straight
2007-02-04 15:16:40
Thomas Adamek dramai merkozesben pontozasos vereseget szenvedett kihivojaval az amerikai Chad Dawson elleneben.
A Mayweather Sr. altal felkeszitett azinesboru amerikai okolvivo egyedi taktikaval,jobbkezes letere ballabas alapallsabol kuzdve a merkozes elso 8 meneteben valosaggal leiskolazta a cimvedot akit a biro egy raszamolassal is sujtott egy a lassitasokbol jogtalanul (gancsal egybekotott hasfalra mert utes) kovetkezteben.Adamek a 10 menetben egy jobbegyenessel megforditani latszik a talalkozo vegredmenyet azoban Dawson magahoz ter es atveszeli, sot neha a kezdemenyezest is magahoz ragadva iranyitja a merkozes hatralevo reszet, aminek eredmenyhirdetesekor 118-111 aranyban az o gyozelmet hirdettek ki.
Brahma
2007-02-04 15:25:19
Nagyon meggyőző volt Dawson, remekül bokszolt, végig ő irányított, észeben, taktikában, erőben, pontosságban, gyorsaságban, mindenben felülmúlta Adameket. Jó kérdés, hogy az az (egyébként meglehetősen tiszta és pontos) pofon, amitől lement - lényegében Adamek első komoly találata! - milyen ütésállóságra utal. Bad Chad mindenesetre gyorsan felpattant és kiheverte, de igencsak megilletődött ő maga is a találattól.
Szép volt Dawson!
Szerintetek az új bajnok Dawson, vagy a mi Erdei Zsoltunk a félnehézsúly legjobbja?
Egyikük sem a legjobb. Bernard Hopkins jelenleg a legjobb félnehézsúlyú

De hogy Madár vagy Dawson? Érdekes mérkőzés lenne. Egyikük sem egy offenzív bunyós, és Zsoltnak kellene inkább támadni, mert jóval kisebb az amerikainál. Zsolt komoly hátrányból indulna.
Egyetértek! Akkor ezek szerint nem Te készítetted a Küzdőtér januári ranglistáját
1.Erdei Zsolt
2.Bernard Hopkins
gulyaspisti
2007-02-04 16:25:58
IDÉZET(Sasi @ 2007. Feb. 04 16:11)
Egyikük sem a legjobb. Bernard Hopkins jelenleg a legjobb félnehézsúlyú

De hogy Madár vagy Dawson? Érdekes mérkőzés lenne. Egyikük sem egy offenzív bunyós, és Zsoltnak kellene inkább támadni, mert jóval kisebb az amerikainál. Zsolt komoly hátrányból indulna.
Szerinted, tedd hozzá.
Szerintem meg Erdei Zsolt a legjobb.
Nézd ezzel nehéz vitatkozni, mert Hopkins a legjobb félnehézsúlyút verte meg!
straight
2007-02-04 17:07:07
Ha meccselnek meglatjuk ki is a jobb

