Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: David Beckham
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Oldalak: 1, 2
Sasi
Szerintetek milyen focista a Spice Boy? Mert tudását én ugyan elismerem, de szerintem korántsem akkora klasszis, mint pl Giggs.

Világklasszis, vagy "csak" Európaklasszis, aki feleségével, mint Anglia "álompárja" a tudásánál jóval nagyobb publicitást kap?!

A Madrid miért szerződtette, a tudása, vagy a nevével megkereshető dollármilliók miatt??
Zamat
Sztem klasszis játékos, bár tényleg 1 picit túlértékelik a sztársága miatt.
Sasi
Szerintem is klasszis, de nem akkora, mint amekkorának tartják.

Ha ő magyar játékos lenne, és elvenné a Vénusz együttes Zsuzsáját, akkor nem lenne ekkora híresség. smile.gif
Romsy
Varga Zsuzsa már kb 2 hete kilépett a Vénus-ból! biggrin.gif biggrin.gif
Sasi
Fél éve! smile.gif Igazából írhattam volna Koncz Zsuzsát is, de inkább olyat válaszottam, amely jobban megfelel Bekkem Dávid izlésének.
JollyDee
Eddig sem szerettem, de ezután mégjobban utálom a Real Madrid-ot.

Ha már a témánál vagyunk leírhatnátok, h ki melyik külföldi csapatot kedveli az európai szuperbajnokságokból.

Nálam ez a lista így néz ki:

Olasz: AS Roma
Német: Werder Bremen
Angol: Manchester
Skót: Celtic
Spanyol: Barca
Portugal: FC Porto
Holland: Feyenoord
Sasi
Idézet (JollyDee --- Ma: Jun. 18 08:20)
Eddig sem szerettem, de ezután mégjobban utálom a Real Madrid-ot.[/quote]
Viszont ha jó focit akarsz látni, akkor muszáj nézni a meccseiket! Lehet az üzletpolitikájukat kritizálni, de ők előrefele menekülnek.

5 éve 300 millió dolláros adóságuk volt. Amióta elkezdték a bevásárlást, tudtommal csökkent ez az összeg.
Romsy
Idézet (JollyDee --- Ma: Jun. 18 09:20)
Ha már a témánál vagyunk leírhatnátok, h ki melyik külföldi csapatot kedveli az európai szuperbajnokságokból.[/quote]
Olasz: -
Német: Hertha
Angol: Manchester
Skót: -
Spanyol: Real Madrid
Portugál: Porto
Holland: Ajax

de ez szerintem nem a Beckham topicba tartozik, és vki átírhatná a topic címét Beckham-re, nem Backham
snowy
Daviddel marha jó üzletet csinált a Real; lesz még1 sokat futó, nagy munkabírású ember a középpályán aki nem mellékesen pénzügyileg óriási hasznot hoz... valszeg ez még többet nyomott a latba a leigazolásakor, mint a tudása...
Zamat
Német: Bayern (abszolút kedvenc)
Olasz: Inter (abszolút második)
Spanyol: Barcelona
Angol: -
Holland: PSV
snowy
Olasz: -
Német: Schalke
Angol: Arsenal
Skót: Celtic
Spanyol: Celta
Portugál: -
Holland: -

Magyar: smile.gif)))
Romsy
jól meg van osztva, mindenkinek más a kedvence az erősebb bajnokságokban biggrin.gif
Ligur
nos ez eddig szep volt, de most nezzuk az abszolut legutaltabb klubok listajat biggrin.gif biggrin.gif

nalam:

1. Bayern Munchen
2. La Coruna
3. Slovan Bratislava wink.gif

a Manchester szerintem meg nagyon jol jart, mert tuladott egy oriasian tulfizetett "atlagos" labdarugon nagyon jo penzert.

ezen az osszegen 3 Beckham kvalitasu jatekost vasarolhat.
JollyDee
Majd meglátjuk, hogy négy dudás (Beckham, Ronaldo, Zidan, Figo) hogy fér meg egy csárdában. Lehet, hogy a Real csak a kispadot erősítette meg?

