Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Ki lesz a WBC Nehézsúlyú világbajnoka?
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
RoyalEKO
A kérdés roppant egyszerű: 1 év múlva kinek a derekán fog lógni a WBC nehézsúlyú világbajnoki öve az 5 lehetséges bokszoló közül?
RoyalEKO
Én Vitalira voksoltam...már csak azért is! tongue.gif
Pacific
Vitali Klitschko cool.gif
misi
Samuel Peter
Benelux
Samu Petire szavaztam. Sajna nem sok esélyt látok arra, h Vitya visszatér... 2 év pihenés után reméltem, h rendbejön, de a felkészülés alatt megsérült. Ez semmiképpen sem jó jel. Szerintem már nem bírja a kemény felkészüléseket.
misi
IDÉZET(Benelux @ 2007. Nov. 21 20:26)
Samu Petire szavaztam. Sajna nem sok esélyt látok arra, h Vitya visszatér... 2 év pihenés után reméltem, h rendbejön, de a felkészülés alatt megsérült. Ez semmiképpen sem jó jel. Szerintem már nem bírja a kemény felkészüléseket.

decemberben lesz 3 éve hogy nem bokszolt, úgyhogy pláne!
Benelux
IDÉZET(misi @ 2007. Nov. 21 20:29)
IDÉZET(Benelux @ 2007. Nov. 21 20:26)

decemberben lesz 3 éve hogy nem bokszolt, úgyhogy pláne!

Jaja. Pedig egy felkészült Vitaly vs. Peter jó kis meccs lenne...
Sándor Béla
Én is Peterre szavaztam.
Brahma
Ez jó kérdés, mert túl sok a "ha". Ha először Peter, majd Gomez végül Vitali lép kötelek közé egészségesen, top formában kihívóként, én valahogy így képzelem el a sorrendet:

Maskaev UD12/TKO10 Peter, Gomez UD12 Maskaev, Vitali KO6 Gomez.
Tyson 4 Life
Peter-re szavaztam, de Gomez is odaérhet (ha komolyan veszi a felkészülést).
Vitalij szerintem sem fog visszatérni, de ha vissza is tér, küzdjön csak meg eliminátori mérkőzéseken a lehetőségért.
Rajhi
Ha Vitya tudja hozni régi formáját akkor ő. Szerintem Peter-nek van a legkisebb esélye rá. Megnézném az afrikai őserőt az ukrán őserők bármelyike (Vitya, Virchis) ellen, Gomez ellen meg kapna egy leckét abból amit ökölvívásnak hívnak.
A tippeléssel megvárom január végét, milyen hírek jönnek Klicsko-ról.
RoyalEKO
Már 3 éve nem bokszolt Vitali? Akkor ezek szerint már 3 éve volt a szalagavatóm... hogy repül az idő... biggrin.gif
campos1526
Makaev. Meccs nélkül tongue.gif :-)
Norbi1971
IDÉZET(RoyalEKO @ 2007. Nov. 22 01:36)
Már 3 éve nem bokszolt Vitali? Akkor ezek szerint már 3 éve volt a szalagavatóm... hogy repül az idő... biggrin.gif

Amikor az én szalagavatóm volt, még Tysont volt az undisputed sad.gif
Sándor Béla
IDÉZET(campos1526 @ 2007. Nov. 22 11:41)
Makaev. Meccs nélkül tongue.gif :-)

Erre én is gondoltam. smile.gif
De azért a Peter elleni meccs csak megtörténik, és azon szerintem nyer Peter. És egy év múlva még az is lehet, hogy nem lesz meg az első címvédése. smile.gif
RoyalEKO
Na az azért durva lenne... Én úgy gondoltam ezt a kérdést, hogy a 4 soron következő meccs után (Maskaev-Peter, Virchis-Gomez, Maskaev/Peter vs. Vitali és Maskaev/Peter/Vitali vs. Virchis/Gomez) ki lesz a trónon...
1 év alatt szerintem lemehet ez a 4 találkozó, mert ha abból indulunk ki, hogy Februárban Maskaev-Peter, valamikor a tavasszal meg Virchis-Gomez, akkor már nyáron lehetne mondjuk a Maskaev/Peter vs. Vitali, és majd olyan December körül az uccsó meccs...
Sándor Béla
Simán lemehet addig. De mostanság a WBC-nél nem pörögtek ilyen gyorsan az események.
zvajo
IDÉZET(Brahma @ 2007. Nov. 21 21:49)
Ez jó kérdés, mert túl sok a "ha". Ha először Peter, majd Gomez végül Vitali lép kötelek közé egészségesen, top formában kihívóként, én valahogy így képzelem el a sorrendet:

Maskaev UD12/TKO10 Peter, Gomez UD12 Maskaev, Vitali KO6 Gomez.

Brahma,
Maskaev TKO10 Peter? Ezt valoszinutlennek tartom. A tobbi tetszik!
misi
Most elég irreális a szavazás, mert az összes felsorolt együttvéve nem kapott annyi voksot, mint Klicsko egyedül!
kejna
És ha Wlad be akarja gyűjteni a WBC övet is? biggrin.gif
RoyalEKO
IDÉZET(kejna @ 2007. Nov. 23 17:47)

Hát ha Vitali lesz a bajnok, akkor nem fogja akarni, mert az minden álmuk, hogy egyszerre legyenek világbajnokok, és az összes nagy szervezet öve az ő családjukban legyen...

