Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Ranglisták
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > ProfiboX.hu fóruma
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Brahma
Az EBU ranglistán a megfelel? súlycsoportokban:
Zsolt a kilencedik
Misi a harmadik
Nagy János a tizedik
Isaszegi Róbert szintén a tizedik

A WBO-nál Zsolt már az igen rangos ötödik helyen van. Jones távozásával és Tarver gy?zelmével igen nagy a káosz a súlycsoportban. A kihívói poziciók jelent?s része betöltetlen, Jones, a super champion elt?nése után a WBA-nél Medhi Sahnoune a bajnok.

Középsúlyban a WBO-nál Gatto a negyedik, közvetlenül Velazco mögött.

Misi a WBC-nél még mindig a kilencedik, nem csoda, hogy legutóbbi teljesítménye után nem lépett el?lrébb (bocs).

Harmatsúlyban Isaszegi Róbert a hetedik a WBO-nál.
JollyDee
Idézet (Brahma --- Ma: Apr. 27 21:39)
Misi a WBA-nél még mindig a kilencedik, nem csoda, hogy legutóbbi teljesítménye után nem lépett elôlrébb (bocs).
[/quote]
Brahma!

Nem WBC-t akartál írni? wink.gif
Brahma
De, kösz.
Az ember mindig keveri ezeket.
WBO WBA WWF MDF IMF ORTT BRFK stb... wink.gif
Zamat
Brahma élő szóban felhívta a figyelmemet rá, hogy Zsolt a WBO-nál előrébb van, mint Griffin... biggrin.gif
Romsy
Kihagytad az GBF -et Reggie Strickland-del biggrin.gif
JollyDee
Összeszedtem néhányat az öt legismertebben (WBA, WBC, IBF, WBO, IBO) kívül.

Íme:

WBU World Boxing Union
WBF World Boxing Fedearation
IBA International Boxing Association - Chacon most bokszol érte
UBF United Boxing Federation
IBU International Boxing Union
UBC Universal Boxing Council
NBA National Boxing Association
IBC International Boxing Council
TWBA Trans-world Boxing Association - Volt már magyar bajnoka is

Egyik-másiknak még honlapja is van.

JollyDee
Sasi
Angel Chacon!!! Nehogy véletlen Julióra gondoljon valaki! smile.gif
Alberto_11
WBF nek nincsen honlapja? Esetleg ranglistajat meg lehet valahonan tudni?
JollyDee
IDÉZET(Alberto_11 @ 2003. Apr. 29 11:05)
WBF nek nincsen honlapja? Esetleg ranglistajat meg lehet valahonan tudni?

Alberto

Van de nem működik sad.gif , vagyis jelszót kér.

World Boxing Federation

JollyDee
JollyDee
Nézegettem az új P4P ranglistákat és az ehhez kapcsolódó nemzetközi fórumokat, és meglepve tapasztaltam, hogy Mayweather Jr-t több helyen is Jones elé sorolják már.

Vélemények?

J.D.
Chrisdry
Talán mert veretlen tongue.gif ájdontnó.
JollyDee
Idézet (Chrisdry --- Ma: Nov. 04 10:47)
Talán mert veretlen tongue.gif ájdontnó.[/quote]
Chris

De La Hoya kikapott Mosley-tól mégis előrébb sorolják mint Mosley-t. Ez hogy lehetséges akkor? wink.gif

Az idők során nálam is változik a sorrend, íme az első 5 a jelenlegi aktív bunyósok közül.

Jones
Mayweather Jr.
DLH
Barrera
Mosley/Morales

J.D.
Chrisdry
DHL '92-óta, Mosley '93-óta profi... nem tudom, subjektív megítélés, hírnév alapján talán. Mellesleg mi ez a sorrend? Nem vagyok mindig kélpben. A legjobb 5 aktív bunyós bármelyik súlycsoportot együttvéve?
Brahma
Idézet (JollyDee --- Ma: Nov. 04 11:14)
Nézegettem az új P4P ranglistákat és az ehhez kapcsolódó nemzetközi fórumokat, és meglepve tapasztaltam, hogy Mayweather Jr-t több helyen is Jones elé sorolják már.

