Luisz
2009-09-06 02:38:14
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/mar-all...onalan-1994582/A 13 -ik budapesti felvonulás után sem jöttek rá az urak hogy a magyarokra nem lehet rátuszkolni minden nyugatrol jött baromságot? Hát a magyar nemzet remélhetöleg a többségének megvan még a kulturája hagyományai és a feje nincs kimosva nyugatrol jött baromságokkal.
Ha nem megy a homokos felvonulás akkor miért eröltetni?Ez nem demokrácia.Ez egy nemzet provokálása.Eddig is voltak homokosok csak a provokativ felvonulások nem. Menjenek nyugatra bulizni a homokosok.Itt Svédországban Välkommenek.
Nap mint nap több ilyen mosott agyu van.
Ide kell jönni aztán hagyni a tiszta légkört Budapesten.
Most mennyire gusztusos az hogy a gyermekeim nézik azt a sok gyámoltalant felvonulni.Ez a baromság is a rendszerváltás után jött mint annyi más. Tisztelem a másságot csak nem igy hogy cseszegtetnek,felvonulgatnak éspedig a hösök tere felé Àrpád és a 7 vezér szobra irányában.Ebben van a kunszt és a szégyen!! Ha rendör lennék ezerszer átgondolnám mit tegyek. Buzik ellen felvonulokra sohasem emelnék kezet.
Amerikai baromság ez az egész.
Tyson 4 Life
2009-09-06 18:33:08
Végre kivételesen valamiben 100%-osan egyet értek Veled. Bár a téma egyébként inkább a "Mi van ebben az országban?" topicba illene.
Egyébként kíváncsi lennék rá, mennyi adófizetői pénzbe került ez, hogy a deviáns állatok zavartalanul vonulgathassanak?
Luisz
2009-09-06 19:53:23
Képzeld el ha mindenki mindig mindenkivel 100 % osan egyet tudna érteni? Milyen buta lenne az emberiség? A fejlödés meg 0.
Edgegod
2009-09-06 23:48:44
Tyson 4 Life
A felvonulás már talán 11 vagy 12 éve rendszeres, és soha nem kerult az adofizetoknek egy fillérjébe sem. Ellenben az rendkivul sokba kerul, hogy a sokak által egyáltalán nem hiányolt, hozzád hasonloan szellemi leárnyékolt idiotákat távol tartsák a rendezvénytől... Sajnos.
Mielott hisztizni kezdenel,, nem vagyok meleg és nekem sem hiányoznak..csak egyszeruen nem foglalkozom veluk...joguk van hozzá hogy végigvonuljanak.. normalis ember leszarja (TOLERÁLJA) oket....de az ilyen ostoba hozzászolásokon mindig meglepodom...
adambalogh
2009-09-07 07:29:19
IDÉZET(Edgegod @ 2009-09-07 00:48:44)

Tyson 4 Life
A felvonulás már talán 11 vagy 12 éve rendszeres, és soha nem kerult az adofizetoknek egy fillérjébe sem. Ellenben az rendkivul sokba kerul, hogy a sokak által egyáltalán nem hiányolt, hozzád hasonloan szellemi leárnyékolt idiotákat távol tartsák a rendezvénytől... Sajnos.
Mielott hisztizni kezdenel,, nem vagyok meleg és nekem sem hiányoznak..csak egyszeruen nem foglalkozom veluk...joguk van hozzá hogy végigvonuljanak.. normalis ember leszarja (TOLERÁLJA) oket....de az ilyen ostoba hozzászolásokon mindig meglepodom...
Ez egy olyan hozzászólás, amivel teljes mértékben egyetértek.
Pontosan ugyanígy látom ezt a dolgot.
Úgy nyitottam ki a fórumot, hogy nem jelentkeztem be, ezért véletlenül elolvastam ezt a hozzászólást.
Csak késöbb láttam, hogy ki a szerzö.
Thoer
2009-09-07 07:56:18

Tyson 4 Life
Nem volt kedvem megint egyedül szélmalom harcot vívni, de gyakorlatilag pontosan ezt akartam írni én is. Még ha nem is igaz, hogy egy fillérbe se került előtte, de kb. a tizedébe, mint idén.
A másik érdekes elképzelés, hogy majd azért lesz b*zi a gyerek, mert pár ezer ember végigvonul az utcán és abból pár száz majd ott riszálja magát... Emlékszem gyerekkoromban meg azzal hülyítette magát a sok idióta szülő és újságíró, hogy a gyerekek tömeggyilkosok lesznek, mert Doommal, Quakekel meg Hitmannel játszanak, ahelyett hogy fociznánk, mint ahogy ők tették anno...
Szerk: Látom a hazafik azért csak megmutatták, hogy velük nem lehet viccelni:
http://index.hu/belfold/2009/09/05/melegfe..._az_astorianal/
Luisz
2009-09-07 08:20:10
Felvonulással kezdik aztán törvényt hoznak mint a svédek hogy a homokosok is adaptálhatnak gyereket. Igy sárba tapossák a gyerek jogait hiszen az a kisbaba nem biztos hogy két apukát szeretett volna amikor megnö.
Majd az egyházat is igy vagy ugy rákényszeritik hogy adja össze öket.
Különben ez nagyon nagyon jo üzlet azoknak akik szervezik. Ingyen nem vonultatnák fel öket az biztos.
De ha 13 év eltelte után sem tetszik ez a Budapestieknek akkor talán érdemes lenne ezt megszüntetni.
Kicsit cinikusan:
Bevallom nekem ez a felvonulás nincs utba. Nem a házam elött vonulnak el.
Kisszékkel meg nem utazom fel Stockholmba meg Budapestre sem b*zi felvonulást nézegetni.
Benelux
2009-09-07 08:51:37

