Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Sinan Samil Sam vs. Juan Carlos Gomez
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Brahma
SSS 3 éve profi, de már elég korán bedobták a mélyvízbe! Kemény ellenfelek legyőzésével, és az utóbbi meccsek KO-ival Klicskóék mellett az egyik legjobb Európai nehézsúlyú! Az Univerzum pártfogoltja nem hurkákat vacsorázik, mint mi tegnap Sasinál, hanem híres európai boxolókat. A Rekordja 18-0, 11KO, ő a nehézsúlyú európabajnok, egyébként WorldRank#20, WBC#9, WBO#5, IBF#14, 3 év alatt a listákon így felkúszni nem kis teljesítmény! Peter Kohl csak tudja mit csinál, a két Klicskó elhasalása után aligha akarja mégegy bunyósát szétveretni. (no persze a gáláért szép nagy csekket kap)

A kubai Gomez, aki korábban az Universum kezei közt hasonló eredményeket ért el, magatartása miatt "amerikába száműzték", ahol Ray Leonard managelése alatt kívánja a közeljövőben a nehézsúlyú babérokat learatni. KO-száma egészen fantasztikus (rekordja 36-0, 31KO), különben már egy éve nem boxolt, és csak ezért nem található meg a ranglisták és szervezetek listáin valamelyik előkelő helyen. Gomez ha felkészül, akkor szinte megállíthatatlan bunyús, habár ez SSS-ről is elmondható, és mivel veretlenségük, és a súlycsoport élvonalába való feljutás a tét az október 3-i találkozóval, feltehetően mindkette bombaformában lesznek, ami igazán jó hír, főleg ha az idei igen szegényes nehézsúlyú felhozatal után valami igazán üdítő és kemény bunyót várunk!

Mindketten a 29. évüket tapossák, 192cm magasak. Gomez fordított alapállású, és rekordja alapján őt lehetne esélyesebbnek mondani. (azonban idén nem láttuk boxolni, kérdéses a kondíciója)

Ha elfelejtettétek volna: a két bunyós a buffaliói The Next Generation of Heavyweights elnevezésű gála műsorában fog szerepelni. A gálát az HBO Fight After Dark elnevezésű műsorának keretében közvetíti, amelyen két, hatalmas nehézsúlyú meccs is terítékre kerül. Dominick Guinn (22-0, 17KO) Duncan Dokiwardival (22-1, 19KO) fog kötelek közé lépni, Fő eseményként pedig a feltörekvő KO király, Joe Mesi (26-0, 24KO), Devarryl Williamsonnal (18-1, 16KO) fog megmérkőzni második nehézsúlyú övéért. A gála remélem valamelyik adón levetítésre kerül, mert igazi kőzúzó gladiátorok élet-halál harca van kilátásba helyezve!
JollyDee
Sztem is nagy csemege lesz. Úgy gondolom, hogy Gomez, már csak presztízsbôl, is felkészül és leveri SSS-t. SSS technikailag meg sem közelíti Gomezt akinek a vérében van a bunyó.

Tippem: Gomez WI
Romsy
brahma: szeptember 27-én lesz!

tippem: Gomez wins by KO rd-6
Brahma
én is Gomez KO 6
Brahma
fogható TV nem közvetíti sad.gif sad.gif sad.gif
JollyDee
Idézet (Brahma --- Ma: Sep. 15 22:09)
fogható TV nem közvetíti sad.gif sad.gif sad.gif[/quote]
Brahma ne izgulj! A ZDF közvetíti élőben, úgyhogy meglesz a felvétel.

J.D.
Alberto_11
En is Gomes gyozelmere tippelek: uj edzo, uj menedzsment, uj kornyezet, szerintem Gomes rendesen fel fog keszulni es lehet hogy ki is uti SSS-t.
Brahma
Csak lehet? cool.gif
Alberto_11
SSS eleg jol birja az uteseket, Gomes pedig nem igazi nehezsulyu... smile.gif
Chrisdry
Hajrá Gomez!

