egike
2006-10-07 19:15:38
Kiváncsi vagyok mit gondoltok, ugyanis a politika után talán ez az amiről a legjobban megoszlanak a vélemények Magyarországon.
Úgyhogy hajrá!:)
egike
2006-10-07 19:23:33
IDÉZET(egike @ 2006. Oct. 07 19:15)
Kiváncsi vagyok mit gondoltok, ugyanis a politika után talán ez az amiről a legjobban megoszlanak a vélemények Magyarországon.
Mivan Egike, úgylátom technikai problémáid akadtak a szavazás létrehozása közben
JollyDee
2006-10-07 20:08:14
IDÉZET(egike @ 2006. Oct. 07 20:23)
IDÉZET(egike @ 2006. Oct. 07 19:15)
Mivan Egike, úgylátom technikai problémáid akadtak a szavazás létrehozása közben
Egike,
Szépen elvagy itt magadban
tyson88.com
2006-10-08 09:25:29
Hello !!!!
Ha már lérte jött ez a Magyar foci topic akkor ezt nem lehet kihagyni !
Hogy is lehetne kezdeni ? Inkább úgy kezdeném hogy hála nem úgy történt amire gondoltam hogy a törökök is kitömnek majd minket .
Leszámítva azt az egyetlen gólt ha azt elkerültük volna akkor itt marat volna 1 pont , de nem ezt történt , és szerintem a remény is elveszet már, mert valjuk be kint majd a Norvégok, Török, Görögök ellen kint idegenben nem sok esélyt látok .
egike
2006-10-08 16:15:01
Köszi Jolly és köszi a korrigációt.
A magyar focin szerintem észlelhető valami nagyon halovány fejlődés, Gera például nem egy másodosztályú játékos már külföldön sem.
Bár mindig voltak hirtlen kibukkanó tehetségei a magyaroknak, az egyetlen pechjük csak az volt, hogy ez még mindig egy csapatjáték...
Sándor Béla
2006-10-08 16:45:40
Hát ez így van. Pár éve Lisztes Krisztián a Bundesliga legjobb középpályásai közé tartozott, Király pedig a legjobb kapusok közé. Jelenleg is vannak magyar játékosok akik nemzetközi színtéren jól játszanak hétről hétre. U21-es és az U19-es korosztályból is vannak játékosok akik komoly tehetségnek számitanak és folyamatosan kijutnak minden EB-re VB-re. Csak a felnőtt csapattól kapnánk már sikereket mert lassan a 2008-as Eb is elúszni látszik. Moldovánál Máltánál és Boszniánál szerintem jobb helyen végzünk. Sajnos a 4. semmire sem elég, ahoz kéne néhány meglepetést okozni.
jozsika
2006-10-09 10:08:40
Sziasztok! Lassan ez a halyó kezd elúszni, ahhoz hogy tovább jussunk parádézni kellene a többi meccsen! Talán én inkább a fiatalokban/u21,u17/ gondolkodnék a folytatásban. Szisztematikusan lehetne építeni egy csapatot a jővőnek, egy-két idősebb karmesterrel a csapatban / Gera, Dárdai/. Nem szimpatizálok azzal a Magyar hozzá állásal, hogy a szünetben hazai pályán 1-gyel égünk egy szoros meccsen és a második félidő sem hoz egy támadóbb felfogású felállást.
Tyson 4 Life
2006-10-09 17:53:09
IDÉZET(jozsika @ 2006. Oct. 09 11:08)
Sziasztok! Lassan ez a halyó kezd elúszni, ahhoz hogy tovább jussunk parádézni kellene a többi meccsen! Talán én inkább a fiatalokban/u21,u17/ gondolkodnék a folytatásban. Szisztematikusan lehetne építeni egy csapatot a jővőnek, egy-két idősebb karmesterrel a csapatban / Gera, Dárdai/. Nem szimpatizálok azzal a Magyar hozzá állásal, hogy a szünetben hazai pályán 1-gyel égünk egy szoros meccsen és a második félidő sem hoz egy támadóbb felfogású felállást.
