Misi a WBA-nél még mindig a kilencedik, nem csoda, hogy legutóbbi teljesítménye után nem lépett elôlrébb (bocs). [/quote] Brahma!
Nem WBC-t akartál írni?
Brahma
2003-04-27 21:45:16
De, kösz. Az ember mindig keveri ezeket. WBO WBA WWF MDF IMF ORTT BRFK stb...
Zamat
2003-04-28 13:40:08
Brahma élő szóban felhívta a figyelmemet rá, hogy Zsolt a WBO-nál előrébb van, mint Griffin...
Romsy
2003-04-28 17:55:49
Kihagytad az GBF -et Reggie Strickland-del
JollyDee
2003-04-28 20:30:42
Összeszedtem néhányat az öt legismertebben (WBA, WBC, IBF, WBO, IBO) kívül. Íme: WBU World Boxing UnionWBF World Boxing Fedearation IBA International Boxing Association - Chacon most bokszol érte UBF United Boxing Federation IBU International Boxing Union UBC Universal Boxing Council NBA National Boxing AssociationIBC International Boxing Council TWBA Trans-world Boxing Association - Volt már magyar bajnoka is Egyik-másiknak még honlapja is van. JollyDee
Angel Chacon!!! Nehogy véletlen Julióra gondoljon valaki!
Alberto_11
2003-04-29 11:05:06
WBF nek nincsen honlapja? Esetleg ranglistajat meg lehet valahonan tudni?
JollyDee
2003-11-04 10:12:11
IDÉZET(Alberto_11 @ 2003. Apr. 29 11:05) WBF nek nincsen honlapja? Esetleg ranglistajat meg lehet valahonan tudni? Alberto Van de nem működik  , vagyis jelszót kér. World Boxing FederationJollyDee
JollyDee
2003-11-04 10:14:20
Nézegettem az új P4P ranglistákat és az ehhez kapcsolódó nemzetközi fórumokat, és meglepve tapasztaltam, hogy Mayweather Jr-t több helyen is Jones elé sorolják már.
Vélemények?
J.D.
Chrisdry
2003-11-04 10:47:15
Talán mert veretlen  ájdontnó.
JollyDee
2003-11-04 10:53:51
| Idézet (Chrisdry --- Ma: Nov. 04 10:47) | Talán mert veretlen ájdontnó.[/quote] Chris
De La Hoya kikapott Mosley-tól mégis előrébb sorolják mint Mosley-t. Ez hogy lehetséges akkor? 
Az idők során nálam is változik a sorrend, íme az első 5 a jelenlegi aktív bunyósok közül.
Jones Mayweather Jr. DLH Barrera Mosley/Morales
J.D.
Chrisdry
2003-11-04 11:12:41
DHL '92-óta, Mosley '93-óta profi... nem tudom, subjektív megítélés, hírnév alapján talán. Mellesleg mi ez a sorrend? Nem vagyok mindig kélpben. A legjobb 5 aktív bunyós bármelyik súlycsoportot együttvéve?
Brahma
2003-11-04 19:37:03
| Idézet (JollyDee --- Ma: Nov. 04 11:14) | Nézegettem az új P4P ranglistákat és az ehhez kapcsolódó nemzetközi fórumokat, és meglepve tapasztaltam, hogy Mayweather Jr-t több helyen is Jones elé sorolják már.
Vélemények?
J.D.[/quote] erre majd 1 óra múlva válaszolnék!
manchester
2003-11-04 19:44:13
Mayweather elindult felfelé, Jones lefelé, hátha találkoznak vmelyik súlycsoportban, és majd kiderül.
Brahma
2003-11-04 21:28:18
Nos igen. Szóval Roy Jones minden idők legjobb boxolója. Ha Roy a legjobb, akkor az utána következők listáját Floyd Mayweather Jr. vezeti! És az összecsapás számomra "az év meccse" szagú!