Bízom benne, hogy nem rohan bele Sam ütéseibe...

hali.
sly76
Kár hogy Sam-et nem ismerem annyira talán egy mérkőzését láttam de Gomez szerintem most nem tudta elsunnyogni az edzéseket.
Gomez jó srác nem ő lenne az elsö aki cirkálóból meg tudta vetni a lábát nehézsúlyban.
Sok sikert Gomez!
zanza23
Mi ez a nagy Gomez fanclub itt? biggrin.gif

Én a Boszporusz bikájának biggrin.gif szurkolok, és az ő ponzozásos sikerét várom. Az az igazság, hogy Gomez-nek komolyabb nehézsúlyú ellenfele még nem volt, ez mindössze a harmadik meccse lesz súlycsoprtban. A töröknek ez az egyetlen esélye hogy kibújjon a két Klitschko árnyékából, és talán él is vele.
JollyDee
Idézet (zanza23 --- Ma: Sep. 16 21:31)
Mi ez a nagy Gomez fanclub itt? biggrin.gif

Én a Boszporusz bikájának biggrin.gif szurkolok, és az ő ponzozásos sikerét várom. Az az igazság, hogy Gomez-nek komolyabb nehézsúlyú ellenfele még nem volt, ez mindössze a harmadik meccse lesz súlycsoprtban. A töröknek ez az egyetlen esélye hogy kibújjon a két Klitschko árnyékából, és talán él is vele.[/quote]
Zanza

Az a helyzet, hogy mindez nem Gomez fan-club, hanem az UBP-vel szembeni tudatalatti tiltakozás sz.v.sz. Annyira elragadott mindenkit az UBP utálat az agyonbiztosított menedzselési stratégiájuk miatt, hogy már mindenki ösztönből is az Universumos bunyósok ellen szurkol.

Látnod kellett volna Alberto arckifejezését és örömtáncát amikor meglátta Trabant padlózását szombaton. wink.gif

JollyDee
zanza23
Azért lássuk be, pozitív a tendencia: Lennox Lewis, Julio Cesar Gonzalez, most Gomez. Hol itt a probléma? biggrin.gif Igaz, ebből eddig egy vereség a mérleg.
Az mondjuk tényleg a profibox szégyene lenne, ha Trabant elnyerte volna a WBA címet, már Matolcsi ellen ki kellett volna kapnia igazság szerint.
Én azért nem vagyok ennyire UNI ellenes, ne feledjük, mégiscsak az ő támogatásukkal lett világbajnok Kokó, és hamarosan Madár is, ha minden igaz. biggrin.gif
sly76
Így van.
Szívemből szóltál.
Rajhi
Mindkét fél részéről igen nagy hajtás lesz, hiszen mindkettőnek nagyon sokoldalú a motiváltsága (erről még régebben a nehézsúly topicban is írtam).
Én Sinan Samilnak drukkolok, általában európaiaknak szoktam, hogy ők növeljék az öreg kontinens dicsőségét (románok, franciák kivétel).
Egy apró megjegyzés - az UBP nem száműzte Gomezt, ő már régóta menni akart. Ezért is lépte át illegálisan az amerikai határt, később meg már fél évvel a szerződésének lejárta előtt elmondta, hogy ő 2002 év végével megválik az UBP-től.
Brahma: amerikaiaknak kis a.
:rolleyes:
manchester
Idézet (zanza23 --- Tegnap: Sep. 16 21:55)
Én azért nem vagyok ennyire UNI ellenes, ne feledjük, mégiscsak az ő támogatásukkal lett világbajnok Kokó, és hamarosan Madár is, ha minden igaz. biggrin.gif[/quote]
Igen, és mégis csak az UBP-nek köszönhető, hogy nem jött össze se a Hamed, se a Barrera elleni meccs, amelyből a Hamed ellenit nagy valószínűséggel megnyerte volna, és ezzel első legyőzőjeként most Barrera vagy Morales szintű hírnévvel és elismeréssel bírna, és a Barrera elleni meccs se lett volna olyan rossz, hisz abban az időben játszották el Kokóval, hogy nem voltak képesek ellenfelet találni neki, és már szintentartó meccs kellett, hisz hosszú ideig nem bokszolt, pedig akkor kirobbanó formában volt Nem a világbajnoki lét itt a fontos, hanem a kihívások, az ellenfelek milyensége, és a név publikálása lehetőleg Németország és az adott bokszoló országán kívülre is. Egy világbajnoki cím az papír, Vitalij Klitschko a vereségével többre ment, mint amennyit bármelyik UBP-ös világbajnok valaha is elért. Itt az igazi sikerről, az igazi elismertetésről van szó, a PB csak akkor ér vmit ha van globalitása, márpedig ez Vitalij Klitschkon kívül az Universumnál senkiről nem mondható el, és nagyon bízom, hogy Madár is inkább a Tarveres irány felé fog haladni, minthogy Darek bunkerbajnok utódjává legyen.
Brahma
Idézet (Rajhi --- Ma: Sep. 17 17:28)
:rolleyes:[/quote]
nem! biggrin.gif
Brahma
IDÉZET(Rajhi @ [b++)
Ma: [/b] Sep. 17   17:28](...)később meg már fél évvel a szerződésének lejárta előtt elmondta, hogy ő 2002 év végével megválik az UBP-től.

