Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Nyaralás
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Oldalak: 1, 2, 3
Brahma
No lehet mesélni.
Én holnap megyek 30 napra interraillel Nyugat- és Dél-Európába, majd megpróbálok persze időnként netközelbe jutni, de ennek sajnos(?) kicsi a valószínűsége.

Ha valami egetrengető hír/esemény/eredmény történik, megtennétek, hogy SMS-ben tájékoztattok? biggrin.gif
Chrisdry
Sziasztok én július 25-től, aug 3-ig a Rábán fogok evezni (vagy evickélni, ha ennyire alacsony marad a vízállás), utána aug. 18-22 Opátia (Horváto.), ennyi egész évre.
Ill. voltam Görögországban (Zakynthos szigetén), mesélésre nincs időm csak leírom, hogy nem leszek net közelben péntektől. Addig kitartás.. tongue.gif
Brahma
biggrin.gif
Brahma
Mint lŕtjŕtok, člek čs virulok! A tůra felčnčl vagyok, most Torinoban ulok egy torinoi ismerosomnčl. No ennyi elčg is, back to te holydays! cool.gif cool.gif cool.gif
Zamat
Ahhhaa biztos!

Add át üdvözletemet Andreának meg ha ott van, akkor Steve-nek is, meg mindenki másnak!

Ékezeteket meg ne írjál, mert olvashatatlanok! wink.gif
Sasi
...idén eljutok Fonyódig! smile.gif
JollyDee
Idézet (Sasi --- Ma: Aug. 01 18:30)
...idén eljutok Fonyódig! smile.gif[/quote]
Sasi,

...és ezért miért kellett lezárni ezt a topikot?

Egyébként én már túl vagyok a nyaraláson, és jó szokásomhoz híven idén is Tiszakécskén nyaraltam, informatikusokkal és gurukkal.

J.D.
Chrisdry
Sziasztok!

Akinekvan még szabad hete a jövő hétre, s szeretne a baráti társaságommal eltölteni (14-ed magával) egy hetet Zadar és Makarkska térségében, 35fok meleg és a tenger társaságában,az szóljon mihamarabb nekem, a mobilomon, mert holnap este (szombat) indulunk. Plitvica (vízesések), Zadar, Makarksa térségében. Kocsik vannak, 3 fő jöhet, sátorozás, 25-30000.- összköltséggel kell (csak) számolni. Érkezés köv hét szombatján. Szóljatok,mert kell még 3 személy!!!

köszi.
Krisz
Romsy
A mindenit, idén se lesz már nyaralás, tegnapelőtt árnyékolás közben kiugrott a vállam. meg edzeni se tudok sad.gif
Sasi
IDÉZET(JollyDee @ 2003. Aug. 01 18:59)
...és ezért miért kellett lezárni ezt a topikot?

Miért kell úgy csinálni, mintha szándékosan zártam volna le a topicot?! Tudod jól, hogy szándékosan nem lehet (programhiba). smile.gif
JollyDee
Idézet (Sasi --- Ma: Aug. 15 17:50)
Miért kell úgy csinálni, mintha szándékosan zártam volna le a topicot?! Tudod jól, hogy szándékosan nem lehet (programhiba). smile.gif[/quote]
Csak vicceltem tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Brahma
ájmbekk
Chrisdry
Sziasztooook!!

Megjöttem még barnábban, mint eddig, de immár Horvátországból.
Zadar, Plimostat, Trovir, Plitvicai-tavak közelében pancsiztunk az állat haverokkal. Napi program felébredni reggel 8 körül a hálózsákból kimenni-mert a 35 fokos reggeli hőségtől nem lehet tovább aludni, utána wc, zuhany, kaja és tenger, zuhany, napozás, tenger, fagyi, napozás s közben folyamatosan inni a hideg sört és a pálinkát meg a tequilát meg a whiskyt.. smile.gif
Gondolhatjátok milyen nehezen bírtuk ki ezet a 8 napot... Képeket majd feltesszük a netre... smile.gif

Most munka 1millióval, van lemaradás... de kiba' nincs kedvem dolgozni...
smile.gif
JollyDee
Chris

Ezexerint ismét van állásod?!
Chrisdry
Igen, egy reklámirodánál vagyok mint marketing igazgató. Iszonyú sok a munka, de nagyon jó a légkör, s humánus a cégvezető. Ha van fórumtali vagy bármi szóljatok, mind a mail, mind a mobilom él. smile.gif
Brahma
Idézet (Chrisdry --- Ma: Aug. 26 10:16)

