Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Egy fórum lélektana!
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Brahma
Mintha lett volna már egy Misis topic, de nem találom.

Szóval a De La Hoyás gálára nem jutott ki KOtai, viszont a júniusi meccs így sincs már messze: sz?k két hónap múlva választ kapunk arra a kérdésre, hogy Misi világbajnok lesz, vagy sem.

Az én véleményem az, hogy vagy nagyon jól felkészül Misi, finomít a technikáján, összeszedettebben üt és védekezik, s kap egy pozitív mérleg? ellenfelet - ekkor probléma nélkül nyer - vagy megmaradnak hibái, és akkor már nehezebb dolga lesz...
JollyDee
Brahma!

Azért nem találtad mert a Kotai topikjában van. Úgyhogy én most ezt a topicot lezárom, és folytathatjuk ott.

JollyDee
Sasi
off: Nem tudod lezárni... sőt, egyáltalán nem lehet topikot zárolni smile.gif Csak megnyitni tudunk olyanokat, amelyeket a rendszer - valami véletlen miatt - autómatikusan lezárt smile.gif
Captain
Olvastam egy Zbarski interjut a nemzetiben. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=21026

Sz.v.sz tévedés lenne megint angliában angol boxoló ellen nekimenni. Nem kell még az is megkockáztatni, h esetleg elpontozzák a mecset. Rhodes ellen is csak 1 ponttal nyert, pedig Misi szerint csak 3 menet ment el azon a mecsen.
Brahma
Idézet (Captain --- Ma: May. 02 19:43)
Olvastam egy Zbarski interjut a nemzetiben. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=21026

Sz.v.sz tévedés lenne megint angliában angol boxoló ellen nekimenni. Nem kell még az is megkockáztatni, h esetleg elpontozzák a mecset. Rhodes ellen is csak 1 ponttal nyert, pedig Misi szerint csak 3 menet ment el azon a mecsen.[/quote]
'Érdekesen' nyilatkozott a hapsi, f?leg a WBC címr?l való lemondásról.

Én úgy gondolom, hogy Misi nem valami fényes teljesítménnyel, de világbajnok lesz, mivel 'ellenfelet keresnek neki' (ez címmeccsen elég érdekes dolog. Senki sem 'akar' WBF bajnok lenni?)
JollyDee
Uraim!

Misi a hónap közepén Hollandiában bokszol még egy hatmenetesre tervezett mérkôzést. A gála valszeg Hágában lesz.

J.D.
Brahma
Szerintetek tud majd 12 menetet boxolni a világbajnoki meccsen?
Laca
Idézet (Brahma --- Ma: May. 04 11:08)
Szerintetek tud majd 12 menetet boxolni a világbajnoki meccsen?[/quote]
Brahma!

Sztem tud, de nem lesz rá szüksége. smile.gif

Laxxus
Romsy
Laca:
nem kéne elkapkodni, gondolj pl arra hogy Kótaira még nem is számoltak!
punk.gif cool.gif wink.gif
Brahma
Idézet (Romsy --- Ma: May. 04 13:10)
Laca:
nem kéne elkapkodni, gondolj pl arra hogy Kótaira még nem is számoltak!
punk.gif cool.gif wink.gif[/quote]
Naa! Laca biztos úgy gondolta, hogy Misi Tuát megszégyenítve 3mp alatt végez ellenfelével, s nincs szüksége 12 menetre. :rolleyes:
Laca
Idézet (Brahma --- Ma: May. 04 14:02)
Naa! Laca biztos úgy gondolta, hogy Misi Tuát megszégyenítve 3mp alatt végez ellenfelével, s nincs szüksége 12 menetre. :rolleyes:[/quote]
Pontosan!
Romsy
hé srácok én is csak viccből mondtam biggrin.gif
Captain
Lehet már valamit tudni Misi várható ellenfelér?l?
JollyDee
Idézet (Captain --- Ma: May. 06 14:48)
Lehet már valamit tudni Misi várható ellenfelér?l?[/quote]
Kapitány!

A nemzetisport a minap azt írta, hogy brit bunyós lesz az els? tízb?l.

1. Richard Williams

2. Adrian Stone

3. Mehrdud Takaloo

4. Steve Roberts

5. Gary Lockett

6. Jamie Moore

7. John Humphrey

8. Paul Samuels

9. Jimmy Vincent

10. Joe Townsley

Ez a BoxRec Brit ranglistájának els? tíz tagja, sz.v.sz. ezenkívül még beeshet egy-két bokszoló a Brit-nemzetközösségb?l is.

Hát lehet találgatni, ki jöhet szóba, ki az aki biztos nem.......

