Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Pacquiao - Barrera visszavágó októberben
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Brahma
Hogy egyszerűbb legyen a súlycsoport híreit összefogni, megnyitottam ezt a topicot.

Barrera nyilatkozata szerint szóba jöhet egy esetleges harmadik összecsapás Moralessel! Az nagyon jó lenne! A Gatti-Ward 'széria' mellett ez az a 'sorozat' (méghozzá jó kis mexikói sorozat) amelyet mindig is lélegzetvisszafojtva vártunk. A Gatti-Ward III trilógia a legjobb box-sorozat címre simán pályázhat, de ha összejön Marco Antonio és Eric harmadik összecsapása, no az igen nagy konkurense lesz Arturóéknak (már csak egy Oscar-Mosley III kéne, és a sorozatnézők elolvadnának!)
De addig is van még egy piros vastagbetűs a naptárban: November 25, Pacquiao és Barrera neve napja!

Egyébként nálam mindkét Morales-Barrera meccsen Barrera nyert.
Brahma
Morales kiütötte Epadast! El Terrible azt nyilatkozta a meccs után, hogy jól érzi magát nagypehelysúlyban.

Hernandez Moralest akarja, Moralez Chavezt , Casamayor Freitast, Freitas pedig Hawaii óceánpartját. Én speciel mindegyiket megnézném mindegyik ellen, mit válogatnak ezek? biggrin.gif

Jó kis súlycsoport ez a nagypehely is! Remélem marad Corrales!
(és persze reméljük hamarosan Jani neve is ismert lesz a lenagyobbak közt)
Alberto_11
Szinte biztos a Chaves vs Morales, ahol Morales nyerni fog.
Viszont Casamayort nagyon komolyan kell venni, mert iszonyatosan jó bunyos, teganp ismét megmutatta klasszisát.
Freitas egyenlőre pihenni fog. Nekem Freitas azóta az "ellenségem" amióta lapatra tette Bogeszt. Hernandez nem lesz sokáig világbajnok, Casamayor meg fogja verni hamarosan.
mad
Én nem láttam ugyan a corrales-casamayor meccset, csak a korábbi freitas-casamayort(ahol talán igazságtalan eredmény született), de az alapján én biztosra veszem hogy Morales mindet elverné. Igaz, kicsit(??) elfogult vagyok vele mert óriási kedvencem, és azt gondolom hogy ő az alsóbb súlycsoportok királya.Őt legszívesebben Mayweather ellen nézném meg, (akit ugyancsak legyőzne) de sajnos ez a meccs sosem jön létre szerintem.
Chrisdry
Mad, mondtam már, hogy nagy cimorám vagy? smile.gif

Én is nagy Moreles drukker vagyok, hasonlóan vélekedem, bár Cassamayor megfogható... Feritas is, bár most nagyon nagy formában van, Casamayor nekem feltűnően gyors és mozgékony volt Corrales ellen, s szerintem Chiko, meg nem volt úgy mentálisan képben ahogy vártuk többen tőle-de az más topic.
Brahma
Így néz ki a sorrend a Boxrecen:

1 Acelino Freitas 28 1,908 1995 34-0-0
2 Erik Morales 27 1,892 1993 45-1-0
3 Joel Casamayor 32 1,837 1996 30-1-0
4 Jesus Chavez 30 1,778 1994 40-2-0
5 Cassius Baloyi 28 1,746 1994 28-1-0
6 Carlos Hernandez 32 1,743 1992 40-3-1
7 Diego Corrales 26 1,708 1996 37-2-0
8 Julio Pablo Chacón 28 1,702 1996 48-3-0

Chacón rontott három helyet. Corrales is megelőzte. Morales második helye viszont elég erős, egyből ilyen előkelő helyre került?
Chrisdry
Miért Roy is milyen helyre került a nehézsúlyban Ruiz legyőzése után, szerintem jó ez a 2. hely (bár van még egy hely ami szimpatikusabb lenne neki... smile.gif ...., nanáá, hogy az első...
Zamat
Morales árhozta a pontjait, ráadásul Espadast nagyon meggyőző módon verte el (bár ez itt ugye nem számít), de sztam a harmadik hely reálisabb lenne, Casamayornak kéne a második helyen állnia.
Chrisdry
Mikor látjuk a meccset? Ki vette fel?
manchester
A bosszú motivál, meg fogom nyerni a küzdelmet. Vissza akarom kapni azt a tekintélyt, amit a vereségemmel júliusban elvesztettem. Medina akkor nem csak a büszkeségem vette el, hanem rengeteg pénzt is kivett a zsebemből. Van miért törlesztenem" - mondta Harrison.

