Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Dariusz Michalczewski
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Captain
Sziasztok!

Már csak két igazán nagy formátumú boxer maradt félnehézben. Szerintetek mecselhet a két 35 éves klasszis? Ki nyerné a mecset ha létrejön , és miért?

Véleményeteket kérném!
Romsy
Tarver most már simán legyőzni Darius-t, talán 5-10 éve kellett volna ezen komolyan gondolkozni, ha Darius akarná/akarta volna/ a meccset
Sasi
Romsy

Hasonló a véleményem! Tarver a WBO ranglistán is első volt, és ha Darek (UBP) akarta volna, akkor már összecsaptak volna. Lehetőség akkor is lett volna erre, amikor Harding megverte, és eluszott Tarver IBF-es esélye. Akkor biztos lett volna némi esély erre, ha az UNIban meg lett volna az akarat.

Ez esélyek: Magyarországon sok ismert edző és szakember határozottan állítja, hogy Dáriusznak ma már nincs esélye a klasszisok ellen. Nem hogy egy Tarver, de egy Clinton Woods is komoly probléma lenne a számára. Persze Darek nagy küzdő, de Tarver irtózatosan jó fizikumú, hagy ütő bokszoló, aki kora ellenére nincs leszálló ágban!

Ezzel szemben Darek védekezése szétesett, és ma már csak a nagy szive, és a remek belkeze hozza a meccseket.
Romsy
Ja, legutóbb is Harmon ellen olyan "teljesítményt" nyújtott, amivel egy boxoló ellen könnyen vereséget szenvedett volna az első 4 menetben.

boxoló alatt értem az olyanokat, akik erőseket ütnek és nem tánclépésben mennek hátrafele az egész meccsen, mint pl Harmon.
Zamat
Egyetértek az előttem szólókkal.

Egyrészt ez a meccsi is ugyanolyan utópia, mint a Roy Jones elleni. Másrészt ha meg létre is jönne, sztem 6 meneten belül Tarver kiütné Michalchewskit.

Tarver irtózatos formában van, Griffint 120-108-ra lealázni két leütéssel nem semmi!
mad
ez a meccs nem jöhet létre mert tarver - mint mondta - nem jön németbe, darius pedig nem megy németből. remek bunyós ez a darius csak gyáva.tarver valószínűleg el tudná intézni és harding is.

remélem gondol egyet és élete utolsó meccsén kimegy usa-ba és agyonveri tarvert vagy tegyük fel roy jonest. de viccesen hangzik.ennél még az is hihetőbb hogy szellemek vannak.
Zamat
Idézet (mad --- Ma: May. 02 17:28)
ez a meccs nem jöhet létre mert tarver - mint mondta - nem jön németbe, darius pedig nem megy németbõl. remek bunyós ez a darius csak gyáva.tarver valószínûleg el tudná intézni és harding is.

remélem gondol egyet és élete utolsó meccsén kimegy usa-ba és agyonveri tarvert vagy tegyük fel roy jonest. de viccesen hangzik.ennél még az is hihetõbb hogy szellemek vannak.[/quote]
"zokszigén"

Vagy az is valószínűbb, hogy Szalacsit a Magyar Tudományos Akadémia a tagjává választja és kémiai Nobel-díjat kap, mert "a zokszigént kivonja a vízbő, így montta a Zárpi".
Romsy
Fogarasi Zárpád biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

de a polgárjenő most már menőbb, olvasta valaki a blikket? smile.gif
Zamat
Nem olvasok ilyesmit. Mi van benne?

