ahogy a riporter is mondta:Wanderlei is BACK!!!
35 mp!!!!
supras
2008-05-25 10:27:05
Jó kis meccs, Silva iszonyatos erős volt.
nagyon jó meccsek voltak ,machida hihetetlen , penn megállíthatatlan ,silva meccse kb olyan volt mint a jakson liddell 2 nem igazán derült ki ennyiből ,h kia jóbb ,meg még mindig csak kaszbolt , ő is lemehetett volna , valszínű ,ha köv ellenfél a forrest vs jakson győztese lesz
nekem teljesen meggyőző volt silva.szerintem nem csak kaszabolt, hanem nagyon is tudatosan küzdött.feszült volt ugyan, de úgy gondolom, hogy rá fordított munka most kijött.sosem volt a nagy kedvencem, de most örültem a győzelmének.
machida nagyon okosan küzdött, ha ez ortiz csúcsformája akkor az elég gáz...mindenesetre, ahogy azt a térdest túlélte az nem volt semmi.és hát az is igaz, hogy egy rosszabb ellenfél ellen megcsinálta volna az a fojtást.
penn meg egyre jobb, folyamatosan megelőzte sherk-öt, akinek szerintem egy pillanatnyi esélye sem volt.
IDÉZET(j27 @ 2008. May. 25 16:30)
nekem teljesen meggyőző volt silva.szerintem nem csak kaszabolt, hanem nagyon is tudatosan küzdött.feszült volt ugyan, de úgy gondolom, hogy rá fordított munka most kijött.sosem volt a nagy kedvencem, de most örültem a győzelmének.
machida nagyon okosan küzdött, ha ez ortiz csúcsformája akkor az elég gáz...mindenesetre, ahogy azt a térdest túlélte az nem volt semmi.és hát az is igaz, hogy egy rosszabb ellenfél ellen megcsinálta volna az a fojtást.
penn meg egyre jobb, folyamatosan megelőzte sherk-öt, akinek szerintem egy pillanatnyi esélye sem volt.
a második menetben talán 1 kicsit
naja igen ortiznál teljesen igazad van
silva akkor is lucky punch volt sztem , nagyon vároma köv meccsét ,bár állítólag az ellenfél is már meg van méghozzá anderson silva bizony ,lemegy középsúlyba!! csak aztán nehogy úgy járjon mint hendo...
am volt a sengoku 2 ha vki ésszre vette , monson és barnett csináltak 1 egész jó meccset ,végén barnett nyert fölényesen tömören ennyi , amúgy az is egyesül a dreammel , egyesek szreint az lesza pride újjá szülletése, hát majd meglátjuk
penn következő kihívója meg , a hurita /florian meccs győztese, am érdekes,h sherket ennyire leírták , azt hittem sokkal szorosabb meccs lesz,na mind1 franca ellen megnézném a penn-t nagyon hasonlóa stillúsuk.
nakamura sztem megyy vissza japánba , tearry meg mehetne mondjuk ortiz v jardine ellen .
grejic remélem lól íróm

meg egy az egyben mirko crocop , csak hát silva /hendo/fraknklin félék ellen ez sztem nem lesz elég ,de majd elvállik
egyszóval kúrva jó gála volt az egyik legjóbb , 2 hétmúlva ufc 85 , érdkeses lesza vera vs werdum ha állóharc bontakozik ki, hughes ha ezt is elveszti mehe nyugdíjba , bár gsp koshcek ellen így se lesz már sok esélye.
ufc 86ot várom igazán griffin vs rampage igazi csemege lesz, a nyár meccse... persze a crocop banner után
supras
2008-05-25 21:05:05
Egyenest már valszeg nem is nagyon fogunk látni tőle, de Jardine ellen nem is kellett. Szerintem Jardine egy kicsit tartott tőle. Idő kérdése volt csak hogy mikor jön az az ütés ami lerombolja az önbizalmát.
