Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Új design
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Brahma
Ebben a pillanatban láttam meg, s els? benyomásom: kicsit káoszos, nehéz átlátni. De majd biztos megszokom.
Sasi
Szokás kérdése. Én 1-2 hete tesztelem, és a régire rá sem tudtam már nézni.

Lesz egy főhír, amelyiknél a kép nagyobb. Ez akár napokig ott lehet a toppon. A hírek meg szép lassan tolódnak lefele. A hazai pályánál magyar vonatkozású hírek lesznek. A nőinél női, stb... 1-2 nap, én mindenki megszokja.
Brahma
Én is így gondolom (már valamennyire meg is szoktam az elmúlt fél óra alatt)
Zamat
Huhh.

Első ránézésre nekem is káosz, de ugyanakkor pofásabb is. Majd megszokom. wink.gif
Laca
Osztom az elôttem szólók véleményét, elsôre nekem is káosznak tünt, de hamar mexoktam. Amikor elôször megláttam azt hittem, hogy rossz helyen járok, de mivel bookmarkból hívom az oldalt ezért megnyugodva tapasztaltam, hogy csak a dizájn változott meg, és mintha gyorsult is volna egy kicsit.

Laxxus
Laca
.....és még valami. A szavazógép viszont nagyon el van dugva. unsure.gif
Captain
Jesss. Kezdem érteni a koncepciót. Sz.v.sz ha megszokjuk, áttekinthet?bb lesz. Ván kvescsön: a friss hirek közé minden hir felkerül, vagy pölö a nöi hireket csak a saját kategoriájáva keressem?
JollyDee
Idézet (Captain --- Ma: Apr. 30 20:20)
Jesss. Kezdem érteni a koncepciót. Sz.v.sz ha megszokjuk, áttekinthet?bb lesz. Ván kvescsön: a friss hirek közé minden hir felkerül, vagy pölö a nöi hireket csak a saját kategoriájáva keressem?[/quote]
Kapitány!

Az attól függ. Ha Csábi Bettina, Szilágyi Dia, Miko Viki vagy bárki Világbajnok vagy Európa-bajnok illetve Interkonti bajnokságot nyer, akkor természetesen mindenhova felkerül a hír, de egy szimpla felhozómeccs már valszeg nem.

J.D.
Sasi
Igen, Jolly jól elmondta. Egy példával illusztrálnám a dolgot: Jolly írta a hétvégi német bokszgáláról a beszámolót, amelyben Regina Halmich is bokszolt (és nyert). Olvasni is lehet a hírt a főlapról, de külön is van egy cikk (összeollózva) csak a női meccsről, ami csak a női kategóriában jelent meg.

Néha lesz olyan magyar hír, ami csak ott jelenik meg. Élő példa erre "Becsülettel helytáltak az Úniósok" című anyag. A főlapon nem jelent meg.

Elképzelhető, hogy Csábi Bettina következő kick box meccséről is írunk, az is csak az adott kategóriában fog megjelenni... bár jogos kifogás, hogy nem ökölvívásról lesz benne szó, de Bettina ezt a sportot is űzi.

Bár - tudtommal - heteken belül elindul a www.profikickbox.hu is...
Brahma
Opera Browserrel az ÖSSZES linkre (a címsor alatt) a profibox.hu alapoldal jön be!!!! ohmy.gif mad.gif
Mikike
Nos helo mindenkinek.

Ahhoz hogy pontos legyek, elmentem egy fel oraval ezelott a www.letoltes.com-ra. az elso link Opera 7.0 java tamogatassal. Letoltottem es megneztem az oldalt.

Most biztos mindenki gondolja.. de megmondom oszinten, hogy nem hasznalom ezt a bongeszot. Az ajánlott bongeszo az Netscape, es az Explorer. Ezeken tokeletesen fut.

Az Operan ket hibat fedeztem fel, amiert elnezest kerek, az egyik hogy a kisablak megoldas nem mukszik (ez egy javascript amit a Netscape és az IE tamogat), es ebbol kifolyolag a fotogaleria. Ezt az oldal szerkesztesekor nem vettem figyelembe. Sajnos nincs optimalizalva Operara ezert elnezest, valoszinuleg ezt a hibat nem is nekem kellene javitanom, hanem az Opera fejlesztocsoportjanak.