Vélemények?

J.D.[/quote]
erre majd 1 óra múlva válaszolnék! wink.gif
manchester
Mayweather elindult felfelé, Jones lefelé, hátha találkoznak vmelyik súlycsoportban, és majd kiderül. biggrin.gif biggrin.gif
Brahma
Nos igen. Szóval Roy Jones minden idők legjobb boxolója. Ha Roy a legjobb, akkor az utána következők listáját Floyd Mayweather Jr. vezeti!
És az összecsapás számomra "az év meccse" szagú!

Fantasztikus bunyó, olyan ötödik menettel, ami az utóbbi évek legjobb három perce volt!
manchester
Úgy láccik itt aki junior, az mind a top-on van biggrin.gif biggrin.gif Kíváncsi vagyok hazánk becses zenésze L L junior mikor lép a kötelek közé biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zamat
Akkor Peru is jó eséllyel indul Bufferék ellen. biggrin.gif
manchester
Na de itt nem csak a jelentésről van szó, a juniornak kell szerepelnie, és ő pedig csak az "ifjút" birtokolja. Nincs mese, nacionalizálni kell! tongue.gif biggrin.gif
Zamat
blink.gif A Junior az ifjabbat jelenti, nem?? wink.gif
manchester
Mondom, nem az a gond, de itt nem a jelentésről van szó, hanem a használatról. Hiába u.a, itt a junioron mint magán a szón van a hangsúly. Ezért van L L előnyben Peruval szemben. biggrin.gif biggrin.gif
Zamat
De ha kimegy USA-ba, ott már Janos Perutek Jr.-nak fogják hívni.
manchester
Bízzunk benne, mindenesetre L L itthon is junior! biggrin.gif biggrin.gif Bár monnyuk ez érdekes dolog, mer nem köteles vki felvenni az ottani megfelelőt, mármint ha vki monnyuk ifj., akkor az is megmaradhat tán még abban a formában is, mert az is a nevének a része, ahogy eredetileg volt. Pl: Károlyról sem kell Charlesra váltani vagy Józsefről Josephre, bár a franc se tudja, hogy hogy megy ez, nevet kell e változtatni, vagy "automatikusan átáll" az adott térségre, mint a telefon a pillanatnyi szolgáltatóra. biggrin.gif

Na megyek aludni, jó éjt!
Brahma
Ha ez a Jr. elmélet igaz, ha a helyében lennék, átnevezném magam Fabio Moli Jr.-ra! cool.gif
Chrisdry
biggrin.gif
Rajhi
Erősen látszik, hogy ezt a ranglistát a tengerentúliak készítik. Pl. nincs rajta Kosta Tszyu, vagy a két európai nagyközépsúlyú csúcsbokszoló egyike sem...
A lista elején lévő Mayweather nyilatkozatából egy dolog világosan kiderül számomra. Tszyu-val semmiképp sem akar bunyózni.
:rolleyes:
Brahma
Idézet (Rajhi --- Tegnap: Nov. 07 10:29)
Erősen látszik, hogy ezt a ranglistát a tengerentúliak készítik. Pl. nincs rajta Kosta Tszyu, vagy a két európai nagyközépsúlyú csúcsbokszoló egyike sem...
A lista elején lévő Mayweather nyilatkozatából egy dolog világosan kiderül számomra. Tszyu-val semmiképp sem akar bunyózni.
:rolleyes:[/quote]
Mondjuk nem hiszem, hogy fél tőle, mert Mayorgával meg akar! cool.gif
Sőt: ha fél tőle, akkor is ki tudja hívni, legfelejebb sosem álll ki vele. De ő inkább Mayorgával és Oscarral foglalkozik. Én azért Tszyu és Freitas ellen is megnézném.
Sasi
Kinél hogy áll most a P4P ranglista???
Chrisdry
Nálam még éppenhogy vezet Roy Mayweather előtt!