Dehat az ugynevezett managerek eltoltak a Roy Jones vs Michalcewskit is pedig az evszazad merkozese lehetett volna.
Chriss
2007-02-04 17:16:41
Nem tűnik túl jónak, hogy amerikába, egy amerikai kezébe került egyik világbajnoki öv.
Ezután még annyira sem lehet senkit áthozni Európába, inkább ott akarnak az új bajnokkal-egy amerikaival, aki ott jobban ismert-eladható megküzdeni.
straight
2007-02-04 17:29:28
Ha nem lessz visszavago akkor King ugyanugy atverte Adameket mint Vlagyimir Klicskot.
adambalogh
2007-02-04 18:14:30
IDÉZET(straight @ 2007. Feb. 04 18:29)
Ha nem lesz visszavágó akkor King ugyanúgy átverte Adameket mint Vlagyimir Klicskot.
Eredetileg a világ második legnagyobb lengyelek lakta városába Chicagoba tervezte a "management" a meccset, de aztán mégis Floridába került....
Gmitrukot megkímélte a "management" az edzöi teendök alól, és felajánlotta Buddy McGirt-t. Az eddigi tanácsadók és étkezési szakértök helyett átvette a Golota klán a napi teendöket.
Egyetlen kesztyüpartnert, a teljesen leépült Richard Hall-t szerzödtetett a "management".
Az gyözött, akinek gyöznei kellett.
walterland
2007-02-04 18:50:36
hittman
2007-02-04 19:00:07
A WBC öv jo idöre buko az europaiaknak.Még jo h amerikaiak közt fog menni rajta a huza-vona.És azt fogják elismnerni igazi bajnoknak,akinél az lesz.És azt kell mondanom Dawsonnál nincs rossz helyen.
Sándor Béla
2007-02-04 19:20:07
Szerintem sincs rossz helyen Dawsonnal az öv. Elég nehéz lenne összemérni, hogy ki a gyorsabb Erdei, vagy Dawson. Most biztos kifogja őt hívni Jones, és Tarver is. Az biztos hogy nehéz dolga lesz annak aki őt elakarja verni.
Tyson 4 Life
2007-02-04 22:37:46
IDÉZET(straight @ 2007. Feb. 04 18:07)

Dehat az ugynevezett managerek eltoltak a Roy Jones vs Michalcewskit is pedig az evszazad merkozese lehetett volna.
Nem lett volna az évszázad mérkőzése szerintem, mert Roy lealázta volna a Tigris-t, ráadásul ugy hogy hülyét is csinált volna belőle a ringben.
Szerintem sem került rossz helyre a WBC-öve bár az megint más tészta, hogy Erdei-nek és az európai bunyósoknak nem biztos, hogy túl szerencsés ez.
A boxrec-ről meg nem is beszélve ahol most aztán még a jóisten se tudja majd Dawsont lemozdítani az élről

(na nem mintha ez számítana)
gulyaspisti
2007-02-04 22:47:16
Nekem úgy tünt Adamek nem volt rendesen fizikailag felkészülve erre a meccsre, vagy valamiért nem tudta kihozni azt magából, amit tud. Voltak olyan menetek, amikor csak állt és kapta az ütésket, és nem támadott vissza. Briggs ellen példáül ütött ha kellett ha nem, és óriási iramot diktált, ennek Dawson ellen szinte nyoma sem volt.
Azt látom, hogy nagyon sok múlik a felkészülésen, és ez mindenkire igaz.
Pl.: szvsz Erdei Zsolt egy jó felkészüléssel és egy icipici szerencsével szerintem ma bárhol képes lenne bárkit legyözni a félnehézsúlyú mezönyben (mondjuk ezt Ö is elhiszi magéról, söt ami még fontosabb tudja is).
gulyaspisti
2007-02-04 22:50:22
IDÉZET(misi @ 2007. Feb. 04 16:31)
off:
Nézd ezzel nehéz vitatkozni, mert Hopkins a legjobb félnehézsúlyút verte meg!
Kit?
Tarvert?
Szerintem Zsolt mindkettöt képes lenne megverni egy jó felkészüléssel a háta mögött.
Nem neked szól, de ez az amerikafóbia (imádat, örület) már kezd kicsit unalmas lenni számomra.
adambalogh
2007-02-05 08:17:25
IDÉZET(gulyaspisti @ 2007. Feb. 04 23:50)
Nem neked szól, de ez az amerikaimádat (örület) már kezd kicsit unalmas lenni számomra.
Jones iskolázta volna Dariuszt? Istenem..........
Lehet, hogy legyözte volna 2000-ben, söt valószínü, de miért iskolázta volna? Azért mert amerikai?
Dermedt
2007-02-05 08:58:14
Nem iskolázta volna , hanem 6 meneten belül kiütötte volna....
Egyébként ennek semmi köze sincs az amerika imádathoz.
straight
2007-02-05 09:30:41
IDÉZET(Tyson 4 Life @ 2007. Feb. 04 22:37)
IDÉZET(straight @ 2007. Feb. 04 18:07)