Na volt egy kokóval kapcsolatos vitám egy pár emberrel még a chacón-nagy jani topicban, na most a Harrison nyilatkozat az, melyet szembeállítanék kokó nyilatkozataival, és ez az a kijelentés, amely egy vérbeli, profi és egy igazi sportembertől elvárható megnyilvánulás, mely erények által sorolunk embereket a gerincesek közé, és mely hozzáállás kell a sikerhez. Ezek a nyilatkozatok tesznek sportolókat PROFI SPORTOLÓKKÁ.
Zamat
Harrison nem csodálom, hogy pipa. Jó kis parázs visszavágó lesz sztem!!
siunimtau
Szerintem is Morales ma a legjobb nagypehelysúlyú. Irtózatos ütésállóságról tett tanúbizonyságot, és fantasztikus a stílusa. Arról nem is beszélve, hogy egy bombázó. Már nehezen hozta a pehely határát, itt kevesebbet kellett koplalnia és ez meg is látszott Espadas ellen. Figyeljétek meg, hogy ő bezúzza majd Freitast is!
Rajhi
Idézet (manchester --- Tegnap: Oct. 06 19:29)
A bosszú motivál, meg fogom nyerni a küzdelmet. Vissza akarom kapni azt a tekintélyt, amit a vereségemmel júliusban elvesztettem. Medina akkor nem csak a büszkeségem vette el, hanem rengeteg pénzt is kivett a zsebemből. Van miért törlesztenem" - mondta Harrison.

Na volt egy kokóval kapcsolatos vitám egy pár emberrel még a chacón-nagy jani topicban, na most a Harrison nyilatkozat az, melyet szembeállítanék kokó nyilatkozataival, és ez az a kijelentés, amely egy vérbeli, profi és egy igazi sportembertől elvárható megnyilvánulás, mely erények által sorolunk embereket a gerincesek közé, és mely hozzáállás kell a sikerhez. Ezek a nyilatkozatok tesznek sportolókat PROFI SPORTOLÓKKÁ.[/quote]
Mancs, remekül megfogod a felszínt, anélkül, hogy meglásd a lényeget.

1. Mikor tette Harrison ezt a nyilatkozatot?
- Amikor kiderült, hogy visszavágót ad neki Medina.

2. Adott visszavágót Chakón Kovács Istvánnak?
- Nem.

Azt hiszem ezzel össze is foglaltam. Az okokról meg még annyit, hogy Medina Harrisont jobb bokszteljesítménnyel, pontozással győzte le, Chakón Kokót pedig szerencsés ütéssel. Nem véletlen, hogy ő nem adott lehetőséget a visszavágóra.
:rolleyes:
Brahma
Jesus Chavez has informed the WBC that he has signed to fight featherweight champ Erik Morales next February.

No. Februárban Chavez-Morales a WBC-ért! Hajrá Terrible!
siunimtau
Nagyon jó!

Terible-nek nem kell sokat várnia! Addig még bevállalhatna egy parázs leszámolást a nagypehely valamelyik ismert nevével, de februárban mindenképp nagy csata lesz! Ennek örül minden boxrajongó!
manchester
IDÉZET(Rajhi @ 2003. Oct. 07 15:32)
Nem véletlen, hogy ő nem adott lehetőséget a visszavágóra.

