Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Erdei Zsolt 9. címvédése
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
campos1526

Az egyik delikvens:

George Blades. Őt akarom legkevésbé...
hittman
Mi vele a baj?

Mondjuk a boxrecen csak a 83. smile.gif
Benelux
IDÉZET(campos1526 @ 2007. Apr. 20 20:18)
George Blades.

Hogy a franba került a listára? ohmy.gif
campos1526
IDÉZET(Benelux @ 2007. Apr. 20 21:19)
IDÉZET(campos1526 @ 2007. Apr. 20 20:18)

George Blades.

Hogy a franba került a listára? ohmy.gif

Eddig is raja volt :-) Megőrizte előkeő 15. helyét
Sándor Béla
IDÉZET(hittman @ 2007. Apr. 20 22:01)
Mi vele a baj?

A boxrec mindenkit félre rangsorol. smile.gif Amúgy mivel rosszab Blades, mint Codrington?
leibigab
IDÉZET(Sándor Béla @ 2007. Apr. 21 14:33)
IDÉZET(hittman @ 2007.  Apr. 20  22:01)
Mi vele a baj?

A boxrec mindenkit félre rangsorol. smile.gif Amúgy mivel rosszab Blades, mint Codrington?

Codringtont legalább már láttuk párszor, és a "köztudatban van a neve" másfél éve, amióta Allen Green piszkosul kiütötte 1 menetben smile.gif
George Bladesnek még ennyi neve sincs smile.gif (Bár Ő meg kipontozta 6 menetben a jelenleg 276 vereséget számláló Reggiet)
alain
alig másfél hónap, és nincs hír az ellenfélről, de arról sem, hogy Zsolti elkezdte volna a felkészülést...
Sasi
Volt egy interjú egy másik lapon úgy két hete. Április 9-e óta Hambrugban edz, teljes gőzzel.
batka
Elmúlóban az az időszak, amikor még igazán komoly izgalmakat ígérő ellenfél bejelentése szóba jöhetne (ne legyen igazam), ezért pár még szóba jöhető jelöltet nézzünk meg bátran:

Dean Francis (27-3-0)
Brit bajnok Ovill McKenzie legyőzésével (TKO1) Ismerős ugyebár Hídvégi révén, de bokszolt már Inkinnel és Drewsszel is bár tőlük kikapott. Nagyközépben cirkálóban és félnehézben is vitézkedett.
Előtte legyőzte pontozással az acélos Hastings Rasanit (20-24-1), aki egy pofozógép. Ezen magasztos eredmények előtt pedig Tommy Eastwoodot (9-1-0) verte.
3 vereségét Matthew Barney, Undra White és Jaffa Ballagou ellen szedte be nagyközépben. Annyit tudnak ők, mint amit a nevük mutat.
Nagyszerű ellenfél Zsoltnak, ha bejelentik azonnal a szívemhez kapok, bár van egy meccse lekötve júniusra egy noname ellen.

Jaidu Codrington (15-1-0)
Allan Green csúnyán kicsapta 1 menetben.
Utóbbi 3 ellenfele: (mert ugye mindenki olyan formában van, mint az utóbbi teljesítménye mutatja)
1. Marlon Hayes (23-5-0) 03.22-én találkoztak pts10 a vége. Ez az ürge kikapott Santiagotol és Muriqitől is simán
2. Thomas Reid (35-17-1) pts6
3. Johnny Brooks (5-4-1) TKO2
Nagyon jó ellenfél, 0 kockázat, biztos haszon.

George Blades (21-2-0)
Két nonametől kapott ki. Utóbbi meccsei:
1. John Romans William (18-5-0) TKO7
Ez a manus Dawsontól kikapott 4 menetben felhozóemberként még 2002-ben
2. Tyrone Jackson (8-30-2) UD6 Nincs mit hozzáfűzni.
3. Kevin Miller (3-9-1) Egy cirkálósúlyú pofozógép

NNnnna, akkor ki melyiket szeretné Zsolt ellen látni? Csak azért, mert ahogy telik az idő egyre inkább biztos vagyok benne, hogy közülük, vagy hasonló kvalitású emberkék közül kerül ki a befutó.
Eldöntöttem, hogy egy rossz szót sem szólok többé az Uniról, hiszen én is kötvénybe rakom a pénzem nem pedig részvénybe és ebből nagyon nehéz lenne kizökkentenie bárkinek.
adambalogh
IDÉZET(Sasi @ 2007. Apr. 23 23:07)
Volt egy interjú egy másik lapon úgy két hete. Április 9-e óta Hambrugban edz, teljes gőzzel.

