| Idézet (Sasi --- Ma: May. 04 18:06) |
| Anno Palacian Judit negatív mérleggel bokszolt Németországban a világbajnoki címért (megnyerte!) egy olyan rivális ellen, akinek (a Boxrec adatai alapján) nem volt még mérkőzése! Ez ma még a női boksz! Igazából nincsenek is nagyon női bokszolók, hisz legtöbben több küzdősportot üznek párhuzamosan. Miló Viki, Csábi Betti, Szalágyi Dia... hogy csak az ismertebbeket említsem meg!!![/quote] Sasi Csak nálunk ilyen mostohagyerek a nôi ökölvívás, amerikában ma már csak nôi szerepl?kkel rendeznek PPV gálákat. A jegyárak és a PPV árak sem térnek el egy férfi gáláétól. JollyDee
Biztos, hogy nagy baj az, ha női ökölvívóink más sportágban is jeleskednek? Hiszen alig van jó magyar boxolónk (címközelben), örüljünk, hogy néhány kickbox-thaibox-taekwondo bajnokunk boxban is címet szerez. Itt télleg szűkebbek a lehetőségek, de 3 szervezet 3 öve és 3 sportág 3 öve közül melyik az értékesebb? Én személy szerint nagyobbra tartom azt a női ökölvívót, aki más sportágakban is világbajnok, mint azt, aki csak boxban jeleskedik.
Nézd, nem is azzal van a gond, amit te írtál! A gond az, hogy így gyakran rákényszerülnek arra, hogy egy kimeritő kickbox meccs után 1 héttel ringbe lépjenek ökölvívó meccsen. Ez viszont nem használ az ökölvívó karriernek. Egy seggel 2 lovat nehéz megülni...
jaja
Akkor is provokálom egy kicsit a Jollyt! Ugyanis nem akarja nagydobra verni a dolgot... Szóval, milyen csomagot kaptál a minap? És kitől? Mit küldött neked? Kinek a mecskesztyűje került a vitrinbe? Hány szervezet világbajnoka? Kinek a lánya?
Előre is köszi a válazt
mint egy pletykás vénasszony, olyan vagy, Sasi!
Jolly! Te meg felnyomhatnád a képet az ereklyéről, mert nagy dolog!
Na, már engem is érdekel...
Holnap a fórumtalin mindenki megláthatja az ereklyét!
ÉN RAKOM FEL!
Gratula!!!! vigyázz rá Jolly!!!!
Tegnap MEGÉRINTETTEM a kesztyűt! Köszönöm Jolly!
Én is-én is, azóta nem mostam kezet, baj Jolly?
Ui.:Tényleg egyedülálló dolog? Nekem nem igényelsz ilyen négyes aláírást egy kesztyűre: Moralestől, Hopkinstól, Pac Mantól, Roytól?
Én egy Reggie Stricklandes kesztyűt akarok!
IDÉZET(Brahma @ 2003. Dec. 14 14:35) Tegnap MEGÉRINTETTEM a kesztyűt! És az érintése gyógyító hatású? Derékbántalmakra jó?
Igen, addig semmi bajom nem volt, de azóta...
Dimitry Kodurow vagyok
Nem tudol magyar beszel. Probal tolmacs weboldal az ir helyettem. Kerem nez meg http://www.tsepeleva.ru honlapja. Az egyik jobb orosz okolvivas. Dimitry
Kedves Dimitriy!
Köszönjük az észrevételt... Én megnéztem az oldalat, de valószínűleg JollyDee-nek többet mond majd (Ő a hazai teljes jogú www.boxrec.com editora. A www.womanboxing.com magyar editora és állandó szakértője.) Krisz
valaki lefordítaná neki? :rolleyes:
off: :rolleyes: ya, oroszra? nyikto ne a cúsztvujet... max. ennyi megy..
Érdekes. Viszont akik a meccseket fellvitték, igencsak ismert emberkék, bár lehet, hogy őket is megtévesztették. De szerintem inkább az történt, hogy Hernandez sokat bokszolt a dominikai köztársaságban, ahonnan elképzelhető, hogy pont a Fightfaxnak és a Wban-nek nincsenek információi.
A győztes meccsek zömét Daniel Van De Wielle (jól írtom? mindegy!) vitte fel.
Szerintem nem számít egy női mérkőzésen, hogy most 9-3, 6-3, vagy 3-3 a rekordja..