IDÉZET(Supras @ 2008. May. 25 21:05)
Egyenest már valszeg nem is nagyon fogunk látni tőle, de Jardine ellen nem is kellett. Szerintem Jardine egy kicsit tartott tőle. Idő kérdése volt csak hogy mikor jön az az ütés ami lerombolja az önbizalmát.
Én is igy látom...
35 mp kevés,h leszűrjük Silva változott-e vagy sem. Jardine kicsit tartott tőle + szerintem volt benne lucky punch is. Mondjuk az első jobbost Silva is benézte...nem tudom.
Machida pedig az őrületbe kergette Ortizt.Mondjuk engem is kiidegelt volna,de ennyi elég volt a győzelemhez.Viszont szerintem Ortiz ezzel a produkcióval még nem leirandó,nem volt túl acélos,de Jardine-nel mehetne egy meccset.
supras
2008-05-26 00:06:47
Túl sok most a jó félnehézsúlyú szerintem ahhoz hogy Tito az utolsóe meccsei alapján nagy szerepet kapjon. Nem tudom milyen most kint a népszerűsége de a nagy nevek most, azaz a TOP 5 kint most mind látványos bunyós és 4 ebből ráadásul amerikai is. Én azt gondolom hogy Silva most még nem kap lehetőséget Rampage ellen hanem egy kicsit húzzák még a népet. Én a Silva Griffin meccset várom már nagyon, az lesz egy nagy adok kapok. Szerintem egyébként Griffin megoldaná.
IDÉZET(Supras @ 2008. May. 26 00:06)
Túl sok most a jó félnehézsúlyú szerintem ahhoz hogy Tito az utolsóe meccsei alapján nagy szerepet kapjon. Nem tudom milyen most kint a népszerűsége de a nagy nevek most, azaz a TOP 5 kint most mind látványos bunyós és 4 ebből ráadásul amerikai is. Én azt gondolom hogy Silva most még nem kap lehetőséget Rampage ellen hanem egy kicsit húzzák még a népet. Én a Silva Griffin meccset várom már nagyon, az lesz egy nagy adok kapok. Szerintem egyébként Griffin megoldaná.
Tito hatalmas ikon kint még mindig,Liddell népszerűségével vetekedik.Ezek ketten uralták a félnehézsúlyt,nem kopott meg a népszerűségük.Igaz Tito utoljára 2 éve győzött...
Szerintem is Silvából kihúzzák a lehető legtöbb pénzt,odébb van még a Jackson elleni meccs.
supras
2008-05-26 10:55:28
Mondjuk Silva nagy lépést tette azzal hogy átköltözött az államokba. Én egyenlőre azért nem gondolnám hogy Jackson ellen megy hamar mert Jackson-ból még nem vettek ki annyi pénzt hogy megérje hogy esetlegesen Silva-ra cserélni. Mert mint tudjuk Silva elég szépen megverte kétszer és a második meccsen sem változtatott a taktikán Jackson. Egy szó mint száz, jó lenne most belenélzni Dana White fejébe hogy ő mit gondol erről.
Hattori Hanzo
2008-06-01 21:48:32
Hát nem UFC, hanem ElitXC, de sebaj.
Tehát, csak Kimbo vs Thompson meccset néztem meg eddig, mondhatni szórakoztató meccset hoztak össze. Mondjuk ez mindkettőre jellemző, Thompson vs Fujitát soha nem felejtem el.
Szóval az van, hogy Kimbonak hatalmasat fejlődött az eszköztára, mindenből tanult egy kicsit, látszik, hogy jó a mestere. Csak az erőnléttel van még egy kis gond. Nem fiatal már a tanuláshoz, biztos vagyok benne, ha 10 évvel korábban kezdett volna MMA- val rendesen foglalkozni, ma az elitben tanyázna. A lényeg, hogy a 3. menetben megállítoták a meccset, Kimbo akkorát adott Thompson egyébként is abszurd fülére, hogy az majdnem leszakadt, tiszta vér volt, aztán még eltalálta néhány megrendítővel, erre beszüntették. Tény, hogy közel állt a kiütéshez, de szerintem egy kicsit kedvezni akartak Kimbonak. Pontozásra nem biztos, hogy neki adtam volna az addigiakat, úgy vélem, bár nem értek hozzá, hogy döntetlenre adtam volna. Nézzétek meg, szerintem érdemes.