Jones,
Mayweather,
Mayorga,
Morales,
Hopkins.

Ez az én tuti 5-ös fogatom.
manchester
Jones
Mayweather
Lewis
Morales
Barrera
Hopkins
Pacquaio
Hoya
Mosley
Ottke
JollyDee
Íme a Boxing-Central P4P és súlycsoportonkénti ranglistája a RING magazin nyomán:

Here are the top 10 fighters in each division and the top 10 pound-for-pound according to the new Ring Ratings. This is the first list since the De La Hoya - Mosley rematch, so they have made changes in the pound-for-pound rankings.

These ratings are for the period ending September 15, 2003.

Pound-For Pound
1. Roy Jones
2. Bernard Hopkins
3. Marco Antonio Barrera
4. Shane Mosley
5. Oscar De La Hoya
6. Kostya Tszyu
7. Erik Morales
8. Floyd Mayweather
9. Ricardo Mayorga
10. Vernon Forrest

Changes: Due to his "victory" over Oscar De La Hoya, Shane Mosley moves from #10 up to #4. Everyone below drops one spot

Heavyweights
Champ: Lennox Lewis
1. Chris Byrd
2. Corrie Sanders
3. Roy Jones
4. Vitali Klitschko
5. Evander Holyfield
6. David Tua
7. Hasim Rahman
8. Mike Tyson
9. Wladimir Klitschko
10. John Ruiz

Changes: None

Cruiserweights
Champ: Vacant
1. James Toney
2. Vassiliy Jirov
3. Jean-Marc Mormeck
4. Wayne Braithwaite
5. Johnny Nelson
6. Guillermo Jones
7. O'Neil Bell
8. Ezra Sellers
9. Sebastian Rothman
10. Virgil Hill

Light Heavyweights
Champ: Roy Jones
1. Antonio Tarver
2. Dariusz Michalczewski
3. Glencoffe Johnson
4. Eric Harding
5. Mehdi Sahnoune
6. Julio Gonzalez
7. Montell Griffin
8. Clinton Woods
9. Richard Hall
10. George Jones

Super Middleweights
1. Joe Calzaghe
2. Sven Ottke
3. Anthony Mundine
4. Antwun Echols
5. Eric Lucas
6. Byron Mitchell
7. Markus Beyer
8. Charles Brewer
9. Mads Larsen
10. Syd Vanderpool

Changes: Mundine moves up from #9 to #3 by beating Antwun Echols. Echols falls one spot. Also, Markus Beyer drops from 4th to 7th following his DQ with Danny Green.

Middleweights
Champ: Bernard Hopkins
1. William Joppy
2. Howard Eastman
3. Robert Allen
4. Rodney Jones
5. Sergey Tatevosyan
6. Jermain Taylor
7. Carl Daniels
8. Evans Oure Ashira
9. Felix Sturm
10. Kingsley Ikeke

Changes: The former #4, Tito Martinez leaves the list heading to 168 pounds. Kingsley Ikeke enters with Martinez' depature. Felix Sturm beats 10th rated Javier Velazco to join the top 10.

Junior Middleweights
Champ: Shane Mosley
1. Oscar De La Hoya
2. Winky Wright
3. Fernando Vargas
4. Javier Castillejo
5. Daniel Santos
6. Kassim Ouma
7. Verno Phillips
8. J.C. Candelo
9. Alex Garcia
10. Bronco McKart

Changes: Mosley is the new champion at junior middleweight, knocking De La Hoya to #1 contender status. Mosley had been #5.

Welterweights
Champ: Ricardo Mayorga
1. Vernon Forrest
2. Antonio Margarito
3. Cory Spinks
4. Thomas Damgaard
5. Michele Piccirillo
6. Manuel Gomez
7. Andrew Lewis
8. Teddy Reid
9. Jawaid Khaliq
10. Jose Rivera

Changes: Hector Quiroz is knocked out of his #10 spot after being knocked out by Joe Hutchinson. He is now replaced by Jose Rivera who just beat Michel Trabant.