(Van de Wiele) IDÉZET(Sasi @ 2005. Jan. 15 12:37) Érdekes. Viszont akik a meccseket fellvitték, igencsak ismert emberkék, bár lehet, hogy őket is megtévesztették. De szerintem inkább az történt, hogy Hernandez sokat bokszolt a dominikai köztársaságban, ahonnan elképzelhető, hogy pont a Fightfaxnak és a Wban-nek nincsenek információi. A győztes meccsek zömét Daniel Van De Wielle (jól írtom? mindegy!) vitte fel. Ez sztem úgy lehet, ahogy az annak idején Isaszegi Dél-Afrikai ellenfelénél (Joshua Cloete) volt. A helyi szövetség elküldte Hernadez hivatalos rekordját amivel Van De Wiele kiegészítette a BoxRec adatbázisát.
Megnéztem a Halmich - Hernandez meccset és azt kell, hogy mondjam, hogy Halmich sokkal jobbnak néz ki mint magyar bajnoknőink..
1. sokkal jobb a kondija nagyobb munkatempó mellett 2. sokkal több ütésfajtát használ mint Miló és Csábi (bár kettőnél több féle ütést nem olyan nehéz alkalmazni) 3. sokkal jobban üti be azokat Hát nem tudom, de csodálkoznék ha bármelyik magyar lány kibírná pontozásig ellene... főleg Miló. Röhögve adná fel az első 5 menet után... aztán meg menne a sírás hogy idegenben ellehetetlenítették a helyzetét. ui.: A meccs tetszett, sokkal szinvonalasabb volt, mint az átlag magyar férfi meccsek.
Sziasztok!
Csatlakozom a Romsy által leírtakhoz. A hazai női ökölvívóinknak kevés az ütés repertoárjuk, kissé kocsmai szinvonalat képviselnek! Nekem legjobban a Alesia Graf és Dayana Santana mérközés tetszett. Amit Graf bemutatott a boksz ütéskombinációiból, elmozgások és elhajlásokból az férfi bokszolóknak is dicséretére válna! Néha az volt az érzésem mintha nem is nő , inkább férfi ossza a pofonokat. Akinek van lehetősége nézze meg felvételről, érdemes !!! Szerintem nő ilyen szinvonalon még nem bokszolt, ő messze "fényévekre" van jó értelemben a női cséphadaró és csápoló sportolóktól. Üdv.: eminem IDÉZET(Romsy @ 2005. Jan. 16 00:39) főleg Miló. Röhögve adná fel az első 5 menet után... aztán meg menne a sírás hogy idegenben ellehetetlenítették a helyzetét. Ezt mire alapozod Romsy? Áruld el nekem, hogy a Csábi elleni mérkőzés utáni nyilatkozaton kívűl, tudsz-e mondani valamit Vikire, ami miatt nem szimpatikus neked? Csak azért kérdem, mert elég gusztustalan ez a piszkákódás, amit csinálsz? Egyébként, szerintem mindenki el lett volna ájulva a meccsüktől, mert tényleg nagyon jó meccs volt, ha Viki csak halkan megjegyzi, hogy szerinte ő nyert, ezért nem ért egyet a bírók döntésével. CSepi
Csatlakozom Csepihez, és én is állítom, hogy az egy Csábi meccset kivéve, Viki nem sirt rít, hanem boxolt. Véleményem szerint nem Viki a hibás abban ami körülötte folyik, valaki rossz tanácsokkal látja el, hogy ki, azt én nem keresgélem. Igazán Viki jó bunyos, de mostanában nem jó az ellenfél választás, túlságosan gyengék, de az sem az Ö bűne. Bizom abban, hogy még egyszer a közel jövőben nagy bajnokkal vív nyertes meccset.
Szia, Romsy!
Regina Halmichról alkotott véleményedhez, és ahhoz, ahogy összehasonlítottad a magyar lányainkkal, csak annyit mondanék, hogy szépen boxolni csak az ellen lehet, aki hagyja. Érdekes! A Vikit miért nem dícsérte meg senki, hogy milyen szép kombinációkat mutatott be a legutóbbi meccsén? Pedig ott volt repertoár! Te sem tagadhatod! Ja, és kondi-kérdés. Láttad már padlón Bettinát, vagy láttad volna, hogy annyira elfárad, hogy nem üt? Én láttam ilyent Halmichtól! A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|