Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Nehézsúlyúak
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Farkas Krisztian
Mivel a korábbi nehézsúlyú topik zárolva lett ezért gondoltam nyitok egy újat,hogy ne offoljam a Klicskóról szoló topikot.

Bár már korábban mondtam,hogy elkeserítőnek tartom a nehézsúly mai helyzetét azért az életnek mennie kell tovább még ezekben a vészterhes időkben is,valahogy túl kell élnünk. cool.gif

Ami számomra érdekes lehet a továbbiakban:

-David Haye vs Odlainer Solis

Remélem eszükbe jut és ajánlatot tesznek egymásnak,mármint a menedzsment.Haye nagy pofája kezd idegesítő lenni,hónapok óta csak magyaráz de meccse még nem volt,lassan eltelik fél év és csak a szájalás megy.Szerintem érdekes párosítás lenne.

-Evander Holyfield vs Nikolaj Valuev

Szép lenne,hogy ha Evander egy övvel a derekán,győzelmes meccsen búcsúzna.A két Klicsko ellen vagy más top nehézsúlyú ellen már kevés az esélye de szerintem Valuev lomha mozgása,kiszámítható egysíkúsága a technikás,dörzsölt Holyfieldnek komoly győzelmi esélyeket ad és Valuev ütőereje sem jelent gondot a nagy bombázók ellen megedződött legendának.Mindez úgy lenne szép,hogy ha utána Holyfield visszavonulna és soha többet nem térne vissza.

-Klicskó tesók vs Valuev

Érdekes lenne látni,hogy Klicskóék,hogyan boxolnak a másik irányba,azaz fölfelé.Ha úgy tetszik,eddig a levegőből lövöldöztek tankokra,most földi légvédelemként kellene működniük egy lassan mozgó bombázógép ellen és itt nem Valuev ütőerejére gondoltam.Valuevhez hasonlóan Klicskóék mérete is befolyásolja a mérkőzéseiket,a taktikájuk egyértelműen a nagyobb méretük kihasználása a rövid kezű,alacsony boxolók ellen,ez most épp fordítva lenne,kiváncsi lennék a taktikára.Valuevnek nagyon kemény feje van,McCline kimondottan nagy ütő és a legjobb,legnagyobb ütéseit vitte be Valuevnek,az meg csak bámult.Más kérdés,hogy ha McCline nem sérül le,meggyőződésem,hogy kicsinálta volna Valuevet.

-Golota vs McCline vs Briggs

Őket csak egyszerűen megnézném egymás ellen,mielőtt visszavonulnának.Az első vonal ellen már nincs mit felvonultatniuk de egymás ellen érdekes derbik lennének.Az első McCline vs Briggs egy jó,nézhető meccs volt.

-Holyfield vs Toney vs Rahman

Utálom Toneyt és megnézném,hogy most is olyan nagy mellénnyel viselkedne e Holyfieldel szemben.Toney és Rahman visszavágója jó meccs lehetett volna ha tovább megy és nem kell leléptetni Rahmant,jó lenne,hogy ha egyértelműen fejeznék be.Holyfield vs Rahman,szerintem ki-ki meccs lenne,az első is jó volt.

-Gomez vs Solis

Később,ha Solisnak lesz még pár meccse és Gomez nem lessz még kiöregedve akkor szívesen látnám,hogy a két kubai mire menne egymással.

Klicsko tesók vs McCline

Most meg lehet lincselni,lehet kinevetni de én úgy gondolom,hogy,hogy ha a mai mezőnyből valaki akkor McCline képes lehet egy kiegyensúlyozott,akciódús meccset csinálni a Klicskókkal ami nem egy unalmas egyoldalú meccs lenne.Szerintem,hogy ha nem sérül meg a térde,akkor sokkal nagyobb verésben részesítette volna Valuevet mint Chagaev,Donald vagy Ruiz,sokkal hangsúlyosabb,tisztább,erősebb ütésekkel bombázta.Petert is háromszor megfektette,Byrdöt is,Briggset is meg a bankár becenevűt is és bár Ruiztól kikapott pontozással akkor is azt gondolom,hogy Klicskóék ellen jó meccset produkálna.Sokkal jobbat mint Ray Austin vagy Vladimir legutóbbi ellennfele(hogy is hívják őt?) Vladimir ellen vagy Sanders Vitalij ellen.Ugyanis Sanders csak az első két menetben volt partnere Vitalijnak,onnantól teljesen egyoldalú lett a küzdelem,csak néha volt egy két Sanders találat.
misi
Amatőrben már találkozott egymással Solis és Haye:

http://www.youtube.com/watch?v=12-lRPoFCfk
larrysims
46-year-old four-time former heavyweight champion Evander Holyfield says he plans to permanently retire from boxing at the end of 2009 according to his hometown paper the Atlanta Journal-Constitution. icon_thumbs.gif
misi
Guinn 2 menet alatt kivégezte Jean-Francois Bergeront, akivel tavaly Valuev 12 menetet maszatolt.
RoyalEKO
Valuevről eddig is köztudott volt, h nem tud bokszolni, csak egyszerűen a nagy termete miatt kiüthetetlen, és elérni is nehezen lehet. Olyan ez, mintha egy mammutfenyőt akarnál egy kisbaltával kivágni... biggrin.gif
misi
Jameel McCline - Mike Mollo 12

WBC Heavyweight Title Eliminator

Azt hiszem ez már mindennek a teteje!
Tulajdonképpen itt bármelyik is nyer, az kinek jó??
larrysims
nem tetszik a színvonal? smile.gif
misi
IDÉZET(larrysims @ 2008-10-29 11:32:44) *
nem tetszik a színvonal? smile.gif

Neked tetszik? smile.gif
larrysims
nem, sőt, kezdek aggódni az emberiség génkészletének állapotáért. klicskó mamán kívül hol van a reménytkeltő utánpótlás? épkézláb emberek 90 kg fölött ma már nem akarnak verekedni? mindenki csak labdákat ütögetne? ez a vég kezdete. birggrosze.gif
Farkas Krisztian
Én sem értem,hogyan történhetett meg ez,hogy ilyen emberek vannak most az élvonalban.Nem hiszem,hogy az amerikai foci meg a kosárlabda szippantaná el a tehetségeket,amivel gyakran indokolják.Ezek a sportok már 30 évvel ezelőtt is slágersportok voltak és mégis mindig voltak csodálatos titánok a nehézsúlyú boxban.Mikor tízenévesen Holyfieldéken nőttem fel meg megnéztem felvételről Aliékat teljesen extázisban voltam.Akkor nem gondoltam,hogy előfordulhat,hogy ide süllyed a súlycsoport,azt hittem,hogy életem végéig k...a jó meccsekkel fognak kényeztetni.Hát,ezt bebuktam,egyenlőre.Azért reménykedem.
Tyson 4 Life
IDÉZET(Farkas Krisztian @ 2008-10-29 16:29:07) *
Én sem értem,hogyan történhetett meg ez,hogy ilyen emberek vannak most az élvonalban.Nem hiszem,hogy az amerikai foci meg a kosárlabda szippantaná el a tehetségeket,amivel gyakran indokolják.Ezek a sportok már 30 évvel ezelőtt is slágersportok voltak és mégis mindig voltak csodálatos titánok a nehézsúlyú boxban.Mikor tízenévesen Holyfieldéken nőttem fel meg megnéztem felvételről Aliékat teljesen extázisban voltam.Akkor nem gondoltam,hogy előfordulhat,hogy ide süllyed a súlycsoport,azt hittem,hogy életem végéig k...a jó meccsekkel fognak kényeztetni.Hát,ezt bebuktam,egyenlőre.Azért reménykedem.

Valószínűleg az élet kényelmesedésével magyarázható a dolog. Ha az amerikai sportok kerülnek szóba (NFL, NBA), ebben a részében teljesen igazad van. Egy amcsi feka srác számára 30 éve valóban csak ezek lehettek a kitörési pontok. Ma viszont már lusták sportolni, mindegyikük rapper akar lenni (ezt bizonyítja, hogy ma már annyi rap előadó van minden városban, hogy még a legjobbakat is nehéz mindet számon tartani), és ha nem a zene akkor még mindig kényelmesebb sport a kosárpályán lógni, mint az edzőteremben.
zvajo
QUOTE (misi @ 2008-10-29 11:07:11) *
Jameel McCline - Mike Mollo 12

WBC Heavyweight Title Eliminator

Azt hiszem ez már mindennek a teteje!
Tulajdonképpen itt bármelyik is nyer, az kinek jó??