J.D.
Romsy
kihagytad Raúl-t ha már Ronaldo-t is beírtad, de szerintem csak Figo-ra kell figyelni, mert jelenleg neki az a posztja, és Makaléle-t meg Zidane-t senki sem tudja kiszorítani középről.
Szerintem Figo lesz pados.
Zamat
Én meg azt olvastam, hogy mivel a Real még tartozik Ronaldóért az Internek, a tartozás fejében odaadják Figot. Jó kis csapat lesz jövőre az az Inter... smile.gif
Zamat
Idézet (Ligur --- Ma: Jun. 19 07:41)
nos ez eddig szep volt, de most nezzuk az abszolut legutaltabb klubok listajat biggrin.gif biggrin.gif

nalam:

1. Bayern Munchen
[/quote]
angry.gif
manchester
tongue.gif :rolleyes: wink.gif
Romsy
én is utálom a Bayern-t biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
JollyDee
Idézet (Ligur --- Ma: Jun. 19 07:41)
[/quote]
Nálam még mindig a Real Madrid vezet, és a második helyen az Ajax áll.

J.D
Romsy
húha, most Ronaldinho-ért versenyez a Barca meg a Reál.

lehet hogy mégis ki tuná valaki szorítani Makaléle-t? biggrin.gif
JollyDee
Idézet (Romsy --- Ma: Jun. 19 19:23)

lehet hogy mégis ki tuná valaki szorítani Makaléle-t? biggrin.gif[/quote]
Hát ez már gusztustalan! De azon röhögnék, hogy a világválogatott erôsségü Real nem jutna tovább a BL elsô körébôl.

J.D.
manchester
Sajna erre nem sok esély van:((
Zamat
Idézet (Romsy --- Ma: Jun. 19 19:23)

Ronaldinhoért a Barca és az MU verseng tudtommal.

Másrészt Makelelével nem ugyanazt játszák: Ronaldinho támadó, szervező középpályás, a francia meg szűrőember.
Zamat
Idézet (JollyDee --- Ma: Jun. 19 20:12)
[quote=Romsy,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Jun. 19   19:23]húha, most Ronaldinho-ért versenyez a Barca meg a Reál.

Hát ez már gusztustalan! De azon röhögnék, hogy a világválogatott erôsségü Real nem jutna tovább a BL elsô körébôl.

J.D.[/quote]
Jolly: Megvan rá a sansz!

Olyan korai kiesés azért valószínűtlen, de sztem jövőre a Real nem lesz olyan jó.

Túl sok már az önelégült sztár, akik mindent megnyertek klub (és válogatott) szinten. Mindig gáz volt, ha egy ilyen érkezett (Zidane, Ronaldo), és a mostanival (plusz új edző???) lehet, hogy kiborul a bili.
Romsy
Idézet (Zamat --- Ma: Jun. 19 22:29)
[quote=Romsy,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] Jun. 19   19:23]húha, most Ronaldinho-ért versenyez a Barca meg a Reál.

Ronaldinhoért a Barca és az MU verseng tudtommal.

Másrészt Makelelével nem ugyanazt játszák: Ronaldinho támadó, szervező középpályás, a francia meg szűrőember.[/quote]
de az ő helyére kéne betenni
Zamat
Idézet (Romsy --- Tegnap: Jun. 19 22:38)
de az õ helyére kéne betenni[/quote]
Node eddig is sz*r volt a Real védelme, ha még a középpályáról kiveszik az "előszűrőt" és a helyére betesznek mégegy védekezni nem tudó labdaművészt, akkor lehet, hogy sok gólt fognak rúgni, de kapott gólokban meg világrekord esélyesel lesznek.
Romsy
azért nem mondanán, középpályások jó sok labdát szereznek/ sokáig van náluk
Zamat
Idézet (Romsy --- Tegnap: Jun. 20 11:24)
azért nem mondanán, középpályások jó sok labdát szereznek/ sokáig van náluk[/quote]
Dehogynem. Kell elgy védekező középpályás, különben túl nagy nyomás nehezedik a védelemre: Makelele, Vieria, Davids, Jeremies stb.
Ligur
Szerintetek nem gyerekeskedes az, hogy ki milyen szamu mezben jatszon???
Zamat
Idézet (Ligur --- Ma: Jun. 22 00:02)
Szerintetek nem gyerekeskedes az, hogy ki milyen szamu mezben jatszon???[/quote]
Vmilyen jelentése van, de sztem sem lényegi kérdés. Főleg a Realnál, ahol sztárok jönnek-mennek.
Romsy
én se szivesen válnék meg a mezszámomtól ha eligazolnék. van benne vmi kis babona.
snowy
IDÉZET(Zamat @ 2003. Jun. 21 20:02)
Kell elgy védekező középpályás, különben túl nagy nyomás nehezedik a védelemre: Makelele, Vieria, Davids, Jeremies stb.

azért ez utóbbit nem említeném az első 3mal 1 hozzászólásban... smile.gif tongue.gif tongue.gif
Romsy
ja, mert ő nem fekete kakukktojás biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
snowy
smile.gif
JollyDee
Mancs!

