Az a tapasztalatom, hogy a profi boxszal foglalkozó emberek, és az őt körülvevők melegek. Én nem ítélkezem, de azért már a homoszexualitás az élet minden területére behatol? Először a Való Világ, ahol ugye az volt a menő, aki a vele azonos neműt szereti. És most tudomásomra jutott, hogy egyik kedvenc boxolóm is meleg. Döbbenet. Szerintem ez nem normális. Várom a hozzászólásaitokat ezzel kapcsolatban.[/quote] Véleményem szerint túlságosan általánosan beszélsz a témáról, mert - néhány kivételt eltekintve - nem igazán lehetett eddig hallani a bokszot "körüllengő melegségről". Bár ez lehet, hogy csak az én tájékozatlanságom...a boksz ebből az irányból nemigen foglalkoztatott.
Ki a kedvenc bokszolód, akiről most derült ki a homoszexualítása?
ghalghalu
2003-05-21 19:30:49
| Idézet (vovatheking --- Ma: May. 21 20:14) | Szerintem nem kéne általánositani. azér mert lewis és mosley"álitolag" ilyen beálitottságu még nem kell ezt a bokszolokra meg a sportolokra ráfogni. te kire gondolsz melyik bokszolora?[/quote] Lennox Lewis az a boxoló, aki a kedvencem, és mint ma kiderült homokos. (((( Egyébként én is gondolkodtam azon, hogy mi az, ami egy ilyen erős fizikumú embert arra késztetne, hogy férfiakkal létesítsen szexuális viszonyt. És arra jöttem rá, hogy valószínűleg azért van, mert lelkileg gyengék. Az a lelki erő, ami a heteroszexualitáshoz elengedhetetlen is segíti a sportoló fizikai erejét, ezért arra már nincsen kapacitása, hogy megakadályozza az egyed homoszexualitását. Persze logikusnak hangzik az a feltevés is, miszerint túl nagy erővel rendelkezik ahhoz, hogy egy gyengébb neművel közösüljön, mert félhet attól, hogy esetleg valami kárt okozhat benne. Emiatt próbál olyan emberekkel kapcsolatokba keveredni, akik fizikailag nagyjából hasonló szinten mozognak, és ugye egy nehézsúlyú profi boxoló esetén ezek az emberek csak férfiak lehetnek, sajnos. Elkeserítő. Amúgy szerintem sok magyar profi boxoló (nem csak nehézsúlyú) között van meleg.
ghalghalu
2003-05-21 19:35:02
| Idézet (Sasi --- Ma: May. 21 20:29) | [quote=ghalghalu,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] May. 21 19:05]Az a tapasztalatom, hogy a profi boxszal foglalkozó emberek, és az őt körülvevők melegek. Én nem ítélkezem, de azért már a homoszexualitás az élet minden területére behatol? Először a Való Világ, ahol ugye az volt a menő, aki a vele azonos neműt szereti. És most tudomásomra jutott, hogy egyik kedvenc boxolóm is meleg. Döbbenet. Szerintem ez nem normális. Várom a hozzászólásaitokat ezzel kapcsolatban.[/quote] Véleményem szerint túlságosan általánosan beszélsz a témáról, mert - néhány kivételt eltekintve - nem igazán lehetett eddig hallani a bokszot "körüllengő melegségről". Bár ez lehet, hogy csak az én tájékozatlanságom...a boksz ebből az irányból nemigen foglalkoztatott.
Ki a kedvenc bokszolód, akiről most derült ki a homoszexualítása?[/quote] és most, hogy megtudtad, így sem érdekel a dolog ezen része?
menyus
2003-05-21 19:42:26
Lehetséges volna, hogy negatív mérlegű bunyósok között több a homoszexuális? Végül is logikus lenne, hiszen ha egy adott bokszoló egy adott ellenfele felé túlfűtött érzelmeket táplál, nehezen tudom elképzelni, hogy érvényesíteni tudja a taktikáját... gondoljatok csak a Vova vs Sanders-re. Most meg kerülik egymást...
menyus
2003-05-21 19:43:16
bár Vologya nem negatív mérlegű... még
Szerintem az élet ezen területén (box) sem gyakoribb a homoszexualitás, mint másutt.