"A Zárpi egy évvel fijatalabb hozzám."
Brahma
Idézet (Romsy --- Ma: May. 02 18:51)
Fogarasi Zárpád biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

de a polgárjenő most már menőbb, olvasta valaki a blikket? smile.gif[/quote]
-Mire lettek figyelmesek?
-Mikor a mennyezet repedetett

Az minket azonnal biztosított számunkra...
A Polgár... úrhoz,
A polgár mester hivatalba vótunk... a Jen?... úrhoz
A Polgár... úrhoz
A polgár mester... hivatalhoz ... Jen?höz
A polgár Jen? hivatalba... a Jen?... úrhoz

-Mi lehetett az oka, hogy összed?lt a ház?
-Ezt kizárt dolog, mert nem tudom.

cool.gif cool.gif cool.gif
Brahma
Van Szalacsi2, de az rövid és szemét smile.gif
Brahma
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9089080&w=40  smile.gif
Amikor csak a címet olvastam, kissé meghökkentem: Jolly bácsi tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Valamiért nem lehet letölteni a videót angry.gif
Zamat
Mondjuk azért, mert az Extra is annak a szolgáltatónak a hálózatát használja, amit letiltottak a Netről. Meg egyébként sem a legmegbízhatóbb tárhely.
Romsy
hopp Zamat hibásan gondolod, a link a prim-mappára hivatkozik, aminek semmi köze az extrához.

szóval a prim tárhelyéről távolították el a videót
Zamat
akkor mégsem

Én meg sem próbáltam letölteni, csak ezt hallottam.
mzsolt
szomoru dolgot olvastam ma az altalam eddig nagyon tisztelt Dariusrol
nyugtassatok meg, hogy nem igaz:
http://index.hu/sport/box/dariusz/
mad.gif
Zamat
A német sajtóval kapcsolatban alapszabály, hogy soha ne higgy a Bild magazinnak. Bulvárlap, ami mindent megtesz a szenzációért.

Én ugyan nem szeretem Michalchewskit, de ez cikk vmi akkora ordenáré baromság, hogy az nem igaz.
Alberto_11
Zamathoz csatlakozom...
mzsolt
Idézet (Zamat --- Tegnap: May. 07 18:32)
Én ugyan nem szeretem Michalchewskit, de ez cikk vmi akkora ordenáré baromság, hogy az nem igaz.[/quote]
akkor megnyugodtam smile.gif
Brahma
Tarver kész kiállni Dariussal, Toneyval, Hopkinsszal, mindenkivel. Darius viszont nem fog kockáztatni.

Elmegy németországba boxolni? Kiüti? Nagyon magabiztos. (Túlságosan is) ha kiüti Tigrist, Néo-ban még akkoris kihozhatják döntetlenre a meccset. biggrin.gif A Tigrist kiütni meg nem olyan könnyű, habár a pontozásnál biztos az amerikait segítenék blink.gif
De télleg: még nem szavaztam, de szerintem nincs ennek a meccsnek realitása. Bárcsak létrejönne!
Télleg? Hogy vonulhat úgy valaki 50 győzelemmel vissza, hogy az utóbbi pár évben nem állt ki jó boxolóval?
snowy
Idézet (Brahma --- Tegnap: May. 08 23:16)
Darius viszont nem fog kockáztatni.

Hogy vonulhat úgy valaki 50 győzelemmel vissza, hogy az utóbbi pár évben nem állt ki jó boxolóval?[/quote]
Őszintén megmondom, nem szeretem Dariuszt, de azt elismerem, hogy nagyon kemény fickó, aki bárkire veszélyes lehet és biztos vagyok abban, hogy ha sok pénzt fizetnének és csak rajta múlna, akkor kiállna Tarverrel, Jonesszal, de akár még Tysonnal is ( biggrin.gif tongue.gif )