Az edzést már korábban elkezdte Magyarországon.
Benelux
IDÉZET(batka @ 2007. Apr. 24 08:47)
Elmúlóban az az időszak, amikor még igazán komoly izgalmakat ígérő ellenfél bejelentése szóba jöhetne (ne legyen igazam), ezért pár még szóba jöhető jelöltet nézzünk meg bátran:

Dean Francis (27-3-0)
Brit bajnok Ovill McKenzie legyőzésével (TKO1) Ismerős ugyebár Hídvégi révén, de bokszolt már Inkinnel és Drewsszel is bár tőlük kikapott. Nagyközépben cirkálóban és félnehézben is vitézkedett.
Előtte legyőzte pontozással az acélos Hastings Rasanit (20-24-1), aki egy pofozógép. Ezen magasztos eredmények előtt pedig Tommy Eastwoodot (9-1-0) verte.
3 vereségét Matthew Barney, Undra White és Jaffa Ballagou ellen szedte be nagyközépben. Annyit tudnak ők, mint amit a nevük mutat.
Nagyszerű ellenfél Zsoltnak, ha bejelentik azonnal a szívemhez kapok, bár van egy meccse lekötve júniusra egy noname ellen.

Jaidu Codrington (15-1-0)
Allan Green csúnyán kicsapta 1 menetben.
Utóbbi 3 ellenfele: (mert ugye mindenki olyan formában van, mint az utóbbi teljesítménye mutatja)
1. Marlon Hayes (23-5-0) 03.22-én találkoztak pts10 a vége. Ez az ürge kikapott Santiagotol és Muriqitől is simán
2. Thomas Reid (35-17-1) pts6
3. Johnny Brooks (5-4-1) TKO2
Nagyon jó ellenfél, 0 kockázat, biztos haszon.

George Blades (21-2-0)
Két nonametől kapott ki. Utóbbi meccsei:
1. John Romans William (18-5-0) TKO7
Ez a manus Dawsontól kikapott 4 menetben felhozóemberként még 2002-ben
2. Tyrone Jackson (8-30-2) UD6 Nincs mit hozzáfűzni.
3. Kevin Miller (3-9-1) Egy cirkálósúlyú pofozógép

NNnnna, akkor ki melyiket szeretné Zsolt ellen látni? Csak azért, mert ahogy telik az idő egyre inkább biztos vagyok benne, hogy közülük, vagy hasonló kvalitású emberkék közül kerül ki a befutó.

sad.gif

Más variáció nincs?
Sasi
Szerintem nem nagyon, de nem az idő miatt. Egész egyszerűen a többieknek lekötött meccsük van a ranglistáról. Meg aztán gazdaságilag sem egyszerű összerakni egy komolyabb ellenfelet.
Benelux
IDÉZET(Sasi @ 2007. Apr. 24 11:14)
Szerintem nem nagyon, de nem az idő miatt. Egész egyszerűen a többieknek lekötött meccsük van a ranglistáról. Meg aztán gazdaságilag sem egyszerű összerakni egy komolyabb ellenfelet.

Ez bizony nagy kár...
torghelle
remélem a boxrec hülyéskedik....george blades..nemá
shakur
IDÉZET(torghelle @ 2007. Apr. 24 17:23)
remélem a boxrec hülyéskedik....george blades..nemá

És a FightNews is hülyéskedik ...

Erdei-Blades June 16th!
Tuesday, April 24 2007
By Lee Bates
Just moments ago, veteran light heavweight contender George "Honeyboy" Blades (21-2, 15 KOs) signed to fight WBO light heavyweight champion Zsolt Erdei (26-0, 16 KOs)on June 16th. Blades, who is ranked #15 in both the WBO and WBA, beat the odds by earning himself a title opportunity without having a manager or a promoter. The bout will take place in Erdei's homeland and birthplace of Budapest, Hungary. Blades let it be known that he is not worried the least about fighting in Erdei's backyard. "It really doesn't matter where the fight is fought," he said. "I really believe that it destined for me to win the world title and I fully plan on returning back to the U.S. with the belt."
Sándor Béla
Elkeserítő, hogy sikerült megint a legjobbat kinézniük.
Mindegy. Hajrá Erdei! Szórd ki ezt is a ringből!
Silverwolf
Hat ez tenyleg eleg elkeserito. Az egyetlen dolog, ami talan jot jelent, hogy o is amerikai. Talan igy probaljak felfuttatni Zsoltot odaat? Azert ez eleg erdekes mindenesetre. Biztos nem ert volna meg 1-2$-ral tobbet egy masik ellenfel?
péntek
Az Universum hozza a formáját, én már nem is csodálkozom! Pedig szerintem Erdei sokkal többre lenne képes.
walterland
Sajnos igaza lett a fanyalgóknak. sad.gif
Nemo
Egy ilyen szintű ellenfelet inkább Balzsyval vagy Kovács Attilával eresztenék össze, nem egy regnáló WBO bajnokkal.
Miért szorult Erdei ennyire perifériára? Most kéne vívnia élete meccseit és sorozatban komolytalan riválisokat hoznak neki... blink.gif
Mindenesetre a meccsre szívesen elmennék. Tudja valaki hol lesz ill. hol tudok jegyet venni?
Sasi
Mint ahogy leírtad: most kéne vívnia élete meccseit és sorozatban. Viszont nem tudom, hol élsz smile.gif Tényleg nem figyeled az Universumot? Mit vártál? smile.gif