Szerintem az a bizonyos hajó, már az első, niorvégok elleni meccsen elúszott. Egyébként én nagyon kíváncsi lennék, hogy mi történik a focistákkal az alatt a pár év alatt, amikor a juniorból és az ifiből majd szép lassan felkerülnek a nagycsapatba. Mert juniorban és ifiben még képesek vagyunk jó teljesítményre és mire a nagyválogatotthoz érünk, arra eltűnik minden, ami korábban bíztató volt.
Zamat
2006-10-09 19:19:37
Lassan? Első két hazai meccsünket elvesztettük, innentől kedzve csodára lenne szükség.
Zamat
2006-10-11 18:29:28
Égünk Málta ellen. Úgy néz ki mindig lehet még mélyebbre süllyedni...
Golden Boy
2006-10-11 19:36:57
63' perc
Málta - Magyarország = 2-1
gulyaspisti
2006-10-11 20:27:41
Kikaptunk Máltán.
Akkor lepődtem volna meg, ha nem így lett volna. Ilyenkor pedig szeretnék meglepődni, de ez csak igen-igen ritkán fordul elő. Tényleg kiket is sikerült legyőznünkn a csoportból?
gulyaspisti
2006-10-11 20:50:02
Vitaindítónak érdekelne, hogy ki ért egyet Mattheus menesztésével (elkergetésével):
Vele még a Brazilokkal, Argentínokkal, Németekkel, Franciákkal, Mexikóiakkal, Real Madriddal (igaz azt nem Ök szervezték) játszottunk, és még az Angolok elleni barátságos meccset is Ök kötötték le. Nem beszélve arról, hogy Máltát és Izlandot az Ö idejében oda vissza vertük, és itthon megszorongattuk a Svédeket, Bolgárokat, Horvátokat.
Azóta: formálódó csapat, de a legkisebb eredmény (kivéve Bosznia) nélkül. 4 forduló után már a számológépes megoldásnál tartunk (matematikai esély).
Elhiszem, hogy sok pénzt vittek el a Pelladyval együtt, de valamiért én tölük nem sajnáltam.
jozsika
2006-10-11 21:07:18
Ezt egyszerüen nem hiszem el! Nem láttam egy lelkes bíztató mozdulatot sem a játékunkban. Még mindig az a véleményem, hogy
talán a lelkesebb fiatalokra kellene építeni.Egyet értek Tyson 4 Life-al, most már tényleg elúszott az a bizonyos hajó de nagyon messze! Sajnos én sem tudom, mi lesz a fiatalokkal, hova tűnik belőlük a tűz!
Ez a mai eredmény egy szégyen! Nagyon sajnálom!
JollyDee
2006-10-11 21:16:30
Ez az ország nem érdemli meg, hogy EB-t rendezzen, persze lehet, hogy olcsóbb EB-t rendezni mint egy olyan ütőképes csapatot összeszedni akivel ki lehet jutni egy EB-re.
...és még ilyen vezetők büntetik a Fradit, csak azért hogy valami bevétele legyen Kistelekiéknek, mert ilyen csapat meccseire nem lesz vevő a nép.
A mai magyar foci a bányászbéka segge alatt van!
jozsika
2006-10-11 21:17:16
Ez elmúlt évek egyik legnagyobb hibájának tartom Mattheus menesztését! Neki volt mersze meghúzni 2 gólós hátrányban azt is, hogy utána 4 támadóval játszottunk. Akkor nem jött be de mindenképpen szimpetikus hozzá állás a számomra. Egyébként meg vagyok győződve arról, hogy nem a költségek miatt kellet mennie, hanem mert nem állt be a sorba, mások /modernebbek/ voltak az elképzelései.
gulyaspisti
2006-10-11 21:18:12
A következö írást a Nemzeti Sport fórumán találtam. Korábban ehhez fogható jó írást még nem találtam az NS fórumán.