Lewisról már régóta - ha nem is köztudott, de - pletyka szinten sokszor emlegetve lett a mássága. Főleg Luan Krasniqi (jól írom a nevét?) nyilatkozatai sejtettek sokat. Egy kérdés: ha ma tudtad meg, akkor valahol biztos olvastad. Ha ez egy cikk volt valahol, kérlet az URL-t másod be ide. Köszi.
Ez egy offtopic, nincs akadálya a témának... elfogadható kereteken belül.
Zamat
2003-05-21 19:46:37
Nomeg én már hallottam Lennoxtól olyan nyilatkozatot, hogy kamu az egész, csa vki kitalálta és ezzel akarják lejáratni, merthogy az USA-ban nem nagyon szeretik.
Ez kábé olyan, mint Roy Jones kéztörése.
vovatheking
2003-05-21 19:56:26
menyus
Vova? miért gondolod , hogy ö pl. meleg. ö nem lehet az. ebben biztos vagyok "egy világ fog összedölni benem ha tévedek". és mi az hogy kerüli sanderst? visszavágón ugy kiüti hogy attol kódul. mert: ö a legjobb!
Zamat
2003-05-21 20:02:12
| Idézet (vovatheking --- Ma: May. 21 20:56) | menyus
Vova? miért gondolod , hogy ö pl. meleg. ö nem lehet az. ebben biztos vagyok "egy világ fog összedölni benem ha tévedek". és mi az hogy kerüli sanderst? visszavágón ugy kiüti hogy attol kódul. mert: ö a legjobb![/quote] Én ezzel azért vitatkoznék. Mármint azzal, hogy ő a legjobb.
De ezt ne ebben a topicban tárgyaljuk meg.
komix
2003-05-21 21:59:22
Engem nem zavarnak a melegek , mivel ezt egy betegségnek tartom , amiről nem tehetnek , viszont nem szeretném , ha igaz lenne , hogy Lewis is az! Ő egy iszonyat kemény pali , egy ilyen emberről nem tudom elhinni.Ennél már csak az lenne abszurdabb , ha Tyson és Tua is az lenne
snowy
2003-05-22 07:09:38
Asszem Lewis melegsége 1értelműen kamu kell legyen... 1xűen nem tudon elképzelni róla... de ha végül kiderül, hogy az, mint sportember semmit sem zuhan a szememben, Ő marad minden idők 1ik legnagyobb nehézsúlyúja... csak éppen nem fogom annyira kedvelni, mint most... Tua? Tyson?  na, az tényleg iszonyat durva lenne... amúgy általában ilyen kemény, férfias sport (a legkeményebb, legférfiasabb) nem hinném, hogy annyira a melegség melgágya (  ) lenne, mint mondjuk a torna vagy a tánc... de mindenesetre érdekes azt kijelenteni, hogy a profi bokszot körüllengi a melegség; eddig én még nem hallottam ilyesmiről... képtelen ötlet...
snowy
2003-05-22 07:10:52
a topiknyitó ghalghalu = Medgoen?
komix
2003-05-22 07:20:22
Nekem is megfordult a fejemben , hogy Medgoen , csak most visszafogja magát , és egy kevésbé bugyuta témát dobott fel.De egyébként elgondolkodtam , és ráébredtem , hogy engem nem zavar Medgoen.
Vendégghalghalu
2003-05-22 09:03:28
Azt hallottam hogy Lewis együtt is élt a Luan Krasniqival, aki szintén nehézsúlyú bokszoló és gyereket is akartak örökbe fogadni, de végül Lewis karrierje miatt megszakadt a kapcsolatuk. Ez igaz lenne? Nagyon kiábándító, nem?
ghalghalu
2003-05-22 09:04:35
| Idézet (snowy --- Ma: May. 22 08:10) | a topiknyitó ghalghalu = Medgoen?[/quote] ki az a medgoen? egyébként nem...
Ligur
2003-05-22 09:57:33
Ligur
2003-05-22 10:01:44
szambadi
2003-05-22 10:07:57
Engem sem zavart Toyota, sőt kifejezetten szimpatizáltam vele !
menyus
2003-05-22 10:19:13
Most akkor mi van?
Kitették Medgoen-t? Miért is? Én nem úgy láttam hogy adott volna rá okot... Bár lehet, hogy az "engem nem zavart" fogalom - ami elhangzott itt párszor - nálam mást jelent.