Nem lett volna az évszázad mérkőzése szerintem, mert Roy lealázta volna a Tigris-t, ráadásul ugy hogy hülyét is csinált volna belőle a ringben.
Szerintem sem került rossz helyre a WBC-öve bár az megint más tészta, hogy Erdei-nek és az európai bunyósoknak nem biztos, hogy túl szerencsés ez.
A boxrec-ről meg nem is beszélve ahol most aztán még a jóisten se tudja majd Dawsont lemozdítani az élről

(na nem mintha ez számítana)
Minthogy a mérkőzést nem játszották le ez az állítás Tyson 4 life, kibicszinten maradt.Tysont is sokan istenítették aztán róla is Roy Jonesről is kiderült,hogy tudnak elesni,feküdni és kábán bámulni ők is.
straight
2007-02-05 09:34:53
IDÉZET(adambalogh @ 2007. Feb. 04 18:14)
IDÉZET(straight @ 2007. Feb. 04 18:29)
Ha nem lesz visszavágó akkor King ugyanúgy átverte Adameket mint Vlagyimir Klicskot.
Eredetileg a világ második legnagyobb lengyelek lakta városába Chicagoba tervezte a "management" a meccset, de aztán mégis Floridába került....
Gmitrukot megkímélte a "management" az edzöi teendök alól, és felajánlotta Buddy McGirt-t. Az eddigi tanácsadók és étkezési szakértök helyett átvette a Golota klán a napi teendöket.
Egyetlen kesztyüpartnert, a teljesen leépült Richard Hall-t szerzödtetett a "management".
Az gyözött, akinek gyöznei kellett.
Röhelyes volt nézni már Laykovichnál is amint a ruszki gyereknek az amerikai okosmókus edző magyaráz.Vajmi sokat érthetett belőle.Adamekkel úgyszintén lehetett.
Mire lehet jó olyan edzőket betenni akiknek rendszere lebőgött betenni az európai származásúak mellé?
hittman
2007-02-05 10:12:09
Én szerintem csak áldás lehet olyan edzövel dolgozni mint McGirt.Az már Adamek hibálya,h nem tudja a nyelvet,de szerintem a szakmai nyelvet tudja.Egy tolmács is volt a ringsarokban.Az UNInál is ugyan ez van.Nem tudják egyböl elsajátitani a nyelvet,ráadásul Madár vagy Karesz pont a multkor nyilatkozta,h néha még ök sem értik Fritzet ugy tud hadarni
straight
2007-02-05 11:24:58
Volt Gmitruk volt öv.Van Buddy McGirt nincs öv.
adambalogh
2007-02-05 11:49:36
IDÉZET(Dermedt @ 2007. Feb. 05 09:58)
Csak Roy Jones kritikátlan imádatához, aki amerikai.
batka
2007-02-05 12:08:22
IDÉZET(straight @ 2007. Feb. 05 11:24)
Ok-okozat?
Rajhi
2007-02-05 12:54:39
IDÉZET(batka @ 2007. Feb. 05 12:08)
Ok-okozat?
Batka, hasonlítsd össze Adamek teljesítményét Gmitruk és McGirt keze alatt, és rájössz magadtól is.
Engem erősen emlékeztet a helyzet a Karmazin - Spinks-re. A kelet-európai bunyóst jól megvezették, hogy öve egy amcsihoz kerüljön. A módszer kicst más, mondhatni finomodott.
Erdei vs amcsi sztár meccsre az esély igen jelentősen csökkent.
bigi13
2007-02-05 12:57:13
Ha nem láttam volna egy csomó Roy Jones meccset akkor az itt leírtakból arra következtetnék,hogy nem is volt a világ egyik legjobb bunyósa

