A bosszú motivál, meg fogom nyerni a küzdelmet. Vissza akarom kapni azt a tekintélyt, amit a vereségemmel júliusban elvesztettem. Medina akkor nem csak a büszkeségem vette el, hanem rengeteg pénzt is kivett a zsebemből. Van miért törlesztenem" - mondta Harrison.
Na volt egy kokóval kapcsolatos vitám egy pár emberrel még a chacón-nagy jani topicban, na most a Harrison nyilatkozat az, melyet szembeállítanék kokó nyilatkozataival, és ez az a kijelentés, amely egy vérbeli, profi és egy igazi sportembertől elvárható megnyilvánulás, mely erények által sorolunk embereket a gerincesek közé, és mely hozzáállás kell a sikerhez. Ezek a nyilatkozatok tesznek sportolókat PROFI SPORTOLÓKKÁ.[/quote] Mancs, remekül megfogod a felszínt, anélkül, hogy meglásd a lényeget.
1. Mikor tette Harrison ezt a nyilatkozatot? - Amikor kiderült, hogy visszavágót ad neki Medina.
2. Adott visszavágót Chakón Kovács Istvánnak? - Nem.
Azt hiszem ezzel össze is foglaltam. Az okokról meg még annyit, hogy Medina Harrisont jobb bokszteljesítménnyel, pontozással győzte le, Chakón Kokót pedig szerencsés ütéssel. Nem véletlen, hogy ő nem adott lehetőséget a visszavágóra. :rolleyes:
Brahma
2003-10-08 18:12:41
Jesus Chavez has informed the WBC that he has signed to fight featherweight champ Erik Morales next February.
No. Februárban Chavez-Morales a WBC-ért! Hajrá Terrible!
siunimtau
2003-10-09 06:21:15
Nagyon jó!
Terible-nek nem kell sokat várnia! Addig még bevállalhatna egy parázs leszámolást a nagypehely valamelyik ismert nevével, de februárban mindenképp nagy csata lesz! Ennek örül minden boxrajongó!
manchester
2003-10-09 07:19:35
IDÉZET(Rajhi @ 2003. Oct. 07 15:32) Nem véletlen, hogy ő nem adott lehetőséget a visszavágóra. Igen, és kinek kéne jobban fogadkozni, aki kikapott pontozással, vagy akit egy lucky punch-csal ütöttek ki? Ezzel magad cáfoltad meg. Aki úgy kap ki, hogy mindenki tudja, hogy minek köszönhető a veresége, hisz egy pillanat döntött, annak illene leginkább ilyeneket nyilatkozni, de ő csak annyit mondott, ne haragudjatok, hogy tönkretettem az estéteket  Nem egy olyannak kéne leginkább fogadkozni, akiről még a legpesszimistábbak is tudják, hogy hihetetlen pechesen kapott ki. ?????
Rajhi
2003-10-09 09:07:33
| Idézet (manchester --- Ma: Oct. 09 08:19) | [quote=Rajhi,2003. Oct. 07 15:32+]Nem véletlen, hogy ő nem adott lehetőséget a visszavágóra. [/quote] Igen, és kinek kéne jobban fogadkozni, aki kikapott pontozással, vagy akit egy lucky punch-csal ütöttek ki? Ezzel magad cáfoltad meg. Aki úgy kap ki, hogy mindenki tudja, hogy minek köszönhető a veresége, hisz egy pillanat döntött, annak illene leginkább ilyeneket nyilatkozni, de ő csak annyit mondott, ne haragudjatok, hogy tönkretettem az estéteket Nem egy olyannak kéne leginkább fogadkozni, akiről még a legpesszimistábbak is tudják, hogy hihetetlen pechesen kapott ki. ?????[/quote] Na és ha nem kap visszavágási lehetőséget mennyit ér a világ összes nyilatkozata?! SZART SEM! Azon a sajnálatos júniusi estén pedig Kokó kultúrált sportemberként szólt a közönséghez, nem mint egy elvadult fejű amerikai barom, aki a padlóról is azt fröcsögi a másik arcába, hogy szétszednélek ha fel tudnák kelni innen. Lehet, hogy neked az a másik stílus imponál, de akkor meg ismerd el, hogy ennek hiánya miatt utálod a sportszerű sportolókat. Ugyanezt támasztod alá a Jones - Tarver vitában elfoglalt álláspontoddal is. :rolleyes:
manchester
2003-10-09 09:31:53
Rajhi!!
