Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Shogun játék - tényleg ilyen nehéz?
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Sasi
Sziasztok!

Van ez az új játék, amelyekkel az újságot lehet nyerni. Az első 3 órában 10 megfejtést kaptam, amiből 8(!) hibás volt. (Romsy eltalálta!!!) Tényleg ilyen nehéz???

Véleményeket kérek!

(Kérlek titeket, a bokszoló nevét ne írjátok ki)

Sasi
Romsy
nem nehéz tongue.gif

a titok: ismerni kell, kinek milyen tetoválása van biggrin.gif
Sasi
Hi Mindenki!

Nem láttam, hogy a héten játszott volna valaki innan, a fórumról? NME MONDJÁTOK, HOGY ILYEN NEHÉZ A HETI KÉRDÉS?????????? smile.gif smile.gif smile.gif

Sasi
Romsy
Sasi: kiábrándultunk, előző héten még én sem nyertem biggrin.gif biggrin.gif
Zamat
Sztem túl könnyű a kérdés, mindenki vmi beugratást sejt mögötte. biggrin.gif
Rajhi
Elküldtem a választ. Remélem eltaláltam smile.gif Ha igen és nyerek elküldöm a címemet is smile.gif
:rolleyes:
Romsy
Az a nap is úgy kezdődött, mint kortársaimnak. Reggel 6-kor felkeltem, szalonképessé varázsoltam magamat, felpróbáltam a ruháimat, majd amikor elhatároztam, hogy melyik lesz az ideális a hőmérsékletet és a széljárást figyelembe véve, elindultam az iskolába. Az iskolába, aminek e történet szempontjából semmi jelentősége nem lesz. Az iskola a szokásos pénteki "menetrend" szerint "zajlott" le, már alig vártam hogy végre megszabaduljak a terhektől. 13 óra magasságában elkezdtem edzeni, de még mindig nem ez a fontos rész... fél négyre már a buszmegállóban voltam, ahol találkoztam valakivel, akivel szeretek beszélgetni, így fél hétig ott voltunk. Nagyon jól éreztem magam, nem gondoltam hogy aznap történni fog más élményszámba menő momentumsorozat is. De történt.
Hazaértem, fogadnak a hírrel, jött egy levelem. Lerúgtam a deszkáscipőt, és az asztalom felé vettem az irányt. Este 8 óra, a4-es nagyságú levél az asztalom balalsó sarkában, itt már tudtam mit kell tennem, hiszem: MEGÉRKEZETT A SHOGUN MAGAZIN!!!
Sasi
Gratulálok smile.gif

(Áááá, de állat vagyok. Még nem küldtem el az utolsó hét nyerteseit a szerkesztőségnek!)
videos
Jelenik még meg ez az újság? Vagy csak egyszer volt hol nem volt?!
Romsy
pöpe újság biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.