Tyson 4 Life
Én sem sokat foglalkozok velük, főleg ha nem csinálják a fesztivált. Mire jó ez? X éve felvonulgatnak, de ugyanúgy utálják őket mint 10-15 éve. Én ezt csak felesleges provokációnak tartom...
Thoer
2009-09-07 09:51:19
Szerintem egyik felvonulásnak sincs semmi értelme. És akkor mi van?
Provokáció? Egyeseket nagyon könnyű provokálni. Szegény Sztojkáékat is provokálták azok a gonosz kézisek... Azt már a tüntetés szervezőitől kéne megkérdezni, hogy zavarta-e őket az a pár év, amíg hagyták őket békében vonulni, de csodálkoznék, ha igennel válaszolnának.
kissj83
2009-09-07 09:55:32
Engem nem zavar ha valaki meleg.
Amíg engem békén hagynak, én is hagyom őket.
De nem értem mire jó ez a felvonulás. Ez a dolog nem utcára való. Szerintem gusztustalan és közszemérmet sért.
Nem tudom miért lettek ennyire felkapva melegek az utóbbi időben. Tele van velük a média, ami úgy mutatja be a homoszexualitást, mintha ez lenne a világ letermészetesebb dolga, pedig nem az.
Mégegyszer leírom semmi bajom a kulturált homoszexuálisokkal, a női ruhában vonagló buziktól viszont kiráz a hideg.
Benelux
2009-09-07 10:10:41
IDÉZET(Thoer @ 2009-09-07 10:51:19)

Szerintem egyik felvonulásnak sincs semmi értelme. És akkor mi van?
Provokáció? Egyeseket nagyon könnyű provokálni. Szegény Sztojkáékat is provokálták azok a gonosz kézisek... Azt már a tüntetés szervezőitől kéne megkérdezni, hogy zavarta-e őket az a pár év, amíg hagyták őket békében vonulni, de csodálkoznék, ha igennel válaszolnának.
Es akkor mi van???
És akkor az van, hogy minden felvonulásnak van valami célja. Nem azért csinálják, hogy jobban elfogadják őket? Miért nem veszik észre, hogy nem ez a megfelelő módja ennek? Lehet, hogy valami másat kellene kitalálniuk... (...és akkor mi van?...

)
Thoer
2009-09-07 10:35:12
IDÉZET(kissj83 @ 2009-09-07 10:55:32)

Mégegyszer leírom semmi bajom a kulturált homoszexuálisokkal, a női ruhában vonagló buziktól viszont kiráz a hideg.
Egyetértek, de nagyon sok olyan van még, amitől kiráz a hideg, aztán mégse akarom őket macskakővel dobálni. Ha jól tudom nem úgy lett meghirdetve a dolog, hogy hozzon mindenki rózsaszín keresztet meg mi a tökömet. Orbán se szokta azt mondani, hogy az Árpád-sávos zászlósok húzzanak haza, pedig az is legalább annyi embernek szúrja a szemét...
Thoer
2009-09-07 10:43:28
IDÉZET(Benelux @ 2009-09-07 11:10:41)

Es akkor mi van???
És akkor az van, hogy minden felvonulásnak van valami célja. Nem azért csinálják, hogy jobban elfogadják őket? Miért nem veszik észre, hogy nem ez a megfelelő módja ennek? Lehet, hogy valami másat kellene kitalálniuk... (...és akkor mi van?...

)
Mi a baj Benelux, beakadt a lemez? Én se csinálnék ilyen felvonulást, de nem hiszem, hogy nekünk kéne megmondani, hogyan fogadtassák el magukat. Ellenben ha van jó ötleted, biztos szívesen fogadják, megtalálod a fórumot hozzá.
Ami az elfogadottságukat illeti, a legtöbb ember úgy van vele, hogy nekem mindegy csak ne tudjak róla. Tulajdonképpen én is. Ugyanakkor ők ezt egy kicsit másképp élik meg, ugyanis aki "normális" és nem mindenkinek úgy mutatkozik be, hogy "XY meleg vagyok", meg nem sejpít/pöszít meg a franc se tudja mit csinál, annak bármilyen szociális közegben ahhoz kell alkalmazkodnia, hogy a környezetében ki mit gondol vagy tud róla. Nem lehet feltétlen a legjobb dolog a világon.
Luisz
2009-09-07 11:14:11
Na.
KIsfalumban a szemben levö házba roma nö ment férjhez a ma már megboldogult magyarhoz.
Annak a nönek a családba behozott fia mint késöbb kitudodott tranvesztita. Kisgyerekként is látszott rajta hogy mintha ugy viselkedne mint egy nö de amikor megnött ahogy halottam még mümelett is tett magának. Ezért ott pedig patriarhális környezetben lakik senki nem verte meg. Pedig nönek öltözik közben férfi. MIndenki elfogadta ugy ahogy van. Azt hiszem még van valami munkahelye is. Persze rosz nyelvek azt is hiresztelik hogy a városi hidnál dolgozik.
Mikor otthon voltam láttam bicajozni hátulrol hosszu haja van szoknyában .Mondta a fiam hogy nézd a szomszéd. Nöiesitette a nevét és a Szvetislavbol Szvetlana lett ,most takarékoskodik ahogy hallom mert teljesen nö akar lenni.
Eddig minden rendbe.
De nem vonulgat fel egyik téren sem ,mert ha ezt kezdené tenni akkor már balhé lenne az biztos.
Szerintem nem a buzik nincsennek Magyarországon elfogadva hanem ez a fajta felvonulás. Föleg nem akkor amikor Àrpád szobra és a hösök tere felé menetelnek. Ez biztos irritálja a magyarországiak többségét.
Ha valami focipályán demonstrálnának amit saját pénzükböl fizetnének ki talán jobb megoldás lenne.
Èn elfogadom öket ugyanugy mint a szomszéd c*gány gyereket a Szvetlanát csak ne vonulgassanak fel.
zsoltua
2009-09-07 11:46:29
sosem zavartak engem sem a ratyik,úgy voltam vele,hogy legalább több csaj marad nekünk,heteróknak.
ami viszont zavar,az az olyan transzparensek mint a:"jézusnak is két apja volt"-ennek mi értelme?ez mi,ha nem provokáció az ő részükről!?(nem egy felvonulónál láttam ilyen táblát)
Thoer
2009-09-07 11:54:55
IDÉZET(zsoltua @ 2009-09-07 12:46:29)

sosem zavartak engem sem a ratyik,úgy voltam vele,hogy legalább több csaj marad nekünk,heteróknak.
ami viszont zavar,az az olyan transzparensek mint a:"jézusnak is két apja volt"-ennek mi értelme?ez mi,ha nem provokáció az ő részükről!?(nem egy felvonulónál láttam ilyen táblát)
Nem is kérdés, ez provokáció, pláne hogy Jézusnak nem is volt apja.