"Olvassátok el, megéri! Rajongóvá lett ember szemszögéből Mielőtt bármiféle megállapítást tennék a témában, tudatni szeretném, nem vagyok nagy focirajongó, nem ismerem a sportág hazai sorsának minden rezdülését vagy inkább rendülését. Viszont én is izgulok, drukkolok, sok esetben, mint egy törzsszurkoló ordítok, ha hazánk sportolói nemzetközi megmérettetéseken szerepelnek. Legyen ez a sport akár vízilabda, kézilabda, sakk, rali stb. Hogy maradjon-e Lothar Matthäus? Egyszerű a kérdés, a válasz valamivel nehezebb. Nem tudom szakmailag meggyőző érvekkel támogatni egyik tábort sem. Viszont ha megengedik, elmesélnék egy történetet. I. rész: A Minősítés Egyszer volt… Szóval szereplőnk a XXI. században Magyarországon élve nem áll a MÉDIA helyzet magaslatán, nem egy TV előtt ülő típus. Tájékozottsága a mindennapi hírekről sokszor hézagos. Annak ellenére, hogy érthető okokból jó pár éve nem nézett válogatott meccseket (sőt semmiféle meccseket) egy átlagos napon leült szurkolni a válogatottnak. Nagy volt a reklám: az edzőnk Matthäus. Igen pont! Szakmailag nem minősítette, mert a név magáért beszél, illetve "hősünk" nem ért a focihoz. Véleménye szerint, mint az iskolában, minősíteni és tanítani is az tud, aki jobban csinálja. (Tanár-diák viszony) II. rész: Az Első Élmény Elkezdődött a meccs kissé ironikus volt a helyzet: Németország-Magyarország barátságos mérkőzés. Nem részletezve az eseményeket, egy végső megállapítást tett: Véleménye szerint látható volt a magyar válogatott játékosain egy új jelenség: a küzdeni akarás. Ezután úgy döntött figyelemmel kíséri a további mérkőzéseket, megbizonyosodott: Igen! Akarnak a fiúk. (A kifelé tartó labda után csúszó Hajnal, elérte de tovább csúszott, majd fekve fejjel tartotta bent a labdát). Az akarat alapvető a küzdelemben, akarat nélkül csak a szerencse segítségével lehet győzni. Eddig ezt az alapkövet hiányolta a magyar fociból. III. rész: A Lényeg Az események után „hősünk” beszélgetve szintén nem focirajongó barátaival, észrevette téma lett közöttük a foci. Sokan nézik, akik eddig nem, sokakat érdekel a téma. Ennyi ember reméljük, nem téved. Elgondolkodott és megnyugodott, mert rájött hogy valami elkezdődött, aminek pozitív eredményei lehetnek. Hosszú de kemény munkával, a már említett akarat segítségével csak fejlődés lehetséges. IV. rész: A Végjáték Kezdete Jöttek a tétmeccsek sorban, egyre több ember szurkolt a válogatottnak, látván ezt a játékosok hajtottak. Néhányukat egy-egy meccs után szinte oxigénsátorral kellett bevinni az öltözőbe. Igaz nem voltak eredményesek, de fiatal tapasztalatlan játékosokról lévén szó „hősünk” úgy érezte, az idő sok-sok segítséget adhat még. Elkezdett reménykedni, izgatottan várta a sorsdöntő Magyarország - Svédország mérkőzést. A meccs katartikus hangulata teljesen magával ragadta és a lényeg: az utolsó pillanatokban kapott gól után észre vett valamit. A játékosok nem leszegett fejjel vonultak az öltözőbe, mint eddig. A pályán feküdve a semmibe tekintve tűnődtek valamin, valószínűleg néhányuk ziháló lélegzetét a zokogás szorongatta. Aztán felálltak és megköszönték a fantasztikus közönség támogatását. Ilyet a profiknál lát az ember, valószínűleg azért, mert nekik csak egy a céljuk: a győzelem. Ha elvész nem mennek az öltözőbe, ott, ahol állnak próbálják beszívni a rosszá vált száraz levegőt, érezni a pálya hirtelen elváltozott mardosó illatát, a szomorú szurkolók csendjét, sajnálják a rohanó vissza nem fordítható időt. Mindezt azért teszik, hogy majd emlékezzenek