Szerintem az egyik legjobb volt és beírta magát a boxtörténelembe. Erdeivel kapcsolatban csak egy kérdésem volna:Mondjatok egy nagy nevet akivel boxolt? Amíg az Universum félti addig nem is lesz elismerve világszinten. Lehet,hogy erős lesz amit írok de én nem említeném az eredményeik alapján egy napon Erdeit és Roy Jones-t
walterland
2007-02-05 13:34:41
IDÉZET(bigi13 @ 2007. Feb. 05 12:57)
Ha nem láttam volna egy csomó Roy Jones meccset akkor az itt leírtakból arra következtetnék,hogy nem is volt a világ egyik legjobb bunyósa

Szerintem az egyik legjobb volt és beírta magát a boxtörténelembe. Erdeivel kapcsolatban csak egy kérdésem volna:Mondjatok egy nagy nevet akivel boxolt? Amíg az Universum félti addig nem is lesz elismerve világszinten. Lehet,hogy erős lesz amit írok de én nem említeném az eredményeik alapján egy napon Erdeit és Roy Jones-t

Nagy Erdei szurkoló vagyok, de sajnos igazat kell hogy adjak neked.
De nagyon remélem, hogy hamarosan változni fog a helyzet.
batka
2007-02-05 14:24:47
IDÉZET(Rajhi @ 2007. Feb. 05 12:54)
Ok-okozat?
Batka, hasonlítsd össze Adamek teljesítményét Gmitruk és McGirt keze alatt, és rájössz magadtól is.
Engem erősen emlékeztet a helyzet a Karmazin - Spinks-re. A kelet-európai bunyóst jól megvezették, hogy öve egy amcsihoz kerüljön. A módszer kicst más, mondhatni finomodott.
Biztos, hogy az edzőnek óriási szerepe van, de azért az is igaz, hogy mindenki annyit bokszol amennyit hagynak neki. Szerintem ez esetben inkább befolyásoló hatással volt a meccs kimenetelére az utóbbi. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem vagyok elájulva Dawsontól és Roy még csak véletlenül sem jutna eszembe róla.
adambalogh
2007-02-05 14:35:35
IDÉZET(bigi13 @ 2007. Feb. 05 13:57)

Tipikus. Senki sem mondta, hogy nem volt a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb bunyósa. Senki sem mondta, hogy a csúcsponton levö Jones rosszabb lenne, mint bárki más.
Miröl beszélsz?
OFF: Ez a szokásos elvakult Jones-rajongó, aki úgy érzi azonnal cselekedni kell, ha egy pillanatra azt véli felfedezni, hogy valaki nem áradozik a bálványáról.
gulyaspisti
2007-02-05 15:00:47
IDÉZET(Rajhi @ 2007. Feb. 05 12:54)
Ok-okozat?
Rajhi, pont ugyanúgy látom ezt a helyzetet, mint Te.
Rajhi
2007-02-05 16:00:40
IDÉZET(bigi13 @ 2007. Feb. 05 12:57)

