Bár már korábban mondtam,hogy elkeserítőnek tartom a nehézsúly mai helyzetét azért az életnek mennie kell tovább még ezekben a vészterhes időkben is,valahogy túl kell élnünk.
Ami számomra érdekes lehet a továbbiakban:
-David Haye vs Odlainer Solis
Remélem eszükbe jut és ajánlatot tesznek egymásnak,mármint a menedzsment.Haye nagy pofája kezd idegesítő lenni,hónapok óta csak magyaráz de meccse még nem volt,lassan eltelik fél év és csak a szájalás megy.Szerintem érdekes párosítás lenne.
-Evander Holyfield vs Nikolaj Valuev
Szép lenne,hogy ha Evander egy övvel a derekán,győzelmes meccsen búcsúzna.A két Klicsko ellen vagy más top nehézsúlyú ellen már kevés az esélye de szerintem Valuev lomha mozgása,kiszámítható egysíkúsága a technikás,dörzsölt Holyfieldnek komoly győzelmi esélyeket ad és Valuev ütőereje sem jelent gondot a nagy bombázók ellen megedződött legendának.Mindez úgy lenne szép,hogy ha utána Holyfield visszavonulna és soha többet nem térne vissza.
-Klicskó tesók vs Valuev
Érdekes lenne látni,hogy Klicskóék,hogyan boxolnak a másik irányba,azaz fölfelé.Ha úgy tetszik,eddig a levegőből lövöldöztek tankokra,most földi légvédelemként kellene működniük egy lassan mozgó bombázógép ellen és itt nem Valuev ütőerejére gondoltam.Valuevhez hasonlóan Klicskóék mérete is befolyásolja a mérkőzéseiket,a taktikájuk egyértelműen a nagyobb méretük kihasználása a rövid kezű,alacsony boxolók ellen,ez most épp fordítva lenne,kiváncsi lennék a taktikára.Valuevnek nagyon kemény feje van,McCline kimondottan nagy ütő és a legjobb,legnagyobb ütéseit vitte be Valuevnek,az meg csak bámult.Más kérdés,hogy ha McCline nem sérül le,meggyőződésem,hogy kicsinálta volna Valuevet.
-Golota vs McCline vs Briggs
Őket csak egyszerűen megnézném egymás ellen,mielőtt visszavonulnának.Az első vonal ellen már nincs mit felvonultatniuk de egymás ellen érdekes derbik lennének.Az első McCline vs Briggs egy jó,nézhető meccs volt.
-Holyfield vs Toney vs Rahman
Utálom Toneyt és megnézném,hogy most is olyan nagy mellénnyel viselkedne e Holyfieldel szemben.Toney és Rahman visszavágója jó meccs lehetett volna ha tovább megy és nem kell leléptetni Rahmant,jó lenne,hogy ha egyértelműen fejeznék be.Holyfield vs Rahman,szerintem ki-ki meccs lenne,az első is jó volt.
-Gomez vs Solis
Később,ha Solisnak lesz még pár meccse és Gomez nem lessz még kiöregedve akkor szívesen látnám,hogy a két kubai mire menne egymással.
Klicsko tesók vs McCline
Most meg lehet lincselni,lehet kinevetni de én úgy gondolom,hogy,hogy ha a mai mezőnyből valaki akkor McCline képes lehet egy kiegyensúlyozott,akciódús meccset csinálni a Klicskókkal ami nem egy unalmas egyoldalú meccs lenne.Szerintem,hogy ha nem sérül meg a térde,akkor sokkal nagyobb verésben részesítette volna Valuevet mint Chagaev,Donald vagy Ruiz,sokkal hangsúlyosabb,tisztább,erősebb ütésekkel bombázta.Petert is háromszor megfektette,Byrdöt is,Briggset is meg a bankár becenevűt is és bár Ruiztól kikapott pontozással akkor is azt gondolom,hogy Klicskóék ellen jó meccset produkálna.Sokkal jobbat mint Ray Austin vagy Vladimir legutóbbi ellennfele(hogy is hívják őt?) Vladimir ellen vagy Sanders Vitalij ellen.Ugyanis Sanders csak az első két menetben volt partnere Vitalijnak,onnantól teljesen egyoldalú lett a küzdelem,csak néha volt egy két Sanders találat.