Addig is toltsetek le ha van ra lehetosegetek a font emlitett cimrol a 7.0 as verziot 14mb nem olyan sok, es egy 1 perc alatt fol lehet telepiteni.

Köszönöm szépen.

És elnézést a hibákért.

Molnár Miklós
Laca
Jéééééééé punk.gif

Most veszem észre, a fórum is új dizájnt kapott, legalábbis a fejléc skin.

Laxxus
Brahma
Nem lehetne valamit mégis tenni? Az én Opera 6-om regisztrált, és nem akarok reklámokat a 7 ingyenes verziójával. Tökéletesen meg vagyok ezzel a verzióval elégedve. Egy-két különleges java-s vagy mozgóképes oldalon kívül (+ sajons a profibox,hu) minden csak jobban megy Operán, mint IE vagy NC-vel.
Sasi
Jolly!

Ugye tudsz regisztrálni Opera 7-et???

Sasi
JollyDee
Idézet (Sasi --- Ma: May. 03 23:34)
Jolly!

Ugye tudsz regisztrálni Opera 7-et???

Sasi[/quote]
Pontos verziószámot kérek
Brahma
Ez igéretesnek tűnik, folytassátok csak! cool.gif
Laca
Idézet (Brahma --- Ma: May. 05 00:06)
Ez igéretesnek tűnik, folytassátok csak! cool.gif[/quote]
Mi vagy TE Brahma BSA besúgó???
mad
Őszintén megmondom,hogy a szavazást valszeg miattam kellett leállítani (na nem mintha az nem szavazott volna már aki akart), mert ha felkínálta a rendszer a szavazást én éltem a lehetőséggel(kb 4-szer) és a nem tetszikre szavaztam.szerintem kicsit zűrös lett,habár nem ez a fő problémám vele, hanem úgy veszem észre mintha sokkal kevesebb új hír lenne(mondjuk még így is sokkal több mint a pksz-en).szerkesztők jól látom a dolgot?mi az oka?
Chrisdry
Hi. Nekem is kicsit zsúfolt az oldal (mivel szakszemmel nézem-webstúdiónál dolgozom). Sok az infó s ami nem is lenne baj, de az elrendezés nem átlátható. Mindenesetre kezdek asszimilálódni rá..
Mikike
Hali mindenkinek.

Brahma:
A böngésző dolgot már lejjebb kifejtettem, én személy szerint azért használom a legjobb böngészőt, mert ingyenes és együtt van az oprendszerrel. Ezen felül nem ismerem az Operát nem tudom milyen hasznos funkciója van ami a Netscape-nek vagy az IE-nek nincs. Ezen felült az említett javascriptet szerintem nem fogja az Opera támogatni, viszont nem kívánjuk kiépíteni az oldalból talán később sor kerül rá.

Mad:
Elnézést a bannolásért remélem a szöveg nem volt túl sértő, csak annyira mint a négy szavazás smile.gif
Nos holnap már újra szavazhatsz.
Más részről design:

Próbáltam kialakítani, valami áttekinthető és más stílust az oldal tervezésénél. Sok új dolog van és sok változás is. Nagyon sokat gondolkodtunk rajta (a szerkesztőség), hogy mi hogy legyen. Természetesen olyat még nem alkotott senki, ha alkotásnak lehet nevezni, ami mindenkinek tetszik. Mint ahogy nincs olya autó, sem ami mindenkinek tetszik. Az áttekinthetőségről a véleményetek nagyon elszomorított, mert pont az volt a cél hogy könnyen eligazodjon az ember. Természetesen sok dolog van, ami azért került be, mert a jogtulajdonos ezt, és így szerette volna látni. Remélem előbb- vagy utóbb mindenki megszokja. Még mindig jobb mint a babapiskóta színű másik oldal. Elnézést de ilyen színe van.
Az elrendezéssel kapcsolatban nem változott föntről lefelé haladva időrendi sorrendben vannak a hírek, de azt hiszem ezt nem is kellett mondanom. A változás mindössze annyi, hogy ha van egy fontosabb hír, akkor azt kint hagyjuk akár egy pár napig is a főhír ablakban. A hírek száma 15, viszont még 30 hír címe kint van linkként.

Nos ha valamit kifelejtettem volna, akkor elnézést, remélem nem voltam nagyon gonosz.

Mikike
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.