Az a nagy büdös helyzet, hogy akiket te szeretnél Zsolttal egy szorítóban látni azok közül sokan nem akarják vele összemérni az erejüket. Ezen az UBP változtathatna, de ők a kockázat/megtérülés elemzések alapján az eddigiek szerint inkább nem áldoznak annyit Zsoltra, hogy ilyen hőn áhított csaták összejöjjenek.
picur
2007-02-05 20:44:13
IDÉZET(adambalogh @ 2007. Feb. 05 08:17)
Jones iskolázta volna Dariuszt? Istenem..........
Lehet, hogy legyözte volna 2000-ben, söt valószínü, de miért iskolázta volna? Azért mert amerikai?
Nem. Azért iskolázta volna le, mert sokkal jobb volt. Jobb volt lábon, fényévekkel gyorsabb kéz. Dariusnak sokkal egyszerűbb bokszolók is okoztak nehéz pillanatokat.
london
2007-02-05 20:44:56
Az teny es nem edzofuggo,hogy Dawson gyorsabb volt Adameknel!Persze celiranyu edzessel lehet gyorsitani, de Adamek alapbol nem egy villamgyors gyerek,inkabb nagyot tud utni!
Na mar most akik az Unit fikazzak[en sem vagyok elajulva toluk]azoknak fel kene fogni, hogy Madar a csucson van,es egy menedzsmentnek sem eri meg megveretni az okolvivojat vele,vagy van annyi penz ,hogy megerne de annyit meg a nemetek nem fizetnek... Ordogi kor!
Mondok 1 elso hallasra erdekes velemenyt!
Madarnak nagyobb eselye lenne 1 csucsmecsre ha lassabb lenne vagy,es amerikai!
Sándor Béla
2007-02-05 21:12:27
IDÉZET(Dermedt @ 2007. Feb. 05 08:58)
Azért ki nem ütötte volna, de valószinüleg pontozással lazán hozta volna a meccset. Azért Darius jól bírta az ütéseket.
Dermedt
2007-02-05 21:24:07
IDÉZET(adambalogh @ 2007. Feb. 05 11:49)
Csak Roy Jones kritikátlan imádatához, aki amerikai.
Azt mindenképpen elkell ismernem , hogy nagyon elfogult vagyok Roy Jones irányába.
De cseppet sem mert amerikai.
S nem hiszem , hogy nagyon túl lőttem volna a célon amikor azt írtam , hogy kiütötte volna Dareket, akit egyébként szintén elismerek.
Páldául szerintem Darek jobb volt , mint Johnson(aki semmi több , mint egy középszerű iparos), jobb volt , mint Tarver és jobb volt mint Adamek.
Bocs az OFF miatt!
adambalogh
2007-02-05 21:35:41
IDÉZET(Dermedt @ 2007. Feb. 05 22:24)
1. Azt mindenképpen el kell ismernem, hogy nagyon elfogult vagyok Roy Jones irányában.
2. De cseppet sem mert amerikai.
3. S nem hiszem, hogy nagyon túllőttem volna a célon amikor azt írtam, hogy kiütötte volna Dareket, akit egyébként szintén elismerek.
4. Peldául szerintem Darek jobb volt , mint Johnson(aki semmi több , mint egy középszerű iparos), jobb volt , mint Tarver és jobb volt mint Adamek.
Bocs az OFF miatt!
1. Köszönöm az öszinteséged.
2. Minden szavad hiszem, ezt is.
3. Ez izles, rajongas dolga. Mas vélemenyen vagyok, de ezt pont, mint Te, csak megérzéssel tudom alatamasztani.
4. Maximalisan egyetértek.
adambalogh
2007-02-05 21:40:05
IDÉZET(picur @ 2007. Feb. 05 21:44)
1. Azért iskolázta volna le, mert sokkal jobb volt.
2. Jobb volt lábon, fényévekkel gyorsabb kéz.
3. Dariusznak sokkal egyszerűbb bokszolók is okoztak nehéz pillanatokat.
1. Ez izles, rajongas dolga. Nincs rá bizonyitek, mint ahogy az ellenkezöjere sincs.
2. Ez igaz, illetve lehet, hogy igaz, mivel en is igy latom. De voltak tulajdonsagok, amiben Darriusz volt szerintem jobb.
3. De nem gyöztek le 2004-ig.
Tyson 4 Life
2007-02-05 23:20:28
Szerintem pedig itt nem amerika imádatról van szó, hanem pont az ellenkezőjéről. Németországban és itt Magyarországon is igyekezték Darius-t eladni, mint a verhetetlen legyőzhetetlen bajnokot. Közben meg ha megnézzük az ellenfeleit...hát erősen védték...Egy jó harcos volt, de én sosem kedveltem túlságosan, mert szerintem "túlsztárolták", és szerintem úgy 2001-2003 között Roy Jones-on kívül még páran elverték őt volna.
Roy Jones legyőzöttjei között meg hát nem kell sorolni a nagy neveket.
bigi13
2007-02-05 23:21:19
IDÉZET(adambalogh @ 2007. Feb. 05 21:40)
IDÉZET(picur @ 2007. Feb. 05 21:44)
1. Azért iskolázta volna le, mert sokkal jobb volt.
2. Jobb volt lábon, fényévekkel gyorsabb kéz.
3. Dariusznak sokkal egyszerűbb bokszolók is okoztak nehéz pillanatokat.
1. Ez izles, rajongas dolga. Nincs rá bizonyitek, mint ahogy az ellenkezöjere sincs.
2. Ez igaz, illetve lehet, hogy igaz, mivel en is igy latom. De voltak tulajdonsagok, amiben Darriusz volt szerintem jobb.
Neki sem engedték a nagy neveket
bigi13
2007-02-05 23:25:55
IDÉZET(adambalogh @ 2007. Feb. 05 14:35)
IDÉZET(bigi13 @ 2007. Feb. 05 13:57)