Én csipem McCline-t, különösen amiért padlóztatta Byrd-öt és Petert icon_thumbs.gif
Jo arc szerintem. Valuev ellen sem volt rossz.
RoyalEKO
Más kérdés, hogy McCline egyáltalán nem érdemli meg, hogy világbajnoki kihívó legyen, amikor szinte sehol sincs rangsorolva, a sorsdöntő meccseit is rendre elbukta, és egy tucat nála jobb bokszoló vár arra már évek óta, hogy világbajnoki címért bokszolhasson...
misi
IDÉZET(RoyalEKO @ 2008-10-30 01:34:30) *
Más kérdés, hogy McCline egyáltalán nem érdemli meg, hogy világbajnoki kihívó legyen, amikor szinte sehol sincs rangsorolva, a sorsdöntő meccseit is rendre elbukta, és egy tucat nála jobb bokszoló vár arra már évek óta, hogy világbajnoki címért bokszolhasson...

Pláne úgy durva a helyzet, hogy még így is ő számít a meccs esélyesének!
zvajo
IDÉZET(RoyalEKO @ 2008-10-30 01:34:30) *

Minden van a Földön, csak igazság nincs...
larrysims
az orf szerint valuev és holyfield dec. 20-án meccselni fog. szomorú.
RoyalEKO
IDÉZET(larrysims @ 2008-10-31 18:47:38) *
az orf szerint valuev és holyfield dec. 20-án meccselni fog. szomorú.

Nem, inkább röhelyes! smile.gif
larrysims
a dolog jó oldala, hogy holy papa kivételesen egy olyan ellenféllel boxol, akit nem tud lefejelni. birggrosze.gif
RoyalEKO
Nem valószínű, hogy lesz Valuev vs. Holy. Valuevék azt nyilatkozták, hogy az elsődleges célpont Golota, Holy csak akkor jön képbe, ha valami miatt meghiúsul a Valuev vs. Golota meccs. Az időpont amúgy December 20-án lenne.
kissj83
Ha választanom kéne inkább Holyfield ellen nézném meg Valuevet, de Golota hűűjje lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget!
Csak előbb hoznia kell az Austin elleni meccset és a felkészülési idő is nagyon rövid lesz neki.
Így nem is tudom kinek szurkoljak a hétvégén, pedig bírom a lengyelt.
RoyalEKO
Én Valuevnek fogok drukkolni. Méghozzá azért, hogy utána végre összejöhessen a várva-várt Klitschko vs. Valuev csata... smile.gif
zvajo
IDÉZET(RoyalEKO @ 2008-11-05 19:54:18) *
Én Valuevnek fogok drukkolni. Méghozzá azért, hogy utána végre összejöhessen a várva-várt Klitschko vs. Valuev csata... smile.gif

Én is. Golota már kapott sok lehetőséget, de mind elbukta (Lennox, Brewster, Tyson, Bowe, stb).
misi
..de mostanában megint jó a lengyel!

Örülnék, ha netán mégis sikerülne neki, szimpatikus fazon!
manchester
IDÉZET(misi @ 2008-11-06 16:25:09) *

Nekem nem volt valami szimpatikus, mikor Tyson ellen 2 menet után egyszerűen elhagyta a szorítót. smile.gif A nézőknek se nagyon tetszett, meg is dobálták. Emlékszem, még a Magyarországon fogható HBO-n adták a meccset élőben.

misi
IDÉZET(manchester @ 2008-11-06 17:36:26) *
Nekem nem volt valami szimpatikus, mikor Tyson ellen 2 menet után egyszerűen elhagyta a szorítót. smile.gif A nézőknek se nagyon tetszett, meg is dobálták. Emlékszem, még a Magyarországon fogható HBO-n adták a meccset élőben.

..kinek a paplan smile.gif
manchester
IDÉZET(misi @ 2008-11-06 18:25:51) *
..kinek a paplan smile.gif

Mit szeretnél mondani?
misi
IDÉZET(manchester @ 2008-11-06 18:34:50) *
Mit szeretnél mondani?

"kinek a pap, kinek a paplan" rolleyes.gif
zvajo
IDÉZET(misi @ 2008-11-06 16:25:09) *

Mi a szimpatikus benne? Nekem a Manchester által leirt sztorin kivül az sem tetszett, hogy Bowe ellen a figyelmeztetések ellenére sem hagyta abba a mélyütéseket. Valuev ellenben sportszerű. Még csak nem is dulakodik, fog, stb.
Rajhi
Austin csúnyán megverte és le is ütötte Golotát az első menetben, aki a menet végén vállsérülésre hivatkozva feladta a küzdelmet.
A lengyel nem lesz Valuev ellenfele decemberben, szerintem több címszerzési lehetőséget sem fog kapni.
manchester
IDÉZET(Rajhi @ 2008-11-08 07:20:39) *
Austin csúnyán megverte és le is ütötte Golotát az első menetben, aki a menet végén vállsérülésre hivatkozva feladta a küzdelmet.
A lengyel nem lesz Valuev ellenfele decemberben, szerintem több címszerzési lehetőséget sem fog kapni.