Ha van mondjuk 300e Euró egy Erdei Zsolt féle világbajnoki mérkőzésre, akkor nem hozhatnak ide kétszer annyiért ellenfelet.

Szerintem az ilyen beírások tök feleslegesek, mert ha nem Roy Jones az ellenfél, akkor úgysem tetszik, viszont bárhogy is töröm a fejem, nem tudnék olyan megoldást, amivel ki lehetne pótolni a hiányzó pénzt valamelyik nagyágyúra. Gondolom, nem sokan vennének szívesen jegyet 25E forintért a kakasülőre, hogy kijöjjön Roy Jones fellépti díja. (És akkor még Madár ingyen bokszolt!)

Most már lassan el kell fogadni (vagy fel lehet fogni), hogy az Universum a címszerzésig fektet be a bokszolóba, aztán a címvédésekkor szép lassan a televíziós jogdíjakból visszajön a pénze. Majd talán a pályafutása legvégén kiszed egy nagyobb pénzt, ha kiengedi Amerikába valamelyik feltörekvő ellen.

Madár akkor fog majd bokszolni valamelyik nagyágyú ellen, ha annak a menedzsmentje befektet, mert kell Madár címe, vagy valami hasonló. Az Univerumtól semmilyen csodát ne várjatok, őt teszik a dolgukat, amivel a legoptimálisabb kockázat mellett hasznot tudnak termelni. Ezért VÁLLALKOZÁS, és nem SPORTEGYESÜLET:

Annyi kritika érheti a németeket, hogy ugyanezért a pénzért nem valamelyik LEFELÉ CSÚSZÓ, de ISMERT bokszolót hoznak, hanem egy jó képességű, pályafutása csúcsközelében járó, de teljesen ismeretlent. Egy Richard Hall-nak, egy Eric Harding-nagy vagy egy Derrick Harmon-nak mennyivel jobban örülne mindenki, pedig valószínűleg már nem jobbak, mint Blades.
Thoer
IDÉZET(Sasi @ 2007. Apr. 24 21:52)
Annyi kritika érheti a németeket, hogy ugyanezért a pénzért nem valamelyik LEFELÉ CSÚSZÓ, de ISMERT bokszolót hoznak, hanem egy jó képességű, pályafutása csúcsközelében járó, de teljesen ismeretlent. Egy Richard Hall-nak, egy Eric Harding-nagy vagy egy Derrick Harmon-nak mennyivel jobban örülne mindenki, pedig valószínűleg már nem jobbak, mint Blades.

Nagyon szomorú, de nagyon igaz. Mondjuk akkor már hozzátehetjük, hogy a kiégett nagy nevek is többet kérnek, mint a Blades féle névtelenek. Legalábbis gyanítom.
hittman
IDÉZET(Sasi @ 2007. Apr. 24 20:52)
Egy Richard Hall-nak, egy Eric Harding-nagy vagy egy Derrick Harmon-nak mennyivel jobban örülne mindenki, pedig valószínűleg már nem jobbak, mint Blades.

Bizony,ez kapásbol 3 név.

Arra lennék kiváncsi ezek után mit mondanak azok,akik mindig védik,és elfogadják ezeket az ellenfeleket.

Azért az Uni meg nem egy legatyásodott cég,h ne tudna kifizetni egy jobb boxolot.25 ezre nincs a magyaroknak,de a németeknek van.
Ha meg mégsem,ideje lenne nekik lépni amerikába.
Csak nehogy az a duma jöjjön h minek,meg h az nem éri meg..!

