Engem is keserűséggel tölt el ez a döndés, hiszen évek óta imádom a Fradit, és sajnálom a srácokat, amiatt a pár száz "ember" miatt akik miatt ezt a csapatot annyian bántják, akik miatt a normális szurkoló már nem is mer meccsre járni, akik miatt évek óta a klub tartja a hátát, viseli a büntetéseket, és mellesleg akik miatt én is szívtam a könnygázt a meccsen! Borzasztó hogy milyenek ezek az emberek, ennyire primitív bunkó nem értem hogy hogy lehet valaki! Hihetetlen hogy 2003-ban ez még megtörténhet, ám azt látni kell! A Ferencváros megítélése, és helyzete hosszú távon addig nem fog pozitív irányban megváltozni amíg teljesen ki nem szűrik azokat az embereket, akik ezt a hangulatot szítják! Ez véleményem szerint éveket venne igénybe ha fel akarnák számolni.
De ami még borzasztóbb, akik erre hivatottak (vezetőség, biztonsági cégek, rendőrség stb.) ezt nem merik, és nem is fogják elkezdeni...
Reménykedem egy szebb napokat ismét megélő Ferencvárosban, bár úgy gondolom nem fogom megélni, bár nem vagyok öreg, mégis több mint valószínű hogy így lesz.