Unalmas lesz, csak Jones-on múlik, hogy meddig megy a meccs. A nehézsúlyban legalább nem minden csak RJJ-tól függött volna. Így viszont... No para. [/quote] No! azért nem kéne Tarvert így leírni! Különben meg ha Jones nem Tarver ellen boxol, akkor valami B kategóriás nehézsúlyú jutott volna neki.
JollyDee
2003-08-22 12:17:08
| Idézet (Brahma --- Ma: Aug. 22 12:12) | No! azért nem kéne Tarvert így leírni! Különben meg ha Jones nem Tarver ellen boxol, akkor valami B kategóriás nehézsúlyú jutott volna neki.[/quote] Brahma,
Kiket sorolnál a "B" kategóriás nehézsúlyúak közé?
J.D.
zanza23
2003-08-22 12:23:46
| Idézet (Brahma --- Ma: Aug. 22 13:12) | No! azért nem kéne Tarvert így leírni! Különben meg ha Jones nem Tarver ellen boxol, akkor valami B kategóriás nehézsúlyú jutott volna neki.[/quote] Ki az, aki meg tudja szorítani félnehézben RJJ-T? Erre valóban Tarver a legesélyesebb, de nem valószínű, hogy sikerül neki.
B kategóriás nehézsúlyú? Holy, Tyson, Lennox, Sanders nem jött össze. Ezek szerint a többiek már B kategóriásak? Úgy tudom, Tua pl. be is vállalta volna, és nem hiszem, hogy Tarver anyagilag jövedelmezőbb lenne. Nehézsúlyban azért nagyobb a sansz egy nagy ütést összeszedni, és egy általad B kategóriába sorolt bokszoló is jóval nagyobbat üthet, mint Tarver. Én legalábbis így látom.
Captain
2003-08-22 13:24:26
Igen! Tua biztos elvállalta volna, de fel sem merült! Vajon mér? Holy-Lewis-Sander-Tyson nem jött össze, Tuát meg sem környékezték. Vagy mi nem tudunk róla?
Romsy
2003-08-22 13:27:37
Hát Jones helyében én is elkerülném Tua-t
zanza23
2003-08-22 13:57:45
IDÉZET(Romsy @ [b+) Ma: [/b] Aug. 22 14:27]Hát Jones helyében én is elkerülném Tua-t  Ha Tyson-t bevállalta volna, akkor Tua nem lett volna akadály szerintem. Tyson-ért viszont rekord összeget zsebelhetett volna, amiért már megéri kockáztatni, Tua viszont annyira nem felkapott név az USA-ban, mint Iron Mike. Egyébként nem hiszem, hogy Tua-t ne pontozta volna ki simán Jones... Kb. hasonló lett volna a meccs mint a Tua-Byrd, de RJJ-t meg sem tudná érinteni, nem hogy megütni.  Az őrületbe kergetné az ész nélkül bokszoló Tua-t...
JollyDee
2003-08-22 14:07:58
| Idézet (Captain --- Ma: Aug. 22 13:24) | Tuát meg sem környékezték.[/quote] Kapitány,
Vajon miért nem???
J.D.
JollyDee
2003-08-22 14:09:56
| Idézet (zanza23 --- Ma: Aug. 22 12:23) | Nehézsúlyban azért nagyobb a sansz egy nagy ütést összeszedni, és egy általad B kategóriába sorolt bokszoló is jóval nagyobbat üthet, mint Tarver. Én legalábbis így látom.[/quote] Zanza,
Jól látod....
J.D.
Brahma
2003-08-24 16:54:29
Lehet, hogy nem a "B-kategória" a jó kifejezés, hanem a "nem élvonalbeli".
John Ruizt például ÉN nem tartom élvonalbelinek, Bothát sem, mondjuk Savareset sem. Én szívesebben látnám Tarver ellen boxolni, mint mondjuk Maskaev ellen. Lehet, hogy "nagyobbat üt" egy nehézsúlyú, de ettől még mért lenne jobb, tehetségesebb, magasabb tudású, mint mondjuk Tarver? Jones azért fog Tarver ellen boxolni, mert nem találtak neki = az ő színvonalának megfelelő nehézsúlyú ellenfelet. Természetesen az elmúlt hónapokban felmerült neveken kívül megnézém még Byrd, Vlagyimir, Kirk Johnson, Mesi, Rahman, Oquendo ellen. Vitalijnak és ha minden igaz Lennoxnak is ellenfelet keresnek, remélem valamelyik összejön.
Zamat
2003-08-24 22:50:31
Én is azt mondom, hogy anno Ruizt nagyon kinézték Jonesnak. Ez persze nem csökkenti az érdemeit. Sőt, sz.v.sz. ő már szinte tudta előre, hogy vissza fog menni félnehézbe.