De biztos, hogy erről szólt a felvonulás és nem csak a média találta meg ezeket a barmokat, mint mindig?
kaoklai
2009-09-07 12:28:08

Tyson 4 Life
te senki majd ha a gyerekedet seggbedugják vagy a mi a legjobb téged akkor ráébredsz majd a valóságra mert ez lessz az eredménye a "Qrva" nagy toleranciának
kissj83
2009-09-07 13:25:14
IDÉZET(Thoer @ 2009-09-07 11:35:12)

Egyetértek, de nagyon sok olyan van még, amitől kiráz a hideg, aztán mégse akarom őket macskakővel dobálni. Ha jól tudom nem úgy lett meghirdetve a dolog, hogy hozzon mindenki rózsaszín keresztet meg mi a tökömet. Orbán se szokta azt mondani, hogy az Árpád-sávos zászlósok húzzanak haza, pedig az is legalább annyi embernek szúrja a szemét...
Nem tetszik a dolog, de nem is akarom őket dobálni se kővel, se tojással.
Lényeg, hogy ez nem való utcára, legalábbis a mostani formájában nem.
sensei
2009-09-07 13:55:14
Jelenleg Magyarországon nincs demokrácia, és a buzikat sem éri hátrányos megkülönböztetés. 38 éves vagyok, hetero, voltam életemben vagy 100 állásinterjún, egyszer sem kérdezték meg, hogy b*zi vagyok-e vagy se. Akkor milyen hátrányos megkülönböztetésre gondolnak a ratyik? Az elején azért írtam hogy nincs demokrácia, mert Abszurdisztánban a hatalomnak tetsző tüntetéseket vagy felvonulásokat engedélyeznek, a nem tetszőket nem. Legutóbb több jobboldali (nem fasiszta) demonstrációt tiltottak be, mert akadályozta a közlekedést. Most meg a fél belvárost lezárták párszáz ratyi matt, és még az lakóknak is küzdeniük kellett, hogy a saját lakásukba bejussanak.
Edgegod
2009-09-07 14:24:24
sensei
Valószinuleg azert nem engedelyezik azokat a demonstraciokat, mert ha egy ilyenen párezer "hazafinak" Toroczkai mondjuk annyit mond, hogy akkor most nyittassuk meg Budahazy börtönét, vagy vegyuk be az MTV szekhazat, vagy vmi egyéb elmés ötletet, akkor az sanszos, hogy ott komoly balhé lenne (és a közlekedést is akadályozná

), míg a párszáz meleg elvonul, hazamegy és egy évig megint nem kell róluk hallani...
A várost meg nem miattuk zárták le, hanem a "hazafinak" csúfolt idióták miatt, veluk kergetozik minden nagyobb eseményen vagy unnepen a rendorseg..nem a melegekkel.. ezt talán illene már észrevenni
Ja amugy meg sztem, hogy a statisztikad teljes legyen, a kovetkezo 100 interjúdra ugy menj be, hogy azzal kezded: "Jo napot kivánok, X. Y. vagyok, és meleg és az állásinterjura jöttem". Igy majd lesz 100 olyan eset amikor azt hitték, hogy meleg vagy és 100 olyan amikor nem... és egeszen bizonyosan el tudod dönteni, hogy megkulonboztetnek-e jobban vagy sem....
kaoklai
"Boldogok a lelki szegények, mert övék az isten országa"
Tyson 4 Life
2009-09-07 15:32:27
Elnézést, ha a magamfajtákat és a jó érzésű embereket zavarja, ha néhány deviáns Szodomát csinál a fővárosunkból. Vagy szerintetek teljesen normális papi ruhában rózsaszín Bibliával vonaglani? Vagy a "Jézusnak is 2 apja volt" felirat? Végülis csak 5-6 millió keresztény vallású ember van ebben az országban. Igenis van értelme, hogy a jó érzésű hazafiak nem hagyják nyugodtan vonulgatni őket, ennek eredménye, hogy idén legalább nem mertek olyan kirívó és undorító öltözékeket magukra hányni mint tavaly. Régebben voltam olyan idióta, hogy megnéztem a kurucon egy San Francisco-i buzifelvonulás képeit. A gyomorforgató és hányingerkeltő nagyon finom kifejezés lenne. Egymást elégítik ki a nyílt utcán stb... Ha nyugodtan vonulgatnának előbb-utóbb itt is ez lenne. Sőt...ennyi erővel vonulgathassanak mindjár a pedofilok, nyilván ők sincsenek a gyerekekre semmilyen káros hatással...Egyébként az az 1500 rendőr, akit kivezényeltek hoyg megvédjék a buzeránsokat a jóérzésű emberek jogos felháborodásától, az sem kerül semmibe ugye? De ha már ekkora demokraták vagyunk, akkor a sokkal kevesebb embert irritáló Gárda miért nem vonulhat? Vagy miért nem lehetett Rudolf Hess emlékmenetet tartani?
Ki az az idióta, aki egy állásinterjúra úgy megy be, hogy "xy vagyok és meleg". Aki ilyen, az meg is érdemli, hogy ne vegyék fel. Kit érdekel, hogy ő neki milyen beteges szokásai vannak? Ne reklámozzák, ne irritálják a normális embereket a parádéikkal, a hálószobájukban meg kit érdekel mit csinálnak...
Edgegod
2009-09-07 16:00:06
Tyson 4 Life
Az a szomoru, hogy te el is hiszed azt a sok butaságot amit itt összehordtál. Mondjuk nem csoda, ha a kurucinfon szocializálodsz, az pont az a hirportál amelyik nagy mellénnyel hirdeti, hogy oszinten leir mindent amit mashol elhallgatnak.. és pont ok azok akik sajat erdekeiknek megfeleloen másitják meg, tálalják a hireket az arra fogékonyaknak. Megnéztem most pont az általad idézett San Francisco-i melegfelvonulásos oldalt (legalábbis a kezdolapját).. de ez peldaul vmi olyan rendezveny volt, mint Magyaroszagon az Erotika kiállitás, csak extremebb.. semmi koze a melegfelvonuláshoz... persze a kuruc a kettot egybemossa, mint mas dolgokat is rendszeresen..
kaoklai
2009-09-07 16:18:52
Edgegódnak
Tanulj tinó,ökör lessz belőled
Mózes 1. könyve, 19. rész,
10. De kinyújták azok a férfiak kezeiket, és bevonák Lótot magokhoz a házba és bezárák az ajtót.
11. Az embereket pedig, kik a ház ajtaja előtt valának, vaksággal verék meg kicsinytől nagyig, annyira, hogy elfáradának az ajtó keresésében.
12. És mondának a férfiak Lótnak: Ki van még itt hozzád tartozó? vődet, fiaidat és leányaidat, és mindenedet, a mi a tied a városban, vidd ki e helyből.
13. Mert mi elvesztjük e helyet, mivelhogy ezek kiáltása nagyra nőtt az Úr előtt; és az Úr küldött minket, hogy elveszítsük ezt.
24. És bocsáta az Úr Sodomára és Gomorára kénköves és tüzes esőt az Úrtól az égből.
25. És elsűlyeszté ama városokat, és azt az egész vidéket, és a városok minden lakosait, és a föld növényeit is.
Benelux
2009-09-07 16:43:43
IDÉZET(kaoklai @ 2009-09-07 17:18:52)