Junior Welterweights
Champ: Kostya Tszyu
1. Sharmba Mitchell
2. Zab Judah
3. Arturo Gatti
4. Vivian Harris
5. DeMarcus Corley
6. Oktay Urkal
7. Diobelys Hurtado
8. Ricky Hatton
9. Omar Weis
10. Miguel Cotto

Lightweights
Champ: Floyd Mayweather
1. Juan Lazcano
2. Jose Luis Castillo
3. Leonard Dorin
4. Steve Johnston
5. Arthur Grigorian
6. Courtney Burton
7. Alejandro Gonzalez
8. Julien Lorcey
9. Javier Jauregui
10. Aldo Rios

Changes: Lazcano beating Johnston moves Lazcano from 4th to 1st and Johnston from 3rd to 4th.

Junior Lightweights
1. Acelino Freitas
2. Joel Casamayor
3. Jesus Chavez
4. Phillip Ndou
5. Diego Corrales
6. Steve Forbes
7. Yodsanan Nanthachai
8. Carlos Hernandez
9. Cassius Baloyi
10. Jorge Barrios

Changes: Sirimongkol Singmanassak falls off the list after losing to Chavez. Jorge Barrios joins after a wonderful performance against Acelino Freitas.

Featherweights
Champ: Marco Antonio Barrera
1. Erik Morales
2. Juan Manuel Marquez
3. Derrick Gainer
4. Manuel Medina
5. Scott Harrison
6. Johnny Tapia
7. Lehlo Ledwaba
8. William Abelyan
9. Michael Brodie
10. Rocky Juarez

Junior Featherweights
Champ: Paulie Ayala
1. Manny Pacquiao
2. Oscar Larios
3. Mahyar Monshipour
4. Jose Luis Valbuena
5. Israel Vazquez
6. Salim Medjkoune
7. Willie Jorrin
8. Joan Guzman
9. Osamu Sato
10. Yoddamrong Sithyodthong

Bantamweights
1. Rafael Marquez
2. Veerapol Sahaprom
3. Tim Austin
4. Johnny Bredahl
5. Cruz Carbajal
6. Toshiaki Nishioka
7. Pete Frissina
8. Silence Mabuza
9. Genaro Garcia
10. Heriberto Ruiz

Junior Bantamweights
1. Masamori Tokuyama
2. Alexander Munoz
3. Mark Johnson
4. Luis Perez
5. Fernando Montiel
6. Martin Castillo
7. Felix Machado
8. Mauricio Pastrana
9. Luis Bolano
10. Oscar Andrade

Changes: "Too Sharp" Johnson's victory over Montiel gets him back in the top 10, now ranked #3. Montiel goes from 3rd to 5th. Johnson pushes Katsushige Kawashima off the list.

Flyweights
1. Eric Morel
2. Pongsaklek Wonjongkam
3. Irene Pacheco
4. Mzukisi Sikali
5. Hawk Makepula
6. Malcolm Tunacao
7. Peter Culshaw
8. Omar Narvaez
9. Damaen Kelly
10. Lorenzo Parra

Junior Flyweights
Champ: Rosendo Alvarez
1. Jorge Arce
2. Bebis Mendoza
3. Pichit Siriwat
4. Nelson Dieppa
5. Yosam Choi
6. Melchor Cob-Castro
7. Mhikiza Myekeni
8. Kermin Guardia
9. Jose Victor Burgos
10. Fahlan Sakkreerin

Strawweights
1. Jose Aguirre
2. Noel Arambulet
3. Edgar Cardenas
4. Yutaka Niida
5. Chana Porpaoin
6. Keitaro Hoshino
7. Joma Gamboa
8. Roberto Leyva
9. Daniel Reyes
10. Ivan Calderon

Changes: Calderon makes his debut in the top 10 after beating Lorenzo Trejo. Juan Palacios is pushed out.
JollyDee
Nálam mindez így néz ki -jelenleg- :

P4P:

1. Roy Jones
2. Floyd Mayweather
3. Marco Antonio Barrera
4. Oscar De La Hoya
5. Shane Mosley
6. Bernard Hopkins
7. Kostya Tszyu
8. Erik Morales
9. Ricardo Mayorga
10. Vernon Forrest

Pár nappal ezelôtt ez volt a sorrend - nem sokat változtattam rajta -

Jones
Mayweather Jr.
DLH
Barrera
Mosley/Morales
Brahma
Champion: RJ
1. Mayweather
2. Barrera
3. Oscar
4. Mosley
5. Toney

Még P4P-k, és jó boxolók: Hopkins, Morales, Tszyu, Pacquiao, Casamayor

Akik nem fértek föl: Mayorga, Forrest, Lewis, Judah, Ottke, Larsen, Tarver, Marquez (pehelysúly), Wright, Calzaghe, tetszik Cotto, NDou is
Zamat
Nálam:

1. RJJ
2. Mayweather Jr.
3. Barrera
4. Mayorga
5. Mosley
6. DLH
7. Hopkins
8. Lewis
9. Morales
10. Tszyu
JollyDee
Idézet (Zamat --- Ma: Nov. 10 20:07)
Nálam:

1. RJJ
2. Mayweather Jr.
3. Barrera
4. Mayorga
5. Mosley
6. DLH
7. Hopkins
8. Lewis
9. Morales
10. Tszyu[/quote]
Zamat,

Bár én nagyon csípem Mayorgát, de amíg nem bizonyít Spinks ellen addig meghagyom kilencediknek. Sokan most azt mondanák, hogy kétszer is bizonyított a Mosley-verô Forrest ellen méghozzá úgy hogy két különbözô mérk?zés volt, de ez azért nem elég hogy az elsô 5-be tegyem. Persze ha leveri Spinkst akkor nálam is oda kerül.

J.D.
Zamat
Jó.

De azért nem baj, hogy odatettem, ugye? biggrin.gif
JollyDee
Idézet (Zamat --- Ma: Nov. 10 20:13)
Jó.

De azért nem baj, hogy odatettem, ugye? biggrin.gif[/quote]
Dehogy is, csak megjegyeztem wink.gif
manchester
Idézet (JollyDee --- Ma: Nov. 10 21:12)
1. RJJ
2. Mayweather Jr.
3. Barrera
4. Mayorga
5. Mosley
6. DLH
7. Hopkins
8. Lewis
9. Morales
10. Tszyu
Zamat,

Bár én nagyon csípem Mayorgát, de amíg nem bizonyít Spinks ellen addig meghagyom kilencediknek. Sokan most azt mondanák, hogy kétszer is bizonyított a Mosley-verô Forrest ellen méghozzá úgy hogy két különbözô mérk?zés volt, de ez azért nem elég hogy az elsô 5-be tegyem. Persze ha leveri Spinkst akkor nálam is oda kerül.

J.D.[/quote]
Azért Spinks legyőzésével nem hiszem, hogy akkorát alkotna, hogy a világ 4 legjobb bokszolója közé kerüljön. Verje le Hoya-t, monnyuk egy Gatti elleni meccset is megnéznék.smile.gif
JollyDee
Idézet (manchester --- Ma: Nov. 10 20:27)
Azért Spinks legyőzésével nem hiszem, hogy akkorát alkotna, hogy a világ 4 legjobb bokszolója közé kerüljön. Verje le Hoya-t, monnyuk egy Gatti elleni meccset is megnéznék.smile.gif[/quote]
Mancs, viszont Spinks legyôzésével a három legnagyobb szervezet egyesített bajnoka tehát (vitathatatlan - undisputed) lesz - épp úgy mint Hopkins - Ezért Mosley helyére mindenképpen jó.

J.D.
manchester
Azér így nem lehet szelektálni. A váltósúly minden jelentősebb bokszolója elhagyta csak a súlycsoportot, nem a súlycsoporton belüli alkotás számít, hanem az is, hogy mennyire erős az a kategória. Önmagában az, hogy hány szervezet bajnoka, az csak akkor ér vmit ha ér is vmit a súlycsoport.
Zamat
Mancs, már megbocsáss, de nem véletlen, hogy mindenki feljebb ment, mert mindenki kikapott. Gatti egy show-ember, a szűk elit ellen sohasem lesz komoly esélye.

