre mindenesetre nem hatalmas elvárásokkal ültem be, így aztán haza is vágott a film, olyan fantasztikus lett.

Gratulálok a fivéreknek, méltó befejezést készítettek a trilógiához!
A filmet mindenkinek ajánlom.
Chrisdry
Most láttam ezt a topicot (hívjatok ezentúl Vaksinak).

Brahma haver! Igazán becsültelek eddig, de mi ez a tapsikálás film után? Jesszuson pedig pont Te nem vagy a Globalizáció Terméke... (Csalódtam, már csak borozás mellett tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről). biggrin.gif
Brahma
Idézet (Chrisdry --- Ma: Feb. 17 14:32)
Csalódtam[/quote]
egy rajongóval kevesebb wink.gif
Brahma
Te gondolom a Sztalkeren nőttél fel, és a filmes ízlésed Tarkovszkijnál kezdődik és ott véget is ér tongue.gif
Chrisdry
Sajnos a Solaris újra feldolgozása nem jött be annyira, de tetszett.

Szép remények, Forrest Gump, Gladiátor...meg sok más film tetszik, ill. Al Pacino és Robert de Nero filmek jönnek be...

Nem szeretem az elborult művészfilmeket, meg azokat sem nézem meg ainek nincs értelme (Bár most is DVD-ről van vagy 30 filmem).
supras
Nem tudja valaki a szkítákat hogy nevezik angolul?
Santos
IDÉZET(Supras @ 2005. Feb. 17 17:19)
Nem tudja valaki a szkítákat hogy nevezik angolul?

Scythian, bár minden szótárban benne van sztem. Ezért nem kellett volna ide írnod. smile.gif
supras
köszönöm.

Őszintén körülöttem 3 szótára van de nem volt sok kedvem belenézni mert azthittem ez nem lesz benne.
supras
Hány ember regisztrált az elmúlt napokban? Amikor idejövök mindig új beregelt név van a lap alján:) icon_thumbs.gif

Nekünk is kell lassan egy MMA vagy egy K1 bajnok mert most haldoklik a fórum sajnos sad.gif
Chrisdry
Sajnos a 70%-a csak 1-2 hozzászólásig van, mint reg. tag nagyobb (magyar vonatkozású gálák után aztán kalap-kabát).
---
Supras: Nem ártana.. pedig Te egész jól ápolgatod a "fórumodat" cool.gif
supras
Nincsenek itthoni gálák angry.gif

Most a Sárközi Robi-ban reménykedünk hogy csinál látványos meccseket!
Chrisdry
Promóterek? Semmi alternatíva/esély egy itthoni gálára a közeljövőben?
supras
Total Fight meghalt. angry.gif Legalábbis semmi hír.

Gábor-ék (Evander) amerikában vannak Robival többnyire és elég zépen építgetik a karrierjét.

Van egy Tatár becenevű úriember Németh Gábor ha jól tudom Ő is megy ki az Usa-ba meccselni.

Sportszigeten remélhetőleg lesz MMA az UNIO sport rendezésében.

Tudok egy tervezésről amit terveznek de régóta nem hallottam róla semmit és nem is tudok valami sokat a dologról.

Pedig szinvonalas meccekkel nagyon nagy nézőközönséget lehetne ide vonzani európa szerte!

Nekem van egy ideológiám amit meg is szeretnék valósítani ha egyszer elmjutok arra a szintre (hűűjje gyerek érettségezni kellenne lassa biggrin.gif ) a tervem hogy Ukrán bunyósokat hozni a gálákra mert ők nagyon jó harcosok és a Magyarok is nagyon ott vannak a toppon!
Mondjuk úgy tudom hogy vigyázni kell azért velük....

Az az igazi baj hogy egy verseny kiírást e-mail-benm terjesztenek nem személyes vagy telefonos úton ergo pl. ukrajnában csak az tud az egészről akinek van egy nyamvadt e-mail címe.

Gyerek cipő ennyit tudok mondani excl.gif Sajnos sad.gif
Chrisdry
Ma A Nukleáris Fegyver Elleni Világnap van, ha valakit érdekel.
v-lee75
IDÉZET(Chrisdry @ 2005. Mar. 01 10:33)

biggrin.gif Akkor most vegetek van mert jon:
v-lee75
IDÉZET(v-lee75 @ 2005. Mar. 01 15:15)
IDÉZET(Chrisdry @ 2005. Mar. 01 10:33)

biggrin.gif Akkor most vegetek van mert jon:

Bokor Gyuri biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
JollyDee
Santos, Kérésed teljesítve!

J.D.
Santos
IDÉZET(JollyDee @ 2005. Mar. 31 19:50)
Santos, Kérésed teljesítve!

J.D.

Köszönöm szépen Jolly!
Lucifer
törölve
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.