Edgegódnak
Tanulj tinó,ökör lessz belőled
Mózes 1. könyve, 19. rész,
10. De kinyújták azok a férfiak kezeiket, és bevonák Lótot magokhoz a házba és bezárák az ajtót.
11. Az embereket pedig, kik a ház ajtaja előtt valának, vaksággal verék meg kicsinytől nagyig, annyira, hogy elfáradának az ajtó keresésében.
12. És mondának a férfiak Lótnak: Ki van még itt hozzád tartozó? vődet, fiaidat és leányaidat, és mindenedet, a mi a tied a városban, vidd ki e helyből.
13. Mert mi elvesztjük e helyet, mivelhogy ezek kiáltása nagyra nőtt az Úr előtt; és az Úr küldött minket, hogy elveszítsük ezt.
24. És bocsáta az Úr Sodomára és Gomorára kénköves és tüzes esőt az Úrtól az égből.
25. És elsűlyeszté ama városokat, és azt az egész vidéket, és a városok minden lakosait, és a föld növényeit is.
???
Tyson 4 Life
2009-09-07 18:40:58
IDÉZET(Edgegod @ 2009-09-07 17:00:06)

Tyson 4 Life
Az a szomoru, hogy te el is hiszed azt a sok butaságot amit itt összehordtál. Mondjuk nem csoda, ha a kurucinfon szocializálodsz, az pont az a hirportál amelyik nagy mellénnyel hirdeti, hogy oszinten leir mindent amit mashol elhallgatnak.. és pont ok azok akik sajat erdekeiknek megfeleloen másitják meg, tálalják a hireket az arra fogékonyaknak. Megnéztem most pont az általad idézett San Francisco-i melegfelvonulásos oldalt (legalábbis a kezdolapját).. de ez peldaul vmi olyan rendezveny volt, mint Magyaroszagon az Erotika kiállitás, csak extremebb.. semmi koze a melegfelvonuláshoz... persze a kuruc a kettot egybemossa, mint mas dolgokat is rendszeresen..
Lehet akárminek, erotikakiállításnak is nevezni. De mégiscsak a nyílt utcán történik mindez, nem egy zárt térben. Ha van gyomrod hozzá fusd át a képeket, az alapján jobban tűnik felvonulásnak, mint kiállításnak. A kurucról meg annyit, hogy biztos vagyok benne, hogy jóval kevesebb dolot mosnak össze és hazudnak, mint mondjuk a tv2, a retek klub, a zsindex meg a többi "független" hírforrás.
balagan_joe
2009-09-07 19:13:55
szerintem nem való az utcára a sexuális magánélet. most szembesültem néhány kemény kérdéssel pl. legidősebb fiam azt kérdezte ,miért smárol két pali.11 éves, és nehogy már az legyen a természetes ,hogy két ratyi alapít családot és ebbena környezetbe még gyereket is visznek. Minden olyan társadalom ahol felütötte fejét a homoszexualitás, és elfogadottá vált ,hamarosan elsüllyedt a történelemben. Hellén kultúra, Róma, stb. Konzervatívabban azt is mondhatnám Isten ellen való dolgot cselekedtek, és meg lettek büntetve.
Drága jó politikusaink pedig ne azzal foglalkozzanak ,hogy a buziknak egyenlő jogaik legyenek , - mert így is elég komolyan pozitívan vannak diszkriminálva -
hanem az ország szekerét tolják és ne csak dézsmáljanak róla. Nehogy már buzisztán legyünk . Elég sokáig éltem Izraelben de a jóérzésű embertársaim ott is igencsak ágálnak az "önkifejezés eme aberrált formája" ellen. Most lehet jönni avval , hogy szűk látókörű vagyok, meg tanulatlan (csak TF) de engem nem érdekelnek a homokosok problémái, mert eddig nem halt bele egy b*zi sem ,hogy nem b@sszák seggbe mindennap, de emberek hallnak meg az utcán néhány falkába verődött "honfitársaink késeitől" Az áldozatokért mikor vonul fel már valaki a politikai elitből!!!????
sensei
2009-09-07 20:53:19
edgegod
hogy tisztában legyél, mi a meleg méltóság menete san franciscoban. mert ha nem lenne ez a párszáz hazafi, budapest utcáin is ilyet lehetne látni. Két éve csak imitálták bp-en, de ha senki nem lépne fel ellene, itt is bekövetkezne ugyanez. ezeknek a deviánsoknak előbb a kisujjadat nyújtod, de ha nem figyelsz, fél perc múlva felnyomják a karod valamelyik seggbe!

