Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Profi női ökölvívás
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
JollyDee
Egyre több női profi bokszoló van. Szükség van-e a női ökölvívásra?
Laca
A csajok azok jók, kár hogy ?k nem félmesztelen bokszolnak. smile.gif
csiko
Az ökölvívás NEM NŐI sport! Lehet, hogy régimódi vagyok, de az ökölvívást nem nőknek találták ki, a szinkronúszás, na az a női sport. Több hölgyismerősöm van aki kedveli a boxot, de abban eddig mindig egyetértettünk, hogy egy izmos, vérző orrú amazon mokkával a szeme alatt nem túl szép látvány. Egy nő legyen szép és menjen inkább szinkronúszni!
Peru
IDÉZET(JollyDee @ 2002. Oct. 22 01:24 AM)
Egyre több nõi profi bokszoló van. Szükség van-e a nõi ökölvívásra?

wink.gif Szerintem mindegy, hogy van vagy nincs, mert nem sok embertr érdekel. Soha nem lesz igazán eladható a női box! Reggina Halmich-ot láttam élőben bokszolni, de nem kötötte le a figyelmemet isten igazából.
Laca
Peru!
Ez szerintem csak itt európában van igy. A tengeren túlon ma már minden jelent?sebb gálán vannak n?i boxolók, és ugyanolyan rajongó táboruk van mint egyes férfi kollégájuknak.
André_Anett
IDÉZET(csiko @ 2002. Oct. 25 11:52 AM)
Az ökölvívás NEM NÕI sport! Egy nõ legyen szép és menjen inkább szinkronúszni!

Ajaj! wacko.gif
Meg se nagyon merek szólalni.

Szerintem ha tényleg szereti valaki az ökölvívást, akkor nem mond ilyet.
Én amikor Kótai vs Gare gálán láttam Rylik-et, az igenis szemet gyönyörködtető látvány volt.
Az a csaj mind a mellett, hogy magába bolondította a fél stadiont, igenis csodálatosan bokszolt.
Nagy veszteség lenne, ha inkább elmenne szinkronúszni.
csiko
[quote=André_Anett,2002. Oct. 26 01:42 AM][QUOTE]
Ajaj!
Meg se nagyon merek szólalni.

Szerintem ha tényleg szereti valaki az ökölvívást, akkor nem mond ilyet.
Én amikor Kótai vs Gare gálán láttam Rylik-et, az igenis szemet gyönyörködtetõ látvány volt.
Az a csaj mind a mellett, hogy magába bolondította a fél stadiont, igenis csodálatosan bokszolt.
Nagy veszteség lenne, ha inkább elmenne szinkronúszni.[/quote]
Anett!
Le szeretném szögezni, hogy nagy tisztelője vagyok a női nemnek és nem a hímsoviniszta állat szólott belőlem, amit elmondtam magánvélemény, melyben azt szerettem volna kifejezésre juttatni, hogy ha valahol (legyen az boxmérkőzés) meglátok egy hölgyet én a nőiességet keresem benne. Ezek a csajok engem simán legépelnének, de nem tudom a HARCOST tisztelni bennük.
JollyDee
Csiko!

Ajánlom neked ezt az oldalt:

http://www.womenboxing.com
csiko
IDÉZET(JollyDee @ 2002. Oct. 29 10:14 PM)
Csiko!

Ajánlom neked ezt az oldalt:

http://www.womenboxing.com

Megnéztem, határozottan formálódom, egész SZÉPEKET lát az ember, ha nyitott szemmel jár!
JollyDee
Van néhány érdekes sztorim a nöi ökölvívással kapcsolatban:

Történt valamikor néhány évvel ezelött, hogy az általam nagyrabecsült DÖRY Miklós úr amikor az elsö profi nöi mérközését vezette a meccs kezdete előtt odament a versenyzönöhöz ellenörizni a felszerelését, és ekkor rutinszerüen "alányúlt" a hölgynek, smile.gif mint tudjuk a férfi meccseken ugye ellenörizni kell, hogy rendben van-e a mélyütésvédö. laugh.gif laugh.gif

a másik történet pedig Flórián Béla WBC és EBU nemzetközi bíróval esett meg:
Németországban vezette Regina Halmich világbajnoki mérközését, és az öltözöben ellenörizte a versenyzök felszerelését. Megnézte a kesztyüt a bandázst és a mellprotektort is! Persze az utóbbi nem volt feltéve, meg is ilyedt egy pillanatra, hogy hátha kap egy pofont, persze felszólította, hogy a mérközésre tegye fel. A ringben a meccs elött mégegyszer ellenörizte volna megkérdezte töle "protektor?" mire Halmich "nem kell". Persze tényleg nem kellett, mert az elsö menet elsö percében Halmic kiütötte ellenfelét, úgy hogy még ütést sem kapott.
Csepi
Női box?!
A mai világban sokat beszélnek az egyenjogúságról, tehát furcsa lenne, ha pont a boxban ne lenne így. Az első női boxot kb 15 éve láttam a Nemzeti sportcsarnokban. Nagyon tetszett! A lányok minden szünetben levettek egy ruhadarabot, a nézők egyre jobban bemelegedtek. Már csak egy szünet kellett volna, hogy a bugyi is lekerüljön, de pont vége lett a meccsnek. "Micsoda véletlen!" Gondolom mindenki rájött, hogy ezen a mérkőzésen nem volt komoly ütés-váltás, mindössze show volt az egész. Néhány év óta egyre több női boxolóval találkozni a nagyvilágban és hazánkban is. Én imádom a női gyengédséget, és nekem is jobban tetszik, ha egy nőnek a nőies vonalai jönnek elő. Ettől függetlenül, a hölgyeknek van másik oldaluk is, ez persze általában csak a "feleség korszakban" jön elő. Ha minden veszekedős feleség elmenne boxolni, és levezetné a felesleges energiáit, akkor biztosan kevesebb veszekedés lenne ezekben a házasságokban. Na jó ez egy kicsit túlzás, de remélem azért van valami alapja. Összefoglalva: Minden hölgynek javaslom az ökölvívást. Valamint arra kérem férfi embertársaimat, amikor női boxmeccset néznek, hogy az előbb említett szempontokat vegyék figyelembe.
Laca
A mostani hírhez kapcsolódva szeretném megjegyezni, hogy mondhat bárki bármit a Polish qrva jól csinálja. Olyanra, hogy női mérkőzés lett volna a Mandalay Bay-ben ilyen nagyszabású gálán nem emlékszem, ezért óriási sportdiplomáciai siker ez. Nemrég olvastam itt, hogy a Polish deklarálta, hogy Agnieszka és Kótai a két kiemelten fontos versenyzőjük, és ebben a hír szerint következetesek.

Laxxus
JollyDee
...hát ez így van. Amerika itt is jóval előbbre tart - mint általában mindenben - mint Európa. Ma már a női profi ökölvívás népszerüsége vetekszik a férfiakéval, sőt ha Laila Ali-ra vagy Fraizier Lyde-ra gondolok akkor meg is haladja azt. Agnieszka számára itt az igazi kiugrási lehetőség, és ha nyer akkor akár az amerikában legerősebb szervezet a WIBO bajnoki címét is célba veheti.

JollyDee
gyorfilaci
Jolly!

" DÖRY Miklós úr amikor az elsö profi nöi mérközését vezette a meccs kezdete előtt odament a versenyzönöhöz ellenörizni a felszerelését, és ekkor rutinszerüen "alányúlt" a hölgynek "

Én ezt Dőry úrtól pont ugyanígy hallottam...

Pedig erre szokták mondani, hogy ha nem igaz akkor is qrva jó!

