Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: kutató munka
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Vega
hello emberek ,kéne 31-edikéig 1 kutató munkát írnom , én a fiatalkori károsszenvedélyekre gondoltam , alkohol ,drog ,dohányzás , elhizás ilyenek ,ha vki tud 1 jó oldalt ahol ilyenek vannak cikkek ,felmérések , adatok ,statiszták v bármi evvel kapcsban szóljon ,v aki csinált ilyet az jelezze már privibe ,mert kúrvára nemtom ,h h indúljak hozzá , aztán nem akarok bukni ebből a vacakból sad.gif dry.gif
előre is kösz
vác-gábor
IDÉZET(Vega @ 2007. Dec. 26 20:44)
hello emberek ,kéne 31-edikéig 1 kutató munkát írnom , én a fiatalkori károsszenvedélyekre gondoltam , alkohol ,drog ,dohányzás , elhizás ilyenek ,ha vki tud 1 jó oldalt ahol ilyenek vannak cikkek ,felmérések , adatok ,statiszták v bármi evvel kapcsban szóljon ,v aki csinált ilyet az jelezze már privibe ,mert kúrvára nemtom ,h h indúljak hozzá , aztán nem akarok bukni ebből a vacakból sad.gif dry.gif
előre is kösz

rólam irhatnál,a doktoridat is megtudnád velem védeni.csak nem vagyok már fiatal korú. tongue.gif
de félre a tréfával délig jelentkezek adatokkal.figyeld a gépet.
vác-gábor
addig is nézegesd ezeket amig, kapcsolatba lépek az illetékesel.
http://www.google.co.uk/search?q=szoci%C3%...en&start=0&sa=N
vác-gábor
privát ment.
supras
Tanul/Tanult itt valaki Pszichológiát?
hittman
IDÉZET(Supras @ 2008. Jan. 09 19:09)
Tanul/Tanult itt valaki Pszichológiát?

én 1 vagy 2 félévet..
adambalogh
Azt hiszem itt valami félreértés van.
hittman
IDÉZET(adambalogh @ 2008. Jan. 09 19:50)
Azt hiszem itt valami félreértés van.

birggrosze.gif birggrosze.gif
kissj83
Én mi a francért nem láttam még soha vízzel működő autót, de még semmilyen kezdetleges, de vízzel működő motort, vagy prototípust?
Ezeket a nagyokos professzorokat sokszor hívták már vitaműsorokba, fórumokra, fizikus találkozókra, ahol nyilvánosság előtt megvitathatnák elméleteiket.
Egyszer se vállalták, hűűjje kifogásokra hivatkozva. Miért nem vállalnak egy ilyen fellépést sem???

Hidd el Misi, ha tényleg lehetséges lenne vízzel működőmotort csinálni, akkor a mai technikai fejlettség mellet már rég elkészült volna, legalább egy fűnyírómotor és ezeket nem tudnák eltitkolni a nagy, gonosz olajipari cégek!
Még ez a hűűjje, szélhámos Egely György kezdte terjeszteni ezt a hülyeséget és még saját műsora is volt. Azt hittem már vége ennek marhaságnak, de úgy néz ki még mindig vannak, emberek akik ebből akarnak megélni.
misi
IDÉZET(kissj83 @ 2011-03-06 20:53:26) *
Én mi a francért nem láttam még soha vízzel működő autót, de még semmilyen kezdetleges, de vízzel működő motort, vagy prototípust?
Ezeket a nagyokos professzorokat sokszor hívták már vitaműsorokba, fórumokra, fizikus találkozókra, ahol nyilvánosság előtt megvitathatnák elméleteiket.
Egyszer se vállalták, hűűjje kifogásokra hivatkozva. Miért nem vállalnak egy ilyen fellépést sem???

Hidd el Misi, ha tényleg lehetséges lenne vízzel működőmotort csinálni, akkor a mai technikai fejlettség mellet már rég elkészült volna, legalább egy fűnyírómotor és ezeket nem tudnák eltitkolni a nagy, gonosz olajipari cégek!
Még ez a hűűjje, szélhámos Egely György kezdte terjeszteni ezt a hülyeséget és még saját műsora is volt. Azt hittem már vége ennek marhaságnak, de úgy néz ki még mindig vannak, emberek akik ebből akarnak megélni.

De el lehet tikolni és lehet, hogy el is akarják....volt már 10 éve hasonlóra példa szintén itthon, ráadásul a szomszédunkban lévő településen és azóta az illetőről semmit nem tudni...gondolom az ilyen embereknek annyi pénzt fizetnek, hogy életük végéig fogják be a szájukat, vagy ilyesmi, jobb esetben. Egyébként én csak belinkeltem érdekességképp, totál h..lye vagyok a témához, épp ezért nem írtam egy betű véleményt se a link alá, de azért szeretem, ha valaki helyettem gondolkozik, ahogy te is igyekeztél. Bocsánat.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.