Segítség - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Lezárt topic
Harcosok klubja > ProfiboX.hu > OFF topic
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96
Sasi
Na, mi van ebben az országban? Ok, hogy tüntessünk, de azért ez már túlzás.

(Elnézve a képeket, szerintem most páran bánják, hogy a foci huligánokat nem ültették még le. Sok az ismert arc.)
Tyson 4 Life
Azt hiszem ebben a topicban még jó kis viták lesznek biggrin.gif Akik csinálják a balhét azoknak a 90%-a focihuligán, ebben bármekkora összegben mernék fogadni. Amugy állítólag már a BBc-n is élőben megy a műsor...
Thoer
Akkor mi lesz itt, ha netán kiderül, hogy igazatok van és még pénz is van a dolog mögött!
Ez a topic holnap nagyon csúnya lesz.
Sasi
Igazából én ezt úgy látom, hogy a baloldalra szavazók érezhetik magukat becsapva, a jobboldali szavazók ezt "tudták". Mégsem hiszem, hogy a kiábrándult baloldal csinálja a műsort smile.gif
Tyson 4 Life
Hát nyilván nem a baloldali nyugdíjasok verekednek a rohamrendőrökkel biggrin.gif Egyébként egyet értek, de ha ennyi magánvélemény belefér én a tüntetéssel egyet értek, természetesen ezzel a balhéval már nem. Amugy elég vices és mindent elmond a magyar rendőrségről hogy gyakorlatilag egy 1-2 száz fős kemény mag megfutamitja őket és nem tudnak mit csinálni velük. Elfoglalták a vízágyus kocsit....kabaré...a magyar rendőrségre nézve...
Sasi
Hát igen, az utóbbi években a Fradi-Újpest meccsek hangulata sem volt a régi, komoly gyakorlaton nem vehettek rész a rendőrök smile.gif

Amúgy én is úgy gondolom, hogy egy pár napos tüntetés-sorozatot megért a sztori, de ez azért már fordítva is elsülhet. Nem biztos, hogy szimpatikussá teszi azt a politikai oldalt, ahol ilyenek is vannak. Mert mint mondtam, szerintem nem az elkeseredett „nép” ostromolja a tévét.

Hogy szurkol a HirTV-s faszi smile.gif

Ugyanő egy perccel később mondja, hogy rágyújtották a kocsit a rendőrökre...
Thoer
Szerintem meg nagyon kicsesznek magukkal a jobbosok. Most jönnek a választások, legfinomabb szóval is lemoshatták volna Gyurcsányékat. Ezek után örülhetnek ha országos szinten nyernek. Budapestet szerintem ezzel végleg elvesztették.

ui: Nem is végleg. Most. Eddig nem volt rossz Tarlós esélye, bár valszeg Orbán úgyis elvesztette volna neki.
Thoer
Vazz, én meg itt kimaradok a mókából. Én is locsolókocsiba akarok ülni! biggrin.gif
Thoer
Az MTV beszüntette adását. Nem semmi.
Sasi
Már a technikusok is leléptek?
lotus86
Kaposváron is áll a bál, de itt még nem láttam rendőrt, ráadásul már csend van. Na lépek mert kezdődik a meccs!
Zamat
Sasi, ez nem magyar jelenség. A franciák ennél kevesebbért is lebontják a fél belvárost Párizsban. Ezen talán nem kellene élcelődni...
Az okokról persze senki sem beszél. Ami vasárnap kiderült, azért tőlünk nyugatra lemondatják, tőlünk keletre lelövik az illetőt. Csak nálunk nem történik semmi.
Thoer
Zamat, szerintem neked ennél több eszed van. Először hallgasd meg azt a monológot aztán utána mondj véleményt. Na nem szeretném Gyurcsányt nagyon védeni, mert akárhogy is nézem egyik csürhe 19 a másik egy híján 20. De miért pont akkor kéne elmeszelni valakit amikor leb@ssza a saját bagázsát? Talán újdonságot hallottál? Akkor nem figyelsz eléggé. A stílus meg olyan, mint minden főnök-beosztott elszámoláson. Persze lehet, h neked ahhoz még nem volt szerencséd... Tapsolni nem kell hozzá, de hagyjuk az álszentséget. Én is mondtam már az öcsémnek hogy "Qrva" anyád első dühömben csak azt nem mondták be a tévében. Gyanítom nem vagyok egyedül.
Sasi
Ezért válasszuk ketté a tüntetőket, meg azokat, akik mindig, minden egyes "eseményen" balhéznak. Ércelődök az összképen, mert az már többször bebizonyosodott ebben az országban, hogy a radikalizmust a többség elutasítja. Mindennél jobban! Még azoknál is jobban, mint akikről kiderült, hogy a pofánkba hazudtak másfél éven keresztül.

Mert tüntetni lehet, s kell is az ilyen helyzetben. Viszont amikor a tüntető tömeg mondjuk meggyújtja az autót, amikor abban még ülnek (még a HirTV is bemondta)... hát, az nem biztos, hogy a többségben szimpátiát ébreszt.

Valahogy az a különbség itthon a jobb oldal és a bal oldal között. A jobb oldal közé az állandóan zsidózó (vagy cigányozó), mindig mindent erőszakosan megoldani kész csőcselék keverednek, akik viselkedésüket a nemzeti érzéssel próbálják magyarázni. A bal oldalon ilyet nem látsz, de láthatod az állandóan nosztalgiázó, „Kádárék idejében minden jobb volt” szlogennel masírozó kisnyugdíjasokat.

Mindkettő gusztustalan a másik oldal számára. És mindkettő kellemetlen a „sajátjaiknak”. Mégis mindig ott vannak...
Zamat
Thoer: Szted akkor rendben van, ha egy m.e. ilyet mond és utána nem mond le? Talán még hátba is kéne veregetni, hogy milyen fasza csávó, mert megmondta a frankót. Azt mondja, h "átb*sztalak titeket", te meg visszaszólsz, h "nem baj, f*sza gyerek vagy"? Ennyi erővel azt is megköszönheted, ha vki leköp.

Sasi: Ott voltam a TV előtt, a vízágyús autó hátuljára feldobtak vmi szart de ennyi erővel cigarettacsikkel is lehetett volna gyújtogatni. A rendőröket utána elkísérték, semmi bajuk sem lett, holott egyik másik média már lincselésről beszélt.

Nem mondom, hogy törni-zúzni kell, de idáig az vezetett, hogy a kormány nem mondott le. Persze, mindig ugyanazok balhéznak, mert van aki csak tüntet és nem balhés, van aki meg tüntet és balhés. Megint visszautalnék a franciákra. Ott egy nyugdíjkorhatár-emelés meg egy ilyen felsőoktatási "reform" alkalmával napokig törtek-zúztak, mígnem a kormány mindkettőt visszavonta. Ott egy miniszterelnöknek menekülnie kellene az országból egy ilyen után.