Én zavarok valakit? Ne rakjatok ki könyörgöm, mert akkor kikopik az életem szürke kalapjának eme színpompás foltja...
ghalghalu
2003-05-22 11:19:05
hm. szerintem kitiltani valakit valahonnan csak azért, mert nem tetszik az illető stílusa, faszfejségre utal. ez amolyan "visszaélek a hatalmammal, mert p*raszt vagyok" stílus. úgy gondolom, hogy ha valakinek a hozzászólását nem akarom elolvasni, akkor AZT NEM OLVASOM EL BAZMEG.
* ghalghalu sír
menyus
2003-05-22 11:22:59
| Idézet (ghalghalu --- Ma: May. 22 12:19) | hm. szerintem kitiltani valakit valahonnan csak azért, mert nem tetszik az illető stílusa, faszfejségre utal. ez amolyan "visszaélek a hatalmammal, mert p*raszt vagyok" stílus. úgy gondolom, hogy ha valakinek a hozzászólását nem akarom elolvasni, akkor AZT NEM OLVASOM EL BAZMEG.
[/quote] ebben lehet valami...
Zamat
2003-05-22 11:38:58
| Idézet (Vendégghalghalu --- Ma: May. 22 10:03) | Azt hallottam hogy Lewis együtt is élt a Luan Krasniqival, aki szintén nehézsúlyú bokszoló és gyereket is akartak örökbe fogadni, de végül Lewis karrierje miatt megszakadt a kapcsolatuk. Ez igaz lenne? Nagyon kiábándító, nem?[/quote]
Roy Jonesnak meg leamuptálták 15 éve mindkét kezét, de kinőtt egy harmadik, azt is le kellett vágni, és azóta két mesterséges cyborg-karral nyeri a meccseit!!
Ugggyyyan máááááár!!!
vovatheking
2003-05-22 15:25:13
kicsit visszakanyarodva a topic témájáhot tudtok még olyan bunyosokrol lenox 'imádok homokozni' lewison kivül aki még köztudottan ehhez a baálitottsághoz tartozik? mert ha nem akkor nem jelenthetö ki hogy a bokszolok között több a meleg mint más sportolok között. de mintha ez a krásniqi-lewis dolog több helyen is olvashato lett volna, ami jelentheti akár azt is hogy igaz.
Zamat
2003-05-23 16:41:33
| Idézet (vovatheking --- Tegnap: May. 22 16:25) | kicsit visszakanyarodva a topic témájáhot tudtok még olyan bunyosokrol lenox 'imádok homokozni' lewison kivül aki még köztudottan ehhez a baálitottsághoz tartozik? mert ha nem akkor nem jelenthetö ki hogy a bokszolok között több a meleg mint más sportolok között. de mintha ez a krásniqi-lewis dolog több helyen is olvashato lett volna, ami jelentheti akár azt is hogy igaz.[/quote] Figy, Lewis ezt KATEGORIKUSAN CÁFOLTA!! Régebben fent volt a hivatalos honlapján, csak sajna ott nincsen archívum, a régebbi hírek eltűnnek, nem tudom megmutatni.
Egyébként egy észérv ellene: ha igaz lenne (nem az), akkor az összes bulvárlap ezen csámcsogna, viszont szinte sehol sem lehet róla hallani. Néhány lap lehozza, hogy feltűnést keltsen, de ezek ellen Lewis több pert is megynert.
És légyszíves tartózkodj attól, hogy "szeretek homokozni" és hasonló neveket adj Lennoxknak, ellenkező esetben én meg Vovát fogom dr. Wladimir "szeretek padlót nyalni" Klicskónak hívni. Thx.
previ
2003-05-23 16:56:08
Zamat
Lewis b*zi ezt mindenki tudja. Friderikusz is az mégsem írnak róla az újságok. Ez ugyanaz. Senki nem mondja ki nyiltan, hogy HAHÓ EMBEREK ÉN A FIÚKAT SZERETEM! Miért olyan nehéz elviselni azt, hogy Lennox homokozni jár hétvégenként? Seggbekeszeg parti van állítólag minden hétvégén az angliai birtokán. Na és?
komix
2003-05-23 17:02:53
Zamat!
