Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Meghalt Marc Vivien Foé
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Zamat
blink.gif unsure.gif blink.gif unsure.gif unsure.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif

A Konföderációs Kupa elődöntőjében (amit egyébként Kamerun nyert 1:0-ra Kolumbia ellen) összeesett Foé. Levitték, az orvos megállapította, hogy lenyelte a nyelvét. 45 percen keresztül próbálkoztak az újraélesztéssel, de a lefújás után nem sokkal feladták a reménytelen küzdelmet.

Döbbenetes... unsure.gif sad.gif

Engem nagyon megfogott a hír, nemtom ti hogy vagytok vele.
Romsy
"Qrva"élet ezt most tudtam meg

először nem is ugrott be ki ez

basszameg sad.gif
Zamat
Szegény. most már szívrohamot írnak.

Amúgy ajálnom figyelmetekbe a francia-török meccset! 2. félidő eleje és 3:2!!!
Romsy
holnap 10-től ismétlik a kamerun meccset, megnézem hogy hogy is volt ez.
Zamat
Én láttam. Összesett, levitték. Még nem lehetett levágni, hogy mi van.
Romsy
majd holnap megnézem, állítólag jól fölakadtak a szemei meg ilyenek.
Zamat
Hát ja. Elég durvén nézett ki. Szegény.

Azért ilyenkor eszembe jut, hogy bármikor bárkit elvihet a kaszás. 28 éves volt!!!!!!! És focista lévén aligha örvendett rossz egészségnek.
Miller
Én tegnap a Francia Török meccs második félidejére értem haza, és utána mutatták az Euro Sporton hogy mi történt.
Nagyon durva felvételeket adtak le.
Szegénynek teljesen ki voltak dülledve a szemei, és csak feküdt mozdulatlanul.

Nyugodjon békében.
Nincs igazság a földön, a halál nem válogat. sad.gif
Romsy
ma se láttam, pedig direkt fölkeltem az ismétlésre, de nem azt adták
mzsolt
Idézet (Romsy --- Ma: Jun. 27 12:35)
ma se láttam, pedig direkt fölkeltem az ismétlésre, de nem azt adták[/quote]
osszeesik, aztan meg korbealljak, nincs mit nezni rajta huh.gif
egyebkent ilyenkor mindig eszembe jut, hogy okolvivo halaleset kapcsan felerosodnek azok a hangok, akik a sportag beszunteteset kovetelik.
furcsa lenne, ha most a labdarugast akarnak betiltani.
pedig ha jobban belegondolok, tan tobb labdarugo halt meg sportolas-edzes kozben mostanaban, mint okolvivo ohmy.gif
Romsy
na, volt a híradóban, Foé aneorizma miatt halt meg.

többek között ez egy konkrét példa volt rá, hogy miért nem itélték el Kertész Gézát a Barátok Közt-ben.
JollyDee
Idézet (manchester --- Ma: Jun. 27 19:37)
Hát ez van, qrva igazságtalan az élet, az ember minden tekintetben teljes mértékben kiszolgáltatott helyzetben van. Ha egészségesen is él, bármilyen daganatos betegséget kaphat, magyarul az ember csinálhat akármit, minden pillanatbsn jöhet egy vmi, ami rácáfol az életmódjára, vagy akármi. sz*r az élet, és jobb úgy általában nem is tudni az ilyekről, mert ha fél az ember előre az is kiválthat akármit. A lényeg, hogy kiszolgáltatottak vagyunk, és ezért jobb is ilyenekkel nem foglalkozni, mindenesetre nyugodjon békében Foe. Azért nem mondom, hogy Isten nyugasztalja, mert ha vmi rossz történik, akkor a sablonszöveg, Isten útjai kifűrkészhetetlenek, vagy Isten akarta így, ha jó történik, meg Isten megsegít bennünket!! Hányok ettől a dumáról, ha lenne Isten, nem így zajlana az élet. Megnézném, ha vmelyik b*zi, aki ilyen szöveggel jön, annak halna meg vmi közeli hozzátartozója, akkor mondaná e azt, hogy köszönöm istenem, hogy megölted, biztos azért tetted mert így lesz jobb nekem. Kíváncsi vagyok, akkor is így vélekedne e a sok kis b*zi.[/quote]
Mancs

Tudom, vannak dolgok amiben nem, de most ebben az esetben az elsô szótól az utolsóig egyetértek.

J.D.
manchester
Kösz, de hát így van wink.gif
Zamat
No azért vallásos dolgokba nem menjünk bele.

Annyit azért hozzátennék, hogy a katolikus vallás szerint nincs predestináció (előre elrendeltetés). Tehát mi magunk azt csinálunk amit akarunk és kész.

Az tényleg sablonszöveg, hogy "Köszönöm Istenem", mert a kézzel fogható dolgok elérésében ő nem segíthet. Tehát nem őmiatta nyersz a lottón és nem őmiatta hal meg vki közeli rokonod, barátod.

Üdv
Romsy
aki hisz ilyenekben, szerintem S.Z.Á.N.A.L.M.A.S.!!!
Zamat
Erről ne nyissunk vitát, mert provokálható vagyok és nem akarok senkit megsérteni. wink.gif
Zamat
A végleges diagnózis szerint vénafalszakadás miatt halt meg.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.