A közelmultbol mindig Urkal jut eszembe.Ahoz képest hogy védték öt is,idegenben,öregen nem lett porig alázva az egyik legerösebb bajnok ellen.
Minek várnák meg mig Madár is "kiöregszik"?
Bár még az is jobb lenne,és nem azért h öt verjék meg,hanem majd ott mutassa meg h mi volt még benne.De ez ki tudja mikor lesz.Szerintem Zsolt meg sem várná h erre a sorsra jusson.
hittman
Olvastam odaát egy negyedik nevet.Ök Popovicsot követelik! smile.gif
Igy már jogosan.
Norbi1971
Lehet, hogy Csagajev miatt kell most félretennie az UNI-nak?

Sztem simán meg lehetett volna szerezni Dawsont, amíg nem volt világbajnok, vagy most Adameket. Vagy basszus, bunyóztassák ingyen, Pensacolában RJJ-al, kockáztassanak, még egy jó meccsen elszenvedett vereség is jobban emelné Madár ázsióját, mint ez a német módi.

Nem a rekord a lényeg, Gatti vagy Baldomir is viharos sebességgel tört fel, néhány nagyszerű teljesítmény kellett, nem a hűűjje rekord. Mögöttük sem állt több több pénz, mint amit az UNI le tud tenni az asztalra.

Sajnos, Madár elkallódik, az UNI fejős tehene lett, pedig többre hivatott. Visszamentette az UNI-nak Darek övét, ezzel gyakorlatilag vége a karrierjének.

Szégyen.
HamedAKirály
a David Haye-ről szóló írás után szomorúan olvastam ezt a hírt zsoltról. ez a két véglet, de sztem nincs nagy baj, mert legalább egy szép győzelmet láthatnak majd a magyar szurkolók, végülis ezért mennek ki a meccsre nemigaz

a németeknek meg nem tudom mit kéne csinálniuk, de bokszot nem az biztos
Sasi
Popovics Tomit ismerve, azonnal igent mondana smile.gif

Nem mondom én sem, hogy jaj de jó ellenfél, csak már felfogtam, hogyan működnek a dolgok. Nem fektetnek be pénzt, mert nincs garancia a megtérülésre. Amit meg kellene érteni: nincsenek nagy pénzek a súlycsoportban, azaz hiába fektetnek be, nincs olyan domináns név, aki miatt ezt érdemes lenne megtenni. (Roy Jones is már lefogyna Calzaghe ellen, hogy jó lét kaphasson utoljára.)

A Roy Jones ellen ingyen, Pensacolában, azért nem jó ötlet, mert pont Roy Jones az, akinek a „pénzéhségét” nem tudta a Showtime kielégíteni. Madár bokszolhatna ingyen, akkor is sokat akar Jones.

Chagaevvel csak keresett az UNI.
gulyaspisti
Hát lehet, hogy én vagyok túl optimista, de a helyetekben összetenném a két kezem, hogy Zsoltot otthon nézhetitek meg. Eddig sírtatok, hogy nem tudjátok élőben megnézni, és most meg az a baj, hogy nem az ellen, aki ellen Ti szeretnétek.

Annak viszont, hogy Magyarországon lesz a meccs ára van, mégpedig, hogy nem lehet az ellenfélre akármennyit költeni.

Ki emlékszik, amikor Darius boxolt Lengyelországban, De Grandis (lehet rosszul emlékszem) ellen. Azt hiszem 2 menetig tartott a meccs, de legalább láthatták sokan a bajnokukat élőben.

Azt hiszem az a mimimum, hogy együtt kinn legyen minden szurkoló a meccsen és biztassa Zsoltot.

Sasi, teljesen felesleges ezredszer is leírnod, összefoglalnod a tényeket, ha valaki eddig nem értette meg, ezután sem fogja tudni, vagy akarni.

Mindenesetre Hajrá Madár.

Megjegyzés: nekem tényleg mindegy ki ellen boxol, mert én Erdei Zsolt miatt megyek el a meccsre. (remélem el tudok menni.)
troll
Biztos nem sokára indulnak majd a szokásos televíziós hírdetések: "Jön Blade a Penge a Gyilkos a Veszett Vadállat,akit csak háromszor vertek meg!Fúúúú de nehéz dolga lesz Zsoltinak!Rettenetes ütések,fröcskölő vér,a büfében csapolt sör!Jöjjön el és nézze meg ön is!"Mindez persze Dolák-Sali
előadásában,mint a diafilmes jelenetei előtt.Azért Erdei ennél többet érdemelne!Ez az egész Uni egy szégyen!!!
gulyaspisti
IDÉZET(HamedAKirály @ 2007. Apr. 24 21:58)
a németeknek meg nem tudom mit kéne csinálniuk, de bokszot nem az biztos

Már megint szidjuk a németeket.