Gondolhatjátok milyen nehezen bírtuk ki ezet a 8 napot...[/quote]
gondolom! azért én sem panaszkodom:
séta Monacoban, Cote d'Azur, Marseille, séta Párizsban, Francia óceánpart, séta Brüsszelben, Amszterdam, Nice, Torino, olasz Magas-Alpok (hegymászás), Palermo és Agrigento partja, Reggio partja, Bari partja, Patras partja, Athén kikötővárosa ( laugh.gif ), Athén, egy görög város, (amire nem emlékszünk, csak a morcos hoteltulajra, aki elhajtott a hotel állítólagos partjától mert ott sátraztunk és az ő stégjéről ugráltunk. A köcsi még a zsarukat is kihívta, de mi természetesen annál jobban magyarázkodunk), Porto Recanati partja (2 luxushajóút - alvás a fedélzeten, ferragosto), Lago di Como partja, Lago Maggiore partja + sok sok vonatozás, vonaton alvás-nem alvás, vonatra várás, vonaton izzadás, vonaton evés-ivás-dolgok végzése, vonat-menetrend nézés. Tiszta vonat-komplexusom van.

töméntelen pia, egy heti kaja (4 hétre laugh.gif ) érdekes helyek, országok, franciák, emberek, VÁLTOZATOSSÁG, ez a kulcsszó.
Chrisdry
Brahma haver, melletted meg sem szólalhatok.. annyi mondanivalód lesz mint atom, képeket hozzál, akár CD-n is, mert elviszem a notebookomat -nem úszod meg... smile.gif
Ligur
Na én a falusi turizmust választottam, annyira reklámozzák.. biggrin.gif

tudjátok, reggel ébredés kakasszóra, tehénfejés stb... tongue.gif tongue.gif biggrin.gif

szóval leugrottunk a családdal a Tisza-tóhoz, letesztelni hogy is viseli a kis trónörökös a nyaralási viszonyokat. Nyugalom volt, nem volt zsufoltság, barátságos emberek.

A kis tökös is jól bírta, a házinénink csodálatos volt /szinte egyfolytában dajkálta a kicsit smile.gif / a víz 26 fokos és még az autópályán meg Pesten sem volt dugó pedig a F1 hétvégéjén rándultunk le...

szóval nem csalódtam, mindenkinek ajánlani tudom.
Chrisdry
Abádszalókon voltunk mi is a ahverokkal, nagyok szép és rendezett körülmények vannak, tiszta a víz, jó volt az idő, tele van nőkkel... Hibbátlan... még visszatérünk...mi is.
Ligur
Mi is megneztunk tobb strandot is pl. Kiskore, Sarud, tiszanana....

mindegyiknek mas es mas az arculata. jo hely.
Brahma
IDÉZET(Chrisdry @ 2003. Aug. 27 09:31)
Brahma haver, melletted meg sem szólalhatok...

Baha! És ha még elmesélem hozzá a gólyatábort is (1 órája értem haza) akkor fogsz ám némasági fogadalmat tenni! happy.gif happy.gif happy.gif
Zamat
Na, emberek, holnap reggel lépek Kanadába.

Legközelebb szeptember 21.-e felé számíthattok megjelenésemre, hacsak kint nem lesz affinitásom egy Internet Cafét keresgélni.

Addig is mindenki vigyázzon magára, minden jót, hajrá Madár és hajrá Mosley!
wink.gif
manchester
Csá zamat, jó utat!!
Brahma
Idézet (Zamat --- Tegnap: Sep. 05 20:09)
Na, emberek, holnap reggel lépek Kanadába.
[/quote]
jó utat, vigyázz a gépeltérítőkkel!
Brahma
A kis mázlista kölök! Az HBO Sport közvetítésében nézheti meg a Mosley-De La Hoya meccset! (a gálára már biztosan nem megy el)
Romsy
hát. ha kifizeti a ppv összeget.
Brahma
Idézet (Romsy --- Ma: Sep. 06 12:07)
hát. ha kifizeti a ppv összeget.[/quote]
Gondolom nem Ő fogja kifizetni...
Zamat
Csa!

Itt ulok Vancoverben az allergologus kongresszuson.

Itt most delelott fel tiz van, kicsit ki vagyok utve az idoeltolodas miatt.

Igen, tenyleg az HBO kozvetiteseben fogom megnezni a galat, es meg csak fel`sem kell kelnem hajnalban erte. biggrin.gif

Brahma: A varosnak full GTA feelingje van, bazi nagz amcsi verdak, szeles utak, minden, csak be ne kattanjak. biggrin.gif

Majd meg igyekszem gephez jutni a heten, addig is minden jot!