Igen, és kinek kéne jobban fogadkozni, aki kikapott pontozással, vagy akit egy lucky punch-csal ütöttek ki? Ezzel magad cáfoltad meg. Aki úgy kap ki, hogy mindenki tudja, hogy minek köszönhető a veresége, hisz egy pillanat döntött, annak illene leginkább ilyeneket nyilatkozni, de ő csak annyit mondott, ne haragudjatok, hogy tönkretettem az estéteket biggrin.gif biggrin.gif Nem egy olyannak kéne leginkább fogadkozni, akiről még a legpesszimistábbak is tudják, hogy hihetetlen pechesen kapott ki. ?????
Rajhi
Idézet (manchester --- Ma: Oct. 09 08:19)
[quote=Rajhi,2003. Oct. 07 15:32+]Nem véletlen, hogy ő nem adott lehetőséget a visszavágóra.
[/quote]
Igen, és kinek kéne jobban fogadkozni, aki kikapott pontozással, vagy akit egy lucky punch-csal ütöttek ki? Ezzel magad cáfoltad meg. Aki úgy kap ki, hogy mindenki tudja, hogy minek köszönhető a veresége, hisz egy pillanat döntött, annak illene leginkább ilyeneket nyilatkozni, de ő csak annyit mondott, ne haragudjatok, hogy tönkretettem az estéteket biggrin.gif biggrin.gif Nem egy olyannak kéne leginkább fogadkozni, akiről még a legpesszimistábbak is tudják, hogy hihetetlen pechesen kapott ki. ?????[/quote]
Na és ha nem kap visszavágási lehetőséget mennyit ér a világ összes nyilatkozata?!
SZART SEM!
Azon a sajnálatos júniusi estén pedig Kokó kultúrált sportemberként szólt a közönséghez, nem mint egy elvadult fejű amerikai barom, aki a padlóról is azt fröcsögi a másik arcába, hogy szétszednélek ha fel tudnák kelni innen. Lehet, hogy neked az a másik stílus imponál, de akkor meg ismerd el, hogy ennek hiánya miatt utálod a sportszerű sportolókat. Ugyanezt támasztod alá a Jones - Tarver vitában elfoglalt álláspontoddal is.
manchester
Rajhi!!

Köztudott, hogy a magyar és az amerikai mentalitás össze nem hasonlítható! Az amerikaiakban hihetetlen nagy akarat, bizalom, büszkeség, hazaszeretet, nemzettudat van. Nem véletlen, hogy ott tartanak, ahol tartanak. A magyarok mindig is szerették a dolgok lehető legkönnyebik oldalát megfogni, és kokó abszolut nem a tudásához mérten vonult vissza. Namost aki ilyen tehetség és amatőr sikerek múltán is ilyen nagy zuhanás után visszavonul, az nem igazi sportember. Ismétlem, ez nem olyan mint monnyuk Holyfield, ő egyszerűen kiégett. De kokó nem kiégett, hanem egy rosszul sikerült, önmagához képest abszolut nem méltó meccsel le is zárta a pályáját, és qrvára nem érdekelte, hogy milyen bokszhírnévvel vonul vissza, bevonult az üzleti világba, és a bokszot csak egy ugrodeszkának szánta, hogy azzal kompenzálhassa azon iskolák hiányát, amelyeket el kellett volna végezni, hogy olyan állásokat szerezhessen, mint amijei most neki van. EZ TÉNY, nemtom mit vitázol itt, ne elfogultan szóljál már hozzá a dolgokhoz, hanem racionálisan ha lehet.
Rajhi
Idézet (manchester --- Ma: Oct. 09 10:31)
Rajhi!!