Hol, melyik istállónál lenne jobb helyen Zsolt?
Willie Pep
Nehezen érthető az Universum túlzottnak tűnő óvatossága Zsolttal kapcsolatban. Ezért lehet, hogy nem is az ő megfontoltságukon múlik, hiszen ha Erdei ki is kapna egy éles, esetleg címegyesítő meccsen, nem maradnának világbajnok nélkül.
Sokkal inkább arról lehet szó, hogy Zsolt egy kevésbé ismert veszélyes európai öklöző, aki ellen bárkinek kockázatos kiállni, pláne úgy, hogy a neve nem hoz sok pénzt. Sajnos a nagy neveknek egyszerűen nem éri meg.
Talán jobban el kellett volna adni őt Amerikában, bár gondolom mindent megtettek.
KO-KO is ebben a cipőben járt. Csak sokkal rövidebb ideig...
Zsolt "csak" egy remek boxoló, ami úgy látszik a nagy pénzhez kevés.
Brahma
Én eddig az életemben még soha nem hallottam George Blades nevét.
alain
remélem lesz Zsolttól is közvetlen őszinte magyarázat arra, hogy miért nem jön komolyabb ellenfél...
de ettől még ki fogok menni, és drukkolni fogok neki.

de....

nem hiszem, hogy nincs annyi versenyszellem benne, hogy wazze, ide nekem a legjobbat, mikor mutassam meg, hogy ki a legjobb, ha nem most, stb.
gulyaspisti
Utoljára.

1. Attól, hogy Zsolt ezt vagy azt nyilatkozna nem változna semmi, csak maximum néhány hozzászóló elégedetten dőlne hátra, de Khol úr nem kezdene el rögtön tárgyalásokat ezzel vagy azzal.

2. Eddig sem volt ez a stílusa, és ha valami hűűjje PR manager elkezdené vele azt játszatni, hogy kezdjen el egy felvett álarcot játszani csak azért, mert a médiafogyasztók ehhez szoktak hozzá, az szerintem inkább aggasztó lenne.

3. Nehogy már Erdei Zsoltnak kelljen elszámolnia, hogy 8 adszor is készül megvédeni a WBO világbajnoki címét, és magyarázni a bizonyítványt. Néhányan itt súlyos szerepzavarban vannak.
Valaki
Ott leszek és szurkolok. Ez a meccs ennyi és nem több.
P.László
A mostani bejelentésben nemcsak az ellenfél személye a meglepő. Talán még soha nem jeletettek be ilyen korán ellenfelet és helyszínt, és még a szokásos találgatások is alig-alig kaptak szárnyra a bejelentés előtt.

Sajnálom, hogy Zsoltnak (és nem utolsó sorban a közönségének) nem jut több. Mindkettő megérdemelné, és szerintem Zsolt fejlődéséhez is kellenének a jobb ellenfelek.

Ugyanakkor az UNI befektetési politikájáról és menedzselési szokásairól korábban sokak által írt megjegyzések helytállóak: tejeltetik a beérett versenyzőt, nem kockáztatnak a további progresszív menedzseléssel. Sajnálatos, hogy így van, de amíg ki nem nő egy igazán nagy hazai istálló, nem várhatjuk, hogy jobbat kapjunk.

Amit viszont nem értek: az UNI nemhogy nem elég progresszív, de mintha kicsit félretenné vagy agyonhallgatná Zsoltot. A Darius utáni időkben nem igaz, hogy a súlycsoport elitje ne lett volna eléggé ismert az UNI közönsége és a német tévénézők előtt, meg lehetett volna lovagolni az ügyet, különösen a Gonzales elleni nagyon szép győzelem után, de a Sahnoune elleni heroikus meccs után is!