Ne reagálj , nincs értelme! Ez Egy bomlasztó pernahajder :ph34r:
szambadi
2003-05-23 17:05:57
Komix Zamat
Nem akarlak Titeket kiábrándítani, de Lewis tényleg meleg. Bár ettől még felaprítja majd Vitalijt remélem.
Zamat
2003-05-23 17:12:24
Szambadi, previ
Tegyetek be egy linket pls. Én ennek az állításnak ellentmondó híreket olvastam, láttam stb.
Zamat
2003-05-23 17:35:39
| Idézet (previ --- Ma: May. 23 17:56) | Zamat
Lewis b*zi ezt mindenki tudja. Friderikusz is az mégsem írnak róla az újságok. Ez ugyanaz. Senki nem mondja ki nyiltan, hogy HAHÓ EMBEREK ÉN A FIÚKAT SZERETEM! Miért olyan nehéz elviselni azt, hogy Lennox homokozni jár hétvégenként? Seggbekeszeg parti van állítólag minden hétvégén az angliai birtokán. Na és?[/quote] Mondjuk a szókincset azért moderálhatnád...
vovatheking
2003-05-23 19:47:24
zamat
nem tudom mér kell annyira kiakadni. lewis meleg de egy nagyon jó ökölvivo mondhatni az egyik legjobb. csakis azért nem a legjobb mert az dr wladimir 'gigabajnok' klitchko. remélem nincs harag
Brahma
2003-05-23 20:47:27
| Idézet (vovatheking --- Ma: May. 23 20:47) | zamat
nem tudom mér kell annyira kiakadni. lewis meleg de egy nagyon jó ökölvivo mondhatni az egyik legjobb. csakis azért nem a legjobb mert az dr wladimir 'gigabajnok' klitchko. remélem nincs harag[/quote] Wowa azért kapott ki, hogy elaltassa Lewist, s majd jól megverje, nem?
Zamat
2003-05-24 12:09:50
| Idézet (vovatheking --- Tegnap: May. 23 20:47) | zamat
nem tudom mér kell annyira kiakadni. lewis meleg de egy nagyon jó ökölvivo mondhatni az egyik legjobb. csakis azért nem a legjobb mert az dr wladimir 'gigabajnok' klitchko. remélem nincs harag[/quote] Én ebben nam vagyok olyan biztos, sőt! Mármint, hogy Vova a legjobb. Foreman, Ali, és a szakírók túlnyomó többsége Lewist tartja a legjobbnak. Félek, hogy Vlagya-Lewis meccs már soha nem lesz.
Lewis elég öreg, és most októberben lecsapja Vitalijt, utána esetleg Tyson visszavágó (amit Tyson már nem akar annyira) és máris 39 éves...
vovatheking
2003-05-26 19:54:17
zamat linket kértél lewis máságárol. a hirek között sasi irja: "Universum Box-Promotion jelenlegi versenyzője, Lennox Lewis korábbi edzőpartnere, és "testi-lelki jó barátja" a hétvégén első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett a karján, és a lábán. A versenyzőre most legalább 2 hét kényszerpihenő vár. " amit monhatunk ugyis: "annyira felmelegedet luan lewis várható közelségétől hogy égési sérüléseket szenvedet. így jun 21-én elmarad a meleg bokszolok felvonulása"  ui: szerinted lewis hol van ha az összes volt nehézsulyu bajnokot veszük?
komix
2003-05-26 20:19:27
Erre had válaszoljak én:gyerek korom óta Tyson volt a kedvencem!De el kell , hogy ismerjem , hogy Lewis a legnagyobb bajnok , aki ért a boxhoz , és nem elfogult , mindenki tudja ezt.Nem akarlak megsérteni , de a két Klitchko nem állhat meg előtte , és ezt majd ez évben meg is láthatjuk.Lewis veretlen lenne , ha nem szállna el bizonyos időközönként! Még valami:Szikora boxolt Lewis és Tyson ellen is , azt mondta:Lewis SOKKAL nehezebb és veszélyesebb ellenfél volt , mint Tyson. Azt hiszem , az ő szavát nem kell megkérdőjelezni. Lehet imádni a kedvenceinket , de nem szabad , hogy ez a józan ítélőképességünk rovására menjen. Kár az időben utazást tenni , ki volt minden idők stb. mert egymás mellett már nem láthatjuk őket.Véleményem szerint most több kemény és jó bunyós van , mint valaha.Lehet ezzel vitázni , de pl. Rocky egy másodpercig bírná Tua vagy Tyson ellen. Tisztelem , szeretem a Klitchko testvéreket , de majd a tények idővel bebizonyítják neked is , hogy a legnagyobbakkal , a szűk elittel nem említhetők egy szinten!Nincs egy nagy név sem , akivel boxoltak , vagy leszálló ágban lévő másodosztálybeliek , vagy feltörekvő , de a nagyok ellen nem megmérettetett öklözők voltak.Pl. Hrerbie Hide?Ahogy odakerült a tűzhöz , egyből megégett! Ez a Boswell is egy kezdő , nem érdekel a mérlege , Etienne mérlege is jó volt addig...megmondom , őt előtte sem tartottam semmire , de mást sem igen.Olyan tehetségek mint Lewis vagy Tyson nem sűrűn tűnik fel egy évtizedben.Sőt! Itt van pl. ez a Dimitrenko vagy ki , most itt az idő , hogy őt sztárolják , de nem lessz belőle sz*r se!!