Tipikus. Senki sem mondta, hogy nem volt a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb bunyósa. Senki sem mondta, hogy a csúcsponton levö Jones rosszabb lenne, mint bárki más.
Miröl beszélsz?
OFF: Ez a szokásos elvakult Jones-rajongó, aki úgy érzi azonnal cselekedni kell, ha egy pillanatra azt véli felfedezni, hogy valaki nem áradozik a bálványáról.
Nekem nem Roy Jones a bálványom,sőt nem is szoktam senkit bálványozni. Nem vagyok elvakult sem. Csak én látok is nem csak nézek
gulyaspisti
2007-02-05 23:33:01
IDÉZET(Tyson 4 Life @ 2007. Feb. 05 23:20)
Szerintem pedig itt nem amerika imádatról van szó, hanem pont az ellenkezőjéről. Németországban és itt Magyarországon is igyekezték Darius-t eladni, mint a verhetetlen legyőzhetetlen bajnokot. Közben meg ha megnézzük az ellenfeleit...hát erősen védték...Egy jó harcos volt, de én sosem kedveltem túlságosan, mert szerintem "túlsztárolták", és szerintem úgy 2001-2003 között Roy Jones-on kívül még páran elverték őt volna.
Roy Jones legyőzöttjei között meg hát nem kell sorolni a nagy neveket.
Dariust azért "sztárolták túl", mert elképesztö látványos meccseket csinált. szinte mindegy volt kivel boxol, minden meccse izgalmas volt. Ezzel egyenes arányban nagyon eladható is volt.
Akár neki, akár ellene drukkolt valaki, szinte mindig megnézte a meccseit, mert benne volt általában mindkét lehetöség (vagy kikap vagy nyer)
Nagszerü közönségszórakoztató meccseket produkált.
Az, hogy milyen boxoló volt? Az már egy más kérdés, de egy biztos felejthetetlen.
Roland77
2007-02-05 23:46:04
Sok értelme nincs ilyen dolgokon elmélkedni, mivel sosem jött létre a mérkőzés. Sajnos.
De ha már.....
RJJ volt szerintem abban az időben a csúcs, míg Dariust a 2-3 helyre tenném. Valószínűnek tartom, hogy tényleg oktatás lett volna, olyan Adamek-Dawson módra! /hogy ne legyen már off