Majd Balzsay sorsa kapcsán fog kiderülni, mi is a helyzet valójában. Van egy kicsi párhuzam-érzésem a foci EB-vel is: kis ország, kis piac, így Zsoltba nem érdemes befektetni - a legyel Dariusnál a helyzet ebből a szempontból jobban állt. A hazai versenyzőik is ezért élveznek talán jobb elbírálást (izgat is, mit kezdenek Ulrich-hal).
adambalogh
Információim szerint Roy Jones Junior nem volt hajlandó 4,5 mio dollárnál kevesebbért bokszolni Zsolt ellen.
Más forrásból azt halllottam, hogy Hanshaw ellen 1,5 millióért bokszolt volna..........
batka
IDÉZET(gulyaspisti @ 2007. Apr. 24 22:04)
Hát lehet, hogy én vagyok túl optimista, de a helyetekben összetenném a két kezem, hogy Zsoltot otthon nézhetitek meg. Eddig sírtatok, hogy nem tudjátok élőben megnézni, és most meg az a baj, hogy nem az ellen, aki ellen Ti szeretnétek.

Annak viszont, hogy Magyarországon lesz a meccs ára van, mégpedig, hogy nem lehet az ellenfélre akármennyit költeni.

Ki emlékszik, amikor Darius boxolt Lengyelországban, De Grandis (lehet rosszul emlékszem) ellen. Azt hiszem 2 menetig tartott a meccs, de legalább láthatták sokan a bajnokukat élőben.

Azt hiszem az a mimimum, hogy együtt kinn legyen minden szurkoló a meccsen és biztassa Zsoltot.

Sasi, teljesen felesleges ezredszer is leírnod, összefoglalnod a tényeket, ha valaki eddig nem értette meg, ezután sem fogja tudni, vagy akarni.

Mindenesetre Hajrá Madár.

Megjegyzés: nekem tényleg mindegy ki ellen boxol, mert én Erdei Zsolt miatt megyek el a meccsre. (remélem el tudok menni.)

Pisti Pisti!

Irigylem azt a naív hozzáállást, ami benned megvan. Te tényleg egy örök optimista vagy. Neked tényleg teljesen mindegy, Zsolt kivel bokszol.
Csak egy valami hiányzik belőled: Zsoltnak a legjobbat akarni és felháborodni néha-néha egy kicsit, ha látod, hogy nem ebbe az irányba haladnak a dolgok. Mert véleményem szerint ez is a szurkolói magatartás egyik ismérve.
Azt írtad minap, hogy hiteltelenné váltam előtted, hát ez kölcsönös. Akinek minden mindegy, bármit elfogad és lenyel, sőt még meg is akarja magyarázni az szerintem egy tökfilkó!

Ellenfélnek jobbat nem vártam, a Sasi által leírtak tudatában, elégedetlen vagyok, de ettől függetlenül ott a helyem a meccsen.

Intézd el Madár!
Rajhi
Nem gondoltam volna, hogy egyszer ide eljutok, hogy ezt leírom, de megtörtént. Ennél az ellenfélnél még Garay is jobb lenne, Ring Magazin top 10-es, más szervezetek is rangsorolják, és őt mint kötelező kihívót is lehetne kezelni.
Az UBP egy üzleti vállalkozás. Miként Sasi is leírta. Madárnak két lehetősége van, menni ezen a ranglista 15. helyezettje, önmagához képest nudli, sportteljesítmény nélküli, alacsony díjazású úton ami Kohl kiszab neki, vagy kockáztatni, és ellentmondani neki, befenyítve a távozással is, bevállalva ennek következményeit is. Sz.v.sz a másodikat hamarabb, tavalyi Sturm veresége után kellett volna megtegye. Egy ilyen ütközés még nem feltétlenül jelent távozást, mert engedhet a másik oldal is, de az is benne van, hogy ha menni kell, hát menni kell. Hogy hova távozhatna? Nem messzire, van Németországban másik promóció is. Az 5 millió tv-néző pedig Zsoltért kapcsol a csatornára, és nem az istállóért.
Dámosy nem egyengeti Zsolt útját. Madár vagy belenyugszik a mostaniba, vagy keres valakit menedzsernek, vagy maga veszi kezébe a sorsát. Úgy tűnik az első úton halad.
palfipisti
Hát én nem értem!

Miért nem adnak Zsoltinak normális ellenfelet. Ettől a meccstől sem igazán fog nőni a népszerűsége. Bár lehet nem is ez a cél
angry.gif
palfipisti
Zsoltnak nem felhozó emberre van szüksége...

Én is keresném a lehetőséget esetleges más promotion -nél.

