| Idézet (Captain --- Ma: Apr. 30 20:20) | ||||
| Jesss. Kezdem érteni a koncepciót. Sz.v.sz ha megszokjuk, áttekinthet?bb lesz. Ván kvescsön: a friss hirek közé minden hir felkerül, vagy pölö a nöi hireket csak a saját kategoriájáva keressem?[/quote] Kapitány! Az attól függ. Ha Csábi Bettina, Szilágyi Dia, Miko Viki vagy bárki Világbajnok vagy Európa-bajnok illetve Interkonti bajnokságot nyer, akkor természetesen mindenhova felkerül a hír, de egy szimpla felhozómeccs már valszeg nem. J.D.
Igen, Jolly jól elmondta. Egy példával illusztrálnám a dolgot: Jolly írta a hétvégi német bokszgáláról a beszámolót, amelyben Regina Halmich is bokszolt (és nyert). Olvasni is lehet a hírt a főlapról, de külön is van egy cikk (összeollózva) csak a női meccsről, ami csak a női kategóriában jelent meg.
Néha lesz olyan magyar hír, ami csak ott jelenik meg. Élő példa erre "Becsülettel helytáltak az Úniósok" című anyag. A főlapon nem jelent meg. Elképzelhető, hogy Csábi Bettina következő kick box meccséről is írunk, az is csak az adott kategóriában fog megjelenni... bár jogos kifogás, hogy nem ökölvívásról lesz benne szó, de Bettina ezt a sportot is űzi. Bár - tudtommal - heteken belül elindul a www.profikickbox.hu is...
Opera Browserrel az ÖSSZES linkre (a címsor alatt) a profibox.hu alapoldal jön be!!!!
Nos helo mindenkinek.
Ahhoz hogy pontos legyek, elmentem egy fel oraval ezelott a www.letoltes.com-ra. az elso link Opera 7.0 java tamogatassal. Letoltottem es megneztem az oldalt. Most biztos mindenki gondolja.. de megmondom oszinten, hogy nem hasznalom ezt a bongeszot. Az ajánlott bongeszo az Netscape, es az Explorer. Ezeken tokeletesen fut. Az Operan ket hibat fedeztem fel, amiert elnezest kerek, az egyik hogy a kisablak megoldas nem mukszik (ez egy javascript amit a Netscape és az IE tamogat), es ebbol kifolyolag a fotogaleria. Ezt az oldal szerkesztesekor nem vettem figyelembe. Sajnos nincs optimalizalva Operara ezert elnezest, valoszinuleg ezt a hibat nem is nekem kellene javitanom, hanem az Opera fejlesztocsoportjanak. Addig is toltsetek le ha van ra lehetosegetek a font emlitett cimrol a 7.0 as verziot 14mb nem olyan sok, es egy 1 perc alatt fol lehet telepiteni. Köszönöm szépen. És elnézést a hibákért. Molnár Miklós
Jéééééééé
Most veszem észre, a fórum is új dizájnt kapott, legalábbis a fejléc skin. Laxxus
Nem lehetne valamit mégis tenni? Az én Opera 6-om regisztrált, és nem akarok reklámokat a 7 ingyenes verziójával. Tökéletesen meg vagyok ezzel a verzióval elégedve. Egy-két különleges java-s vagy mozgóképes oldalon kívül (+ sajons a profibox,hu) minden csak jobban megy Operán, mint IE vagy NC-vel.
Jolly!
Ugye tudsz regisztrálni Opera 7-et??? Sasi
|