Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Erre az idényre kicsinálták a Fradit!
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Sasi
Mi a véleményetek a dontésről? (40millió bünti, 3 zártkapus meccs, 6 pont levonás)

Szerintem ez bohózat! Az én olvasatomban az FTC is ugyanolyan ÁLDOZAT, amint pl a Debrecen edzője, akit orvul megtámadtak. Viszont súlyos sérülés (szerencsére) nem történt, így az igazi áldozat az a klub, amely több 100 milliót vesztett azok miatt, akik a balhét csinálták.
Romsy
hát.
nevetséges.

bár megjegyzem, szerintem a 6 pont minusz jobb mint az 5, vagy 6 hazai meccs idegenben lejátszása.

csak így zárójelben megjegyezném, hogy a Diósgyőr Nyíregyháza meccseken már 6-8 éve folyamatosan balhé van.
Ligur
nem az a gond ha balhe van, hanem az, hogy latja -e egész Magyarország, vagy sem?

Ha ez a meccs nem TV-s meccs lett volna, akkor feleekkora buntetest sem kapott volna a Fradi.

De mivel eloben ment es mindenki latta a balhet TEHAT peldaerteku buntetest kell kiszabni. En ezt olvasom ki ebbol az egeszbol.
JollyDee
Sztem ez egy előre megtervezett dolog volt. Végre jól ment a Fradinak, és volt olyan erős, hogy egyes MLSZ vezetők nem tudtak belepofázni a csapat életébe, és ez annyira bántotta őket, hogy megrendezték ezt a botrányt.

Most ellehetelenítik a Fradit, és utána azt remélik az MLSZ vezetők, hogy fillérekért hozzájuthatnak majd a részvényeihez, és utána szépen meggazdagodnak az eladott játékosokból.

Fel kellene oszlatni és megszüntetni ezt a sóhivatal MLSZ-t akik így akarják leplezni a felelősségüket az ügyben.

J.D.
Miller
Engem is keserűséggel tölt el ez a döndés, hiszen évek óta imádom a Fradit, és sajnálom a srácokat, amiatt a pár száz "ember" miatt akik miatt ezt a csapatot annyian bántják, akik miatt a normális szurkoló már nem is mer meccsre járni, akik miatt évek óta a klub tartja a hátát, viseli a büntetéseket, és mellesleg akik miatt én is szívtam a könnygázt a meccsen! Borzasztó hogy milyenek ezek az emberek, ennyire primitív bunkó nem értem hogy hogy lehet valaki! Hihetetlen hogy 2003-ban ez még megtörténhet, ám azt látni kell! A Ferencváros megítélése, és helyzete hosszú távon addig nem fog pozitív irányban megváltozni amíg teljesen ki nem szűrik azokat az embereket, akik ezt a hangulatot szítják! Ez véleményem szerint éveket venne igénybe ha fel akarnák számolni.

De ami még borzasztóbb, akik erre hivatottak (vezetőség, biztonsági cégek, rendőrség stb.) ezt nem merik, és nem is fogják elkezdeni...

Reménykedem egy szebb napokat ismét megélő Ferencvárosban, bár úgy gondolom nem fogom megélni, bár nem vagyok öreg, mégis több mint valószínű hogy így lesz.

sad.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.