Mert ez így gagyi!!!
angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
Öreg Peru
IDÉZET(Rajhi @ 2007. Apr. 25 08:24)
Nem gondoltam volna, hogy egyszer ide eljutok, hogy ezt leírom, de megtörtént. Ennél az ellenfélnél még Garay is jobb lenne, Ring Magazin top 10-es, más szervezetek is rangsorolják, és őt mint kötelező kihívót is lehetne kezelni.
Az UBP egy üzleti vállalkozás. Miként Sasi is leírta. Madárnak két lehetősége van, menni ezen a ranglista 15. helyezettje, önmagához képest nudli, sportteljesítmény nélküli, alacsony díjazású úton ami Kohl kiszab neki, vagy kockáztatni, és ellentmondani neki, befenyítve a távozással is, bevállalva ennek következményeit is. Sz.v.sz a másodikat hamarabb, tavalyi Sturm veresége után kellett volna megtegye. Egy ilyen ütközés még nem feltétlenül jelent távozást, mert engedhet a másik oldal is, de az is benne van, hogy ha menni kell, hát menni kell. Hogy hova távozhatna? Nem messzire, van Németországban másik promóció is. Az 5 millió tv-néző pedig Zsoltért kapcsol a csatornára, és nem az istállóért.
Dámosy nem egyengeti Zsolt útját. Madár vagy belenyugszik a mostaniba, vagy keres valakit menedzsernek, vagy maga veszi kezébe a sorsát. Úgy tűnik az első úton halad.

Huha, ezek aztán nyomós érvek, Dámossy nem egyengeti, meg ilyenek, váltania kell, jaj, ugyan miért? Mert ti kb 15 ezt akarjátok? Mégis miből gondoljátok, hogy jókat gondoltok? Miből gondoljátok, hogy Zsolt életének részesei lehettek? Hogy lehet az, azt hiszitek ti tudjátok a tutit, elmondom sehogy. Legyetek oly kedvesek tiszteljétek meg azzal Zsoltot, hogy hozzáteszitek mondandóitakhoz, ÉN EZT SZERETNÉM, és nem verdiktként kijelenteni dolgokat, mert ti se kenyeret, se karriert nem adtok se neki, se másnak, ti rajogók vagytok, ami tiszteletre méltó de nem több.Dámossy sosem volt menedzsere Madárnak, csak itthoni ügyeit intézi, éd segít ha tud, a helyes kifelyezés Dámossy Zsoltra az, hogy baráti támogató, és ezt Ö is folyamatosan hengsúllyozza. Ráadásul amennyiben lesz hazai meccse Madárnak Nem Ö szervezi. Na ennyi, kérlek benneteket, ne kritizáljátok Zsoltit, ne adjatok neki tanácsokat, mert úgy sem fogadja - fogadhatja meg, írjátok le vágyaitokat, de az maradjon meg a vágy színtjén, ne szakmai verdiktnek, mert bizony a szakmához ezeknek semmi köze.
alain
IDÉZET(adambalogh @ 2007. Apr. 25 07:57)
Információim szerint Roy Jones Junior nem volt hajlandó 4,5 mio dollárnál kevesebbért bokszolni Zsolt ellen.
Más forrásból azt halllottam, hogy Hanshaw ellen 1,5 millióért bokszolt volna..........

oké, hogy Jones nem jött össze, node miért éppen Blades??? Mint Sasi is írta, legalább egy nevesebb de öreg ellenfél...

Nem hiszem el, hogy ne ütne vissza Zsolt marketing értékére és hírnevére, hogy sorozatban kapja a hurkákat... emiatt a nehezebb meccsei is leértékelődnek, és tényleg egyre kevesebb érvet lehet felhozni amellett, hogy a csúcson levő bajnok miért nem bontakozhat ki igazán...

nem hiszem el, hogy kisebb befektetés ne térülne meg...
Cukorka
IDÉZET(alain @ 2007. Apr. 25 09:16)
IDÉZET(adambalogh @ 2007.  Apr. 25  07:57)

oké, hogy Jones nem jött össze, node miért éppen Blades??? Mint Sasi is írta, legalább egy nevesebb de öreg ellenfél...

Nem hiszem el, hogy ne ütne vissza Zsolt marketing értékére és hírnevére, hogy sorozatban kapja a hurkákat... emiatt a nehezebb meccsei is leértékelődnek, és tényleg egyre kevesebb érvet lehet felhozni amellett, hogy a csúcson levő bajnok miért nem bontakozhat ki igazán...

nem hiszem el, hogy kisebb befektetés ne térülne meg...