Ez egy következmények nélküli ország, itt mindent meg lehet úszni. Akik vállat vonnak a mostani válság kapcsán, azokat már végképp nem tudom megérteni. Még a vágóhídra hajtott állat is ellenkezik, mert ösztönösen érzi a bajt, de az ilyen emberekből nyilván ez is kiveszett. Ez igencsak sajnálatos, mert ezekszerint velük bármit le lehet nyeletni.
Thoer
Tovább megyek. Ha Gyurcsány kiállt volna a nyilvánosság elé a választás másnapján vagy legalább ennek a megbeszélésnek a napján és ugyanezt elmondja mondjuk kötőszavak nélkül akkor hátbeveregetném érte mert az tényleg őszinte lett volna. Ne áltasd magad, a kampányban hazudnia kellett. Aki csak kicsit nyitott szemmel jár vagy legalább hiteles (teszem azt külföldi) gazdasági lapot olvas az tudta hogy hazugság volt és muszáj volt hazudni. Ne aggódj forintra tudta a hiányt minden párt és mégis kijöttek a többszáz meg ezer milliárdos költségvetési ígéretekkel. Persze ettől még a balosoknak sincs megbocsájtva semmi, csak a kettősmércét utálom nagyon.
Aztán így, hogy ez az egész csak kiszivárgott azt mondom, hogy ez gáz nem is kicsit, de legalább odaállt a miniszterelnök és kerek-perec megmondta a sajátjainak hogy ő nem hazudik tovább. Nem jó, de ez van. A másik oldalon ez teljesen elképzelhetetlen. Persze ott nincs is kivel megbeszélni a dolgokat, ott csak parancsok vannak.

A vizeskocsit nem gyújtották fel, de gondolom észrevetted, hogy égett ott egy pár autó. Sasinak egyébként teljesen igaza van, de nem a gyújtogató csőcselék a jobb oldal problémája most. Az a sokezer békés ember a gond, aki szépen végignézte és ha passzívan is, de támogatta azt. Félre ne érts, nekem nem gond. A jobboldalnak lesz az, mert megint ott lesznek hogy megnyernek a kormánynak egy biztosan hozott választást. Egyetlen reményük, hogy az emberek még náluk is jobban fogják utálni a kormányt. Meglátjuk.
Zamat
Thoer, amit te mondasz az az apátia, és a demokrácia sárba tiprása. A parlamentáris demokrácia nem arról szól, hogy valahogyan választassuk meg magukat, aztán négy évig azt csinálunk amit akarunk, kvázi diktátorként. Ez úgy működik, hogy a kampányban megmondod, hogy te milyen irányban szeretnél menni (mondom irányban) és ha ez tetszik az embereknek, akkor rád szavaznak, felhatalmaznak rá, hogy ezt végrehajtsd.
Itt megint ígértek fűt-fát, tejjel-mézzel folyó Kánaánt, aztán megszorítás jött. Még csak az irány sem stimmel, homlokegyenest az ellenkezőjét csinálják.

Képzeld én eddig is tudtam, hogy hazudtak, de én nem is szavaztam rájuk. Az a gáz, hogy sokan anno elhitték a mesét, most meg nagy birkán arra bólogatnak, hogy milyen jó, hogy hazudott nekem a Feri (akinek mellesleg a sajátjainak aligha kellett bevallania azt, amit tudnak).

Amúgy szerinted nekem, a sokezer passzív egyikének mi francot kellett volna csinálnom az elöl őrjöngő Fradi-Újpest-Kispest stb (vállvetve, ez sem gyakori tongue.gif ) hoolokkal. Álljak oda eléjük és cibáljam vissza őket?

Megjegyzem az ominózus vízágyús autó rohadtul nem őket, a kapu előtt őrjöngőket locsolta, hanem a békés álldogállók közé hajtott be.

Mindenesetre ez az ország morálisan olyan mélyre süllyedt, hogy ha a kormány ezt megússza, akkor én mentem külföldre, poshadjon meg az egész bagázs ott ahol van. Elfogyott a türelmem, a szolidaritásom, ha ez a nemzet ennyire birka, ám legyen. Én nem kérek belőle.

Na mentem aludni mert holnap óráim vannak és a szemem még mindig fáj a könnygáztól.
Thoer
Persze Zamat, az első bekezdésben teljesen igazad van és egyet értek, de ez nem más mint álom. Ez a demokrácia elve, de a gyakorlat nem ez. Főleg addig nem ez amíg fel nem nőnek az emberek annyira, hogy szavazzanak egy olyan pártra amelyik megszorítást ígér csak azért mert az az igazság. De ez is csak egy álom szerintem. Illetve nem csak szerintem, a politikusaink is egytől egyig így gondolják. Nem kívánom egyáltalán, de félek előbb-utóbb te is így fogod ezt látni. 15 évesen én is anarchista voltam és hittem abban, hogy az emberek szabályok és külső hatalmak nélkül is békésen együtt tudnak élni...

A második bekezdésre csak annyit tudok mondani, hogy valószínűleg az a különbség köztünk, hogy én azt is tudtam, hogy a Viki is hazudik, az Ibolyka is meg a kis köpcös is. Sőt azt is tudtam, hogy tudják is hogy hazudnak. wink.gif Ettől még mondjuk én is szavaztam, mert vannak gazdasági alapelvek és személyes érzelmek amik segítenek dönteni, de nem szóltam volna meg a barátnőm azért mert neki más volt a véleménye.

Hogy mit kellett volna csinálni a békés tüntetőknek? Nagyon egyszerű: Sarkon fordulni. De ez is naív elvárás lenne, úgyhogy már az nagy dolog lett volna, ha nem mennek ők is a TV székházhoz hanem maradnak a parlament előtt ahol most úgyis szabadon lehet tüntetgetni.

Szerintem a vízágyú nem pártfüggő volt és nem is tartozik igazán a vandalizmushoz, úgyhogy nem tudom miért erőlteted a témát. Nekem csak az volt megdöbbentő, hogy a rendőrök nem biztosították a kocsijukat.

Félek kezdhetsz csomagolni. De ne félj nem leszel egyedül. Előbb-utóbb megyek én is... wink.gif

PS: Az első bekezdésben nem úgy értettem, hogy 15 éves vagy, hanem úgy hogy az ember sajnos hajlamos úgy változni, hogy az álomvilágába beépülő keserű valóságelemek miatt egyre inkább lemond az elveiről és csak működő rendszerben gondolkodik. Persze a romantikusokra és zsenikre ez sem jellemző! smile.gif
Valaki
IDÉZET(Thoer @ 2006. Sep. 19 03:41)
Persze Zamat, az első bekezdésben teljesen igazad van és egyet értek, de ez nem más mint álom.

