Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Mosley vs Margarito
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Kiriyama
Csodás mérkőzés a 37 éves ' Sugar ' Shane Mosley-tól

1. rész http://www.dailymotion.com/relevance/searc...rgarito-p_sport

2. rész http://www.dailymotion.com/relevance/searc...rgarito-p_sport
Tyson 4 Life
Nem semmi az "öreg", le a kalappal előtte.
zvajo
IDÉZET(Tyson 4 Life @ 2009-01-26 23:51:18) *
Nem semmi az "öreg", le a kalappal előtte.

Sajnos most mondta be az ESPN, hogy Margaritot eltiltották egy évre, mert szabálytalanul volt bandázsolva. Kár. Én csipem a fickót.
kissj83
IDÉZET(zvajo @ 2009-02-12 03:17:49) *
Sajnos most mondta be az ESPN, hogy Margaritot eltiltották egy évre, mert szabálytalanul volt bandázsolva. Kár. Én csipem a fickót.

Nekem is az egyik kedvencem volt. sad.gif
Most nem is tudom mit gondoljak róla. Ha ilyen piszkos trükköket vetnek be arról nem csak az edzője tehet, hanem neki is tudni kellett róla.
Ilyen szinten azért nem csinálhatna ilyet az ember, de azért várom, hogy visszatérjen.
Rajhi
IDÉZET(zvajo @ 2009-02-12 03:17:49) *

Nekem nagy kedvencem, nagyon meglepett Mosley elleni bukása. Szerintem nem készült fel annyira az öregre, mint Cotto elleni meccsére.
Ez az eltiltás viszont igen érdekes. Ha jól tudom, a világszövetség ellenőre ellenőrzi a bandázst - amerikában az ellenfél képviselője is jelen lehet -, azután felhúzzák a kesztyűt, körbetekerik és az ellenőr aláírja. Akkor hogy nem vették észre a bandázs hibát előzőleg, illetve ha utólag csinálták, akkor hogy került oda az aláírás?
Norbi1971
IDÉZET(Rajhi @ 2009-02-12 13:27:29) *
Nekem nagy kedvencem, nagyon meglepett Mosley elleni bukása. Szerintem nem készült fel annyira az öregre, mint Cotto elleni meccsére.
Ez az eltiltás viszont igen érdekes. Ha jól tudom, a világszövetség ellenőre ellenőrzi a bandázst - amerikában az ellenfél képviselője is jelen lehet -, azután felhúzzák a kesztyűt, körbetekerik és az ellenőr aláírja. Akkor hogy nem vették észre a bandázs hibát előzőleg, illetve ha utólag csinálták, akkor hogy került oda az aláírás?

Nem utólag vették észre, hanem a meccs előtt, hogy egy nedvességre keményedő (quasi bokszerré váló) anyag van a bandázs alatt.

Ez nagyon komoly dolog, lehet, hogy el fogják ítélni fegyverhasználat kísérlete miatt.
misi
IDÉZET(Rajhi @ 2009-02-12 13:27:29) *

Szerintem itt másról van szó: Mosleynak feküdt a stílusa, meg egyébként is túlértékelt volt.
Rajhi
A WBC ártatlannak nyilvánította Margarito-t. Itt a nyilatkozatuk. Érdekes.

Misi, nem hiszem, hogy hirtelen túlértékelt lett volna az a bunyós akit évekig az egyik legalulértékeltebbként tartottak számon. Az első pont igaz lehet, de Tony valahogy nem úgy mozgott a ringben mint szokott, az az érzésem Mosley Mayorga ellen mutatott teljesítményéhez méretezte felkészülését, de most egy sokkal jobb Mosley-val találta magát szemben.
misi
az az érzésem Mosley Mayorga ellen mutatott teljesítményéhez méretezte felkészülését, de most egy sokkal jobb Mosley-val találta magát szemben.

Szerintem ezen a szinten nem lehet ilyenről beszélni!
Thoer
IDÉZET(misi @ 2009-02-17 13:28:17) *
az az érzésem Mosley Mayorga ellen mutatott teljesítményéhez méretezte felkészülését, de most egy sokkal jobb Mosley-val találta magát szemben.

Rahman - Lewis I ?
misi
IDÉZET(Thoer @ 2009-02-17 15:40:21) *
Rahman - Lewis I ?

Vettem fixre, hogy valamelyőtök ezzel fog jönni!
Igen, a kivétel erősíti a szabályt! Ott viszont Lewis nagyképűségét még úgy ahogy meg lehetett érteni, mert Rahman egy senki volt! Ebben az esetben viszont hiába mutatott előtte Mosley sz*r formát, messze nem volt akkora különbség kettejük között tudásban/formában, mint Lewis és Rahman között. Vagy lehet, hogy Margarito mégiscsak lebecsülte Mosley-t, mert a gálát nem PPV-ben adták? unsure.gif rolleyes.gif
Thoer
Előszöris a kivétel lópikulát sem erősít meg, nem hogy bármilyen szabályt. Másodszor a bokszolók is emberek, _minden_ szinten. Van hogy rosszul mérnek fel feladatokat vagy ellenfeleket. Ugyanakkor engem csak Mosley teljességgel hihetetlen kondija és frissesége lepett meg ezen a meccsen. Fénykorában 10-ből 10-szer ugyanígy verte volna a mexikóit, ebben már a meccs előtt is biztos voltam.
Norbi1971
IDÉZET(Thoer @ 2009-02-17 16:44:00) *
Előszöris a kivétel lópikulát sem erősít meg, nem hogy bármilyen szabályt. Másodszor a bokszolók is emberek, _minden_ szinten. Van hogy rosszul mérnek fel feladatokat vagy ellenfeleket. Ugyanakkor engem csak Mosley teljességgel hihetetlen kondija és frissesége lepett meg ezen a meccsen. Fénykorában 10-ből 10-szer ugyanígy verte volna a mexikóit, ebben már a meccs előtt is biztos voltam.

Álszent dolog felróni neki, ha esetleg cuccozott. Nekem sokkal gyanúsabbak a kiüthetetlen emberek.
Thoer
IDÉZET(Norbi1971 @ 2009-02-17 20:46:00) *
Álszent dolog felróni neki, ha esetleg cuccozott. Nekem sokkal gyanúsabbak a kiüthetetlen emberek.

Én ebbe nem is kívánok belemenni. Annyit mondtam csak, hogy nem számítottam ilyen formára.
Norbi1971
IDÉZET(Thoer @ 2009-02-17 21:07:00) *
Én ebbe nem is kívánok belemenni. Annyit mondtam csak, hogy nem számítottam ilyen formára.

Pontosan tudod, hogy miért mondtad. És szerintem igazad is van, mert már a mérlegelésen olyan volt, mint egy pitbull.
Thoer
Van benne valami, de tényleg nem éri meg belemenni, hogy ki mit szed, mert úgysem tudunk semmit.
Rajhi
IDÉZET(misi @ 2009-02-17 13:28:17) *

Pacquaio - Morales I?

Mosley-nak nem is ez lett volna az első esete, hogy cucchoz nyúl, abszolúte a tudta nélkül smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.