Na pá.
Hibbantka
2008-06-01 23:11:32
Szerintem is hamar állitottak meg, meg kellett volna varni, mig lemegy a brit. Kozel volt hozza, akkor nem lenne reklamacio... A testi epseget vedte a biro, o meg majdnem lekent neki egyet. A Baroni meccs is tanulsagos.
Hibbantka
2008-06-01 23:29:21
A sherdogon azt irtak Thompson vezetett a pontozolapokon. Haaat - nagy joindulattal.
Kimbo tenyleg sokat fejlodott, bar fiatalabb mar o sem lesz. Sok mindenkivel hirbe hoztak: Butterbean, Ken Shamrock stb. Remelem meg is valosul egy par belole. Egy amerikai forumon azt olvastam, hogy Kimbo egyfajta merce lett: minden kioregedo es/vagy egysiku harcos hozza meri magat, ot fikazza, vagy vele akar meccselni. Van benne valami.
Az informácios tarsadalom ujabb csodaja: egy utcai bunyos olyan nepszerusegre tesz szert a Neten, hogy a menedzserek latnak fantaziat benne, egy vilaghiru edzo kezelesbe veszi és csodak csodajara meg eredmenyes is tud lenni. Legalábbis igy szol a fáma.
A kezdeti menedzselese, az ellenfelek kivalasztasa mindenesetre jobban sikerult, mint pl. Lesnarnal.
ahoz képest,h lement az ufc 85 ,nem kavart nagy port
zsoltua
2008-06-09 20:48:33
IDÉZET(Vega @ 2008. Jun. 09 21:36)
hát ja,hughes kikapott,nekem az elég is volt,a többi meccset meg sem néztem.
IDÉZET(zsoltua @ 2008. Jun. 09 20:48)
IDÉZET(Vega @ 2008. Jun. 09 21:36)
hát ja,hughes kikapott,nekem az elég is volt,a többi meccset meg sem néztem.
jah ,sztem felesleges bevállalnia serrát , felette sajnos tényleg eljárt az iőd , alves meg mehet gsp ellen miután az elverte fichet.
werdum nagyon jó volt
nate-nél nem értem,h h nem hozta meccset sztem 2 menetet si,án nyert...
na mind1
supras
2008-06-10 15:16:09
A Vera és a Marqurdt meccsről is a főlapon van McCarthy véleménye.
prideba simán nyert volna nate , kúrva nagy meccs volt , bisning is elég jól mozog ebbena súlycsoportban métló ellenfél lehet silvának,útóbbi valszínű menni fog filho ellen liddell után, hiszerna wec is már dana whité szal izgalmas meccsek elé nézünk ,csak aronat szerződtetnék már...
supras
2008-06-15 19:46:16
Manhoef kőkeményet mészárolt.
Kin meg rutálisan kapott ki, de durva ilyet látni megint.
Hibbantka
2008-06-15 22:08:57
Manhoef brit szaklapok véleménye szerint veszélyes lehet(ne) Wanderleire, Rampage-re és Liddelre is. Hát az utobbi időben eléggé meggyőző.
Manhoef földön nem védekezik még megfelelően szerintem,de dinamikusan fejlődik.Amit Sakurábával csinált...nem tudom h mi van az öreggel,vagy Melvin ennyire erős.