Az a baj, hogy ezt a többség idehaza így gondolja, és az a még nagyobb baj,. hogy ezt el is fogadja. Sőt, az a szintén nagy baj, hogy a mostani fiatalok így gondolják, azok, akiknak ezen a mentalitáson idővel majd változtatni kellene.
Az a baj, hogy egy Miniszterelnöknek immár "papírja van róla", hogy arcátlanul hazudott és mi a válasz? Hogy "ezt tudtuk eddig is", meg hogy "mindegyik hazudik". Hihetetlen nihil ez így. Hogy akarunk megváltozni így??? Lassan piedesztálra emelnek egy embert, mert "legalább ő beismerte", hogy ordas hazugságokkal megvezette a saját bázisát... Hááát... ha nekem valaki hazudik, tőlem beismerheti, akkor is hátat fordítok neki, és nem ismerem többé. Itthon meg még talán erényt is kovácsolnak belőle...

Itthon az emberek zöme kétféle sablon szerint dönt (politikailag): vagy a "büdöskomcsikat soha", vagy "a tökömet levágom inkább, de a c*gány Orbánt soha"... Remek, mi?

Itt valami elementáris erejű megtisztulásra van szükség, és ez mindenkire vonatkozik. És igen, első lépésben pontosan arra, akinek pár napja "papírja van róla", hogy hazug, morálisan tökéletesen megsemmisült ember.

Én még hiszek abban, hogy ez megvalósítható. Idővel.
lotus86
Előrebocsátom, hogy csak 19 éves vagyok, úgyhogy a véleményemet kezeljétek eszerint.

Azzal teljes mértékben egyetértek, hogy Gyurcsány menjen oda, ahová jó sokan elküldték az elmúlt napokban, sőt én nem bánkódnék, ha nem jönne vissza. Aki így érez az ország iránt, az nem való az élére. Ezt nem az utópisztikus tökéletes emberekbe vetett hitem mondatja velem, én tanító szakra járok, ha utálnám a gyerekeket, nem lenne ott a helyem. Az a barom, végtére is minket is képvisel, az országot is, és ha az ország vezetője elküld engem a herótosba, még ha csak közvetetten is, akkor menjen a ....
DE!
Senkinek semmi joga ahhoz, hogy kocsikat rongáljon, rendőröket verjen és tv székházat gyújtogasson. A nyílt és értelmetlen erőszakot nem lehet legalizálni olyan baromsággal, hogy hazudik a TV. Az értelmetlen erőszak még soha nem okozott jó dolgokat a történelemben, és bár 30 évvvel 56 után születtem, az iskolában 56- ról kapott "irányított" ismereteimet is figyelembe véve, nem akarom átélni azt amit a nagyszüleim.

Tisztelettel: Kerek Gábor
Thoer
IDÉZET(Valaki @ 2006. Sep. 19 08:08)
Itt valami elementáris erejű megtisztulásra van szükség, és ez mindenkire vonatkozik. És igen, első lépésben pontosan arra, akinek pár napja "papírja van róla", hogy hazug, morálisan tökéletesen megsemmisült ember.

1. Mindnek van róla papírja. Talán pont Zamat a legjobb megmondhatója, hogy a bíróságon számít ha valaki maga ellen vall, de nem perdöntő. Perdöntő bizonyítékokat nem fogunk találni soha egyik csürhe ellen sem. Ettől még valszeg be kéne kasztlizni őket egytől-egyig.

2. Tök mindegy melyik anyaszomorító társaságot akarod először meghúrcolni. Amíg egyikel foglalkozol a másik itt kontroll nélküli kiskirály lesz. És ezt még azok se akarják akik azt hiszik, hogy de...

Egyébként meg álmodozattok nyugodtan. Tudom, hogy sokszor túl racionális vagyok és istenemre mondom, hogy néha irigyellek titeket, de nekem akkor se megy.
Valaki
Ettől még valszeg be kéne kasztlizni őket egytől-egyig.

Legalábbis mehet a politikai levesbe a zöme, ez tény.

néha irigyellek titeket, de nekem akkor se megy

Peti, ha már célunk se lenne, akkor mitől várnánk, hogy bármi változzon? Adjam fel? Én meg ezt nem tudom megtenni.
Soha engem senki, sehol nem láthatott egyetlen megmozduláson se, és valószínűleg nem is fog. Senki nem láthatott engem semmilyen erőszakot támogatni. Vannak más lehetőségek is. De ehhez ennek az országnak az agyát, a mentalitását kell megváltoztatni és belátom, ezt jó esetben öregségemre talán megérhetem, de egyszerűen hiszek benne, hogy meg is fogom. Itthon, mert számomra az lenne a vég, ha itt kellene hagynom ezt az országot...
Thoer
Én meg hiszem, hogy ha neked sikerülne akkor jobb is lenne az ország, de azt ne várd, hogy bármelyik mostani társaság mellé odaálljak, hogy na emberek, itt a követendő példa. És nem azért mert hibáznak. Kifejtettem már máshol is, hibázni szabad. De iitt semmi nem történik csak a szabadrablás. Igaz lehet még rosszabb. Ja és azt is mondom, hogy ez nem most kezdődött és nem négy éve. Itt az utolsó ember aki megmondta a frankót azt annak idején majdnem meglincselték, azóta meg senki nem vállalta a fekete bárány szerepét.