miért is küzdenek, máris megfogalmazódik a cél: nem akarom ezt érezni, győzni akarok. Egy újabb lépés az igazán profivá váláshoz. V. rész: Bűnbak Szereplőnk kora reggel a pályaudvarra rohanva a hírlapárusnál megpillant egy újságot, a címlap a válogatott edzőjét támadja. Mivel most már őt is érdekli a téma, foglakozik vele, bár kevés ideje van, megáll és vesz egy újságot. Gondolja, elmélyül a témában, felszippant egy kis szaktudást, hogy értse, min is vitatkoznak a felek. Egy angol focirajongóval való korábbi beszélgetése során megtudta: a profik világában függetlenül az edző teljesítményétől, a sajtó vereség esetén kötelezően támad, emlékeztetve ezzel a végső célra a kapitányt. Véleménye szerint ez rendben is van. A vereséget nem szabad elfogadni. Fontos azonban a kritika jellege: Véleménye mindenkinek lehet hogy igen vagy nem, fehér vagy fekete, gól vagy nem gól, kinn van-e vagy nincs kint, menjen, vagy maradjon. Mint már említettem szerinte szakmailag csak egy olyan tehet bírálatot, aki többet vagy legalább ugyanannyit tud, illetve bizonyított, mint akit bírál. Ezt sajnos a magyar sajtóban, médiában fellépő alakok nem vették figyelembe. Sokuk kb. annyit ért a focihoz, mint szereplőnk, a különbség csak az, hogy ő ezt tudja. Vigyázat nem kell szakembernek lenni ahhoz, hogy felismerje az ember, ha valaki nem szakember! VI. rész: Harc a Pályán Kívül Munkába érkezéskor hősünk minden reggel olvas, keresi az Interneten a válogatottról szóló információkat, drukkol: csak el ne rontsák az eddigi eredményeket. Egy háború közepébe csöppen, az MLSZ küzd tékozló fiával, a Ligával. Rádöbben egy fontos meghatározó momentumra. A játékosok megérezték a feléjük közeledő homokvihar első fuvallatait, motiváltságuk zuhan, a pályán látható az eredmény, mintha elszállt volna az akarat. Kialakul a végső álláspontja mely, az elkövetkezendő egy-két hónapban és jelenleg is változatlan: A lényeget már elvették a játékosoktól. Ami ezután következik a magyar futball szempontjából különösebb változást már csak a pályán kívül fog hozni, persze azt az álarcot viselve, hogy mindez azért van, hogy pályán történő események változzanak. Azok az emberek, aki elindították ezt a folyamatot önigazolásról tettek bizonyságot: Nem értek a focihoz de beleavatkozom! Két lehetőség van: vagy valamiféle lelki problémákkal küzdenek, lehet, hogy fiatalabb korukban mindig ők álltak a kapuban vagy őket nem választotta senki a „tesi” órán a csapatba. A másik lehetőség, mint minden összeesküvés-elméletben anyagi jellegű. Ha hibázott is az MLSZ anyagi kérdésekben, még ha bűnös is, fontos, hogy Matthäus segítségével felpezsdítette a focit. Matthäus, igaz hogy sok játékost kipróbált, viszont nem fogadta el a magyar „profik” sztárallűrjeit, ezáltal értékké kezdett válni a válogatott mez. Profikkal játszhattak a játékosok, akartak ott lenni a nemzeti tizenegyben. A matematikai eredmények tekintetében az eddigi kép siralmas, nem sokat változott, a jövőre nézve viszont biztató kilátások voltak. VII. rész: Jövőkép Ezek a történések arra késztették sorstársunkat, hogy elmélyedjen a jövőről. Valószínűleg kapitányváltás fog történni. A kapitány személye mára már részletkérdéssé vált, hiszen a játékosok bizalma az MLSZ-ben ill. a ligában csökkent vagy esetenként meg is szűnt. Mit gondolhat egy játékos, aki küzdött. Persze csak azok, akik tényleg akartak és hittek. Hősünk nem tudja, csak találgat: „Volt egy edzőnk, akit szerettek a szurkolók, néhányan talán közülünk is szerették. Megtettük, amit