Fantasztikus bunyó, olyan ötödik menettel, ami az utóbbi évek legjobb három perce volt!
manchester
2003-11-04 21:35:57
Zamat
2003-11-04 22:33:38
Akkor Peru is jó eséllyel indul Bufferék ellen.
manchester
2003-11-04 22:38:53
Na de itt nem csak a jelentésről van szó, a juniornak kell szerepelnie, és ő pedig csak az "ifjút" birtokolja. Nincs mese, nacionalizálni kell!
Zamat
2003-11-04 22:40:03
 A Junior az ifjabbat jelenti, nem??
manchester
2003-11-04 22:44:52
Mondom, nem az a gond, de itt nem a jelentésről van szó, hanem a használatról. Hiába u.a, itt a junioron mint magán a szón van a hangsúly. Ezért van L L előnyben Peruval szemben.
Zamat
2003-11-04 22:47:50
De ha kimegy USA-ba, ott már Janos Perutek Jr.-nak fogják hívni.
manchester
2003-11-04 22:55:25
Bízzunk benne, mindenesetre L L itthon is junior!  Bár monnyuk ez érdekes dolog, mer nem köteles vki felvenni az ottani megfelelőt, mármint ha vki monnyuk ifj., akkor az is megmaradhat tán még abban a formában is, mert az is a nevének a része, ahogy eredetileg volt. Pl: Károlyról sem kell Charlesra váltani vagy Józsefről Josephre, bár a franc se tudja, hogy hogy megy ez, nevet kell e változtatni, vagy "automatikusan átáll" az adott térségre, mint a telefon a pillanatnyi szolgáltatóra.  Na megyek aludni, jó éjt!
Brahma
2003-11-04 23:05:53
Ha ez a Jr. elmélet igaz, ha a helyében lennék, átnevezném magam Fabio Moli Jr.-ra!
Chrisdry
2003-11-05 09:56:29
Rajhi
2003-11-07 09:29:25
Erősen látszik, hogy ezt a ranglistát a tengerentúliak készítik. Pl. nincs rajta Kosta Tszyu, vagy a két európai nagyközépsúlyú csúcsbokszoló egyike sem... A lista elején lévő Mayweather nyilatkozatából egy dolog világosan kiderül számomra. Tszyu-val semmiképp sem akar bunyózni. :rolleyes:
Brahma
2003-11-07 23:36:58
| Idézet (Rajhi --- Tegnap: Nov. 07 10:29) | Erősen látszik, hogy ezt a ranglistát a tengerentúliak készítik. Pl. nincs rajta Kosta Tszyu, vagy a két európai nagyközépsúlyú csúcsbokszoló egyike sem... A lista elején lévő Mayweather nyilatkozatából egy dolog világosan kiderül számomra. Tszyu-val semmiképp sem akar bunyózni. :rolleyes:[/quote] Mondjuk nem hiszem, hogy fél tőle, mert Mayorgával meg akar! Sőt: ha fél tőle, akkor is ki tudja hívni, legfelejebb sosem álll ki vele. De ő inkább Mayorgával és Oscarral foglalkozik. Én azért Tszyu és Freitas ellen is megnézném.
Kinél hogy áll most a P4P ranglista???
Chrisdry
2003-11-10 16:24:33
Nálam még éppenhogy vezet Roy Mayweather előtt!
Jones, Mayweather, Mayorga, Morales, Hopkins.
Ez az én tuti 5-ös fogatom.
manchester
2003-11-10 18:24:11
Jones Mayweather Lewis Morales Barrera Hopkins Pacquaio Hoya Mosley Ottke
JollyDee
2003-11-10 19:34:19
Íme a Boxing-Central P4P és súlycsoportonkénti ranglistája a RING magazin nyomán:
Here are the top 10 fighters in each division and the top 10 pound-for-pound according to the new Ring Ratings. This is the first list since the De La Hoya - Mosley rematch, so they have made changes in the pound-for-pound rankings.
These ratings are for the period ending September 15, 2003.