Ráadásul a P4P listát sem a "mi lenne, ha" elven szerkesztik, és Mayorga utóbbi időben nyújtott teljesítményére aligha lehet panasz, míg Hoya "kikapott".
Edgegod
manchester

Egyetértek azzal teljesen amit az imént írtál...már csak az nem világos hogy a te p4p listádban mit keres Ottke (aki normális esetben a p4p első 20-30 helyezettjével sem szokott köszönőviszonyban sem lenni) . Ő a leggyengébb súlycsoportban sem számít a legnagyobb névnek. Bár védegeti a címét, de a kihívásokat nemigazán keresi, se Calzagheval nem áll ki..de feljebb sem fog menni szerintem soha az életben.. vagyis a lehető legrosszabb KO aránnyal elvegetál a leggyengébb színvonalú súlycsoportban. Lehet vele szimpatizálni, de hogy p4p listára tenni az első tízbe.. ez több mint horror smile.gif
Zamat
Ottkét Top 10-be tenni szerintem is erős, de azért el kell ismerni őt is.

Azzal vitatkoznék, hogy nem akar kiállni Calzaghe-val, pont fordítva! smile.gif Már jónéhány hónappal ezelőtt fordítottam egy Calzaghe-interjút, melyben amikor rákérdeztek, hogy Ottke egyértelmű jelzései ellenére, miszerint benne lenne egy címegyesítőben, miért nem áll ki vele, hetet-havat összehordott. Hogy Ottke nem igazi bajnok, meg csak védekezik stb., stb., amitől az az érzésem támadt, hogy a walesi igenis tart a kisiparos némettől!
manchester
Edgedod!

Mittomén, kellett még vkit 10-re írni, így jött ki. biggrin.gif Nem tudtam már kit említeni, őszintén szólva Mayorgát nem akartam berakni, és más olyan név sem volt nagyon, aki az alábbi 9 nyomába érhet.
Romsy
Idézet (manchester --- Ma: Nov. 10 23:05)
Edgedod!

Mittomén, kellett még vkit 10-re írni, így jött ki. biggrin.gif Nem tudtam már kit említeni, őszintén szólva Mayorgát nem akartam berakni, és más olyan név sem volt nagyon, aki az alábbi 9 nyomába érhet.[/quote]
Eric Morel?
manchester
Az a súlycsoport 1 nulla.
Rajhi
Az én ranglistámmal többeknek is bajuk lesz smile.gif)

Jones
Tszyu
Mayweather
de la Hoya
Barrera
Hopkins
Freitas
Mosley
Morales
Lewis

:rolleyes:
Zamat
Idézet (Rajhi --- Ma: Nov. 11 13:36)
Az én ranglistámmal többeknek is bajuk lesz smile.gif)

Jones
Tszyu
Mayweather
de la Hoya
Barrera
Hopkins
Freitas
Mosley
Morales
Lewis

:rolleyes:[/quote]
Sztem egész korrekt. wink.gif
Chrisdry
Rajhi: a sorrend számít? Akkor Mayweather-t sajnálom a 3. helyen. Feritas-t én nem tartom sokra. Hopkins-t meg sajnálom, hogy évente 1x látom a ringben, s így megértem a sokanál látott hátrébb sorolását.. Mellesleg ahogy Zamat is mondta korrekt a listád.

Brahma: most, hogy megnéztem az NDou-s meccsét, egyre jobban istenkirály ez a Mayweather srác (nem mindtha eddig kételkedtem volna benne, vagy nem lett volna szívem csücske)... Iszonyat milyen jó...
Brahma
De azért nem kéne May-t Jones elé tenni! (ez most annak a pár külföldi újságírónak szól, akik így tettek. Remélem olvassák a topicot! biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.