Köztudott, hogy a magyar és az amerikai mentalitás össze nem hasonlítható! Az amerikaiakban hihetetlen nagy akarat, bizalom, büszkeség, hazaszeretet, nemzettudat van. Nem véletlen, hogy ott tartanak, ahol tartanak. A magyarok mindig is szerették a dolgok lehető legkönnyebik oldalát megfogni, és kokó abszolut nem a tudásához mérten vonult vissza. Namost aki ilyen tehetség és amatőr sikerek múltán is ilyen nagy zuhanás után visszavonul, az nem igazi sportember. Ismétlem, ez nem olyan mint monnyuk Holyfield, ő egyszerűen kiégett. De kokó nem kiégett, hanem egy rosszul sikerült, önmagához képest abszolut nem méltó meccsel le is zárta a pályáját, és qrvára nem érdekelte, hogy milyen bokszhírnévvel vonul vissza, bevonult az üzleti világba, és a bokszot csak egy ugrodeszkának szánta, hogy azzal kompenzálhassa azon iskolák hiányát, amelyeket el kellett volna végezni, hogy olyan állásokat szerezhessen, mint amijei most neki van. EZ TÉNY, nemtom mit vitázol itt, ne elfogultan szóljál már hozzá a dolgokhoz, hanem racionálisan ha lehet.[/quote]
Először is szögezzük le, hogy Egyesült Államok (ne keverd Amerikával) azért tart ott ahol, mert a második világháború Európa területén folyt, és nem őnáluk. Egyébként voltam kinn, és a dolgok javarészében nem szeretném, ha ott tartanánk ahol ők.
Amit összehasonlításképp felsoroltál, az a magyarokban is megvan, annak ellenére, hogy hosszú ideig igyekeztek kiirtani belőlük. Hogyan jellemzed, ki az aki magyar? Egy politológus (talán Kéri László) nemrég azt mondta, hogy aki lát egy magyar olimpiai győzelmet, és ekkor megmozdul benne a büszkeség, az magyar.
A dolgok könyebbik oldalát az EMBER szereti megfogni. Bármilyen nációjú/nemzetségbeli legyen is. A világ haladásának legalább a 2/3-a a kényelmet szolgálja.
A sportember- illetve vállalkozási kérdésben már leírtam a véleményemet, nem ismétlem magam. Semmi újat nem mondtál, és úgy érzem nem is tudsz mondani.
manchester
Nemtom mi újat kéne mondanom, mindent elmondtam, gondolom te is, csak még mindig nem látod át, hogy egy sportember akkor vonul vissza, ha vagy kiégett, vagy már mindent elért, és nincs értelme tovább öklöznie, vagy súlyos sérülés keresztbetörte a pályáját, vagy pedig elérte a képességének csúcsát, és már magához képest nem tud előrébb jutni. (Ez lesz sztem Misivel) Namost Kokó nemhogy nem tudott volna még fejlődni, de azt a tudását is, ami már alapjában qrva magas színvonalú volt, még ahhoz képest sem méltón vonult vissza. És nem azért mert kiégett, nem azért mert megsérült, hanem mert ő elnagyképűsködte a Chacón elleni meccset, és annyi küzdeni akarás nem volt benne, hogy visszatérjen. Mi lett volna, ha Wova most visszavonulna? Jáccot 1 meccset a veresége óta, és most visszavonulna. Erre szokás mondani, hogy van akinek a munkája csak megélhetés, van akinek meg az élete, a szenvedélye, a hivatása, a hobbija, a "szerelme". Akinek a megélhetése, az előbb-utóbb továbbáll komolyabb indok nélkül, aki meg az utóbbiba tartozik, az akármennyire is próbál visszavonulni, sosem tudja megtenni a lépést (Holyfield, Steve Robinson) Az amerikás dolgokkal meg ne oktass ki, mert ha asszondom, hogy amerika, akkor persze, hogy az USA-ra gondolok, ez nem azt jelenti, hogy nemtok különbséget tenni egy ország és egy földrész között. Egyébként én meg 3* voltam kinn, szal ezt benyaltad biggrin.gif biggrin.gif Lehet, hogy ott nem nagyon voltak háborúk, legalábbis az ő országukon belül nem nagyon, de az egész nemzetfelfogásuk, az egész ország egy jólműködő rendszerként működik. Az adócsalás ott nem úgy megy mint itt, ott az a gyilkosságot is meghaladó bűncselekménynek számít, míg itt meg mindenki úgy lopja a pénzt, és úgy számol el mindennel ahogy akar. Az egyetlen rossz ami ott van, az a jónéhány túlsúlyossága, ami az önmagára való igénytelenséget jelenti, de egyébként sokkal toleránsabb, udvariasabb, közvetlenebb, nyíltabb és becsületesebb nép mint a miénk. Ennyit erről, kicsit eltértem a témától, de az, hogy nem akarsz olyan lenni, az csak egyet jelent: savanyú a szőlő.
Chrisdry
Topic témájára vissza srácok! smile.gif thx
Rajhi
Mancs már említette más topicban, hogy többször is volt kinn, úgyhogy nem nyaltam be semmit smile.gif
Én amit odakinn tapasztaltan az a magasszintű igénytelenség minden iránt ami nem kényelem és a primitívség.
Chris kérésére hallgatva nem teszek felsorolást, és részemről lezárom a témát, mert egy ideje újat nem mondunk.