A többi kép itt minden homárbarátnak:
http://www.zombietime.com/up_your_alley_20..._full/index.phpez a menet ugyanaz, mint a sf-i !!!
Benelux
2009-09-07 21:48:25
IDÉZET(sensei @ 2009-09-07 21:53:19)

edgegod
hogy tisztában legyél, mi a meleg méltóság menete san franciscoban. mert ha nem lenne ez a párszáz hazafi, budapest utcáin is ilyet lehetne látni. Két éve csak imitálták bp-en, de ha senki nem lépne fel ellene, itt is bekövetkezne ugyanez. ezeknek a deviánsoknak előbb a kisujjadat nyújtod, de ha nem figyelsz, fél perc múlva felnyomják a karod valamelyik seggbe!
ez a menet ugyanaz, mint a sf-i !!!
Vettük, de szedd már le ezeket lécci! Nemrég vacsoráztam, meg minden... Köszi.
Edgegod
2009-09-07 22:05:56
sensei
Miután az étvágyamat sikeresen elűzted

, elolvastam az oldal bevezetőjét és a Wikipedian belelestem a dolgokba (szorri, de nem vagyok naprakész a meleg témából). A két dolognak nem sok köze van egymáshoz, a te általad linkelt oldal egy helyi rendezvény.. szinten melegeket érint, de vmi szadomazo, bőrfetisiszta elb*szott társaság rendezvénye. A Pride Parade-nak ehhez nem sok köze van, nézz te is utána ennek itt, ha a ketto kozti kulonbseget akarod látni:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pride_parade .
De még egyszer hozzáteszem: tíz evig itt vonultak, mindenki leszarta oket, nem volt semmi atrocitás, kordonok, nem lett senki melegebb toluk (es ezután sem lesz). Ez egy olyan szubkultura, aki csak azokkal foglalkozik, akik szinten olyanok mint ők. Nem mennek oda egy heteroszexuálishoz, hogy "na most te is legyél már b*zi, mert az milyen remek"... elvannak egymással, reprezentálják evente egyszer ezzel a szerencsetlen vonulással, hogy ők is a világon vannak..., nem ártanak senkinek.... nem kell veluk foglalkozni es kesz...
Tyson 4 Life
Azert ne legyel annyira meggyozodve arrol, hogy a kuruc nem csusztat rendszeresen es nem próbál jobban befolyásolni az általa helyesnek tarott irányba, mint az általad emlitett tv2, rtl es index. Sztem nagy szukseg lenne egy objektiv (akár szélsojobboldali) tényfeltáro oldalra, ahol ugyanigy megjelenhetne minden állami sumákolás, vagy bármilyen egyéb nagy (cionista?

) összeeskuvéselmélet (jut eszembe, a Zeitgeist pl. nagyon remek film)... de egy ilyen tizen(huszon)éves gyerekek által szerkesztett, iwiwes jaszkarizó kardozós cigánygyereket és egy Rudolph Hess életrajzot azonos szinten kezelő oldalt egyszerűen nem tudok komolyan venni....
kaoklai
Köszi a tanitást Mester... látom a kopipészt már remekul megy, legkozelebb lécci nyomd be a hiteles sztorit arról, hogy Mózes hogyan szelídítette meg az égő csipkebokrot vagy a Piroska és a farkasból vmi pátosszal teli dialogust.... szeretem a meséket na...
VRRRT
2009-09-08 01:20:22
IDÉZET(Edgegod @ 2009-09-07 23:05:56)