A nagy hírverés: Holy, Tyson, Lewis csak arar volt jó, hogy figyeljenek rá.
Nomeg van egy egészen prózai ok: Feltételezem vmivel kevesebb pénzért, mit amit Lewis ellen kapott volna, jóval "könnyebb" meccset vívhat. Nem Tarvert akarom lebecsülni, dehát egy Lewis vagy Tyson elég simán kiüthette volna a rignből, Tarver ellen nyugodtabb lehet.
Szia Zamat! Újra itthon?  Egyébként nagy igazság van az írásodban. De ne vádoljuk Jonest, mert már az elején megmondta, hogy hajlandó fogpiszkálóval(?) harcolni a jegyesmedvék ellen, de csak ha megfizetik. Ha kb ugyanannyit kap egy félnehézsúlyú meccsért, akkor miért menne bele életveszélyes játékokbe? Mert azt se felejtsétek el, hogy RJJ félnehézsúlyban is kicsinek számított! Ráadásul Tarvernek megígérte a meccset...
Romsy
2003-08-24 23:33:46
bicskával
Mekkora bicskával???  Mert ha Sandokan kardjával támad a jegesmedvékre, akkor bizony nem esélytelen
Romsy
2003-08-25 00:45:40
valami olyannal kellett volna, amivel utána megborotválhatta volna a jóöreg Don King-et.  Egyébként nem ismerem ezeket a Szandokán mítoszokat
Brahma
2003-08-26 22:44:37
A jó kérdés az, hogy Jones képes-e (akar-e, megéri-e) egy meccsre 10 kilót (izomból) leadni aztán ismét felvenni. Nem lehet csakúgy két súlycsoprtokat ugrálni.
Romsy
2003-08-27 00:46:38
Brahma, sokan nem vágják hogy is van ez. Azért volt Jones nehézsúlyú meccsre 85 kiló körül, mert nem szálkásította le az izomzatát annyira, mint amikor félnehézben versenyzett. 10 kiló izmot felszedni évek munkája lenne, ami nem egyenlő egy felkészülési időszaknyi edzéssel. Majd próbáld ki. Szerintem amikor nincs edzésben, akkor is legalább 80-82 kiló körül van a hétköznapi tömege, és évekkel ezelőtt is annyi volt.
videos
2003-08-27 23:41:13
Valami tevedes van, mert Jones a meccs elott 199 font volt.
Romsy
2003-08-27 23:48:28
videos: jaja, ruhában, cipőben, nyaklánccal
JollyDee
2003-08-28 08:32:44
| Idézet (Romsy --- Ma: Aug. 28 00:48) | videos: jaja, ruhában, cipőben, nyaklánccal [/quote] Jaja,
A múlt pénteken Christy Martin is csak 3 fontal volt kevesebb mint Laila Ali, holott néhány nappal előtte még a sajtótájékoztatón 25 font különbségről szóltak a híradások.
J.D.
Alberto_11
2003-09-01 08:20:17
A profiboxban mindenki a penzert nyomul, van aki beismeri van aki azt mondja helyette hogy mondjuk rekordokat akar megdonteni.
RJJ az a boxolo aki nyilvanosan kijelenti, hogy csak akkor boxol ha megfizetik. Tudni kell RJJ-rol hogy nemcsak tehetseges hanem iszonyatosan nagy munkabirasu. A ficko 12 eves kora ota olyan elszantsaggal edz hogy hihetetetlen. Megertem hogy eljutott olyan szintre hogy azt mondja: "kiallok tyson ellen, de csak ha rendesen megfizetnek erte! " En azt modom igaza van.
Remelm szetveri Tarvert!
Alberto
Chrisdry
2003-09-01 09:49:01
Tarver ki lesz ütve vagy pointozva, (Roy, szerintem is képes leadni ill. felszedni kilókat), bírom a fickót, nem lesz gond. :rolleyes:
Rajhi
2003-09-01 12:09:49
Tarver leginkább a pénzért áll ki. Novemberben lesz 35 éves, ha 3-4-szer megvédi címét mielőtt visszavonul akkor sem üt össze annyi pénzt mint amennyit ezzel a meccsel keres, meg benne van a kockázat is, hogy kiütik a második címvédőn akkor meg alma. Jones nem véletlenül nem akarta Tua-t. Míg Tyson 3 meneten át bír nyomni, és utána kipukkad Tua a 12.-ben is pörölyszerűeket üt, és veszélyesebb is mint Ruiz. Nomeg jóval kevesebb lóvé járt volna a meccsért mint egy Tyson elleniért, vagy most a Tarver elleniért. Akkor meg minek kockáztasson? Azért kíváncsi vagyok Michalchewski tényleg kihívja-e a Jonest vagy meglepetés esetén Tarvert ha sikeresen megvédi októberben a címét, mint ahogy azt előzőleg mondta. :rolleyes:
Chrisdry
2003-09-01 13:27:00
Na, ez már tényleg jó kérdés... Dariust nagyon látnám már bárki ellen... pláne Roy ellen...