Overem meg a Prideos időszakhoz képest felszedett vagy 6-7kg tiszta izmot,látványosat fejlődött.
zsoltua
2008-06-16 10:04:27
nekem aoki tetszett legjobban,hibátlan volt,nagata egy nagyon jó birkózó,de esélye sem volt,és az a fojtás a végén-nem sűrűn látni ilyet.
supras
2008-06-16 17:00:44
A bajnok szerintem Aoki lesz, bár Manhoef-nak szurkolok. Manhoef, egy állat egy nem kétséges, azonban szerintem neki ez a 85 az igazi súlya.
zsoltua
2008-06-16 20:27:35
aoki lightweight,manhoef middleweight,szóval mindketten bajnokok lehetnek,de addig lesznek még nehéz perceik,meglátjuk.
kin áhh ennél szarabbúl nem iseshetett volna , előző meccsen az a szakadás ,ha babonás nem áll ki újra zelg ellen
mausasi elképesztő ,aoki vs nagata nevetséges volt ekkora különbséget két versenyző között , manhoef meg megmutatta,h saku mehet nyugdíjba, overeem meg crocop ellen
supras
2008-06-17 06:31:32
Na, ezt jól benéztem, hát igen, kisebbnek tünt meg minden. Manhoef-nak szurkolok lde félek el kapják földön.
tomsits
2008-06-29 10:44:22
Super Fight :
Peter Aerts def Jan "The Giant" Nortje KO RD3
GP Quarter Finals :
Keijiro Maeda def Musashi Dec RD3
Takumi Sato def Mitsugu Noda Dec RD3
Ewerton Teixeira def Tsutomu Takahagi KO RD1
Tsuyoshi Nakasako def Bernard Ackah Dec RD3
GP Semi Finals :
Keijiro Maeda def Takumi Sato Dec RD3
Ewerton Teixeira def Tsuyoshi Nakasako Dec RD3
K-1 Heavyweight Title Match :
Badr Hari def Glaube Feitosa KO RD1
tomsits
2008-06-29 11:59:53
Schilt verte bannert.
döntőben teixeira nyert maeda ellen.
IDÉZET(tomsits @ 2008. Jun. 29 11:59)
Schilt verte bannert.
döntőben teixeira nyert maeda ellen.
de ,h abban a mecsben mit látott az egyik pontozó döntetlent...
feitosától sokkal többet vártam volna , nevetséges votl amit csinált,ennél sefo többet tudott hari ellen
supras
2008-07-06 05:54:50
Egy nagyon jó és szoros meccsen Griffin egyhangú pontozással megverte Jackson-t. Már a második menetben szétrúgta a lábát, de Jackson egy lábbal és végig nyomta a meccset.
Cote legyőzte Almeida-t, szerintem egy elég rossz meccsen. Mindegy mondjuk hogy ki nyerte a csatát, úgy érzem Anderson Silva öve egyikkel szemben sincsen veszélyben. igazából annyiból szerettem volna hogy Almeida nyerjen mert kíváncsi vagyok ott is megpróbálta e volna lógatni a kezeit Silva ellen.
Amúgy a közvetített meccseken 3-0 arányban nyert ma este a birkózás a BJJ-vel szemben (alapsportág)
kaoklai
2008-07-06 06:01:53
Megesik ez bizony néha.Példa a románia bjj kupa után néhány magyarországi uraknak mint pl. balhé,hogy leszáljanak a magas lórul.
zsoltua
2008-07-07 11:35:29
elől a győztesek(nem hivatalos,k-1fans.com):
Owatari vs Masaki R1 KO
Alviar Lima vs mark Vogel
Albert Kraus vs Mike Zambidis (TKO cut)
Kyshenko vs Kido DEC
Andy Souwer vs Warren Stevelmans DEC
Masato vs Drago Dec
Sato vs Buakaw Por Pramuk KO
Hibbantka
2008-07-07 13:13:07
IDÉZET(Supras @ 2008. Jul. 06 05:54)
Egy nagyon jó és szoros meccsen Griffin egyhangú pontozással megverte Jackson-t.