Azt is mondtam, hogy én is eldöntöm kit tartok kevésbé rossznak, de a harcot meghagyom nektek!
Hajrá srácok, de az autókra vigyázni! (Főleg a bmw-kre! biggrin.gif )
hlaci
Nagyon szomorú a teljes erkölcsi devalváció ebben az országban! Undorító, hogy ebből is politikai pecsenyesütögetés lett. A tudatos népbutítás, a gazdasági érdekcsoportok mindent elnyomó oligarhiájának eredménye mindez.
Hogy el kell menni innen ahhoz, hogy az ember tisztességesen, emelt fővel, élhessen? Egy szart! Hogy emberek millióinak , családok tízezreinek a jövőjét teszik tönkre és vállat vonva mennének tovább, hogy majd 20 év múlva jobb lesz? Hogy felelősségrevonás nélkül teszik tönkre az országot és közben azt mondják húzzunk bele- mármint mi, és mi dögöljünk bele- míg a pofánkba vágják, hogy nem értünk a közgazdasághoz. Szóval ennyire hülyének nem lehet nézni az embert. Illetve lehet, csak akkor senki ne csodálkozzon, hogy szélsőséges megnyilvánulások, az elfojtott indulatok erőszakos kitörése fog megjelenni. Ez persze nem helyes, csak egy válaszreakciója egy erőszakos, hazug világban szocializálódott csoportnak. A kultúrált módon tiltakozókat nem veszik komolyan, úgymond "számítanak rá", hogy kimennek az utcára. Ez a kormánynak belefér, mennek tovább, csak azt nem tudják hova. Illetve az első két lépést állítólag ismerik. Szerintem ez sakk-matt. Etikailag, erkölcsileg. Csak sajnos nekünk. Teljesen egyetértek azokkal, akik garnitúraváltást szeretnének. Felháborító, hogy jobbra-balra beosztják az eseményeket, és kampányt csinálnak a nyomorból.
Farkas Krisztian
Szégyenteljes,hogy néhány buta p*raszt azt ordibálta a rendőrökre,hogy AVH.Milyen AVH?Mert fenn akarták tartani a rendet?Az AVH a tömegbe lőtt egy békés tüntetésen,a rendőrség ezt még a fosztogatókkal,gyújtogatókkal sem tette.Szégyenteljes,hogy egy rendőr életveszélyesen megsérült és koponyaműtétet kellett végrehajtani rajta.Ezek a vandálok tutdták egyáltalán,hogy kinek az autóját gyújtják fel?Egyáltalán miért kell felgyújtani bármit is?Az MTV épületének tönkreverése,kifosztása milyen szempontból kapcsolódik Gyurcsány megbuktatásához?Nem értem!Szégyen,szégyen!Nem csak itt nálunk,külföldön is az!Gondoltak ezek az állatok a szerencsétlen TV-sek és épületben maradt rendőrök családjára,hogy azok mit élhettek át!Kifosztani a büfét,gratulálok.Persze itt kizárólag a vandálokra gondolok és nem a békés tüntetőkre akikkel teljesen egyetértek.A legnagyobb szégyen viszont az,hogy ezek után nem mond le az államfő.Hangsúlyozom,pártsemleges vagyok,rég megundorottam ettől a teszetosza politikától,nem érdekel már sem sárga sem vörös de az,hogy Gyurcsány még meg is akarja magyarázni az egyértelmű nyilatkozatát és még kijelenti,hogy büszke is rá az túlmegy minden határon.
Valaki
Krisztián, csak egy apró megjegyzés: államfő helyett kormányfő a helyes. Az államfő Sólyom László.
Farkas Krisztian
IDÉZET(Valaki @ 2006. Sep. 19 09:33)
Krisztián, csak egy apró megjegyzés: államfő helyett kormányfő a helyes. Az államfő Sólyom László.

Köszi!Én is gondolkodtam rajta melyiket írjam,nem voltam vele tisztában melyik kifejezés helyes.Most megjegyzem.
Roland77
Először is szeretném leszögezni, hogy teljességgel elhatárolódom a vandáloktól!! Kik voltak ők?
Zamat hibátlanul összefoglalta! Futball huligánok! Minden évben kétszer megcsinálják ugyan ezt a balhét az oda és a visszavágókon.
kb 80-100 fő elverte a felvonult rendőröket és azt kell, hogy mondjam le a kalappal a rendőrök elött! Többségük higgadtan viselkedett és csúnyább világ is lehetett volna, ha nem adják meg magukat! DE! Tisztán látszik, hogy volt néhány olyan rendőr az elején akit hajtott a tett vágy és ok nélkül oda-oda csapott nekik! Nekem ne mondja senki azt, hogy nem így volt! Sok rendőr ismerősöm van és mesélik, hogy közülük sokan várják minden egyes Fradi-Ute meccset, hogy jól el tudják verni őket!!! Személyesen ismeri egymást mindkét fél! Szóval miről beszélünk?
Fehérváron hajnal 4-ig voltunk kint /teljesen spontán, pártfüggetlenül kb
1000-1500 volt a csúcs/és a rendőrök ott áltak közöttünk és kedélyesen beszélgettünk velük. Még csak nem is igazoltattak!
Magán tulajdon védelme:
A nép a saját tulajdonát rondálta meg. Az MTV autóit gyújtotta fel.
Viszont ezek a megmozdulások sürübbek lesznek szerintem, mivel az embereknek egyre inkább nincs mit veszíteni! Nem lehet mindenki lap tulajdonos! /Ez nem bántás!/
Napról-napra többen lesznek és a megszorításokat még nem is érezhetjük! Egyébként a legnagyobb félreértés, hogy valamilyen párt áll a tüntetések mögött!! Minden őnjelölt politikai hadvezért elzavart a nép a Kossuth térről. (Miép, Mdf, Fidesz) Infórmációim szerinte a polgári körösök még nem mozdultak meg.
Meg kell tisztulni! Mind az 5 párt felőlem mehet a levesbe......
hittman
Én azzal kezdem h semleges vagyok,mert ugy sz*r az egész ahogy van.Hogy hogyan lehetne ezen az egészen változtatni be sem merem irni..

A tegnapirol annyit,h a TV2,és az m1 szépen leirta magát smile.gif
A TV2-sök be voltak szarva,a város másik pontjárol közvetitettek,egyedül a HirTV-s csávo állta a sarat.Az m1-nek meg csak annyi dolga lett volna h kidugja a kamerát,és ugy közvetit smile.gif

Gusányirol meg csak annyit,h aki ennek a parasztvakitásnak bedölt,az vessen magára.Ez a "pártlebaszás" is egy kamu volt,kb tegnapelött mondta fel diktafonra,süt az egészröl h mü.Csak szarul sült el.Nagyon szarul.Tudta h szorul a hurok,és h ö megmondja a frankot,de hogy ennyire primitiv legyen? blink.gif

Ezt a fradi-ujpest hangulatot én is elitélem,nincs rá szükség,de hát mit tegyen az ember?Itt már csak éhen lehet dögleni.Hétfön költözött 2 életerös haverom szo szerint a világ másik pontjára h uj életet kezdjen.Haljon ki a magyar?
Várhato volt ez.A magyar tényleg egy utolso birka,de ez már türhetetlen.Viki sem tudja a szarbol kirángatni az országot,de Gusányi beláthatná h tényleg tiplizni kéne.Egyszerüen ezzel a pacekkal nem lehet magyar miniszterelnök.
Thoer
IDÉZET(Roland77 @ 2006. Sep. 19 11:09)
Magán tulajdon védelme:

Ezt csak azok gondolják így akik kint tüntettek.
További 5-6 millió úgy gondolja szerintem, hogy azok a rühes fradisták gyújtogattak, 4-5 millió meg úgy hogy a büdös jobboldal gyújtogatott.
Én meg úgy gondolom, hogy akárki is gyújtogatott nem ők fogják kifizetni a károkat hanem mi mindannyian, a közösből. Nem azért fizetek minden 100 forintomból majd 50et az államnak, hogy baromarcú állatok felgyújtogassák bármilyen elenyésző részét. A magánszemélyek kárát meg pláne sajnálom. Sajnálhatnád te is.
Roland77
IDÉZET(Thoer @ 2006. Sep. 19 11:22)
IDÉZET(Roland77 @ 2006. Sep. 19 11:09)
Magán tulajdon védelme:

Ezt csak azok gondolják így akik kint tüntettek.
További 5-6 millió úgy gondolja szerintem, hogy azok a rühes fradisták gyújtogattak, 4-5 millió meg úgy hogy a büdös jobboldal gyújtogatott.
Én meg úgy gondolom, hogy akárki is gyújtogatott nem ők fogják kifizetni a károkat hanem mi mindannyian, a közösből. Nem azért fizetek minden 100 forintomból majd 50et az államnak, hogy baromarcú állatok felgyújtogassák bármilyen elenyésző részét. A magánszemélyek kárát meg pláne sajnálom. Sajnálhatnád te is.