szerintem, ha az elsőszámú felelősre vagyunk kíváncsiak, azért, amiért nem áll ki a legjobbakkal (és a Klitschkók bukása után már nem is fog <_< ), akkor Kohl úr környékén keressük azt...
patrox
Nem lenne rossz, egy ilyen összecsapással búcsúznia a Tigrisnek. Betalálni biztos be tudna jópárszor ő is, ütésállóságban még mindíg bírja a meccseit, ha viszont szokása szerint odatartja a fejét a szemsérülése biztosan előjön ismét és ha már totál elvakíja a vérzés muszáj lesz véget vetni a meccsnek. Szóval kétesélyes a meccs. Tarvernek is jót tenne egy kis utazás Európába, szerintem élénken figyelne erre a meccsre a szakma és a lekes amatőr nézősereg is.
Addig is Hajrá Darius!!!
Captain
Szerintetek miért van az, h két egykorú boxoló közül az egyik már tompa a másik még csúcsformában van? Darek már pár éve csak a szive menti meg, mig Tarver egyre jobb. Van valami ötletetek?
Romsy
*fekete bőrű*
komix
Bocs , hogy nem a téma , de: holnap este 9 után az Orosz 1 adja a Toney Jirov meccset.
Romsy
láttátok előbb az Ulrich - Rochiggiani meccset?

szerintem annyira nem volt sima mint ahogy a pontozás mutatja. vélemények?
snowy
IDÉZET(Romsy @ 2003. May. 10 23:35)
láttátok előbb az Ulrich - Rochiggiani meccset?

szerintem annyira nem volt sima mint ahogy a pontozás mutatja. vélemények?

annyira talán nem, de elég 1értelmű volt...

Captain, nekem van 1 tippem: alighanem Tarver jobb bunyós, mint a Tigris... tongue.gif
Chrisdry
Dariusz nyer..

Romsy: negyon egyértelmű volt a pontozás, minden menetben érezhető volt Ulrich fölénye...
Romsy
én első négy menetet rocky nak adtam, de lehet hogy azért mert olyan 1 perceket aludtam minden menetben. de 12. is rocky-é volt.
misi
Szerintem Dariusz már nincs a topon úgyhogy Tarvert tartanám esélyesebbnek, de kiütni még így sem tudná, viszont Antonion kívül sztem mindenki mást le tudna győzni félnehézben
Rajhi
Tarver esélyesebb, de ha odaáll pofonokat váltani nagy meglepetésben részesül.
Ádám, egy pár szavas rövid kivonatot kérnék a cikkről. Német tudásom megállt ott, hogy liebe machen. smile.gif
woodi
Ádám, egy pár szavas rövid kivonatot kérnék a cikkről.

Bizony az jó lenne. rolleyes.gif
Zamat
Tarver nem nagyon szokott odaállni verekedni senkivel, kétlem, hogy ezt majd pont Dariusz ellen próbálná ki. Véleményem szerint egy, a Darek-Gonzi meccshez hasonlót láthatnánk, csak ezúttal látványosabb különbséggel kapna ki Dariusz.
Rajhi
IDÉZET(Zamat @ 2004. Nov. 30 13:24)
Tarver nem nagyon szokott odaállni verekedni senkivel, kétlem, hogy ezt majd pont Dariusz ellen próbálná ki. Véleményem szerint egy, a Darek-Gonzi meccshez hasonlót láthatnánk, csak ezúttal látványosabb különbséggel kapna ki Dariusz.

Ugyanazt teszi mint Gonzalez, ha a bíró engedi, hogy ugyanazt tegye. Kiváló bírónak tartom Joe Cortez-t, de az UBP hatalmas bakot lőtt amikor őt hozta a Michalchewski-Gonzalez meccsre, és nem pl. Steve Smoger-t. Smoger bíráskodási stílusa más, sokkal kevésbé tolerálja, és sokkal inkább bünteti a kapaszkodást, a mexikói pedig tulajdonképpen azzel nyerte meg a meccset, hogy távolról kibokszolta Dareket, közelről meg mélyre hajolt és fogott. (Bár szeretem Michalchewski-t mégse bánom, hogy akkor hibázott az UBP smile.gif). Egy szó mint száz, a bíró személyét kritikusnak tartom nem csak egy Darek - Tarver összecsapáson, hanem Michalchewski bármely más jövőbeli meccsén is.
k007kat
IDÉZET(Zamat @ 2004. Nov. 30 13:24)

De lehet hogy Tarver sem birja annyira az ütéseket, és ugy járna mint Jones! Azt ne felejtsük el hogy Dareknek nagy az ütöereje, és lehet hogy csak kétszer találná el Tarvert még Tarver husszor, de attol a két ütéstöl nem állna fel csak vagy két perc után! Valoszinü még Tarver sem lett komojan tesztelve?!
Chrisdry
Tarver -szvsz- sokkal jobb védekezésben mint Der Tiger, ez elég nyomós ok.
supras
Nem is láttam még ezt a topicot.