/
Thoer
2007-02-05 23:59:22
Kedves bigi13!
Mike Tyson is ezerszer jobb bunyós volt bármelyik Klicskónál, de ma már csúnyán kikapna bármelyiküktől. Persze ez most sarkított, mert RJJ nyilván versenyben lenne Madár ellen, de korántsem lenne akkora favorit mint ahogy itt beállítod. Roy reflexei csúnyán megkoptak, szerintem Zsolti kipontozná.
Dermedt
2007-02-06 00:00:42
Na még egy uccsó OFF!
Szerintem azért lett volna kiütés a vége, mert Jones simán tudott volna 1,5x - 2x több tiszta találatot bevinni Dareknek, mint Tiozzo.
Ami elegendő lett volna kiütéshez, még akkor is, ha akkoriban jobb fizikai állapotban volt a lengyel/német bunyós.
gulyaspisti
2007-02-06 01:18:29
IDÉZET(Dermedt @ 2007. Feb. 06 00:00)
Na még egy uccsó OFF!
Szerintem azért lett volna kiütés a vége, mert Jones simán tudott volna 1,5x - 2x több tiszta találatot bevinni Dareknek, mint Tiozzo.
Ami elegendő lett volna kiütéshez, még akkor is, ha akkoriban jobb fizikai állapotban volt a lengyel/német bunyós.
Darek Tiozzo ellen szvsz nem volt rendesn felkészülve, abból a meccsböl nincs értelme messzemenö következtetéseket levonni.
Az, hogy meg tudta volna e ütni sokszor Roy a Tigrist az nem kérdés.
adambalogh
2007-02-06 07:33:08
IDÉZET(gulyaspisti @ 2007. Feb. 06 02:18)
IDÉZET(Dermedt @ 2007. Feb. 06 00:00)
Na még egy uccsó OFF!
Darek Tiozzo ellen szvsz nem volt rendesn felkészülve, abból a meccsböl nincs értelme messzemenö következtetéseket levonni.
Az, hogy meg tudta volna e ütni sokszor Roy a Tigrist az nem kérdés.
Darek Tiozzo ellen két évvel volt azután az idöpont után, ahol abba kellett volna hagynia a pályafutását. Vagyis kb. ott tartott 2005 februárjában, ahol most RJJ tart.
walterland
2007-02-06 08:27:36
Akkor hogy el tudjátok dönteni ki volt a jobb ajánlom a számítógépes szimulációt, mint a Rocky 6-ban.
hittman
2007-02-06 10:33:56
IDÉZET(gulyaspisti @ 2007. Feb. 05 23:33)
Akár neki, akár ellene drukkolt valaki, szinte mindig megnézte a meccseit, mert benne volt általában mindkét lehetöség (vagy kikap vagy nyer)
Általában ez szokott lenni a végkimenetele egy egészséges boxmeccsnek
Viccet félretéve,ha arra gondolsz,h vele mindig "kockáztattak" a németek,mert fejjel vette le az ütést,abban van valami,de ezért is szerették/szerettük,mert abban a lagymatag német rendszerben valaki tudott izgalmas beválalos bunyos lenni.
Ö tudott harcos lenni a ringben,és ott meg is "halni".Nekem a harcossága tetszett,azért cirkáloban is volt vitathatatlan bajnok,ami nem rossz.
De ha a Tigrist mindenki igy szerette németországban(mármint a meccseit),akkor az UNI ebböl miért nem tanult,miért nem méretteti meg az embereit?Nem azt kéne beléjüksulykolni ha egyszer kikapnak mindennek vége!Ez baromság.Meg állandoan verhetö ellenfeleket hozni,amivel csak a német közönséget elégitik ki.Ezért nem sorolják az amerikai bajnokok az europai(német) bajnokokat sehova sajnos.
picur
2007-02-06 10:43:19
IDÉZET(adambalogh @ 2007. Feb. 05 21:40)
2. Persze, Dariusnak kőkemény feje volt, ezzel nem nagyon versenyzett senki. Hogy miben másban volt jobb, ami a javára fordíthatta volna a meccsüket... hát nem tudnék ilyet mondani.
3. Mert nem bunyózott RJJ-vel
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.