JollyDee
Laca
Szabad elmélkednem egy kicsit?

Richard Williams: IBO bajnok. Biztos nem jöhet szóba hiszen Ő nem tartotta meg a WBF övet.

Adrian Stone: Korábbi IBO bajnok. Nem elvesztette, hanem lemondott róla, hogy bokszolhasson Mosley ellen. Végtelenül rutinos sok nagy csatával a háta mögött szerintem nagy falat Misi számára. Viszont ha nagyot akarnának dobni Misi karrierjén akkor Ő is lehet a titkos befutó.

Takaloo: Szintén nem jöhet szóba mert Ő a WBU bajnoka

Steve Roberts: Barry Hearn embere, aki lehet, hogy ad neki még egy lehetőséget. Ő lehet a másik titkos befutó.

Gary Lockett: Warren embere, akik inkább a WBO és a WBU irányába mozognak. Szintén nem jöhet szóba.

Jamie Moore: Brit és Brit nemzetközösségi bajnok, ez a cím angliában nagyobb rangot jelent mint a WBF bajnoknak lenni.

John Humphrey: Sötét ló, szerintem nem jöhet szóba.

Paul Samuels: Szintén Warren érdekeltség.....

Jimmy Vincent: Ideális választás: Pozitív mérleg, kevés KO győzelem, verhető.

Joe Townsley: A harmadik számú titkos befutó.

Összegezve tehát az alábbi boxolók jöhetnek szóba, Misi ellenfeleként:

1, Jimmy Vincent
2, Steve Roberts
3, Adrian Stone
4, Joe Townsley

Sz.v.sz. ebből a négyesből kerül ki Misi ellenfele, ha igazak azok az állítások a lentebb idézett és a NS hasábjain olvasható Krzisztof Zbarszki interjúban.
Idézet
Brit bunyóst szeretnék, olyat, aki benne van a legjobb tízben a szigetországban. Mindenképpen szeretném kielégíteni a magyar média speciális igényeit.[/quote]

Laxxus
szambadi
Laca

Felesleges ezen ennyit elmélkedni. Jimmy Vincent vagy Joe Townsley lesz, a többieket nem kockáztatják meg, ha címet akarnak nyeretni Misivel. Az sem kizárt, hogy az utolsó meccset látva hoznak inkább valami hurkát, hogy biztos legyen a siker. A Polish nem vesztheti el az utolsó reménységét.
Captain
Szasztok

Sz.v.sz a magyar médiának nem az a speciális érdeke, hogy megveresse Misit. smile.gif Tehát egy Adrian Stont felejtünk el, mert csunya vége lenne.
Laca
Idézet (Captain --- Ma: May. 07 00:07)
Szasztok

Sz.v.sz a magyar médiának nem az a speciális érdeke, hogy megveresse Misit. smile.gif Tehát egy Adrian Stont felejtünk el, mert csunya vége lenne.[/quote]
Kapitány!

Csak nem azt akarod mondani, hogy Misi is úgy fog járni mint a Herczeg Laci?

Szambadi

Szépen leszűkítetted a névsort? De ezek szerint ha fogadni kellene Te is ebből a négyből választanál nevet?

Laxxus
snowy
én is elsősorban Vincentre tippelek, a Laca által felsoroltak közül... Stone-t, Roberts-t már láttam bunyózni, őszintén szólva szerintem jobbak Misinél az utóbbi meccseken mutatott formáját figyelembe véve, Takaloo meg kiütné...
Laca
Idézet (snowy --- Ma: May. 07 08:14)
én is elsősorban Vincentre tippelek, a Laca által felsoroltak közül... Stone-t, Roberts-t már láttam bunyózni, őszintén szólva szerintem jobbak Misinél az utóbbi meccseken mutatott formáját figyelembe véve, Takaloo meg kiütné...[/quote]
Snovy

Őszintén szólva Misi bármennyire is rossz formában volt az utóbbi időben, de "megfogva" egyszer sem volt. Takaloonak lehet, hogy imponáló a KO aránya, de ha megnézed azzal a Howard Clarkeal 12 menetet bunyózott, akit a Misi 110 mp alatt kivégzett. Persze ez nem jelent semmit, mert ugye Forrest is megverte Mosley-t de Mayorga nem biztos hogy megverné.......