Én ezt boldogult ifjú koromban meccs nélkül is mindig megpróbáltam, de ha szemben egy " bunyos csaj " állt volna - biztos nem merem!!! / Csiko: Jó volt a dumád!!! /

Na komolyan:

Én Ali lányát nézném meg egy hosszabb meccsen, ahol látható lenne, hogy mi a pálya technikában, taktikában, de ez az amazon lepusztít mindenkit percek alatt!
Szal nekem az a vélem, hogy a hölgyek csak próbálkozzanak bármivel, és majd mi eldöntjük " nézettséggel ", hogy megvesszük-e vagy nem!
Ha nem - úgyis hamvába halik meg!
Ha meg igen, ki ki azért mert qrva jól csinálja, vagy azért mert qrva jól néz ki, majd mi tudjuk!!!
Brahma
Nekem nem jön be a n?i ökölvívás...
mad
hasonlóan vélekedem.unalmas
mzsolt
IDÉZET(csiko @ 2002. Oct. 25 11:21)
Az ökölvívás NEM NŐI sport! Lehet, hogy régimódi vagyok, de az ökölvívást nem nőknek találták ki, a szinkronúszás, na az a női sport.

egyetertek
en a szinkronuszas helyett a felmeztelen iszapbirkozast ajanlanam
sajnos tudomasul kell venni, hogy a nok serulekenyebbek, mint a ferfiak.
egy okolvivo meccsen fejre es testre mert utesekket kell elerni, hogy vagy tobb szabalyos utesunk legyen, mint az ellenfelnek, vagy maradjon lenn a foldon.

na most ebbol a kovetkezo valosult meg az eddig altalam latott noi meccseken:
igyekeztek ugyan eltalalni egymas fejet, de a testuteseket (joggal) hanyagoltak.
egy testutesbol ferfi meccsen maximum melyet lehet utni, de jelentosen melyet kell utni, hogy a szerszam seruljon.
a noknel a melyutes mellet maradando serulest lehet elerni a mellutessel, a testutesek jelentos resze ezeknek a kockazatat hordja magaban. legalabbis igy gondolom

meg nem szep latvany egyebkent sem a noi okolvivas
JollyDee
Most olvasom, hogy Regina Halmich a Playboy hasábjain megmutatta bájait. Most kezdem csak igazán irigyelni Flórián Béla nemzetközi bírót wink.gif - remélem mindenki érti miért???

J.D.
Romsy
Hát érdekes dolog ez a női ökölvívás, most nemrég olvastam hogy 10-én lesz Európai címmérkőzése Miló Viktóriának.
Eddig rendben van, megnéztem mérlegét: 5-3-0 (1)

jó, még ez se vmi különös, női ökölvívásról van szó, alacsony létszámú súlycsoportban.

De még olyan versenyzőt nem vert meg akinek volt győzelme!!
Ez azért már tényleg fura, nem?
Sasi
Vikinek világbajnoki címmeccse lesz, nem Európa-bajnoki smile.gif
Sasi
Anno Palacian Judit negatív mérleggel bokszolt Németországban a világbajnoki címért (megnyerte!) egy olyan rivális ellen, akinek (a Boxrec adatai alapján) nem volt még mérkőzése! Ez ma még a női boksz! sad.gif

Igazából nincsenek is nagyon női bokszolók, hisz legtöbben több küzdősportot üznek párhuzamosan. Miló Viki, Csábi Betti, Szalágyi Dia... hogy csak az ismertebbeket említsem meg!!!
JollyDee
Idézet (Sasi --- Ma: May. 04 18:06)
Anno Palacian Judit negatív mérleggel bokszolt Németországban a világbajnoki címért (megnyerte!) egy olyan rivális ellen, akinek (a Boxrec adatai alapján) nem volt még mérkőzése! Ez ma még a női boksz! sad.gif

Igazából nincsenek is nagyon női bokszolók, hisz legtöbben több küzdősportot üznek párhuzamosan. Miló Viki, Csábi Betti, Szalágyi Dia... hogy csak az ismertebbeket említsem meg!!![/quote]
Sasi

Csak nálunk ilyen mostohagyerek a nôi ökölvívás, amerikában ma már csak nôi szerepl?kkel rendeznek PPV gálákat. A jegyárak és a PPV árak sem térnek el egy férfi gáláétól.