komix
2003-05-26 20:30:14
Még valami:ez olyan meddő vita , mint a Roy Jones vs Darius meccs! Ugye tudjátok , hogy egy menetben elsöpörné Dareket!!!!!!!!!!!!!!Az első tiszta ütésével! Azt mondják kemény a feje?Kik ellen , Jones ütötte már meg? Mindenki úgy boxol , ahogy az ellenfele hagyja!!! Én verhetetlennek tartottam magam 20 évesen , mindenkit szétütöttem , aki beállt! elém (statikus bunyósok , akik nem mozogtak el , hanem mozdulatlanul várták az ütést), aztán jöttek a technikás és erős bunyósok!Aztán a brutálisak , és ekkor ráébredtem:senki sem verhetetlen!Annyit szeretnék végszóban mondani:ÓRIÁSI differencia van két ütés ereje között , legyen az egy súlyban , és Klitchko még nem kapott olyat , amilyet Lewistől fog! Majd ha itt az idő , fogadunk , rendben?
Üdv Komix
Zamat
2003-05-26 20:32:04
Sztem Top5-ben mindenképpen benne van.
És miután ali és Foreman is azt nyilatkozta, hogy ő minden idők legjobb nehézsúlyúja, akár elsőnek is vehetjük.
Igaz, nem bokszol olyan látávnyosan, mint Ali vagy Tyson, de sokkal összetettebb, mindenben jó. Ja, és rajta kívül a nehézsúlyúak közül ha jól tudom, csak Marcianonak sikerült az, hogy mindenkit megvert, akivel valaha találkozott. (Igaz ő effektíve veretlen).
Szóval sztem elsőnek is vehetjük. Lehet nem szeretni, de nagyon közel áll a tökéletes bokszolóhoz.
Zamat
2003-05-26 20:37:35
Egyébként számomra az, hogy Sasi elejtett egy megjegyzést, még mindig nem bizonyíték, szal ha találsz vmit, akkor szóljál!
Csak azért makacskodom ennyit, mert Lewis honlapján volt egy nyilatkozat, melyben ezt cáfolja. Mostanában meg nem divat cáfolni, még külön büszkék is rá, ha homokosok. (No persze lehet, hogy Lewis kivétel.)
Zamat
2003-05-26 20:41:16
| Idézet (komix --- Ma: May. 26 21:30) | Még valami:ez olyan meddõ vita , mint a Roy Jones vs Darius meccs! Ugye tudjátok , hogy egy menetben elsöpörné Dareket!!!!!!!!!!!!!!Az elsõ tiszta ütésével! Azt mondják kemény a feje?Kik ellen , Jones ütötte már meg? Mindenki úgy boxol , ahogy az ellenfele hagyja!!! Én verhetetlennek tartottam magam 20 évesen , mindenkit szétütöttem , aki beállt! elém (statikus bunyósok , akik nem mozogtak el , hanem mozdulatlanul várták az ütést), aztán jöttek a technikás és erõs bunyósok!Aztán a brutálisak , és ekkor ráébredtem:senki sem verhetetlen!Annyit szeretnék végszóban mondani:ÓRIÁSI differencia van két ütés ereje között , legyen az egy súlyban , és Klitchko még nem kapott olyat , amilyet Lewistõl fog! Majd ha itt az idõ , fogadunk , rendben?