Laxxus

Nekem mindezek ellenére az az érzésem, hogy, tényleg Jimmy Vincent, lesz a befutó, de az is itt motoszkál az agyamban, hogy hátha mégis bevállalják Adrian Stone-t.
Captain
Idézet (Laca --- Ma: May. 07 09:09)
Nekem mindezek ellenére az az érzésem, hogy, tényleg Jimmy Vincent, lesz a befutó, de az is itt motoszkál az agyamban, hogy hátha mégis bevállalják Adrian Stone-t.[/quote]
Sz.v.sz hülyeségeket beszélsz! Mi az, h 'az az érzésem'? Elég furcsa emberke vagy, h benned ilyen érzések keletkeznek. Nem inkáb a reményeidet táplálod ilyen marhaságokal? Vagy tudsz valamit?

Ha ezt a dolgot érzésben mérik akkor inkáb érzem ugy, h kis kockáztatás lesz nem Stone.
Laca
Kapitány!

Miért beszélnék hülyeségeket. Sztem ez a realitás, vagy a legkisebb ellenállás felé mennek, vagy pedig dupla vagy semmi alapon bevállalják Stone-t. Egyre jobban érlelődik bennem, hogy e két boxoló közül kerül ki Misi ellenfele. Ez nem a vágyaim deklarálása hanem a valószínűség elvén való számolgatás.....

Tényleg nem kellene megkérdezni mindjárt Misit is, hogy mi a véleménye erről?

Laxxus
Sasi
Tudtommal nincs még meg az ellenfél! De ha tényleg a legjobb 10 brit bunyós közül kerül ki Misi ellenfele, akkor az minden, csak nem kis ellenállás felé mutató út. Legalábbis szerintem.

Ugyanakkor azt se vegyük készpénznek, hogy az illető most pont nagyváltósúlyben van sorolva. Miért ne lehetne váltósúlyban, vagy - esetleg - középsúlyban keresni a lehetséges ellenfeleket?! (feltéve ha az utóbbiban rangsorolt bokszoló vállalja a fogyasztást).

Csak egy példa erre: Erik Morales ellenfele sem pehelysúlyúnak volt jegyezve a legutóbb!!!
Laca
Idézet (Sasi --- Ma: May. 07 10:26)
Tudtommal nincs még meg az ellenfél! De ha tényleg a legjobb 10 brit bunyós közül kerül ki Misi ellenfele, akkor az minden, csak nem kis ellenállás felé mutató út. Legalábbis szerintem.

Ugyanakkor azt se vegyük készpénznek, hogy az illető most pont nagyváltósúlyben van sorolva. Miért ne lehetne váltósúlyban, vagy - esetleg - középsúlyban keresni a lehetséges ellenfeleket?! (feltéve ha az utóbbiban rangsorolt bokszoló vállalja a fogyasztást).

Csak egy példa erre: Erik Morales ellenfele sem pehelysúlyúnak volt jegyezve a legutóbb!!![/quote]
Sasi

Milyen igazad van ohmy.gif erre senki sem gondolt. unsure.gif
Laca
... és még valami.

Ha más súlycsoportú netán az ellenfél akkor valszeg középsúlyból fogyasztanak le neki ellenfelet.

Laxxus
Laca
Misi pénteken bokszol hollandiában, van valami hír felőle? Ki lesz az ellenfele? Nem tudjátok?

Laxxus
snowy
Idézet (Laca --- Ma: May. 13 01:04)
Misi pénteken bokszol hollandiában, van valami hír felőle? Ki lesz az ellenfele? Nem tudjátok?

Laxxus[/quote]
http://www.boxrec.com/boxer_display.php?bo...boxer_id=038845

kevés KO, utóbbi időben több vereség, mint győzelem, közte KO is... ideális felkészülési meccs wink.gif
szambadi
Laca

Skizofrén embernek tűnsz így a távolból.smile.gif Egyik nap kívülről vágod a brit top10 összes érdekeltségét minden szinten, másnap meg azokkal a minimális infókkal sem vagy tisztában amik a főoldalon már napok óta ki vannak írva (sőt mint állítottad, a másik oldalt is olvasod, ott is jópár napja szó van Misi ellenfeléről). Ez hogyan lehetséges?
Laca
Idézet (szambadi --- Ma: May. 13 12:32)
Laca

Skizofrén embernek tûnsz így a távolból.smile.gif Egyik nap kívülrõl vágod a brit top10 összes érdekeltségét minden szinten, másnap meg azokkal a minimális infókkal sem vagy tisztában amik a fõoldalon már napok óta ki vannak írva (sõt mint állítottad, a másik oldalt is olvasod, ott is jópár napja szó van Misi ellenfelérõl). Ez hogyan lehetséges?[/quote]
Milzen igazad lehetne! wink.gif de van egz bokkenő hogy én nem az a Laca vagyok, akire gondolsz, Ő az éjszakás kollégám, csak néha én is irogatok, és mint látszik baromságokat is. Meg kell védenem Őt és be kell valljam, hogz a kettősség emiatt van. :ph34r:

Most mondhatnád hogz miért nem regisztrálok én is... azért mert nem látom értelmét.