Köztudott, hogy a magyar és az amerikai mentalitás össze nem hasonlítható! Az amerikaiakban hihetetlen nagy akarat, bizalom, büszkeség, hazaszeretet, nemzettudat van. Nem véletlen, hogy ott tartanak, ahol tartanak. A magyarok mindig is szerették a dolgok lehető legkönnyebik oldalát megfogni, és kokó abszolut nem a tudásához mérten vonult vissza. Namost aki ilyen tehetség és amatőr sikerek múltán is ilyen nagy zuhanás után visszavonul, az nem igazi sportember. Ismétlem, ez nem olyan mint monnyuk Holyfield, ő egyszerűen kiégett. De kokó nem kiégett, hanem egy rosszul sikerült, önmagához képest abszolut nem méltó meccsel le is zárta a pályáját, és qrvára nem érdekelte, hogy milyen bokszhírnévvel vonul vissza, bevonult az üzleti világba, és a bokszot csak egy ugrodeszkának szánta, hogy azzal kompenzálhassa azon iskolák hiányát, amelyeket el kellett volna végezni, hogy olyan állásokat szerezhessen, mint amijei most neki van. EZ TÉNY, nemtom mit vitázol itt, ne elfogultan szóljál már hozzá a dolgokhoz, hanem racionálisan ha lehet.
Rajhi
2003-10-09 12:01:09
| Idézet (manchester --- Ma: Oct. 09 10:31) | Rajhi!!
Köztudott, hogy a magyar és az amerikai mentalitás össze nem hasonlítható! Az amerikaiakban hihetetlen nagy akarat, bizalom, büszkeség, hazaszeretet, nemzettudat van. Nem véletlen, hogy ott tartanak, ahol tartanak. A magyarok mindig is szerették a dolgok lehető legkönnyebik oldalát megfogni, és kokó abszolut nem a tudásához mérten vonult vissza. Namost aki ilyen tehetség és amatőr sikerek múltán is ilyen nagy zuhanás után visszavonul, az nem igazi sportember. Ismétlem, ez nem olyan mint monnyuk Holyfield, ő egyszerűen kiégett. De kokó nem kiégett, hanem egy rosszul sikerült, önmagához képest abszolut nem méltó meccsel le is zárta a pályáját, és qrvára nem érdekelte, hogy milyen bokszhírnévvel vonul vissza, bevonult az üzleti világba, és a bokszot csak egy ugrodeszkának szánta, hogy azzal kompenzálhassa azon iskolák hiányát, amelyeket el kellett volna végezni, hogy olyan állásokat szerezhessen, mint amijei most neki van. EZ TÉNY, nemtom mit vitázol itt, ne elfogultan szóljál már hozzá a dolgokhoz, hanem racionálisan ha lehet.[/quote] Először is szögezzük le, hogy Egyesült Államok (ne keverd Amerikával) azért tart ott ahol, mert a második világháború Európa területén folyt, és nem őnáluk. Egyébként voltam kinn, és a dolgok javarészében nem szeretném, ha ott tartanánk ahol ők. Amit összehasonlításképp felsoroltál, az a magyarokban is megvan, annak ellenére, hogy hosszú ideig igyekeztek kiirtani belőlük. Hogyan jellemzed, ki az aki magyar? Egy politológus (talán Kéri László) nemrég azt mondta, hogy aki lát egy magyar olimpiai győzelmet, és ekkor megmozdul benne a büszkeség, az magyar. A dolgok könyebbik oldalát az EMBER szereti megfogni. Bármilyen nációjú/nemzetségbeli legyen is. A világ haladásának legalább a 2/3-a a kényelmet szolgálja. A sportember- illetve vállalkozási kérdésben már leírtam a véleményemet, nem ismétlem magam. Semmi újat nem mondtál, és úgy érzem nem is tudsz mondani. :rolleyes:
manchester
2003-10-09 12:19:20