ON

Látott-e valaki netes fogadóirodában fogadási lehetőséget a Nagy - Chakón meccsre, az érdekel, hogy milyennek tartják az esélyeket.
manchester
Gyerekek, ma találkoztam Isaszegi Robival a Tescoban. Jó fej csávó, asszondta, hogy a címvédő meccse miatt nem engedik bokszolni Szolnokon, és mondott vmi 3 ellenfelet, akik a címmeccsén szóba jöhetnek. Ja és állítólag Las Vegasban fog majd a vb címmeccsért jáccani ha minden jól megy. Nemtom, hogy ebből mi hogy van akkor, meg mi biztos, de kérdezgettem, és ezekre az infókra juttottam wink.gif Sok sikert neki!
Brahma
Izgalmas lesz a hétvégi Chi-Brodie összecsapás! Misi is fellép a gálán. Ez azt jelenti, hogy a Matolcsi-Hare és a Chi-Brodie összecsapást is látjuk az RTL jóvoltából?
Rajhi
Idézet (Brahma --- Tegnap: Oct. 14 21:47)
Izgalmas lesz a hétvégi Chi-Brodie összecsapás! Misi is fellép a gálán. Ez azt jelenti, hogy a Matolcsi-Hare és a Chi-Brodie összecsapást is látjuk az RTL jóvoltából?[/quote]
A Matolcsi-Hare meccset mindenképp adják, a Chi-Brodie-t csak akkor, ha egyben árulták az egész gála közvetítési jogát. Ezt egyrészt arra alapozom, hogy adják Darius mecsét is, másrészt meg sem Chi sem pedig Brodie nem annyira ismert Magyarországon, két ismeretlen pedig hiába generál remek összecsapást nem éri meg megvenni a közvetítési jogot sad.gif
Chrisdry
Igazán sajnálnám, a mi körünkben igencsak kíváncsiak vagyunk arra az összecsapásra is...
Brahma
Morales vs Chavez február 25-én!
Zamat
Chi többségi döntéssel legyőzte Brodiet, így ő az új WBC pehelysúlyú bajnok!
Sasi
Majd nem sokkal késöbb megváltoztatták az ítéletet: döntetlen lett!
Romsy
Sasi: ez hogy a faszba lehet? blink.gif
Brahma
Hát, akkor vagy visszavágó lesz, vagy a Barrera-Takashi Koshimoto (ranglista 3-4.) helyezettje boxol az övért. (ők amúgyis összecsaptak volna, de nem az övért, hanem a kihívói pozícióért)
Zamat
Ez besz*rás!

Sulaimannak volt már néhány húzása, de ez azért durva. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az az "alaki hiba"!!!!
Zamat
Most olvasom:

Állítólag a bíró megintette Brodiet egy fejelés miatt, de ezt a pontozók elfelejtették számba venni, ezért azt a meccs végén kellett rávinni a pontozólapra. Ezután Chi-t kihirdették győztesnek, de utána még folyt a vita, és végülis egy megbeszélés után kiderült, hogy Sulaiman rosszul számolt valamit, ezért döntetlen a végeredmény.
Brahma
Elszámolta magát? Létezik ekkora baki?
Rajhi
Annak alapján amit a nemzetközi lapokon olvastam Sulaiman rosszul adta össze a pontokat, és emiatt korrigáltak később. Röhej a köbön. Úgy látszik a nagy világszervezetek vezetői idén ringbe szálltak a "Ki tudja jobban lejáratni a szervezetét" kétes értékű címért.
Chrisdry
hát az, nem láttam a meccset, de Chi-nek drukkoltam... mi a fene ez a sok kavarás, addig amíg nem adom össze (pláne ilyen fontos dolgota) többször is, mire a fél világ figyel, nem mondok eredményt!!! Barmok, komolyan érdekelne ez a pontozás ott, mi a fenét csináltak...?
Brahma
Emberek! Március 4: Diego Corrales-Joel Casamayor II!!!
Sasi
Na, szerintetek ki nyeri a visszavágót?! Érdekes meccs volt az első, mert - véleményem szerint - Casamayor erősebb volt, mint valaha... igencsak "rágyurt" ütőerőre. Corrales meg fantaztikusan gyorsan kitisztul. Emlékezhettek, a kubai akkor padlózott, illetve akkor rogyott meg, amikor "ki akarta végezni" ellenfelét.