tudtunk, az edzőnk is harcolt, nem volt elég. Ezért elküldik, hogy jobbat hozzanak, pedig ha valaki, akkor ő megélt már mindent ebben a sportban, megtett mindent hogy sikerüljön, a lehetőségekhez képest mindent. Ezek szerint, aki nem formál sikercsapatot pár év alatt belőlünk, annak menni kell. Érdekelne, ki lenne erre képes ismerve a jelenlegi válogatott mentális, fizikális, felkészültségét. Lehet, hogy eljutunk oda, ha véletlenül nem érem el a labdát elküldik a labdaszedőt. Ha lyukat rúgok, elküldik a sepregető takarítónőt. Ha rosszul helyezkedem, elküldik az öltöző logisztikai menedzserét a raktáros Józsi bácsit. Ha begörcsöl a lábam, elküldik a gyúrót, no ha már megy menyjen a sportorvos is. Ha öngólt rúgok, kirúgják a kapust (nyúl viszi a vadászpuskát). Ha lesre futok, hazaküldik a B közepet. Ha nem vállalom a játékot előbb-utóbb kirúgnak engem, ezzel bizonyítva szakértelmüket és még őrlődnöm sem kell, különben is jól megvagyok én a külföldi klubomnál, ez lesz a legjobb. Mindezek a gondolatok túlzásként hangzanak, egyelőre még azok is, de hősünk sok emberrel ellentétben a jövőre gondol… 2006. január 7. Szóval… Mindenféle káröröm nélkül, lehet, hogy most kellene átgondolni a múltbéli döntéseket, és tanulni belőle! (20 éve nem tanulunk a hibáinkból!) 2006. október 11. "
Tyson 4 Life
2006-10-11 22:01:47
IDÉZET(JollyDee @ 2006. Oct. 11 22:16)
Ez az ország nem érdemli meg, hogy EB-t rendezzen, persze lehet, hogy olcsóbb EB-t rendezni mint egy olyan ütőképes csapatot összeszedni akivel ki lehet jutni egy EB-re.
...és még ilyen vezetők büntetik a Fradit, csak azért hogy valami bevétele legyen Kistelekiéknek, mert ilyen csapat meccseire nem lesz vevő a nép.
A mai magyar foci a bányászbéka segge alatt van!
Teljes mértékben egyet értek!
Korábbi álláspontomat azomban módosítom, és nem csak hogy elúszott ez a hajó, de úgy süllyed mint a Titanic. Sőt...már el is süllyedt, hiszen hova lehet még ennél lejjebb menni?
Olyan érzésem van, hogy amíg a világ futballja fejlődik, olyan országokban ahol egyébként 0 múltra tekinthet vissza ez a sportág, addig nálunk, ahol nem kis múlt van pedig visszafejlődik. Pár éve még versenyben tudtunk kb lenni a horvátokkal, románokkal stb, ma már Máltával és Licheinstein-nel vagyunk kemény versenyben.
Egyszerűen az a véleményem, hogy oda süllyedtünk, hogy már csak szégyent hoznak ezek az "aranylábú fiúk" az országra.
hlaci
2006-10-12 08:11:34
Valamikor régen, még szegény Hofi mondta: ha a bíró beveszi a szájába, az nem azért van, mert jó a sípnak, hanem onnantól az már a mérkőzés...
Ki kellett volna nyalni Mattheus seggét, mert csinálni akart valamit. Ehelyett folyamatosan b...tatták.Azokat kéne egyszer s mindenkorra eltiltani a focitól, akik lemondták a részvételt, "lesántultak", és lusták, mint a disznó.Azok maradjanak, akik hajtanak és van bennük csapatszellem. De ez feljebb is érvényes!
batka
2006-10-12 09:43:09
Ezek a fiúk baromi jól keresnek a magyar átlagemberhez képest. Namármost ezzel nem szabad, hogy gond legyen. Mondja meg viszont valaki nekem, hogy létezhet az, hogy olyan elemi hibákat követnek el folyamatosan, amit körzetiben nem sokat látok? Egyszerű labdák kezelésénél 5m-re pattan el a lánukról, 10m-es passznál már bajban vannak, amerre áll csak arra képes rúgni a lasztit, stb stb. Nem látnak a pályán, a kombinációs készség 0, az észről ne is beszéljünk. Könyörgöm, akkor is megtamulnám ezeket az alapokat pár hónap alatt, ha most kezdeném a játékot!
szrból nem lehet várat építeni.