nincs hiányérzeted, Rajhi? tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif
Rajhi
Volt, de elmúlt tongue.gif tongue.gif
Bocsi smile.gif
:rolleyes:
Chrisdry
Jolly-nak igaza van, van már egy kis utálat, én nem vagyok Fun-klub-os (talán csak Correles, Morales, Richard Hall-os- elsőkörben), Gomez nincs benne a 4.5.leginkább kedvelt boxolóim körében, ennek ellenére Sam győzelmének is örülök, nekem mind1, csak szép meccs legyen és legyenek új nevek az Elit ellen...
Brahma
Idézet (Rajhi --- Ma: Sep. 18 07:49)
Volt, de elmúlt tongue.gif tongue.gif
Bocsi smile.gif
:rolleyes:[/quote]
de, még van! excl.gif
zanza23
Örülhetnek az antiUNI drukkerek, Gomez nyert, méghozzá fölényes pontozással. A török egyszer padlón is volt...
Romsy
Nemsemmi, megfogadtam hogy nem nézem meg a meccsek eredményét, és tessék biggrin.gif biggrin.gif
Rendkívül jól fogok szórakozni 17:00-től tongue.gif
Brahma
Sajnos még csak felvételről sem fogjuk látni Sam Peter-t. Kár, mert a buffalói gála egyik, az HBO által nem közvetített mérkőzésén, Peter elsöpörte az ellenfelét, és egészen fantasztikus 16-0, 15KO-s rekordjával újabb nagy lépést tett a hírnév felé. Gondolhatnánk, nem voltak még komoly ellenfelei. De akárhogy is nézzük, az utóbbi 4 mérkőzését már viszonylag jó mérlegű nehézsúlyúak ellen vívta, és ez azért hangzik a számomra olyan jól, mert a nigériai fiú még csak 2 és fél éve boxol, és pár napja múlt el 23 éves.
Brahma
Idézet (Romsy --- Ma: Sep. 28 09:12)
Nemsemmi, megfogadtam hogy nem nézem meg a meccsek eredményét, és tessék biggrin.gif biggrin.gif
Rendkívül jól fogok szórakozni 17:00-től tongue.gif[/quote]
Mi van 17:00-kor és hol?
Romsy
zdf

gomez - sss
mesi - williamson
Brahma
Idézet (Romsy --- Ma: Sep. 28 11:09)
zdf

gomez - sss
mesi - williamson[/quote]
cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
jeeee!
Chrisdry
Örülök Gomeznek, már csak a meccset látnám...
Megpróbálom felvetetni az ismétlést.
Brahma
Jeee ZDF
Mutattak egy percet. SSS-ot jól lecsapták, de felpattant fél mp alatt. Jól püfölték egymást!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.