Suspect Z
2007-07-28 10:43:54
Nemrég láttam egy showmérkőzés bevonulását. Regina Halmich ellenfele, a műsorvezető Sefan Raab egy tankkal érkezett a ringhez. Nagyon látványos volt. Evvel kapcsolatban gondoltam, hogy nyitok egy témát a bevonulásoknak. Kinek melyik walk-in volt a legemlékezetesebb? Ha olyan mérkőzésről van szó, ami nem volt látható Magyar tévében, részletezzétek!
Tyson 4 Life
2007-07-28 11:09:14
A leglátványosabb amit láttam, talán Hamed bevonulása volt ha jól emlékszem Augie Sanchez ellen(de lehet hogy az ellenfélre rosszul emlékszem). Ez volt az a szőnyeges bevonulás, mikor mint Ali baba a közönség felett érkezett a ringbe. A magyar HBO is adta anno a mérkőzést, szóval szerintem tudjátok mire gondolok.
Hasonlóan vonult be Mayweather is a Gatti elleni meccsen, csak őt trónszéken cipelte 4 "szolga"!
...de ha már Hamedről beszélünk, nála egyértelműen az adta a nagyobb látványt, amikor beszaltózott a ringbe!
Norbi1971
2007-07-28 13:44:10
Jó bevonulások voltak még Joe Louis idejében. A bunyósok isten tudja hogyan a ringhez keveredtek, felkászálódtak, majd, miközben a speaker felkonferálta őket, általában a kihívó átment a bajnok sarkába, és lepacsizott vele, esetleg kiintegettek a közönségnek.
De ha jól emlékszem, még a 70-es években sem csináltal ebből cirkuszt, a "Dzsungelbuliban" is csak bekocogtak a bunyósok a stadionba a ringsegédekkel meg az edzővel, át a közönségen, az ováció volt a "bevonulózene".
Nagy hatással volt még rám Madár budapesti bevonulása, befutása, iszonyúan bejön a bevonulózenéje (nem tudjátok egyébként, kinek a zseniális ötlete volt?), mert könnyen énekelhető sláger, elegendő lenne legközelebb az első néhány taktust lejátszani, aztán le lehetne venni a hangot, mert a közönség úgyis ordítja. Esetleg odarendelni Cipőéket, ők meg úgyis hallják, hogy mikor veszi át tőlük a közönség a hangotl, és visszahúzódnak. Erre persze csak Pesten van lehetőség, szerintem Madár is nagyon akarna még itthon címmeccset játszani.
Farkas Krisztian
2007-07-28 19:50:30
Nekem az egyszerű bevonulások tetszenek,ahol nem csinálnak nagy cirkuszt a bevonulásból hanem csak besétálnak.Azért az jó,hogy ha valami jó zene megy alatta de a lézershow meg a királyi trón,korona,szaltó,stb nekem nem jön be.
vác-gábor
2007-07-29 09:12:13
én eubank megmozdulásait nagyon birtam.a nézéséről nem is beszélek.
IDÉZET(Norbi1971 @ 2007. Jul. 28 13:44)
Nagy hatással volt még rám Madár budapesti bevonulása, befutása, iszonyúan bejön a bevonulózenéje (nem tudjátok egyébként, kinek a zseniális ötlete volt?),
Szerintem ez egy saját ötlet volt Madártól!
A "Szállj el, kismadár" újra fénykorát éli, amióta Zsolt erre vonul be!
Ez már egy örökzöld dalnak számít!
petyke
2007-08-03 15:51:27
IDÉZET(misi @ 2007. Aug. 03 15:38)
Nagy hatással volt még rám Madár budapesti bevonulása, befutása, iszonyúan bejön a bevonulózenéje (nem tudjátok egyébként, kinek a zseniális ötlete volt?),
Azért a dal címe/refrénje is adta magát...
IDÉZET(petyke @ 2007. Aug. 03 15:51)
IDÉZET(misi @ 2007. Aug. 03 15:38)
Azért a dal címe/refrénje is adta magát...
Igen, sajnos, picit!
Valaki
2007-08-04 10:10:29
Csepi bevonulása Manchesterben, az volt a kirájj!!!
Thoer
2007-08-04 10:51:11
Sándor Béla
2007-08-04 11:42:31
IDÉZET(Thoer @ 2007. Aug. 04 11:51)
Mit csinált?
Thoer
2007-08-04 18:16:58
IDÉZET(Sándor Béla @ 2007. Aug. 04 12:42)
IDÉZET(Thoer @ 2007. Aug. 04 11:51)
Mit csinált?
Reméltem, hogy tudok videót mutatni, de sajna nem találom. A lényeg, hogy egy nagyon komoly parókában vonult be (az underdog) Csepi, látszólag ügyet sem vetve az előtte pont Vitalival bunyózó Willamsre, na meg a párezer angol drukkerre.
Rajhi
2007-08-07 15:05:31
Cory Spinks Judah elleni második mérkőzésének bevonulása a profi boksz egyik leglátványosabb bevonulása volt.
Utána elszenvedte az egyik leglátványosabb kiütést (TKO).
supras
2007-08-07 15:15:30
MIért ő hogyan jött be?
Sándor Béla
2007-08-07 15:20:25
supras
2007-08-07 16:06:27
Nem rossz, de ha szép bevonulások akkor csak a királytól szabad idézni
Hamed 1 Sanchez ellen
Kelley ellenA repülőszőnyeges móka
Farkas Krisztian
2007-08-10 14:48:12
Számomra Tyson bevonulása volt emlékezetes 95-ben mikor három év börtön után visszatért Peter Mcneely ellen.Nem volt ugyan semmi extra de Tyson a valaha volt leglátványosabb izomzatával lépett ringbe,új frizurája és körszakálla volt és valami nagyon jó feketezenére vonult be.Talán Tyson 4 Life tudja milyen banda száma volt.Bár én ritkán szeretem a rapzenét de volt pár ami nagyon tetszett.Az is nagyon jó zene volt amire Lennox ellen vonult be.Nekem a jó zene a bevonulás kulcsa.
hittman
2007-08-10 15:02:36
Az biztos.Tysonnak mindig elég volt csak megjelennie valamilyen ütös fekete zenére,és borsozott is az ember háta.
supras
2007-08-10 15:05:52
Igen, hozzá az illett. Szerintem a legjobb ha mindenkinek a személyéhez van igazítva a bevonulása. Tysonnak elég volt egy hozzá hasonló kemény utcai zene, de Hamed nem mindennapi bunyójához is illett a cirkusz amit előtte csinált. Spinks meg csak jól érezte magát annyi ember előtt.
Tyson 4 Life
2007-08-10 15:23:18
Sajnos nem tudom megmondani a bevonuló zene címét, mert előkerestem a videot, de nekem csak onnantól van meg, mikor már a ringben vannak és Lennon felkonferálja őket. De ha valakinek megvan és ilyen videovágó cuccal kivágja azt a részt amikor bevonul és feldobja valahová, akkor nagyon szivesen megmondom.
Egyébként szerintem a legjobb bevonulózene, ami Tyson-nak volt, az talán 2Pac-tól az Ambitions As A Ridah, ha jól emlékszem a Lewis elleni vereség után Etienne ellen vonult be erre.
hittman
2007-08-11 10:42:18
Nekem a Lewis elleni DMX nagyon ütös volt
Meg a savarese elleni 2Pac szám is.
De mondjuk az összes osztott keményen a jo öreg Mikenál
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.