Zamat
Brahma
túlélte a repülést
Romsy
ja, de visszafele is fog jönni biggrin.gif
Brahma
Idézet (Romsy --- Ma: Sep. 08 20:29)
ja, de visszafele is fog jönni biggrin.gif[/quote]
á, csak egy darabon cool.gif
Rajhi
Idézet (Brahma --- Tegnap: Sep. 08 21:58)
[quote=Romsy,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Sep. 08   20:29]ja, de visszafele is fog jönni biggrin.gif[/quote]
á, csak egy darabon cool.gif[/quote]
ne reménykedjetek fiúk, fenn még senki nem maradt... smile.gif smile.gif
:rolleyes:
Romsy
1. nem erre céloztunk
2. ezt a poént már egyszer elsütötted biggrin.gif
Guest
Na, a sok joindulatu ember. biggrin.gif

Igen visszafele meg sz*rabb lesz, mert odafele legalabb az motivalt, hogy milyen jo helyre megyek, meg ilyesmi. Visszafele ez nem lesz meg.
Zamat
Ja, az elozo en voltam ,csak elfelejtettem bejelentkezni. :rolleyes:
Romsy
A visszafeleúton az motiváljon hogy milyen jó helyről mész biggrin.gif
Brahma
Idézet (Guest --- Ma: Sep. 09 20:14)
Na, a sok joindulatu ember. biggrin.gif

Igen visszafele meg sz*rabb lesz, mert odafele legalabb az motivalt, hogy milyen jo helyre megyek, meg ilyesmi. Visszafele ez nem lesz meg.[/quote]
Szerintem visszafele fog igazán motiválni az, hogy jó helyre mész! ehh biggrin.gif

(Gyengébbek kedvéért: megérkezéskor a Kapu előtt már várni fogja egy szimpatikus Szakállas Öregember) laugh.gif
Zamat
:rolleyes: :rolleyes:

Gyenge volt.

Kezd itt egyre inkabb GTA hangulatom lenni. biggrin.gif
Zamat
TEnyleg, otthon most mennyi az ido? Itt del van. smile.gif
Rajhi
Zamat, most itthon 18:42 smile.gif
Az a hír járja, hogy az Al-Kaida újabb gépeltérítésekre készül, mégpedig nemzetközi gépeket akarnak eltéríteni Észak-Amerikában. Szóval ha visszafele jövet melléd ül egy kávébarna bőrű férfi, a "Hogyan vezessünk Boeing-et" című könyvet lapozgatja, és azt mondja a stuvinak, hogy nem kér alkoholt mert nemsokára vezetni fog kezdj el gyanakodni, hogy valami nincs egészen rendjén.
:rolleyes:
Zamat
biggrin.gif

Lufthansaval megyunk, azt tan nem utaljak annyira. Meg sztem inkabb az USAt celozzak.
Brahma
IDÉZET(Zamat @ 2003. Sep. 11 20:00)
Lufthansaval megyunk, azt tan nem utaljak annyira. Meg sztem inkabb az USAt celozzak.

Á, ott most túl szigorú az ellenőrzés tongue.gif
Zamat
Megjöttem.

Kávét, kávét, kávét....
manchester
Na király, első újság itthonról, hogy kikapott Misi sad.gif
Zamat
Már kint megkaptam. sad.gif
Brahma
Nocsak, itthon? Az arabok lekésték a gépet, vagy mi? cool.gif

Na mesélj! össze is futhatnánk valamikor!

(mindeni: összefutunk a Häussler-Larsen éjjelén! Megnézhetnénk a frissen felvett SSS-Gomez meccset is! A Toney-Holyfieldet a Viasaton hajnalban! Tudok egy jó helyet a VIII. kerületben. Hurka és Bomba! ital ingyen fogyasztható ) :rolleyes:
Zamat
Az mikor van?

Egyébként izgágább típusú emberek sok altatóval menjenek egy ilyen tengerentúli útra, mert 10 óra egy csőben egy kis, sz*r és kényelmetlen ülésben maga a pokol. Az életét megunja az ember! Odafelé még csak-csak, mert izgulsz, hogy új hely, de visszafelé már elviselhetetlen.

Második számú megoldás, ha sok pénzed van, vegyél elsőosztályú jegyet, csak az közelíti, ha meg nem haladja az egy milkát.
Zamat
Brahma: GTA, GTA és GTA.

TElóval fényképeztem jellemző kocsikat, majd átküldöm.
manchester
Idézet (Zamat --- Ma: Sep. 22 16:22)

Egyébként izgágább típusú emberek sok altatóval menjenek egy ilyen tengerentúli útra, mert 10 óra egy csőben egy kis, sz*r és kényelmetlen ülésben maga a pokol. Az életét megunja az ember! Odafelé még csak-csak, mert izgulsz, hogy új hely, de visszafelé már elviselhetetlen.

Második számú megoldás, ha sok pénzed van, vegyél elsőosztályú jegyet, csak az közelíti, ha meg nem haladja az egy milkát.[/quote]
Zamat!

Én már 3* jártam meg, sztem tök jó biggrin.gif Kicsit unalmas lehet a végén, de sztem jó kinézni, jók a kaják is és jó nézni a "kis" képernyőn ahogy menetel a gép, ráadásul most oda-vissza mind2 alkalommal jó csaj ült mellettem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Brahma
Idézet (Zamat --- Ma: Sep. 22 16:22)
10 óra egy csőben egy kis, sz*r és kényelmetlen ülésben maga a pokol. Az életét megunja az ember![/quote]
Akkor lehet, hogy a gépeltérítők is ebből az okból... :rolleyes:
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.