Farkas Krisztian
2006-10-02 10:20:40
A TV2-n műsorra került a Megatánc elnevezésű táncverseny.Engem személy szerint hajdanán a Megasztár nem fogott meg de a Megatánc viszont egyből megtetszett.A műsor tálalása,a zsűri idétlenkedése visszataszító számomra,talán ezért nem szerettem a Megasztár című műsort de a megatánc ennek ellenére is megfogott,próbálok csak a táncosok produkciójára koncentrálni és nem veszek tudomást a harsogó,rihegő röhögő zsűriről.Remélem a TV2 ennek a produkciónak is akkora műsoridőt szentel majd mint a Megasztárnak.
Chrisdry
2006-10-02 10:23:15
Szánalmas magyar próbálkozás az egész -szvsz. Mivel több a balett táncos zsűritag, evidens hogy a tanultak közül válogatnak /akik tizenéve belett/versenytáncosok/ eképpen eleve esélytelen a jó ritmusérzékű, csiszolatlanok. S elég elfogultak a zsűritagok. Egyik adás felét láttam, annyi elég is volt.
Farkas Krisztian
2006-10-02 10:27:40
Volt egy csiszolatlan de remekül mozgó lány.Azt hiszem Takács Tímeának hívták.Lépet 4-et aztán el is kaszálták,nem tisztelték meg,hogy legalább csak 20 mp-et táncolhasson inkább egyből elkaszálták.Az ilyen nekem sem tetszik de azért nézni fogom mert biztos sok nagyon jó táncos lesz.
v-lee75
2006-10-06 02:53:04
VAloban szanalmas a zsuri !Amugy a musor jo lenne
Egyebkent visszaerkeztem a magyarorszagi nyaralasombol...Udv mindenkinek
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.