Pedig mostanában megint jó a lengyel, és szimpatikus fazon... smile.gif
Thoer
IDÉZET(Rajhi @ 2008-11-08 07:20:39) *

http://www.youtube.com/watch?v=gM9uyw2IyqU
Egyértelműen megsérült Golota. Először azt hittem elővette a benne szunnyadó Roy Jones Jr-t smile.gif, de aztán látható hogy ha akarja se tudja használni a balját.

Egyébként meg már el is dőlt, hogy Holy papa kap ismét lehetőséget. Nem örülök neki, hogy Valuevvel fog bokszolni az öreg, de talán még mindig jobb, mintha valamelyik ukrán verné hullára.
misi
IDÉZET(manchester @ 2008-11-08 08:30:42) *
Pedig mostanában megint jó a lengyel, és szimpatikus fazon... smile.gif

off: Ha holnap netán Calzaghe ner, akkor is ekkora lesz a pofád, ugye?
Utólag mindenki okos

..és tényleg jó formát mutatott Golota az utóbbi időben!
te sem várhattad Austin győzelmét!
manchester
IDÉZET(misi @ 2008-11-08 10:49:39) *

Ezt nem értem! Én amúgy is Calzaghe győzelemre tippeltem, de ha visszaolvasol, erről több hsz-emben is meg tudsz bizonyosodni. Hol ebben a ráció?
misi
IDÉZET(manchester @ 2008-11-08 11:12:39) *
Ezt nem értem! Én amúgy is Calzaghe győzelemre tippeltem, de ha visszaolvasol, erről több hsz-emben is meg tudsz bizonyosodni. Hol ebben a ráció?

Mivel láthattad, hogy én Jones-párti vagyok!
Thoer
IDÉZET(misi @ 2008-11-08 10:49:39) *

Misi, te érted, hogy mit akartál mondani? Ha igen, akkor légyszi avass be minket, mert ebben vagy nincs logika, vagy túl magas nekem vagy elírtad! (És nem a "nyer"-re mondom.)
manchester
IDÉZET(Thoer @ 2008-11-08 12:25:59) *
Misi, te érted, hogy mit akartál mondani? Ha igen, akkor légyszi avass be minket, mert ebben vagy nincs logika, vagy túl magas nekem vagy elírtad! (És nem a "nyer"-re mondom.)

Az egész emberben egy csepp logika nincs, és lassan már csak róla szól ez az egész átkozott fórum.
hittman
IDÉZET(Thoer @ 2008-11-08 08:49:04) *
http://www.youtube.com/watch?v=gM9uyw2IyqU
Egyértelműen megsérült Golota. Először azt hittem elővette a benne szunnyadó Roy Jones Jr-t smile.gif, de aztán látható hogy ha akarja se tudja használni a balját.

Egyébként meg már el is dőlt, hogy Holy papa kap ismét lehetőséget. Nem örülök neki, hogy Valuevvel fog bokszolni az öreg, de talán még mindig jobb, mintha valamelyik ukrán verné hullára.

Szerinted Wlad hullára verné?
larrysims
IDÉZET(hittman @ 2008-11-08 13:09:33) *

minimum hullára jabelné, aztán megküldené pár jobbossal, hidd el, valuevvel jobban jár.
zvajo
IDÉZET(hittman @ 2008-11-08 13:09:33) *

Szerintem szerinted is smile.gif
A lassú és relatíve egysíkú Valuev ellen mindenképpen több esélye van.
hittman
IDÉZET(zvajo @ 2008-11-08 14:06:04) *
Szerintem szerinted is smile.gif
A lassú és relatíve egysíkú Valuev ellen mindenképpen több esélye van.

Szerintem nem smile.gif
Valuev sokat fejlödött,és nagyon jo kis kombináciokat üt.Lábon elég jol mozog,és nem fog.Ja,és persze magas!
A probléma vele h kissé lassu,nem üt nagyot,és nem vet be "trükköket".
Én nagyon kiváncsi lennék arra a meccsre.
misi
Sosnowski kiütötte Williams-t!