És, la'ssuk be, az ido is fogy... Mada'r ma'r csak pa'r evet boxol (pontosat nem arult el, de ő ma'r tudja, meddig csina'lja), es utana abbahagyja. Az Unit lathatoan nem erdekli Zsolt karrierje, EN UGY LATOM (Öreg Peru! ;-), a biztonsagra mennek, hogy megmaradjon egy vilagbajnokuk, nem kockaztatnak -- amugy sok kockaztatni valo SENKI ELLEN nem lenne, mert Zsolt a legjobb, csak fe'lek, keson jonnek ra, micsoda lehetoseget szalasztottak el azzal, hogy nem szerveznek Zsoltnak komoly ellenfele(ke)t... excl.gif
Chrisdry
Zsoltinak mind1, pénz-pénz, akár nagyobb kockázat nélküli győzelem is. Persze nem fogja félválról venni. Mo-ra meg nagy sztárt nehéz, vagy majdhogynem lehetetlen elhozni, jó lesz, örülünk a sikernek együtt -reméljük, s majd várjuk, hogy lesz komolyabb is-igaz, mindig ezt várjuk dry.gif
Rajhi
Öreg Peru, ez aztán kemény volt. Mondd, Te milyen alapon szólsz be bárkinek is, csak azért mert laptulajdonos vagy? Így is lehet, nézni a dolgokat, érv ugyanaz, csak az érme másik oldaláról.
A tv-közvetítések során sokszor elhangzott, hogy Dámossy Madár menedzsere, és én voltam olyan sajtótájékoztatón, ahol ebben a minőségében mutatták be. Erről ennyit.
Ha egyszer eljutsz oda, hogy nem csak olvasod, hanem érted is amit más ír, akkor tudsz majd érdemben reagálni egy hozzászólásra. Azt írtam, hogy szerintem Madárnak milyen lehetőségei vannak, és nem azt, hogy mit tegyen. A kettő közti különbség ponotosan annyi, mint a szeretném és a verdikt közötti különbség.
Zsoltot jelenleg ilyen szintű ellenfelek ellen mérkőztetni olyan, mint az ötvenes években volt a mérnökökkel a segédmunkási feladatok elvégeztetése.
HamedAKirály
én csak azt remélem h erdei vív még 1 legf 2 ien meccset, elfogadhatóan jó pénzért, aztán egy szép mérkőzésen elköszön tőlünk a Papp László arénában és utána abbahagyja a bokszot és vmi vállalkozásba kezd
sz*r lehet így üresbe edzeni, az óra sem indul el visszafelé, és a verést meg most már kár lenne bevárni
batka
Emésszük meg tehát most már, hogy Blades az ellenfél.
Ki mit tud róla? Találtatok róla a neten képeket, vagy videót esetleg?
Alberto_11
Pénz beszél kutya ugat. Kiváncsi vagyok ZDF közvetiti -e a meccset. szerintem nem. Lehet h. ez az óka annak hogy ennyire olcsó ellenfelet hoztak. nem fanyalogok, mert nincsen értelme. Amint hallodtam hogy pesten lesz a meccs már tudtam hogy olcsó ellenfél jön. nem baj legalább belfér még 1 meccs az év végén. Ettől függetlenül lehet hogy madár nem keres rosszul ezzel az ellenféllel.
Még nem láttam az ellenfelet, láthatatlanban nem is mondom hogy hurka. Örök aranyszabály: ne itélj mérleg alapján! A boxtudás számít.
Brahma
IDÉZET(Rajhi @ 2007. Apr. 25 12:00)
Zsoltot jelenleg ilyen szintű ellenfelek ellen mérkőztetni olyan, mint az ötvenes években volt a mérnökökkel a segédmunkási feladatok elvégeztetése.

Néha egy frappáns mondat többet ér egy flekknyi szövegnél. Rajhi nagyon jól megfogalmazta, amit én is gondolok. Blades nem csak a rajongókkal szemben tiszteletlenség, akiknek a torkukon lenyomnak 40 perc reklámot, hanem - és elősorban - Erdei Zsolttal, aki nem kapja meg azokat a lehetőségeket, amelyek képességei szerint megilletik. Pedig egy Johnson féle, Jones-nál mindenképpen olcsóbb, persze mélyen a zsebbe nyúlós húzással igazán fellendíthetnék az UBP hírnevét, de a biztos lehúzógépezet úgy tűnik jobban megéri a hamburgiaknak. (A frissen alakult Arena Promotion debütáló kubaija komolyabb ellenfelet kapott világbajnokunknál.)

Ilyenkor persze mi mindig a menedzsmentet kritizáljuk, sosem Madárt. Erdeinek egy üzenetem van, hátha olvassa fórumunkat: HAJRÁ MADÁR!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.