Brahma
2003-09-01 19:51:32
| Idézet (Rajhi --- Ma: Sep. 01 13:09) | Azért kíváncsi vagyok Michalchewski tényleg kihívja-e a Jonest vagy meglepetés esetén Tarvert ha sikeresen megvédi októberben a címét, mint ahogy azt előzőleg mondta. [/quote] Tarver viszont nem azért akar majd Michalczewskivel boxolni, mert megvédte a címét, hanem mert nem védte meg
Zamat
2003-09-02 09:51:30
Roy egyértelműen jóval kisebb kockázatot vállal ezzel a meccsert, közel ugyanannyi pénzert, mint amit Tyson vagy esetleg Lewis ellen kapott volna. Dariusról meg ne álmodozzunk, úgysem hoznak neki nagy ellenfelet.
Chrisdry
2003-09-02 11:10:09
Pláne az 50-es számnak szép KO-nak kell lenni...
Royjones
2003-09-11 09:02:57
Roy gyozni fog,mert genetikailag is erre hivatott.O erezni fogja,hogy mikor kell abbahagynia.Most meg nem,elvezi,szereti,amit csinal.Es nagyon jol csinalja...  Sok sikert Royjones!
zanza23
2003-09-11 17:36:08
| Idézet (Royjones --- Ma: Sep. 11 10:02) | Roy gyozni fog,mert genetikailag is erre hivatott.O erezni fogja,hogy mikor kell abbahagynia.Most meg nem,elvezi,szereti,amit csinal.Es nagyon jol csinalja...  Sok sikert Royjones![/quote] Miért, talált még pár csomag szteroidot a spájzban? 
Ha esetleg valakinek furcsa lenne a beszólásom: nemrég olvastam egy cikket egy "másik" oldalon, amelyből kiderült, hogy RJJ nem mindig csak tisza eszközökkel nyert, volt olyan meccse, ahol a tesztoszteron szint a szervezetében a normál érték hatszorosa volt... Ettől persze még ő az egyik legnagyobb csillag, csak korántsem olyan fényes, mint ahogy azt eddig hittük.
Zamat
2003-09-11 19:02:28
zanza:
Azert ketelkedem a hir valosagtartalmaban, mert ekkora botranyt nem tudtak volna eltusolni. Mar csak az ellenfel miatt sem, aki nyilvan kotekedett volna, ha ezzel utolag megnyerheti a meccset.
zanza23
2003-09-11 20:09:49
| Idézet (Zamat --- Ma: Sep. 11 20:02) | zanza:
Azert ketelkedem a hir valosagtartalmaban, mert ekkora botranyt nem tudtak volna eltusolni. Mar csak az ellenfel miatt sem, aki nyilvan kotekedett volna, ha ezzel utolag megnyerheti a meccset.[/quote] Lehetséges. Az említett cikket egyébként Dr. Balogh Ádám írta, aki a múlt szombati szegedi gála ringorvosa volt. Nem hiszem, hogy bármilyen érdeke fűzödne RJJ lejáratásához, a forrásokat is megjelöli. Aki nem hiszi, járjon utána. Nyilván semmi sem biztos, de én inkább afelé hajok, hogy elhiggyem, hacsak meg nem cáfolja valaki valami hitelt érdemlő bizonyítékkal.
JollyDee
2003-09-11 21:23:38
| Idézet (zanza23 --- Ma: Sep. 11 21:09) | Lehetséges. Az említett cikket egyébként Dr. Balogh Ádám írta, aki a múlt szombati szegedi gála ringorvosa volt. Nem hiszem, hogy bármilyen érdeke fűzödne RJJ lejáratásához, a forrásokat is megjelöli. Aki nem hiszi, járjon utána. Nyilván semmi sem biztos, de én inkább afelé hajok, hogy elhiggyem, hacsak meg nem cáfolja valaki valami hitelt érdemlő bizonyítékkal. [/quote] Zanza
A szegedi gálára Dr.Balogh Ádám és még két bokszbarátom társaságában együtt utaztam a vonaton. Ott is szóba került ez a dolog. Ádám nagy meggyôzôdéssel beszélt a történetrôl, és ráadásul hivatalosan a német szövetségen keresztül kértek tájékoztatást. Szó ami szó kissé kételkedve fogadtam, de késôbb szóról szóra ugyanazt olvastam ugyanott.
J.D.
Brahma
2003-09-12 18:03:06
Basszus jöjjön csak le Jones, és akkor már egy lépéssel közelebb vagyunk a Tigris elleni meccshez!