Valóban mi fogjuk megfizetni, de inkább azt fizetem ki, mint ezt:
http://www.nibiru.hu/holapenz.htm
Thoer
Nem olvastam el ne haragudj. Tény, hogy sok mindent nem szeretnék fizetni. Többek közt az MTV új autóit se. Pláne hogy nem is nézek tévét... Na de tényleg, lehetne sorolni szerintem ennél sokkal hitelesebb forrásokat is napestig, de nincs értelme. Mellébeszéd.
DALET
Legyetek erősek: külföldön "ősrégi" demokráciákban is hazudnak a politikusok, jónéhány ki is derült. Mégse történt semmi. Hazudott Bush, Clinton, Blair, Jelcin, Putyin hogy a másik oldalt is említsem. Sőt indítottak háborút is az olajért, nem másért. Tudta az egész világ. Itt is hazudik minden párt a Bokros csomag óta, és ráadásul azt hiszik ezzel megvédik az embereket a valóságtól. Pedig csak saját hatalmát, a zsíros falatokat őrzik közel tíz éve.
Igaza volt Gyurcsinak, már nem is értenek máshoz. Ez van.
Nem védem én, persze igaza volt hogy legalább kimondta amit minden értelmes ember tudott ( az Unió elvárt, a szakértők kampány közben egyfolytában mondták ), de ez nem azért történt mert nyertek, hanem mert tényleg változtatni akar. A mai politikai elit nem a pártok vezetőiből áll, hanem a parlament kb. 380 képviselőjéből, és a hozzájuk csapódó felkapaszkodott "üzletemberekből".
Őket kellene változásra bírni, de ez baromira nem kell ám nekik.
Ott jó minden ahol van.
Az utcáról az a véleményem aki békésen végignézi a huligánok támadását mintegy támogatva őket, az még nem tudja elképzelni hogyha elszabadulnak az indulatok előbb utóbb a saját autója, háza sem lesz biztonságban. Fogalma sincs róla milyen lesz neki is átélni mindezt, mint ahogy azoknak sem, akik kivitték ezeket az állatokat az utcára.
Spontán összegyűlt -csoportos sms-ben értesített- békés tüntetők mobil vécét, sátrat, támadási tervet, molotov koktélt, álarcot kreáltak néhány óra alatt, és hirtelen felháborodva kifosztották a TV csokiautomatáit, pezsgőskészleteit, számítógépeit?
Lemondhat a kormány, nekem mindegy, lehet akár Iboly is kormányfő.
A helyzetet a parlamentben kell megoldani, a Unió úgyis megmondja mit kell tenni, sok csodát senki se várjon.
Sajnos lehet hogy a megoldáshoz a képviselők többsége alkalmatlan.
Roland77
"Legyetek erősek: külföldön "ősrégi" demokráciákban is hazudnak a politikusok, jónéhány ki is derült. Mégse történt semmi. Hazudott Bush, Clinton, Blair, Jelcin, Putyin hogy a másik oldalt is említsem. Sőt indítottak háborút is az olajért, nem másért. Tudta az egész világ. Itt is hazudik minden párt a Bokros csomag óta, és ráadásul azt hiszik ezzel megvédik az embereket a valóságtól."

Igazad van törődjünk bele! Ez a sorsunk! icon_thumbs.gif

"Pedig csak saját hatalmát, a zsíros falatokat őrzik közel tíz éve.
Igaza volt Gyurcsinak, már nem is értenek máshoz. Ez van."

Ezért kéne mennie mindnek!

"Az utcáról az a véleményem aki békésen végignézi a huligánok támadását mintegy támogatva őket, az még nem tudja elképzelni hogyha elszabadulnak az indulatok előbb utóbb a saját autója, háza sem lesz biztonságban. Fogalma sincs róla milyen lesz neki is átélni mindezt, mint ahogy azoknak sem, akik kivitték ezeket az állatokat az utcára."

Európa minden országában ez belefér a demokratikus véleménnyilvánítás keretei közé! Lsd: Franciao., ha valakitől lehet tanulni akkor azok ők! Mindenki tőlük tanulja a demokráciát.
Viszont, aki átlépi a jogi kereteket az ellen eljárást kell indítani bárhol a világon! Ennyi!

"Spontán összegyűlt -csoportos sms-ben értesített- békés tüntetők mobil vécét, sátrat, támadási tervet, molotov koktélt, álarcot kreáltak néhány óra alatt, és hirtelen felháborodva kifosztották a TV csokiautomatáit, pezsgőskészleteit, számítógépeit? "

Ezek a dolgok mind, a második nap jelentek meg....
Gondolom akkor én is valami felbújtó vagyok, mivel vittem egy karton ásványvizet a többi tüntetőnek és nem kértem érte pénzt.

"Lemondhat a kormány, nekem mindegy, lehet akár Iboly is kormányfő.
A helyzetet a parlamentben kell megoldani, a Unió úgyis megmondja mit kell tenni, sok csodát senki se várjon.
Sajnos lehet hogy a megoldáshoz a képviselők többsége alkalmatlan."

Az únió soha nem szól bele semmilyen belpolitikai vitába!
Szóval ebbe se fog, de érdemes figyelni a mai világsajtót!
dry.gif
DALET
IDÉZET(Roland77 @ 2006. Sep. 19 11:26)
"Legyetek erősek: külföldön "ősrégi" demokráciákban is hazudnak a politikusok, jónéhány ki is derült. Mégse történt semmi. Hazudott Bush, Clinton, Blair, Jelcin, Putyin hogy a másik oldalt is említsem. Sőt indítottak háborút is az olajért, nem másért. Tudta az egész világ. Itt is hazudik minden párt a Bokros csomag óta, és ráadásul azt hiszik ezzel megvédik az embereket a valóságtól."

Igazad van törődjünk bele! Ez a sorsunk! icon_thumbs.gif

"Pedig csak saját hatalmát, a zsíros falatokat őrzik közel tíz éve.
Igaza volt Gyurcsinak, már nem is értenek máshoz. Ez van."