Ha nem Vitali lesz a bajnok, mérget vehettek rá, hogy mihelyt lementek a kötelező címmeccsek, Wlad egyből ki fogja hívni a WBC győztest...

De egy Vitali vs. Wladimir meccsért mit nem adnék... A bajom csupán csak annyi, hogy mostmár valószínűleg nem nyerné meg kettejük párharcát Vitali, mert már nsokat vesztett a régi formájából, Wlad meg sokat erősödött, de ha 3 évvel korábban lett volna ez a meccs, kb. kivégezte volna... biggrin.gif
kejna
IDÉZET(RoyalEKO @ 2007. Nov. 24 05:33)
IDÉZET(kejna @ 2007. Nov. 23 17:47)

Hát ha Vitali lesz a bajnok, akkor nem fogja akarni, mert az minden álmuk, hogy egyszerre legyenek világbajnokok, és az összes nagy szervezet öve az ő családjukban legyen...

Ha nem Vitali lesz a bajnok, mérget vehettek rá, hogy mihelyt lementek a kötelező címmeccsek, Wlad egyből ki fogja hívni a WBC győztest...

De egy Vitali vs. Wladimir meccsért mit nem adnék... A bajom csupán csak annyi, hogy mostmár valószínűleg nem nyerné meg kettejük párharcát Vitali, mert már nsokat vesztett a régi formájából, Wlad meg sokat erősödött, de ha 3 évvel korábban lett volna ez a meccs, kb. kivégezte volna... biggrin.gif

Ha Vitya nem tér vissza, azt Wlad valószínűleg hamarabb tudni fogja, mint bárkimás:)
Amúgy ilyen meccset soha nem fogunk látni. Tettek egy ígéretet édesanyjuknak, hogy soha nem boxolnak egymás ellen. Ehhez tartották is magukat amatőrben és profiként is.
Szerintem érdekes meccs lett volna belőle...nem tudom elképzelni, ahogy egymást akarják kiütni:)
zvajo
IDÉZET(kejna @ 2007. Nov. 24 15:05)
IDÉZET(RoyalEKO @ 2007. Nov. 24 05:33)
IDÉZET(kejna @ 2007.  Nov. 23  17:47)

Ha Vitya nem tér vissza, azt Wlad valószínűleg hamarabb tudni fogja, mint bárkimás:)
Amúgy ilyen meccset soha nem fogunk látni. Tettek egy ígéretet édesanyjuknak, hogy soha nem boxolnak egymás ellen. Ehhez tartották is magukat amatőrben és profiként is.
Szerintem érdekes meccs lett volna belőle...nem tudom elképzelni, ahogy egymást akarják kiütni:)

Nem lenne egeszseges egy ilyen meccs. Pedig biztosan sokan szivesen megneznek.
RoyalEKO
Az a baj, h a világ összes pénze kevés lenne nekik ahhoz, hogy kiálljanak egymás ellen...

Amúgy azon gondolkozom, hogy ők vajon edzés gyanánt szoktak egymással kesztyűzni? Legalábbis nekem ha lenne egy hasonló képességű testvérem, tuti, hogy kihasználnám az alkalmat, és vele gyakorolnék, hogy mégjobb legyek...
zvajo
IDÉZET(RoyalEKO @ 2007. Nov. 25 03:15)
Az a baj, h a világ összes pénze kevés lenne nekik ahhoz, hogy kiálljanak egymás ellen...

Amúgy azon gondolkozom, hogy ők vajon edzés gyanánt szoktak egymással kesztyűzni? Legalábbis nekem ha lenne egy hasonló képességű testvérem, tuti, hogy kihasználnám az alkalmat, és vele gyakorolnék, hogy mégjobb legyek...

Persze, nezd meg a youtube-on!
RoyalEKO
Milyen néven keressek rá YouTube-on? Klitschko-brothers? smile.gif
zvajo
IDÉZET(RoyalEKO @ 2007. Nov. 27 02:56)
Milyen néven keressek rá YouTube-on? Klitschko-brothers? smile.gif

Vitali and Wladimir Klitschko training.
ufo
vitali jobb mert ő gondolkozik a mecs közben és ha kell hátra lép és közben figyel arra is hogy mikor kontrászhat,a ütést is jobban birja nem sok de a lewis ellen is adtam volna eséjt hogy meg fordul a álás.a utolsó menetre értem amikor a sarokban egy-két felütést kapott.
RoyalEKO
Vitali képzett, és művel ökölkvívó, aki ésszel bunyózik... Ezért is szimpatikus...
misi
IDÉZET(RoyalEKO @ 2007. Dec. 07 20:08)
Vitali képzett, és művel ökölkvívó, aki ésszel bunyózik... Ezért is szimpatikus...

RoyalEKO!
December 8 van, nem április 1!
RoyalEKO
IDÉZET(misi @ 2007. Dec. 08 03:36)
IDÉZET(RoyalEKO @ 2007. Dec. 07 20:08)

RoyalEKO!
December 8 van, nem április 1!

Hehe, ez tetszik, bár sztem télleg így van... smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.