Más: örülök, hogy ez a visszavágó létrejött! Tény, hogy ez a meccs hoz leginkább pénzt Casamayor számára, de ha akarta volna, akkor elkerüli, és egy könnybb meccsen szerez egy rangos címet. Sohasem voltam egy Freitas rajongó, de azóta kifejezetten rühellem, amióta folyamatosan kitér a kubai elől. Aki látta a meccset, annak egyértelmű: Freitasnak egy kicsúszott eredmény volt a (necces) győzelem, soha többé nem tudná megismételni. Tudja ezt a brazil is, azért nem akar visszavágót, inkább Grigorian ellen meccsel egy könnyebbet, könnyűsúlyban.
Rajhi
Én nem láttam a Freitas-Casamayort, de nem Freitas volt a favorit. Azt olvastam róla, hogy meglepetésre, de megérdemelten nyert Freitas, viszont sokan hiányolták a visszavágót.
Lehet, hogy Casamayor Chiko elleni visszavágójában ez is benne van, lehet, hogy csak kombinálok.
Freitas szándéknyilatkozata szerint nem marad egyenlőre könnyúsúlyban, hanem visszatér megküzdeni a WBC világbajnokkal, amint tisztázódott, hogy ki is lesz az Chavez vagy Morales. Ezt szerintem az is alátámasztja, hogy az UBP szeretné Zegannak megőrizni a WBO könnyúsúlyú címet, és elég erősen odatehette magát Valcarelnél, hogy az szuperbajnoki övet adjon Freitasnak, ami mentesítvén őt a címvédési kötelezettségektől lehetővé teszi a másik súlycsoportban való fellépést. Ezzel a német istálló elérte azt, hogy a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, a pénzügyi gondokkal küszködő Grigoriant egy magas bevételű meccsen búcsúztatják, de a cím utána szabad marad, és a saját versenyzőjüket indíthatják küzdelembe érte (Zegan #2).
Egy biztos, igen jó meccset láthatunk majd januárban illetve márciusban.
Chrisdry
Csak az a baj, hogy jövőre lesz mindez!
Chrisdry
Marco A. Barrera v Pacquiao M. in San Antonio, Texas
Fight 15 Nov 03 23:00
Home Draw Away
1.22 26.00 4.00

Háát, Pack Man-nek nem sok esélyt adnak, hogy finoman fogalmazzak, igencsak esélytelen a fogadóirodáknál...
Zamat
Krisz, nekem nincs kártyám, csal Visa Electron. Ha megkérlek, teszel nekem vmi kis pénzt Pacquiao-ra? Amint találkozunk, odaadom!
manchester
az a draw nevű fickó még nála is esélytelenebb biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Chrisdry
smile.gif Az a baj, hogy nekem meg nincs internet alapú számlám, de ha komolyan érdekel a dolog hívj fel és megbeszéljük! Mert egy igenjó barátom folyamatosan játszik rajta (igaz fociban), s vagyunk annyira jóban, hogy elintézzük... Nem gond, nem probléma, ne aggódj! (Gondolom tudod a mobilszámomat: vagy még ma vagy holnap de.10h-ig (holnap 10-16h ig rendezvényen leszek) hívj ez ügyben!!! excl.gif
zanza23
Pénzkidobás Pacquiao-ra fogadni, szvsz. biggrin.gif
Brahma
Jó ötlet PacMan-re fogadni.

Nálam Barrera a favorit, azaz vele szimpatizálok jobban, de PacMan ellen az esélyek sztem egálban vannak! A nagyütő Pac most még erősebb!
mad
Morales és Hamed is elég jó ütőerejű mégsem ütötték ki Barrerát.Pacquaio sem fogja. Márpedig ha a meccs végigmegy akkor ott csak a mexikói nyerhet.Természetesen: szvsz

Tippem: WP Barrera, de egy 10-11. menetes Barrera KO győzelmen sem lepődnék meg túlságosan annak ellenére hogy az utóbbi időben nem olyan jellemző hogy kiütné ellenfeleit(persze Kelley-t kivéve).
Royjones
Barrerara fogadok.Vagy a meccs elejen,amig hideg a fej K.O.-val gyoz,de az is lehet,hogy,akkor,amikor mar felorolte az amugy nagyon jo kepessegekkel rendelkezo elenfelet.Hamednel az ellenfel is jobb.O is azt hitte,hogy majd neki menni fog Barrera ellen-nem jott be...
Jo meccs lesz az biztos.
Captain
Tényleg a ha Pac kikap, megtarthatja az ibf övét? Vagy az is ugrik? Mi ijenkor a szabály?
mzsolt
haho
mi a teljes musor, tudja valaki?
lehet, hogy irtatok, de mindjart megyek haza, nincs sajnos idom lapozgatni
zsolt
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.