Ezért kéne mennie mindnek!

"Az utcáról az a véleményem aki békésen végignézi a huligánok támadását mintegy támogatva őket, az még nem tudja elképzelni hogyha elszabadulnak az indulatok előbb utóbb a saját autója, háza sem lesz biztonságban. Fogalma sincs róla milyen lesz neki is átélni mindezt, mint ahogy azoknak sem, akik kivitték ezeket az állatokat az utcára."

Európa minden országában ez belefér a demokratikus véleménnyilvánítás keretei közé! Lsd: Franciao., ha valakitől lehet tanulni akkor azok ők! Mindenki tőlük tanulja a demokráciát.
Viszont, aki átlépi a jogi kereteket az ellen eljárást kell indítani bárhol a világon! Ennyi!

"Spontán összegyűlt -csoportos sms-ben értesített- békés tüntetők mobil vécét, sátrat, támadási tervet, molotov koktélt, álarcot kreáltak néhány óra alatt, és hirtelen felháborodva kifosztották a TV csokiautomatáit, pezsgőskészleteit, számítógépeit? "

Ezek a dolgok mind, a második nap jelentek meg....
Gondolom akkor én is valami felbújtó vagyok, mivel vittem egy karton ásványvizet a többi tüntetőnek és nem kértem érte pénzt.

"Lemondhat a kormány, nekem mindegy, lehet akár Iboly is kormányfő.
Sajnos lehet hogy a megoldáshoz a képviselők többsége alkalmatlan."

Az únió soha nem szól bele semmilyen belpolitikai vitába!
Szóval ebbe se fog, de érdemes figyelni a mai világsajtót!
dry.gif

Nem kell beletörődni, változtatni kell. Csak nem így.
Ok másképp: Gyurcsi lemond, MSZP feloszlik, hárompárti parlament, Viktor a kormányfő. Vajon béke lesz?
Vajon másképp történik majd valami?
A Unió nem szól bele a belpolitikába, persze ( lásd szlovák kormányfő beidézését Brüsszelbe), de a gazdasági ügyekben nagyon keményen diktál, ez dönti el igazából a helyi belpolitikát is.
Ha sok pénz van egy országban, akkor persze ez nem gond....
Az Unióba lépéssel elfogadtunk sokmindent, amit egy átlag ember nem is ért, de megvitathatjuk ezt máskor is, nem rabolnám más idejét evvel.
Az Unió elegáns nyilatkozatokkal operál, de menj el egy miniszteri ülésre, ahol számon kérnek.
Franciaország? Ahol faji ellenállás robbantotta ki a külvárosi harcot?
A francia gyarmati politika utóhatásait látjuk, a reménytelen bevándorlók gyerekeinek kilátástalan élethelyzete miatt, akik egyébként francia állampolgárok. Persze igazuk volt, a többi tüntetés egyébként teljesen korrekt volt.
Szervezett tüntetések és szervezett vandalizmus volt, nézd meg a vidéki híreket! Ki szervezte? Én nem tudom.
Igen mennie kéne minddnek! De ki jön utánuk?
Még négyszáz értelmiségi? Remek.
Lehet hogy ezek másnap jelentek meg, lehet azt mondani hogy spontán dolgok ( rendelj légyszi pár sátrat, WC-t, stb. egy nap alatt, próbáld meg, futárokat hogy másolt CD-ket egyszerre vigyenek ki hirtelen 20 címre, készítsd fel csapataid a forradalomra, és várd meg mi történik külföldön. )
Láss, ne csak nézd mi történik.
Lehet így hatalomhoz jutni, a kérdés az, mi az ára.
Én csak az árat sokallom.
DALET
Bocs hogy megint, de egyszerűen nem értem:
Idézet (Roland77 @ 2006. Sep. 19 11:26) "Európa minden országában ez belefér a demokratikus véleménnyilvánítás keretei közé! Lsd: Franciao., ha valakitől lehet tanulni akkor azok ők! Mindenki tőlük tanulja a demokráciát.
Viszont, aki átlépi a jogi kereteket az ellen eljárást kell indítani bárhol a világon! Ennyi!"
- Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem éltél meg komoly dolgot, de értheted: - ha felgyújtják majd a házad, autód, családod, netán megsérül gyermeked, asszonyod, rögtön nem fog érdekelni a demokratikus véleménynyilvánítás, az meg pláne nem, hogy indítsanak a símaszkos vandálok ellen jogi eljárást!
Rögtön megérted a valóság és az elmélet közti különbséget.
Azt nem kell mondanom, az a baj hogy ez a magatartás oda vezet, persze egy tüntető sem gondolja veszélyben van, mert azt hiszik csak nekik van igazuk, sérthetetlenek.
Aztán majd kimegy az utcára az a néhány millió, aki nem ezt gondolja.
Roland77
IDÉZET(DALET @ 2006. Sep. 19 13:02)

"Nem kell beletörődni, változtatni kell. Csak nem így.
Ok másképp: Gyurcsi lemond, MSZP feloszlik, hárompárti parlament, Viktor a kormányfő. Vajon béke lesz?"

Mi más mód van rá, mint a békés tüntetés? Alkotmány?
Lsd: Sólyom László tegnapi nyilatkozata.

"A Unió nem szól bele a belpolitikába, persze ( lásd szlovák kormányfő beidézését Brüsszelbe), de a gazdasági ügyekben nagyon keményen diktál, ez dönti el igazából a helyi belpolitikát is."

Szlovákia nem belpolitika, hanem kisebbségi attrocitás. Ami külpolitikai ügy. Az eu csak gazdasági irányelveket határoz meg. Módszert nem.

"Franciaország? Ahol faji ellenállás robbantotta ki a külvárosi harcot?
A francia gyarmati politika utóhatásait látjuk, a reménytelen bevándorlók gyerekeinek kilátástalan élethelyzete miatt, akik egyébként francia állampolgárok." Ez így is van! icon_thumbs.gif

Na ezen a mondatodon van a hangsúly "a többi tüntetés egyébként teljesen korrekt volt" ahol szintén voltak kemény dolgok! /arány kb 1:100-hoz?/

"Szervezett tüntetések és szervezett vandalizmus volt, nézd meg a vidéki híreket! Ki szervezte? Én nem tudom."
Második nap már saját maguk vették a kezükbe a szervezést, mert valami megmozdult. A saját toi-toi wc-t vitték és a saját gulyás ágyújukat.....A foci huligánoknak pedig nem kell szervezni a vandalizmust! Elég, ha alkalmuk nyílik rá!