Pound-For Pound 1. Roy Jones 2. Bernard Hopkins 3. Marco Antonio Barrera 4. Shane Mosley 5. Oscar De La Hoya 6. Kostya Tszyu 7. Erik Morales 8. Floyd Mayweather 9. Ricardo Mayorga 10. Vernon Forrest
Changes: Due to his "victory" over Oscar De La Hoya, Shane Mosley moves from #10 up to #4. Everyone below drops one spot
Heavyweights Champ: Lennox Lewis 1. Chris Byrd 2. Corrie Sanders 3. Roy Jones 4. Vitali Klitschko 5. Evander Holyfield 6. David Tua 7. Hasim Rahman 8. Mike Tyson 9. Wladimir Klitschko 10. John Ruiz
Changes: None
Cruiserweights Champ: Vacant 1. James Toney 2. Vassiliy Jirov 3. Jean-Marc Mormeck 4. Wayne Braithwaite 5. Johnny Nelson 6. Guillermo Jones 7. O'Neil Bell 8. Ezra Sellers 9. Sebastian Rothman 10. Virgil Hill
Light Heavyweights Champ: Roy Jones 1. Antonio Tarver 2. Dariusz Michalczewski 3. Glencoffe Johnson 4. Eric Harding 5. Mehdi Sahnoune 6. Julio Gonzalez 7. Montell Griffin 8. Clinton Woods 9. Richard Hall 10. George Jones
Super Middleweights Champ: Vacant 1. Joe Calzaghe 2. Sven Ottke 3. Anthony Mundine 4. Antwun Echols 5. Eric Lucas 6. Byron Mitchell 7. Markus Beyer 8. Charles Brewer 9. Mads Larsen 10. Syd Vanderpool
Changes: Mundine moves up from #9 to #3 by beating Antwun Echols. Echols falls one spot. Also, Markus Beyer drops from 4th to 7th following his DQ with Danny Green.
Middleweights Champ: Bernard Hopkins 1. William Joppy 2. Howard Eastman 3. Robert Allen 4. Rodney Jones 5. Sergey Tatevosyan 6. Jermain Taylor 7. Carl Daniels 8. Evans Oure Ashira 9. Felix Sturm 10. Kingsley Ikeke
Changes: The former #4, Tito Martinez leaves the list heading to 168 pounds. Kingsley Ikeke enters with Martinez' depature. Felix Sturm beats 10th rated Javier Velazco to join the top 10.
Junior Middleweights Champ: Shane Mosley 1. Oscar De La Hoya 2. Winky Wright 3. Fernando Vargas 4. Javier Castillejo 5. Daniel Santos 6. Kassim Ouma 7. Verno Phillips 8. J.C. Candelo 9. Alex Garcia 10. Bronco McKart
Changes: Mosley is the new champion at junior middleweight, knocking De La Hoya to #1 contender status. Mosley had been #5.
Welterweights Champ: Ricardo Mayorga 1. Vernon Forrest 2. Antonio Margarito 3. Cory Spinks 4. Thomas Damgaard 5. Michele Piccirillo 6. Manuel Gomez 7. Andrew Lewis 8. Teddy Reid 9. Jawaid Khaliq 10. Jose Rivera
Changes: Hector Quiroz is knocked out of his #10 spot after being knocked out by Joe Hutchinson. He is now replaced by Jose Rivera who just beat Michel Trabant.
Junior Welterweights Champ: Kostya Tszyu 1. Sharmba Mitchell 2. Zab Judah 3. Arturo Gatti 4. Vivian Harris 5. DeMarcus Corley 6. Oktay Urkal 7. Diobelys Hurtado 8. Ricky Hatton 9. Omar Weis 10. Miguel Cotto
Lightweights Champ: Floyd Mayweather 1. Juan Lazcano 2. Jose Luis Castillo 3. Leonard Dorin 4. Steve Johnston 5. Arthur Grigorian 6. Courtney Burton 7. Alejandro Gonzalez 8. Julien Lorcey 9. Javier Jauregui 10. Aldo Rios
Changes: Lazcano beating Johnston moves Lazcano from 4th to 1st and Johnston from 3rd to 4th.