Szerintem Tarver simán kipontozná.
Chrisdry
(Supras: valami régi topic, lett újjáélsztve s átnevezve -én is most vettem észre.. smile.gif
sunimesek
Tarver siman gyozne pontozassal.
supras
áhá már értem. Na mindegy Tarver szerintem Simán elverné Der Tigert.
Chrisdry
ezért volt fura a topic... triviális a válasz-szerintem.
k007kat
Jol van fiuk ugy látom mindenki Tarver tartja esélyesnek! Elfogadom, akkor ezt megbeszéltük icon_thumbs.gif /de azért halkan jegyzem meg, hogy az lenne az igazi ha létrejönne a mérközés, mert ott dölne el az igazság/
turek
Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy ki nyerne: az 5 évvel ezelőtti Dariusz, vagy Tarver.
Sajnos a Tigris már közelében nincsen az akkori formájának. Legalábbis abból kiindulva, ahogy boxolt az utolsó 2 meccsén.

Az akkori Tigrist esélyesebbnek látom a mostani Tarvernél.
Alberto_11
IDÉZET(k007kat @ 2004. Nov. 30 18:58)
Jol van fiuk ugy látom mindenki Tarver tartja esélyesnek! Elfogadom, akkor ezt megbeszéltük icon_thumbs.gif /de azért halkan jegyzem meg, hogy az lenne az igazi ha létrejönne a mérközés, mert ott dölne el az igazság/

Ha mindketten nyernek a következő meccsen akkor bármi lehet... Szerintem Tarvernek nagy gondot okozna Dariusz stilusa.
Chrisdry
Roy stílusa nem okozott akkora gondot Tarvernek az első meccsen sem, s hozzávetve Der Tiger mostani állapotához (hacsak fel nem szívja magát -bár Tiozzo nem volt -szvsz- soha komoly ellenfél egyikük számára sem-), nem igazán féltem Tarvert, de természetes, hogy ha lesz ilyen meccs a ringben döl el, s a meccs után tudunk a látottakl alapján konklúziókat levonni.
Hunter
Mivel örökös Dariusz szurkoló vagyok, nem hagyhatom szó nélkül a témát. A Tigris a legkeményebb félnehézsúlyú. Erőből nem tudja megverni senki.
alex_s
IDÉZET(Hunter @ 2004. Dec. 01 18:09)
Mivel örökös Dariusz szurkoló vagyok, nem hagyhatom szó nélkül a témát. A Tigris a legkeményebb félnehézsúlyú. Erőből nem tudja megverni senki.

Nekem is egyik nagy kedvencem Dáriusz, de azért ehhez hozzá kell tenni, hogy a 3-4 évvel ezelőtti Tigrist ... a mostani ki tudja milyen ... lehet fogatlan már szegényke! smile.gif
Hunter
Lehet, hogy fogatlan , de a karmai veszélyesek!! biggrin.gif
deniro2
Sztem, egyikünk sem látta a Tigrist mostanában motiváltan. Ez nem az ezredik címvédése lesz, hanem bizonyítani akar. Ez nagyon más ( lehet ). Itt most eldől, hogy mitől voltak szarok az utóbbi mecsei, kiégett vagy megöregedett. Ha, az elöbbi, akkor van remény egy jó mérkőzésre.
Chrisdry
Bizonyára felszívja magát, fontos a kirobbanó forma, hogy ha komolyan szeretne valamit elérni. Meggyőző teljesítmény sokat dobhat mind a önmaga felé (hogy nem lejárt lemez), mind pedig a általános megítélésében. Tiozzót szétszedi -remélem.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.