Meg van a cuccod. 1ébként Beckham meze csaknem a felét éri már csak. tongue.gif

A MU stadion

Van Nistelroy bronzszobra kb 30cm magas 350 Font

J.D.
Ligur
Akkor kerulne sz.a.r.ba a Manchaster ha Nistelroy-t vinne el valaki. Akkor megszivnak mint a torkosborz biggrin.gif

Oltari egy jatekos, futoszalagon hozza a golokat. Beckham hozza kepest egy NB III -as amator szvsz
Sasi
Idézet (JollyDee --- Ma: Jun. 23 13:56)
Nistelroy bronzszobra kb 30cm magas 350 Font[/quote]
Kriston "Táltos" "Titi" Attiláról vajon mikor mintáznak ilyen remeket? smile.gif
Romsy
amint külföldre szerződik biggrin.gif
Zamat
Idézet (JollyDee --- Ma: Jun. 23 14:56)
Mancs!

Meg van a cuccod. 1ébként Beckham meze csaknem a felét éri már csak. tongue.gif

A MU stadion

Van Nistelroy bronzszobra kb 30cm magas 350 Font

J.D.[/quote]
biggrin.gif biggrin.gif

amikor először végigfutottam a hozzászólást, azt hittem ezeket vetted meg Mancsnak! biggrin.gif biggrin.gif
snowy
Kristonról mindig Jakab József 1 régi cikke jut eszembe, amikor jól belökött hintalóhoz hasonlítja a mozgását smile.gif
JollyDee
Egyébként láttam az álompár "egyik" villáját is. Most már csak két rendôr ôrzi a bejáratot, de volt amikor még hat is ôrizte, legalábbis ezt mondták a helybéliek. De még most sem egyszerü megközelíteni, fényképezni meg szinte lehetetlen. Azt írta a helyi sajtó, hogy Victoria nagyon szeretett Manchesterben élni, ezért nem adja el a villáját.

J.D.
Sasi
A média másik fele szerint meg Victoria irányítja a dolgokat, és Ő "Yoko Ono", aki szétveri a Manchester, amint anno J.L felesége a Beatles-t!
JollyDee
Idézet (Zamat --- Ma: Jun. 23 15:33)
amikor először végigfutottam a hozzászólást, azt hittem ezeket vetted meg Mancsnak! biggrin.gif biggrin.gif[/quote]
Zamat

Kicsit drága mulatság lett volna megvenni a pályát wink.gif de poénnak óriási volt.
Zamat
Biztos nagyot nézett volna, amikor felhívják, hogy

"Elnök úr, akkor most a Ronaldinhot vagy Tottit igazoljuk le?"
JollyDee
Idézet (Zamat --- Ma: Jun. 23 16:04)
Biztos nagyot nézett volna, amikor felhívják, hogy

"Elnök úr, akkor most a Ronaldinhot vagy Tottit igazoljuk le?"[/quote]
....vagy esetleg mindkettôt. wink.gif
JollyDee
A Real nem tudja kifizetni Beckham vételárát, így kénytelen volt vezéráldozatot hozni, és megválni Raúl-tól akit a fennmaradó összeg fejében adnának.

Mancs, Te mint nagy MU szakértô, Raúl mennyire integrálható az MU csapatába, és hogy fér majd meg Van Nistelroy mellett?

Üdv: JollyDee
Zamat
Gihi. Csődbe megy a Real? Sajna nem, pedig pezsgőt bontanék.

És még Ronaldóért is tartoznak az Internek! Mondhat bárki bármit, Figo meg megy oda!
JollyDee
Idézet (Zamat --- Ma: Jun. 27 20:30)
Gihi. Csődbe megy a Real? Sajna nem, pedig pezsgőt bontanék.

És még Ronaldóért is tartoznak az Internek! Mondhat bárki bármit, Figo meg megy oda![/quote]
Zamat

Nem alapítjuk meg a Real utálók klubját? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

J.D.
Zamat
Benne vagyok! Szerintem akad itt még néhány jelentkező. biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.