Junior Lightweights Champ: Vacant 1. Acelino Freitas 2. Joel Casamayor 3. Jesus Chavez 4. Phillip Ndou 5. Diego Corrales 6. Steve Forbes 7. Yodsanan Nanthachai 8. Carlos Hernandez 9. Cassius Baloyi 10. Jorge Barrios
Changes: Sirimongkol Singmanassak falls off the list after losing to Chavez. Jorge Barrios joins after a wonderful performance against Acelino Freitas.
Featherweights Champ: Marco Antonio Barrera 1. Erik Morales 2. Juan Manuel Marquez 3. Derrick Gainer 4. Manuel Medina 5. Scott Harrison 6. Johnny Tapia 7. Lehlo Ledwaba 8. William Abelyan 9. Michael Brodie 10. Rocky Juarez
Junior Featherweights Champ: Paulie Ayala 1. Manny Pacquiao 2. Oscar Larios 3. Mahyar Monshipour 4. Jose Luis Valbuena 5. Israel Vazquez 6. Salim Medjkoune 7. Willie Jorrin 8. Joan Guzman 9. Osamu Sato 10. Yoddamrong Sithyodthong
Bantamweights Champ: Vacant 1. Rafael Marquez 2. Veerapol Sahaprom 3. Tim Austin 4. Johnny Bredahl 5. Cruz Carbajal 6. Toshiaki Nishioka 7. Pete Frissina 8. Silence Mabuza 9. Genaro Garcia 10. Heriberto Ruiz
Junior Bantamweights Champ: Vacant 1. Masamori Tokuyama 2. Alexander Munoz 3. Mark Johnson 4. Luis Perez 5. Fernando Montiel 6. Martin Castillo 7. Felix Machado 8. Mauricio Pastrana 9. Luis Bolano 10. Oscar Andrade
Changes: "Too Sharp" Johnson's victory over Montiel gets him back in the top 10, now ranked #3. Montiel goes from 3rd to 5th. Johnson pushes Katsushige Kawashima off the list.
Flyweights Champ: Vacant 1. Eric Morel 2. Pongsaklek Wonjongkam 3. Irene Pacheco 4. Mzukisi Sikali 5. Hawk Makepula 6. Malcolm Tunacao 7. Peter Culshaw 8. Omar Narvaez 9. Damaen Kelly 10. Lorenzo Parra
Junior Flyweights Champ: Rosendo Alvarez 1. Jorge Arce 2. Bebis Mendoza 3. Pichit Siriwat 4. Nelson Dieppa 5. Yosam Choi 6. Melchor Cob-Castro 7. Mhikiza Myekeni 8. Kermin Guardia 9. Jose Victor Burgos 10. Fahlan Sakkreerin
Strawweights Champ: Vacant 1. Jose Aguirre 2. Noel Arambulet 3. Edgar Cardenas 4. Yutaka Niida 5. Chana Porpaoin 6. Keitaro Hoshino 7. Joma Gamboa 8. Roberto Leyva 9. Daniel Reyes 10. Ivan Calderon
Changes: Calderon makes his debut in the top 10 after beating Lorenzo Trejo. Juan Palacios is pushed out.