JollyDee
Brahma
Biztos, hogy nagy baj az, ha női ökölvívóink más sportágban is jeleskednek? Hiszen alig van jó magyar boxolónk (címközelben), örüljünk, hogy néhány kickbox-thaibox-taekwondo bajnokunk boxban is címet szerez. Itt télleg szűkebbek a lehetőségek, de 3 szervezet 3 öve és 3 sportág 3 öve közül melyik az értékesebb? Én személy szerint nagyobbra tartom azt a női ökölvívót, aki más sportágakban is világbajnok, mint azt, aki csak boxban jeleskedik.
Sasi
Nézd, nem is azzal van a gond, amit te írtál! A gond az, hogy így gyakran rákényszerülnek arra, hogy egy kimeritő kickbox meccs után 1 héttel ringbe lépjenek ökölvívó meccsen. Ez viszont nem használ az ökölvívó karriernek. Egy seggel 2 lovat nehéz megülni...
mad
jaja
Sasi
Akkor is provokálom egy kicsit a Jollyt! Ugyanis nem akarja nagydobra verni a dolgot... Szóval, milyen csomagot kaptál a minap? És kitől? Mit küldött neked? Kinek a mecskesztyűje került a vitrinbe? Hány szervezet világbajnoka? Kinek a lánya?
Előre is köszi a válazt wink.gif
Brahma
mint egy pletykás vénasszony, olyan vagy, Sasi! cool.gif
Jolly! Te meg felnyomhatnád a képet az ereklyéről, mert nagy dolog!
Chrisdry
Na, már engem is érdekel...
Brahma
Holnap a fórumtalin mindenki megláthatja az ereklyét!
Sasi
ÉN RAKOM FEL! smile.gif
woodi
blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
man
Gratula!!!! vigyázz rá Jolly!!!!
Brahma
Tegnap MEGÉRINTETTEM a kesztyűt! Köszönöm Jolly! biggrin.gif
Chrisdry
Én is-én is, azóta nem mostam kezet, baj Jolly? tongue.gif

Ui.:Tényleg egyedülálló dolog?

Nekem nem igényelsz ilyen négyes aláírást egy kesztyűre: Moralestől, Hopkinstól, Pac Mantól, Roytól? smile.gif
Brahma
Én egy Reggie Stricklandes kesztyűt akarok! cool.gif
Chrisdry
biggrin.gif
videos
IDÉZET(Brahma @ 2003. Dec. 14 14:35)
Tegnap MEGÉRINTETTEM a kesztyűt!

És az érintése gyógyító hatású? Derékbántalmakra jó? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Chrisdry
Igen, addig semmi bajom nem volt, de azóta... tongue.gif
Dimitry Kodurow
Dimitry Kodurow vagyok

Nem tudol magyar beszel. Probal tolmacs weboldal az ir helyettem. Kerem nez meg http://www.tsepeleva.ru honlapja. Az egyik jobb orosz okolvivas.

Dimitry
Chrisdry
Kedves Dimitriy!

Köszönjük az észrevételt... Én megnéztem az oldalat, de valószínűleg JollyDee-nek többet mond majd (Ő a hazai teljes jogú www.boxrec.com editora. A www.womanboxing.com magyar editora és állandó szakértője.)

Krisz
Brahma
valaki lefordítaná neki? :rolleyes:
Chrisdry
off: :rolleyes: ya, oroszra? nyikto ne a cúsztvujet... max. ennyi megy..
Sasi
Érdekes. Viszont akik a meccseket fellvitték, igencsak ismert emberkék, bár lehet, hogy őket is megtévesztették. De szerintem inkább az történt, hogy Hernandez sokat bokszolt a dominikai köztársaságban, ahonnan elképzelhető, hogy pont a Fightfaxnak és a Wban-nek nincsenek információi.

A győztes meccsek zömét Daniel Van De Wielle (jól írtom? mindegy!) vitte fel.
Romsy
Szerintem nem számít egy női mérkőzésen, hogy most 9-3, 6-3, vagy 3-3 a rekordja..

(Van de Wiele)
JollyDee
IDÉZET(Sasi @ 2005. Jan. 15 12:37)
Érdekes. Viszont akik a meccseket fellvitték, igencsak ismert emberkék, bár lehet, hogy őket is megtévesztették. De szerintem inkább az történt, hogy Hernandez sokat bokszolt a dominikai köztársaságban, ahonnan elképzelhető, hogy pont a Fightfaxnak és a Wban-nek nincsenek információi.

