Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Best of Toyota
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Brahma
Ide az általatok legjobbra tartott Toyota-idézetet illesszétek be!
Romsy
úgy érzem ez lesz a legforgalmasabb topic, de toyota helyett címben írhatnál medgoen-t inkább
szambadi
Brahma

#341 Medgoen 2003. május 17. 21:11:34 válasz erre
Azzal, hogy Jolly kitiltott szerintem kiállította magáról a szegénységi bizonytványt. Be lett bizonyítva, hogy mennyire nem ért a témához és ahelyett, hogy vállaná ezt az egészet úgy tesz mintha mi sem történt volna. Sunnyog. Követelm, hogy engedje vissza Medgoent!!!

#340 Medgoen 2003. május 17. 21:08:42 válasz erre
Te szoktál írni a profiboxra? Ha igen szólnál Jollynak, hogy vegyen vissza a csapatba? Vagy legalább hadd olvashassam a fórumot még akkor is ha nem szólhatok bele. Robbants ki szimpátiatüntetést mellettm. Köszi.
Romsy
hé szambadi.

beszélteted a másik fórumon, utána meg beírod ide nagy beszólásnak :DDD

most már tudom hogy ez tényleg "nem okos" és nem csak szórakozik
szambadi
Medgoen úgy csinál mint valami beépített szsorito.hus ember smile.gif) .Oda hív mindenkit cseverészni smile.gif
szambadi
Romsy most nézem a honlapodat ..látom téged is megtalált:))

"Követeld, hogy vegyen vissza"2 smile.gif smile.gif smile.gif
mzsolt
akkor volt a csucson, amikor ezt igy leirta :

" Szerintem Félix be akar épülni az Universumba. Esetleg tulajdonosi részt szeretne vásárolni, ezért haverkodik Madárral, hogy hozza össze a németekkel. Nem hiszem, hogy más alternatíva van. "
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
manchester
Szerintetek létezik, hogy Toyota ennyire volt, vagy esetleg megjáccotta magát? Mert állítólag volt rá ellenpélda, ami azt bizonyította, hogy ért azér a dolgokhoz, azonban rengeteg eset azt mutatja, hogy télleg csak szimplán "nem okos" volt. Asszem biztosra ezt már sose tudjuk meg.
mad
biztos vagyok benne hogy egyáltalán nem "nem okos" VALAKI-ről van szó, csak egy Jolly gyűlölő VALAKI-ről. SZAMBADI?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.