Sajnálhatjuk, hogy már nem lesz Tito - Griffin visszavágó. Nagyon összeszedte magát.
tomsits
2008-07-07 16:25:34
IDÉZET(zsoltua @ 2008. Jul. 07 11:35)
elől a győztesek(nem hivatalos,k-1fans.com):
Owatari vs Masaki R1 KO
Alviar Lima vs mark Vogel
Albert Kraus vs Mike Zambidis (TKO cut)
Kyshenko vs Kido DEC
Andy Souwer vs Warren Stevelmans DEC
Masato vs Drago Dec
Sato vs Buakaw Por Pramuk KO
jó kis párok őszre
sato vs masato
kyshenko vs souwer
lesz min drukkolunk
IDÉZET(Supras @ 2008. Jul. 06 05:54)
Egy nagyon jó és szoros meccsen Griffin egyhangú pontozással megverte Jackson-t. Már a második menetben szétrúgta a lábát, de Jackson egy lábbal és végig nyomta a meccset.
Cote legyőzte Almeida-t, szerintem egy elég rossz meccsen. Mindegy mondjuk hogy ki nyerte a csatát, úgy érzem Anderson Silva öve egyikkel szemben sincsen veszélyben. igazából annyiból szerettem volna hogy Almeida nyerjen mert kíváncsi vagyok ott is megpróbálta e volna lógatni a kezeit Silva ellen.
Amúgy a közvetített meccseken 3-0 arányban nyert ma este a birkózás a BJJ-vel szemben (alapsportág)
hát ilyen birókat nemtudom honan szedték össze őket ,jakson nyerte az első 3,4 menetet , egyszűeren nemn értem ilyen sz*r biróidntésekt , ráadásúl ameladnak kiadta oda meccset ,az is nevetséges volt...
k*cs*g b*zi pontozók elbasszá kaz egészet
kiváncsi vagyok mások véleméynére is de szerintem ez a pontozás egy nagy rakás sz*r ,musashinál láttma ekkora csalásokat anno , majdnem úgy néz ki,h jakson csak akkor nyerhetett volna ,ha kiüti , nevetséges egyszerűen
Griffin defeats Jackson by unanimous decision (48-46, 48-46, 49-46) to become the UFC Light Heavyweight Champion.
hát ez ,ténylegn em találok szavaka ,az ilyen kibaszott hozzánemértő pontozókra az életbe nem biznék több meccset a jó kúrva annyukat ,gratula
Bálna
2008-07-08 11:57:30
Egyetértek
tomsits
2008-07-08 14:24:44
IDÉZET(Vega @ 2008. Jul. 08 11:20)
kiváncsi vagyok mások véleméynére is de szerintem ez a pontozás egy nagy rakás sz*r ,musashinál láttma ekkora csalásokat anno , majdnem úgy néz ki,h jakson csak akkor nyerhetett volna ,ha kiüti , nevetséges egyszerűen
Griffin defeats Jackson by unanimous decision (48-46, 48-46, 49-46) to become the UFC Light Heavyweight Champion.
hát ez ,ténylegn em találok szavaka ,az ilyen kibaszott hozzánemértő pontozókra az életbe nem biznék több meccset a jó kúrva annyukat ,gratula
állva ment a meccs nagy része. ott pedig két combost leszámítva rampage volt jobb.
tomsits
2008-07-13 22:12:58
sok mindent gonoltam, de hogy karaev nyer azt nem.
szegény sefo mostmár tényleg visszavonőlhat , ha csak nem akar úgy járni mint mondjuk shamrock
tomsits
2008-07-14 11:35:38
hát valóban nem képes aerts szinten bunyózni ebben a korban.
Hattori Hanzo
2008-07-20 06:01:04
Na, hát amit vártam meglepetés, az elmaradt. Viszont még is csak volt, hiszen Sylvia mindössze kb 38 másodpercet élt túl.