tíz evig itt vonultak, mindenki leszarta oket, nem volt semmi atrocitás, kordonok,
Na ja, de akkor csak békésen vonultak, nem volt semmi olyasmi, ami kiakasztotta volna a jónépet...
Meg hát a kettősmérce: döntsük már el végre, hogy demokrácia van vagy sem. Ha igen, akkor meg vagy mindenki vonulhat(pl Hess megemlékezés), vagy senki. Az nem munka, hogy az egyiket képtelen indokokkal betiltjuk, míg a másik miatt elszarjuk egy napra egy város közlekedését...
Ami meg a kurucot illeti, háát, elég vegyes lehet a szerkesztő gárda, vannak eszméletlen baromságok, piti dolgok, de vannak remek történelmi tanulmányok és összeszedik az itthoni médiában "valamiért" nem megjelenő, igen érdekes híreket, történéseket is.(legyen az külföldi, vagy belföldi)
Egy tényleg független, objektív lapra égető szükség lenne, ami szalonképes mindenkinek.
kaoklai
2009-09-08 06:33:45
edgegodnak
kaoklai
Köszi a tanitást Mester... látom a kopipészt már remekul megy, legkozelebb lécci nyomd be a hiteles sztorit arról, hogy Mózes hogyan szelídítette meg az égő csipkebokrot vagy a Piroska és a farkasból vmi pátosszal teli dialogust.... szeretem a meséket na...
LÁTTAM MÁR NÁLAD SZÁZSZOR VAGÁNYABB FIÚKAT AKIK AZTÁN MIKOR NAGY BAJ VOLT CSAK KÉT DOLGOT JAJGATTAK: JAJ ISTENEM ÉS ANYUKÁM
SENKI VAGY ,ÁLLANDÓAN DEMONSTRÁLOD ITT IS
balagan_joe
2009-09-08 06:58:47
Azért is veszéllyes a dolog ,mert ezek a felvonulások alkalmat adnak arra, hogy a lelkileg válságba került embereket magukhoz édesgessék.Itt persze mindenki "megértő,toleráns" mindenki meghallgat és pont ez ami egy labilis embert veszélybe sodor. Egy közeli ismerősöm így járt és most egy pénzrabló nem történelmi egyház rabszolgája és nem mellesleg b*zi! A válása után ezek a "szakemberek felenyitották a szemét" éa azóta eltávolodott mindenkitől.
Luisz
2009-09-08 07:14:01
Ujra beirom a szövegemet kitörülve a személyes támadásokat. A balaga joe elött beirt szöveg tartalmazott kis személyeskedést ez nem.
Nem egy jelentéktelen ártalmatlan dologrol van szó. Már irtam hogy a dolog Svédországban olyan messzire ment hogy a buzik gyermekeket adaptálhatnak megszegve ezzel a gyerek jogát hogy rendes családi környezetben nevelkedjen. Az adaptált kisbaba amikor felnö és amikor rádöbben hogy hova eröszakolták be nem biztos hogy el lesz ragadtatva attol hogy két apukája vagy anyukája van.
Ugye az sem semmi hogy addig furkáloztak itt ebben az országban az egyház ellen mig el nem érték aztat hogy az egyházban is egybe kell hogy adják öket.
Nem egy egyházi személyiség mondott le e miatt. Az egyház megszegte isten törvényét sok országban a buziknak köszönhetöen.!
Ez szégyen!
Nem kell naivnak lenni. Mert ez az egész nemcsak arrol szol hogy egyszer évente felvonulgatnak.Sokkal de sokkal többröl szol.
Edgogár. Még ha a kopirozo is dolgozott meg kelett tudni keresni honnan kopirozni ki a szöveget ami a témához kapcsolodik ,amire te szerintem nem biztos hogy rájöttél volna hol kell keresgélni.
Balaga Joe: Tippelek hogy a Jehovákrol van szo. A nagybátyámnak is majdnem a háza ment rá erre a hitre. Ha nem ügyvéd a veje ma oda a háza.
Benelux
2009-09-08 08:58:36
IDÉZET(balagan_joe @ 2009-09-08 07:58:47)