JollyDee
2003-11-10 19:39:38
Nálam mindez így néz ki -jelenleg- :
P4P:
1. Roy Jones 2. Floyd Mayweather 3. Marco Antonio Barrera 4. Oscar De La Hoya 5. Shane Mosley 6. Bernard Hopkins 7. Kostya Tszyu 8. Erik Morales 9. Ricardo Mayorga 10. Vernon Forrest
Pár nappal ezelôtt ez volt a sorrend - nem sokat változtattam rajta -
Jones Mayweather Jr. DLH Barrera Mosley/Morales
Brahma
2003-11-10 19:58:34
Champion: RJ 1. Mayweather 2. Barrera 3. Oscar 4. Mosley 5. Toney
Még P4P-k, és jó boxolók: Hopkins, Morales, Tszyu, Pacquiao, Casamayor
Akik nem fértek föl: Mayorga, Forrest, Lewis, Judah, Ottke, Larsen, Tarver, Marquez (pehelysúly), Wright, Calzaghe, tetszik Cotto, NDou is
Zamat
2003-11-10 20:07:20
Nálam:
1. RJJ 2. Mayweather Jr. 3. Barrera 4. Mayorga 5. Mosley 6. DLH 7. Hopkins 8. Lewis 9. Morales 10. Tszyu
JollyDee
2003-11-10 20:12:13
| Idézet (Zamat --- Ma: Nov. 10 20:07) | Nálam:
1. RJJ 2. Mayweather Jr. 3. Barrera 4. Mayorga 5. Mosley 6. DLH 7. Hopkins 8. Lewis 9. Morales 10. Tszyu[/quote] Zamat,
Bár én nagyon csípem Mayorgát, de amíg nem bizonyít Spinks ellen addig meghagyom kilencediknek. Sokan most azt mondanák, hogy kétszer is bizonyított a Mosley-verô Forrest ellen méghozzá úgy hogy két különbözô mérk?zés volt, de ez azért nem elég hogy az elsô 5-be tegyem. Persze ha leveri Spinkst akkor nálam is oda kerül.
J.D.
Zamat
2003-11-10 20:13:00
Jó. De azért nem baj, hogy odatettem, ugye?
JollyDee
2003-11-10 20:15:50
| Idézet (Zamat --- Ma: Nov. 10 20:13) | Jó.
De azért nem baj, hogy odatettem, ugye? [/quote] Dehogy is, csak megjegyeztem
manchester
2003-11-10 20:27:13
| Idézet (JollyDee --- Ma: Nov. 10 21:12) | 1. RJJ 2. Mayweather Jr. 3. Barrera 4. Mayorga 5. Mosley 6. DLH 7. Hopkins 8. Lewis 9. Morales 10. Tszyu Zamat,
Bár én nagyon csípem Mayorgát, de amíg nem bizonyít Spinks ellen addig meghagyom kilencediknek. Sokan most azt mondanák, hogy kétszer is bizonyított a Mosley-verô Forrest ellen méghozzá úgy hogy két különbözô mérk?zés volt, de ez azért nem elég hogy az elsô 5-be tegyem. Persze ha leveri Spinkst akkor nálam is oda kerül.
J.D.[/quote] Azért Spinks legyőzésével nem hiszem, hogy akkorát alkotna, hogy a világ 4 legjobb bokszolója közé kerüljön. Verje le Hoya-t, monnyuk egy Gatti elleni meccset is megnéznék.
JollyDee
2003-11-10 20:38:37
| Idézet (manchester --- Ma: Nov. 10 20:27) | Azért Spinks legyőzésével nem hiszem, hogy akkorát alkotna, hogy a világ 4 legjobb bokszolója közé kerüljön. Verje le Hoya-t, monnyuk egy Gatti elleni meccset is megnéznék. [/quote] Mancs, viszont Spinks legyôzésével a három legnagyobb szervezet egyesített bajnoka tehát (vitathatatlan - undisputed) lesz - épp úgy mint Hopkins - Ezért Mosley helyére mindenképpen jó.
J.D.
manchester
2003-11-10 21:13:34
Azér így nem lehet szelektálni. A váltósúly minden jelentősebb bokszolója elhagyta csak a súlycsoportot, nem a súlycsoporton belüli alkotás számít, hanem az is, hogy mennyire erős az a kategória. Önmagában az, hogy hány szervezet bajnoka, az csak akkor ér vmit ha ér is vmit a súlycsoport.
Zamat
2003-11-10 21:35:13
Mancs, már megbocsáss, de nem véletlen, hogy mindenki feljebb ment, mert mindenki kikapott. Gatti egy show-ember, a szűk elit ellen sohasem lesz komoly esélye.