Üdvöylettel Laxxus Clone
szambadi
Laxxus Clone

De a "baromságot" az éjszakai kolléga írta. Most akkor Te melyik vagy? Aki vágja a témát, vagy az aki nem?
JollyDee
Szambadi

Csak megerősíteni tudom az alábbiakat. Mindkét hozzászólás ugyanis ugyanarról az IP-ről érkezett.

J.D.
Laca
Syambadi

egzmást váltjuk, hol éjjel hol nappal. Lehet hogz mégiscsak be kellene regisytrálnom? A kollégának ugzanis sikerült megfertőynie engem a profiboksyyal. A Laxxus_Clone megfelelő név lenne syerinted?

Clone
szambadi
Laca

Tőlem akár "Lakva Sim"-nek is hívhatnak. Csak az nem világos hogy ha váltjátok egymást és az éjszakai Laca ért a témához, nem pedig Te, akkor miért ő írta ma éjszaka a "baromságokat" ?
Laca
Nem hallottál még a 24/48 órás syolgálatról?

Na mindegz nem vitatkoyok Veled mert úgz látom, hogz egz kötekedős fajta vagz, és a kákán is csomót keresel.

Majd ha beregisytráltam folztathatjuk ay offtopikban.

Clone
snowy
Húha... ez most nekem sem világos... ha éjszaka volt a hozzánemértő, akkor most a profinak kéne lennie, nem?
snowy
Idézet (Laca --- Ma: May. 13 13:34)
Nem hallottál még a 24/48 órás syolgálatról?[/quote]
á, már világos!
szambadi
Laca

Homályos ez a dolog... lehet kicsit összezavarodtam, de ha Te, a tudatlan voltál benn az elmult 24 órában, akkor miért válaszoltál ma reggel a másik topikban Te a műveltebbik Lacának feltett kérdéseimre, amikor az nem is Neked szólt ????
Laxxus_Clone
Idézet (szambadi --- Ma: May. 13 13:46)
Laca

Homályos ez a dolog... lehet kicsit összezavarodtam, de ha Te, a tudatlan voltál benn az elmult 24 órában, akkor miért válaszoltál ma reggel a másik topikban Te a mûveltebbik Lacának feltett kérdéseimre, amikor az nem is Neked szólt ????[/quote]
Hello syambadi

Gondoltam megtréfálom a kollégát. wink.gif

Úgz léptem be hogz jelsyót kért most tőlem, de neki nem kellett, nem értem sad.gif

Mostantól fogva minden világos lesy majd!

Clone
szambadi
Laxxus Clone

Megtréfáltad? Jó poén volt. Akkor nem igaz az egri barát mesélte sztori?
Laxxus_Clone
Idézet (szambadi --- Ma: May. 13 13:55)
Laxxus Clone

Megtréfáltad? Jó poén volt. Akkor nem igaz az egri barát mesélte sztori?[/quote]
Syambadi

A tréfa kedvéért néha ír ay emeber igaytalan dolgokat is wink.gif

Egzébként van valami egri kapcsolat ayt tudom.

Na most megzek mert jönnek befele a kocsik és jegzeynem kell a rendsyámokat. majd még vissyajövök később. Ay igayi Laca pedig holnap este lesy, hacsak nem töténik valami a harmadik társunnkal és nekem kell tovább maradni és neki meg hamarabb bejönni.

Clone
szambadi
Laxxus Clone

Belenéztem egykét hozzászólásodba.. és egyre homályosabb a dolog smile.gif. Ha Te abszolut laikus vagy -mint írtad- honnan tudod, hogy ki az az Alberto hogy hol lakik?
Laxxus_Clone
Idézet (szambadi --- Ma: May. 13 14:39)
Laxxus Clone

Belenéztem egykét hozzászólásodba.. és egyre homályosabb a dolog smile.gif. Ha Te abszolut laikus vagy -mint írtad- honnan tudod, hogy ki az az Alberto hogy hol lakik?[/quote]
Hát hülze ayért nem vagzok wink.gif

Én is tudok olvasni, és én is syoktam éjsxyakáyni. Mit gondolsy olzankor mit csinálok? Olzan is elősyokott fordulni, hogz egzütt vagzunk syolgálatba. Olzankor a két fórumot eyt és a ksyt syokta össyehasonlítani. A kedvenc olvasmánzaink egzike Koko és Jollz párharca a másik fórumon. wink.gif

Most volt itt a rendsyergayda aki csinált nekem egz új profilt ay XP-n, most alig találtam ide. Letolt hogz miért élek vissya más nevével! Mondom neki hogz vicceltem, mire Ő "Ey nem vicckérdés" és erre elyavart a géptől. Most meg nem találok semmit. sad.gif

Clone
Laxxus_Clone
Syambadi

és ha találsy még néhánz baromságot, ayt biytos hogz én követtem el....