Romsy
2003-09-13 09:41:52
hát vagy Erdeinek végre lesz mégegy minőségi ellenfele
JollyDee
2003-09-13 09:48:59
| Idézet (Romsy --- Ma: Sep. 13 10:41) | hát vagy Erdeinek végre lesz mégegy minőségi ellenfele [/quote] Miért akarjátok megveretni Zsoltit Jonesszal?
Jöjjön inkább először Sahnoune és utána Lakatus aztán Darek korábbi legyőzöttjei, és a végén Roy Jones.
Romsy
2003-09-13 10:08:53
Jollydee: csupa humor vagy. Gondolod komolyan mondtam hogy Erdei valaha is találkozni fog Jones-szal?
Brahma
2003-09-13 10:37:50
| Idézet (Romsy --- Ma: Sep. 13 11:08) | Jollydee: csupa humor vagy.
Gondolod komolyan mondtam hogy Erdei valaha is találkozni fog Jones-szal? [/quote] Miért ne találkozhatna? Mondjuk 2 év múlva, amikor Erdei már magasabb szinten van, Jones meg a visszavonulás küszöbén áll, a "felső korhatár" környékén.
(azt nem mondom, hogy megverné Jonest)
Romsy
2003-09-13 16:02:27
ez csak álom.
| Idézet (Romsy --- Ma: Sep. 13 17:02) | ez csak álom.[/quote] Lehet hogy álom de akkor is szép :rolleyes:
A felvetés is butaság! Mit tett eddig az Universum annak érdekében, hogy Erdei érdekes legyen az amerikai közönségnek? Semmit... Innentől kezdve a párosítást komolyan gondolók orvossal kéne konzultálni.
Hasonló az eset Jones - Darek meccsel. Nem tett semmi azért az Universum, hogy az amerikai emberek látni akarját a meccset, ezért nincs olyan talavízió, aki komoly pénzt fizetne érte.
Brahma
2003-09-13 17:09:15
Darius nevét ne ismernék az amerikaiak(=nem tudnák, milyen kő kemény ellenfél)?
biktoria@axelero.hu
2003-09-15 18:48:27
Darek a világ egyik legnagyobb rombológépe és Jones a legnagyobb boxoló jelenleg. Óriási mérkőzés lenne de szerintem nem fog összejönni mindketten félnek a másiktól. Darek az első vereségtől míg Jones az első KO-tól tart. Madárnak is eljön az ideje, lessz pár veresége is mire eljut a csúcsra de az élmezőnybe való profibokszoló(remek bunyója van). Tarver vs Jones egyértelmű :Jones és TKO a nyolcadik menetig meglessz.
manchester
2003-09-15 20:15:09
Viktória!
Úgy látom, hogy te nem egészen vagy tisztában Jones illetve Darek képességével. Jones legnagyobb ellenfele a pénz, ha azt nem kap, akkor nem boxol. Darek egy lelassult, technikailag és védekezésben gyenge öklöző, egyetlen erénye a nagy ütőerő, melyet csak ezek ellen az elég alacsony boksztudással bíró hurkák ellen tud érvényesíteni. Gonzalez egy nagy mérföldkő lesz a leszálló pályájában, és némi pozitív tulajdonságot akkor tudnék mondani róla, ha Gonzalezt leverné. De Jones egy teljesen más kategória, egyszerűen össze nem hasonlíthatóak, ilyet, hogy fél Darektől nagyon buta megállapításnak tartok. Jones senkitől nem fél, és amíg ő megfelelő pénzt kap, addig bárkivel képes kiállni, mely forditva már nem igaz, hisz szétperegtek körülötte a nehézsúlyúak is, igaz ez részben anyagi okokból történt, de részben Jones hihetetlen nagy tudásától, melynek már egy nehézsúlyú klasszis (Ruíz) áldozatul is esett. Mielőtt még vki asszondaná, hogy Ruíz nem klasszis, az gondolkozzon el azon, hogy kiket vert meg a latin amerikai, és ehhez mérje, hogy egy egykori középsúlyú éátta el annak a baját. Viktória, Dareknek már rég ki kellett volna kapnia, és remélhetőleg ez hamarosan be is fog következni, mert aki nem áll le vele verekedni, és kulturákt, észbokszot játszik, az kibokszolja Dareket a ringből.
biktoria@axelero.hu
2003-09-16 06:00:22
hello Manchester! A Darek vs Gonzales meccs után megdumcsizzuk ezt. Ha ezt is megoldja (persze nem úgy mint a Hall elleni meccset az nevetséges volt.) akkor megérett Jones-ra.Kár hogy Rocky a rekordot nem vitte feljebb. Szakítsd fel a hályogot a szememről! (van élet az universumon és az RTL klubon tűl??)
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|