Szép visszatérés, nem gondoltam volna!
Thoer
IDÉZET(misi @ 2008-11-09 01:31:09) *
Sosnowski kiütötte Williams-t!

Szép visszatérés, nem gondoltam volna!

Nem láttam a meccset, de ez azért mindenképp érdekes. A Lawrence elleni teljesítménye finoman szólva is kritikán aluli volt. OK, Williams nem a legjobb már, de nem lehett sokkal rosszabb mint Zuri Lawrence! blink.gif
zvajo
IDÉZET(hittman @ 2008-11-08 15:55:59) *
Szerintem nem smile.gif
Valuev sokat fejlödött,és nagyon jo kis kombináciokat üt.Lábon elég jol mozog,és nem fog.Ja,és persze magas!
A probléma vele h kissé lassu,nem üt nagyot,és nem vet be "trükköket".
Én nagyon kiváncsi lennék arra a meccsre.

Persze, én is csipem újabban Valuev-et, és tényleg sokat fejlődött. icon_thumbs.gif Nem is azt mondtam, h esélytelen Holy ellen. De azért Wlad sokkal keményebb dió lenne az öregnek. Wlad sokkal gyorsabb és kepzettebb Valuev-nél, és a jab-je mellett Holy nem tudná kihasználni erősségét, a közelharcot. A Real Deal kondija és gyorsasága sem a régi, így nem igazán látom, miben reménykedhetne Wlad ellen. Ott lenne a szokott forgatókönyv: jab-el megpuhítja, aztán amikor már fárad, ráereszti a jobbost és padló...
hittman
Hopp,kicsit félreolvastam mindent rolleyes.gif
Ugy értettem h Klicskoék vernék hullára Valuevet.
Holyt valahogy nem olvastam bele a dologba.
Szoval azt hittem h Valuev-Klicskorol van szo.
Sajnos Holy igen esélytelen már.
RoyalEKO
OFF: Valaki el tudná mondani nekem, hogy Holy-nak miért Real Deal a beceneve, és mit is jelent ez tulajdonképpen? A szavak angol jelentésével tisztában vagyok, de egyszerűen nem tudom összerakni, hogy mi a frászt is jelenthet ez egy bokszoló esetében, mint név... biggrin.gif
Thoer
Alinak miért az a beceneve, hogy The Greatest? smile.gif

Amúgy kb ugyanazt jelenti, szabad fordításban "az az ember aki igazán számít".

Egyébként volt neki egy másik beceneve is, többször is hallottam, például azt hiszem Toney ellen is The Warriorként szólították ringbe. Nekem mind a két név nagyon tetszik és az öreg rá is szolgált mindkettőre.
hittman
IDÉZET(RoyalEKO @ 2008-11-09 18:01:56) *
OFF: Valaki el tudná mondani nekem, hogy Holy-nak miért Real Deal a beceneve, és mit is jelent ez tulajdonképpen? A szavak angol jelentésével tisztában vagyok, de egyszerűen nem tudom összerakni, hogy mi a frászt is jelenthet ez egy bokszoló esetében, mint név... biggrin.gif

Ha jol emlékszem a Lewis-Holy meccset mikor közvetitették,akkor Füzesy Zoli bácsi volt a szakkommentátor.
Akkor elmesélte,h öt is nagyon érdekelte,h mit jelenthet ez.
Telefonálgatott amerikai ujságiro ismerösöknek,és ök azt mondták h a real deal jelentése ebben a formában:"biztos tipp".
RoyalEKO
Ahamm, szall akkor ezek szerint Lamon Brewster alias "The Rentless" ellentétje... smile.gif Köszi a választ srácok. biggrin.gif
Thoer
IDÉZET(RoyalEKO @ 2008-11-09 18:42:11) *
Ahamm, szall akkor ezek szerint Lamon Brewster alias "The Rentless" ellentétje... smile.gif Köszi a választ srácok. biggrin.gif

Mi??? smile.gif blink.gif

Na látom már nem vagy úgyhogy csak hogy okoskodhassak még egy utolsót a mai nap és hogy tisztába legyen téve a dolog:
Brewster -> Relentless -> Könyörtelen
RoyalEKO ? -> Rentless -> ??? Kölcsöntelen? smile.gif
Semmi köze egyiknek sem a Real Deal kifejezéshez. wink.gif
RoyalEKO
Bocsi, véletlen elírtam... Vegyétek úgy, h nem szóltam... smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.