Nemtom mi újat kéne mondanom, mindent elmondtam, gondolom te is, csak még mindig nem látod át, hogy egy sportember akkor vonul vissza, ha vagy kiégett, vagy már mindent elért, és nincs értelme tovább öklöznie, vagy súlyos sérülés keresztbetörte a pályáját, vagy pedig elérte a képességének csúcsát, és már magához képest nem tud előrébb jutni. (Ez lesz sztem Misivel) Namost Kokó nemhogy nem tudott volna még fejlődni, de azt a tudását is, ami már alapjában qrva magas színvonalú volt, még ahhoz képest sem méltón vonult vissza. És nem azért mert kiégett, nem azért mert megsérült, hanem mert ő elnagyképűsködte a Chacón elleni meccset, és annyi küzdeni akarás nem volt benne, hogy visszatérjen. Mi lett volna, ha Wova most visszavonulna? Jáccot 1 meccset a veresége óta, és most visszavonulna. Erre szokás mondani, hogy van akinek a munkája csak megélhetés, van akinek meg az élete, a szenvedélye, a hivatása, a hobbija, a "szerelme". Akinek a megélhetése, az előbb-utóbb továbbáll komolyabb indok nélkül, aki meg az utóbbiba tartozik, az akármennyire is próbál visszavonulni, sosem tudja megtenni a lépést (Holyfield, Steve Robinson) Az amerikás dolgokkal meg ne oktass ki, mert ha asszondom, hogy amerika, akkor persze, hogy az USA-ra gondolok, ez nem azt jelenti, hogy nemtok különbséget tenni egy ország és egy földrész között. Egyébként én meg 3* voltam kinn, szal ezt benyaltad  Lehet, hogy ott nem nagyon voltak háborúk, legalábbis az ő országukon belül nem nagyon, de az egész nemzetfelfogásuk, az egész ország egy jólműködő rendszerként működik. Az adócsalás ott nem úgy megy mint itt, ott az a gyilkosságot is meghaladó bűncselekménynek számít, míg itt meg mindenki úgy lopja a pénzt, és úgy számol el mindennel ahogy akar. Az egyetlen rossz ami ott van, az a jónéhány túlsúlyossága, ami az önmagára való igénytelenséget jelenti, de egyébként sokkal toleránsabb, udvariasabb, közvetlenebb, nyíltabb és becsületesebb nép mint a miénk. Ennyit erről, kicsit eltértem a témától, de az, hogy nem akarsz olyan lenni, az csak egyet jelent: savanyú a szőlő.
Chrisdry
2003-10-10 11:35:38
Topic témájára vissza srácok!  thx
Rajhi
2003-10-10 13:08:05
Mancs már említette más topicban, hogy többször is volt kinn, úgyhogy nem nyaltam be semmit  Én amit odakinn tapasztaltan az a magasszintű igénytelenség minden iránt ami nem kényelem és a primitívség. Chris kérésére hallgatva nem teszek felsorolást, és részemről lezárom a témát, mert egy ideje újat nem mondunk. ON Látott-e valaki netes fogadóirodában fogadási lehetőséget a Nagy - Chakón meccsre, az érdekel, hogy milyennek tartják az esélyeket. :rolleyes:
manchester
2003-10-10 15:38:40
Gyerekek, ma találkoztam Isaszegi Robival a Tescoban. Jó fej csávó, asszondta, hogy a címvédő meccse miatt nem engedik bokszolni Szolnokon, és mondott vmi 3 ellenfelet, akik a címmeccsén szóba jöhetnek. Ja és állítólag Las Vegasban fog majd a vb címmeccsért jáccani ha minden jól megy. Nemtom, hogy ebből mi hogy van akkor, meg mi biztos, de kérdezgettem, és ezekre az infókra juttottam  Sok sikert neki!
Brahma
2003-10-14 20:47:19
Izgalmas lesz a hétvégi Chi-Brodie összecsapás! Misi is fellép a gálán. Ez azt jelenti, hogy a Matolcsi-Hare és a Chi-Brodie összecsapást is látjuk az RTL jóvoltából?