Eredeti
2006-10-12 12:24:21
Vizont ebben is van jó,szerintem innen még Ők sem tudnak alább szállni,tehát bárki jön,bárki játszik,az már csak jobb lehet,innen lehet felemelkedni,a legmélyebbröl.Sajnos,lehet,én azt már nem érem meg.
jozsika
2006-10-12 13:19:05
Nem értem azt, hogy miért játszanak ezek a játékosok/vagy legallább nagy részük/ a klubb csapataikban kivállóan /Huszti, Gera, Dárdai, Király/ a válogatottban pedig csak maximum átlagosan!? A kaptány is nehéz helyzetben van /eszem ágában sincs védeni/ mert védelem és csatárjáték nélkül nehéz meccseket hozni.
Sándor Béla
2006-10-12 16:55:05
A legborzasztóbb az hogy a mátaiak 9-es játékosa egy emberként csinált hülyét az egész védelmünkből. Sajnos ezen a meccsen 4-5 gólt is kaphattunk volna, és hát az se lehet mentség hogy kiállitották az egyik játékosunk mert azelőtt is kiegyenlitett volt a mérkőzés. Ezekután meglepődnék ha vernénk Moldovát.
Zamat
2006-10-12 17:20:51
Igen, pont ezt akartam még mondani. A máltaiak előtt utoljára talán a brazilok osztottak ki ennyi bőrt és megkerülős cselt, néha már rossz volt nézni amit a mi "vérprofi" fiainkkal műveltek.
crosweez
2006-10-12 18:05:57
IDÉZET(Eredeti @ 2006. Oct. 12 12:24)
Vizont ebben is van jó,szerintem innen még Ők sem tudnak alább szállni,tehát bárki jön,bárki játszik,az már csak jobb lehet,innen lehet felemelkedni,a legmélyebbröl.Sajnos,lehet,én azt már nem érem meg.

De hát ezt mondjuk már vagy 10-15 éve és látod mindig van még néhány újabb korhadt lépcső lefelé.
Zamat
2006-10-12 18:18:24
IDÉZET(crosweez @ 2006. Oct. 12 19:05)

De hát ezt mondjuk már vagy 10-15 éve és látod mindig van még néhány újabb korhadt lépcső lefelé.
Na igen.

Az aranylábúak mindig képesek meglepni, amikor azt hisszük, hogy ennél rosszabb már nem lehet.
A maradék selejtezőre talán vmi korosztályos válogatottat kéne kiküldeni, legalább nekik még hasznos lehet a tapasztalat, talán még "menthetőek".
Sándor Béla
2006-10-13 16:46:03
IDÉZET(Zamat @ 2006. Oct. 12 18:18)
IDÉZET(crosweez @ 2006. Oct. 12 19:05)

Na igen.

Az aranylábúak mindig képesek meglepni, amikor azt hisszük, hogy ennél rosszabb már nem lehet.
A maradék selejtezőre talán vmi korosztályos válogatottat kéne kiküldeni, legalább nekik még hasznos lehet a tapasztalat, talán még "menthetőek".
Több tűz lenne bennük és az akarással sem lenne semmi probléma mármint ha kotosztályosokat küldenénk a pályára. A norvégok elleni vereség után mindenki hitét vesztette aztán a bosnyákok elleni győzelem új reményt adott. A törökök ellen is egy jobb csapattól kaptunk ki. De azért Máltánál alább nem sok európai válogatottat tudnánk helyezni ez azért már megmagyarázhatatlan. Ha nem tudtam volna hogy ki ellen játszunk azt mondom hogy valamelyik európai élcsapat csinál hülyét a csapatunkból.
gulyaspisti
2006-10-29 22:57:47
Ki lesz az új kapitány srácok?
Bölöni?
Détári?
Mindkettö?
Egyik sem?
Zamat
2006-10-29 22:58:53
IDÉZET(gulyaspisti @ 2006. Oct. 29 23:57)
Ki lesz az új kapitány srácok?