Hát ennyit erről...
IDÉZET(Hattori Hanzo @ 2008. Jul. 20 06:01)
Na, hát amit vártam meglepetés, az elmaradt. Viszont még is csak volt, hiszen Sylvia mindössze kb 38 másodpercet élt túl.
Hát ennyit erről...
csak 35
Fedor még mindig nagyion durván a csúcson van:D
Hosszabb meccs lett volna talán,ha Sylvia nincs úgy beszarva,mint az állat...
Fedor jéghideg,megérezte és letámadta,mint Goodbridge-t,csak az tovább bírta...
Sylvia ennél 1000x többet tud,Fedor pedig továbbra is udisputid a főnök
Megnézném Couture arcát amint ezt látja:D
Silva vs Irwin tovább tartott,mint Fedor meccse,de kb ugyan az volt a forgatókönyv.
Silva a bemelegítésnél jobban elfáradt,félelmetes ez a hapi...
supras
2008-07-20 14:28:18
Ennyi
Fedor az Fedor
Hibbantka
2008-07-21 06:45:17
Fedor azt csinalta, amit kellett... Kockazatosabb lett volna szamara, ha hagyja Timet agyban is bemelegedni. Mondjuk az amcsinak akkor is csak elenyeszo eselye lett volna vele szemben.
Kar, hogy rovid volt, nehogy 2 evet kelljen megint varnunk a kovetkezo 38 (35) mp-re... Lassan mar csak az edzesvideoin lathatjuk.
Halkan jegyzem meg, en felek, hogy van valami serulese Fedornak (a keze?), amirol nem akarnak teljesen oszinten beszelni. Tehat nem csak a show kedveert és taktikabol, hanem praktikai okokbol is kivanatos volt, hogy fel perc alatt torolje fel a padlot a masikkal.
Az meg elgondolkodtato, hogy Nognak ehhez tobb, mint 10 p kellett...
(En az O arcara lettem volna kivancsi.)
ufn 14
silva döbbentes volt , simán meheta félnehézsuylú övért , leginkább fedor ellen nézném meg , tényleg eldőlne kia világ lejóbb harcosa,mliddel jóbban járt evansal mint vele
vera , mintha gyenge lett volna ,de lehet,h az ellenfele bírta jól ,mind1 így is jó volt bárki ellen megnézném
franca nagyon gyenge volt utolsó meteben félpercig nyujtotta korábbi önmagát edgar mehetne penn ellen ,va floirann hureta győztesével
jt-t mehet vissza bölcsész karra

jb jól helybe hagyta
jhonson -burns meccsen nem értem miért nme lett pontozás elvégre szabálytalan technika volt..
affliction
fedor fedor fedor , csúly egyszeűren elsörprő volt sylivában tényleg sokkal több van ,de 1 vissszavágón is úgyna ezl enne aszitú max 2-3-4 menetben , szóval fedor a csúcs , a világ legjóbbja
arlovski jó volt ,de heéylbe kétszer meggondolnám ezta boxolósdit , oda ez kevés
barnett semmi xtra , villant egyet ennyi elég votla kiöregedett rizzonak
nog.nál érdekes ,h rá álltaz állóharcra ,nagyobb ötők ellen silva liddel jardine nemtudom ennyire lehenne hatásos
belfort jó volt bisping v okami v hendo ellen megnézném
lindland a meccset hozta de ez top kategóirás versenyzők ellen kevés lenne asúlycsoprjtában(biesping , silva , hendo,okaim ,marquart)
babalunál szintén ,de a harmadik menteben bravúrozott , amúgy elég gáz voltaszervezők résézről ,h kétszer is kiesetek a ringből ...
szal ez jó volt ,komoyl vetélytárs lehetaz ufcnek nehézsúlyban mindenféle képpen , főleg ha egyesülnének asengokuval v /és dreammel,várjuk a következőt coruutre vs fedor!!!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.