Rajhi
2003-10-15 07:37:50
| Idézet (Brahma --- Tegnap: Oct. 14 21:47) | Izgalmas lesz a hétvégi Chi-Brodie összecsapás! Misi is fellép a gálán. Ez azt jelenti, hogy a Matolcsi-Hare és a Chi-Brodie összecsapást is látjuk az RTL jóvoltából?[/quote] A Matolcsi-Hare meccset mindenképp adják, a Chi-Brodie-t csak akkor, ha egyben árulták az egész gála közvetítési jogát. Ezt egyrészt arra alapozom, hogy adják Darius mecsét is, másrészt meg sem Chi sem pedig Brodie nem annyira ismert Magyarországon, két ismeretlen pedig hiába generál remek összecsapást nem éri meg megvenni a közvetítési jogot
Chrisdry
2003-10-15 08:40:01
Igazán sajnálnám, a mi körünkben igencsak kíváncsiak vagyunk arra az összecsapásra is...
Brahma
2003-10-15 21:00:09
Morales vs Chavez február 25-én!
Zamat
2003-10-18 23:47:24
Chi többségi döntéssel legyőzte Brodiet, így ő az új WBC pehelysúlyú bajnok!
Majd nem sokkal késöbb megváltoztatták az ítéletet: döntetlen lett!
Romsy
2003-10-19 01:30:23
Sasi: ez hogy a faszba lehet?
Brahma
2003-10-19 12:01:02
Hát, akkor vagy visszavágó lesz, vagy a Barrera-Takashi Koshimoto (ranglista 3-4.) helyezettje boxol az övért. (ők amúgyis összecsaptak volna, de nem az övért, hanem a kihívói pozícióért)
Zamat
2003-10-19 12:16:39
Ez besz*rás!
Sulaimannak volt már néhány húzása, de ez azért durva. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az az "alaki hiba"!!!!
Zamat
2003-10-19 13:14:13
Most olvasom:
Állítólag a bíró megintette Brodiet egy fejelés miatt, de ezt a pontozók elfelejtették számba venni, ezért azt a meccs végén kellett rávinni a pontozólapra. Ezután Chi-t kihirdették győztesnek, de utána még folyt a vita, és végülis egy megbeszélés után kiderült, hogy Sulaiman rosszul számolt valamit, ezért döntetlen a végeredmény.
Brahma
2003-10-19 13:30:38
Elszámolta magát? Létezik ekkora baki?
Rajhi
2003-10-20 08:07:34
Annak alapján amit a nemzetközi lapokon olvastam Sulaiman rosszul adta össze a pontokat, és emiatt korrigáltak később. Röhej a köbön. Úgy látszik a nagy világszervezetek vezetői idén ringbe szálltak a "Ki tudja jobban lejáratni a szervezetét" kétes értékű címért. :rolleyes:
Chrisdry
2003-10-20 10:25:35
hát az, nem láttam a meccset, de Chi-nek drukkoltam... mi a fene ez a sok kavarás, addig amíg nem adom össze (pláne ilyen fontos dolgota) többször is, mire a fél világ figyel, nem mondok eredményt!!! Barmok, komolyan érdekelne ez a pontozás ott, mi a fenét csináltak...?
Brahma
2003-11-04 00:02:17
Emberek! Március 4: Diego Corrales-Joel Casamayor II!!!
Na, szerintetek ki nyeri a visszavágót?! Érdekes meccs volt az első, mert - véleményem szerint - Casamayor erősebb volt, mint valaha... igencsak "rágyurt" ütőerőre. Corrales meg fantaztikusan gyorsan kitisztul. Emlékezhettek, a kubai akkor padlózott, illetve akkor rogyott meg, amikor "ki akarta végezni" ellenfelét.
Más: örülök, hogy ez a visszavágó létrejött! Tény, hogy ez a meccs hoz leginkább pénzt Casamayor számára, de ha akarta volna, akkor elkerüli, és egy könnybb meccsen szerez egy rangos címet. Sohasem voltam egy Freitas rajongó, de azóta kifejezetten rühellem, amióta folyamatosan kitér a kubai elől. Aki látta a meccset, annak egyértelmű: Freitasnak egy kicsúszott eredmény volt a (necces) győzelem, soha többé nem tudná megismételni. Tudja ezt a brazil is, azért nem akar visszavágót, inkább Grigorian ellen meccsel egy könnyebbet, könnyűsúlyban.