Azért is veszéllyes a dolog ,mert ezek a felvonulások alkalmat adnak arra, hogy a lelkileg válságba került embereket magukhoz édesgessék.Itt persze mindenki "megértő,toleráns" mindenki meghallgat és pont ez ami egy labilis embert veszélybe sodor. Egy közeli ismerősöm így járt és most egy pénzrabló nem történelmi egyház rabszolgája és nem mellesleg b*zi! A válása után ezek a "szakemberek felenyitották a szemét" éa azóta eltávolodott mindenkitől.
Ja, de a jelenség a szektákra jellemző. Az, h ez még bzi is volt, csak véletlen sztem.
Thoer
2009-09-08 10:06:21
Vagy épp a saját maga előtt is tagadott homoszexualitás tette lelkileg labilissá, amiért egy ilyen szekta könnyebben betalálta. Amúgy nekem az első tippem inkább a szcientológia egyház lett volna (ők hajlamosabbak is előhozni az emberből az ilyesmit), de a jehovák is egy szép bagázs.
zsoltua
2009-09-08 10:33:08
az én tippem:hit gyülekezete.
belőlük bármit kinézek.ahogy összemossák a zsidó és keresztény vallást(ez is az is közel áll hozzám) és parádéznak a drága öltönyeikben a tévében-úgy undorító ahogy van.pénzlehúzás az egész.
Luisz
2009-09-11 09:27:19
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/iskolan...a-csok-1999537/Az életemben ilyen iskolarendröl nem halottam.
Buziknak felvonulni nem tilos iskolaudvaron csokolozni viszont igen.
Mégegy magyarországi baromság?
Hu ehez képest mennyivel szabadabban élnek itt a svédországi fiatalok.
Hibbantka
2009-09-11 09:40:53
Tavaly nyáron dolgom volt egy vidéki mezőgazdasági szakközépiskolában. Kicsit elhúzódott a dolog, így a mellékhelyiség felé vettem az irányt. Épp belépni készültem a férfi WC-be, amikor kivágódott az ajtó és egy hót vörös fejű lány szaladt ki rajta, akit pár másodperc múlva egy sliccét gomboló lihegő fiú követett. A büfésnőnek említettem az esetet, mondta teljesen általános.
Szóval ezzel a csókbetiltással kicsit elkéstek.
Luisz
2009-09-11 12:58:41
Itt nincs betiltva a csokolozás egyetlenegy iskolában sem. Ez természetellenes lenne.
Talán itt a fiatalok felfogják hogy mi az ami illö és mi az ami nem.
Láttam már nem egy iskolában ölelgetözni talán még csokolozni is fiatalokat. Söt ez már a 13 éves korhatárig is lemegy hogy nyiltan járnak egymással föleg az egyidös korosztály ugyanabbol a sulibol. De ez valahogy olyan diszkrétül megy.
Nem viszik tulzásba de ez amugy is ez egy mondhatni ugy is hogy konzervativ ország ebböl a szempontbol. Itt forro fogdolodásokat azért ritkán látni. Csak ha be vannak rugva talán. Szexuális felfogásban biztos szabadok de azt nem viszik ki annyira az utcára.
Itt Igazán nem szükségszerü sulikban a WC-ben kiélvezni magukat hiszen már a 14-16 éves fiatalok is egymásnál alszanak a szülök beleegyezésével igy ha arra kerül a sor van lakás is.
Nekem a fiam már 15 éves korában aludt a svéd barátnöjénél ahol nem hiszem hogy éppen ö aludt a nappaliban a lány meg a saját szobájában.
Àltalában itt nem tiltanak semmit sem a fiataloknak az alkoholon kábitoszeren kivül , talán azért is mert a fiatalok többsége illemszerüen tud viselkedni.
Èn merem állitani hogy tényleg jol nevelt fiatalokkal van tele ez az ország ahol tiltani nem is nagyon kell semmit sem.
Èn tavaljelött voltam 10 fiatallal Magyarországon és mindenhol ahol megfordultunk csak dicséreteket kaptunk. Büszke voltam rájuk. Nem hiszem hogy sok fiatal itt leereszkedne arra a szinvonalra hogy WC-ben szünet alatt szexeljen.
Szerintem ez a bizonyos kodex és bon ton illemi viselkedés ugyanugy Szerbiára benne a Vajdaságra is jellemzö.
Bár extrém esetek vannak mindenfele.
Luisz
2009-09-14 09:54:07
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/elton...kisfiu-1999745/Eddig az emberi szabadságjogokrol.Ez a kisbaba nem biztos hogy két apukát választana ha felnö.De ugye a szemérmetlen pofátlan gazdagoknak mint ez a b*zi is mindent lehet?!
Ez a betegagyu egy oriási dildot kell adaptáljon nem gyereket.Ès mégpedig fiu gyereket!? Vodi Alen is összejött a nevelt lányával . Meg az a másik fekete szinész is a nevelt unokájával.
Itt miért ne álna fent ugyanaz a story? Csak itt az adaptált fiugyerek kárára.
Luisz
2009-09-19 14:43:27
http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/lemondt...nulast-2000181/Sokan érkeztek külföldröl is.
Na ne mán hogy ez meghatotta a szerbeket. Egy csomo b*zi elszálásolása a hotelokban nem igazán a szerbiai hotelosok álma inkább rémálma lehet ,szerintem a vendéglátosok sincsennek meghatva attol ha egy csomo b*zi tér be iszogatni.
Tudomasul veszik hogy vannak buzik ,de a buzk által szervezett cirkuszra nem kiváncsi ott a nép az biztos. Igy mehettek felvonugatni oda ahola kutya sem lássa öket az a érzésem.
Rendörökböl kordont meg nem éri meg a egész.
A szerbiaiak pedig nem is arrol szeretnek a világ közvéleméye elé kerülni hogy buzifelvonulások vnulnak végig Belgrádban. Ez nemigazán fér bele a szláv avagy a szerb imageba. Nekem sem imponálna ha ott buzik vonulnának fel a fövárosban de még Ujvidéken sem.Sehol. Szégyelem azt is hogy az Andrási uton vonulgatnak.
Jobb is igy ahogy a szerbek tettek.
Ilyen racionáis döntésekkor bevallom hogy komálom Szerbiát.
Luisz
2009-09-19 23:18:55
http://tenyek.tv2.hu/Kulfold/TenyekCikkek/...melegfelvonulasNem kell az embernek szélsöjobboldalinak lennie hogy ezt a cirkuszt ellenezze. Ha nyugaton népi esemény a b*zi fevonulás akkor menjenek nyugatra vagy nyugatabra. Vagy inkább ugy hogy maradtak volna ott!!
vác-gábor
2009-09-20 19:11:01
Így zajlott a 2001-es melegfelvonulás Szerbiában.
http://www.youtube.com/watch?v=iOD8nEm8mgA
Luisz
2009-09-21 01:09:29
http://www.youtube.com/watch?v=Y9K-M1Edv4I&feature=fvwEz a video még jobb. Nem halom a hangot de a feliratbol ahol az a pasi meg van kötve azt olvasom ki hogy a seggembe adom ,Koszovot nem adom mert Koszovo az Szerbia.
Hogy ez provokácio e vagy nem hogy a szerb sast rozsaszinbe öltöztették a videon de mindenesetre jokat nevettem.
Az sincs kizárva hogy nemsokára István királyt is rozsaszin gatyába öltöztetik. Ez a jövö.
Mindenesetre átforditom az utolso hozzászolásokat a videohoz hadd szorakozzatok. Ez forditás ezt irták a szerbiaiak a video alatt hozzászolásként.
Alexa irja:
Na látod az ilyen dolgok miatt mindig taposni foglak benneteket és ütni foglak addig amig ki nem irtunk benneteket!!!
ÈS ti akartok valami jogokat? Nézzétek mit csináltok. Itt sohasem fog nektek sikerülni baszhat veletek az egész kormány.
Srbijanka (szerb nö) irja
Hahaha provokálhattok amennyit csak akartok, de nem mertétek megtartani a szégyen felvonulását , hahahaha.... Ti buzik SOHA nem lesz jogotok SZerbiában SOHA!!! Robanjatok fel ti rokkantszülöttek!!! Hahahaha, oly hogy örülök hogy nem mertétek megtartani a parádét máma, hahahahaha... és sohasem fogjátok
Srbijanka irja
B@szom az anyád azt a büdöset. Az isten adja hogy a faluszod leessen az anyádat b"sznám meg .Szégyeld magad köpöd Szerbiát igy... büdös félreszülött(Izrod) Ti buzik mind isten félreszülöttei vagytok ...!!! Isten megbüntetett benneteket b@szom a fajtátokat!
Runalistman irja
A természet hibái menjetek Zágrebba.!!! MIndegyikötöket agyon kell ütni !!! Darabokra kell vagdosni titeket!!!.
A serbian fighter irja:
aaaa picsák ,netek a jogaitok , nem tartotátok meg azt a sz*r parádét ti tehenek. Itt van hol a helyetek a lukban-.
Edi geforce irja
Halott gey az ugy okej!
Pfc maniak irja
Micsoda provokácio.Adja isten kifordulnátok.
SZerb 333333 irja
B@sznád meg a saját anyukádat buzicska miért nem fogtak meg a huligánok b@szom az anyádat.SZERBIA sohasem lesz b*zi ország!!! Mars SZerbiábol Picsa nyavalya hogy dögöltél volna meg.
Djomla 993 irja
B@szom az anyádat azt az utálatost. Szerbia fiai forumotion.com
Szerbek regisztráljatok.
Harbinger 200 irja
Istenem az idiotát.Szedd már le a You tobrol
Ès még több mint 170 beirás van ennyit forditottam le az elsö oldalrol. Èn mindenesetre tovább olvasgatom.
Szerbia mindenesetre nem a Pride parádékrol szeretne hires lenni.Szerintem amig a világ világ ott Pride parádé nem lesz.
Luisz
2009-09-21 04:19:14
Továbbá olvasom az eggyik szerb forumon
Link irja a következöt:
Lesznek halottak a gay parádé szétverésén szeptember 20 án vasárnap.
100000 szurkolo jön egész Szerbiábol hogy a dilis emberek szerb parádéját megakadályozza. Ezen felül még jelen lesz több hazafias szervezet is.A nemzeti sor, a vér és becsület divizioja, a becsület , 1389 skinhedek, csetnikek ...
Nem birtok ti el 100000 emberrel akármennyi rendör is vigyazzon rátok.
Szétzargassuk a buzikat is meg a rendöröket is vasárnap ,megakadályzzuk a paradét és a várost fel foguk forditani.
Hát enyit a szerbiai reakciorol ami a gay parádet illeti.
Csak két szurkolo tábor üljön buszra a Crvena Zvezda meg a Partizán szurkoloi együtt a csetnikekel és máris tehetetetlenek a rendörök.
Ez a balhé pedig egy pár száz b*zi miatt nem éri meg a hatalomnak.
Szerbia akarhogyan is tradicioálisan keresztény állam.
Belgrád pedig ugy latszik ebböl a szempontbol nem hasonlit Budapestre. Igy is a jo!
Ovasgatom szinten egyes ujságokban hogy egyedül a szerbiai liberális párt aki kiált a b*zi felvonulás mellett a többi párt elhatárolodott.
Tyson 4 Life
2009-09-21 10:06:33
Mindig is utáltam a szerbeket, de most kivételesen ebben követendő példának tartom őket. Vonulgassanak csak a csodás nyugaton.
Luisz
2009-09-25 03:28:23
Tyson 4 Life
2009-09-25 19:14:54
Szépek, de a magyar nők is vannak legalább ilyen szépek
Luisz
2009-10-06 01:21:35
Vannak biztos csak hol vannak a szép magyar nök? Budapesten nem láttam öket. Sem én sem a fiaim sem a feleségem.
Nem járnának ki ?
Ami pedig a szerbeket illeti.Emlitetted hogy utálod öket. Milosevics rendszer alatt én sem voltam elragadtatva velük. Ott ahol laktam voltak balhék velük anno.
De van e bennünk hiba? Nekem például a Dojomat most szerb intézi .Itt dolgozik a községházán. Ha kimegyek a városba vagy a diszkoba hiszen sokan közülük kijárnak ,minden szerb odajön köszön elbeszélget velem mig ezt nemigazán mondhatni el a magyarokra.
Szerintem az a fontos hogy ki milyen ember. Èn ugy vagyok vele aki rendesen viselkedik velem annak nem nézem a nemzetiségi hovatartozását.Lehet az tölem c*gány zsido arab török muszlim szerb horvát,nekem az oly mindegy.
Persze nekem szerencsém az hogy számomra a szláv kultura olyannyira ismert mint a magyar.Mert ugye nem elég ismerni a nyelvet ismerni kell a kulturát is szokásokat a mentalitást.TUdni kell az adott nyelven gondolkozni is.
Számomra sok kapu nyilt meg itt csakis annak köszönhetöen hogy tudtam emberként viszonyulni különbözö népcsoportokhoz.
Persze a toleranciá kérdésben segitett az a környezet is ahol fenöttem meg a befogadó ország kulturája is.
Jo éjt.
Luisz
2009-10-06 01:28:05
Vannak biztos csak hol vannak a szép magyar nök? Budapesten nem láttam öket. Sem én sem a fiaim sem a feleségem.
Nem járnának ki ?
Ami pedig a szerbeket illeti.Emlitetted hogy utálod öket. Milosevics rendszer alatt én sem voltam elragadtatva velük. Ott ahol laktam voltak balhék velük anno.
De van e bennünk hiba? Nekem például a Dojomat most szerb intézi .Itt dolgozik a községházán. Ha kimegyek a városba vagy a diszkoba hiszen sokan közülük kijárnak ,minden szerb odajön köszön elbeszélget velem mig ezt nemigazán mondhatni el a magyarokra.
Szerintem az a fontos hogy ki milyen ember. Èn ugy vagyok vele aki rendesen viselkedik velem annak nem nézem a nemzetiségi hovatartozását.Lehet az tölem c*gány zsido arab török muszlim szerb horvát,nekem az oly mindegy.
Persze nekem szerencsém az hogy számomra a szláv kultura olyannyira ismert mint a magyar.Mert ugye nem elég ismerni a nyelvet ismerni kell a kulturát is szokásokat a mentalitást.TUdni kell az adott nyelven gondolkozni is.
Számomra sok kapu nyilt meg itt csakis annak köszönhetöen hogy tudtam emberként viszonyulni különbözö népcsoportokhoz.
Persze a toleranciá kérdésben segitett az a környezet is ahol fenöttem meg a befogadó ország kulturája is.
SEmmivel sem lettem kissebb magyar ezen okoknál fogva söt az ö szemükben nagyobb.Mindenki tudja itt hogy magyar vagyok. MOst jön pl. egy szerb judos hogy megtolja a klubomat. Csak ugy haveri alapon.Ismeri a vajdasági klubomat.. Tehát a világ nem mindig fehér és fekete.
Nálam amugy sokféle ember edzett már.Voltak cigányok feketék volt már Szomáliai edzöm is.Van török örmény olasz bosnyák svéd spanyol latinamerikai Boliviai stb.
Jo éjt.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.