Üdv Komix[/quote] No comment...
Egyetértek.
Ugyan rám foghatjátok, hogy lefogult vagyok, de ez nem csak az én véleményem. Ettől lehet drukkolni másnak is, csak fel kell mérni a lehetőségeit. Vlagyának az lesz a szerencséje, hogy Lewis vissza fog vonulni, mert ha meccselnének, az egy súlyos és megalázó vereség lenne neki! (És ezzel nem akarok senkit sem megbántani).
manchester
2003-05-26 20:56:14
A senki sem verhetetlen kijelentésre tennék egy cáfolatot! ROY JONES JUNIOR! Lewisról meg annyit, hogy hiába nagyon jó, hiába gyors és technikás a súlycsoport elenére, de üvegállú, és ha összejönne a Wladimir elleni meccs, én nem lennk egyértelműen biztos, hogy Lewis nyerné. Igaz, kicsit a Ruiz Jones meccs is hasonló kaptafára épült, mert ott is elvileg egy ütés mindent dönthetett volna, de csak azért mert Jones lentről jött fel még nem jelenti, hogy üvegállú lenne, hisz erre még nem adott példát Lewissal ellentétben. Tehát én asszondom ROY JONES JUNIOR A VERHETETLENSÉG TÖKÉLETES JELKÉPE. Mellesleg szerintetek monnyuk az aktív pályafutású Ali és a mostani Jones közül monnyuk vegyük úgy hogy azonos súlyúak is, szerintetek ki nyerne?
Zamat
2003-05-26 21:04:51
Jones.
De pl Lewis sztem megverné Jonest. Azért neki NAGGYYYON kinézték Ruizt, mint ellenfelet. Ez persze semmit sem von le a győzelme értékéből.
Lewis meg hiába üvegállú, ha komolyan veszi a meccset, el sem találják. (Tysonnak volt vagy 3 értékelhető ütése...)
Zamat
2003-05-26 21:05:41
Vlagya túl lassú és nehézkes. Lewis jóval agilisabb nála, mire belőné magát, Lewis már rég kiüti!
komix
2003-05-27 07:23:09
Manch:Roy Jones azonos súlyban szerintem megverné Alit.Nem szeretem a mítoszokat.Ő egy nagyon jó ökölvívó volt a maga korában , de ha egy fehér Henri Cooper le tudta ütni , még ha ideiglenesen is , akkor ...nem szeretném , ha valaki azzal jönne , hogy Cooper ilyen meg olyan kemény volt!Tegyük Tyson mellé...akkoriban a legtöbben ilyen Gerry Cooney félék voltak , nem volt sűrű a mezőny.Amilyenek voltak Ali ellenfelei zömmel (Liston,Norton,Foreman,Frazier,Holmes kivételével), olyanokat kapott Tyson az első évben reggelire.Patterson a híresen üvegállával egy percig nem állna most. Rockyról meg mindenki tudja , hogy kikkel és mikor verekedett!Elég idősek voltak ellenfelei , ráadásul zömmel pályájuk csúcsán túl. Jonesról nem lehet tudni mennyire állja az ütést , mert nem sokat kap. Egyébként saját súlyában én is egyetértek:VERHETETLEN!
Romsy
2003-05-27 07:44:26
ott volt a végén: <u>saját súlyában</u> verhetetlen
Romsy
2003-05-27 07:46:38
mármint nem a nehézsúlyban, hanem ahol előtte versenyzet.
snowy
2003-05-27 07:53:42
ezeknek az összehasonlításoknak szerintem semmi értelme... jó, hogy nem azon tanakodunk, Sullivan megverné-e Tysont  asszem (nem biztos) Nyilasi Tibi mondta, hogy Őt a mostani (nem magyar bajnoki  ) meccseken már a félidő közepén oxigénsátorba kéne tenni... de annak idején milyen remek játékos volt... persze a bunyó más, de az összes sport 1re nagyobb erőbedobást, edzésmunkát követel az emberektől, nem is beszélve az edzéstechnikákról, a sérülések kezeléséről; Maurice Green nem azért futja gyorsabban a százat Jesse Owensnél, mert a holdról jött
snowy
2003-05-27 07:55:55
természetesen Maurice Greene
Romsy
2003-05-27 08:19:12
Ato Boldon
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|