Rajhi
2003-11-04 07:21:30
Én nem láttam a Freitas-Casamayort, de nem Freitas volt a favorit. Azt olvastam róla, hogy meglepetésre, de megérdemelten nyert Freitas, viszont sokan hiányolták a visszavágót. Lehet, hogy Casamayor Chiko elleni visszavágójában ez is benne van, lehet, hogy csak kombinálok. Freitas szándéknyilatkozata szerint nem marad egyenlőre könnyúsúlyban, hanem visszatér megküzdeni a WBC világbajnokkal, amint tisztázódott, hogy ki is lesz az Chavez vagy Morales. Ezt szerintem az is alátámasztja, hogy az UBP szeretné Zegannak megőrizni a WBO könnyúsúlyú címet, és elég erősen odatehette magát Valcarelnél, hogy az szuperbajnoki övet adjon Freitasnak, ami mentesítvén őt a címvédési kötelezettségektől lehetővé teszi a másik súlycsoportban való fellépést. Ezzel a német istálló elérte azt, hogy a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, a pénzügyi gondokkal küszködő Grigoriant egy magas bevételű meccsen búcsúztatják, de a cím utána szabad marad, és a saját versenyzőjüket indíthatják küzdelembe érte (Zegan #2). Egy biztos, igen jó meccset láthatunk majd januárban illetve márciusban. :rolleyes:
Chrisdry
2003-11-04 10:35:02
Csak az a baj, hogy jövőre lesz mindez!
Chrisdry
2003-11-13 16:41:14
Marco A. Barrera v Pacquiao M. in San Antonio, Texas Fight 15 Nov 03 23:00 Home Draw Away 1.22 26.00 4.00
Háát, Pack Man-nek nem sok esélyt adnak, hogy finoman fogalmazzak, igencsak esélytelen a fogadóirodáknál...
Zamat
2003-11-13 16:49:03
Krisz, nekem nincs kártyám, csal Visa Electron. Ha megkérlek, teszel nekem vmi kis pénzt Pacquiao-ra? Amint találkozunk, odaadom!
manchester
2003-11-13 16:49:53
Chrisdry
2003-11-13 16:53:34
 Az a baj, hogy nekem meg nincs internet alapú számlám, de ha komolyan érdekel a dolog hívj fel és megbeszéljük! Mert egy igenjó barátom folyamatosan játszik rajta (igaz fociban), s vagyunk annyira jóban, hogy elintézzük... Nem gond, nem probléma, ne aggódj! (Gondolom tudod a mobilszámomat: vagy még ma vagy holnap de.10h-ig (holnap 10-16h ig rendezvényen leszek) hívj ez ügyben!!!
zanza23
2003-11-13 18:03:35
Pénzkidobás Pacquiao-ra fogadni, szvsz.
Brahma
2003-11-13 18:44:56
Jó ötlet PacMan-re fogadni.
Nálam Barrera a favorit, azaz vele szimpatizálok jobban, de PacMan ellen az esélyek sztem egálban vannak! A nagyütő Pac most még erősebb!
Morales és Hamed is elég jó ütőerejű mégsem ütötték ki Barrerát.Pacquaio sem fogja. Márpedig ha a meccs végigmegy akkor ott csak a mexikói nyerhet.Természetesen: szvsz
Tippem: WP Barrera, de egy 10-11. menetes Barrera KO győzelmen sem lepődnék meg túlságosan annak ellenére hogy az utóbbi időben nem olyan jellemző hogy kiütné ellenfeleit(persze Kelley-t kivéve).
Royjones
2003-11-14 07:55:43
Barrerara fogadok.Vagy a meccs elejen,amig hideg a fej K.O.-val gyoz,de az is lehet,hogy,akkor,amikor mar felorolte az amugy nagyon jo kepessegekkel rendelkezo elenfelet.Hamednel az ellenfel is jobb.O is azt hitte,hogy majd neki menni fog Barrera ellen-nem jott be... Jo meccs lesz az biztos.
Captain
2003-11-15 15:32:41
Tényleg a ha Pac kikap, megtarthatja az ibf övét? Vagy az is ugrik? Mi ijenkor a szabály?
mzsolt
2003-11-15 16:15:10
haho mi a teljes musor, tudja valaki? lehet, hogy irtatok, de mindjart megyek haza, nincs sajnos idom lapozgatni zsolt
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|