Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Rees - Kotelnik
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
gulyaspisti
Lattatok a meccset.

Nekem nagyon tetszett.
armin
Ezt a sikert már megérdemelte Kotelnik! Hasonló meccsre számítottam, KO nélkül.
Rees-nek sem kell búsulnia, legközelebb úgyis kiüti Khan-t 6 meneten belül! tongue.gif biggrin.gif
Thoer
Szuper meccs volt, de az Andy Lee vs Brian Vera se volt semmi, Joel Casamayor vs Michael Katsidis pedig űberelt mindent. Sok nagyszerű csatát láttunk a hétvégén. (OFF: Federert mert meg laposraverte egy nem kiemelt játékos, sajnos így a tippjeim nem nagyon jöttek be, egyedül Casamayor pontozásos sikerében bíztam. wink.gif )
Brahma
Bizony, csupa jó meccs. Kotelnik megérdemelte hogy bajnok legyen, azt viszont nem érdemli meg hogy Dzindziruk sorsára jusson (off-TV, undercard fighter). Ami meg a teniszt illeti, a remény HAL meg utoljára. biggrin.gif (bocsánat).
campos1526
IDÉZET(Brahma @ 2008. Mar. 24 17:18)
Bizony, csupa jó meccs. Kotelnik megérdemelte hogy bajnok legyen, azt viszont nem érdemli meg hogy Dzindziruk sorsára jusson (off-TV, undercard fighter). Ami meg a teniszt illeti, a remény HAL meg utoljára. biggrin.gif (bocsánat).

Pedig Dzinziruk sorsára fog jutni, vagy talán még oda se sad.gif
Ami meg a teniszt illeti, még jó hogy megfulladt a halacska, durci lettem volna ha legonbol rólam egy kis lóvét cool.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.