"( rendelj légyszi pár sátrat, WC-t, stb. egy nap alatt, próbáld meg, futárokat hogy másolt CD-ket egyszerre vigyenek ki hirtelen 20 címre, készítsd fel csapataid a forradalomra, és várd meg mi történik külföldön. )
Láss, ne csak nézd mi történik.
Lehet így hatalomhoz jutni, a kérdés az, mi az ára.
Én csak az árat sokallom."

Ha nekem lennének wc-im, sátraim, vagy bármi más én is rendelkezésükre állnék!
Az, hogy ki mit szivárogtatott ki, még kérdés! De érdemes megnézni ki, hogyan és mennyi idő alatt reagált egy több hónappal ezelött elhangzott beszélgetésre!
Ua. ezért én is mondhatnám "Láss, ne csak nézd mi történik."

icon_thumbs.gif
Roland77
IDÉZET(Géza @ 2006. Sep. 19 14:32)
Roland77.

Mi az, hogy nem lehet mindenki laptulajdonos? Meg hogy nem bántásnak szántad, akkpr minek? Gondolod, hogy én a lapból élek? Akkor éhen deglenék, ez egy mondhatnám egy költséges hobby, nem hoz pénzt, sajnos, de remélem egyszer hoz.És mi az, hogy a saját tulajdonát törte zúzta gyújtotta fel? De félre ezzel, aki nemlaptulajdonos, vagy bárminek a tulajdonosa az lehet vandál, gyújtogató, rabló? Ne keverd a dolgokat hasonlat engem durván bánt. icon_reclamao.gif

Csak magamat tudom idézni! Ezzel kezdtem.
"Először is szeretném leszögezni, hogy teljességgel elhatárolódom a vandáloktól!! Kik voltak ők?
Zamat hibátlanul összefoglalta! Futball huligánok! Minden évben kétszer megcsinálják ugyan ezt a balhét az oda és a visszavágókon."

Szóval ne akarjátok rám húzni a felelőséget, mivel egy kicsit sem értek vele egyet.
Tyson 4 Life
Hát nem azért hogy nagyon védjem akik törtek zúztak, de... Ilyeneket olvasok hogy "majd ha a te asszonyodat bántják, vagy felgyújtják a házadat". Kinek a házát gyújtották fel? Milyen civilt bántotak a rendzavarók a rendőrökön kívül? A rendőröket sem kell félteni, főleg a készenlétiseket, volt már velük személyes tapasztalatom... Igen valóban mi fizetjük majd az MTV helyreállítását, de ez eltörpül amellett a kár mellett, amit a kormány a "kiváló" gazdaságpolitikájával okozott, és ha csak ennyi kárt kéne az adófizetőknek megfizetni ami az MTV-nél keletkezett, akkor nekem 1 szavam nem lenne. Nem tudom hogy honnan veszitek azt hogy fosztogattak? A hírekben hallottátok? láttatok akár 1 képet vagy videot arról h laptopot visznek ki tüntetők az épületből? Az hogy az "elfogulatlan" és túlzásokra amugy sem hajlamos média azt mondja hogy fosztogattak az már szentírás? Ha kifosztottak 1 csokiautomatát az is elitélendő, de nem egy súlyban van azzal amiket itt irtok hogy kifosztották a székházat. Egyébként ismét hangsúlyozom hogy nem értek egyet ezzel a módszerrel de valahol megértem...nézzétek meg a Nap keltét...hát sok mindent lehet róla mondani de azt nem hogy pártatlan. Az adófizetők pénzén működő állami tv társaság gyakorlatilag sok esetben párttévéként funkcionál? Felháborító, legalább annyira mint a törés-zúzás. Mikor mondjátok hogy a mi pénzünkből rakják majd rendbe az épületet, azt is mondjátok hozzá hogy a mi pénzünkből tartanak fenn egy egyébként nézetlen és veszteséges párttévét. Normális demokráciában már rég lemondott volna az egész kormány, ilyen események után. És ne mondja senki hogy Clinton is hazudott(amibe egyébként ő is majdnem belebukott) mert Clinton esetében gyakorlatilag a privát életéről volt szó, miíg itt egy egész országot vágnak/vágtak át úgy hogy minden lakos zsebére megy a játék (nem arról van szó hogy Gyurcsány úr megcsalta az asszonyt és ezt tagadta, akkor a kutya nem vonulna utcára).
Sasi
1998-ban, amikor a Fidesz megnyerte a választást, a következő történt. Elmondták, hogy a kampányígéreteik hazugságok voltak, eszük ágában sincs teljesíteni a válalt feladatokat, melyek miatt megválasztották őket. Mégsem ment neki senki a tévé székháznak.

Igazából azzal egyetértek, ami Zamat is mondott: birkák vagyunk. Csak a kondás személye egyénenként változik.

A Fidesz ugyanúgy hiteltelen, mint az MSZP. Csakhogy utóbbiról most hullott le a lepel, míg az előbbiről a többség már korábban is tudta.
Roland77
IDÉZET(Géza @ 2006. Sep. 19 14:55)
IDÉZET(Roland77 @ 2006.  Sep. 19  13:48)
IDÉZET(Géza @ 2006.  Sep. 19  14:32)
Roland77.

Mi az, hogy nem lehet mindenki laptulajdonos? Meg hogy nem bántásnak szántad, akkpr minek? Gondolod, hogy én a lapból élek? Akkor éhen deglenék, ez egy mondhatnám egy költséges hobby, nem hoz pénzt, sajnos, de remélem egyszer hoz.És mi az, hogy a saját tulajdonát törte zúzta gyújtotta fel? De félre ezzel, aki nemlaptulajdonos, vagy bárminek a tulajdonosa az lehet vandál, gyújtogató, rabló? Ne keverd a dolgokat  hasonlat engem durván bánt.  icon_reclamao.gif

Csak magamat tudom idézni! Ezzel kezdtem.
"Először is szeretném leszögezni, hogy teljességgel elhatárolódom a vandáloktól!! Kik voltak ők?
Zamat hibátlanul összefoglalta! Futball huligánok! Minden évben kétszer megcsinálják ugyan ezt a balhét az oda és a visszavágókon."

Szóval ne akarjátok rám húzni a felelőséget, mivel egy kicsit sem értek vele egyet.

Miről beszélsz? Milyen felelőségről? Én kifejezetten a laptulajdonosra reagáltam, nem értem hogy került oda, s mi az értelme-jelentése? Keveregsz keveregsz, csak el ne keveregj az élet útvesztöibe, mert nagyon nehéz kivereregni, csak belekeveredni könnyű.

Bocsánatodat kérem a laptulajdonos miatt!

utolag: Bizonyos szintu egzisztenciarol szolt!
Roland77
Szeretnem leszogezni, hogy szamomra az a tuntetes nem a fideszrol, mieprol vagy akarmelyik partrol szol!
Inkább a jo erzesrol, erkolcsrol, jovorol es a tenni akarasrol!
Valaki
Inkább a jo erzesrol, erkolcsrol, jovorol es a tenni akarasrol!