A győztes meccsek zömét Daniel Van De Wielle (jól írtom? mindegy!) vitte fel.

Ez sztem úgy lehet, ahogy az annak idején Isaszegi Dél-Afrikai ellenfelénél (Joshua Cloete) volt. A helyi szövetség elküldte Hernadez hivatalos rekordját amivel Van De Wiele kiegészítette a BoxRec adatbázisát.
Romsy
Megnéztem a Halmich - Hernandez meccset és azt kell, hogy mondjam, hogy Halmich sokkal jobbnak néz ki mint magyar bajnoknőink..

1. sokkal jobb a kondija nagyobb munkatempó mellett
2. sokkal több ütésfajtát használ mint Miló és Csábi (bár kettőnél több féle ütést nem olyan nehéz alkalmazni)
3. sokkal jobban üti be azokat

Hát nem tudom, de csodálkoznék ha bármelyik magyar lány kibírná pontozásig ellene... főleg Miló. Röhögve adná fel az első 5 menet után... aztán meg menne a sírás hogy idegenben ellehetetlenítették a helyzetét.

ui.: A meccs tetszett, sokkal szinvonalasabb volt, mint az átlag magyar férfi meccsek.
eminem
Sziasztok!

Csatlakozom a Romsy által leírtakhoz. A hazai női ökölvívóinknak kevés az ütés repertoárjuk, kissé kocsmai szinvonalat képviselnek!
Nekem legjobban a Alesia Graf és Dayana Santana mérközés tetszett.
Amit Graf bemutatott a boksz ütéskombinációiból, elmozgások és elhajlásokból
az férfi bokszolóknak is dicséretére válna!
Néha az volt az érzésem mintha nem is nő , inkább férfi ossza a pofonokat. icon_thumbs.gif Még a végén kiderül az erősebb nem képviselője bokszolt, kellene egy vizsgálat mint atlétikában! biggrin.gif
Akinek van lehetősége nézze meg felvételről, érdemes !!!
Szerintem nő ilyen szinvonalon még nem bokszolt, ő messze "fényévekre" van jó értelemben a női cséphadaró és csápoló sportolóktól.

Üdv.: eminem
Csepi
IDÉZET(Romsy @ 2005. Jan. 16 00:39)
főleg Miló. Röhögve adná fel az első 5 menet után... aztán meg menne a sírás hogy idegenben ellehetetlenítették a helyzetét.

Ezt mire alapozod Romsy?

Áruld el nekem, hogy a Csábi elleni mérkőzés utáni nyilatkozaton kívűl, tudsz-e mondani valamit Vikire, ami miatt nem szimpatikus neked? Csak azért kérdem, mert elég gusztustalan ez a piszkákódás, amit csinálsz?

Egyébként, szerintem mindenki el lett volna ájulva a meccsüktől, mert tényleg nagyon jó meccs volt, ha Viki csak halkan megjegyzi, hogy szerinte ő nyert, ezért nem ért egyet a bírók döntésével.

CSepi
Öreg Peru
Csatlakozom Csepihez, és én is állítom, hogy az egy Csábi meccset kivéve, Viki nem sirt rít, hanem boxolt. Véleményem szerint nem Viki a hibás abban ami körülötte folyik, valaki rossz tanácsokkal látja el, hogy ki, azt én nem keresgélem. Igazán Viki jó bunyos, de mostanában nem jó az ellenfél választás, túlságosan gyengék, de az sem az Ö bűne. Bizom abban, hogy még egyszer a közel jövőben nagy bajnokkal vív nyertes meccset.
powermax
Szia, Romsy!

Regina Halmichról alkotott véleményedhez, és ahhoz, ahogy összehasonlítottad a magyar lányainkkal, csak annyit mondanék, hogy szépen boxolni csak az ellen lehet, aki hagyja. Érdekes! A Vikit miért nem dícsérte meg senki, hogy milyen szép kombinációkat mutatott be a legutóbbi meccsén? Pedig ott volt repertoár! Te sem tagadhatod!
Ja, és kondi-kérdés. Láttad már padlón Bettinát, vagy láttad volna, hogy annyira elfárad, hogy nem üt? Én láttam ilyent Halmichtól!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.