Bölöni?
Détári?
Mindkettö?
Egyik sem?
Tökmindegy.
gulyaspisti
2006-10-30 16:17:31
jozsika
2006-10-30 22:15:57
Ha jól tudom a Kisteleki féle vezetőség Bölönit favorizálja. Amúgy nem szeretném, de nem lepődnék meg egy id. Mészöly választáson sem. A lényeg /szerintük/, hogy ne legyenek túl nagy reformot dédelgető elképzelései, vagy legalábbis könnyen kézben tartható ember legyen.
gulyaspisti
2006-10-30 22:34:04
IDÉZET(jozsika @ 2006. Oct. 30 22:15)
Ha jól tudom a Kisteleki féle vezetőség Bölönit favorizálja. Amúgy nem szeretném, de nem lepődnék meg egy id. Mészöly választáson sem. A lényeg /szerintük/, hogy ne legyenek túl nagy reformot dédelgető elképzelései, vagy legalábbis könnyen kézben tartható ember legyen.
Mélyösz Kálmán szvsz kizártnak tartom. Ha van olyan hűűjje és elvállalja, akkor kb 3-4 meccset adok neki, nem többet.
Bölöniröl rosszat még a legelvakultabb Kisteleki gyülölö sem tud mondani.
Zamat
2006-10-31 00:38:38
A szőke szikla?

Fantasztikus emlékeim vannak róla, szókincsem egy bizonyos részét szinte teljes mértékben annak köszönhetem, hogy anno néztem válogatott meccseket.
Ez jó... Izland-Magyarország

Hát Zamat, akkor még tényleg fogékony korban voltál
Zamat
2006-10-31 09:34:33
IDÉZET(Sasi @ 2006. Oct. 31 02:10)

Igen, az volt a klasszikus.
Amikor 2-1-re égtünk az izlandi cethalász-válogatott ellen, kb 30 ezer őrjögő izlandit túlüvöltve hallhatta mindenki a sz.k. urat. "A k*rv* Isten b*ssz* már meg!"
Még szegény, a válogatottat monotonul szidó Knézynek is elcsuklott a hangja.

Persze voltak még ott gyöngyszemek, amikor pl. Mezeyvel ketten irányították a válogatottat. A csöndes úriember Mezey persze nem számított rá, hogy Mészöly egy gólnál felpattan és a nyakába ugrik
"Gól, b*szdmeg, Gyurikám, gól, a k*rv* any*d*t b*szd meg!"
gulyaspisti
2006-10-31 13:00:05
IDÉZET(Zamat @ 2006. Oct. 31 09:34)
IDÉZET(Sasi @ 2006. Oct. 31 02:10)

Igen, az volt a klasszikus.
Amikor 2-1-re égtünk az izlandi cethalász-válogatott ellen, kb 30 ezer őrjögő izlandit túlüvöltve hallhatta mindenki a sz.k. urat. "A k*rv* Isten b*ssz* már meg!"
Még szegény, a válogatottat monotonul szidó Knézynek is elcsuklott a hangja.

Persze voltak még ott gyöngyszemek, amikor pl. Mezeyvel ketten irányították a válogatottat. A csöndes úriember Mezey persze nem számított rá, hogy Mészöly egy gólnál felpattan és a nyakába ugrik
"Gól, b*szdmeg, Gyurikám, gól, a k*rv* any*d*t b*szd meg!"
Egész pontosan emlékszem az egyik ilyen jelenetre.
Sándor Tamás adta el "kivételesen" a labdát, és Mészöly Kálmán a kamerák mellett üvöltött: "Sándor a k.... Isten B...a meg"
Erre Knézy: "ezt azért mégsem kellene szövetségi kapitány úr".
jozsika
2006-10-31 15:28:52
IDÉZET(gulyaspisti @ 2006. Oct. 30 22:34)
Mélyösz Kálmán szvsz kizártnak tartom. Ha van olyan hűűjje és elvállalja, akkor kb 3-4 meccset adok neki, nem többet.