Clone
mzsolt
Idézet (Laxxus_Clone --- Ma: May. 13 14:53)
Syambadi

és ha találsy még néhánz baromságot, ayt biytos hogz én követtem el....

Clone[/quote]
tudjatok, mi jut errol eszembe?
lattatok az :"En es en meg az Iren" cimu filmet?
wink.gif
bocs...
egyebkent jo tampont lehet, ki keveri ossze az "y"-t es a "z"-t
asszem a klon, vagy mittudomen
mzsolt
na, hogy ertelmeset is irjak, idezet, nemzetisportbol :
"Kerekesch úr a napokban Magyarországon járt, egy hetet készült Kótaival, illetve az ot segíto Matolcsi Józseffel, majd vasárnap elindultak Hágába, ahol pénteken újra jelenése lesz védencével, méghozzá az argentin Oscar Daniel Vélez (14–5–1) ellen"

remelem, az ekezetek engedik, hogy atmenjen az idezet
a cikkben megszolaltatjak Misi edzojet (Kerekesch, ha jol irom a nevet)
o a korabbi sok levegoutest emeli ki Misi boxabol, ezen probalnak javitani
(tamadasepites-befejezes)
amiben valljuk be van sok igazsag, hiszen Misi hiaba ut sulycsoportjahoz kepest kimagasloan eroset,
ha nem talal celba

a cikk cime ellenere -"Az akarat a legfontosabb"- nem sokat irnak mentalis problemakrol, ugyhogy
optimistan tekinthetunk a jovo ele.
snowy
Idézet (szambadi --- Ma: May. 13 13:46)
Laca

Homályos ez a dolog... lehet kicsit összezavarodtam, de ha Te, a tudatlan voltál benn az elmult 24 órában, akkor miért válaszoltál ma reggel a másik topikban Te a műveltebbik Lacának feltett kérdéseimre, amikor az nem is Neked szólt ????[/quote]
ez a "Te, a tudatlan" nagyon teccik biggrin.gif

bocs, többet nem offolok...
snowy
Idézet (mzsolt --- Ma: May. 13 15:46)
o a korabbi sok levegoutest emeli ki Misi boxabol, ezen probalnak javitani[/quote]
én még kiemelném a többütéses kombinációk hiányát is e mellett, dehát T.K. a szakértő...
mzsolt
Idézet (snowy --- Ma: May. 13 16:08)
[quote=mzsolt,[b+]<font color='#F3F377'>Ma: </font>[/b] May. 13   15:46]o a korabbi sok levegoutest emeli ki Misi boxabol, ezen probalnak javitani[/quote]
én még kiemelném a többütéses kombinációk hiányát is e mellett, dehát T.K. a szakértő...[/quote]
igen, igazad van!
de ez is csak ezt tamasztja ala:
Misi nagyot akar utni, az elokeszitett tobbuteses kombinacio pedig hasznosabb lehet.
na min1, sok sok kombinaciot fogunk latni, amik kozott remeljuk ott lesznek a vegen az elokeszitett
nagy utesek is
Medgoen 3K Toyota Thailand
Idézet (szambadi --- Ma: May. 13 14:39)
Laxxus Clone

Belenéztem egykét hozzászólásodba.. és egyre homályosabb a dolog smile.gif. Ha Te abszolut laikus vagy -mint írtad- honnan tudod, hogy ki az az Alberto hogy hol lakik?[/quote]
Kedves Szambadi

Nem tudom miért kritizálod Laxxust, akinek annyi jó és érdekes hozzászólása volt már itt a profibox fórumán. Abbahagyhatnád a gyanúsítgatást és te is foglalkozhatnál a bunyóval mint a többiek.

Nagyon várom már egyébként Misi meccsét, szerintem most nagyon nagyon jól fog bokszolni és megmutatja a kekeckedőknek és a fanyalgóknak, hogy mekkora klasszis is ő.
Romsy
az a baj, hogyha több mint egy nap csúszással mutatják a meccset, akkor 100% hogy őgy fogom nézni , hogy már tudom az eredményt... sz*r
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.