Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Dejan Zavec-Rafal Jackiewicz
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
adambalogh
http://www.dejanzavec.com/wtc-ibf-match-za...cz.html#anchor3

http://www.sesboxing.de/?site=events&i...ent&lang=de

http://www.dejanzavec.com/zavec-jack.html

A meccs a boxrec szerint ötcsillagos.
Tudjuk mindannyian, a boxrec mint adatbank hasznos, a ranglistája viszont annyit sem ér, mint a papír, amire nyomtatjuk.
Valamit azért mégiscsak meg lehet tudni a körül-belüli eröviszonyokról, ha a meccsekre adott csillagok alapján tájékozódunk.
Az, hogy egy meccs a boxrec-töl 5 csillagot kapjon, és mégis két kutyaütö bénázzon a ringben, az azért elképzelhetetlen.

Jan Zaveck illetve Dejan Zavec (amikor az Universum próbálta promótálni a jobb eladhatóság kedvéért ideiglenesen németesítették a nevét) nagyon népszerü a hazájában.
Egy hatalmas sportcsarnokot szemeltek ki a gálára ami nagy valószínüséggel megtelik derék szlovén szurkolókkal.
A szervezök Lengyelországból is várnak különbuszokkal érkezö nézöket.

Jackiewicz nem valami ürge, hanem Zavec egyetlen eddigi ellenfele, akitöl ugyan vitatható pontozással, de kikapott.

Egy szó mint száz, szerintem jó meccs várható, jó hangulatban, jó környezetben, tölem elérhetö távolságban, egy kulturált, szép városban.

Elmegyek, megnézem.
adambalogh
A romániai István Varga is bokszol.
Csepi ott leszel?
adambalogh
Fantasztikus gála volt.
14 ezer szlovén úgy ordított, hogy még a ring mellett sem lehetett hallani a gongot a menetek végén.
A bíró (jóbarátom Jean-Pierre) csak az idömérök hadonászására lett mindig figyelmes.

A (szerintem) gyengébb bokszolót belehajszolta a szeretö közönsége a gyözelembe.
Ebben a véleményemben biztos vagyok, ott ültem a kék sarokban.

Most több hányingertkeltö emlék elevenedik fel bennem.

Erdei Zsolt szerintem legszorosabb meccsén, most nem a két bokszoló közötti tudásbeli különbségre gondolok, az egyáltalán nem volt szoros, hanem az egyéb körülményekre, nem kapott támogatást a magyar szurkolóktól. Vagy csak nagyon keveset. Hiába kérte, hiába kérték mások, hiába kértem (a magam módján) én is.

Sok értelmi fogyatékos telefirkálta a magyarnyelvü bokszfórumokat azzal, hogy Zsoltinak nincs szüksége közönségbiztatásra.

Ekkor döbbentemre rá, hogy a magyar bokszfórumokon irogatók nagyrésze annyira ostoba, hogy még a versenyzö teljesítményfokozása és a közönség biztatása közötti összefüggést sem ismerte fel.

Ezután jöttek a hangadók és fórummoderátorok hangulatkeltö beirogatásai. Több általam (elözöleg) nagyrabecsült moderátor és egyéni hangadó telefirkálta a magyar internetet azzal, hogy ö(k) mennyire megértik és támogatják azokat, és együttéreznek azokkal, akik NEM(!) utaznak el Erdei Zsolt meccsére (aztán felsorolták szánalmas és bárgyú érvekeit).

A szlovén szurkolók tegnap újra példát mutattak. Jó példát.
Legalábbis szerintem.
Most nem (csak) arra gondolok, hogy tele volt tegnap a csarnok, hanem arra is, hogy a két bokszoló elözö meccsére milyen tömegesen utaztak Lengyelországba bíztatni a kedvencüket a szlovének.

A kérdés csak az, hogy lesz-e követöjük.

Jómagam biztos, hogy elmegyek a következö szlovén gálára is.

A müveletlenek kedvéért megjegyzem, hogy a szlovének sokkal kevesebben vannak, mint a magyarok.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.