Bölöniről nem tudok semmi rosszat, az eredményei elvitathatatlanok. Szerintem ebben a béklyóban és légkörben Ő sem fog tudni eredményesen dolgozni. Apropó, ti kit tartanátok jó választásnak?
gulyaspisti
2006-10-31 15:33:53
IDÉZET(jozsika @ 2006. Oct. 31 15:28)
Bölöniről nem tudok semmi rosszat, az eredményei elvitathatatlanok. Szerintem ebben a béklyóban és légkörben Ő sem fog tudni eredményesen dolgozni. Apropó, ti kit tartanátok jó választásnak?
A Messiás-t is egy bizonyos környezetben még a bünözö Barabásnál is rosszabbnak választották, és a helyzet sajnos kishazánkban is hasonló.
Ezért egyetértve Zamattal: tök mindegy.
Jelenleg. 2006. 10. 31
Sándor Béla
2006-10-31 16:20:06
IDÉZET(gulyaspisti @ 2006. Oct. 31 15:33)
IDÉZET(jozsika @ 2006. Oct. 31 15:28)
A Messiás-t is egy bizonyos környezetben még a bünözö Barabásnál is rosszabbnak választották, és a helyzet sajnos kishazánkban is hasonló.
Ezért egyetértve Zamattal: tök mindegy.
Jelenleg. 2006. 10. 31
Csodát tenni úgy sem tud senki. Viszont Várhidi Pétert bízták meg Kanada elleni barátságos meccsre.
Tyson 4 Life
2006-10-31 17:18:22
Itt akárki lehetne a szövetségi kapitány, nem változna semmi. Jöhetne ide Capello vagy Lippi mester is, teljesen mindegy lenne szerintem.
Sándor Béla
2006-10-31 17:28:17
Tényleg jöjjön Lippi. A magyar válogattottal sokkal nagyobb a kihívás, mint a sztárokkal teli olasz csapatban.
jozsika
2006-11-01 19:57:08
A Magyar válogatottat vezetni /eredményesen/ bárki számára nagy kihívás lenne! Bár ki tudja, talán egy olyan ember keze alatt akitől jobb külföldi ajánlat vagy ismertség várható jobban muzsikálnának a fiúk, mert már maga a tény, hogy a nemzeti 11-ben játszhatnak nem elég megtisztelő.
Sándor Béla
2006-11-04 11:55:13
Pont ez a baj miért nem elég megtisztelő nekik, más országban miért megtisztelő? Várhidi azt mondta hogy Kanada ellen fog pár fiatal játszani olyan neveket emlitett mint Priskin, Filkor, Németh, vagy Hajnal. Ők talán majd lelkesebbek, és jobbak lesznek, és legalább tapasztalatot szereznek. Majd meglátjuk mi sül ki.
jozsika
2006-11-07 12:11:54
Ezekkel a játékosokkal, pontosabban a szerepeltetésükkel egyet értek, én nem hagynám ki Hrepkát sem a számításból. Hajrá fiúk!
Sándor Béla
2006-11-08 07:10:22
Játszhat akárki csak most már nyerjünk, és álljon össze egy jó csapat, hogy amikor jön a következő tétmérkőzés akkor győzzünk.
jozsika
2006-11-08 19:04:58
Nem tudom miért, de megint félek attól, hogy egy sikeres barátságos meccs után jön egy bukás a tétmeccsen. Hajrá fiúk!
Sándor Béla
2006-11-12 19:02:09
Gera és Tőzsér sérülés miatt nem fog játszani Hajnalra pedig szükség van a klubjának. Jó játékosok esnek ki ezzel a keretből pedig nem lesz egyszerü.
jozsika
2006-11-14 19:55:12
Nagyon szúrkolok a fiúknak. Kiváncsi vagyok a játékra.Valóban komoly veszteség a hiányzó srácok játék tudása, bizom abban, hogy akarással és bizonyítási vággyal talán áthidalható lessz hiányuk.
Sándor Béla
2006-11-16 16:51:02
Nyertünk 1-0-ás győzelem Priskin fejesével. Összeségében azért jó mérkőzés volt. A fiatalok hajtottak, és nem ijedtek meg, és jól is játszottak. Kanadiaknak azért voltak problémáik a befejezéssel.