Nagyon egyetértek.
tagor
IDÉZET(Sasi @ 2006. Sep. 19 14:35)
1998-ban, amikor a Fidesz megnyerte a választást, a következő történt. Elmondták, hogy a kampányígéreteik hazugságok voltak, eszük ágában sincs teljesíteni a válalt feladatokat, melyek miatt megválasztották őket. Mégsem ment neki senki a tévé székháznak.

Igazából azzal egyetértek, ami Zamat is mondott: birkák vagyunk. Csak a kondás személye egyénenként változik.

A Fidesz ugyanúgy hiteltelen, mint az MSZP. Csakhogy utóbbiról most hullott le a lepel, míg az előbbiről a többség már korábban is tudta.

Ez az első hsz itt amivel teljesen egyetértek.
gulyaspisti
IDÉZET(Sasi @ 2006. Sep. 19 14:35)

Ha jól olvastam ez akkor úgy történt, hogy a pénzügyminiszter bejelentette, hogy a választási program nem egyenlö a lormányprogrammal. Volt is nagy felháborodás belöle.

A választási program egy részét azért teljesítette a Fidesz, de volt olyan ígéret is, amelyet nem tudott akkor teljesíteni.

Viszont olyan még nem volt 1989 óta, hogy egy párt szöges ellentétes kormányprogramot fogadjon el a választási programmal szemben.

Itt óriási különbségek vannak, akár az Antall kormány, akár a Horn, akár az Orbán, akár a Medegyesi kormány javára. Ott is voltak be nem váltott ígéretek, de ilyen méretü hazugságra még nem volt példa.

A másik gond a tudatossággal van. Most kiderült (Nem elismerték, hanem kiszivárgott), hogy a jelenlegi kormány (vagy az elözö, szinte ua) szándékosan hazudta végig az elmúlt 1,5-2 évet.
Erre sem volt még példa.

Lehet itt 16 évröl beszélni, de szvsz nem összehasonlítható az elmúlt 2 év az elötte való tevékenységgel erkölcsileg.

És még valami, ami talán a legriasztóbb. Számomra a stílus maga az ember. Ezt nem én taléltam ki, de hiszek benne.
lacus
Azt komolyan gondolja valaki, hogy ha Orbán lenne a min.elnök, akkor kolbászból lenne a kerítés és a boltban ingyen adnák a kenyeret!? Sokkal többe került volna az országnak egy áprilisi Fidesz győzelem, mert az államháztartást megterhelte volna a kádercsere is! Az sem komoly dolog, hogy a kiadások és támogatások fokozása mellett rendbe lehetett volna hozni az államháztartás hiányát (lsd. Fidesz választási program 2006.). Ők is hazudtak, mindenki hazudott, az emberek többsége a kissebbik rosszra szavazott.

Ha valaki pedig azt hiszi komolyan, hogy ilyen utcai akciókkal, vagy népharaggal kormányt lehet buktatni, az nem áll alékotmányos alapon. A kormány nem követett el törvény- vagy alkotmánysértést, csupán beismerte azt, amit már mindenki tudott!

Ha az utcáról kormányt lehetne buktatni, akkor itt soha nem lenne nyugalom, minden kormány így járna és persze az ország is! Itt nincs mit tenni, nem lesznek új választások, erre nincs alkotmányos alap senki kezében, mert az Országgyűlés nem fogja magát feloszlatni, Sólyom pedig ezt nem teheti tudva, hogy szívesen kinevezné Orbánt min.elnöknek.

Az utcai események az MSZP malmára hajtják a vizet, mert mobilizálják az elbizonytalanodott szoci szavazókat és a bizonytalanok egy részét, akiket joggal megrémít az, ami történik!
hittman
sz*r az egész ugy ahogy van.
A vandalizmus azért alakult ki mert nem engedte az MTV beolvasni a tömeg kérelmét.
Viki nem hiszem h holnaptol helyre tudná hozni a dolgokat ha megválasztaná,de az ami most van,az már tarthatatlan.Ilyen mértékü hazudozást még sosem láttam.Mitöl kattantak be szerintetek igy az emberek????Aki anno az mszp-re szavazott,azok közül sokan megbánták már.
Tyson 4 Life
lacus! Senki nem gondolja komolyan, hogy akkor kánaán lenne, de hogy ez lenne a kisebbik rossz azt kétlem. A legnagyobb probléma az, hogy ez alapján akkor 2002-től(vagy 2004-től kinek hogy tetszik) 2006-ig minden rendben ment. Az államháztartásról csak annyit, hogy az is a 2002-2006-os időszakban növekedett meg drasztikusan. A nép többsége a kisebbik rosszra szavazott? A nép többsége nem erre a programra szavazott, nem erről szóltak az ígéretek. Az egészet pedig tetézi hogy 1,5-2 éven keresztül tudatos hazudozás és ámítás ment, csak annak érdekében hogy a hatalmat sikerüljön megtartani. Gulyaspisti szavait ajánlom figyelmetekbe szerintem nagyon jól leírta és összefoglalta a dolgok lényegét.
De ami számomra a legfelháborítóbb az az a cinizmus ahogy mikor már borul a bili, akkor is Gyurcsány Ferenc hárítja a felelősséget az ellenzékre. Akármennyire is mélyen van a politika ilyen hangnem nem megenhedhető egy miniszterelnöktől, és mikor kiderül akkor ahelyett hogy elnézést kérne még büszke is magára. És amit már előttem Gulyaspisti szintén leírt de énis szeretném kihangsúlyozni: Itt nem egy bejelentésről, hanem egy kiszivárogtatott felvételről van szó, ezek után nem tudom hogy lehet erre büszkének lenni, és megértem hogy az ilyenek hatására kinyílik az emberek zsebében a bicska(az enyémben is), az más kérdés hogy ilyenkor ki hogyan reagál.
Tyson 4 Life
IDÉZET(hittman @ 2006. Sep. 19 16:14)
A vandalizmus azért alakult ki mert nem engedte az MTV beolvasni a tömeg kérelmét.

Ez Magyarországon a "független" állami finanszírozású televízió. Amint már lejjebb írtam, ez is a mi pénzünkből megy...(ergo nem tudom közületek hányan szeretnétek hogy a tőletek befolyt adóból egy semlegesnek nem nevezhető kaotikusan működő állami tévét finanszírozzanak. A kaotikus működés az pedig határtalan, nekem van ismerősöm aki dolgozott az MTV-nél és mesélt róla hogy mi megy ott ).
vác
lacus.én csak annyit mondok a két párt vezetőire.
az eggyik tüznyelő a másik késdobáló.lehet választani.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.