Ráadásul a P4P listát sem a "mi lenne, ha" elven szerkesztik, és Mayorga utóbbi időben nyújtott teljesítményére aligha lehet panasz, míg Hoya "kikapott".
Edgegod
2003-11-10 21:45:25
manchester Egyetértek azzal teljesen amit az imént írtál...már csak az nem világos hogy a te p4p listádban mit keres Ottke (aki normális esetben a p4p első 20-30 helyezettjével sem szokott köszönőviszonyban sem lenni) . Ő a leggyengébb súlycsoportban sem számít a legnagyobb névnek. Bár védegeti a címét, de a kihívásokat nemigazán keresi, se Calzagheval nem áll ki..de feljebb sem fog menni szerintem soha az életben.. vagyis a lehető legrosszabb KO aránnyal elvegetál a leggyengébb színvonalú súlycsoportban. Lehet vele szimpatizálni, de hogy p4p listára tenni az első tízbe.. ez több mint horror
Zamat
2003-11-10 21:50:14
Ottkét Top 10-be tenni szerintem is erős, de azért el kell ismerni őt is. Azzal vitatkoznék, hogy nem akar kiállni Calzaghe-val, pont fordítva!  Már jónéhány hónappal ezelőtt fordítottam egy Calzaghe-interjút, melyben amikor rákérdeztek, hogy Ottke egyértelmű jelzései ellenére, miszerint benne lenne egy címegyesítőben, miért nem áll ki vele, hetet-havat összehordott. Hogy Ottke nem igazi bajnok, meg csak védekezik stb., stb., amitől az az érzésem támadt, hogy a walesi igenis tart a kisiparos némettől!
manchester
2003-11-10 22:05:06
Edgedod! Mittomén, kellett még vkit 10-re írni, így jött ki.  Nem tudtam már kit említeni, őszintén szólva Mayorgát nem akartam berakni, és más olyan név sem volt nagyon, aki az alábbi 9 nyomába érhet.
Romsy
2003-11-10 22:42:46
| Idézet (manchester --- Ma: Nov. 10 23:05) | Edgedod!
Mittomén, kellett még vkit 10-re írni, így jött ki. Nem tudtam már kit említeni, őszintén szólva Mayorgát nem akartam berakni, és más olyan név sem volt nagyon, aki az alábbi 9 nyomába érhet.[/quote] Eric Morel?
manchester
2003-11-10 22:47:19
Az a súlycsoport 1 nulla.
Rajhi
2003-11-11 12:36:46
Az én ranglistámmal többeknek is bajuk lesz  ) Jones Tszyu Mayweather de la Hoya Barrera Hopkins Freitas Mosley Morales Lewis :rolleyes:
Zamat
2003-11-11 18:38:26
| Idézet (Rajhi --- Ma: Nov. 11 13:36) | Az én ranglistámmal többeknek is bajuk lesz )
Jones Tszyu Mayweather de la Hoya Barrera Hopkins Freitas Mosley Morales Lewis
:rolleyes:[/quote] Sztem egész korrekt.
Chrisdry
2003-11-12 12:39:18
Rajhi: a sorrend számít? Akkor Mayweather-t sajnálom a 3. helyen. Feritas-t én nem tartom sokra. Hopkins-t meg sajnálom, hogy évente 1x látom a ringben, s így megértem a sokanál látott hátrébb sorolását.. Mellesleg ahogy Zamat is mondta korrekt a listád.
Brahma: most, hogy megnéztem az NDou-s meccsét, egyre jobban istenkirály ez a Mayweather srác (nem mindtha eddig kételkedtem volna benne, vagy nem lett volna szívem csücske)... Iszonyat milyen jó...
Brahma
2003-11-12 21:12:21
De azért nem kéne May-t Jones elé tenni! (ez most annak a pár külföldi újságírónak szól, akik így tettek. Remélem olvassák a topicot!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|