ma se láttam, pedig direkt fölkeltem az ismétlésre, de nem azt adták[/quote] osszeesik, aztan meg korbealljak, nincs mit nezni rajta egyebkent ilyenkor mindig eszembe jut, hogy okolvivo halaleset kapcsan felerosodnek azok a hangok, akik a sportag beszunteteset kovetelik. furcsa lenne, ha most a labdarugast akarnak betiltani. pedig ha jobban belegondolok, tan tobb labdarugo halt meg sportolas-edzes kozben mostanaban, mint okolvivo
Romsy
2003-06-27 17:59:35
na, volt a híradóban, Foé aneorizma miatt halt meg.
többek között ez egy konkrét példa volt rá, hogy miért nem itélték el Kertész Gézát a Barátok Közt-ben.
JollyDee
2003-06-27 18:57:23
| Idézet (manchester --- Ma: Jun. 27 19:37) | Hát ez van, qrva igazságtalan az élet, az ember minden tekintetben teljes mértékben kiszolgáltatott helyzetben van. Ha egészségesen is él, bármilyen daganatos betegséget kaphat, magyarul az ember csinálhat akármit, minden pillanatbsn jöhet egy vmi, ami rácáfol az életmódjára, vagy akármi. sz*r az élet, és jobb úgy általában nem is tudni az ilyekről, mert ha fél az ember előre az is kiválthat akármit. A lényeg, hogy kiszolgáltatottak vagyunk, és ezért jobb is ilyenekkel nem foglalkozni, mindenesetre nyugodjon békében Foe. Azért nem mondom, hogy Isten nyugasztalja, mert ha vmi rossz történik, akkor a sablonszöveg, Isten útjai kifűrkészhetetlenek, vagy Isten akarta így, ha jó történik, meg Isten megsegít bennünket!! Hányok ettől a dumáról, ha lenne Isten, nem így zajlana az élet. Megnézném, ha vmelyik b*zi, aki ilyen szöveggel jön, annak halna meg vmi közeli hozzátartozója, akkor mondaná e azt, hogy köszönöm istenem, hogy megölted, biztos azért tetted mert így lesz jobb nekem. Kíváncsi vagyok, akkor is így vélekedne e a sok kis b*zi.[/quote] Mancs
Tudom, vannak dolgok amiben nem, de most ebben az esetben az elsô szótól az utolsóig egyetértek.
J.D.
manchester
2003-06-27 19:10:07
Kösz, de hát így van
Zamat
2003-06-27 19:28:35
No azért vallásos dolgokba nem menjünk bele.
Annyit azért hozzátennék, hogy a katolikus vallás szerint nincs predestináció (előre elrendeltetés). Tehát mi magunk azt csinálunk amit akarunk és kész.
Az tényleg sablonszöveg, hogy "Köszönöm Istenem", mert a kézzel fogható dolgok elérésében ő nem segíthet. Tehát nem őmiatta nyersz a lottón és nem őmiatta hal meg vki közeli rokonod, barátod.
Üdv
Romsy
2003-06-27 19:36:21
aki hisz ilyenekben, szerintem S.Z.Á.N.A.L.M.A.S.!!!
Zamat
2003-06-27 19:38:13
Erről ne nyissunk vitát, mert provokálható vagyok és nem akarok senkit megsérteni.
Zamat
2003-06-28 18:24:41
A végleges diagnózis szerint vénafalszakadás miatt halt meg.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|